LPGroup

Ürün ve servisler
Haberler

Борис Аксёнов
28 Ekim 2025
LPGroup ile "plastik boru hattı" yönünde çalıştılar. Hizmet seviyesinden ve ekipmanın kalitesinden memnun kaldık. Herkes zamanında teslim edildi, her aşamada destek. Güvenilir bir ortak olarak tavsiye ederiz!
Т
Тимур М.
1 Ekim 2025
Şehir içi ulaşım için pilot projenin bir parçası olarak GRASEN 160'ı kullanıyoruz. LPGroup ile ilk yıldan fazla bir süredir çalışıyoruz - güven dolu— İstasyon, farklı makine türlerinin bağlanmasını büyük ölçüde kolaylaştıran konektörlerde evrenseldir.
A
alena-fedossova
19 Eylül 2025
AGZS için drenaj tertibatları tamamlandı - bir dizi kapatma valfi, DN32 ve DN125 vinçleri aldılar. Astana'daki LPGroup yetkin bir şekilde çalıştı, her seferinde iki kez açıklamaya gerek yoktu. Her şey stokta, tüm pozisyonlar açıklamaya açıkça uyuyor.
К
Ксения С.
26 Mayıs 2025
Akmola bölgesinde bir benzin istasyonu açtılar — tüm armatürler Astana'daki LPGroup aracılığıyla satın alındı. Teknik tavsiye aldık, doğru pozisyonları doğru bir şekilde seçtik. Kurulum sürprizler olmadan yapıldı - her şey yolunda gitti, her şey çalışıyor.
Виктория К.
9 Haziran 2025
Benzin istasyonu için yüksek kaliteli ekipmana ihtiyacınız varsa, LPGroup ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Astana'da Gilbarco Veeder-Root hoparlörlerinin seçilmesine ve sipariş edilmesine yardımcı oldular. Ekipman güvenilirdir, kullanımı kolaydır, şikayet yoktur.
Валерий
8 Temmuz 2025
5 yılı aşkın süredir LPGroup ile işbirliği yapıyoruz. Tüm benzin istasyonlarımız bu ofis aracılığıyla satın alınan Gilbarco Veeder-Root hoparlörleriyle donatılmıştır. Bu süre zarfında şikayet yok - sadece olumlu duygular. Erkeklerin müşterilerini terk etmemeleri ve her zaman bağlantıda olmaları önemlidir.
Евгения Нам
6 Ağustos 2025
Birkaç tedarikçi arasından seçim yaptılar, ancak Astana'daki LPGroup sadece fiyatlarla değil, aynı zamanda projenin teknik çalışmasıyla da ikna oldular. Tüm düğümler geldi, her şey niteliksel. Kurulumun nüanslarından bile bahsettiler.
Серик Ж.
4 Eylül 2025
LPGroup ile ilk kez iletişime geçmiyoruz. İkinci tesis için Rego 3272E ve ZTk-65 üç yollu valfler alındı. Tüm ekipmanlar kalitelidir ve istikrarlı bir şekilde çalışır. Astana'daki ofis hem projelere hem de lojistiğe yardımcı oluyor.
Евгения Зотова
13 Haziran 2025
Lpgroup'un Astana ofisinde sadece satılmaması, aynı zamanda belirli bir görev için tam olarak neyin gerekli olduğunu anlamalarına yardımcı olmaları güzel. Kamloklar, vanalar, PZL - hızlı bir şekilde sipariş verdiler, tam zamanında teslim ettiler. Çalışmak uygundur.
Алиса Ткалич
26 Mayıs 2025
1 yıldan fazla bir süre önce Red Jacket'teki pompalama ekipmanlarını güncelledik. Kaliteden ve istikrarlı performanstan memnun kaldık. Sorularınız varsa, Lpgroup'tan her zaman hızlı desteğe güvenebiliriz - bu işimizde değerlidir.
Витар Ko
22 Eylül 2025
Закупали оборудование для модернизации АЗС: уровнемеры FAFNIR и отсечные клапаны. Получили развёрнутую консультацию и помощь в интеграции с существующими системами. Видно, что команда в теме.
Елена Яковлева
9 Haziran 2025
Astana'daki LPGroup ofisinde her zaman yeterli teknik personele BLACKMER vanaları ve DN80 küresel vanaları hakkında danışıldı. Konuyla ilgili olduğu anlaşılıyor. Projemiz için her şeyi seçmeye yardım ettiler, memnun kaldık.
Денис Луняков
22 Ekim 2025
Yeni benzin istasyonuna kurulum için eksiksiz bir plastik boru hattına ihtiyaç vardı. Lpgroup'ta gerekli elemanları hızlı bir şekilde seçtiler: boru, dirsekler, kaplinler, kaplinler. Her şey orijinal ve sertifikalıdır. Ayrı bir artı - konudaki danışmanlar, döşeme için en uygun çözümleri önerdiler.
О
Оксана Федотова
30 Mayıs 2025
Mevcut AGZS'Yİ modernize etmek için bağlantı parçaları sipariş ettiler — DN40 küresel vanaları ve Corken baypas vanalarını aldılar. Astana'daki LPGroup net bir şekilde çalıştı: belgeleri hızlı bir şekilde hazırladılar, teknik taleplerin seçimine yardımcı oldular.
İ
İsimsiz yorum
31 Mart 2020
Bu, büyük bir Almatı şirketinin yeni bir şubesidir, şimdi Nur Sultan'da benzin istasyonları ve AGZS için ekipman mevcuttur! Büyük bir yedek parça deposu, benzin istasyonlarının bakımıyla uğraşan birkaç teknik uzman ekibi!