Jumping pride

Ürün ve servisler
Haberler
Şubeler

Наталия
Salonun uygun konumu, geniş bir otopark var. Salonun kendisi binanın çatısında, ki bu zaten şaşırtıcı. Kızların koçları sadece bombalı, süper profesyoneller! Her zaman olumluyken, zor bir günün ardından sadece fiziksel efor almıyorsunuz, aynı zamanda enerjiyle de şarj oluyorsunuz. Karşılaştıracak bir şeyim var)) 4 yıldır Atlama yapıyorum, ilk koç enerji konusunda inanılmazdı, ancak birkaç ay önce Moskova'dan ayrılmak zorunda kaldım, diğer antrenörleri ve diğer sporları denemek zorunda kaldım, ancak beklediğim ve alıştığım eğitime katılmaktan bu dürtüyü alamadım. Koç işini aptalca yapıyordu, hareketleri gösteriyordu ve salonla çalışmıyordu, sürüş atmosferi yoktu. Buraya geldiğimde aradığımı aldım. Koçun kızları her şeyi yaparlar, yakarlar, duygulara başlarlar. Antrenman eğlencelidir, aktiftir, antrenmandan her zaman% 1000 memnun kalırsınız, antrenmanların çok yoğun olmasına rağmen enerji kazanırsınız. Koçlara teşekkür ederim! 😍❤️
лера кокорина
Harika bir yer !Atlamaya gidiyorum.saat 19.00'da çok uygun bir zaman. İşten sonra biraz dikkatinizi dağıtın, pozitiflikle şarj edin, yaz için figürünüzü düzeltin.Koçlar güzel, neşeli, coşkulu! Salonun kendisi, aydınlık, eğitime hazır!
Анастасия Юрьевна
Harika stüdyo! Antrenörlük kadrosu ateşlidir, antrenmanlar süper olumludur Salonun konumu mükemmel, metroya sadece birkaç dakika uzaklıkta Tavsiye etmek
Ангелина Т.
Çok güzel bir yer! Harika yetkin eğitmenler her zaman yardım edecekler, söyleyecekler, düzeltecekler! Atlama antrenmanlarında atmosfer her zaman süper kışkırtıcıdır! Herkese burada antrenman yapmanızı tavsiye ederim!
дарья маслихова
En sevdiğim antrenmanlarım! Eğitmenler zirvede! Atmosfer gerçekçi değil!
Анна В.
Parlamak, sevinmek ve olumlu duygularla şarj olmak istiyorsanız gelin!Yer ateşi, antrenörler topu)Firmamıza hoş geldiniz!
Anastasia Koverina
Harika konum! Metroya yakın! Tüm eğitmenler süper 🤩