Munchen

Юрий
21 Aralık 2025
Merhaba canlarım ve sadece değil!!)) 9 aydır bu kurumda bulunmuyordum. Cuma günüydü. Personelin büyük kısmı değişti, ancak kesinlikle hizmet yok. Beni hoş bir şekilde şaşırtan şey, yeni DJ ve iyi bestelerdi, mide bulandırıcılıktan bıkmış olan eskiler değildi. İkinci kattaki dekorasyon süper. Burada her zaman zirvedeler!! Öyleyse devam et Münih ekibi ve ona sahip olan!!) ama evet ! Mutfağı denemedim ve burada geçtim. )) İlginiz için teşekkürler!!))
Центр заправки картриджей Вадим
Lezzetli yemekler, büyülü bira!! Tam bir restoranda hızlı servis ve servis! Tematik fotoğraf bölgeleri her zaman çok güzeldir. Her seferinde zevkle geri dönüyoruz.
Юлия Черепанова
Neşeli müzikli güzel restoratör. Fotoğraflar için yeni yerler ve "canlı müzik" ile özellikle çekici, En sevdiğim tatlı fondanın menüde görünmesine çok sevindim! 🫶🫰
svetlanadomovsckih
Bu alanı beğendim, bir kereden fazla ziyaret ettim. Hem mutfak hem de hizmetten memnun, canlı müzik ayrı bir bonustur ve birliğin atmosferi, 40'tan fazla veya daha fazla insanın da dinlenmek istediklerini ve hepsinin Münih'in bu enerjisine gittiklerini gösteriyor!
Юля Никитченко
31 Aralık 2025
Çok atmosferik bir yer вкус lezzetli yemekler❤❤️ веселая neşeli müzik, canlı ses, kibar, özenli personel 🥰
аленка алей
İyiden, bu sadece bir dans programı. Anastasia Chibisova bizimle konuştu. Süper, aferin, yürekten yaktım. DJ de aferin. Eğlenceliydi. Güzel fotoğraf bölgesi ve Yeni yıl dekorasyonu. Aksi takdirde, sadece bir kabus. Yiyecekler iğrenç. Sadece her şey tatsız değil, görünüşe göre hala taze değil. Fiyat etiketi önemli olsa da.
Валерия Глекова
7 Mart 2025
Güzel yer, güler yüzlü personel, menü geniş, seçenekler var. Uzun süre beklemiyorduk, her şeyi alakart olarak anlattılar. Bira lezzetli, somon bifteği, et bifteği ve ördek aldılar. Her şey mükemmel pişmiş, iştah açıcı. Tatlıyı bira bardağı şeklinde beğendim, çok çikolatalı ve kirazlı. Her şey lezzetli. Öneriyoruz.
Алла Владыкина
Garson cana yakın, özenli, maalesef adını hatırlamadı. Ancak seçilen yemeği beğenmediler, sipariş etmek istedikleri kokteyli almadılar, ziyafet salonunda bir ekran vardı, yayınladıkları iğrenç kalitede, salondan gelen müzik de korkunç kalitede duyuluyordu. Modern teknolojiyle bu mümkün değil mi?
Елка
23 Aralık 2025
Münih'i severim, birkaç kez iyi garsonlar vardı, resepsiyonist Anastasia, sarışın, çok okuryazar, kibar, ama ikincisi, karanlık, kaleyi zorlayabilir, programın iyi ilham perileri olabilir, ancak mutfak iğrençtir, alakart sipariş verecek hiçbir şey yoktur, kanatlar her zaman yanmıştır, kanatların yanında lezzetli bir turşuyu anlayamaz, peynir tabağı lezzetlidir, ama zaten sıkıldım, başka hiçbir şeyi sevmiyorum, kebap, bir isim, fırında pişmiş, yazın, pişmiş et, kebap değil, aynı gündü. Bardan içecekler için indirim yapıldığı gün, normal fiyata sayıldık, ne yazık ki Münih'e daha fazla gitmek istemiyoruz
Yana Kochetova
Harika mutfak, hoş bir atmosfer. Servis mükemmeldi 1.03.26 garson Victoria sadece aferin. Her şey hızlı ve hızlıdır. Teşekkürler.
Дмитрий В
7 Haziran
Doğum gününüzü kutladılar ve sizden önce tamamen memnun kaldılar, başka bir kurumdaydık ve hizmetten başlayarak yemeklerin tadıyla biten karşılaştıracak çok şey var!) Her şey çok lezzetliydi сырPeynir tabağının yanında bal hakkında tek bir yorum var, önce misafirlere "vermeden" önce deneyin, aksi takdirde 👍 👍👍.Victoria'nın arısını ayrı ayrı vurgulamak isterim, bizi görmezden gelmemenizden memnun kaldık ve her zaman toplantımıza gelmeye hazır olduklarımızdı ve canlı performans ayrı alkışlara değerdi, Genel olarak her şey harikaydı
Анна
İyi bir kurum, canlı müzik, lezzetli biralar Конт Şarta göre farklıdır ve yüzebilirsiniz. Gündüz çocuklar için de programlar var
Ирина Лебедева
24 Şubat 2025
Münih, her zamanki gibi zirvede!! Garsonlar aferin, hızlı servis yapıyorlar! Şarap, peynir kesimi lezzetli! Ekmek çubukları gevrek!! Lezzetli!! Ama eğlenceli!! Dans pistinde insanlara!!! Hoşuma gitti!!! Böyle devam et!!
О
Ольга Бормотова
Güzel, rahat restoran, mükemmel mutfak. Akşamları bir cover grubu sahne alıyor - farklı yaş kategorileri için iyi bir şarkı seçimi
Виктор Петрушенко
15 Aralık 2024
Harika bir restoran. Canlı müzik. Harika sunucular. Dedikleri gibi, her zevke uygun çok çeşitli bir mutfak. Uygun fiyatlar. Şirketle bile oturmak oldukça pahalı değil. Eksilerden: evet, özellikle hiçbir şey yok.
Людмила Маркова
4 Ocak 2025
Harika mutfak. Kurumsal partiler dönemindeydik, çok insan vardı, bu yüzden herkes için yeterli dans pisti yoktu) Müzik eşliğinde harikaydı, cover grubu da çok beğenildi.
Л. Татьяна
Lezzetli! Güzel! Pahalı! Ayrıca lütfen toz odasındaki oda spreyini de değiştirin. Bu korkunç bir korku. Garsonlar aferin. Bulaşıkları sessizce ve nazikçe temizleyecekler. Hepinize teşekkür ederim).
232275 Долгова
10 Ocak 2025
Güne girdiler, neredeyse hiç misafir yoktu, canlı sesi gerçekten beğendim, Maria 100'ün tamamı için çalıştı, bu yüzden dans etmek pek işe yaramadı, gösteriden sonra müzik böyle oldu, daha yüksek sesle sordular, reddettiler, üzüldüler ve gittiler.... Ondan önce 23 şubat'taydık, her şey harikaydı! Tabii ki bira daha fazla seçenek isterdim....
Наталья Дзнелашвили
5 Ekim 2024
Отмечали день учителя в вашем ресторане. Все понравилось: и интерьер, и обслуживание, и развлекательная программа. Не понравилась кухня. Заказали рваное говяжье мясо. Но есть практически не стали. Это было не мясо, а что то, типа, плохо промытых потрохов. Ужасный вкус и запах. Салат с креветками и мидиями тоже на троечку. Две креветки и три мидии, размером не разглядеть, а остальное - трава. И водка была отвратительного качества. Уж если вы такие цены выставляете, так будьте добры за качеством следить. Выпить не выпили, поесть не поели, но за то натанцевались. И это радует. Хочется пожелать ресторану, что бы посетители уходили от вас довольные! За тем и работаете. Извините, если обидела.
ксения к.
4 Şubat 2025
Restoran harika.Lezzetli yemekler, iyi eğlence programı)Harika müzik. Dikkat çekmek isteyenlerin tek dezavantajı,dans pistinin bu kadar çok insan için küçük olması(
Александр
25 Şubat 2025
Uzun zamandır çalışıyor. Küçük dans pisti, yüksek sesle müzik iletişim kurmanıza izin vermiyor, yiyecek ve içecek konusunda fena değil, servis gecikiyor ama genel olarak fena değil.
Н
Наталья
10 Mart 2025
8 Mart'ta şirket tarafından kutlandılar. Novosibirsk La-la band'den konuk grubu beğenmediler. Grubun solisti şarkı söylüyor, ancak repertuar pek iyi değil ve bu dans pistinde fark ediliyordu, yani grubun molaları sırasında ve performansından sonra grubun performansından çok daha fazla dansçı vardı. Bu yüzden hepimiz konser programı için para ödüyoruz. Başka Afrikalı sanatçıların da olması güzeldi, bu yüzden eğlence derecesini artırdılar.
Денис
26 Aralık 2024
Burada yeni yılı 3 yıldır kutluyoruz. Bu sefer seviye çok battı, bir daha yapmayacağız. Garsonları beklemeyeceksin. Yarışma yoktu. Del Frost, ilk başta müzikal tiyatrodan bir koşuydu. Seyirci 40+, müzik ise 16 yaşındaki çocuk. Yemekler tavuk ve et sipariş edildi. Bir masaya tüm eti, diğer masaya tüm tavuğu koydular.
Дмитрий Саушкин
29 Ağustos 2025
Pivone'u denedim. Ancak et yemekleri övgülerin ötesindedir. Neredeyse öğleden sonraydık, bu yüzden dansı izlemediler. personel kibar. İçerideki durum rustik, ama bu dırdır ediyorsan.
Ольга Мельникова
26 Kasım 2025
Korkunç hizmet. Kız kardeşlerinin doğum gününü sınırsız bira promosyonuyla kutluyorduk, bir saat bira bekliyorduk, kuponlardaki atıştırmalık kelimenin tam anlamıyla (kuyruklar çok büyük), korkunç. En ilginç olanı, bira sınırsızdır ve bir saat sonra birayı getirdiler, oturdular ve nihayet getirileceklerini beklediler. Böyle bir eylemin olduğu yalan. Hile. Böyle bir eylemde bulunmazsanız, o zaman kişi başına üç daire yazın, o zaman başka kurumları seçeceğiz. Masamıza bağlı olan garsonun saatte bir yaklaşması komik değil.... Salonda hiç bulunmadı ya da sınırsız biranın olmadığı masalara hizmet etti. İnsanları kandırmayı bırak. Hisseye bahse girin, hisse senedi yok. Lütfen harekete geçin ve geri bildirim istiyorum. Küstah mısınız???? O zaman bu promosyonu kaldırın
Евгений Кемеровский
13 Aralık 2025
Çocuklar, giriş fiyatına ne dersiniz? 1000 ruble! Bunu sözde Yeni Yıl programı için söylediler ve akşam saat 11'de geldiklerinden grubun sadece 3 şarkısını duydular! Soru ne için 1000???
Н
наталья бабина
13 Aralık 2025
Meslektaşlarımla Aralık 25'teki Yeni Yıl programında ayrıldık.. Tüm etkinlikten sunucu gelmedi. Bu kadar ilginç bir kutlama sunumu, ilk masalarda tartışmaya gitmek, insanlar neden geldi?, yarışmalara "Utanmak için dışarı çıkın "(cidden) diyordu. İnsandan benim başıma olumsuzluk geliyor. Mizahı "siyah" dır. Ve bu, tüm masamızın görüşü ve bu 10 kişi. Cover grubu " Scarlet Sails " kalbe çarptı, büyük aferin , 10 üzerinden 10 . Çok açık adamlar, güzeller, gülümseyenler ve sesler 100 puan. Personel (resepsiyonist, garson ) aferin, her şey sakin ve gülümseyerek . Mutfak lezzetli . Teşekkürler. Sunucu için eksi yıldız.
Александр
25 Şubat 2025
Harika bir yer! Dans etmek, yemek yemek lezzetli ve sadece eğlenmek burada! Doğum günlerini birkaç kez kutladık ve iyi vakit geçirmeye geldik)
Алёна Авдеенко
1 Mayıs 2024
Отмечали юбилей. Большая благодарность администратору Анастасие, которая посоветовала правильно расположить столы в банкетном зале, таким образом, что хватило месте и диджею и ведущей. По предзаказу все было к приходу гостей готово, так что все свободно смогли насладиться и вкусной кухней, и общением. Обслуживаем занималась Мария, ей тоже большая благодарность, что не просили, буквально минута и она уже все несла, как волшебница. Меню достаточное на любой вкус. В общем, заслуженная пятерка. Единственное большое пожелание для детей ввести пиццу, нашему ребёнку её не хватало, хотя и картошка фри, и шашлык из курицы и разнообразие сыров ему пришлись, как и всем гостям по вкусу. Фотозона на втором этаже просто захватывает дух каждый раз, когда посещаем это заведение. Очень красиво и гарантирует вам фото, не чуть не хуже чем в студиях.
Ксения К
1 Şubat 2025
Burayı çok beğendim. Ve yemekler her zaman lezzetlidir ve personel her zaman kibar ve yardımseverdir. Dans pisti elbette küçük. Ama yine de eğlenceli ve rahat. Burayı tavsiye ederim.
Виктория Зуева
2 Şubat 2025
İyi ve lezzetli yemekleri beğendim. Sözden canlı müziği hiç beğenmedim. Grup her biri üç kez yarım saat şarkı söyledi. Ve tüm program bu mu? Eskiden öyleydik, müzik programı çok daha iyiydi. Bu sefer çok yarı yarı.
Екатерина Николаевна
Yeni Yıl kurumsal partisini kutluyorduk, bu cehennem! Masaların sıfırda kurulmasını organize etmek, yemeklerin tadı arzulanan çok şey bırakıyor! Genel olarak, bu kuruma ayak basmayın!
валентина пучкова
3 Şubat 2025
Canlı müzik, lezzetli yemekler, güzel gardiyanlar , kibar personel, tek küçük dans pisti, çok sayıda insan vardı ve dans ederken herkes dansa çok az yer ayırdı.
Елена Степанова
22 Temmuz 2024
Зашли с подругой поужинать, нас встретила администратор, предложила уютные места, затем официант быстро принял заказ, рассказал, что с чем , какие блюда, долго ждать не пришлось, все четко , все аккуратно, очень хочется отметить официанта Егора, молодец парень, без внимания не оставлял, с удовольствием порекомендовал а коллегам по работе это ресторан
Любовь Лысак
8 Temmuz 2024
Хороший пивной ресторан. Вкусные блюда. Коллектив ресторана старается всё сделать для комфортного отдыха посетителей: чистота, уют, красивое оформление зала, вестибюля, хорошее обслуживание.
Вероника Дейс
Güzel restoran, sevgilim.35,45+ olan tek normal yer..Müzik daha iyi, daha modern, iyi cover'lar ve remiksler, şık gruplar haline geldi.Ve eğer aslında, o zaman gerçekse, Münih'ten başka gidecek hiçbir yeri yoktur.
Е
Елена И.
Harika bir atmosfer, canlı müzik, harika programlar, eğlenceli, genel olarak dinlenmek için harika bir yer!
Анастасия
6 Ekim 2024
4 октября отмечали день рождения в вашем заведении!!! Всё прошло на высшем уровне👍👍👍 Особенно хочу отметить Администратора Анастасию хотим выразить огромную благодарность , помогла с выбором стола , и с меню, очень доброжелательный и внимательный персонал , и официант очень вежливый))) спасибо за душевную атмосферу))) всё прошло замечательно!!!
Александра Москвина
25 Nisan 2024
Очень нравится этот ресторан, практически всегда проходят различные шоу программы, тематические вечеринки. Даже просто можно прийти покушать и приятно провести время. Вкусная еда, приятные официанты, администраторы, квалифицированные, добродушные. Приятная уютная обстановка.
Сергей Мишанов
1 Ağustos 2024
Хороший ресторан, уютная обстановка. По вечерам живая музыка( наверное по выходным , не знаю точно) . отличная кухня, очень вкусно. Дороговато, но это же ресторан. Всегда посещает много людей. Это говорит само за себя. этот ресторан можно посещать.
Валерия Линькова
Akrabalarımla doğum gününü kutlamaya, oturmaya, dinlenmeye, lezzetli yemeye karar verdik. Sonuç olarak, bunun tersi oldu. En saçma şeyle başlamak istiyorum. Bu lokantada resmi bir kıyafet kodu var. Önce «ah, muhtemelen çocuğunuzla gelip iyi dinlenebileceğiniz ve lezzetli bir yemek yiyebileceğiniz güzel bir restoran" diye düşündüm. sonuç olarak, evet, bir çocukla mümkündür, ancak saat 22: 00'ye kadar dahil. Neden hemen telefonda çocukların olup olmayacağını sormadılar, çok ilginç. resmi web sitesinde bu konuda hiçbir şey söylenmedi. Burada zaten bir masa ayırttık, geldik ve çocuğumuzla bizi içeri almak istemedik (masa saat 20: 00'de rezerve edildi). Sonuç olarak, orada bir şeye karar verdiler ve akşam 22: 00'ye kadar çocuğun yemekhanelerinde olabileceğini söylediler. yemekler pahasına. Hemen menüyü tartıştılar ve tüm yemeklerin tam olarak saat 20: 00'de masada olması gerektiğini söylediler. Sonuç olarak, yemeklerin yarısı yoktu, garson »tatlıdan sonra size sıcak olması için bir kebap getireceğim" diyerek telefonda ve sohbette yöneticiye birkaç kez tüm yemeklerin masaya gelmemiz gerektiğini yazdı. ama bu konuyu atlayalım, yemekler, servisleri ve lezzetleri hakkında daha iyi konuşalım. sıradaki ilk «yarım kilo markalı kanat" olacak yemek yemeklerinde bile kanatlar «restoranlarından» çok daha iştah açıcı görünüyor. Bilmiyorum, belki de birbirleriyle aynı yulaf lapasına yapıştırılmaları gerekir. Bira için farklı setler, özellikle »bira için çeşitli peynirler", arkadaşlar, bira içmek ve ona atıştırmalık almak istiyorsanız, biraya gitseniz iyi olur, çünkü burada fazla pişirdiğiniz kızarmış peyniri alacaksınız. beyler, eğer aşırı maruz kalırlarsa, alın ve yeniden yapın, o kadar zor değil, ancak konuklar daha sonra olumsuz yorumlar yazmazlar. sözde "mantarlı tavuk" neredeyse onun türünden kusuyordum, denemeye karar verdim, sonunda çok pişman oldum, kötü bir tada sahip püre, hoş olmayan bir görünüme sahip anlaşılmaz bir tavuk ve mantar gulaşı denemeye karar verdim. Kaburga etli burger, yemesi zor olan korkunç bir şekilde tuzlandı. şimdi tekrar bebeğe dönmek istiyorum, bütün çocuklar tatlıları sever. ama burada çocuğunuz onu reddedeceğini düşünüyorum, çilekli kek görünüşte lezzetli değildi, prensipte tadı iğrençti. Yemeklerini özetleyebilirim - gerçek huysuz, iştah açıcı. Bu "restoran" yemek servisi ile tek bir yerde duruyor, ancak lokantalar bile menüdeki pozisyonlarda onu geçecek. Münih'teki personel mümkün olduğunca kalifiye değildir. resepsiyonist saat 22: 30'da geldi ve çocuğun gitmesi gerektiğini söyledi, buna kimsenin onu eve kadar götüremeyeceğini cevapladık. Saldırganlıkla bize yerleşmemiz ve ayrılmamız söylendi. Bizi uyardıklarını anlıyorum ama masa rezervasyonu yaparken bunu neden telefonda söyleyemiyorduk? Yoksa önce parayı masa rezervasyonuna atıp sonra tüm bilgileri öğrenmemiz mi gerekiyordu? Biz bebekle birlikte gittikten sonra personel bize veda etmedi. yoksa bu lokantada herkes başları kaldırılmış mı?). Münih'te açık bir mutfak var, masaya gittiğimde en çok sevdiğim şeyin mini buzdolabındaki yeşil tahta olduğunu fark ettim. Umarım her ürün için tüm tahtaları doğru bir şekilde dağıtmışlardır, ancak bir şey bana yeşil tahtada sebzelerin kesilmediğini, bitmiş etin kesildiğini söylüyor. ama mesele bu değil. Sadece açık bir mutfağınız varsa, her şeyi Sanpin'e göre hazırlamaya nazik olun diyeceğim. Umarım bu inceleme silinmeyecektir, okuması gereken herkes okuyacak ve içindeki doğum gününü kutlamaya gitmeyecektir. 23.000 bin ruble çekle yemek yemek istiyorsanız, şehir dışındaki bir evi kiralayın, miktar olarak aynı olacak, ancak herkes dolu, memnun ve mutlu olacak.
Наталья Кирсанова
18 Aralık 2023
Это абсолютно невероятное место! Я как обычный человек, просто не могу нарадоваться, что открыла для себя это уютное, гостеприимное заведение. С первого шага внутрь меня окружила атмосфера тепла и комфорта. Меню поразило своим разнообразием от классических до смелых экспериментов на вкус! Блюда готовят с явной любовью и вниманием. Каждое блюдо- настоящее открытие. Персонал: дружелюбный, отзывчивый, который делает всё, чтоб можно было почувствовать себя комфортно. С уверенностью могу сказать, что этот ресторан для меня стал тем местом, куда хочется вернуться снова😉
Наталья М.
24 Şubat 2025
İyi günler. Münih'teki restoranı her zaman sevmişimdir, ancak son ziyaretten sonra bu kurumun izlenimi hafifçe bozuldu (((22.02.2025'te restorandaydık, prensipte her şey her zamanki gibi harikaydı. Biz 7 kişiydik, 16 yaşında bir gencimiz ve diyelim ki 20 ve 21 yaşlarında yetişkin çocuklarımız yanımızda vardı.Ana menüden sipariş verdik, ancak çocuk menüsünden milkshake sipariş ederken, "argümanlar" ile reddedildik: çocuk menüsü sadece 14 yaşına kadar ve hepimiz daha yaşlı olduğumuz için kokteyl hazırlamayacağız! Affedersiniz, değil mi? Cidden mi?! Restoran yöneticisine bu soruyla yaklaştık ve aynı şekilde reddedildik! Soruya: Masalarda çocukları aramamız ve ebeveynlerinden bize bir kokteyl sipariş etmelerini mi istiyoruz? Yönetici cevap verdi:- ne istersen yap! Biz de bunu yaptık...Yan masada çocuklu konuklar oturuyordu ve yetişkin çocuklarımızın istediği içeceği bize sipariş etmeleri için onlarla iletişime geçmek zorunda kaldık🤦♀️ Tabii ki yandaki misafir masasından bir içki aldık, ancak durum sıradan geliyor... Ruh hali mahvoldu! Tüketici haklarımız ihlal edildi! Madde 14.8 İdari Suçlar Kanunu'nun 5.fıkrası şöyledir: Tüketicinin sağlık durumu veya hayati faaliyetlerin kısıtlanması veya yaşı ile ilgili nedenlerle mal sağlamayı (iş yapma, hizmet sağlama) veya mallara (işler, hizmetler) erişmeyi reddetmesi, yasaların öngördüğü durumlar dışında idari para cezasına çarptırılmasına neden olur..... Genel olarak, gülünç bir şekilde, bazı küçük çocuklar yetişkinlerden sigara, alkol veya başka bir şey satın almalarını ister, ancak bir yetişkin bunun için giderse bu gerçekten bir ihlaldir, ancak burada tam tersine, bir yetişkin çocuktan "çocuk" içeceği almasını istemelidir ресторана️ ресторана Restoran yönetiminden misafir hizmetini deliliğe sürüklememenizi, daha müşteri merkezli olmamanızı ve Rusya Federasyonu mevzuatı çerçevesinde konukların haklarını ihlal etmemenizi doğal olarak rica ediyorum!
Олег Е.
20 Haziran 2025
Münih'te 2 kez bulunduk, yani restoran demek istiyorum, çok beğendim: mutfak, müzik ve servis... Genel olarak, her şey harika, tavsiye ederim
Anna BUNKOVA
18 Haziran 2025
Restoranın durumu), şaşırtıcı. 3 kez ziyaret ettiler, arkadaşlar davet ettiler. Ancak üçüncü kez, iddiaya göre uyumsuz pantolonlu bir adamın girişini yasakladıklarında. O zaman şortlu kadınlar ve kısa etekli kadınlar yapamazlar. Adamın iyi bir kostümü vardı, korku, sadece. Ruh hali mahvoldu. Belki o zaman bazı erkeklerin girdiği tişörtlere de bakarsınız, korku basittir. O zaman garsonların kıyafetlerine de dikkat etmeniz gerekiyor, restorana karşılık gelmelidir)
Вера К.
2 Şubat 2025
Bir arkadaşım bu kuruma doğum günü partisine davet etti!!! Biz geldik! Kutlamanın kahramanı geldi ama onun içeri girmesine izin verilmedi! Pantolonun aynı tarzda olmadığını söylediler!!! Doğum günü çocuğu bu kurum için uygun bir şekilde giyinmişti!!! Resepsiyonist Christina, hepimizin bu kurumu terk etmemiz gerektiğini söyledi!!! Elbette biz de öyle yaptık! Bu lokantayı kimseye tavsiye etmiyorum!!!!!
Илья Сенин
19 Mart 2025
Smokerdeki kaburgalar ve domuz eti harika! Bira lezzetli! Servis iyidir.
Ольга Л.
20 Şubat 2024
Очень люблю это место. Красиво, вкусно, хороший персонал. Музыка нормальная, можно потанцевать. Приглашенные группы радуют живым звучанием. Красивый туалет, чисто. Оформление к праздникам всегда интересное, для любителей фотографироваться это важно)
Krstina.voronina2009
7 Temmuz 2024
Здравствуйте! Были 30.06.24. заведение чистое, здорово, что было живое исполнение. Крутая подача блюд. Выше всяких похвал Анна. Анна профессионально без навязчивости рассказала о новинках, помогла с выбором и точно подметила все наши предпочтения!!! Анна вы лучшая!!!
Евгений Буланов
Doğum gününü kutluyordum! 4.5 kişilik mutfağı birayı beğendim! Yılbaşı öncesi bir program vardı, kız fena şarkı söylemedi!