Nails Up

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Екатерина Потапова
6 Eylül 2025
Hikayemi paylaşmak ve salona içten teşekkürlerimi bırakmak istiyorum. Olumsuz kişisel hikayeler nedeniyle 6 yıldan fazla bir süredir salon manikürü yapmadım. Ama dün salonun ustabaşı Polina'ya güvenmeye karar verdim Usta Polina: Profesyonel! İşimi mücevherlerle, özenle, isteklerimi ve süreçteki değişikliklerini dikkatle dinleyerek yaptım ki bu kolay değil! Onunla iletişim kurmak güzeldi, bu da süreci daha da rahatlatıcı hale getirdi. Kabindeki atmosfer: İnanılmaz derecede rahat ve samimi bir atmosfer var. Kız arkadaşını ziyaret ediyormuş gibi hissediyorsun. Temiz, kibar bir yönetici, lezzetli bir kahve, televizyon ekranında eğitici içerik yayınlanıyor. Kabindeki koşullar: En yüksek puanı verebilirim. Uygun konum, park yeri ile ilgili sorun yok, modern ekipman, kaliteli malzemeler ve bu tür işler için uygun fiyatlar. Orası artık sonucun% 100 olduğundan emin olduğum bir yer. Polina, çalışan kızlar, çalışmanız için teşekkürler! Sizi tüm kız arkadaşlara ve tanıdıklara tavsiye edeceğim!
Elizaveta Afanaseva
29 Aralık 2025
Kendime eve daha yakın bir salon bulmaya çalıştım ama yine de Nails Up'a geri döndüm. Karşılaştıracak çok şeyim var, burası gittiğim en iyi salon. Neredeyse her zaman bir kayıt, birçok üst düzey usta, iyi hizmet vardır. Burada birçok ustaya gittim ve her zaman harika bir manikür ve pedikürle ayrıldım. Timothy, Natalia, Cennet, Violetta, Polina. Tüm ustalar sadece en yüksek seviyededir. Bu salona 10/10. Asla başarısız olmadılar.
Александр Хрусталев
6 Aralık 2024
Hayatımda ilk kez pediküre gittim, bu yüzden nesnellik iddiasında bulunmuyorum, çünkü böyle bir deneyimden yoksun olduğum için müşterim seçici değilim. Sırayla: iç mekan çok hoş güzel ve yüzeysel olarak temiz, hoş kokuyor. Resepsiyonist çok kibar bir kız, hemen her şeyi anlattı, geçirdi ve aralarından seçim yapabileceğiniz içecekler sundu. Bu arada, Americano çok lezzetliydi. Sitede prosedürün iki buçuk saat süreceği bilgisi vardı, bu yüzden aslında bir saat olmasına sevindim. Ayrılmak bile istemedim. Nina da ustayı sevdi, her şeyi dikkatli, rahat ve en önemlisi sessizce yaptı. İşimdeki çok fazla iletişim nedeniyle bu benim için önemli. İlk ziyarette 500 ₽ indiriminden memnun kaldım. Bu nedenle tavsiye ederim. Her şeyden memnunum. Sonunda ayaklara dokunmak güzel. Maniküre gitmeyi düşünüyorum. Salona servis ve ustaları desteklemek istiyorum. Ve çoğu zaman olduğu gibi zamanla yuvarlanmayın. Sonuç olarak: Ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Erkeklere çok kesin :)
Алёна Н.
14 Ekim 2025
Manikürümden çok memnunum! Мастер✨ Usta profesyoneldi, çok dikkat etti ve eski verniğin çıkarılması hızlı ve ağrısızdı. Kaplama muhteşem, renk mükemmel bir şekilde seçilmiş ve iş özenle yapılmıştır. Tırnaklar düzgün ve şık görünür ve parlaklık zarafet katar. Arkadaşlarımdan ve meslektaşlarımdan iltifat alıyorum! Kesinlikle geri döneceğim ve Natalia'yı tavsiye edeceğim Harika manikür için teşekkürler! 🌟❤️
Ксения Н.
28 Aralık 2025
Tırnak işaretleriyle kaşın "tepesine" gittim, sadece kaşlarımı bozdular (kaynağım hafif, zaten bir formum var). Ben ustaya tüm dileklerimi dile getirirken kulaklığın içinde durup şöyle derdi: evet evet evet. Sonuç olarak: Her şey tam tersi yapıldı, bana siyah kaşlar yaptılar, kaşın üzerindeki cildi soydular, sadece uçların uzunluğunu kestiler ve kaşların başlangıcını, tüm boyayı siyah lekelerle kopardılar. Muhtemelen kaşlarım uzun süre büyüyecek, eğer hiç büyümezlerse ... Usta kalın kaşlarım olduğu gerçeğine attım (o zamana kadar boyamada hiç sorun yaşamadım). Salondan çıktıktan sonra ağlamayı bırakamadım çünkü kaşlarımda hiç böyle bir korku yaşanmadı.
Дашима И.
7 Aralık 2025
Her zaman geri dönmek istediğiniz hoş ve rahat bir yer. Cennet ustası gerçek bir profesyoneldir, hızlı ve dikkatli çalışır, her zaman hangi tasarımın seçilmesinin daha iyi olduğunu söyler. Tırnak uzatma her zaman doğal görünür.
Варвара Смирнова
30 Mayıs 2025
Pedikür prosedürü için güzellik stüdyosunu ziyaret ettim ve sonuçtan çok memnun kaldım! Cennet Ustası en yüksek profesyonellik seviyesini gösterdi - iş dikkatli ve verimli bir şekilde yapıldı. Ayrıntılara ve bireysel yaklaşıma dikkat etmekten özellikle memnun oldum.Stüdyoda rahat bir atmosfer hüküm sürüyor, konforlu bir konaklama için gerekli tüm koşullara sahip: rahat bir koltuk, hoş müzik ve içecekler. Usta, tırnak işleme süreci hakkında ayrıntılı olarak konuştu ve bakım için değerli tavsiyeler verdi.İşlem ağrısız ve rahattı.Kaliteye ve profesyonelliğe değer veren herkese Cennet Ustasını tavsiye ederim. Kesinlikle tekrar döneceğim!
мария п.
6 Şubat 2025
Salon hakkındaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Burası kibar ve profesyonel çalışanlarıyla yeni ve düzenli bir yer. Aletler sterildir, kraft torbalarda paketlenmiştir ve dosyalar tek kullanımlıktır. Ben zaten düzenli bir müşteri oldum ve şimdi sadece burada manikür yapıyorum. Bir sonraki ziyaretinize kaydolurken indirim ve güzel bir manikür oluşturmak için çok çeşitli renkler özellikle sevindiricidir. Yaklaşık dört haftadır manikür takıyorum ve kaplamanın durumu her zaman memnun oluyor. Salonda her zaman kahve veya çay servis edilir, bu da güzeldir. Çeşitli ustaların hizmetlerini denedim - hepsi gerçek profesyoneller, ama şimdi Timothy'ye gidiyorum ve çalışmalarının kalitesini gerçekten seviyorum. Bu salonu ve ustalarını herkese tavsiye ederim! Salona gelişme ve refah diliyorum!
Dr_bogatyreva
19 Haziran 2025
Manikür salonu mükemmel bir izlenim bıraktı: özenli ve dikkatli bir yaklaşıma sahip profesyonel ustalar, çok çeşitli tasarımlar ve yüksek kaliteli malzemeler. Atmosfer rahattır, temizlik ve kısırlığa kesinlikle saygı duyulur. Hizmet misafirperver, müşteri konforu ile her zaman çay ve kahve sunulmaktadır. Sonuç her zaman temizdir ve uzun sürer. Kaliteye ve hizmete değer verenlere tavsiye ederim! Sevgili ustam Svetlana'ya özel teşekkürler!
Лена Соколова
20 Mayıs 2025
Manikür salonunu ziyaret etme ve usta Timothy'nin çalışmaları hakkındaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. En başından beri kendimi rahat ve rahat hissettim. Kabindeki atmosfer çok hoş ve personel kibar ve yardımsever. Usta, yüksek düzeyde profesyonellik gösterdi: isteklerimi dikkatlice dinledi, ilginç fikirler sundu ve tırnaklarımın bakımı için ipuçları verdi. Çalışma sürecinde onun doğruluğuna ve dikkatine dikkat çektim. Manikürün şık ve dayanıklı olduğu ortaya çıktı. Ona ilk kez kaydolmuyorum ve sonuçtan her zaman memnun kalıyorum. Size usta Timotei'yi tavsiye ederim.
Наталья Залипаева
25 Ekim 2025
Kabinde hoş bir atmosfer, yeni ekipmanlar. İsteklere her zaman empatik bir yaklaşım. Usta Polina özenli ve temizdir. İşten dikkatinin dağılmaması hoşuma gitti ve dürüstçe tırnaklarımın nasıl daha iyi olacağını tavsiye etti.
Аврора Гаршина
14 Temmuz 2025
Kaplanmamış normal manikürü çıkarmaya ve çıkarmaya gittim, personel iyi, cana yakın, kahve ve çay ikram ettiler. Manikürün kendisi harika yapıldı, usta Polina süper temiz bir kız. Hediye olarak Kore yüz maskesi verdiler Tekrar manikür yaptırmak istediğimde buraya bir kez daha kayıt olacağım!) Bir süre sonra incelemeyi tamamlıyorum: manikür için başka bir stüdyoya gittim, kaplamanın tamamen çıkarılmasının mümkün olduğunu öğrendim ve bu stüdyoda bunun mümkün olmadığını söylediler ve ben tırnaklarımdaki jel cilasının kalıntılarıyla ayrıldım Artık bu stüdyoda müşterilerden tasarruf ettiklerini ve verniği tamamen çıkarma prosedürünü yapmadıklarını biliyorum! Tam bir çekime gelmeme rağmen, 6 Mayıs'ta genç adamıma tam bir çekimin kanıtı olarak gönderdiğim videoyu ekliyorum
Вероника Л
16 Temmuz 2025
Tavsiye etmiyorum. Usta Anya. Jeli yaptım, jel verniği değil. 1. Benimle iletişime geçmeden ve sormadan ustanın yerini aldılar. Ama diyelim ki bu tolere edilebilir, şahsen kimseyi tanımadım ve incelemelere göre seçtim. 2. Benim işim yazmak. Genel olarak, ev işlerinden bile yapacak başka bir şeyim olmadı: spora gitmedim, yemek pişirmedim, temizlemedim. Usta yapmadı içeriden içti, çünkü "katman çok ince". Tam olarak aynı jel tabakası için bir yıldır içtim ve tek bir talaş bile içtim, kaplama ile ilgili bir sorun ya da şikayet olmadı. Şimdi: üç gün sonra 2 tanesi kırıldı. Ayrıca manikürün kendisinin kalitesi zayıftır, cilt çok özensiz işlenir.
kitty
19 Mayıs 2025
Bu salona ilk defa gitmiyorum ve her seferinde memnun oluyor! Ama en son Xenia'nın üst ustasındaydım ve uzun zamandır manikürde böyle sıcak bir atmosfer hissetmedim. Usta etrafımı dikkatle çevreledi, çok dikkatliydi, tercihlerime uyum sağlamaya çalıştı, manikür için farklı seçenekler sundu ve tabii ki işini mükemmel bir şekilde yaptı, manikürün kalitesi eşit! Harika ruh hali ve harika manikür için Xenia'ya teşekkür ederim!🥰🥰
Ольга Шкреметко
1 Ağustos 2025
Efendi Polina!!!! Hepsi 10+ Dikkat. Mesleği bilmek ve muhteşem bir uyum duygusu. Kabinde her şey her zaman yükseklikte düzenlenmiştir. Her müşteriye dikkat ve yaklaşım vardır. Konum ve çalışma saatleri basit, kullanışlı, bilgilendiricidir.
Вадим К.
23 Haziran 2025
Bugün bu salonda pedikürdeydim, Burası en iyi salon, ilk defa gelmiyorum.Bugün yönetici Nina, dikkatimi ve yardımseverliğimle bugün günümü yaptı мастерUsta Polina çok kaliteli ve hızlı bir şekilde pedikür yaptı💖💯% bu salonu tavsiye ederim ve gelecekte ziyaret etmekten mutluluk duyarım
арина а.
7 Kasım 2024
Мастер Наталья лучший специалист в салоне! Второй раз прихожу к ней и каждый раз ухожу довольная ☺️ Знает на каких пальчиках лучше будет смотреться дизайн, который я придумала 🫶🏻 И тактильные пальчики просто огонь! Ну как она чувствует потребности клиента)) Рекомендую мастера, 10/10 . Фото ручек прикрепляю 😍😍😍
Мария Киселева
16 Mart 2025
Sitedeki arayüzden başlayarak (kaydolmak uygundu) 2+ hafta sonra sonuçla biten her şeyi beğendim. Kesinlikle ziyaret ettiğim en iyi salon. İyi malzemeler, rahat bir atmosfer, hoş hizmet, yetenekli zanaatkarlar, yüksek kaliteli işler, uygun fiyatlar ve sadakat programı. Tavsiye ederim!
Лиза Р.
21 Haziran 2025
Stüdyoyu çok beğendim! Bu salonda ilk kez ve Usta Pauline'de ilk kez pedikür yaptırdım. Hizmetten çok memnun kaldım, bu süreçte çay / kahve teklif ettiler, kibar ve yardımseverlerdi. Kaliteli pedikür yaptılar! Çok memnunum, herkese tavsiye ederim!
Оксана Ницкевич
23 Ekim 2024
Спасибо большое, Топ мастеру Тимофею за прекрасный маникюр! Наша встреча с мастером вышла случайной, но я очень довольна результатом. Обратила внимание на салон просто проходя мимо. Подумала, что раз салон специализируется только на маникюре, то в нём будет все Супер. Так и вышло. Помимо хорошего маникюра, милая девушка администратор предложит вам кофе или чай на ваш выбор. Записалась на следующий маникюр через 3 недели. До встречи!
Екатерина
21 Aralık 2024
Üçüncü kez Üst düzey usta Timothey'den manikür yaptırdım. Ben çok mutluyum! Ona bir "manikürcüden" geldim, tırnakların yarısı kırıldı veya kırıldı. Timothy her şeyi düzeltti, kayıt sırasında belirtilmemiş olmasına rağmen tırnaklarını güçlendirdi. Bugün ustamdaydı, manikürden memnun, her şey kusursuz. Ustanın iletişimde çok hoş olması da güzel, müşterilerini seviyor ve özelliklerini hatırlıyor!
Rumysha Masha
13 Mart 2025
Güzel salon. Girişte kibar ve hoş bir resepsiyonistle tanıştım. Temiz, özenli ve sevecen bir kız olan usta Natalia'nın pediküründeydi. Pedikürü mükemmel yaptım, çok olumlu duygular aldım, pedikürün bitmesini istemedim 😊 ayrıca kahve içip film izleyebilirsiniz
Надежда Пищенкова
19 Aralık 2025
Birkaç gün boyunca bu salona başvurma konusundaki olumsuz deneyimim için bir inceleme bırakmak istemedim. Yılbaşı öncesi zaman kazanmak için üst düzey ustalar Raya ve Timotei'ye »manikür + pedikür" setine kaydoldum. Timothy pedikürü yaptı ve çalışmaları 5 puan için yapıldı - sonuç olarak dikkatli, hızlı ve çok güzel. Eyvallah ❤️ Ancak manikürle hoş olmayan bir hikaye ortaya çıktı: «işi» düşünmek için acele ettiğim gerçeğinden dolayı salondan ayrıldıktan sadece 15 dakika sonra yapabildim. Bunu hemen yöneticiye bildirdim ve kusurları belirtmek için aynı akşam salona döndüm. Resepsiyonist nazikçe bu gün veya ertesi gün kaplamayı yeniden yapmamı önerdi, ancak artık boş zamanım olmadı. Ancak bir gün sonra tırnaklardan birinde kaplama kaybolmaya başladı ve bu nedenle yöneticiye yazdım - beni değiştirmeye davet ettiler. Ancak, ben geldiğimde ustanın tam bir kaydı vardı ve manikürü yeniden yapmak için zamanı yoktu. Beni uygun bir zamanda başka bir ustaya kaydettirmek için artık normal manikür yaptıramamaları için, ng'den önce artık «boş» zaman olmadığı için. Sonuç olarak: tasarruf etmek yerine çok fazla zaman harcandı, şımarık bir ruh hali ve manikürü değiştirmek için normal bir usta bulmakta daha fazla sorun var. İyi bir ruh hali ve sadece iyi ustaları okuyan herkese ❤️
Анна Грабовская
23 Aralık 2024
Bugün usta güzel kız Polina bu «Nails up» stüdyosunu ziyaret etti, her şeyi verimli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirdi. (Kesilmeden) her şey steril ve temiz, ellerimizi işledik. Eksilerden çay içmediler, su teklif etmediler.
Людмила К.
7 Eylül 2024
ПРЕКРАСНАЯ СТУДИЯ! Место для принцесс и королев❤️🌸 Сама студия очень красивая,в нежных тонах) Админ чудо девушка,закрыла все мои потребности онлайн за секунду Мастера лучшие, клиентоориентированность на уровне) Процветания вам и хороших клиентов!
Анастасия Юникорнбери
10 Eylül 2024
Ходила в этот салон к двум разным мастерам, оба делали очень красивый маникюр, но который отваливался на следующий день. В жизни не было, чтобы ногти так быстро ломались, хотя носила вроде аккуратно. Само обслуживание, атмосфера, забота о клиентах 10/10. Очень приятный и дружелюбный персонал, но больше туда не вернусь. Если бы ногти носились хотя бы неделю- уверенно возвращалась бы, но увы.
Вероника Битюцких
15 Ekim 2025
Bu salona ilk defa gitmiyorum, usta Tatyana'ya gerçekten bayılıyorum) İçecekler sunacaklar, tüm istekleri dinleyecekler, çok kaliteli bir manikür! Öneriyorum
Наталия Б.
15 Ağustos 2025
Usta Tatyana'nın maniküründeydi ve çok memnun kaldım. Usta yavaşça, dikkatli bir şekilde çalışır. Tırnakların çok güzel olduğu ortaya çıktı.
Ксения Л.
14 Ekim 2025
Evden uzak olmayan hoş bir stüdyo, çok çeşitli renkler. Usta Victoria manikürü çok dikkatli ve hızlı bir şekilde yaptı. Ziyarete tavsiye ederim
Elena
17 Temmuz 2025
Altı aydır pedikürde Svetlana'ya gidiyorum. Çok kaliteli ve profesyonelce, hem bakımlı parmaklarımdan hem de sohbetten memnunum. Teşekkür ederiz!
Ирина
20 Kasım 2025
Kaliteli manikür için Natalia'ya teşekkürler! Bu kadar niteliksel olarak bana daha önce hiç yapılmamıştı.🫰🏻Kabinde çok temiz ve rahat , resepsiyonist özenli ve tatlı bir kız.
Полина Шнайдер
12 Aralık 2024
Usta Nina'ya hijyenik manikür ve pedikür yaptırmak istiyorum, hoş, temiz usta, bir süredir ona gidiyorum, gerçekten beğendim!) Güzel, temiz bir stüdyo, stüdyoyu Yeni Yıl için çok atmosferik bir şekilde dekore ettiler! Tavsiye ederim!
Tamara Sengelija
21 Ağustos 2024
Сегодня впервые посетила мастера Тимофея для педикюра и маникюра, и осталась очень довольна! Он внимательно отнесся к моим пожеланиям и сделал всё аккуратно и профессионально. Атмосфера была комфортной, чувствовала себя расслабленно. Обязательно вернусь снова! Спасибо! 😌
darliniu
3 Mayıs 2025
Brezilya manikürüne kaydoldum. Ancak usta, normal manikür ve parafin tedavisi yapmanızı tavsiye etti. Çok beğendim, prosedürü değiştirdiğim için pişman olmadım Мастер Usta çok canım, her şeyi dikkatli, güzel bir şekilde yaptım, dileklerini dikkate aldım. Şimdi evin yakınındaki sevgili stüdyo!
Виктория
29 Nisan 2025
İkinci kez ve sonuncusuydu. Usta Violetta'nın müşteri odaklılığı 0'dır, formda istediğimi yapmadım, kütikülün altına bir milimetre boyamadım. Tırnakların şekli tüm eğrilerdi, sadece teneke, ona her çiviyi nasıl düzelteceğini söyledim, ancak bunun en iyi usta olduğu belirtiliyor. Kaplamanın kendisi henüz bir şey değil, ama artık bu salona ayağım yok. Kaydolduğumda bir bedel vardı, ödeme anında farklı ve daha pahalıydı, bunu söyledim ve siparişte olduğu gibi hesapladım, zevk yerine stres yaşadım.
Улькова Лиза
30 Ocak 2025
Victoria'nın pedikürde ustabaşı vardı, prosedür başlamadan önce bile tam olarak hangi renge ve şekle ihtiyacım olduğunu söyledim, bana «Evet, tamam» dediler. Çıkışta yapmamamı istediğim şey ortaya çıktı, kare bir şekil istedim, bana yuvarlak bir şekil yaptım, bej rengi istedim, bana domuz pembesi yaptılar (birkaç kez «SADECE pembe değil» den bahsettim, bu renk için ek ödeme de aldım)))). Kütikül, birkaç kez dosyalamamı istememe rağmen, her şey çapaklarda, çivinin kenarı eğride, özensiz bir şekilde kesildi. Bozuk tırnaklarınız ve ruh haliniz için teşekkür ederim!
Юлия Б.
18 Mayıs 2025
Mükemmel ve kaliteli bir manikür yapan, tüm kırık tırnakları onaran ve onlara görünüşte şık bir görünüm veren üst usta Xenia'nın maniküründeydi, ayrıca renk seçimi konusunda tavsiyede bulundum️️ çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim, ustaya çok teşekkür ederim ☺️
Вера Григорьева
14 Ağustos 2025
Çok iyi bir salon! Tüm ustalar kibar ve misafirperverdir, manikür ve pedikürler temizdir! Çalışmanız, lezzetli kahve ve çaylarınız için teşekkür ederiz
Sveta Neskazy
28 Şubat 2025
Güzel rahat bir yer) güler yüzlü personel, çay, kahve servis ediyorlar. Ya da modaya uygun bir soğutucudan su içebilirsiniz) Svetlana'da manikür yaptım, her şey nazikçe, nazikçe. Çok huzurlu bir atmosfer. Yakınlarda yaşıyorum, rahatım. Teşekkürler ve refah!
Мария Клименкова
17 Ağustos 2024
Качественный сервис, ненавязчивые обслуживание. Любимый мастер -Любовь, опытная, качественно сделала педикюр, рассказала все нюансы и дала рекомендации Пока делали редкую пила чай с вкусными конфетками 😋
Ксения
31 Ekim 2024
Шикарный салон , отличные сотрудники, администратор милашка ! Угостили кофе , смотрели телевизор всем салоном ! Огромное спасибо мастеру Татьяне , за ее прекрасную работу , не могу налюбоваться, очень восхитительный мастер , можно и обсудить что-нибудь и посмеяться , спасибо большое!
Анна Батурина
Elena süper usta, hız yüksek, çiviler ince temiz, kesinlikle 10 üzerinden 10
Наталья К.
15 Haziran 2024
Хожу сюда с открытия, была у разных местеров, не у всех. Делали педикюр, маникюр японский/бразильский/классический. И всегда на 5 из 5, быстро и качественно. Что касается остального - всё на высшем уровне! Администратор очень милая, встретит-проводит, всегда предложит напитки, проконсультирует по услуге, запишет на следующий визит со скидкой. Интерьер приятный, кресла комфортные, подставка под телефон. Цены вполне приемлемые, расположение очень удобное. Рекомендую!
Ю
Юлия Кузьменко
15 Ekim 2025
Üst usta Svetlana'nın çalışmalarını gerçekten beğendim! Her zaman her şey çok hızlı ve kalitelidir! Ziyarete tavsiye ederim! Servis zirvede !
Елизавета О.
21 Kasım 2024
Burada ilk kez manikürdeydim, ustalar süper sevimli, en iyi rengi, şekli seçmeye yardım ettiler, farklı tasarımlar sundular) iş istediğim gibi pürüzsüz, güzel çıktı! Yüzde yüz daha geri döneceğim Пол Polina'ya teşekkür ederim!
Зоя Колготкина
13 Kasım 2024
Нашла салон ближайший к дому, пока пробую процедуры у каждого мастера, чтоб понять кто мне подходит больше всего. Обстановка мне нравится, обратная связь от салона быстрая, мастера вроде постоянные, не вижу текучки, рекомендую
Екатерина Коваль
15 Mayıs 2025
Annem ve ben bir kereden fazla manikürdeydik.Her şey her zaman güzel ve verimli bir şekilde yapılır.Annem usta Anya'nın maniküründeyken, annem mutlu oldu.Çok teşekkür ederim, salonunuzu hararetle seviyoruz, sizin için refah ve iyi müşteriler
Надежда
30 Ocak 2025
Tırnak servisinin ustası Svetlana'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Altı aydan fazla bir süredir bu salona onu görmeye gidiyorum. çok özenli, temiz ve hoş bir kız. Her seferinde yaptığı güzelliğe hayranım. herkese tavsiye ederim
Михаил К
11 Nisan 2025
Her zaman her şeyi severim, stüdyoyu düzenli olarak ziyaret ederim, ustalar profesyoneldir, servis mükemmel, personel kibar, atmosfer cana yakın, her şey zamanında gecikmeden zamanında gerçekleşir. Ziyaret için stüdyoyu tavsiye ederim
лейла б.
20 Aralık 2025
Bu stüdyoyu oyaladım, memnun kaldım! Personel süper kibar, stüdyonun kendisi estetik açıdan çok hoş görünüyor, usta 5+ için manikür yaptı! 🌸🌸🌸 Kesinlikle tavsiye ederim