Iris

Ürün ve servisler

Геннадий Федоров
Sevgili çiçekçiler ve çiçek cenneti sahipleri! Mağazanızın eşiğini her geçtiğimde, etrafımdaki dünya doğanın büyüsü ve kokusuyla doluyor. Burada, muhteşem buketleriniz ve aranjmanlarınız arasında sadece çiçek bulmuyorum – her yaprağın kendi şaşırtıcı hikayesini anlattığı bir masal parçası buluyorum. Çiçekçileriniz, sevgi ve huşu içinde taze çiçeklerden gerçek sanat eserleri yaratan işlerinin gerçek ustalarıdır. Her buket, sadece masaya koymak değil, kalbinize dikkatlice saklamak istediğiniz küçük bir sanat eseri gibidir. Özellikle müşterilerinize gösterdiğiniz ilgiyi takdir ediyorum: profesyonel danışmanlıktan kusursuz teslimata kadar her şey ayrıntılara o kadar dikkat edilerek yapılıyor ki istemeden kendinizi özel hissetmeye başlıyorsunuz. Her gün neşe ve güzellik verdiğiniz için teşekkür ederiz! Mağazanız tekrar tekrar dönmek isteyeceğiniz bir yerdir, çünkü çiçekler hayatımızın her anını daha parlak hale getirebilir. Sevgi ve minnetle, Düzenli müşteriniz 🌹
sonya
Çok çeşitli taze ve güzel çiçekler, zevkle toplanan buketler. Personel çok kibar, kompozisyonu mükemmel bir şekilde seçtiler! Tekrar yiyeceğim!🌸
Никита Мазюк
iyi fiyat, yardımsever personel, güzel kompozisyonlar ve taze çiçekler, iyi bir çiçekçi dükkanı için başka neye ihtiyacınız var? Mağazanın konumu nedeniyle sahip olduğu yürüme mesafesinde erişilebilirlik! bir kıza hediye verecek ve her türlü şeyi oynamaya gidecek olan şey (<:
Ольга Ш.
Hizmetten tamamen memnun kaldım! Tüm isteklere büyük özen gösterdik, buketler için başarılı seçenekler sunduk. Çiçekler lüks görünüyor ve lezzetli kokuyor. Tavsiye ederim!
TS
İris salonunu çok seviyorum! Uzun ve karşılıklı) her zaman taze ve kaliteli çiçekler! Çiçekçiler hızlı bir şekilde istediğimi yapıyorlar. Herhangi bir miktarda ve herhangi bir zamanda. Yardımınız ve güzelliğiniz için teşekkür ederiz!
Мария
17 Kasım 2025
Küçük, rahat bir dükkan ama iyi bir seçim ile. Kız çiçeklerden bahsetti, birlikte sevimli bir buket topladılar, kutlamanın kahramanı mutluydu, evin yanında çok uzağa gitmeye gerek kalmaması uygundu
Andrey Nikolaevich
En sevdiğim çiçekçi dükkanı . Çiçekler her zaman tazedir, çeşitler iyidir, fiyatlar rakiplerin altındadır. Herkese tavsiye ederim
ТС
Teşekkür ederiz! Her zaman harika besteler ve sıcak bir atmosfer!
Евгений Ямчуков
6 Haziran
İyi mağaza, özenli ve bilgili personel. Kızlar çiçekler kadar güzeldir)))
sergey evdokimov
Harika bir tavır, anlaştık mı