Jackson

Ürün ve servisler
Haberler

Александр Скрипко
Bu berber dükkanında saçımı kestim, her şeyi çok beğendim, çok ilginç bir atmosfer ve harika personel! Kuaför Dmitry'nin saçını kestim, saç stilini tavsiye ettim ve saç şekillendirme konusunda tavsiyelerde bulundum, ayrıca saç bakımında nelerden kaçınılması gerektiğini de belirttim!
владислав к.
Dmitry, işinde uzmandır. Saç tipini ve kafatasının yapısını dikkate alarak mükemmel saç kesimini seçtim. Çok olumlu duygular, mükemmel bir saç kesimi ve yetkin bakım tavsiyesi almak istiyorsanız, o zaman ona geldiniz!!!)
M
Matvey Nazarov
Christina'nın saçımı ilk defa kesmiyorum ve her zaman tam bir coşkuyla kesiyorum. El hafiftir, alet mükemmel hisseder, sonuç bir toptur. Barber'ın seni yarı kelimeden anladığı bir durum. Harika hizmet için saygılar!
Павел Л.
27 Aralık 2025
Kuaförü ziyaret ettim - çok memnun kaldım! Özellikle usta Dima'nın çalışmalarına dikkat etmek istiyorum: net, dikkatli ve detaylara dikkat ederek. Sonuç beklentileri aştı. Kesinlikle tekrar döneceğim ve herkese tavsiye edeceğim!
Вадим Костенко
Berbere ve ayrı ayrı usta Mary'ye büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Ziyaret bir zevktir. Maria, virtüöz tekniği, detaylara dikkati birleştiren nadir bir uzmandır.
М
Михаил Трухан
29 Nisan 2025
İlk kez berbera'daydım. Çok atmosferik, iyi müzik özenli bir ustadır. Verilen hizmetten memnun kaldım. Ancak bir tortu kaldı, sitede "makine saç kesimi + sakal" maliyeti 50 ruble olarak belirtiliyor, ilk ziyaret için 10 ruble indirim olduğu belirtiliyor. Toplamda 40 ruble olması gerekiyordu, 70 ruble aldılar. Çatışmacı değilim, yerleştim ve gittim. 27.04.25 tarihinde ziyaret edildi. Geri dönme arzusu yok.
Иван Ерощенко
15 Mayıs 2025
08.05'te saç kesimine geldim, usta Ilya'ydı, bu kişiye büyük teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum, talep üzerine her şeyi harika yaptım ve ayrıca resepsiyonist kıza minnettarlığımı ifade etmek istiyorum, oldukça hoş bir ses aradı, sonunda hemen kaydettiler, ayrıca hızlı bir şekilde hesapladılar. Herkese bu özel kuaförü ziyaret etmelerini tavsiye ederim
Владислав .
13 Kasım 2024
Tanrım, her şeyi nasıl beğendim, ülkenin birçok berberindeydim ama tanrım, hiç kimse benim ve oğlumun bariyerini çok mükemmel bir şekilde kesmedi, adı ENVER tamam saç kesimi ama bu kişiyle bilimsel olarak kuantum fiziğine kadar Skibidi tuvaletleri hakkında her şeyden önce konuşabilirsiniz 100/10 gerçekten havalı ve uzman bir çalışanı işe aldığınız için Jackson yönetimine teşekkür ederim
Артём Кот
12 Aralık 2025
Mükemmel hizmet, kaliteli hizmetler sunuyoruz! Dmitry'nin ustasını özellikle vurgulamak isterim (çok hoş bir insan, yarı kelimeden anlıyor, her zaman niteliksel olarak yapıyor ve işine sorumlu bir şekilde yaklaşıyor!) 10/10 tavsiye ederim
Влад Ш.
Usta Christina saçlarını iyi kestirdi, her şey süper. Çok cana yakın bir uzman, ilginç bir sohbet. Ona kaydolmanızı tavsiye ederim, kesinlikle kendim tekrar geleceğim
Mr Whiteron
15 Ekim 2024
Oraya ikinci yıl gidiyorum ve Enver ( Berber) ikinci yıl bana güzel ve eşit bir saç kesimi yapıyor, sadece ona gidiyorum. Sosyal ve çok hoş bir genç adama herkese bu Berberin yanı sıra Anvar'a da tavsiye ediyorum, her şey en üst düzeyde ve aynı zamanda ucuz!
вадим кусь
Usta Masha'ya teşekkür etmek istiyorum) İşinde büyük bir profesyonel, sıcak bir sohbet ve iyi hizmet. Saç modeli sadece şekerdir
G
G. Artem
Bu berber dükkanını usta Christina'da ziyaret ettim. Yapılan hizmetten çok memnunum. Tüm isteklerimi dikkate aldın. Ziyaretçilerle mükemmel iletişim. Bir dahaki sefere Christina'yı da seçeceğim
Виктория Понятовская
12 Aralık 2025
Gönderdim adam sonunda saçlarımı kestirmeye en azından yılda bir kez, ve o büyüdü, oldu bir maymun benzer. Dönme.. orada, prens beyaz atlı! Usta Dmitry'ye tavsiye ederim! Yapacak bir maymun adam!
Артем Дубовец
20 Ekim 2025
Usta Ilya Permanov'a tavsiyede bulunuyorum.Saç stilinizden düşünülemez bir şey yapacak ve sizin için nasıl daha iyi olacağını da tavsiye edecek.
М
Миша Житний
23 Aralık 2024
Barber Ilya'nın Alibegova 28 adresindeki sakallı saç kesimindeydim. Her şeyi çok beğendim, giden berber her şeyi olabildiğince çabuk ve havalı yaptı, sadece ona gidiyorum ve herkese tavsiye ediyorum!
Александра Федоринчик
13 Aralık 2025
Ustalar Dmitry ve Sergei'ye olan sevincimi ve minnettarlığımı ifade etmek istiyorum, kocamı ve oğlumu Alibegov 28'e kestik. Tıpkı tik tok'taki gibi her şeyi güzelce gerçekleştirdik. 😍🥰
Alex kosmos
İyi bir berber, yönetmen Ilya çok hoş bir insan, bebekle birlikte koleksiyonlarından Hot Wills arabasını hediye ettiler. Öneriyorum
Ю
Юлия
17 Ağustos 2025
Koca ve oğul sadece buraya gider. Mükemmel ustalar. Her zaman kibar ve en önemlisi her zaman tavsiye ve tavsiye verirler. İç mekan övgülerin ötesinde. Öneriyorum
Артур К.
12 Ocak 2025
Birinci sınıf hizmet, hoş ve rahat bir atmosfer. Berber Alexandra sadece bir profesyonel değil, aynı zamanda hoş bir muhatap ve sadece güzel bir kız)
Н
Никита К.
8 Ekim 2024
Dürüst olacağım, bu yere gittim ve inanılmaz bir şey almayı beklemiyordum, çünkü genellikle diğer kuaförlerde tüm taleplerimi asla bana yapamazlar, ancak bu yeri ziyaret ettikten sonra saç kesimi alanındaki en iyi profesyonellerden bazılarının burada çalıştığını söylemek istiyorum, her şeyi tam olarak istediğim gibi resmileştirdim, hatta gerekenden fazlasını yaptılar, derim ki Genel olarak, ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim, atmosfere ve ustalara 200'ün tamamı için sahibim%
VYACHESLAV DMITRIEV
26 Ekim 2023
Bir zamanlar şehirde 2-3 düzine farklı berber dükkanını ziyaret ettim. Benimkini burada, Jackson'da Mazeret için buldum. Saç kesimi için en uygun ve uygun çevrimiçi kayıt sistemi. İkinci yıl burada aynı usta Mansur'a gidiyorum. Bu adam ilk seferinde olması gerektiği gibi kestirdi, nasıl sevdiğimi hemen hatırladı ve şimdi bu soru için sakinim. Ve saç kesimi için kayıt genellikle ateştir - hafta sonu olup olmadığını bilmiyorum ama sadece her gün değil, çoğu zaman aynı saatte bile kayıt olabilirsiniz. Geçmiş ustaya en az bir haftada kayıt yaptırdım ve bunu planlamak uygun değil. Genel olarak, berber dükkanı en iyisidir. Ekibe - merhaba!
Сергей Жуковский
5 Aralık 2025
Berberler eskisi gibi değiller!Kalite çok daha kötüleşti (uzman yok!)kulağa üzücü geliyor ama bu doğru!
Максим Васильев
18 Temmuz 2024
Çok havalı bir berber, en iyi takım için saçımı en iyi Berberden kesiyorum, tanrı gibi kesiyorum, işimi biliyorum, çok yönlü neşeli ve sadece hoş bir insan, herkese tavsiye ederim. Tek dezavantajı klimanın olmaması, + 30'da sadece sandalyede eriyorsunuz. Sahibi klima al!!!!
Байкал
20 Kasım 2024
Burada iyi engeller var. Çift, saçlarını kestirmekten mutlu oldu. Hem kayıt hem de kalite açısından. Fiyatlar ortalama, otopark var ve bu benim için önemli
Александр Пашкевич
Usta Christina'ya muhteşem saç kesimi, hizmeti ve iletişimi için çok teşekkür ederim. Bir dahaki sefere kesinlikle döneceğim
Т
Тимошенко Владислав
23 Şubat 2025
İyi hizmet, korkunç koltuklar, yönetimden harekete geçmesini ve koltukları değiştirmesini şiddetle rica ediyorum (sakallarını kestirmek için uzanmak gerçekçi değil, tüm izlenimi bozuyor)
Надежда Викторовна
26 Ekim 2024
Anwar'da ikinci yıl saçlarımızı keseceğiz. Hem kocamı hem de oğlumu sürüyorum, her şeyi çok seviyorum. Anwar'ı barber olarak seçin, yanlış gidemezsiniz.
Вероника Р.
1 Mayıs 2025
Bugün usta Ruslan'daydı - her şeyi çok beğendim, işinde bir profesyonel. Çocuk memnun (şık, güzel, temiz)
Артём Кузнецов-Кот
12 Aralık 2025
Usta Dmitry, harika bir insan. Ama genel olarak bir uzman olarak bomba. Keyifli samimi konuşmalar, iyi hizmet. Şimdi bilerek ona gidiyorum. Onu her seferinde sağlıkta gördüğüme sevindim ;)
Леша Макарчук
29 Aralık 2024
Saç kesimi için çok teşekkür ederim, en iyi berberilerin en iyisine İlhamım. Her şey her zamanki gibi sizin seviyenizde. Yeni Yılınız kutlu olsun!
Н
Никита Котов
28 Aralık 2025
Berberi Dmitry'ye geldim, profesyonelliğine ve işine verdiğine hoş bir şekilde şaşırdım. Saç kesimi için isteklerimi açıkça yerine getirdim ve berber hakkında iyi bir izlenim bıraktım.
С
Сергей Николаевич
12 Haziran 2023
Çok net bir izlenim yok, incelemeler kötü değil, Berber üst , ama bunu fark etmedim, yaşım 60, belki Berber, yaşlı insanların saçlarının kulaklarından çıkarılmasına karar verdi.Ne önce ne de sonra kafamı yıkamadım, genel olarak arzularımı dinlemedim.Hizmetin bedeli, en iyi berber olarak, ne yazık ki, sadece fiyatı en üst düzeyde olduğunu hissettim.Kuaförün adını özel olarak belirtmiyorum, umarım okuyacak ve sonuçlar çıkaracaktır, kategori en iyisidir, bu on dakikalık bir saç kesimi değil, beceri ve memnun bir müşteridir ve kaç yaşında olduğu önemli değildir.
Л
Любовь К.
26 Şubat 2024
Adam saç kesimi için kaydoldu, onunla birlikte geldi, saç kesimi tüm beklentileri aştı, hiçbir yerde kesilmemesi daha iyi, şimdi sadece buranın Da atmosferi çok beğendiğini, servisin ve personelin çok hoş olduğunu söyledi!
Александр
24 Aralık 2025
Korkunç! Saçlarını en ucuz kuaförde olduğu gibi kestiler, ancak saç kesimi için 50 ruble aldılar. Ben 14 yaşındayken babam gibi saçlarını kestiler. Seviyesini anlamak için
Вадим Сомов
Usta Christina en iyisi, kaliteli saç kesimleri ve keyifli sohbetler!
К С
8 Ekim 2024
Profesyonel ustalar, güler yüzlü ve kibar personel, uygun fiyatlarla ne isteğinize göre her şeyi eyerliyorlar. gelin pişman olmayacaksınız
Танюша
15 Kasım 2025
Çok teşekkür ederim . Her şey yolunda. Çocuk hoşuna gitti
Веста Ф.
23 Aralık 2024
Çok havalı, son zamanlarda kocam Anvar'daydı, bir çocuk da getirdim, başlangıçta Anvar'la ilgili şüpheler vardı, ancak saç kesiminden sonra şüpheler düştü, her şey çok güzel çizimlerle iletişim kuruyor, çocuk kocasına tamamen sakince oturuyor ve çocuk kız arkadaşlarına çok seviniyor tavsiye edeceğim)))
С
Сергей Бобко
23 Aralık 2024
Anvarchik'in saçını kestim, çok havalı bir adam onu tik tok aracılığıyla mümkün olan her şeyi en iyi şekilde yaptı, bunu çok güzel bir şekilde düzeltebileceğimi bile düşünmemiştim, her zaman geleceğim )))) Jackson'a 100/10 havalı personeli için çok teşekkür ederim
Олег Горбенко
29 Temmuz 2021
Bu berber, arkadaşlarının tavsiyesi üzerine ilk kez ziyaret etti, çok gurur verici değerlendirmeleri vardı. Geldim ve uzun süre kaldım! Atmosfer sadece süper, profesyonel ekipman, çok çeşitli hizmetler ve en önemlisi ustaların işlerinin profesyonelleri. Barber Ilya'yı ayrı ayrı not etmek istiyorum. O zamana kadar herkesin başa çıkmadığı oldukça karmaşık, sert saçlarım var, ancak Ilya işinden memnun kalmam için her zaman maksimumu yapıyor. Bu kurumu herkese tavsiye ediyorum.
Orijinalini göster
Р
Рома Гроцкий
25 Mart 2025
Hizmet birinci sınıftır. Ustalar eğitimlidir, kibardır. Harika müzik çalıyor. Herkese tavsiye ederim
Ю
Юрий А.
9 Kasım 2023
Tek dezavantajı, müşteriyi değiştirirken kesmeden önce aletlerin asla işlenmemesidir. Aksi takdirde, her şey seviyededir (uygun çalışma saatleri, kibar personel, iyi kesiyorlar).
Azim KUNJIYEW
11 Aralık 2025
Sergey harika bir kuaför, saçını çok iyi kesiyor, harika.👍🏻💯
К
Кирилл Артюх
Usta Christina en iyi berber !Çok güzel işler !
Дмитрий Г.
Usta Christina'daydı - sonuçtan memnunum. Tavsiye ederim! İyi berber ve uzmanlar. Uygun konum.
Максим
7 Temmuz 2020
Harika bir yer. Bu berbere gittim ve şimdi saçımı sürekli kesiyorum. Çok güzel bir iç mekan, daha önce geldiyseniz, Xbox'ta oynayabilirsiniz, en sevdiğiniz eğlence) Profesyonellik sadece zirvede, usta Ilya'ya gittim ve kesinlikle her şeyi beğendim. İyi bir tutum, kendini tanımayacak şekilde kesiyor, genel olarak herkese tavsiye ederim) evet ve rakiplerininkinden daha düşük fiyatlarla) özellikle saç kesiminin sonunda saçların sadece kozmik olarak şekillendirilmesini seviyorum)
Orijinalini göster
Вадим К.
28 Aralık 2023
Konforlu bir yer. Zaten birkaç kez geldim, her şeyi beğendim. Şimdi oğlumla geldim, saçımı keserken küçük biri konsolda oynadı ve sonra saçımı kendisi kesti. İkisi de kayfanuli)
Антон Пышный
7 Şubat 2024
Saçımı kısaca denemeye ve kestirmeye karar verdim, usta Mansur mükemmel bir iş çıkardı. Herkese Alibegova 28'deki berber dükkanı "Jackson" ı ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Kema Ataev
25 Şubat 2025