Lokanta Üstat

Paul Hudson
17 Aralık 2025
Pilav oldukça iyi tavuk etleri güzeldi lezzetle yedim sotelenmiş bir tavuklar iyiydi
M
Muhammet ali Cansız
20 Haziran 2025
Mükemmel
Екатерина Сенилова
30 Ağustos 2025
Harika bir yer. Yemekler oldukça basit. Porsiyonlar çok büyük. Kızlarım ve ben önce üçe bir et yemeği ve bir garnitür aldık, sonra çorbalara geçtik. Tavuk ve mercimekleri sevdik. Lezzetli baklava (bize göre özel mağazalardan daha lezzetli), süzme peynirli kekler. Çok güler yüzlü personel. Lezzetli bedava çay. 5 gündür Antalya'daydık, birkaç kez restorana gitmeye çalıştık ama oraya bıraktığın paraya değmez. Bu yemek odasının harika bir alternatif olduğu kanıtlandı. Dördüne yaklaşık 500 lira harcandı. Bazen Unionpay RSHB kartıyla ödeme yapmak mümkün oldu, ancak esas olarak nakit olarak gerekiyordu.
Галина Шапошникова
7 Ekim 2025
Bu kafe daha çok geleneksel Türk yemeklerinin yer aldığı modern bir yemek odasına benziyor. Şehrin tam merkezinde, her şeyin çok pahalı olduğu Hadrian Kapısı'na yakın, ancak porsiyonları oldukça büyükken inanılmaz derecede düşük bir fiyata harika lezzetli yemekler var. Örneğin, etli pilavın bir kısmı 55 lira, tavuklu kızartmalar (porsiyonda 3-4 baget) 120 lira, çorbalar, balıklar, haşlanmış sebzeler vb. Böyle bir yer bulmak bir mutluluktu!
Елена Цветкова
22 Ağustos 2025
Sadece. Ucuz. Lezzetli. Çok basit. Çok ucuz. Çok lezzetli. Sadece yemek yemek isteyenler için basit, ucuz ve lezzetli yemekler. Birçok yerli var. Ucuz ve lezzetli yemek yemek isteyen birçok turist var. Anlaşılır ve basit bir porsiyon için sabit fiyat. Sebzeli et, etli makarna, çeşitli ilavelerle patates. Ve ayran, elbette. Gözlerinizle seçin.
Кирилл
20 Kasım 2025
Antalya'nın tamamında en iyi yer! Buraya ikinci yıl geliyoruz. Yemekler her zaman muhteşemdir. Çok uygun fiyatlarla çok çeşitli ulusal yiyecekler. Burada birçok yerli yer alıyor. Buraya gelin, yanlış gidemezsiniz. Tatlıları denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Kendi içkilerinizle gidebilirsiniz. Konumu da çok başarılı - eski şehir çok yakın
Татьяна Николаева
14 Kasım 2025
Oldukça lezzetli, çok baharatlı ve uygun fiyatlı yiyecekler değil. Aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç çorba var (ancak biri anladığım kadarıyla her zaman mercimek olacak).Harika hamur işleri (özellikle sütlü kek). Yerel halk burada sık sık öğle yemeği yiyorlar (Çarşamba Pazar bölgesinde daha da beklenmedik ve erişilebilir yerler olmasına rağmen))) Şaşırdım (yaşadığım otelin fiyatlarından sonra). Personel kibar. Temizlikle ilgili hiçbir şikayet yok. Öneriyorum.
Светланка Романова
11 Temmuz 2025
Harika yemek odası. Türkiye'ye iki kez gittim ve hep bu yemek odasına gittik. Mükemmel personel. Kasada kız Rusça konuşuyor. Unionpay RSHB kartıyla ödeme yaptık. 2025 yılında bu kart Antalya'nın 2-3 yerinde çalıştı ve hepsi bu kadar. Çok çeşitli yerel yemekler ve büyük porsiyonlar. Kekler sadece süper! Bütçe. Her seferinde iki kişilik yaklaşık 300 lira yediler. Çayı bedavaya getiriyorlardı. Kasada sevenler için limon ve acı biber var. Tuvalet, teknolojiyle moderndir. Temiz. "Ve bir insan için emeğinden neşe almaktan daha iyi bir şey olmadığını gördüm, çünkü bu onun ödülüdür" Ekl 3:22 Çalışmanız ve ilginiz için sahiplerine teşekkür ederim Onu ziyaret ettiğinizden emin olun!!!
Анастасия Л.
31 Mayıs 2025
Hadrian Kapısı'na 2 dakikalık yürüme mesafesinde Türk aksanıyla çok havalı, temiz, bütçeye uygun bir yer. 6,5 dolara ikimiz sadece yedik. Bir tabakta püre haline getirilmiş ve lezzetli pirinçle doldurulmuş tavuk uyluğu. İkincisinde pilav (etsiz) ve ayrı ayrı et seçersen sığır eti aldım. Eksi yok!
Максим Попов
15 Haziran 2025
Lezzetli, ucuz, günde 2 kez yürüdüler. Lezzetli et, pirinç, tavuk, kabak. Fiyatlar çok iyi, iki kişilik 350-550 lira. Rshb'ye unionpay'i ödediler. Personel cana yakın. Teşekkür ederim, Antalya'da ilk gün bize bu yemek odasını söyleyen yabancı.
Анастасия К.
6 Kasım 2025
Ucuz, lezzetli, temiz, birçok masa. Bu yemek odasını bulamadığımıza çok sevindik. Lezzetli ucuz baklava
Руслан Г.
22 Temmuz 2025
Harika bir yemek odası, birkaç kez gittik - lezzetli, ucuz, her seferinde bazı yeni Türk yemekleri, ücretsiz çay (isterseniz), temiz tuvaletler, hoş personel getiriyorlar. Rshb'nin unionpay kartı ilk kez çalıştı, geri kalanında işe yaramadı, ancak Türkiye'de birkaç kez böyle oldu, yanınızda nakit bulundurun.
Наталья
14 Kasım 2025
Bütçe ve lezzetli. Çay ve tatlılarla iki yetişkin için öğle yemeği - 700 lira.
Елена Таранцева
4 Nisan 2025
Antalya'nın tam merkezinde iyi bir bütçe yemek odası. Çok çeşitli yemekler. Tepsiyi alıp tezgah boyunca yürüyorsun ve ne istersen gözüyle seçiyorsun. Salon her zaman doludur, birçok Türk yemek yemeye gelir. Burayı nasıl bulduğumuz, her zaman buraya gittik. Çok lezzetli çeşitlidir ve başka yerlerde yediğimizden daha ucuzdur.
Литвинова Н.
13 Kasım 2025
Süper yemek odası, çok lezzetli, fiyatlar yeterli, personel duyarlı, ayrıca harika tatlılar var. Birkaç kez gittik, her zaman lezzetliydi.
сергей митрохин
12 Temmuz 2025
Lezzetli yemekleri olan harika bir yemek odası ve 3 yıl öncesinin fiyatı. Modern Türkiye için çok alakalı olan şey. Eğer "vahşi" bir turistseniz, bu mükemmel bir alternatiftir her şey dahil" çok uygun bir fiyata. İki kişilik doyurucu bir öğle yemeği yaklaşık 1000 ruble mal oluyor. tüm cazibe merkezlerine yakın. Tavsiye ederim!
дмитрий дмитрий
27 Haziran 2025
Harika bir bütçe yemek odası, çok fazla haşlanmış sebze, et. Yaklaşık 400 liralık etli iki kişilik öğle yemeği! Çayı bedavaya getiriyorlar. Çok lezzetli bir tatlı - soğuk sütlaç
Сергей Демидов
19 Kasım 2024
Paran için en iyisi. Pahalı ve acıklı arıyorsanız, bu sizin için değil. Çorba 40 lira pirinç 40 lira çay 10 lira. Kasada çay isteyin. Pilav, salata, tavuk eti bu plana göre pişirilmiş mutfaktır. Rusya'dakinden daha ucuz!
Mary G
11 Mayıs 2025
Havalı yemek odası. Çok çeşitli yemekler - hem ulusal hem de Avrupa mutfağını seçebilirsiniz. Temiz, tuvalet var. Yer yerliler arasında çok popüler.
Владислав
3 Aralık 2025
İçi temiz ve rahattır). Personel güler yüzlü ve güler yüzlü) Çok lezzetli ve doyurucu pişiriyorlar) Pahalı değil! Öneriyorum 👍
Nail
25 Ekim 2025
Burası yemek odası ama yu restoranındaki gibi besleniyorlar. Fiyatlar minimumdur, çok fazla almayın - porsiyonlar büyüktür. Baharatlı baharatlar ve çay hediye olarak (isterseniz)
Ильфат Шакиров
27 Nisan 2025
Harika bir yer, ucuz ve lezzetli. Tatlıları şiddetle tavsiye ederim, burada öğle ve akşam yemeği yediğinizden emin olun!!
Dahmer Evgenia
13 Mart 2025
Yemekhane süper. Lezzetli, porsiyonlar ateşli, pahalı değil! Doyurucu ve dengeli bir şekilde yemek yiyebilirsiniz
Зоя Гречина
29 Kasım 2025
İstanbul'daki aynı kurumlara kıyasla daha kötü. Daha az seçenek, o kadar lezzetli değil. Yemekler zar zor sıcak. Sadece tatlıları beğendim. Karnını ucuza doldurmak işe yarayacak. Ama artık değil.
Юлия Лоран
Hızlı, lezzetli, bol et, iyi fiyat!
Dmitry
22 Kasım 2025
Mükemmel self servis kafe. Harika bir seçim, çok lezzetli. Büyük arazi kabiliyeti.
Дмитрий Карницкий
8 Eylül 2025
Tanıştığım en lezzetli ve bütçe dostu yer Burada olduğu gibi hiçbir yerde daha ucuz yiyecek görmedim ve iyi porsiyonlar görmedim
Сергей Глухов
4 Ekim 2025
İyi yemek odası, lezzetli ve ucuz. Büyük porsiyonlar.
Юлия М.
1 Temmuz 2025
Yemek odası, ucuz, lezzetli ve bütçelidir. Tuvalet ve çok sayıda masa var.
Инкогнито 5653
19 Mayıs 2025
Lezzetli ve pahalı olmayan yemek yiyebileceğiniz harika bir yer. Burayı hemen bulamamaları üzücü (
Мария В.
1 Kasım 2025
Lezzetli otantik Türk yemeği, pahalı değil👍
Orijinalini göster · English
Polina Sukhanova
17 Nisan 2025
Güzel yemek odası, lezzetli, birçok yerel, fiyatlar uygun. Etsiz öğle yemeği yaklaşık 250 lira, yaklaşık 400 etle çıktı
Лариса
8 Temmuz 2025
Ev yapımı Türk mutfağı, ucuz ve lezzetli.
Илья
28 Kasım 2024
Bütçe yemek odası, lezzetli ve ucuz 👍
Татьяна Кондрашова
18 Kasım 2025
Uygun fiyatlar, lezzetli puding.
Алексей
5 Kasım 2025
Yeterli fiyatlar için yemek odası. 500 ruble için bayıldık. Sadece turistik bölgeden biraz uzaklaşmaya değer... Yaşasın, yiyecek bir yer buldular!))
Давид Кандавадзе
4 Kasım 2025