Maradi

Haberler
2017
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

2017 yorum

Ирина П.
8 Ekim
Maradi restoranı 08.10.2025 tarihinde "gümüş nesil" insanlar için harika bir hediye yaptı. Emekliler olarak, ne yazık ki finansal nedenlerden dolayı bir restoranı ziyaret etmek bizim için zor olabilir. Herkes içlerinde güzel ve lezzetli yemek yiyemez. Ancak restoranın sahipleri bir promosyon düzenlemeye karar verdiler - bugün tüm yemekler 390 rubleye sunuldu! Annelere ve büyükannelere özen gösterdiğiniz için size alçak bir selam. Kendimizi kenarda değil, aktif yaşamın merkezinde hissetmek bizim için çok güzel! Her şey çok lezzetliydi, porsiyonlar büyük, yemeklerin mükemmel tasarımı. Restoranın harika bir atmosferi var, rahat, rahat. Girişte zaten samimiyet hissediliyor. Servis zirvede! Masadaki herkes için aynı anda çok hızlı servis! Garson Mikhail'e hızı ve duygusal tutumu için çok teşekkür ederim. Ayda bir kez Maradi restoranı kadar harika bir yere gitmeyi göze alabilmemiz için bu tür promosyonların sürekli olarak yapılması harika olurdu. Bir kez daha - dost şirketimizin tüm personeline harika bir hediye, rahatlık, lezzetli yemekler, özen gösterdikleri için çok teşekkür ederim. Bu harika geleneğin devam etmesini umuyoruz
Светлана Белова
25 Eylül
Her şeyi beğendim. Öğle yemeğine uğradık, masalarda sorun yoktu, garson neredeyse hemen geldi. Yemekler lezzetli, çıtır patlıcanlı salata mükemmel, orta derecede baharatlı patlıcan bol. Mantar püresi çorbası, taze krutonlarla lezzetlidir. Hem kuzu etini hem de sığır madalyonlarını beğendim. Garson periyodik olarak yaklaştı, aramaya ve aramaya gerek yoktu. Her şeyi beğendik, tavsiye ediyoruz. Tek şey, sadece 800 ml çay, sadece bir bardak alma fırsatı istiyorum. Kocam genellikle araba kullanır, çayı sever, ancak bu miktarı tek başına içmek imkansızdır. Bir yıl sonra yine Maradi'deydik. Yine her şey doğru, hızlı, çok lezzetli. Sipariş ettiğiniz her şeyin çıtır patlıcanlı salata, khachapuri, khinkali, kokteyller çok lezzetli olduğunu tavsiye ederim.
Anastasiya P.
17 Ağustos
Akşam yemeği için harika bir yer! Bu restorandan çok etkilendik! Atmosfer rahat, iç mekan şık hizmet birinci sınıf. Personel çok özenli ve yardımseverdir, yemek seçiminde her zaman yardımcı olmaya hazırdır. Mutfak tek kelimeyle harika! Tüm yemekler taze, lezzetli hazırlanmış ve güzelce servis edildi. Özellikle patlıcan salatasını beğendim - gerçek bir gastronomik zevk! Tatlılar da hayal kırıklığına uğratmadı - hafif, yumuşak ve çok lezzetli. İyi içecek seçiminiz için özel teşekkürler. Akşamı burada geçirmek güzeldi ve kesinlikle tekrar döneceğiz! Kaliteli mutfağı ve hoş bir atmosferi takdir eden herkese tavsiye ederim.
Наталья А.
5 Eylül
Kendimiz için başka bir rahat restoran keşfettik! Çok beğendim. Çok yer var, yemekler çok lezzetli. Kebaplar, kızarmış suluguni, patlıcan ruloları, ajapsandali, khachapuri aldık. Tadı harika! Çok kaliteli kahve! Garson Joni ayrı bir övgüyü hak ediyor- canlı, hızlı, mizahla harika tavsiyeler verebilir! Teşekkür ederiz! Size refah ve minnettar ziyaretçiler! Not: Restorana bir sonraki ziyaretimden sonra bir inceleme yazıyorum. "Markasını" kaybetmemesi çok güzel! Her şey eskisi kadar lezzetli! Çok samimi bir atmosfer, hoş garsonlar! Böyle devam et! Restoran bizim için favori bir yer haline geldi!!
Angelina Emelyantseva
23 Eylül
Maradi sayesinde en GÜZEL DOĞUM günümü yaşadım Her şey mükemmel: kurumun atmosferi, hırsızlar, sevgilinin garsonları, çok hızlı bir şekilde getirilen inanılmaz lezzetli yemekler, sunucu ve DJ, müzik her şey birinci sınıf!!! Tebrikler için özel teşekkürler Maradi restoranından imzalı doğum günün kutlu olsun tebrikleri bu süper havalı, bunu daha önce hiçbir yerde görmedim. Sevindik 🥰 hediye olarak inanılmaz lezzetli ve narin bir cheesecake verdik, hatta bir tane bile değil, 3) ve hediye olarak bir kokteyl verdik Alkollü turların formatını, müzik eşliğinde ve gösterinin kendisini delicesine beğendim Şu ana kadar videoyu tekrar izliyoruz Tüm personele çok teşekkür ederim !!! Bu doğum gününü asla unutmayacağım! Kesinlikle tekrar döneceğiz ve bir kereden fazla
Lisenok
12 Kasım
Çarpıcı Maradi restoranı, "Her şey 390" promosyonuyla misafirlerini tekrar memnun etti Rahat bir atmosfer, yemeklerin hızlı bir şekilde sunulması, ayrıca tadı ve kalitesi her zamanki fiyatıyla aynıdır. Sadece ziyaretçilerini memnun etmek isteyen restoran yönetimine teşekkür ederiz.Sahipler, kurumlarını hem emeklilere hem de büyük ailelere ve çok az para kazanan sıradan insanlara erişilebilir hale getirdiler. Bu, ürünlerin, vergilerin, personel ücretlerinin, kiraların ve diğer maliyetlerin mevcut fiyatlarındaki yemeklerin fiyatı için özel bir hayır kurumudur. Kurumun her sahibi buna izin veremez. En azından Ramenskoye şehrinde. İşte gerçek misafirperverlik, aleviler) Kurtuluşlar. Düzenli konuğunuz Ksenia.
Ксения Вязьмина
16 Ağustos
Bir inceleme ve son derece olumlu bir inceleme yazmak istiyorum. Yıldönümümü kutluyorlardı. Ve herkes memnun kaldı. Mutfak 👌🏻 masa şıktı. Misafirlerim memnun kaldı. Personel işlerini 100 kişiye kadar tamamladı. Her şey profesyonelce organize edilmiştir. Kuruluştan tebrikler beni çok mutlu etti. Çok hoşuma gitti. Böylesine dikkat ve kişisel bir yaklaşıma sahip insanlar için bir tatil yaptığınız için büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Tüm ekibe çok teşekkür ederim️️ Sadece Maradi'nin refahını diliyorum! ❤️
Марисолька
14 Ağustos
Maradi Restaurant, Ramenskiye'de Gürcü ve Avrupa mutfağını sevenler için mükemmel bir seçimdir! Maradi restoranından yemek sipariş etmeye karar verdim ve servis seviyesi ve yemeklerin tadı hoş bir şekilde şaşırdım. Ürün yelpazesi, aralarında çeşitli barbekü, bebek patatesleri ve mangalda mantarları seçtiğim çeşitli yemeklerle etkileyicidir. -️️ Çeşitli barbekü: Et yumuşak, sulu ve aromatikti, kömürlerde mükemmel bir şekilde pişirilmişti. - манг Izgarada bebek patatesleri: harika bir garnitür, patatesler doğrudan ağzımda eridi! - манг Izgaradaki mantarlar: Dışı hafif gevrek, içi yumuşak sebzeleri sevenler için harika bir seçenek. Hizmet kalitesine ve teslimatına özellikle dikkat etmek istiyorum: - ✅ Siparişi çabucak kabul ettiler, kurye tam zamanında geldi. - ☀️ Tüm yemekler, her bir ürünün tazeliğini ve sıcaklığını ayrı ayrı koruyan ayrı ayrı hava geçirmez kaplarda özenle paketlenmiştir. - Кур Kuryenin hoş ve yardımsever bir insan olduğu ortaya çıktı. Sonuç olarak: hizmet zirvede, mutfak mükemmel, lezzetli yemeklerin tüm uzmanlarına tavsiye ederim
Наталия
25 Eylül
Tesadüfen Maradi'nin restoranını ziyaret ettim. Hoş bir şekilde şaşırdım. Mükemmel mutfak, misafirperver hostesler, hoş bir ortam. Garson Beck'e özel teşekkürler. Menüdeki yemeklerin seçildiği andan itibaren öğle yemeği boyunca kusursuz hizmet verilmektedir. İyi yemek yemeyi seven ve çok iyi hizmeti takdir eden herkese tavsiye ederim. Çıtır patlıcan, mantarlı yırtık dana eti ve tabii ki tatlı. Seviye için restoran sahibine teşekkür ederim. İyi şanslar ve refah. Natalia.
Данил В.
28 Ağustos
Büyükannelerinin doğum gününü Maradi'de kutluyorduk. Tüm personele çok teşekkür ederim! Rezervasyon yaparken yönetici her şeyi ayrıntılı olarak açıkladı, menüyü seçmeye yardım etti, gereksiz hiçbir şey sunmadı - hemen misafirleri önemsiyorlarmış gibi hissedildi ve fazlalığı «buharlaştırmaya» çalışmıyorlardı. Tatilde her şey yolunda gitti: yemekler sıcaktı, lezzetliydi ve çabucak getirdiler. Ama en önemlisi garsonumuz Joni'yi kutlamak istiyorum. Çok özenli, her zaman oradadır, yardım eder, öyle bir hisle bunun garson olmadığını, kendi kişisi olduğunu söyler) Pastayı kendisi çıkardı, büyükannesini güzelce tebrik etti, anılarımızı yaşatmak için fotoğraf çekti ve video çekti. Bizimle birlikte tatil için endişelendiğini hissediyordu. Gerçek aferin ve büyük bir profesyonel. Restorandan gelen tebrikler de harikaydı, büyükannem çok memnundu. Diğer şehirlerden gelen ziyaretçiler kesinlikle «Maradi» ye döneceklerini söylediler. Restorana ve özellikle Joni'ye tekrar teşekkürler - bu günü gerçekten sıcak ve unutulmaz kıldı!
Виктория Рунина
15 Eylül
Arkadaşlar Cuma gecesini geçirmek için Maradi'ye davet edildiler ve harika vakit geçirdik. Restoranda hoş bir atmosfer, iyi bir birlik var. Khachapuri çok lezzetliydi, salataları da beğendim. Genel olarak, kurum şenlikli bir ruh halindeydi, personel her bir doğum günü çocuğunu özgün bir şekilde ayrı ayrı tebrik etti, müzik seçimi iyi, DJ düzenlemelerine zevkle dans ettiler. Her şeyi sevdim: yemek, müzik, dans, servis ve personel. Keyifli vakit geçirdiğiniz için teşekkür ederiz
Gala
24 Kasım
23 Kasım hafta sonu oğullarının yıldönümü vesilesiyle bu restoranı ziyaret ettiler. Garson Karina'nın hizmetini beğendim, ilginç yemekler ve içecekler sundum. Salataları farklı, her şeyi alışılmadık derecede taze ve lezzetli tattılar: Yunan salatası, kaprese, patlıcan ruloları, pişmiş karidesler, çıtır patlıcan (özellikle doğum günü çocuğunu sevdiler). Ana yemeğe soğuk etler, çok lezzetli etler (lyulya, çeşitli etlerden şiş kebaplar, kuzu rafı) ve tabii ki sebzelerle pişirilmiş kırmızı balık aldılar. Meyve suları, meyve içecekleri vardı. Ve sonra doğum günü çocuğuna alışılmadık bir tebrik geldi: papakha, burka ve riton'u çıkardılar, içine lezzetli bir şeyler döktüler ve dibe kadar içmeleri istendi, ulusal dilde davullarla ulusal müziğin sesine yüksek sesle tebrik ettiler, pastayı maytapla süslediler ve ayrıca üflemeleri istendi. Güzel ve eğlenceliydi! Kutlama ve rahatlık atmosferi yaratan restoranın tüm çalışanlarına çok teşekkür ederim. Aşçılar muhteşem, her şey çok lezzetliydi!!!
Наталья Кувшинова
27 Kasım
Maradi restoranında harika bir doğum günü geçirdik! 🌟 Atmosfer inanılmaz derecede içten ve misafirperverdi ve yemekler lezzetliydi! рождения️ Güzel bonus için restorana çok teşekkür ederim — doğum günü şerefine indirim. Özellikle garson Elizabeth'i not etmek istiyorum — bize çok özenli ve hassas bir şekilde hizmet ediyordu. Ramensky'de rahat aile tatilleri için daha iyi bir yer yok! 🎉 Canlı müzik ve sakin bir ortam — her şey ölçülü. Unutulmaz bir akşam için Maradi ekibine teşekkür ediyoruz! 💖
Nikanet N.
29 Temmuz
Geçen gün Maradi restoranında kızlarının doğum gününü kutladılar. Yaz kafesinde kutlandılar. Yemeklerin servis edilmesini, servisini ve en önemlisi Ermenice Doğum günün kutlu olsun tebriklerini çok beğendim.O ateşti!!! Kızım çok sevindi. Burada tüm kartları açıklamayacağım - bunu görmem gerekiyor). Öyleyse, bir doğum gününüz veya başka bir önemli etkinliğiniz varsa - cesurca Maradi'de! Kesinlikle beğeneceksiniz. Bölgenin kendisi çok güzel, yeşil, estetiğe ve detaylara çok dikkat ediyor. Süper yaratıcı bir alan ve etrafta dolaşacak bir yer var! Maradi restoranının tüm ekibine misafirperverliği için teşekkür ederim) Kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim! Şehrin en iyi yerlerinden biri! Natalya.
УДАЧНЫЙ ВЫБОР НЕДВИЖИМОСТЬ
6 Eylül
Çocuklar beni doğum günümü kutlamak için bu restorana davet ettiler. Ve harika bir akşam geçirdik! Personel çok yardımsever, kibar, neşeli ve profesyoneldir. Mutfak - her yemek tam olarak olması gerektiği gibiydi. Ve sitedeki fotoğrafa tamamen karşılık gelir, ki bu çok nadirdir. Dana eti ile khinkali, kuzu rafı, peynirli tavuktan lülya sipariş ettik. Tabii ki salatalar da. Bu çok lezzetliydi! Restoranın atmosferi harika, doğum günü kızı olarak burka, baba ve şarap boynuzu ile benim için de bir sürpriz düzenlediler!😁 Etraftaki insanlar tam yüke rağmen harika dinlendiler. Genel olarak, Maradi'yi bir tatil için ya da iş gününün sonunda dinlenmenizi şiddetle tavsiye ederim.😊 Eyvallah 😊
Ирина Х.
30 Temmuz
Soru ortaya çıktığında, yıldönümümü nerede kutlayacağıma dair hiçbir şüphem yoktu - sadece "Maradi"! İsim her şeyi söylüyor, çünkü Gürcüce'den çevrilen "Maradi" "ebedi" dir! Restoran, misafirperverliği ve misafirperverliği ile fethediyor! Kapınızın eşiğinden itibaren kendinizi hoş karşılanmış hissediyorsunuz!Garsonlar gerçek profesyoneller, özenli ve özenli. Mutfak övgülerin ötesindedir - tüm yemekler ruhla ve gerçekten Gürcüce hazırlanır. Restoranın atmosferi çok rahat ve davetkar, harika müzik ve dans pisti ise akşamı daha da eğlenceli hale getirdi! Beklenmedik ve çok hoş bir sürpriz için özel teşekkürler - restorandan tebrikler - Çingeneler için tebrikler! Bu çok renkliydi ve uzun süre hatırlanacak. Otantik Gürcü mutfağını denemek, iyi yemek yemek, dans etmek ve harika vakit geçirmek isteyen herkese Maradi'yi tavsiye ederim! Irina
Ирина Кузнецова
11 Ekim
Şehrimizde harika bir restoran! İyi hizmet, lezzetli yemekler, harika müzik, lezzetli kokteyller. Maradi'de meslektaşlarımla harika bir akşam geçirdik. Tüm ekip ruh halini alıyor: sunucu, garsonlar, DJ...müşteri için çalışmak. Akşamın keyifli bonusları için teşekkür ederim: promosyonlar, turlar, tebrikler. Bu, restoranı daha da özel kılıyor
Татьяна С.
25 Ağustos
Dün akşamı restoranınızda geçirdik - çok harikaydı, her şeyi beğendik))) Atmosfer, canlı müzik, harika yiyecek ve içecekler блюд Mikhail yiyecek ve içecek seçiminde bize yardımcı oldu - her şeyi ayrıntılı olarak anlattı, sorularımızı cevapladı ve önerdiği her şey delicesine lezzetliydi))) Böylesine atmosferik bir yer için teşekkür ederim, arkadaşlarımla mutluyuz
Taтьяна Панченко
18 Ekim
Yeni açtığımız yer. Avrupa ve Gürcü mutfağı. Yemeklerin hem hazırlanmasına hem de sunulmasına layıktır. Özenli personel. Herhangi bir sayıda misafir için masaların hoş bir düzenlemesi. Göze batmayan sessiz müzik düzenlemesi. Elverişli bir atmosfer. Güzel bar kartı.
✵
26 Ağustos
Mezuniyeti burada arkadaşım ve ebeveynlerimizle birlikte kutladılar, günün sonunda olumlu duygular denizi kaldı, burada ziyaretçilere yönelik yetkin personelin her yerde temiz olduğunu ve genel olarak her şeyin güzel olduğunu belirtebilirim. Yemekler, özellikle sezar, carbonara ve karidesler olmak üzere çok lezzetli, servis çok güzel. Salonda müzik yüksek sesle çalıyor, dışarıda daha sakin ama aynı zamanda güzel, fotoğraf çekimi için de yerler var. Genel olarak, her şeyi beğendik, oraya daha fazla gideceğiz
Наталья Ли
31 Temmuz
Yıldönümünü Temmuz ayında Maradi restoranının ziyafet salonunda kutladım!!!🔥 Ziyafeti düzenlediğiniz için restoranın tüm çalışanlarına teşekkür ederiz!👍 Katerina'ya salondaki çalışmaları için özel teşekkürler!🌹 Tüm aşçılara çok doyurucu teşekkürler! Çok lezzetli! Tüm konuklar mutfağınızı sevdi!!! Restorandan özgün tebrikleriniz için ayrı bir zarif teşekkür ederiz!!!🔥👍 Zorunlu! Yakında salonlarınızda görüşürüz! »Lezzetli" akşam için teşekkürler!!!🙋‍♀️🌹🙏
Александр Кузнецов
13 Kasım
Harika bir restoran. Dün yıldönümlerini kutluyorduk (sınıf arkadaşlarıyla). Yemek seçimi çok büyük (ve yine tüm yemekler 390r için şanslıyız). Garsonlar aceleci, her şey neredeyse anında yapıldı. Tek tortu ev yapımı şaraptan ayrıldı (Sapiravi bir kereden fazla Gürcüce içti) peki, beyan edilen paraya değmez, BUNA değmez!) Burada özür dilerim. Ancak bu genel izlenimi bozmadı. Müzik ne gürültülü ne de müdahaleci! Khachapuri bir bomba!!!! Limonata harika. Kuzu rafı biraz az pişmişti. Ama..... Ziyaret etmenizi tavsiye ederim (belki biraz önyargılıyım ya da belki biraz şanssızım). Aferin beyler! İyi şanslar!!!
Валентин Скляров
2 Aralık
Annemin yıldönümünü kutluyorduk. Sipariş ettikleri her şey çok lezzetliydi. Atmosfer hoş, fotoğraf çekilecek yerler var, çocuklar koşuyor, dans ediyorlardı. Ayrı ayrı garsonumuz Johnny'ye teşekkür etmek istiyorum! Yakışıklı! Her şey zamanında, iş yerinde ve gülümsemeyle! Teşekkürler kardeşim! Chacha'nın bitmesi üzücü, ama bu hiçbir şeyi gölgede bırakmadı)) Restoran ekibine teşekkürler! Böyle devam et! Sizi tavsiye edeceğim!
Габриэлла Салихова
24 Temmuz
Öğle yemeği için Maradi'ye geldik ve size bunun Ramensky'deki en iyi kurum olduğunu söylemek istiyorum. Garsonlar seçiminizde size yardımcı olacak ve mükemmel hizmet vereceklerdir. Garson Joni'yi vurgulamak istiyorum. Komik, müşteri odaklı ve kibar. Tüm yemekler çok lezzetli, ayrıca içecekler için barmene ayrı bir artı. Buradaki atmosfer 5+, herkese tavsiye ederim.
Валерия М.
30 Ağustos
Çok sevindim! Şehirdeki en iyi ve en nezih yer! Beklemiyordum, dürüstçe söyleyeceğim) Hizmet seviyesi zirvede, ilginç servis, lezzetli yemekler - kurumun seviyesini koruyan şey bu слова Kelimenin tam anlamıyla ateşli servis kokteylleri эстет Estetik için cennet офици garson Mikhail genel olarak rahat
Юлия Л.
31 Ağustos
Maradi'nin aşçılarına ve organizatörlerine büyük teşekkürler! En lezzetli khachapuri ve khinkali, ürünlerin kaliteli olduğu, zevkle yemek yediğiniz ve kendinizi harika hissettiğiniz açıktır! Haftasonunda kendinizi memnun edebilirsiniz, uygulamada sipariş vermek çok uygundur, "aşçıda" ve ardından "teslim edildiğinde" veya "hazır" olduğunda siparişin durumunu görebilirsiniz, eve teslimatı kendiniz alabilir veya bekleyebilirsiniz. Promosyon kodunda indirimler var, ayrıca çok memnun. İşlerini yürekten yapan aşçılara alçak bir selam vermek her zaman lezzetlidir! 30 Ağustos'ta sipariş verdiler, teşekkürler!
Юлия Б
31 Ekim
Eşimle öğle yemeğine uğradık. Her şeyi çok beğendim . Menüden bahseden ve lezzetli yemekler öneren cana yakın kız Elizabeth bize hizmet etti. Her yemek bir sanat eseri gibidir прекрасная mükemmel servis , tatlı patates çorbası özellikle şaşırttı Hizmet zirvede. Kesinlikle tekrar geleceğiz!
Дарья Р.
21 Temmuz
07/20 Harika Doğum Gününüz için çok teşekkür ederim. Garsonumuz Johnny'ye özel teşekkürler!!! Servis süper hızlı !!! Pazar günü restoranda olduğumuzu ve bizim tarafımızdan sipariş edilen her şeyin her şeyin hazırlandığını, sıcak bir Cumartesi gününden sonra yemekleri durdurma listesinde beklediğimizi belirtmek istedim))) Daha önce restorandaydım, dürüst olmak gerekirse mutfak ve kokteyllerde izlenimler pek pembe değildi, ancak son kez restoran yönetiminin tüm incelemeleri dikkate aldığına ve çok lezzetli yiyecek ve içecekler olarak geri bildirim verdiğine ikna oldum) her şey en üst seviyedeydi!!! Tatil misafirlerimizin memnun olduğu için çok teşekkür ederim! Yeni toplantılara kadar, Maradi ;)
Сергей Фесенко
29 Eylül
Arkadaşların tavsiyesi üzerine ilk defa gittik ve kaybetmediler. Doğum gününü 12 kişiyle kutladılar. Rahat atmosfer. Mükemmel servis edilen masa. Atıştırmalıklardan meyvelere, salatalara ve sıcağa kadar çok lezzetli yemekler. Servis mükemmel (Vladimir, sen çok havalısın!!!). İçeride hoş bir atmosfer, doğum günü çocuklarını tebrik etmek için harika bir fikir. "Maradi" ekibi - harika bir restoran yarattınız, refah içindesiniz ve tekrar ziyaret etmeyi bekliyorsunuz
Валерия Климова
29 Haziran
Meradi restoranını çok beğendim! Atmosfer, gerçek Gürcü misafirperverliği ile rahattır. Yemekler lezzetlidir: lezzetli khachapuri, khinkali ve patlıcanlı harika bir salata! İçecekler de zirvede - lezzetli kokteyller. Garson Joni'ye özel teşekkürler - çok özenli, arkadaş canlısıydı ve akşamdan hoş bir izlenim bıraktı. Kesinlikle tekrar döneceğim ve Gürcü mutfağını seven herkese tavsiye edeceğim!
катя лепих
29 Temmuz
Maradi dinlenmek için harika bir yer Ayrıca zodyak işaretine göre kokteylleri de not edebilirim Bu en iyi fikir çok lezzetli bir mutfak ve en önemlisi personelin müşteri odaklılığıdır garson Mikhail ruh halimizi yükseltti çok cana yakın olumlu, doğum gününün organizasyonunda bize yardımcı oldu süper tebrik ettim ve en iyi nasıl yapılacağına dair birçok fikir verdim (Mikhail'i takdir edin)
Елена Леонова
23 Eylül
Şehirdeki en iyi restoran!! Uygun fiyatlarla çok çeşitli yemekler ve kokteyller, çok lezzetli ve hızlı bir şekilde hazırlanıyorlar. Garsonlar her zaman cana yakın, yardım edecekler, size söyleyecekler ve neşelendirecekler, garson Mikhail'e özel teşekkürler Kurumda her zaman müzik çalıyor ve dans etme fırsatı var, genel olarak her şey yolunda, daha fazlası için geleceğiz!
sofa
22 Temmuz
En iyi restoran, güzel kızlar yöneticiler, çok lezzetli yemekler, lezzetli nargile ve bakımı için Amid'e özel teşekkürler, çok nazik ve kibar bir adam olan garson Ruslan, konuklara saygılıdır, servis hızlıdır, teşekkür ederim!🤍
Юлия Л.
15 Temmuz
Ramenskoye şehrindeki en iyi restoran! Mükemmel hizmet. Personel, yemek servisi, mutfak, kokteyller, canlı müzik ve atmosfer birinci sınıf! Sık sık Maradi'deyim ve onu tekrar tekrar ziyaret etmeye hazırım❤️
Лера Л.
5 Temmuz
Şehirdeki en sevdiğim restoran, çok çeşitli yemekler, çok lezzetli bir şekilde hazırlanıyorlar. Çok güzel bir yaz bölgesi, büyük güzel, akşamları çok güzel, restoran da çok atmosferik, bu yerde kendi vibe'm var. Yer çok güzel, tavsiye ederim
Кристина
2 Eylül
Şu anda tüm şehirdeki en normal kurum. Yeterince hızlı hizmet veriyorlar, personel kibar. Yemekler de lezzetlidir (kızarmış patlıcanlı salatayı çok severim). Ve Mai-tai kokteyli de lezzetli музыка İşte müzik sadece aynı открытия Açılıştan oraya gidiyoruz - hatta dj'in bir sonraki hangi şarkıya sahip olacağını tahmin ediyoruz 😄 Herkesin müzikli bir flash sürücüsünün olduğu anlaşılıyor
Кирилл Евсеев
12 Ekim
Yıldönümünü bu restoranda kutluyorduk. Girişten çıkışa kadar tamamen memnun kaldık))) Restoran personeline (gardırop, garsonlar, DJ'ler, resepsiyonist, fotoğrafçı, temizlikçiler vb.) Çok teşekkür ederim, mutfağa, bu restorana dahil olan herkese çok teşekkür ederim. Misafirler için harika tebrikler ve iltifatlar. Güzel sahne, salon, müzik. Orada olmak bir zevktir. Teslim ettiğiniz duygular için teşekkür ederiz❤❤️
Alexander
3 Eylül
İkinci yılı burada doğum günlerini kutluyoruz. Her seferinde çok eğlenceli ve lezzetli. Doğum günü çocuklarını tebrik etmeyi ve akşam diskosunu beğendim. Doğum günü çocuklarına% 10 indirim verildi. Aynı zamanda% 10 hizmet ücreti vardır. Pek memnun olmayan tek şey, ziyafetin sadece nakit olarak hesaplanmasıdır. Ayrı ayrı garson Ekaterina'ya teşekkür etmek istiyorum. Özenli ve cana yakın. Ziyafetten sonra öğle yemeğine uğrayıp tekrar yanına gelmeleri güzeldi.
Пащенко Андрей Александрович ПШ
15 Ağustos
Bu restoranda doğum gününü kutluyordum. İlk seferdi. Artılar: ➕lezzetli yemekler ресторанаrestorandan ilginç tebrikler рожденияdoğum günü indirimi Eksiler ➖çok yavaş servis. Garson salonu aramak zorunda kaldı. Bir saatten fazla sıcak taşıdılar. кnargile içmek için ayrı bir alan yoktur. Sigara masasının yanında oturuyorduk ve masamız dumanlıydı. Yanımızda çocuklar vardı. Bu koşullarda olmak mümkün olduğunca rahatsız edicidir. Genel olarak, izlenim ve tatil bozulur.
Ольга Ольга
3 Aralık
Maradi'de evlilik yıldönümünü kutladılar. Kibar personel, lezzetli yemekler, restoran ekibinden tatilimiz için tebrikler, güzel bir ciddi çıkış, dokunaklı dilekler, ulusal Gürcü kıyafetleri giyerek hoş bir sürpriz oldu. Saat 20'den itibaren canlı müzik, geniş dans pisti.Restoran rahattır. Yakınlarda otopark var ama çok fazla yer yok.
Анна Павлинич
7 Temmuz
Harika yer) muhteşem atmosfer , eğlenceli, rahat ve en önemlisi lezzetli) personel çok cana yakın ve kibar) hem yiyecek hem de içeceklerden oluşan çok çeşitli,çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️en sevdiğiniz yerlerden biri ) ve hafta sonları harika partiler 💃 dubai cheesecake ayrı aşk❤️
Инна Зуева
22 Temmuz
Güzel bir yer. Güzel mutfak. Tüm yemekleri çok beğendim. Khachapuri, khinkali, deniz mahsullü salatalar sipariş ettiler - çok lezzetli ve kaliteli. Acarca Khachapuri, en lezzetli peynirle en gerçektir. Çocuklar limonataları ve popüler kabarcıkları sevdiler. Bakım için her şey yolunda. Hafta içi akşamları bile harika bir şenlikli atmosfer ve heyecan verici bir dans pisti.
Светлана
9 Aralık
Sıcak ve davetkar atmosferi için Maradi restoranına ve tüm dost canlısı ekibe çok teşekkür ederim. 12/09/2025'te mutfaktan özellikle memnun kaldım. Yemeklerin servis edilmesi sadece bir sanat eseridir. Masamıza garson Vladimir hizmet ediyordu. Çok özenli ve cana yakın, ona ayrı ayrı teşekkür ederim!!! İç mekan şık ve rahat, müzik hoş. Kesinlikle geri döneceğiz ve arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz.
Анастасия Т
15 Ağustos
Maradi, Ramensky'deki en sevdiğim yerlerden biri. Buraya gidip sadece yemek yiyip kız arkadaşlarımla oturuyorum. Ve takılmak istiyorsanız: burada akşamları kışkırtıcı, müzik harika. Mutfak ateşi! Özellikle şiş kebapları severim, neredeyse her seferinde alıyorum. Her şey her zaman lezzetlidir, şikayet etmeden. Alkol normaldir, dikkatlice servis edilir. Takımın denediği görülüyor Ve nargile Maxim için ayrı bir nokta, gerçekten harika nargile yapıyor. Her zaman istekleri dikkate alır, tadı mükemmel bir şekilde seçer. Tavsiye etmek
Евгения Филиппова
18 Ağustos
Eski Bakü Şehri'nin de ziyaret ettiği restoranı. Yiyecekleri beğenmedim (tuzlu salata, patlamış mısır karidesleri derin yağda kızartılmış işkembe ile birlikteydi), servis topallıyor (bir bardak su istedim, 300 rubleye bir şişe getirdiler, bu yüzden 500'den bile değişikliklerini iade etmediler, karşılaştırma için diğer restoranlarda bir bardak su ücretsiz ve bir bardakta veriliyor!! Bir şişe değil, bir bardak sordum ya da suyun sadece para için ve şişelenmiş olduğu konusunda uyarıldım), müzik de öyle (başlangıçta sessiz bir bayan şarkı söyledi, sonra adam dans pistini ısıtmaya çalıştı). Daha fazlasını bekliyorlardı. İç mekan güzel, rahat. Bende her şey var.
Татьяна Скочилова
23 Temmuz
Maradi'de doğum gününü küçük bir aile şirketi ile kutladılar. Her şeyi beğendim! Hızlı servis yapıyorlar. Yemekler istenen sırayla servis edilir. Garson anında cevap verdi. Kokteyller için bara özel teşekkürler! Doğum günü insanlarını restoran personeli tarafından tebrik etmek ilginç bir özelliktir.
ИРина Пятилетова
15 Ağustos
Doğum günüm Maradi restoranında harika geçti! Muhteşem mutfak, güler yüzlü personel, özellikle de bize hizmet eden harika Elizabeth. O çok özenli, olumlu ve ayrıca ustalıkla hatıramız için bir fotoğraf çekimi yaptı. Ve tabii ki kurumdan sürprizi çok beğendim. Tüm büyük aferin, kendi işinize bakın! Gelecekte de böyle kalmasını diliyoruz. Size başarılar ve refah
Андрей Чапилин
2 Ekim
Maradi restoranını ilk kez ziyaret etmiyoruz. Doğum Gününü 16.08.25 saat 18: 00'de kutladık. Her şeyi çok beğendim. Her zamanki gibi lezzetli! Yemekler 15 dakika sonra getirildi. Her şey taze. Garson Vladimir'e özel teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz Özenli, kibar, profesyonel düzeyde masamıza hizmet etti. 10 üzerinden 10! Tatilin şerefine hoş bir% 30 indirim yaptılar. Teşekkür ederim, tekrar dönelim!
Татьяна Л.
24 Haziran
Maradi'de kızlarının doğum gününü kutluyorduk, alkolsüz kokteyller yemeyi çok sevdik, et ateşte çok lezzetli pişirildi, doğum günü kızını tebrik etmek büyüleyici ve şaşırtıcıydı, elbette lezzetli bir cheesecake getirdiler. Kebabı uzun süre bekledikten sonra katılan herkese cheesecake'ler ikram edildi. Doğum günü indirimi çok sevindiricidir.
Виктория 💕
19 Kasım
Bence Ramenskoye şehrindeki en iyi restoran Yıldönümünü kutluyorduk, mükemmel hizmet, özellikle garsonumuz Johnny'yi kutlamak isterim. Menü çeşitlidir, her şey çok lezzetliydi, çok memnun kaldık! Yıldönümlerini tebrik ettiğiniz için özel teşekkürler! Canlı müzik , atmosfer, her şey sadece yüksek notları hak ediyor ! Güzel akşam için teşekkürler!