Monkey Grinder

Menü
Şubeler

Tatyana B
İçi temiz, temiz, güzel. Çalışmak için prizli üç küçük masa ve şirket için yer var. Servis inanılmaz derecede hızlı. Temiz tuvalet Şimdi eksileri, herkes için ilginçler) Sabah acıbadem kurabiyeli kahve için geldim ve kapıda şöyle yazıyor:"Teknik mola 10: 45'e kadar". Ve her iki barista da yan yana sigara içmeye tenezzül ederken ben kapalı kapının önünde durdum. Tek tek yapamazsın mı?😳 Otopark çok yakın ve küçük değil, dolu, kimin için önemli
Мария
Harika konum, kahve içmek için bebek arabasıyla uğramakta sorun yok. Okul öncesi çağındaki çocukları olan ebeveynler için klasik menüdeki indirimden memnun kaldım. Her zamanki gibi lezzetli kahve, iyi bir tatlı yelpazesi. Bebek arabasına yardım eden ayrı bir barista artısı.
Александр Голузин
Kaliteli hizmeti olan mükemmel kahve dükkanı. Kahve profesyonelce hazırlanır: espresso, aşırı acısız, kapuçino — yoğun süt köpüğü ile doyurulur. Menü özlü ama düşünceli: klasik seçenekler ve birkaç ilginç mevsimlik içecek var. Hızlı servis, güler yüzlü çalışanlar
konovalovvlad5000
Toplantıya giderken bu kahvehaneyi fark ettim, içeri girmeye karar verdim. Barista'nın gücü ve sıcaklığı belirtmesinden memnun oldum — makinede çalışmadıkları açık. Raf'ı karamelli aldım: ölçülü tatlı, içmesi kolay. Ortam basit ama hoş. Burayı hatırlayacağım.
Jane
Saat 7: 30'dan itibaren açılması çok uygun. Kan testi yapıldıktan sonra hemen yiyip kahve içebilirsiniz. Temiz, rahat, güzel.
Evelina Pankova💋
Çok atmosferik bir kahve dükkanı, tamamen yeni, çok rahat, lezzetli içecekler, hamur işleri de çok lezzetli, çalışanlar tatlı ve kibar, her zaman size söyleyecekler ve seçim konusunda yardımcı olacaklar, kesinlikle tekrar geleceğim!
Аксинья
İnanılmaz derecede güzel bir kahve dükkanı, buraya gelmek bir zevk, her zaman taze ve lezzetli kahve ve yemek..bu vay canına Barista kızları, çok kibar, içi taze ve her zaman delicesine lezzetli kokuyor, bekleme süresi iki dakikadan fazla değil, bu kahvehaneyi tüm kalbimle seviyorum ❤️
Валерия Садилова
Harika bir kahve dükkanı! Kahve sadece bir şaheserdir: kokulu, zengin, mükemmel demlenmiş. Personel çok cana yakın, atmosfer rahat. Kesinlikle geri döneceğim ve arkadaşlarıma tavsiye edeceğim!
Алена Пономарева
Yeni kahve dükkanı! İşin yanında olduğu için açılışı çok bekliyordum ve şimdi en azından her gün oraya gitmeye hazırım. Barista kızları çok kibar ve yardımseverdir. Siparişi takip etmek için bir ekranın olması uygundur. Her zamanki gibi her şey harika
Екатерина Соколова
Hizmet üst düzeydir: Personel güler yüzlü, özenli ve içecek seçimi ile ilgili önerileri paylaşmaya hazırdır. Taze demlenmiş kahve, yüksek kaliteli çekirdekler, her konuğun bakımını hissediyorsunuz.
Валерия Чазова
Şey, düpedüz utanç... Güzel bir şapka ve serpme ile pembe içeceğin nerede olduğunu görüyor musunuz? İşte ben değilim🤦♀️ Eve daha yakın bir noktanın açılmasını çok uzun süre beklediler ve çılgınca acı çektiler ve sonunda zaman ayırdılar ve 8 Mart'taki harika bahar tatilinin ortasında özel olarak kahvehaneyi ziyaret ettiler, ancak büyük bir hayal kırıklığıyla ayrıldılar İç mekan harika, güzel ama... Kocamla özel bir şey denemek istedik, "onun ve onun için" ilginç bir teklif gördük. Resimde çok güzel, ancak "bileşimde ne var" sorusuna bulanık bir cevap aldık, alıntı yapıyorum: "peki, basitçe söylemek gerekirse, kakao ve kahve". Tabii ki, örneğin, bu çift içeceklerin renklerinin neden farklı olduğu açısından benim için yeterli değildi, bunun pahasına. Hadi ama, aptalca görünmek istemedim, sadece aldığımızı söylediler, hacmi 400 ml teklif ettiler, etkileyici. Ve işte o an x, içeceklerimizi almak için tezgaha geliyoruz ve beklenti / gerçeklik anı oldu. Videoda her şey mükemmel bir şekilde görülebilir. Bunun bir reklam olduğunu makul bir şekilde tartışabilirsiniz, ancak kasada içeceklerin nasıl göründüğüne dair ek bir bilginin sadece böyle bir görüntüye dayandığını söyleyeceğim. Bunun normal olduğu tarzındaki cevaplar kabul edilmemektedir, çünkü diğer kurumlarda en sık tasvir edilenler alıcının aldığı şeydir. Tek kelimeyle... Utanç verici... Pastanın üzerine krema gibi, kahvehanedeki tüm kızlara, biz içecekleri seçerken yanımızdaki barmen laleyi sundu, benim için çok gerekli olmadığından değil, ama almak da güzel olurdu. Hiç almadım, belki aşağı ceketli bir kıza pek benzemedim ya da doğru miktarda sipariş vermedim... Ama üzücüydü, 20 dakika sonra tamamen hayal kırıklığına uğradık. Dahası, kafeye bağımsız sipariş için bir terminal eklenmesi ilginç hale geldi ve ancak oradan bu içeceklerin tiramisu olduğu ortaya çıktı.. Bağırıyorum ve bu, içeceğin garip hacmine bir bonus, yarım bardak tuzlu köpük, serpme elbette farklı, eğer bir şey olursa sizden 750 ₽. Meraklı bir insan olarak, vk grubundaki bu içeceklerin duyurularına baktım, belki de ben çok şanslıyım ve bu sadece bir tesadüf... Bu gereksiz para israfının çıkışta aldığımız gibi görünmesine ne kadar şaşırdım. Sadece, ne?! Ancak içecekleri seçtiğimiz o "reklam resmi" de oradaydı.... En azından beklenti ve gerçeklik olmaması için doğru fotoğraflar çekiyorsunuz. Söylesene, bizim hatamız mı?) Hayır, lezzetli ve üzücü değil. İrmikleri, buluşma yerlerini ve kahveyi çok severlerdi.. Şimdi sadece buluşma yeri olacağı ortaya çıkıyor.
Лариса Тарханова
Kafede çok temiz, hoş bir atmosfer. Баристы Vlad ve Olesya her zaman kibar, güler yüzlü, lezzetli kahve yapmak, gerçekleştirmek isteği ziyaretçi hazırlanması için içecek.
Даниил Петухов
Kızlar için 2 içki hazırlarken kasada 5-7 dakika bekledim. Kasada beklediğimi birkaç kez bana baktılar ama kimse böyle gelmedi ( erkek arkadaşı olan kız). Daha fazla beklemedim, gitti. Başka bir noktaya gitseniz iyi olur.
Лариса Г.
Cinnabon latte ve acıbadem kurabiyesi aldım, çok lezzetliydi, barista cana yakındı) teşekkür ederim
Матвей Созонов
Atmosfer rahat, içeride vakit geçirmek harika, ama ben daha sık paket servis alıyorum. Fiyat olarak her yerde. Benim için güvenilir olan nokta ne biliyor musun kahve, lezzetli bir sürpriz yok. Tavsiye ederim!
Диана Завьялова
Harika bir kahve dükkanı. İç mekan güzel, içecekler kaliteli ve en önemlisi lezzetli! tüm baristalar tatlı, kibar ve sosyaldir, neşelendirir)
настя
Çok güzel ve samimi bir kafe! Harika bir ürün yelpazesine ve hoş barista! Uygun arkadaşlar ile birlikte almak
Артём Г.
Sabah 7: 30'da açılması güzel ama her şeyi farklı şekillerde pişiriyorlar. Orada yemek yapan bir çocuk var. Çok lezzetli ve her zaman ihtiyaçları dikkate alacak. Ancak kızlar her zaman isteklerine hoşnutsuz bir yüzle bakarlar, vardiyadaylarsa etrafta dolaşmaya çalışırız (
Денис Я.
Lezzetli kahve ve hoş bir atmosfer☺️ Sabahın erken saatlerinden itibaren çalışıyorlar, bu da neşelenmek ve bir bardak kahve eşliğinde yeni güne uyum sağlamak için çok uygun
Евгения Семенова
sonunda açılışı bekledik! En iyi nokta, kahveyi kahvehanelerde başkalarında yapmadıkları gibi yapıyorlar, her zaman her yerde aynı şeyi sipariş etmeme rağmen, burada tam kalbimde yaptılar
Маргарита Проскурякова
Kahve süper! Sabahları çalışıyorlar ve bu uygun, güzel kızlar her zaman size neyi ve nasıl olduğunu söyleyecekler. İçi çok güzel ve rahat
Валерия Никонова
Bir yıldan fazla bir süredir kahvehanenin açılmasını bekliyorlardı ve sonunda inanılmaz derecede rahat ve rahat oldu Wi-fi vermedikleri tek şey, iş için tamamen uygun olmayan ((
Диана Ананьева
En rahat ve atmosferik kahvehane, kahve her zaman kaliteli lezzetlidir, Barista size yardımcı olacak, size söyleyecektir, çok hoş kızlar))❤️🔥❤️🔥❤️🔥 Herkese tavsiye ederim, kahve için uğrayın))
Полина Юркина
Rahat bir kahve dükkanı ve lezzetli kahve seçimine yardımcı olan çok sosyal çalışanlar!
Н
Настя Суворова
Rahat bir atmosfer , güler yüzlü personel, hızlı bekleme süreleri, lezzetli içecekler
Альбус-Персиваль-Вульфрик-Брайан Дамблдор
Lezzetli ve güzel, ama daha çok bir yer isterdim:(
Кристина Лопарева
personel çok iyi, vibe hazır, her şey çok lezzetli, sık sık oraya gidiyorum
Софа
Sonunda bu kahve dükkanı açıldı, bunu çok uzun zamandır bekliyordum. Atmosferik ve her zamanki gibi lezzetli.
Александр
çok güzel bir yer!!!!!! rahat bir atmosfer hoş çalışanlar 10/10 hizmet
Ирина П.
Och lezzetli kahve ve yemek!! Rahat, şık!
Александр Старков
İnanılmaz derecede güzel bir nokta! Personel güler yüzlü
Ярослава Еловикова
Lezzetli kahve, barista süper!
Екатерина
Rahat atmosfer, Lezzetli kahve
Никита Репин
En iyi ve en keyifli kahve dükkanı!