Kodo

Menü
Haberler

Özlem Y
16 Haziran 2025
Çok memnun kaldım. İçecek,sunum, yemeklerin tadı çok güzeldi. Hizmet olarak beğendim. Özellikle Sanem hanımın ilgisi için ayrıca teşekkür ederim. Porsiyonları doyurucu, restoranın içi temiz ve havadar. Aşçılara ve garsonlara bir kez daha teşekkür ederim.
Алиса Струкова
15 Ekim 2025
Sonunda bir inceleme yazmak için ellere ulaştık. 13-23 Ağustos 2025 tarihleri arasında bu yerde yaklaşık 4 kez göründüler. Burası benim en sevdiğim yer, Türkiye'de bile değil, tüm dünyada. Bu tür ruloları, içecekleri ve yemekleri tek bir yerde başka hiçbir yerde görmedim. Buraya daha birçok kez geri dönmek istiyorum. Farklı çorbalar, rulolar, içecekler denedik ve hepsi mükemmel olduğu için hiçbir yemeği kutlayamıyorum. Ayrıca, unutulmaması gereken yüksek kaliteli alkol de sevindiricidir. Bu harika kurumda çalışan herkese çok teşekkür etmek istiyorum, tatilimizi inanılmaz bir şekilde dekore ettiniz. Yolculuğumuzun son gününde buraya nasıl geldiğimizden çok bahsetmek istiyorum. Kapanışa kadar bir saatten az zaman kalmıştı ama biz bu yerde Türkiye'ye veda etmek istedik. Bu kurumda çalışan güzel insanlar bize votsap aracılığıyla sipariş vermeyi teklif ettiler ve havuzda yüzmeye vaktimiz olabilmemiz için her şeyi gelişimize hazırladılar. Her şey güzelce düzenlenmiş ve dakikalar sonra servis edilmiştir (4 fotoğraf). Güzel, lezzetli, rahat! Teşekkür ederiz!
Дарья Беседина
14 Aralık 2025
Harika bir yer, uzun zamandır Antalya'da böyle bir yer arıyordum. Türkiye'de Asya mutfağı nadirdir. İç mekan güzel, ancak iç çözümler nedeniyle tuvaletin yeterli ışığa sahip olmadığını belirtmek isterim. Konukları kurumdan hoş bir iltifatla karşılıyorlar. Kırık salatalıklar çok lezzetlidir Orada doğum gününü kutladılar, kurumdan tatlı şeklinde hoş bir iltifat vardı. Yemeklerden her şeyi beğendim ama hepsinden önemlisi Kodo'nun imza rulolarını beğendim. Pozisyonların geri kalanı çok lezzetli. Personel hoş, özenli.
Лена З.
31 Ağustos 2025
Bu tesise son ziyaretim tüm beklentileri aştı! Mükemmel yemekler, özellikle eşsiz servisleriyle özel limonatalar ve mavi matcha, en keyifli izlenimleri bıraktı. Loş ışıklarla rahat bir atmosfer ve üç dilli menüler ve güler yüzlü garsonlar da dahil olmak üzere üstün hizmet, burayı gerçekten özel bir yer haline getirdi
Светлана Зиновьева
21 Eylül 2025
Bayılıyoruz! Tekrar tekrar yürüdük, tekrar gidelim. Temiz, rahat, rahat. Seçim yeterli, lezzetli pişiriyorlar, hizmet kibar. Yemek seçerken bize verilen öneriler kendilerini haklı çıkardılar. Porsiyonlar sipariş verirken dikkate alınması gereken yeterince hacimlidir, daha fazlasını denemek istediler, ustalaşamadılar. Atıştırmalıklardan tatlıya kadar her şeyi beğendim. Resimde bir panna-kedi var. Şirketin uluslararası olduğuna, aç kalmadığına dikkat etmek istiyoruz - herkes menüde ne sipariş edeceğini buldu. Deniz yosunu salatası ile başlayın, yanılmayacaksınız, lezzetli.
Вита
13 Ağustos 2025
Her şey çok lezzetliydi, hızlı servis. Kurum yakın zamanda açıldı, menüdeki tüm pozisyonlar kaydedilmedi, garson şefin yanağından patlıcanlı bir yemek denemeyi teklif etti ve bunun gerçekten çok lezzetli olduğu ortaya çıktı. Balıklar taze ve lezzetlidir. Rusça servis. Çocuk odası var. Kurumun gelişmesini diliyorum ve ziyarete şiddetle tavsiye ediyorum. Garsona ve aşçılara sabrınız için özel teşekkürler - şirkette fındık ve susama karşı çok ciddi alerjisi olan bir çocuk vardı, her şeyi yeterince aldılar, yardım ettiler, önerdiler ve fındıklarla temas etmeden ayrı ayrı pişirdiler, bizim durumumuzda bu gerçekten değerlidir.
Маша П.
8 Kasım 2025
Sadece harika bir yer! Benim için her şey mükemmeldi! Gastronomik, taze, ilginç, lezzetli bir şey istiyorsanız ya da yağda boğulan aşırı pişmiş yiyeceklerden bıktıysanız, o zaman buradasınız! Suşideki balığın büyüklüğü, ceviche porsiyonları ve yanakları hoş bir şekilde şaşırtıyor. Bir şekilde huzurlu ve rahat hale gelen çok güzel bir iç mekan. Ayrıca, kurumdan bir iltifat olarak fiyat seviyesinden ve amyuz-bush'tan memnun kaldım.
Елизавета Т.
13 Kasım 2025
Güzel restoran. Rulolar çok lezzetli. Onları en son ne zaman bu kadar zevkle yediğimi hatırlamıyorum. Ortam, atmosfer ve servis mükemmel. Personel Rusça konuşuyor, Rusça menüsü de mevcut. Kocamla iki kişilik 4 porsiyon rulo, 2 adet gunkan ve 2 bira aldılar - 3000 liraya çıktı. Ama biz bunu çok ve lezzetli yedik Konyaltılara gideceksiniz, ziyarete şiddetle tavsiye ederim)
Vlad Krut
12 Ağustos 2025
Çok güzel bir restoran. Birkaç lezzetli yer bulmaya çalıştıktan sonra yakındaki bir otelde kaldık, çaresizce yanlışlıkla öğle yemeğine gittik ve tatil bitmeden arama durdu! Çok taze rulolar, çok balık, çok lezzetli! Yer rahat, Rusça konuşan garsonlar var. Genel olarak rahat, çok lezzetli, fiyatlar ortalama. Kesinlikle denemeye değer, ancak akşamları rezervasyon yaptırmak daha iyidir, yer popülerdir!
Анна Н.
16 Ekim 2025
Muhteşem bir yer, tüm yemekler çok lezzetliydi, personel kibar ve hoştu. Bol balıklı rulolar, ama moti övgülerin ötesinde!) Kesinlikle tekrar döneceğiz!
Светлана С.
9 Ağustos 2025
Modern iç mekana sahip Asya mutfağından güzel bir restoran. Antalya'da favorilerimizden biri. ❤️ Hem yetişkinler hem de çocuklar hoşuna gitti. Özellikle ramen ve wok. Çocuklar için uyarlanabilecek yemekler olması uygundur. Personel çok kibar ve özenli.
Elvina Makaeva
23 Kasım 2025
Uzun zamandır Antalya'da gerçekten kaliteli ve otantik Asya mutfağını denemek istedim. Chatgpt'den tavsiye istemeye karar verdik — o da bize Kudo'ya gitmemizi söyledi. Ve yanılmadım! Tamamen memnun kaldılar: çukurun kokulu hacmi, mükemmel pişmiş udon - her şey çok lezzetli ve zengindi. Hizmeti ayrı ayrı not etmek istiyorum: Arzu adında bir kız tarafından dost canlısı, özenli ve yardımsever bir şekilde karşılandık ve hizmet verdik. Kesinlikle tekrar geleceğiz ve Antalya'da güzel Asya yemekleri arayan herkese tavsiye edeceğiz!
Инкогнито 2313
16 Kasım 2025
Antalya'da kaldıkları 3 hafta içinde Kodo'yu iki kez ziyaret ettiler. Her iki seferde de memnun kaldık. İlk defa tanıdıkların tavsiyesi üzerine geldiler ve pişman olmadılar: iç mekan, servis, tat - her şey yolunda! Rusça konuşan personel, Rusça menü, sakin bir atmosfer, hızlı servis var. Teşekkürler.
Анастасия С.
3 Nisan 2025
Antalya'da Asya mutfağı ile en sevdiğiniz yeri bulduk! Kurumun rahat atmosferinden, güler yüzlü personelinden ve Rusça menülerin varlığından çok memnun kaldım. Yemek övgülerin ötesinde! Şirketle dinlendik ve menüden birçok pozisyonu denedik: şeftali ponzu ile taraktan carpacho, levrekten siviche ve yazarın KODO rulosunu şiddetle tavsiye ederim! Ayrıca eşsiz bir Ramen çorbası, tavuklu, çok zengin ve orta derecede baharatlı bir Yam. İçecekler ve tatlı panakotik 100/10! Ziyarete şiddetle tavsiye ederim!
Александр ㅤ
31 Temmuz 2025
Kesinlikle Antalya'nın en iyi Asya restoranı! Mutfak ve servis yüksek seviyede, mükemmel personel özenli. Harika müzik, güzel iç mekan, fiyatlar böyle bir restoran için şaşırtıcı derecede uygun. Ziyarete kesinlikle tavsiye ederim!
Холина Елена
19 Mayıs 2025
Sığır eti ile güzel udon servis ediyorlar! Erişteler sadece mükemmel bir dokuya sahip, sığır eti yumuşak ve sulu, her şey çok dengeli! Güzel Philadelphia ruloları, çok sayıda balık ve tadı yumuşaktır!Personel zekidir, hızlı ve dikkatli çalışırlar, kafedeki atmosfer de çok hoştur, Antalya'yı ziyaret ettiğimiz en iyi kafelerden biridir)
Arturtyepyw
13 Haziran 2025
Antalya'da en sevdiğim yer haline geldiğimde buraya üçüncü kez geliyorum🫶🏼Karidesli rulolar sadece büyülü, zencefilli limonata – zammı bağımlılık yapıyor😂 harika! Özellikle sıcakta! Personel her zaman cana yakın, acele hissetmiyorsunuz. Yer kesinlikle dikkati hak ediyor!
inna s.
28 Nisan 2025
Kocamla ikiydik. Çorba, erişte ve limonata aldılar. 1730 liraya çıktı. Yemeklerin kalitesi için fiyat makul olmayan bir şekilde yüksektir. Yüzde 20-30 daha ucuz olsaydı veya çok lezzetli yemekler olsaydı, haklı çıkarırdım. Yemeklerdeki dezavantajlardan: çok baharatlı ramen, daha çok bu bir tom çukuru gibi görünüyordu, benim için katlanılabilir derecede baharatlı, ancak bazıları için kritik olabilir, ancak kocamın tom çukuru fleur tom çukuru ile sıvı bir et suyuydu ve çok az doldurma vardı. Sanki çorbanın temellerini karıştırmışlar gibi, ahaha. Eriştelerim tereyağlıydı, kocamın normları vardı. Eriştelerde doldurma konusunda şikayet yok: çok iyi yapılmış. Union pay ile ödeme yapamazsınız, sadece nakit ile. Artılardan: lezzetli ücretsiz atıştırmalıklar (pirinç kekleri, baharatlı domatesler ve kırık salatalıklar), lezzetli limonata, erişte ve ramende çok fazla dolgu. Garsonlar akıcı bir şekilde Rusça konuşuyorlar. Yer genç ve görünüşe göre hala öğreniyorlar. Kocasını tom yam çok üzdü, hatta 3'ü yapıştıracaktı, ama karşılıklı olarak tüm yemeklerde 4 olmasına izin vereceklerine karar verdiler. Cilt çukuru 3,5 Eriştesi 4 Eriştelerim 4 Ramen 4,5
Дмитрий А.
9 Temmuz 2025
Eşim ve ben Türk mutfağının et bolluğunu hafif ve Asyalı bir şeyle seyreltmeye karar verdik. Dinlenmenin sekizinci günü, yeni bir şey istedim ve karımı hoş bir şekilde şaşırtmak istedim. İncelemelere göre, Yandex'te otele en yakın Koda restoranını seçtiler, ancak yine de taksiyle gitmek zorunda kaldılar. Restoran modern, iç mekanı güzel ama terasta her yer doluydu. Çok hoşuna gitmeyen bara oturmamız teklif edildi, ancak sonunda büyük bir masada kenarda oturmayı başardık. Siparişi verdiler: Tom orta keskinlikte yam, California ve Philadelphia ruloları, karıma - Prosecco, bana - çifte Mutlak (iki kez!). Absolut porsiyonunun hacmini hemen karıştırdım - yeterli görünmüyordu. Ve karısına biraz Prosecco döktüler. İçecekler hızlı bir şekilde getirildi, ancak her zamanki Türk misafirperverliğinin aksine atıştırmalık veya en azından su teklif edilmedi. Karım aç karnına Prosecco içmek zorunda kaldı ve ben çorbaya kadar Absolut ile beklemeye karar verdim. Tom 30 dakika sonra çukurlara getirildiler, fena değildi, keskinliği olması gerektiği gibi ama pirinç yeterli değildi. Masa yeni boşalmıştı ve biz nakledildik. Ve sonra başladı ... 40 sonra (!) dakikalar bize Philadelphia'nın olmayacağı söylendi, ayağında. Bunu neden şimdi öğreneceğimiz sorulduğunda, garson büyük iş yüküne atıfta bulundu (beş masa doluyken!). Restoranın teknik olarak daha yeni açıldığı izlenimini edindim: Tuvalete giderken, sanki henüz çalışmıyormuş gibi açılmamış kutuları olan büyük bir salon gördüler. Tamam, Philadelphia olmadan, yani Philadelphia olmadan. Tavuklu udon sipariş ettim (çabucak pişirdiler) ama garson çok baharatlı olduğu konusunda uyarmadı! Karısı onu yiyemedi ve aç kaldı, sadece 4 rulo California yedikten ve birkaç bardak Prosecco içtikten sonra (hatırlatmama izin ver, çok küçüktü). Romantik akşam yemeği başarısız oldu. Ben, bir çukurdan sonra, iki rulo ve keskin bir udon (beni neredeyse içeriden yakıyordu), artı ortaya çıktığı gibi, tek bir porsiyon Absolut'um (iki kez çift sipariş etmeme rağmen!), ayrıca aç kaldı. Görünüşe göre garson, Rusça konuşmasına rağmen beni anlamadı. Kıyıda akşam yemeği yiyen insanları kıskanarak otele (yaklaşık 3 km) yürüdük. Ahlaki: Taksiyle pençelerini yırtmamalıydım, otelin yanında kanıtlanmış bir et yeri seçmek daha iyi olurdu. Sonuç olarak fatura 2.750 liraya ulaştı. Koda gerçekten yeni açılmışsa, onlara iyi şanslar diliyoruz, ancak şimdiye kadar 5 yıldız çok fazla. Servis ve servis için - en fazla 3 yıldız. Üstelik kapanmadan 30 dakika önce garsonlar terminalle yürümeye ve kapandıklarını bildirmeye başladılar. Sanki bizi kontrol etmiş gibi pek misafirperver değiller.
Александр К.
18 Haziran 2025
6 kişilik geniş bir aile ile girdik. Her şey harikaydı. Hem yemek, personel hem de iç mekan. Günün koşuşturmasından sonra doğrudan ruhumu dinlendirdim. Dana bonfile özellikle memnun oldu: inanılmaz tadı olan en hassas et. Tüm ruloları denedik. Hepsi lezzetli, ama özellikle Kodo rulolarını ve baharatlı ton balığını beğendim. Menüde sadece bir tatlı olması üzücü. Ama o da hoş bir sürpriz yaptı. Bazılarına tatlı gelse de ben bunu seviyorum. Çocuk odası var. Çocuklarımız (12 ve 13 yaş) zamanlarının çoğunu orada geçirdiler. Yolculuğun sonuna kadar en az bir kez daha sığır etine gideceğimize karar verdik.
Трусова Дарина
16 Mayıs 2025
Çok rahat bir yer, güzel, sakin, doğrudan ayrılmak istemiyorum. Personel kibar, müdahaleci değil, her şey zamanında ve gülümseyerek. Çok şey sipariş ettiler, ancak sığır etinden elde edilen robata en çok hatırlandı, et ağzınızda eriyor - en hassas olanı! Kesinlikle 5 yıldız, buraya geri dönmek istiyorum!
Валерий Ильичев
19 Haziran 2025
Harika bir yer! Her şey çok lezzetliydi! Estetik iç mekan, temiz, sakin, anında servis! Yemekler hakkında ayrıntılı olarak konuştuk, seçime yardımcı olduk. Antalya'nın en iyi Asya restoranı kesinlikle! Ziyaret etmenizi tavsiye ederim
Зеленская Анастасия
14 Mayıs 2025
Böyle yerler bulmak ne güzel! İç mekan modern ve şıktır, atmosfer dinlenmeye elverişlidir. Mutfak çok yüksek bir seviyede, her şeyin taze, dengeli tatlar, güzel bir servis olduğu hissediliyor. Ruloları, ramenleri, carpaccio'yu denedik - her şey en üst düzeyde! İçecekler bile lezzetli ve orijinaldi. Tüm menüyü denemek istediğinizde nadiren - işte böyle. Yürekten tavsiye ediyoruz!!
Чунихин Данил
19 Eylül 2025
Bu yer, sorulmayan bir günde bizim için gerçek bir kurtuluş oldu. Zaten girişte bunun rahat bir şey olduğunu hissettik. Akşam yemeği tüm beklentileri aştı, bize neşe ve olumlu duygular verdi. Buradaki mutfak muhteşem ve servis zirvede. Genel olarak çocuklar çocuklar!
Miau M
1 Ağustos 2025
Burası Antalya'nın en iyi restoranı! Asya mutfağını seviyorsanız buraya geleceksiniz!Çok lezzetli ve gastronomik! Mükemmel hizmet, harika kokteyller, Rusça konuşan garsonlar ve üst düzey bir atmosfer var!
Анастасия Свистунова
28 Aralık 2025
Çok lezzetli, rahat. Kibar personel. Hızlı servis. Porno yıldızı martini kokteyli genellikle en iyisidir Bir dahaki sefere kesinlikle kahvaltıya geleceğiz. Genel olarak bu kurumu ziyaret etmenizi tavsiye ederim
МоsDance
22 Ağustos 2025
Türkiye'de Rus bir turist için lezzetli suşi nerede bulunur? % 100 burada) Çocuklar lezzetli yemekler ve mükemmel hizmet veren harika aferin! Size refah diliyoruz❤️ Garson Arzu'ya ayrı bir merhaba diyoruz)
Виктор Р.
25 Nisan 2025
Antalya'daki en iyi rollerin yanı sıra Rusça konuşan personel de uygun fiyata. Güzel iç mekan, yemeklerin mükemmel sunumu.
Антон Радин
13 Ağustos 2025
Harika bir yer, incirli lezzetli somon ve ton balıklı tataki, güler yüzlü personel ve hoş bir iç mekan. Moskova'nın iyi kurumları düzeyinde bir yer olduğunu tavsiye ederim
Olia T.
29 Mart 2025
Sadece bir hazine! Lezzetli Asya mutfağı, güzelliği, estetiği ve iyi hizmeti özleyen herkese adanmıştır - mutlaka ziyaret edilmelidir! Fiyatlar süper adequat, yer daha yeni açıldı ! Çocuklar deniyor!
Olia Tam
30 Nisan 2025
Harika bir yer. Ruloları ve limonatayı, her zamanki özenli hizmeti olan hoş Rusça konuşan personeli gerçekten beğendim. Fiyatlar her yerde olduğu gibi, seviye en üst seviyededir. Öneri 100%
Елизавета К.
3 Nisan 2025
Yeni yerden harika bir izlenim kaldı. Çocuklarla birlikteydik, personel cana yakın, iç mekan, mutfak eşyaları, her şey mükemmel. Yemek övgülerin ötesinde! İmza rulolarını, tom yam ve CARPACCİO'YU denemenizi tavsiye ederim. Çocuklar karidesli erişteleri takdir ettiler. Kesinlikle geri döneceğiz!
Григорьева Марина
23 Haziran 2025
Konyalty'de en sevdiğim yer! Türkiye'de büyük ve uygun fiyatların nadir olması tahmin edilebileceği gibi lezzetli! Karidesli ve avokadolu rulolarına bayılıyorum ama bugün levrekli gazpaçoyu denedim ve inanılmaz lezzetli! En iyileri!
Дарья А.
26 Nisan 2025
Güzel ve atmosferik Her şey çok lezzetli, personel sadece tatlı, kesinlikle Antalya'daki en lezzetli rulolar ve sadece rulolar değil!
Н
Никита Михеев
15 Aralık 2025
Yiyecek bombası! Ruloları denemeye gittik ve yanılmadık, çok lezzetli. Porsiyonlar fena değil, ürünler mükemmel, çabuk piştiler. Fiyatlar hoş, gitmeye değer
Косенкова Дарья
9 Temmuz 2025
Çocuk oyun odası olan güzel bir kafe! Lezzetli çorbalar, kokteyller harika. Çocuklar oyun oynuyorlardı - sessizce öğle yemeği yedik. Hoş bir atmosfer, her şey temiz. Çok iyi bir seviye!Tavsiye ederim!
Кирилл Палевич
18 Ekim 2025
Harika bir yer, tanıdık mutfak ve hizmet seviyesine sahip bir ada, misafirperver ve samimi bir atmosfer. Yer öğle ve akşam yemeklerinde kahvaltı için mükemmeldir. Tavsiye ederim!
Elena Kovaleva
9 Kasım 2025
Hoş bir atmosfere sahip çok rahat bir kafe. Yemekler gurme, güzelce servis edilen ve çok lezzetli. Mutfağın hizmetinden ve kalitesinden memnun kaldık. Kesinlikle tekrar döneceğiz.
С
Сергей Иванов
27 Nisan 2025
İnanılmaz lezzetli, sahiplerine teşekkürler!!! TÜRKİYE'DE BÖYLE İLK YER!!! Milyonlarca yerde asla kokuşmuş kauçuk kuzu seçmeyiz! Tesadüfen bu yere geldiler, çünkü yakınlarda bir daire kiraladılar. Yemek hakkında ne söylenmeli, tom lezzetli, her şey lüks bir restoranda olduğu gibi dekore edilmiş, servis Michelin 3 * restoranında olduğu gibi!! Bunların hepsini kimin icat ettiğini bilmiyorum, ama çocuklar sadece zevk ve izleyici ödülü için altın madalyayı hak ediyorlar!!!
Ирина М.
30 Nisan 2025
Güzel ortam. Personel özenli, servis hızlı ve düzenliydi. Miso çorbası ve Philadelphia'yı aldım - her şey lezzetli, malzemeler taze. Fiyatlar restoranlar için ortalama dahilinde. Öneriyorum
Анастасия Л.
8 Mayıs 2025
Her şey harikaydı, özellikle Tom yam ramen'i beğendim ve en lezzetli suşi - en taze balıklar ve birçoğu! Fiyatlar makul, tavsiye ederim!
Беденко Ксения
21 Mayıs 2025
Sığır eti ve trüflü aioli ile bir el rulosu alın! Bu sadece bir çeşit mutfak zevki! Et yumuşaktır, sos lezzet derinliği katar ve servis harika! Rulonun aynı anda bu kadar etli ve sofistike olabileceğini hiç düşünmemiştim)) Herkese şiddetle tavsiye ederim!
Alla O.
6 Temmuz 2025
Her şey süper! Çok lezzetli bir mutfak, güzel ve yemeğinizin tadını çıkarmanızı sağlayan güzel bir oyun odası var! Garsonun tavsiyesi üzerine çocuğa pizza aldılar, sonunda bir tane daha sipariş ettiler, çünkü sooooo çok lezzetli! Tavsiye ederim!
В. Р.
14 Haziran 2025
KODO'DA denenen tüm yemekler çok lezzetli ve güzeldi. İç mekan şık, her şey kaliteli ve ruhla yapılmış. El yapımı tabaklardan çok etkilendim. Restoranda ayrıca rahat bir çocuk köşesi bulunmaktadır. Kesinlikle oraya tekrar döneceğim ve Kodo'yu arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma cesurca tavsiye edeceğim.
Margot K.
14 Temmuz 2025
Çok lezzetli rulolar ve haşhaşlar. Zencefilli çay, sadece kelime yok, çok lezzetli! Wasabi ateştir! Hizmet birinci sınıftır. Güzel interier ve hoş bir atmosfer. Harika bir yer! Tavsiye etmek.
Семён Чичев
8 Temmuz 2025
Lezzetli ve rahat. Ruloları, cevicheleri ve patlıcanları denedik – her şeyi çok beğendim. Başlangıçta iltifat ettiler - hoş bir bonus! İç mekan güzel, şehrin en iyi yerlerinden biri. Kesinlikle tekrar gireceğiz!
Алексей Мальцев
3 Nisan 2025
Çok havalı, şık ve rahat bir restoran! Asya mutfağı, her şeyde maksimum estetiğe sahip çok havalı bir seviyededir. Hayatımın en lezzetli udonunu yedim Burayı ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim)
Ruslan Sharipov
11 Ekim 2025
Şık mutfak, hoş insanlar, her şey çok lezzetli
Алия Гареева
14 Ağustos 2025
Güzel bir yer. Şık mutfak. Yüksekte servis 🔥
A
Alina Butor
19 Haziran 2025
Kuruluş üst! Lezzetli yemekler, poké, udon, tavuk ve haşhaş tohumu aldılar, her şeyi beğendim. Rusça konuşan personel büyük bir artıdır. Asya mutfağına sahip güzel bir yer ;)