No: 12 Hotel Sultanahmet

18 Mart 2025
Fiyatı uygun
Александра Жабицкая
18 Ekim 2025
Harika otel! İçinde 4 gece geçirdik ve tekrar dönmeye hazırız. Personeli hoş bir şekilde şaşırttım - her zaman cana yakın olan çok yardımsever ve cana yakın adamlar Rusça'yı biliyorlar. Check-in sırasında odamızı yükselttik, 5. katta yaşadık. Odalar gerçekten küçük ama bu bizi utandırmadı, rezervasyon sırasında kareleme biliniyordu. Modern tadilatlar, buzdolabı, su ısıtıcısı, çay ve kahve takımları, banyoda duş jelleri, şampuanlar, pamuklu çubuk ve diskli setler. Her gün tüm stoklar yenilendi, çok verimli bir şekilde temizlendi. Kahvaltılar lezzetli, Türkiye için nadir görülen bir kahve makinesinden gelen hoş bir kahve. Ancak kahvaltıda kim çeşitliliğe ihtiyaç duyuyorsa muhtemelen bundan hoşlanmayacak, 4 günde yiyecekler pek değişmedi. Tabii ki, konum inanılmaz derecede uygun – birçok turistik noktaya yürüyerek ulaşmak kolaydır. Eksilerden: çok gürültü yalıtımı, akşamları komşu odalarda neler olduğunu duydular, sabah 6 civarında caminin sesleriyle uyandım ama yolculuğun sonunda alıştım)
Евгения Прасолова
Küçük bir oda oteli. Odalar büyük değil. Çocuğunuzla planlıyorsanız, standart bir oda almayın - 16 m2 ... daha fazlasını alın. Tek kişilik odalarda sadece 2 yataklı yataklar bulunmaktadır. Temiz, temiz. Kahvaltılar normaldir. İkinci bir battaniye istediler - gecikmeden verdiler. Konumu çok güzel. T1 tramvay durağına 3 dakika uzaklıktadır. Ana cazibe merkezlerinin bulunduğu meydana 5 dakika uzaklıktadır. Metroya tramvayla 2 durak var. Tek şey - kışın giriş katındaki kahvaltılar - oda çok küçük ... beklememiz gerekiyor. Personel özenli, bu yüzden her şey yolunda!
Катерина Волкова
25 Kasım 2025
Eski şehrin kalbinde güzel bir küçük otel. Tüm turistik yerlere yürüme mesafesindedir. Dilerseniz a / p'den kendi gücünüzle gidebilirsiniz (tek aktarmalı metroyla + tramvayla). İhtiyacınız olan her şeyi içeren temiz, rahat bir oda. Kahvaltılar lezzetli ve yoğundur. Her gün temizlik yapıyorlar ve yanlarında su veriyorlar. Rusça konuşan personel. Her zaman yardım edecekler, tüm soruları cevaplayacaklar. Gerekirse yere yönlendirilirler. Memnuniyetle buraya tekrar geleceğiz ve arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz
Александр Карпов
Stanbul'un tarihi merkezinde küçük bir otel. Yürüyüşteki cazibe merkezinde tarihi nesneler, tramvay durağı bulunmaktadır. Otelden ayrıldığınızda sağa eğik olarak dönerseniz (kelimenin tam anlamıyla 30-35 metre) - yarı bodrumda iyi bir süpermarket var. Oda temiz, fon normal. Kahvaltılar fırfırlar olmadan basit ve aynıdır. Ama aç kalmayacaksın. Personel Rusça iletişim kuruyor, cana yakın ve misafirperver. Günlük meseleler hızlı bir şekilde çözülür. Eksilerden. Yeni Yıl tatilleri için sabahları »konukların uyanmasının yoğun olduğu saatlerde" yarım saat (yaklaşık 9'dan 9-30'a kadar) sıcak su biraz ılıktı. Aksi takdirde - soru sorulmadan) Yerel kediler memnun oldu))
Ирина Ермакова
10 Aralık 2025
Ruslar için otel. % 90'ı Ruslar. Tamam ve personel Rusça konuşuyor, şu veya bu bilgileri netleştirebilirsiniz. Kahvaltılar kabul edilebilir, küçük bir büfe-bazen yumurta, omlet, peynir, kruton ve pankekler, hamur işleri, çay, kahve. Aç kalmayacaksınız. Elverişli konumu, ana cazibe merkezlerine ve ulaşıma yürüme mesafesinde. Normların yatıya kalması için oda, biraz yorgun, ama tek yapmanız gereken yemek. Her gün temizlik, sabun malzemeleri eklenir.
Катерина
7 Eylül 2025
25 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında bu otelde kaldık.Bir inceleme bırakmak isteriz.Bu otelin artıları ve eksileri vardır. Eksiler 1.Korkunç ses yalıtımı, resepsiyonda ve yan odada olan her şeyi duyacağınıza hazırlanın, sabah çalışanlar kahvaltıya hazırlanırken uyumak imkansızdı.Ayrıca gürültülü kötü pencereler, sokak 7/24 işlek olduğu için her şeyi duyabiliyorum 2.Kahvaltı.7 gün boyunca kahvaltıda aynı şey vardı, çok küçük bir seçim, düşük kaliteli ürünler, her şeyin tadı güzel değil 3.Çok küçük bir oda, ikinci katta lüks bir odamız vardı.Birlikte bile sıkışık, fotoğrafta daha büyük görünmesine rağmen oda içeri girip çıkıyor 4.Odada ayakkabı kaşığı, pamuklu ped, tek kullanımlık diş fırçası, bornoz gibi temel şeyler yoktur Sadece şampuan ve duş jeli. 5.Ayrıca bu oteli neden seçtiklerinizden biri, Ay Sofya Camii'ne bakan bir teras var, ancak sadece varışta bu terasın çalışmadığı ortaya çıktı, bunun hakkında önceden hiçbir yere yazılmamaları üzücü. Artılara geçelim 1.Yerleşme.Otelin çok uygun konumu, her şeye yürüme mesafesinde, tramvay istasyonuna da yakın 2.Oda temizliği birinci sınıftır, her şey her zaman temizdir, bedenleri vücuda hoş gelir.Hizmetçi Inga'ya özel teşekkürler.İnanılmaz derecede kibar, işini 100 puanla yapıyor, kendini iyi hissetmediğinde Rusça'yı çok iyi biliyor, bize ilaç verdi.Tekrar teşekkürler 3.Personel.Resepsiyondaki harika adamlar her zaman yardımcı olacaklar, Rus dilini de biliyorlar. 4.Havaalanına gidiş-dönüş servisi var iyi minibüsler, Mercedes Maybach'a gittiler, maliyeti 50 €
Serg Malakhov
18 Aralık 2025
Sofya ve Sultanahmet Camii'ne 5 dakika uzaklıkta harika küçük ama şirin bir otel. Çok güler yüzlü personel (terasa kısa bir gezi için ayrı merhaba). Ne yazık ki otelin şimdi Boğaziçi, Sofya ve diğer turistik yerlere bakan terası çalışmıyor. Kahvaltılar güzel, temizlik her gün. Odalar küçük, ancak bu konumla telafi ediliyor.
Елена К.
23 Ağustos 2025
Mükemmel personeli olan harika bir otel. Yürüyerek giderseniz iyi bir konum ve ortak bir ulaşım aracı kullanıyorsunuz. Temiz oda, iyi tadilatlı otel. Güzel mobilyalar, aynalar yeterli. Kondey çalışıyor. Harika kahvaltı: lezzetli omlet, çeşitli peynirler, zeytinler vb. Özellikle keyifli personel. Inga bize çok yardımcı oldu! Aradığımız her şeyi önerdim, çok yardım ettim)
Василиса В
3 Aralık 2025
Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim Otel ve odanın kendisi temizdi. Her gün temizlendiler. Kahvaltılar çok doyurucu. Resepsiyondaki adamlara, hizmetçiye ve harika Inga'ya özel teşekkürler, her zaman yardım edecekler ve size söyleyecekler) Tüm önemli cazibe merkezlerine yürüme mesafesinde. ) Odanın gürültülü olacağından endişelendiler ama bizi hiç rahatsız etmediler) Bir kez daha teşekkür ediyorum ve yakın toplantılara kadar
valerie furdilova
12 Ağustos 2025
İyi bütçeli otel!) Ayasofya'ya ve diğer turistik yerlere piyonla 5-7 dakika, ancak Sultanahmet bölgesi başlı başına pek hoş değil (çok havladım). Yakınlarda bir cami olmasına rağmen bu bizi hiçbir şekilde uyumaktan alıkoymadı, hiçbir şey duymadık. Oda temiz, ferah. Mobilyaların bazı yerlerde eski olduğu (çıkış, tuvalet kırılmıştı), kısmen peletli nevresimlerin olduğu açıktır. Kahvaltılar Türkiye'ye özgüdür. Aç kalmayacaksınız (çocuklar da), çeşitlilik vardı
Екатерина
4 Eylül 2025
Mükemmel otel, odalar küçük ama işlevsel olsa da tüm mobilya ve sıhhi tesisat armatürleri iyi durumda. Lezzetli kahvaltılar, omlet çok güzel! Konumu uygun, Kapalıçarşı'ya, Boğaz'daki gemilere yakın. Tüm personele çok teşekkür ederim, herkes çok cana yakın. Ve ayrı ayrı Inga'ya teşekkür ederim! İşini seven ve her konuda yardımcı olacak bir kişi. Tekrar geleceğiz :)
Абдурахман Тиллабаев
17 Ağustos 2025
Merhaba sevgili dostlar. İlk aşk hakkında biraz:). Ve İstanbul'a olan sevgimiz, güzellikler arasında duran bu otel NO:12 hotel Sultanahmet ile başladı. 3-7 Ağustos 2025 tarihleri arasında kaldık. Harika bir otel. Kahvaltılar ve kokulu kahvelerle lezzetli. Ortak Fransız pencereli 203 numaralı güzel oda. Her şey temiz, rahat, zevkle yapılmış. Hoş tasarım, yeni mobilyalar, sıcak günler ve geceler için klima :), kar beyazı kabarık havlular. Personel kibar ve cana yakın. Özellikle Rusko konuşan Inga her gün temizlik konusunda şikayet etmediler, yardım edecek ve bir kez daha dileklerinle ilgileneceğini söyleyecektir. Otel personeline minnettarlığımızı ifade ediyoruz. Herkesin çok yardımsever ve kibar olduğunu belirtmek isterim, bu nedenle iyi bir dinlenme ve iyi bir ruh hali atmosferi yaratılır. Tekrar gelmeyi umuyoruz! Hepinize çok teşekkür ederim! Özellikle Yönetici Mekan'a. Tüm konuda bize yardım etti, onun İstanbul'daki kişisel rehberimiz olduğunu söyleyebiliriz:) ayrı ayrı teşekkür ederim kardeşim Mekan!
Виктория Т.
31 Ağustos 2025
Sultanahmet Camii'ne 5 dakikalık mesafedeki harika konforlu otel, harika bir konum. Temizlik, havlu değiştirme, sabun, Jel ve şampuanın yanı sıra her gün çay seti ve suyun yenilenmesi! Çok cana yakın ve Rusça konuşan personel!
Дмитрий Лемехов
3 Kasım 2025
Ekim 2025'in sonunda otelde dinlendik. Aslında, ilk kez açıkça zıt değerlendirmeler oluşturduk: konum - 5 +! Şehrin tarihi kesiminin tüm önemli cazibe merkezlerine yürüme mesafesinde: Sultanahmet Camii, Ayasofya, Bazilika, Gülhane Parkı ... ve sadece çevrede yürümek bir zevktir. Ancak kahvaltılara ve bara gelince - bu tam bir akhtung - temel olarak yeterli çatal bıçak takımı yok, sadece bir hatırlatmadan sonra getiriyorlar ve bu hemen değil. Yemeğin kendisi monotondur, ancak bu yarısıdır - temel olarak yeterli değildir - yemek pişirmek için zamanları yoktur - ancak burada küçük bir artı görebilirsiniz - örneğin sahil otellerinde olduğu gibi yiyecek birikmez. Ayrı ayrı, barmen kızdan bahsetmeye değer - acelesi yok, hiçbir yerde yok. Kapuçino içmek istedik - 20 dakikadan fazla yemek pişirmek ... biraz fazla ... ve bu arada kahvaltıda kahve makinesindeki kahve hazır ve krema kurudur. Bizim için bu kesin bir dezavantajdır. Genel olarak otelde kahvaltı almamalısınız - dışarı çıkıp insanca kahvaltı yapmak daha kolaydır.
Venera Mashkova
30 Ekim 2025
Çok uygun bir konuma sahip, mağazalara, kafelere, turistik yerlere ve toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde uygun fiyatlı bir bütçe oteli. Çok yardımsever personel, resepsiyonist genç adam Rusça konuşuyor ve herhangi bir soruda yardımcı oldu. Genç personelden bir kadın, kartpostal göndermeye yardım etmeyi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz! En üst kattan körfezin en iyi manzarasına sahiptir)
Елена Г.
20 Kasım 2025
Harika otel! Konforlu oda! Süper konum, tam merkezde. Her yere yürüdük. Manzaralar, pazarlar, her şey yan yana. Keyifli personel, lezzetli kahvaltılar, özellikle omlet )))) Tekrar geleceğiz!
Даниил С.
Serdar (reception) Inga (housekeeper) Tatilleri için onlara teşekkür ediyoruz. Onlar sayesinde her şey zirvedeydi! Çok lezzetli zavtvki, biraz monoton, ama genel olarak her şey çok iyi durumda. Otel, başkentin tarihi merkezinde yer almakta olup, tüm turistik yerlerin yakınında mükemmel bir fırsat sunmaktadır. Uçmanızı tavsiye ediyoruz, ancak 1 an tatsızdı. Otelin kurallarına göre konuklarla odada kalamazsınız.
Евгерия Г.
14 Kasım 2025
12-14 Kasım tarihleri arasında bu otelde dinlendik. Harika bir konum, her şey yakınlarda. Otelin kendisi çok tatlı, odalar temiz, Inge'yi temizlediğiniz için teşekkürler. Kahvaltılar güzel. Oda küçük ama modern, harika bir duş.
zeynep kaya
3 Mart 2025
This hotel is a perfect choice for anyone looking to stay in Sultanahmet! The location is truly fantastic—just a few minutes’ walk from Hagia Sophia. Being in such a central and easily accessible spot made exploring Istanbul incredibly convenient. The rooms are comfortable and clean, and the staff is extremely friendly and attentive. The breakfast was also quite satisfying. I highly recommend this place to anyone looking for a peaceful and enjoyable stay in the heart of the historic peninsula! & Bu otel Sultanahmet semtinde kalmak isteyenler için mükemmel bir seçimdir! Konumu harika - Ayya Sofya'ya sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde. Merkezi ve kolay erişilebilir konumu sayesinde İstanbul'u keşfetmek inanılmaz derecede rahattı. Odalar konforlu ve temizdir ve personel çok cana yakın ve özenlidir. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Tarihi yarımadanın kalbinde huzurlu ve keyifli vakit geçirmek isteyen herkese bu oteli şiddetle tavsiye ediyorum!
Николай Соколов
26 Eylül 2025
Arkadaşlarımızla bir gece kaldık. Her şeyi beğendim: konum, oda, kahvaltı, misafirperverlik ve çalışanların bakımı. Özellikle Irma'yı not etmek istedim. Çok nazik ve sempatik bir insan, işinde profesyonel. Gündüzleri ateşle böyle birini bulamazsın. İnsana çok teşekkür ederim!
Наталья Живилова
17 Ekim 2025
Çok küçük bir otel, turistik bölgenin merkezinde yer almaktadır. Personel güler yüzlü, odalar temiz. Konumu uygun, metroya, tramvay durağına, şık bir gezinti yoluna ve tarihi parka yakın
Данил С.
11 Mayıs 2025
Otel çok uygun bir yerde, odalarda mükemmel tadilat ve temizlik, sokak manzarası var ama gürültü duyulmuyor. Sizin için önemliyse asansör çalışıyor. Hizmet de mükemmel, herhangi bir konuda yardımcı olacak ve mükemmel Rusça konuşan Inga'ya özel teşekkürler. Kahvaltıları da beğendim, açık büfe oldukça bol, çok lezzetli kahve. Yakınlarda mükemmel kafeler ve restoranlar var, bir bakkal ve eşanjörler var, eski şehrin ana cazibe merkezleri bir taş atımı uzakta. Otelin yakınında her zaman taksiye binebilir veya metroya yaklaşık 5-7 dakika yürüyebilirsiniz. Eski şehrin hoş kaosunun tadını çıkarmak istiyorsanız bu oteli seçin ve pişman olmayacaksınız.
Ирина П.
Yeni Yıl tatilleri için bu oteldeydik, tüm sorunları çözmelerine yardımcı oldukları için Inga ve Serdar'a özel teşekkürler, çok cana yakın, otel küçük ama çok rahat, odalar temiz, kahvaltılar lezzetli
наталья логинова
31 Ekim 2025
Personel mükemmel, herkes çok kibardı, çok yardımsever ve tatlı bir kadın olan Inga özellikle hatırlandı. Artı, oteldeki birçok kişinin Rusça konuşmasının otelde kalmayı çok kolaylaştırmasıydı. Kuledeki odaların temizliği, konumu da iyi. 10/10
Vitaly Bez're
28 Eylül 2024
Kibar personel. Günlük oda temizliği. Her seferinde iki kavanoz içme suyu eklenir. En üst katta kahvaltı, Boğaz'ın ve camilerin mükemmel manzarasını sunan terasa açılmaktadır. Yol manzaralı odalarda pencere açıkken gürültülü ama en azından bir tür manzara var. Öte yandan sessiz, ancak düz bir şekilde yan yana duran yontulmuş bir bina var.
Ольга Малахова
30 Kasım 2025
4 gündür oteldeydik, her şey yolunda, aferin çocuklar, kahvaltılar harika!!!!! Inga'ya özel teşekkürler, sadece burada ne olduğunu ve verandaya nasıl gittiğini anlamasına yardım etmekle kalmadı, tüm sorularımıza yardım etmeye hazırdı, akşamdan akşama kadar verandada oturuyorlardı! 10 üzerinden 10'da harika bir yer! Inga'yı öpüyoruz!!!!
Ангелина
4 Ağustos 2025
Oteli beğendim. Güler yüzlü personel, düzenli temizlik hizmeti, iyi doyurucu kahvaltı. Aya Sofya, Sultanahmet Camii, bakkal, tramvay durağına yürüme mesafesindedir. Inga'ya özel teşekkürler.
Nina Sergeevna
30 Ağustos 2025
Timberlake'in konserine birkaç günlüğüne uçtum, harika bir otel, her şey temiz, resepsiyondaki çocuklar Rusça konuşuyorlar, yönlendirmeye ve yardım etmeye çalışıyorlar. Çevrimiçi çalışıyorum, internet benim için önemliydi, kalitesi iyi, hayal kırıklığına uğratmadım.
Alina K.
9 Ekim 2025
Bu otelin adamlarına çok teşekkür ederim. Çok cana yakın, arkadaş canlısı . Söyleyecekler, anlatacaklar, yardım edecekler.👍🏻 Inga'ya özel teşekkürler, bölgede bize çok yardımcı oldu.ve otel çok temiz ve atmosferik.♥️♥️ 10+ için kahvaltılar Genel olarak, bu otele 10000♥️ veriyoruz Erkeklerin maaşlarını artırmayı öneriyorum, çok çalışkanlar. 👍🏻♥️
Anna
11 Kasım 2025
Güzel otel! Temiz, lezzetli kahvaltı. Inga ve Serdar güzel adamlar, herhangi bir sorunun tercümesine ve çözümüne yardım ettiler. Oda her gün temizlendi. İstanbul'daki yolculuğumuz için çok teşekkür ederim!
Аида
9 Ekim 2025
Otel rahattır. Kahvaltılar çok lezzetli, en önemli şey bu. 😌 Personel dost canlısıdır. Inga'nın çalışanı çok harika bir insan, Rus dilini biliyor, size yardım edecek ve size söyleyecektir. Ayrıca temizlik günlük olarak yapılır.
Sea Signora
30 Nisan 2025
Birkaç gece için bu otel oldukça uygun, Ayya Sofya'dan bir taş atımı uzaklıkta, kahvaltı yenilebilir, bana iki kez Türkçe kahve ikram ettiler, personel arasında Rusça konuşan bir Inga var, havaalanına giderken tramvay durağında gezinmeye yardım ettim, istenirse, onunla ilgilendiğiniz her şeyi sormak kolay, odalar en küçük değil, temiz
Марианна Павлова
16 Temmuz 2025
İyi günler. Şimdi otelde dinleniyoruz. İstanbul'a gidenlere tavsiye ediyoruz. Konumu tarihi yerleri ziyaret etmek için uygundur. Tramvay otelden 5 dakika uzaklıktadır. Odalar temiz, rahat. Özellikle hizmetçimiz Inga'ya özel teşekkür etmek istiyorum. Cana yakın, misafirperver, herhangi bir konuda yardım. Resepsiyondaki çocuklar aferin.
Ольга Костина
28 Kasım 2025
İstanbul'un tarihi merkezinde bir otel.Büyük rahat değil. İçinde daha dikkatli tepki veren güzel insanlar çalışıyor. Rusça ingilizce konuşuyorlar. Ay Sofya, Sultanahmet Camii, Bazilika Sarnıcı, Alman Çeşmesi gibi ilgi çekici yerlere yürüme mesafesindedir.Kapalıçarşı ve Mısır Pazarı. Çok uygun bir konum. Bu otelde kalırsanız memnun kalacaksınız.
Анна Вагин
5 Mayıs 2025
Odalar ferah ve modern bir tarza sahiptir. Güne lezzetli bir kahvaltıyla başlıyorsunuz. Çalışanlar ilgileniyor ve gülümsüyor. Tatilinizi yollarda geçirmek istemiyorsanız, konumu çok merkezi olduğu için buraya gelmelisiniz. Ayasofya'ya yürüme mesafesinde ve tramvayla istediğiniz yere kolayca ulaşabilirsiniz. Bu benim favorim.
Алина Коваленко
12 Eylül 2024
Konaklama harikaydı, temiz, rahat bir otel, konforlu bir oda. Otelin kafesinde lezzetli kahveler , güler yüzlü personel hazırlanmaktadır. Genel olarak konum, tüm övgülerin üstünde! Tüm ilgi çekici yerlere en fazla 5 dakikalık yürüme mesafesindedir!
Ольга Фомина
3 Mart 2025
Otel, İstanbul'un tam merkezinde, yakınlarda birçok cazibe merkezi ve bir pazar yer almaktadır. Otelde çok temiz, taze tadilat, harika kahvaltılar var. Muhteşem Türk kahvesi yapıyorlar. Güler yüzlü personel, her konuda yardım etmeye hazır. Yardımlarınız için özel teşekkürler
Константин Зайцев
27 Ekim 2025
Keyifli personel, Rusça konuşan. Odalar yıpranmış ama temiz. İstanbul şehrinin tarihi bölgesine yakın konumlanmıştır. Kahvaltının tadı ve yemekleri zayıf
Всеволод
13 Nisan 2025
Harika otel! Harika konum, düşük maliyet, nispeten iyi kahvaltılar. Tek bir sorun var - Otel camilerin yanında, bu yüzden sabah namazı çok iyi duyuluyor Inga'ya özel teşekkürler - karım hastalanınca ve yardıma ihtiyacı olduğunda - derhal yardım ve destek sağladım! Çok minnettarız! 🥰🥰🥰
Елена Х.
6 Ekim 2025
Muhteşem bir yerde, tam merkezde muhteşem bir otel! Muhteşem lezzetli kahvaltılar, harika odalar, harika personel, Rusça konuşanlar var.
Александра Перевощикова
29 Nisan 2025
İstanbul'un merkezinde rahat bir otel, temiz odalar ama çok küçük. Dört kişilik kahvaltılar. Odalarda sandalye yok. Giysileri ve havluları kurutmanın bir yolu yoktur. Yerebatan Sarnıcı'na 5 dakika, Sultanahmet Camii'ne 15 dakikalık yürüme mesafesinde olduğu için otel konumuna göre kazanıyor!
vitaliy
4 Kasım 2025
Konumu mükemmel, hizmetçiler de akıllı, kahvaltılar çok kötü. Odalar ucuz.Tekrar durmazdım.Odadan komşu binanın duvarına bakan manzara.
Алиса
24 Mayıs 2025
Harika otel, her şey açık. Odaların güzel tasarımı. Check-in sırasında oda tipini ücretsiz olarak süper seviyeye yükseltmeyi teklif ettiler. Lezzetli kahvaltılar ama monoton. Otelin yakınında kediler yaşıyor, otel onları besliyor. Kediler her zaman terasta otururdu, canım. 5. kattan martıların manzarası güzel
Аветис А.
18 Aralık 2025
İyi otel ve hizmet iyi, her şeyi beğendim, 4 gün geçirdiler ve şikayet yok. Yemekler lezzetli, her şey zamanında. Kız Inga çok iyi huylu ve özenli!
Екатерина
9 Ekim 2025
Bu otelde kalıyoruz. Inga tüm soruları çözmeye yardımcı oluyor. Harika otel, iyi kahvaltılar, temizlik, yer konumu
Зульфия Семенова
2 Ekim 2025
Inga, en saf haliyle sadece ihtişamdır! O kadar özenli ve şefkatli bir tutum ki, kendinizi hemen emin ellerde hissediyorsunuz. Profesyonelce, güvenle ve aynı zamanda ruhuyla çalışır. Her ziyaret küçük bir tatil gibidir. Yüksek hizmet ve bireysel yaklaşımınız için büyük minnettarlık! Şüphesiz, daha fazlası için geri dönmek isteyeceğiniz en iyi uzmandır.
Ольга Бескровная
28 Kasım 2025
Ailemi doğum günlerini kutlamak için getirdim! Kız Inga sadece güzel, her zaman gülümseyerek herkese yardım edecek, her şeyi anlatacak. Otelin sahibi, Inga gibi bir profesyoneli olduğu için çok şanslıydı! Ayrıca çatıdaki martılar gibi öneriyor! Inga - süper! Inge'ye bir ödül yazınız :)
DanceInTheMoonlight
Otelin ana cazibe merkezlerine kadar ideal konumu, Inga ve Serdar bizimle dostane bir şekilde buluştular, sorular ortaya çıkarsa, gerçek zamanlı olarak çözülmesine yardımcı olurlarsa, bu oteli tavsiye ederim