Kumcağız Plajı

Ömer Çelebi
17 Temmuz
Çok iyidi ve okadar deniz derim değil çocuklar için en iyi yer diye bilirim kamp yaptık 2 gece 3 gün kaldık çok eğlendik herkese tavsiye ederim
İbrahim Bıyıklı
14 Temmuz
Ücretsiz plajlar içerisinde Kandıra'da ortamı ve temizliği olarak en güzeli, kuru karabalık olmuyor, tam bir aile plajı duş alanı wc ve cafe gibi imkanları geniş
Ş
şahin k.
2 Haziran
Huzur için mükemmel bir yer
Mesut
2 Ağustos
Bu pilajın kumu gerçekten iyi deniz çoğu zaman temiz güzel bir pilaj fakat dalga olduğu zaman çok sıkıntı oluyor hatta denize girmeyi yasaklıyorlar fakat ilgiç olan ne zaman dalga olacağı belli olmuyor hava çok sıcak hiç esmiyor yaprak kımıldamıyor pilaja gidiyorsun mütiş dalga var ben o pilajdan hiç bir şey anlamadım ama dalga olmadığı zaman çok güzel bir pilaj çocuklar içinde yetişkinler içinde
MUZAFFER
13 Ağustos 2024
Genel olarak çocuklu ailelerin tercih ettiği suyu sığ havası serin bir Karadeniz plajı. Karadenizin pek çok kıyısında olduğu gibi birden derinleşen hırçın bir denizle karşılaşmıyorsunuz. Sanki bir kuzey ege sahili gibi (ancak rüzgarı bol) bir sahil. Kefkenden yürüme mesafesinde olduğu için kefken plajı da denebilir. 🤔
Ali K.
27 Temmuz
Bu pazar deniz suyu bayağı bir soğuktu ama suyu çok temiz biraz kalabalık ama çok guzel
Zuhal A.
18 Haziran
Deniz tam çocuklara göre sığ. Kumu harika. Tesisler biraz yetersiz
A
Arif Turan
7 Temmuz
genel olarak güzel yer aile ile gidilebilinecek yerler arasında beyendim ama denizin içi aşırı pis idi temizlik yapılmıyor poşet,yosun vs ç
Z
Zafer Şahin
14 Temmuz
Çok güzel fakat Çok kalabalık....Deniz harika tavsiye ederim ama hafta içi gidin hafta sonu çok yoğun zor girersiniz denize...
Fatih Şimşek
22 Temmuz
Deniz kum mükemmel gitmenizi tavsiye ederim yanlız hemen plaj da bulunan pachet burger hamburger yemenizi tavsiye etmiyorum minicik bayat bir ekmek ve için de varlığı ve yokluğu tartışılır bir köfte diğer garnitür leri saymıyorum bile ama sakın!!!
ibrahim t.
15 Ağustos
Denizi kumu güzel yerlerden biri hafta arası gidilecek güzide koylarımızdan
Volkan Kaygan
20 Haziran
Çok yengeç deniz anası var ve çok fazla böcek var suyun içinde sürekli ısırıldık böcekler tarafından asla gitmeyin.suyu ve etrafı çok güzel ama yüzülecek ve çocukları sokacak gibi değil başka yere gidin
Serdar A.
Mukemmel.
Murat Fırın
Çok güzel iyi tavsiye ederim
T
tezcan dertli
15 Temmuz
Mükemmel bir atmosfer sahili bence 10 numara
Enes Kayra Çıftçi
22 Temmuz
Kalabalık ama yinede keyif veren bir yer
İzzet Yorulmaz
26 Temmuz
Söylenecek fazla söz yok deniz kum ve temiz yıllardır giderim.
I
ismail hakkı ertürk
4 Ağustos
sakin ve denizi temiz güzel plaj
Çiçek Ceylan
7 Temmuz
Geliştirilmesi gereken güzel bı sahil aslında
E
Ercan Baran