Ирис

Илона
Şehrimizde sadece İris'ten çiçek alıyorum. Güler yüzlü hizmet, her zaman en iyisini tavsiye edecekler, tüm istekleri dikkate alacaklar. Oda her zaman temizdir, bu da onu memnun etmekten kendini alamaz. Çiçekler tazedir, bu nedenle buketler 2 hafta veya daha uzun süre sakince durur. Burada bir buketi siktirip atmayacaksınız, her zaman ruhunuzla yapıyorlar Not: reklam değil, samimi bir tavsiye.
Любаша
Bu mağazayı tavsiye ederim. Yüksek kaliteli çiçek, uzun süre duruyor Kompozisyonu satın aldım, çiçekçi bakım istedi, bu yüzden çiçek uzun süre göze hoş geldi. Rezervasyon yaptığım için uzun süre dayanmayacağından korkuyordum ama geldiğimde çiçekleri yenilediler ve alıcı çok sevindim
Алена Логинова
Çiçekler eve teslim edildi, muhteşem bir buket, hoş bir kız, bir hafta sonra tüm tavsiyelere uyarak bir inceleme yazıyorum. Bu önemli! Çiçekler çok değerli! Bu mağazayı tavsiye ederim!!!
Светлана
4 Haziran
Kızlarına mezuniyet için çiçek sipariş ettiler, harika bir buket topladılar, bir hafta sonra solmadılar bile. Çiçekler taze, seçim çeşitliliği muhteşem. Şiddetle tavsiye ederim ilk fotoğraf 26.05, ikincisi- 03.06'dan itibaren Çağrı üzerine sipariş üzerine bir buket toplandı, kör diyebilirsiniz, tüm istekler dikkate alındı! Irina, teşekkür ederim
Юлия Б
8 Mart'ta çok güzel bir buket topladılar! Fiyatlar biraz yüksek, ama her şey benim için uygundu)
Мария Большакова
6 Haziran
Büyükanneme teslimatla çiçek sipariş ettim — çabuk geldik! Kibarca, niteliksel, çok içten. Büyükannem her şeyi çok sevdi. Çok teşekkür ederim! 🌸
Натали Галустян
Her zaman taze çiçekler, her şeyden çok kişisel yaklaşımı severim, herkes tam olarak ihtiyacınız olanı yapacaktır. Ben tavsiye ederim. Sadece oraya gidiyorum
Сергей 😎
8 Aralık 2024
Bu arada, iyi bir mağaza, ilk başta kahraman'da bir çiçekçi dükkanı olduğunu bilmiyordum, insanlar küçük bir dükkan olduğunu söylediler. Diktim aldım, gül aldım, uzun süre durduk. Satıcı kız kibar, çabucak bir buket yaptı
Анастасия Котова
28 Haziran 2024
Прекрасная и дружелюбная сотрудница и огромный выбор цветов на любое мероприятие, каждый покупатель найдет что-то по душе .
V
vikktoria
30 Ekim 2025
Çiçekler çok az durdu, atılan para çok yazık