Mendirek Balık Lokantası

O
Oğur A.
26 Haziran
Gayet güzel bir mekan personel güler yüzlü Sivaslı şefimize teşekkür ederim kahvaltı için gittik fiyat ve lezzet yerinde çok teşekkür ederiz
İBRAHİM Demircioğlu
17 Haziran
Fiyat ve kalite orantılı bir yer. Uygun fiyat ve ona göre menüsü var.
S
Serdar HIZARCı
24 Temmuz
Kesinlikle tavsiye ederim Güzel ortam uygun fiyat lezzetli menüler süper
mustafa albayrak
3 Temmuz
tek kelimeyle hüsran okadar yolu boşuna geldim sandalyeler pis masa pis lavobolar pislik içindeydi instegramda tanıtımına inandık ailece geldik bin pişman olduk bir daha kapısının önünden dahi geçmem çok kötü bir işletme
S
Sadiye C.
21 Haziran
Manzara harika ama kahvaltıya kalabalık grup olarak gidiyorsanız porsiyonlamada sıkıntıları var. Akşam yemeği için daha uygun bir yer.
Murat Gündoğdu
23 Haziran
Herkesin gidebileceği hem hizmeti güler yüzlü personeliyle iciniz rahat gidebileceğiniz bir mekan
E
Erdal D.
15 Ağustos
Manzara güzel, yemekler ortalamanın üzerinde fiyatlar boğaz fiyatı…
T
Tahir C.
Sosyal medya’nın gücü … resimlere bakarak değerlendirmeyin … o kadar upl gidip beklentiyi yüksek tutmayın
Ahmet Tiryaki
1 Ağustos
Güzel
A
adnan baylan
30 Eylül 2024
Güzel bir mekan
Alexander Senin
Harika panoramik bir yer! Güler yüzlü personel ve harika bir atmosfer. Lezzetli mezeler ve yumuşak kuzu eti
Наталья Лихачева
5 Aralık 2024
Gerçekten girmek istediler ama mezarlıktan yolun kapalı olduğu için ulaşmadılar. Ancak etrafta dolaşmak gerçekçi değildi - her yerde bazı çalışmalar yapıldı. 2018'de her şeyi beğendim ve görünüm muhteşemdi