Arama
Rotalar

Ocean

Genel bakış
Ürün ve servisler
Haberler
4
Fotoğraf
537
Yorumlar
1227
Özellikler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 4,7
3032 puan
Burayı değerlendirin

1227 yorum

Varsayılan
Светлана !
7. seviye şehir uzmanı
3 Nisan
Oda temiz, büyük değil ama rahat, bir gece iki yetişkin ve 10 yaşında bir çocuk vardı. Doğrudan deniz kıyısında, şehir uzaktır, ancak restorana giderseniz görülecek pek bir şey yoktur. Mutfak öyle, yiyebilirsin ama çeşmeyi değil. Duş temizdi, Nisan ayındaydık, sağanak yağışa yakalandılar, araba yoktu, sağanak yağıştan sonra diz boyu su birikintileri vardı, bahçelerde yürümek zorunda kaldım, araba ana yoldan geçmezdi, boğulurdum. Genel olarak, bu otele yağmur yağdığında girmek bir sorun, ama çok süper. Öneriyorum
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Анастасия Василькова
7. seviye şehir uzmanı
2 Ocak
Güzel bir yer. Çok yetkin ve yardımsever personel. Tüm hizmetler için uygun fiyatlar. Her yer temiz, düzenli ve güzel. Odayı beğendim, özellikle en temiz, en taze ve lezzetli kokulu çarşafları, yataktan kalkmak bile istemedim Otel tüm açıklamaya tam olarak uyuyor ve keyifli deneyimlerimi tamamlıyorum. Ben seçici ya da seçici olmayan bir insanım ama otel ve oda gerçekten iyi. Tavsiye ederim!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Яна
13. seviye şehir uzmanı
12 Nisan
İyi otelci. Tur operatörü bizi yerleştirdi - rahat, temizdi. Havlular, terlikler, jeller, şampuanlar, sabunlar, saç kurutma makinesi - ihtiyacınız olan her şey vardı. Kahvaltı lezzetliydi. Pencereden deniz manzarası. Teşekkür ederiz!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Елена Беку
7. seviye şehir uzmanı
23 Haziran 2025
9-20 Haziran tarihleri arasında dinlendik, otel çok temiz, sahiplerinin müşterilerine baktıkları hemen belli oluyor, her zaman kibar personel, her zaman kurtarmaya gelecek, kapımız kötü açılmıştı, çalışanlar bu sorunu hemen çözdüler, her gün oda temizliği, temizlik yaparken misafirler için tek kullanımlık şampuan / jel ve terlik sağlıyorlar, giriş katında yemek odası, Ocean Hotel'in yanında kahve dükkanı, ek ücret karşılığında çamaşır yıkayabileceğiniz çamaşır odaları da var (yıkama + kurutma) (1 davul - 300 ruble) Çocuklar için oyun odası (ücretsiz) var, deniz için plaja havlu sağlıyorum (ücretsiz). Çalışmanız ve konuklara olan saygınız için tüm çalışanlara teşekkür ederiz, size daha sık geleceğiz❤️
Orijinalini göster · Русский
3
1
Kurumun yanıtını göster
Жанна Р.
3. seviye şehir uzmanı
2 Temmuz 2025
Sonunda hayalim gerçekleşti ve torunum ve ben Hazar Denizi'ndeki Dağıstan'da!Deniz kıyısında harika bir otel. Resepsiyonist Aigimik bizi misafirperver bir şekilde karşıladı, deniz manzaralı bir odaya yerleşti! Teşekkür ederiz! Oda her zaman temiz ve rahattır. Kibar personel. Özellikle baş hizmetçiye çok özenli ve yardımsever bir çalışan olan Güleymat'a teşekkür ederim! Otelde çok çeşitli yemeklerin bulunduğu bir yemek odası bulunmaktadır. Yemekler her zaman taze ve lezzetlidir. Deniz yakınlarda, kocaman kumlu plaj 🏖.Otelden uzak olmayan bir kaplıca var.Otel müdürüne ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ederim! Böyle devam et!Ivanovo şehrinden konuklar.
Orijinalini göster · Русский
3
Kurumun yanıtını göster
Алевтина Кириллова
9. seviye şehir uzmanı
8 Mayıs 2025
Güzel bir yer. Deniz kıyısında. Otel, konforlu bir konaklama için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Bu geniş odada çift kişilik yatak ve kanepe bulunmaktadır. Dördü elverişli bir şekilde yerleştirilmiştir. Denize bakan balkonda çay içiyorlardı. En az bir gün sonra talep üzerine temizlik yapın. Küçük çocuklarla dinlendik, bu yüzden çamaşırhane hizmeti çok yardımcı oldu. Sahilde spor sahası bulunmaktadır. Neden beş yıldız veremediğime dair birkaç nokta. İlk olarak, sezon dışında dinlendik ve spor salonu olan bir otel seçtik. Yani, tadilattaydı, ancak sitede belirtilmedi. Onarımın gerekli olduğunu anlıyorum, ancak özellikle sezon dışında yapacak pek bir şey olmadığı için bunun tatilimize düşmesi hala tatsız. Sezonda konukları yeni simülatörlerle şimdiden memnun edeceğini düşünüyorum. İkincisi çocuk odası. Fikir iyi, oldukça büyük ve ilk bakışta içinde çok şey var. Ama! Dağınıklık dikkat çekicidir ve burada uzun süredir temizlenmedikleri açıktır. Tozlu ve kirli. Oyuncakların neredeyse tamamı kırılmış. Bir teftiş yapılmalı, bir şeyi tamamen atmalı, bir şeyi düzeltebilmeliyiz. İlk gün kendim en azından oyuncakları yerlere temizlemeye çalıştım, ancak ertesi gün aynı karmaşa vardı, bu, çocuklarım dışında otelde olmamasına rağmen. Sonra çalışanların çocuklarının oraya geldiğini, kimsenin takip etmediği ve onlardan sonra hiç kimsenin oyuncakları, yenen şeker sarmalayıcılarını, dağınık çorapları çıkarmadığını fark ettim. Sanırım sezona kadar odayı düzene sokacaklar ve sonunda yıkayacaklar. Otelin yemek odası. Temiz ve hatta lezzetli yemekler var: peynirli kekleri, funchozaları, tavuk eriştelerini sevdik. Bütçeyle fiyatlarla. Hepsi bu kadar. Orada bükülmüş et yemekleri yiyemedim. Örneğin köftelerde rastlanmaması gereken bir şey vardı. Belki ben sadece titizim. Peki, plaj da öyle. Bunun otelle hiçbir ilgisi yok, burası şehirli. Nisan ayında oldukça ihmal edildi. Bizim için önemli değildi, sadece yürüdük ve denizi soluduk, ama bir plaj tatili için onu seçmezdim: her seferinde sakin davranan, ancak bazen sürülere düşen ve saldırganlık gösteren çok fazla çöp ve birçok köpek. Ancak burada güvenle oltaları alıp balık tutabilirsiniz, burada çok fazla yer var ve uygun yerler var ve ayrıca bir adamın bir ağla karidesleri nasıl yakaladığını da gördük. Genel olarak, iyi bir tatil için bir yer öneririm.
Orijinalini göster · Русский
3
Kurumun yanıtını göster
Денис Межин
30. seviye şehir uzmanı
13 Mayıs
Odalar genel olarak ferah (2 kişilik) ve temizdir. Denize elinizin altında. Pencerelerden manzara ya su parkına ya da denize (500 metre uzaklıkta) bakmaktadır. Zemin katta kafeler, dükkanlar var. İzberbaş merkezine uzaklığı göz önüne alındığında, bu çok faydalı.
Orijinalini göster · Русский
2
Kurumun yanıtını göster
Иван Помидоров
26. seviye şehir uzmanı
20 Mayıs 2025
Şirin bir otel, küçük bir şehirde beklenmedik bir şekilde kaliteli bir otel, hoş bir oda, odada bir dizi "sabun ve burun" ve tek kullanımlık terlik, güzel deniz manzarası, mükemmel asansörler, normal personel, mükemmel, çeşitli kahvaltı (açık büfe). Ortalama bir akşam yemeğinde, size sunulan yetersiz şişirilmiş miktara dikkat edin. Öneriyorum. Ve kendim oraya bir kez daha yerleşmeye hazırım. Kumsal.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
olga reshetova
8. seviye şehir uzmanı
6 Kasım 2025
Temiz, iyi ses yalıtımı, konforlu yataklar, iyi = klima sessiz çalışıyor. Balkonda su ısıtıcısı ve buzdolabı, masa ve iki sandalye bulunmaktadır. Deniz kenarında muhteşem bir manzaramız vardı. Sabahları balkonda güneşlenebilirsiniz)) Denize kadar - el ile, 200 metre, çok uygun. Odada terlik, jel, şampuan, sabun bulunmaktadır. Kasa talep edildi, ancak aslında odamızda yoktu. Eksilerden: Sadece 4 kupa mevcuttu, artık tabak yok. 3m binasında asansör yok. Yakınlarda neredeyse hiç altyapı yok, sadece 3 yemek odası ve 3 / 4 küçük dükkan var. Akşamları gidecek hiçbir yer yok. Sadece - kaynağa kadar, bu bir artı. Öncelik deniz ve kaynaksa, Okyanus iyi bir seçenektir, ancak yemeği ve akşam için planları düşünmeniz gerekir.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Душечка Душечка
9. seviye şehir uzmanı
30 Ağustos 2025
Süit rezervasyonu yaptırdık. Tabii ki, Michurinsk'te farelerle olduğundan daha iyi, ama üzerinde çalışılacak çok şey var. Balkonda, su parkına doğru - yemek odasının egzoz borusundan gelen yiyeceklerin aromaları, balkonlu seviyeye çıkar. Su parkından gelen gürültü. Pencereler bir yürüteçle yürür ve çok güvenli bir şekilde sabitlenmemiş gibi görünür. Banyodaki fan çalışmadı ve duş gideri tıkalı. Alt kattaki yemek odası ücretli ve pahalıdır. Çeşitli pizzalar 4 farklı pizza çeşidi değildir :) Bu köfte, mantar ve domatesli bir pizzadır. Tüm. Kasiyer baktı: Burada mantar var mı? Yani çeşitli️️. Deprem gününde aşağı atladım ve önünde çok rahatsız olduğum güzel bir Nariman insanıyla tanıştım. Onunla istasyona ne götüreceği konusunda anlaştılar. Ve ayrılmadan önce yöneticimiz aradı ve transferimizi beklememizi söyledi ( turumuz üç gün önce sona erdi, ancak transferi kullanmadık ve kendi inisiyatifiyle ayrılışımızın gününe erteledi, bu bizim için çok beklenmedik bir şeydi). Buruşuk olduğu ortaya çıktı. Her şey çok çabuk oldu, arayacak vaktim bile olmadı. Otel bu incelemeyi okuyorsa, lütfen Nariman'a içten özürlerimi iletin. Ve tanıştığıma çok sevindim. Eyvallah 🙏 Saygılarımla, Umut
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Александр Виноградов
11. seviye şehir uzmanı
1 Ekim 2025
Bir hafta oğluyla yaşadılar. Zevklerime göre şikayet yok. Her şey yoluna girdi. Odada ihtiyacınız olan her şey var: klima, banyo malzemeleri, havlular, saç kurutma makinesi, böcek kovucu fümigatör. Evet, oda temizliği talep üzerine yapılır. Sormak benim için zor değildi, sorunsuz bir şekilde temizlendiler. Yemek odasının çalışma süresi çok memnundu. Saat 7'den 23'e kadar. Geziden önce kahvaltı yapmayı ve geç döndükten sonra akşam yemeği yemeyi başardık. Tek dezavantajı, yemeğin ısınmasını istemeniz gerektiğidir. Ama görünüşe göre bu şekilde gerekli. Sordum, reddetmediler. Otelde duyulabilirlik iyidir, ancak komşular gürültülü değildi, bu yüzden bu konuda her şey yolunda. Spor salonundan çok memnun kaldım. Bir buçuk düzine tamamen yeni simülatör. Yanımda spor kıyafet ve ayakkabı getirmemem üzücü. Otelden otele transferde herhangi bir sorun yaşanmadı. Dikkatlice getirdiler ve belirlenen zamanda götürdüler. Oteldeki tek zorluk, elektrik kesildiğinde ortaya çıkar (haftada birkaç kez). Bir jeneratör var, ancak tüm tüketiciler için yeterli güç yok. Elektrik, tüm Cumhuriyetin bir sorunudur, bu nedenle, jeneratörün satın alınmasıyla otelin durumdan iyi çıktığına inanıyorum, genel olarak otelde bir haftalık tatilin tadını çıkardım. Çocuklar da dahil olmak üzere tavsiye ederim.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Кира Астафьева
4. seviye şehir uzmanı
4 Eylül 2025
Otel fena değil, sık sık temizlendiler, odada ihtiyacınız olan her şey vardı. Ama su .. Musluktan bile ne kadar kirli su akıyordu..Otelin izlenimi, resepsiyonistin (adını bile hatırlamıyorum) mutlak kayıtsızlığıyla girişte bozuldu, ona bakmadığımız bir şey yüzünden soruları az ve hatta keskin bir şekilde cevapladı. Ayrıca otelin konumu elbette denize yürüme mesafesindedir. Haziran ayında deniz çok kirliydi, plaj halka açıktı, temiz değildi, denizde çok sayıda çürük balık vardı. Şehirde dolaşacak hiçbir yer yok. Dağıstan'ın kendisi sadece ❤️❤️❤️
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Лариса
11. seviye şehir uzmanı
22 Mart 2025
Mükemmel otel, temiz, rahat, oda yeni yataklarla konforlu, plaja ve denize bakan pencereler, plaja çok yakın, odada deniz manzaralı geniş bir balkon var. Balkonda plastik bir masa ve koltuklar var. Su parkının yakınında, su parkı manzaralı odalar bulunmaktadır. Aşağıda yemek odası ve kafeler var. Çocuk odası, üç bilgisayarlı oyun odası var.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Алексей К
5. seviye şehir uzmanı
4 Ağustos 2025
İzberbaş şehrindeyseniz, bir otel seçmek tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Harika bir otel, pencereden denize, hemen restoranlara, mağazalara, plaja bakıyorsunuz ve güneş ve deniz de buna bindirildiğinde, cennet plajı biraz daha uzakta olmasına rağmen kendinizi cennette hissediyorsunuz. Temiz odalar, mükemmel hizmet ve yakınlarda canlı müzikli havalı su parkı ve Han restoranı, bu tür tatilleri sonsuza dek unutulmaz kılıyor. İminka'dan: Plaj salonu için lobide, hem şilteler, şemsiyeler hem de şişme biblolar ücretsiz bir seçenektir. Küçük ama hoş. Kalem bebekler için harika bir çocuk alanı. Beşte beş.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Максим
2. seviye şehir uzmanı
26 Ağustos 2025
Ocean Hotel, plaja yüz metre mesafede yer almaktadır. Plaj temiz. Fayanslardan yollar döşenmiştir. Plaj kumludur, denize giriş tekdüzedir, çocuklarla dinlenmek için idealdir. Otelin kendisinde: personel güler yüzlü, odalar temiz ve rahat, klima, buzdolabı, TV, her odada kendi balkonu, iki günde bir temizlik hizmeti bulunmaktadır. Otelde bir oyun odası ve harika bir spor salonu var!!! Zemin katta yemek odası, harika ve pahalı olmayan yemekler var. Tesise 15 metre mesafede çocuklar için bir su parkı var! Otelin zemin katında yiyecek ve eğlence malzemeleri içeren dükkanlar bulunmaktadır. Çocuklu evli çiftler için bütçe tatili olarak tavsiye ederim!
Orijinalini göster · Русский
2
Kurumun yanıtını göster
Олеся П.
8. seviye şehir uzmanı
20 Haziran 2025
Aile tatilleri için güzel bir yer. Otel harika. Burada daha önce birkaç kez kalmıştık. Odalarımız her zaman deniz manzaralıdır. Gün doğumları ve gün batımları.... Güzellik! Denize yürüme mesafesinde. Yüzmeye geliyoruz. Yüzme havuzları bizim için hiç ilginç değil. Sudan çıkmak istemiyorum. Kumlu plaj. Herhangi bir zamanda geçici bir "zorunluluk", yemek (kantin) yoktur. İyi seçim. Otel çalışanları için dileklerimle: 1. bir jeneratör satın alın (4 saat boyunca ışıksız oturdular); 2. Otelin önündeki "yeşil adayı" düzene sokmak (yürüyüş yolları, banklar, çocuklar için salıncaklar ve bir çeşme yapmak veya en azından çimleri biçmek). Çünkü akşamları oraya çok sayıda insan geliyor; 3. Binanın sonundaki çöpü çıkarın (pencereden görünümü süslemez).
Orijinalini göster · Русский
2
Kurumun yanıtını göster
Д
Дмитрий З
17. seviye şehir uzmanı
14 Temmuz 2025
Otel birinci hatta yer almaktadır. Yemek odası, restoran, odaya yemek teslimatı, çocuk odası, spor salonu bulunmaktadır. Odada iki klima (her odada), iki TV, Wi-Fi, ocaklı mutfak takımı, su ısıtıcısı, pencerelerin altında (kameraların altında) park yeri, birinci katlarda ihtiyacınız olan her şeyi satın alabileceğiniz dükkanlar bulunmaktadır. İki günde bir veya talep üzerine temizlik yapmak. Yakınlarda bir su parkı, dükkanlar, kafeler vb. Eksilerden. Odada mikrodalga fırın yok. Şehir plajına gelen ziyaretçiler gerçekten gürültülü davranıyor, dinlenmeyi engelliyor (bu altyapının gürültüsü değil). Merkeze yürüyerek yaklaşık iki km yürüyün ya da taksiyle gidin, toplu taşıma yoktur. Genel olarak herkes memnun kaldı. Öneriyorum.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Наталья любительница вкусного и красивого)
20. seviye şehir uzmanı
20 Eylül 2025
5/5, otel gerçekten güzel (Türkiye ve Mısır'ın 4 ki'sini karşılaştırsa bile), her şey sağlanıyor, ancak şampuanla normal bir şey yok (her zaman yanımda getiriyorum). Yemek odası var (normal), spor salonu var, çocuklu aileler için genellikle harika olan oyun odası var! Bunlar ücretsiz otel hizmetleridir! Bir restoran var (gitmediler), odadaki masada restoran menüsünün bulunduğu bir kod var. Yataklar çok rahat, iki kişilik üç battaniye, üç yastık vardı, dolaba uzanıp kendiniz dolduruyorlardı. Yağışlı mevsime girdik (11-21 Eylül), yağmurlar nedeniyle ışıkları kapattık, ancak otelde bir jeneratör var, bu yüzden acı çekmedik)). Resiflerin dalgalardan koruduğu, denizin ılık olduğu, havaya rağmen çocukların yüzmesi ideal olan havalı bir plajdaki konumu!!! Sıcakken. Otel binasında yiyecek, bira ve şampanya satın alabileceğiniz dükkanlar var (yerel çok iyi). Yakınlarda dükkanlar, kafeler de var. Merkeze, taksiyle, 7-10 dakika, fiyatlar rahat
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Александр Стерлигов
8. seviye şehir uzmanı
9 Ağustos 2025
Oda sınıfı! Rahat, temiz, harika! Asansör var! Güler yüzlü personel, mükemmel, lezzetli, lezzetli porsiyonlara sahip harika bir yemek odası. Deniz temiz, plaj çok büyük, hiç sarhoş / sarhoş yok. Periyodik olarak bir polis devriyesi çalışıyor. Hem yemek odası olan otelden, denizden hem de bir bütün olarak Dağıstan'dan sadece olumlu duygular! Çok teşekkür ederim!!!🤝🏻
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Наталья Новикова
8. seviye şehir uzmanı
19 Mart 2025
Güzel bir otel, deniz kıyısında, temiz odalar, sizin yokluğunuzda ve sadece sizin izninizle, anahtarı kendiniz bırakırsanız temizlik yapıyorlar. Su ve ışıkta kesinti olmadı, arka arkaya iki yaz orada dinlendik. Her şeyi çok beğendim. Fiyat etiketi her yıl artıyor, kahvaltılar bu fiyata dahil değil. Ama kahvaltı yapmadığımız için bu bizim için önemli değil. Yakınlarda kafeler, bakkaliye dükkanları, her türlü küçük şey, kıyafet, hatta mağazada bazı ilaçlar bile var, bu şehre gitmemek, yerel olarak hızlı bir şekilde satın almak için.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Антон Д.
9. seviye şehir uzmanı
22 Temmuz 2025
Otel güzel, yemek odası harika, su parkının yanında, denize çok yakın. Deniz manzaralı bir süit odası vardı, 18-22 Temmuz tarihleri arasında dinlendiler. Oda harika! AMA! Çok gürültülü! Kaldıkları 4 geceden 4 gecesinin tamamı, sokaktaki yoldaşların çok ses çıkarması, armutu dövmesi, yüksek sesle müzikli arabalara binmesi, motosikletleri vb. Nedeniyle huzursuzca uyudu. Tatilciler şikayet ediyor, polisi arıyorlar. Bir keresinde, 3 adam bile 3. binadaki bize gelip her odaya çaldılar, sabah 4'ten 7'ye kadar bazı düşmanlarını aradılar. Sonra yine de sabah 7 mahallesinde onları buldular, kavga ettiler ve gittiler... İşte böyle! Bu nedenle, deniz manzaralı olmayan odaları seçmek veya geceleri sürekli huzursuzluğa hazırlıklı olmak daha iyidir (belki de derin uyuyup şanslısınız). Aslında bölge hiçbir şeyle çitle çevrili değil, güvenlik yok.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Алена Перекрестова
5. seviye şehir uzmanı
18 Haziran 2025
Güzel otel! Konforlu odalar, güler yüzlü personel. Kumlu plaj, ucuz yıkama, plaj havluları ile çok alakalı olan her gün temizlik ve yatak değiştirme harika insanlar çalışıyor. Yakınlarda bir şehir plajı var, İzberbash'taki en iyisi! Eksi bir-gürültülü, çünkü birçok yerel sürücü yüksek sesle müzikle geliyor
Orijinalini göster · Русский
5
Kurumun yanıtını göster
Ki
23. seviye şehir uzmanı
10 Nisan 2025
Otel Hazar Denizi kıyısında yer almaktadır. Giriş katında birkaç mağazanın yanı sıra bir restoran ve yemek odası bulunmaktadır. Otelin tüm odalarında balkonlu ve panoramik camlı Odalarda temiz nevresimler ve havlular bulunmaktadır.
Orijinalini göster · Русский
4
Kurumun yanıtını göster
Инна Щ.
4. seviye şehir uzmanı
8 Eylül 2025
Oda geniştir, temizlik niteliklidir, talep üzerine yemek odasındaki yiyecekler çeşitlidir, ancak sabahları bile neredeyse her zaman soğuktur, yatmaya yakındır, ancak şezlongları yoktur (bu maliyetle yemek servisi yapmak modaya uygun olsa da). Personel bu kelimeden hiç sosyal değildir, ancak bu muhtemelen bir zihniyettir. Kahvaltılar da oda fiyatına dahil edilebilir. Kimse masaj odasının varlığını bildirmedi. Han restoranında (Su Parkının yanından) çok yüksek sesle müzik var, çocukları yatırmak mümkün değil. Ama genel olarak- izlenim iyidir. Çocuklu tatiller için tavsiye ederim
Orijinalini göster · Русский
3
Kurumun yanıtını göster
Наталья Т.
5. seviye şehir uzmanı
28 Ağustos 2025
Daha dün İzberbaş'tan uçtular. İzlenimler VAY CANINA! Okyanus fethetti -biz 4'üz-iki yetişkin ve iki çocuk. Bu oda iki odalı süittir. Muhteşem!Balkonlardan manzaralar büyüleyici. Temiz, rahat. Yemek odasında her zevke uygun geniş bir yiyecek yelpazesi vardır. Kompleksten çıkarken hemen kendiniz için geziler seçebilirsiniz.Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim!!! Şimdi Dağıstan'ın kalbinde!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Ольга Кривошеева
6. seviye şehir uzmanı
18 Ağustos 2025
Oda harikaydı. Temiz, rahat. Her iki günde bir temizlenirler. Buzdolabı ve çay buharlı su ısıtıcısı bulunmaktadır. Zemin katta lezzetli ve çeşitli yemeklerin yapıldığı bir yemek odası bulunmaktadır. Her yerde kibar personel var. Yakınlarda bir plaj var. Ailem ve ben çok memnun kaldık. Gelecek yaz sabırsızlıkla bekliyoruz.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Лана
15. seviye şehir uzmanı
13 Ağustos 2025
Güzel otel. Standart bir odamız vardı. Odada her şey var. Televizyon, klima, buzdolabı küçük değil, büyük yatak, kanepe. Otelin tüm odaları balkonludur. Deniz manzaralı bir yerimiz vardı. Taraf gölgeli ve bu çok iyiydi, çünkü ısı güçlüydü. Odaların diğer tarafında gürültülü, çünkü bir su parkı ve bir kafe var. Otelde yemek odası ve restoran bulunmaktadır. Zemin katta mini dükkanlar bulunmaktadır. Otelin önünde geniş bir otopark bulunmaktadır. Ama ama da vardı. Musluktan gelen su periyodik olarak doğrudan kahverengiydi. Ve personel taleplere çok zayıf tepki veriyor. Klima kırıldı, bir hafta sonra tepki verdiler ve bu kadar sıcakta bu çok zor. Ve bu yüzden otael'i iyi bir tane tavsiye ederim.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
алина г.
5. seviye şehir uzmanı
4 Temmuz 2025
Otel çok güzel. Bir sürü mağaza, restoran, deniz balık tutmak için idealdir. Kayalarda balık tutmak, sadece bir zevk. Güzel spor salonu. Resepsiyonist kız çok iyi, sorumuzda bize yardımcı oldu. Her şeyi beğendik
Orijinalini göster · Русский
3
1
Kurumun yanıtını göster
Светлана Калиновская
12. seviye şehir uzmanı
10 Aralık 2024
Harika otel! Rahat, konforlu, rahat, temiz, mini spor salonu, geniş oyun odası, harika konforlu odalar, dinlenmek için ihtiyacınız olan her şey, yemek odasında çok iyi bir mutfak var! Çok kibar, özenli personel! Hazar Denizi yakındadır - güzellik!!!! Tavsiye ederim! Oraya tekrar dönmek istiyorum!!!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Людмила Пшеничных
6. seviye şehir uzmanı
9 Mayıs
Konforlu oda, denize yakınlık, standart kahvaltı (yulaf lapası, çırpılmış yumurta, sosis, sebzeler, peynirli kekler). Eksilerden - Mayıs ayının başında otelin yakınında su bile satın alacak hiçbir yer yoktu. Sezonda her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Гульнара Бикмуллина
4. seviye şehir uzmanı
15 Ağustos 2025
Otel mükemmel, sade ve lezzetli yemeklerin olduğu kendi yemek odası, ulusal yemekleri var. Otelin karşısındaki caddede su parkı var. Plaj kentsel, temiz ama çok insan var. Bu kumsaldaki deniz daha çok bir göle benziyor. Arabayla sahile başka bir mahalleye gittik. Plaj da boştu ve kumlar daha hoştu ve dalgalar vardı.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Юлия Мерзлякова
11. seviye şehir uzmanı
11 Ağustos 2025
Otelin kendisi iyidir, ancak nesnel dezavantajları olan artıları vardır: Konumu mükemmel - denizin kenarına kadar 5 dakika tembellik var, ANCAK İzberbaş'taki plaj özellikle öğle yemeğinden sonra, akşam ve gece çok yoğun bir yer. Yerel erkekler "darbenizi kontrol edin" i severler, cihazlar otelin caddesinin diğer tarafında her 100 metrede bir dururlar, gaz veren arabaların açık pencerelerinden tırmanmadan akşam olmadı... Kulak tıkaçlarını alın! Oda donanımı - ihtiyacınız olan her şey var, ANCAK banyoda çatlaklı bir lavabo vardı, kapıdaki buzdolabında sınırlayıcılar kırıldı, klima zar zor patladı - biz temizledik, pencerenin yanındaki perdeler lekeliydi... Musluktaki suyun bulanık sarımsı olduğunu unutmayın, içmek için suyu ayrı olarak satın alın. Her gün odayı temizliyorlar - iyice temizliyorlar, tüm havluları ve yatak takımlarını değiştiriyorlar, ancak battaniyeleri (daha doğrusu battaniyeleri) nevresim takımına sokmuyorlar, bu yüzden kocam ve ben her gün kendimize ve oğlumuza doldurmak zorunda kaldık... Her temizlik her birine terlik, sabun, şampuan ve duş jeli getirir.... Onları zar zor kullanıyorduk, ben sadece komodine koydum ve orada bıraktım. Ses yalıtımı ortalamadır, sadece aileler yerleşir, bu yüzden herkeste aynı şeye karar vereceğiz, ancak diğer sahipler tarafından birkaç oda satın alındı ve herkes oraya yerleşiyor - duvarın arkasına böyle bir odaya bir "neşeli" olan birkaç erkek yerleşti (Anlıyorsunuz). Bizi başka bir odaya taşımamızı talep ettik, ertesi gün yeniden yerleştirildik. Oda aynıydı ama kirli bir kanepeyle - çocuk için ince bir yatak istedik - resepsiyonda "böyle yapın" dediler... Yemekler fiyata dahil değildir. Bir kez yemek odasına gittik, üç kişilik 1900'e kadar tatsızdık (lagman 2, köfteli patates püresi, tavuk filetosu, pişmiş sebzeler, lulya ve bir şişede limonata), akşam bir kez restorana gittik - sadece 1 masa meşguldü, çok sayıda ziyaretçiyle başka bir yere gittik. Çocuk odası var, kliması yok, çocuklara bakan kız periyodik olarak dışarı çıkıyor - ilkokul çağındaki çocuklar için otelin her yerinde yürüyor... Spor salonuna gitmediler. Çamaşırhaneyi iki kez kullandılar, yaklaşık 3 saat beklediler ve temiz, kuru çamaşırlar alıyorsunuz, kendiniz ütülemeniz gerekiyor - çamaşırhanede sadece bir yer var. Giriş katında sokaktan bir sürü dükkan var. Lezzetli kahve, sabah geç başlamaları üzücü. Deniz - öğle yemeğine kadar güzel, balıklarla şeffaf. Ama daha sonra bulanık ve kirli.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Григорий Г.
3. seviye şehir uzmanı
16 Temmuz 2025
1-14 Temmuz tarihleri arasında dinlendim. Oteli çok beğendim. Temiz, rahat. Oda rahattı. Telefizör, klima, buzdolabı, wifi, su ısıtıcısı, havlular, terlikler, genel olarak ihtiyacınız olan her şey. Otelde dükkanlar, yemekhane, restoran ve kafeterya bulunmaktadır. Plaj yakındadır. Genel olarak, her şey süper.
Orijinalini göster · Русский
3
Kurumun yanıtını göster
Андрей Щетинин
11. seviye şehir uzmanı
15 Mayıs
Fiyat / kalite açısından mükemmel otel: neredeyse sahilde yer almaktadır, oda penceresinden güzel manzaralar, güler yüzlü personel.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Омич 055
23. seviye şehir uzmanı
16 Eylül 2025
Manzara güzel. Duyulabilirlik iyi. Kimin için şanslı olacak. Bizim için pek iyi değil. Duvarın karşısında sürekli bir şeyler düşüren ve hatta otel camını kırmayı başaran bir çocuklu bir baba vardı.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Фаина
3. seviye şehir uzmanı
29 Mart
Hazar Denizi kıyısında rahat bir otel. Konforlu odalarda yüksek çift kişilik yataklar bulunmaktadır. Odalarda balkon vardır. Açık büfe biraz daha iyi kalmak istiyor, yemek çeşitliliği yok.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Леонид Пустовалов
9. seviye şehir uzmanı
24 Haziran 2025
Odalar geniş ve aydınlıktır. Geziyi planlarken İzberbash'ta su ile ilgili sorunların olduğunu okudular. Belki şanslıydık, belki de yetkililer su durumunu iyileştiren bir şey yap, ama sorun olmadı. Oteli beğendik. Personel duyarlı.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Виктор Чичков
9. seviye şehir uzmanı
14 Temmuz 2025
Otel hakkında soru yok, her şey yolunda gitti. Temizlik temiz çarşaflardı, çarşafları olması gerektiği gibi değiştirdiler.ama her şey denizde çok üzücüydü, sahilde ölü balıklar yüzüyor, kimse onu pis koku otu toplamıyor. 2 haftalığına geldim, sadece 1 hafta dinlendim. 2 hafta dinlenmeye bile başlamadılar. Eve gittik.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Денис Проурзин
3. seviye şehir uzmanı
14 Eylül 2025
Otelin denize yakın konumu, ancak aynı zamanda herhangi bir altyapı yok. Yağmur geçerse, hiçbir yere gidemeyen tüm yolları sular altında bırakır. Yemek arzulanan çok şey bırakıyor. Kahvaltıyla birlikte oda kiralamanızı tavsiye etmiyorum. Artı, sadece bir tanesi ve bu, denizden gelen tüm çöplerin ayrı ayrı taşlarla ve yüzme alanına girmeyeceği denizdir.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Элеонора Б.
12. seviye şehir uzmanı
13 Ekim 2024
Отдыхали в начале августа. Отель прекрасный- чисто, есть ресторан и столовая. Столовая детям не понравилась, хотя это, считаю, капризы , есть можно. Мы питались в ресторане- кухня на 5+, понравилось все, что заказывали. Цены приятные . Море в трех минутах ходьбы. При отеле бесплатный инвентарь для пляжа. На первом этаже много магазинчиков с едой, сувенирами и пляжными товарами. Минус только один- близость дороги и аквапарка. Днем шумно со стороны аквапарка, ночью- со стороны моря , т к проходит городская дорога.
4
Kurumun yanıtını göster
Татьяна Новикова
2. seviye şehir uzmanı
13 Ağustos 2025
4-11 Ağustos tarihleri arasında 2 odalı süitte 4 kişilik bir aile ile dinlendik. Bir asansör var, ancak 10 Ağustos'ta kırıldı ve ayrılırken bavulları 4. kattan kendimiz taşımak zorunda kaldım.(11 Ağustos, hala tamir etmediler). Oda temiz, güzel, ihtiyacınız olan her şey var. Su ısıtıcısı, bardak, bardak, çay kaşığı, tabak var. Buzdolabı 1 . Banyoda duş jelleri, şampuanlar ve bir parça sabun (çok kötü, çünkü sabunlukta beyaz suya kadar çözülür, yayılır, bir dahaki sefere ellerinizi bu suyla yıkarsınız). Ayrıca kişi başına 1 büyük ve 1 küçük havlu ( gri ve yıkanmış!!!), tek kullanımlık spor ayakkabılar, kalitesiz. Banyoda sıska insanlara 2 bornoz asılıydı. Ve 1'i dolapta buldular, daha yükseğe kaldırıldılar. Saç kurutma makinesi odadaki kancaya asılıydı ve hiç kullanmadılar. Yatakların yanında iyi aydınlatma, beğendim. Gece lambası olarak kullanabilir ve kitap okuyabilirsiniz. Televizyon çalıştı ama çocuk kanalı yok! Çizgi film yok. Saat 21: 00'e kadar açık olan bir çocuk odası var. Kızımı sadece öğle yemeğinden sonra 2 saatliğine götürdüm, bizim için yeterliydi. Orada, bakıyormuş gibi yerel kıyafetli Dağıstanlı bir kız var. (Aslında, sadece çocuğun adını ve hangi odadan yazacaktır).Ama bazen çocuklara bakmıyor. Yanımda 5-6 yaş arası 2 küçük çocuk, odadan ayakkabıları olmadan koridora koşarak geri döndüler. Herkes orada umursamıyor. Kattaki her odanın (31 numaramız vardı) elektronik bir çetele vardır, numarayı arayabilirsiniz, odada misafir işareti vardır ve rahatsız etmeyin ve temizliğe ihtiyacınız vardır. Bu yenilik daha sonra diğer katlarda da olacak. Giriş katındaki yemek odası, asansörün yanında. Fiyatlar restoranda olduğu gibi orada. Turşu 300 r, patates kızartması 200 r kendiniz daha ısıtacaksınız. Tatlı 350 r (kruvasan, örneğin 1). Haşlanmış yumurta 30 r. Çorbanın porsiyonları yetersizdir. Yemek odası temiz, herkes için yeterli masa vardı. Plaj yavaş yavaş yüceltiliyor, ayaklarını yıkamak için daha fazla yer kuruyorlar (her şeye su bağlayana kadar) ve kıyafetlerini değiştiriyorlar. Ama neden hiçbir incelemede denizin kıyıdan daha uzağa gittiğine dair hiçbir bilgi yoktu. Denizin olduğu yerde kum açığa çıktı. Bu kum çok sert ve çiğdir. Bu yüzden dizlerimde küçük morluklar var. Yatak örtüsü, üzerine yattıktan sonra sürekli kirli ve nemliydi. Ve bu yüzmeden önce bile. Kum asfaltmış gibi. Katı. Deniz temiz, su berrak, ılık. Çok sayıda balık yavrusu sürüsü var. Pek çok yerli (bazıları kadın rahibe gibi görünüyor, hepsi siyah ve video aynı yüze sahip, hatta çenesi gizlenmiş, bazıları daha renkli kapalı mendiller ve cüppeler içinde) ve Çeçenler, kadınları da elbiseli ve mendilli, ancak renkli cüppeler içinde. Bazı yerliler sahilde çok uygunsuz davranıyorlar (belki Çeçenler de öyleydi, pek anlamadım). Kum atıyorlar, diğer insanların üzerinden ailelerine atıyorlar. Bir adam ailesinden kadınların peşine düşüp yüzlerini kumla bulaştırıp içlerine fırlatırdı. Diğer yerel çocuklar, Dağıstanlılar, sadece mucizevi bir şekilde çocuklara düşmeden, kıyıya yakın bir kalabalığın içinde, ayağından tepeye tekmeleyerek topla futbol oynamaya başladılar. O zaman gittik, kafamıza yaslanmak istemedik. Kıyafetlerime gelince, bir sundress içinde, sırtım açık ve kayışlarla yürüdüm. Kim nasıl yürüyorsa. Herkes umursamıyor. Şort giyen bazı kadınlar da vardı. Kimse onlara yorum yapmadı. Kaplıcaya gittik - Ateş. Berbat. Kaynar su. Etrafta pis şeyler var. Topukluları ıslattılar ve gittiler. Çok insan var, merdivenler dar ve 1. Su parkında çok fazla insan var ve çok sayıda yerel sarılı Dağıstanlı var. Erkek yerel halk orada yetersiz davrandı, tepeden aşağı koştu, bağırdı. Bir taraftaki oda sadece su parkında ve tüm bunları görebiliyorsunuz. Ayrıca gecenin 11'ine kadar müziğin bağırdığı Han Cafe de var. Televizyondan daha yüksek sesle bağırıyor. Ancak kapatıldıklarında uyuyabilirsiniz. Oradaki müzik eskidir: akşamları Rusya'da ne kadar sevindirici, ah, ne tür bir kadın vb, ama bazen agresif bir şekilde yerliler, yerliler de onunla birlikte şarkı söylüyorlar. Otelin yanında solda Sörf plajı var, denizde dalgalar var, orayı beğendim, orada daha az insan var. Hafif.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Olga K.
30. seviye şehir uzmanı
15 Eylül 2024
Для 3* я оцениваю их на вполне уверенную 4+, в номере было всë, что нужно, всë работало, кондиционер не шумный. Море в минуте ходьбы. Хороший балкон. Но у нас вид с балкона был ужасный. И дело даже не в том, что не на море, а на помойку, заваленную мусором так, что это уже выглядело как свалка. Я понимаю, что этот не вина отеля, но выходить на балкон неприятно. Столовая для завтраков - нормально . Если обедать и ужинать в других местах, то не проблема. А так , столовая - не самая сильная сторона. Особенно холодный омлет. Но сырники вкусные и запеканка порадовала.
5
Kurumun yanıtını göster
Инкогнито 3420
14. seviye şehir uzmanı
4 Haziran 2025
Deniz kıyısında modern bir otel. Alt katta yemek odası, dükkanlar var. Bölgedeki herkes rahatladığında çok medeni olacak!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Александр Иванов
12. seviye şehir uzmanı
7 Eylül 2024
Прекрасная гостиница по не малой цене 7500 в сутки(без питания) пребывание с 31.08.24. На берегу моря у пляжа с зонтиками и небольшой инфраструктурой. Номера удобные, кровати порадовали именно двухспальные а не просто сдвинутые одноместные (!) балкон всё необходимое есть чайник, телевизор холодильник, посуда, фен. Есть на первом этаже гладильная комната и платная стиральная машина. Также есть столовая и ресторан, куда сходятся всё с гостевых домов, и небольшие магазины-лавки. Из минусов солёная вода в душе и кране, брали воду в магазине (но можно и на первом этаже с куллера) чтобы почистить зубы и помыть фрукты. Вай-фай слабо работает. Но в целом отель очень понравился
2
2
Kurumun yanıtını göster
Валида Саидовна Джабраилова
5. seviye şehir uzmanı
6 Ağustos 2025
Yemek odası harika, yemekler lezzetli, çeşitli ve en önemlisi ucuz. Kırmızı balıklı fettuccine, patlıcanlı ve fasulyeli Yunanca et, lezzetli havuç salatası, acıkalı khinkal, iki tavuk budu gibi yemeklerle iki kişilik akşam yemeği 1600 rubleye mal oldu. Ve en önemlisi - harika bir seçim, porsiyonlar oldukça normal, hatta bazıları büyük. Aferin çocuklar!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Ольга
9. seviye şehir uzmanı
4 Mayıs 2025
Her şeyi beğendim. Güler yüzlü personel, uygun fiyatlara sahip güzel yemek odası, temiz oda, olanaklar ve havalı balkonlu. Deniz manzarası sadece büyülü. Öneriyorum 👍
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Ольга Амирова
12. seviye şehir uzmanı
21 Eylül 2024
Сейчас отдыхаем в этом отеле, заехали 14 сентября. Отель небольшой, но уютный. Номер чистый, есть чайник, телевизор, кружечки с блюдцами, небольшой холодильник. Имеется кондиционер. Большой балкон со столиком и двумя стульями. Окна выходят на аквапарк, он сейчас не работает, поэтому тихо. В номере есть шкаф, но в нем нет полочек для белья, есть только штанга с 4 вешалками, поэтому вещи складываем большой стопкой на нижней единственной полке, что очень неудобно. На верхних полках лежат одеяла, подушки, постельное белье. В шкафу также есть сейф, но мы не пользуемся. В номере большая кровать, очень удобная!!! Также есть диван, маленький столик с двумя маленькими табуретками. Из минусов: две розетки и одна в ванной, не считая розетку под телевизор и холодильник, для зарядки гаджетов, для чайника и тд розеток маловато. В ванной хотелось бы иметь хотя бы один крючок . На первом этаже есть столовая, сначала она нам не впечатлила, дороговато и невкусно, было такое впечатление, что работники уже устали от гостей. Но потом как-то все изменилось, появилось разнообразие в блюдах, и даже стало вкусно👍😊 все приветливые, отзывчивые. И хочется отметить, что в столовой очень чисто! Постоянно моют полы, очень быстро убирают со столов посуду. Столовая большая и светлая. Можно сдать вещи в стирку, один барабан с сушкой стоит 300 руб, а также можно погладить белье. Море в шаговой доступности, чистое. Пляж песчаный и тоже относительно чистый. В одном месте хорошо с маленькими детьми, так как достаточно далеко море по колено. За два км от отеля можно посетить горячий источник. Он работает круглосуточно и бесплатно. Все передвижения на такси, ценник очень приемлемый. Место для тех, кто любит спокойный отдых, так как никаких развлечений поблизости нет. Можно на электричке съездить в Дербент или в Махачкалу, можно взять разные экскурсии, ценник от 3000 тыс. В целом, нам все понравилось. Есть большая вероятность, что приедем сюда еще раз. Единственное в описании не сказано, что аквапарк работает до 31 августа, ведь многие приезжая сюда с маленькими детьми на него рассчитывают. Но для детишек есть шикарная! детская комната.
6
Kurumun yanıtını göster
Наталья Курова
4. seviye şehir uzmanı
8 Ağustos 2025
Gerçekten beğendim, her şey sitede reklamı yapıldığı gibi yapıldı. Oda temizliği niteliksel olarak yapıldı. Oda rahat, her şey temiz, her şey yolunda. Ses yalıtımı iyidir. Herkese çok teşekkür ederim
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
TTA1812
10. seviye şehir uzmanı
28 Haziran 2024
Отель расположен в только строящемся районе города, на отшибе. Море напротив, но пляж не очень. Лучше проехать 15 минут, до ,,райского, пляжа. Номер шикарный! Двухкомнатный. неработающий кондиционер починили через день. Уборка только по требованию. Что не понравилось- неубранные балконы в номере, песок на плитке, такое ощущение, что номер убирали не перед заселением , а за несколько дней. Столовая работает без перерыва, это плюс. Минус-оплата через перевод или наличные. Еда сносная. Понравилась шашлычная в отеле
1
Kurumun yanıtını göster
Бурочка
8. seviye şehir uzmanı
5 Kasım 2024
Посетили гостиницу в ноябре 2024.Хорошее место.Номера уютные,теплые.Заселили в 2-ух местный и 2-ух комнатный номер.В номерах имеется холодильник,сплит-система,телевизор,уборная,посуда,чайник,фен.Также в номерах для каждого гостя выделены средства для личной гигиены (шампунь,мыло,гель для душа,одноразовые тапки).Шторы достаточно плотные,светонепроницаемые.Балконы нам достались с прекрасным видом на Каспийское море.Персонал вежливый,очень приятная девушка встретила нас на ресепшене.В гостинице действует столовая,в которой достаточно вкусные блюда.Завтраки были включены,выбор не велик,но порционно не ограничено.Для удобства гостей имеется лифт и места для курения.При гостинице работает небольшой магазин с сувенирными и бытовыми товарами.Уверенная оценка.Советую место для отдыха.
Kurumun yanıtını göster
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6