Малинка

Вероника Кузнецова
24 Eylül 2025
Mağaza gittikçe kötüleşiyor, iyi satıcılar istifa etti, bunlardan sadece biri Daria kaldı. Satıcılar neredeyse her gün değişiyor, kimse menzili bilmiyor. Kasiyer her zaman donuyor! 23.09.2025 saat 22: 19'da mağazada sırada 4 kişi vardı, 20 dakika içinde sıra hareket etmedi, önce satıcı kasada salata yiyemedi ve sonra kasada bir hata çıktı, uzun bir bekleyişin ardından hiçbir şey satamayacaklarını söylediler.
Анна Корсун
31 Ekim 2025
Çalışanlar olmasaydı güzel bir mağaza olurdu. Çalışanlar girmeden önce insanların kuyruğuna tükürdüklerinde, mağazayı kapattıklarında ve sigara içtiklerinde 30 dakika boyunca değişim (yani sigara içenler) sürekli bir fenomendir. İkinci endişe faktörü gecikmedir. Ona rastladığında onu satıcıya verirsin, ama onu oraya koyarlar. Şok içeriği. Umarım sahibi veya müdürü en azından ara sıra kameraları inceler
Никита Яковлев
23 Ocak 2025
Seyrek bir müşteri olarak mağazanın genel olarak iyi olduğunu söyleyebilirim. Personel kibar, fiyatlar ortalamanın altında, oldukça zengin bir ürün yelpazesi ve temizliğini koruyor Şikayet edecek hiçbir şey yok)
летающая штора
20 Şubat 2025
genel olarak en iyi fiyatlar normaldir, evin yanında satıcılar cana yakın ve işleriyle çok iyi başa çıkıyorlar, gecikme yok, ithal mallar var
ОЛЬГА ЗМЕЕВА
24 Eylül 2024
Прекрасный ассортимент, очень адекватные цены, как в сетевых магазинах. Доброжелательные сотрудники, удобное месторасположение, можно подъехать на машине 👍🏻 всегда свежие продукты и акции
Роман Кабанов
7 Ekim 2024
Хороший магазинчик, цени дешевые иногда закупаюсь там, чистота нормальная, качество товаров-нет просрочки. Персонал добрый и отзывчивый, расположение рядом с садиком и школой. Идеально
Русяйч Бергманштейн
5 Ekim 2024
Этот район давно нуждался в таком минимаикете!! Приветливый персонал, свежие продукты и всегда чистота - супер. Нагрянули гости- Алкоголь, сырок колбаска всегда пожалуста, лень топать в магнит - заморозка,овощи, напитки. Нет времени готовить? КУЛИНАРИЯ НАШЕ ВСЁ!!
Аркадий
11 Ekim 2023
хороший продуктовый магазин. из плюсов: 1.удобное расположение стеллажей(как только входишь в магазин, сразу можно найти то, что требуется купить) 2.приветливый персонал. 3.адекватные цены и большой выбор продуктов. из минусов: 1.немного грязное помещение. 2.некоторые продукты просроченные(но они лежат далеко и вряд-ли вы на них наткнетесь)
Алина
21 Haziran 2025
Her gün bu mağazaya gidiyoruz — bütün ailemle, komşularımızla. Günde 2-3 bin ayırıyoruz. İlk başta, satıcılardan birinin davranışına dikkat etmedik — yorgun, zor bir vardiya olduğunu düşündük. Ancak kabalık ve kabalık sebepsiz yere devam ediyor. Biz her zaman kibarız. Bu tutumun düzenli müşterilere karşı olması çok sinir bozucu.
Степан Маркарьян
17 Ekim 2024
Большой выбор товаров хороший персонал удобное местоположение работа 24/7 Чистота качество товаров
Ирина Усачева
17 Mart 2024
Отличный магазин, выручает очень, когда нет возможности идти на дмитриевскую дамбу. Огромный ассортимент товаров,всё свежее. Приятные девочки работают.
Ульяна Бич
İyi günler! Sık sık bu mağazaya gidiyorum, büyük miktarlarda yiyecek alıyorum, ancak bir satıcı yüzünden oraya hiç gitmek istemiyorum! Dün gece mağazadaydım ve ilk defa değil, korkunç bir duruma geldim. Albert adında bir satıcı çok küstahça davranıyor! Birincisi, ben de dahil olmak üzere alıcılara matla hakaret ediyor, ikincisi, oraya nasıl girmeyeceğim, asla uyuyacak ya da oyun oynayacak hiçbir şey yapmıyor, bu yüzden diğer satıcılar bile alıcılara sakince hizmet veremiyor! Cuma gecesi yine satıcının kızın çalıştığını, müşterilere hizmet ettiğini, malları söktüğünü ve Albert'in telefonda oturduğunu gözlemledim! Bu yüzden yanından geçerken hala bana bağırdı ve beni paspasla kızdırdı! Birçok alıcı ondan şikayet ediyor! Lütfen yönetimden bu konuyu anlamasını rica ediyorum! Mağaza çok güzel, diğer tüm satıcılar çok kibar, Albert adında bu adam dışında her zaman yardım edecekler!
Bodyaaa🦍🦍
4 Ağustos 2025
Her gece dükkanın yakınında bir sürü sarhoş sarhoş uyuşturucu bağımlısı ve sosyal sorumluluğu düşük insanlar var Bunların hepsinin nedeni oldukça basit ve çözülebilir Gerçek şu ki, bu mağazada kanuna göre zaman çerçevesi içinde satılan alkol ve diğer ürünlere uyulmamaktadır Başka bir deyişle, istediklerini ve istedikleri zaman satıyorlar Umarım yakında ilgili makamlar bu konuyu ele alacaktır!
Фишер Рудольф Генрихович (Краснодар)
21 Mayıs 2025
Durum 21.05.2025 tarihinde sabah 06.30 civarında meydana geldi, bu kuruma alıcı olarak geldim, mağazaya gitmeliydim, satıcı hemen paspaslarla ve hakaretlerle üzerime düştü, kayıt yok, çünkü telefonu arabada bıraktım, sonuç olarak şımarık bir ruh haliyle emekli olmak zorunda kaldım. Bunun nedeni, iddiaya göre arabadan inmeme rağmen kirli ayakkabılarımdı. Genel olarak, bu kurum hakkında son derece olumsuz bir izlenim vardı, yönetime personel alımına son derece dikkatli yaklaşmanızı ve yazdığınız videoyu silmemenizi tavsiye ediyorum, çünkü itiraz Rospotrebnadzor'a gönderildi.
Артемида
31 Mayıs 2025
Mağaza çok güzel, kibar satıcılar , her zaman temiz . Mağazanın yakınında, mağazalarda her zaman bulunmayan temizlik var
Бензак
26 Mayıs 2024
Малинка удобный круглосуточный магазин , ассортимент с упором на продукты питания, и алкогольные напитки. Персонал классный 👍👍👍. Кому что то не понравилось , разбирайтесь в себе
constantine.psycholog
5 Ağustos 2025
Haftada 3 kez işten önce sürekli buraya geliyorum. Sadece bütün gün ruh halini nasıl yaratacağını bilen satıcı Darya için 5 yıldız veriyorum, ancak işimde bu önemli))))
Натали Лыкова
14 Aralık 2025
Güzel mağaza Her şeyi bulabilirsiniz 24 saat açık çalışma için özel teşekkürler! Dükkan küçük ve rahat! Size istikrarlı satışlar! Teşekkür ederiz!!!!!!!
Вячеслав Панченко
4 Ocak 2024
Отзывчивые продавцы, вежливые, но очень много алкоголиков среди покупателей, иногда заходят с "белочкой", есть в магазине все, что нужно, работает круглосуточно, купить можно все, что нужно.
Мария С.
7 Nisan 2024
Хороший уютный магазин, хоть и конкурентов у него много, но покупатели есть всегда. Большой разнообразный ассортимент. Рекомендую.
Виктор Марченко
15 Kasım 2024
Хороший магазин, включающий в себя функции ночного магазина со всеми вытекающими, отзывчивый персонал. В общем то что надо на районе 👍
Наталья Паринова
17 Ekim 2023
Магазин хороший , но круглосуточный страдают от шума ,попоек, мусора , люди проживающие рядом, живу рядом , сотрудники магазина ,вечерняя смена, при уборке сметают мусор после выпивающих со своего тротуара на дорогу с трамвайными путями и не складывают его в мешок и на мусорку, хотя она находится напротив ММ, я вызываю полицию при случаях разгула, считаю что ММ должен нести ответственность после 23.00 , а люди живущие рядом не должны страдать.
Елена Ларина
10 Temmuz 2024
Очень хороший ассортимент! Всегда всё свежее. Выкладка товара грамотная.
Evgenyi Evgenyi
25 Temmuz 2024
Нормальный магазин, хорошие продавцы, свежая продукция но виснет база пре оплате картой
Мария
29 Aralık 2023
Не сильно разглядывала в силу спешки, что очень хорошо овощи прям у порога. Удобно так, когда тебе нужна морковка и луковица, не нахаживать круги по всему магазину. Видела витрину с готовой едой.
Надежда Голубь
18 Temmuz 2025
Mağazaya bir ve iki satıcı gelirsiniz, sigara içiyorlar ve insanlara hizmet etmiyorlar, başka hiçbir şeye saygı duymuyorsunuz ve kızıyorsunuz
Андрей
9 Aralık 2023
1. Приятные цены 2. Обширный ассортимент продуктов 3. Приятный персонал 4. Магазин работает 24/7
Людмила Суворова
23 Eylül 2023
Удачное расположение магазина! Хороший товар и вежливые продавцы. То место куда приятно возвращаться!!!
Андрей С
29 Nisan 2024
Реальное место для решения внеплановых покупок. Ассортимент, цена, обслуживание все норм.
Elena Elena
2 Haziran 2025
Fiyat etiketinde Lebo ekstra kahve için toplam 140, kasada 156!!!! Satıcıya sorulduğunda, neden FİYAT etiketinden satmıyorsunuz, kibirli bir şekilde sordu (genç adam): "Kahve almalı mısınız??"... 90'lı yıllara girdiğimi hissediyorum!! Bu ne tür bir vahşilik, mağaza yönetimi?! 01.01.2025 23.45. Sadece içki içen alçakgönüllü müşterilerin gitmesi için indirim mi yoksa ne?.. Bu tür "satıcılara" utanç ve utanç. Tamamlamak istiyorum (2 Haziran 2025). Birkaç gün önce akşam soğuk su almaya gittim (sorunuma). Koridor, buzdolabına şişe yerleştiren bir adam tarafından kapatılıyordu. Kaba bir şekilde bana müdahale etmememi ve mağazanın çevresinin her yerinde dolaşmamamı söyledi. Kasada sarhoş kadın kasiyere bir daha uğramamam gerektiğini söyledim. Üzülmeyeceklerini söyledi Дно Dibi kırıldı...
Игорь Кондратьев
11 Kasım 2024
Магазин вроде неплохой, но контенгент около него, это что то и бывает очень долго грузит терминал на оплату
Юлия Нагорная
15 Ekim 2023
Магазин только открылся но верится в его светлое будущее. Хорошее новое оборудование, большой ассортимент
Михаил
21 Eylül 2024
Очень хороший магазинчик, круглосуточный, с нормальным выбором ассортимента, продавцы всегда помогут, подскажут, рекомендую!!!
Эдуард Д.
9 Mart 2024
После ремонта . Магазин расцвел. Приятно заходить. Выбор отличный советую.
Александр
9 Mayıs 2025
Alkolikler her zaman mağazanın yanında takılmakla kalmıyor, aynı zamanda at fiyatlarında yanmış alkol satıyorlar!
Виктория
13 Aralık 2024
Günün her saati çalışıyor, çok uygun
Мария Мальцева
25 Haziran 2024
Обычный магазин, плохого ничего не скажу. Цены адекватные, персонал вежливый
соколова екатерина
20 Eylül 2024
Изредка захожу в этот магазин, главное, что он очень нужен в этом месте. Продавцы вежливые. Приятно
788515 Лысковец
29 Aralık 2024
Süper
Владимир Андреев
18 Ekim 2024
Нормальный магазин, самое главное круглосуточный
Лана Майская
20 Haziran 2024
Хороший ассортимент, хороший персонал
Анна Озюменко
19 Ekim 2023
Хороший ассортимент, цены чуть выше, чем в сетевых продуктовых магазинах🌺
И
Инкогнито 4677
29 Mart 2024
Очень хороший магазин, круглосуточно, хорошее профессиональное обслуживание
boy555 boy
9 Aralık 2024
Kızlar ve yiyecekler normaldir. Giriş yok.
holdmane
25 Ekim 2025
Tanrım, evet, sürekli kaba davranan ve müşterilerle yemek yiyen türden bir şey atmayın, aksi takdirde er ya da geç, vardiyadan sonra açıkça biri ayrı bir tartışma için bekleyebilir. Neden bu kadar çok nefreti var ki??
Ирусик Пампусик
12 Kasım 2023
Хороший магазин, работает круглосуточно, большой выбор товаров
Эльвира Беломестнова
11 Mayıs 2025
Normal bir mağaza satın alabilirsiniz kızlar cana yakın
Иван Архипенков
22 Aralık 2024
Çok güzel bir mağaza 👍 Ve 24 saat açık
Пх
30 Eylül 2024
Дефолтный магазинчик не плохой,но и ассортимента не очень много
Yukimuro
8 Şubat 2024
Теперь это хороший, качественный магазин. Жаль что по вечерам и ночам там собираются люди, которые стоят и бухают у входа.