Iris

Ürün ve servisler
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Ксения Ромашкина
İncelemelere göre salonu ve usta kuaförü Svetlana'yı seçtim. Hemen profesyonel yaklaşımını hissettim, saç kesiminin şeklini vurgulamayı ve tonlamayı onunla belirlediler. Bu süreçte saç bakımı hakkında birçok faydalı bilgi aldım. Sonuç beklentileri aştı! Bir zanaatkarın işini bu kadar sevmesi çok güzel! Svetlana'ya çok teşekkür ederim! Ayrıca kaşlarımı çok hızlı ve profesyonel bir şekilde düzene sokan usta kaşçı Natalia da burayı ziyaret etti. Onlara şekil verdim, parlaklık ekledim ve gelecekte daha uygun kurulum için laminasyon yaptım. Çalışmalarından çok memnun kaldım! Sütlü ve şekerli lezzetli çay, tüm prosedürlere hoş bir katkı oldu. Salonu ziyaret etmekten sıcak bir izlenim ve buraya daha fazla gelme arzusu kaldı!
Ж
Жанна Федосеева
İlk kez 2019 yılında İris salonuna geldim ve ilk kez usta Svetlana'ya gittim. Talep, her gün karmaşık ve beceri gerektirmeyen ve çok fazla zaman gerektiren bir saç modeli seçmek, gri saçları boyamak içindi. Svetlana tüm beklentilerimi karşıladı. Karmaşık bir boyama yaptım, gri saçları gizledim, muhteşem bir saç kesimi yaptım. Manipülasyonların sonunda aynadan tamamen farklı bir kişi bana baktı - bakımlı genç bir kadın. Sakin bir sohbetin ardından saç bakımı, şekillendirme konusunda bana öneriler verildi. İletişim çok hoştu. Ustanın hareketleri profesyonelce cilalı ve kendinden emindi. Konuşmadan ayrıca usta Svetlana'nın becerilerini sürekli geliştirdiğini, dikkatim olmadan da kalmayan yeni saç kesimi ve boyama teknikleri öğrendiğini öğrendim. 2019'dan bugüne kadar İris salonuna ve sadece Svetlana'ya gidiyorum. Salona ve Svetlana'ya çok teşekkür ederim.
Ольга Быхалова
Ben İris Salonunun düzenli bir müşterisiyim. Yüz masajı, geniş deneyime sahip bir profesyonelin mükemmel ve etkili bir prosedürüdür. Bireysel yaklaşım ve modern yöntemler, müşterilerin güzelliğinde sihir yapar! Radikal güzellik prosedürlerine (enjeksiyonlar, plazma, iplikler) geçiş deneyimi vardı. Ancak geçici bir etki yarattılar ve yüz, boyun kaslarının tonlanması gerekiyor. Masajdan sonra gözle görülür değişiklikler görüyorum: »kaplumbağanın boynu« bir »kuğu« haline geldi, »püskürmeler" yavaş yavaş kayboluyor, nazolabial kıvrımlar ayrılıyor, aktif kan temini cildi saten bir parlaklıkla elastik ve kadifemsi hale getiriyor. Usta Elena'ya içtenlikle teşekkür ederim!
Виктория М.
Anastasia hakkında söylemek istiyorum!!!Ve sadece «masaj için teşekkür ederim» değil, kendinize daha rahat bir yolculuk için teşekkür ederim. Elleri vücudumun ve yüzümün »haritasını" benden daha iyi biliyor gibi görünüyor - yorgunluk ve stresin biriktiği tüm yerleri buluyorlar. Ve onun güzellik uzmanı olarak yeteneği benim için gerçek bir keşifti. Sonunda «nemlendirici bir şey» satın almayı bıraktım çünkü Anastasia cildimin tam olarak neye ihtiyacı olduğunu yetkin ve erişilebilir bir şekilde açıkladı ve gerçekten işe yarayan bir bakım aldı. Şimdi ona gitmek benim zorunlu öz bakım ritüelimdi.Size çok minnettarım!»
Анна
Usta Anastasia'ya altın elleri için büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Yüz masajlarına, peelinglere ve maskelere katılıyorum - sonuç hemen görülebilir. Nastya, sadece prosedürü yerine getirmekle kalmayıp, her aşama hakkında ayrıntılı olarak konuşan gerçek bir profesyonel: tam olarak ne yapıyoruz, bileşimin nasıl çalıştığı ve bunun kişisel olarak bana ne gibi bir etki yaratacağı. Bu bireysel yaklaşım artık nadirdir. İletişimde çok hoş, düşünceli ve özenli. Ondan sadece güzel değil, aynı zamanda gerçekten dinlenmiş olarak çıkıyorum. Kaliteye ve bakıma değer veren herkese tavsiye ederim!
Лариса Я.
İlk yıldan fazla bir süredir Anastasia'ya gidiyorum ve her seferinde "kendi" ustamı bulmanın büyük bir mutluluk olduğuna ikna oldum. Bu süre zarfında, o sadece benim geldiğim bir profesyonel değil, koşulsuz güvendiğim bir insan oldu. Anastasia'nın hem yüzüyle hem de bedenle eşit derecede ustaca çalışması özellikle değerlidir. Masajından sonra sadece fiziksel stres gitmekle kalmayıp aynı zamanda ruhta da kolaylaştığında bu inanılmaz bir duygudur. Vücudu hissediyor, nereye ekleyeceğini ve mümkün olduğunca hassas bir şekilde nerede çalışacağını biliyor. Elleriniz, çalışmanız ve ofiste hüküm süren o özel huzur atmosferi için teşekkür ederim Anastasia.Sizi çok takdir ediyorum!
Валентина
İyi günler💫 Burada en yüksek kategorideki Anastasia Bulana'nın Güzellik uzmanına (masör) geri bildirimimi bırakmak istiyorum Onun işi gerçek bir sanattır! Her dokunuşu bedeni ve ruhu dönüştüren bir sihirdir. İnanılmaz beceri, profesyonellik ve anatominin derin bir şekilde anlaşılması (yüce bal.Anastasia'da eğitim) bu, müşterinin ihtiyaçları için en değerli ve en önemlisidir. Her prosedürden sonra kendinizi hafif, güç ve uyum dolu hissediyorsunuz. Mucizeler ve sihir yaratan gerçek bir estetik! Koşulsuz tavsiye ❤️ Nastenka, tüm tezahürlerinde refah ve güzelliğe sahipsin️️
Елена Р.
Çok uzun zamandır ve zevkle İris Salonunu ziyaret ediyorum, çünkü içinde çalışan durum ve kızlar övgülerin ötesinde. Ben 75 yaşındayım ve hiç yaşlanmak istemiyorum ve güzellik uzmanı Anastasia bu konuda bana yardım ediyor. Masajlarını, maskelerini, yetenekli ellerini, bilgisini ve profesyonelliğini sadece ben değil, tanıdığım birçok kişiyi de takdir ettim. Onun hizmetlerini yıllardır kullanıyoruz ve durmayacağız. Anastasia, mesleki bilgilerini sürekli olarak tazeleme kurslarında, seminerlerde geliştirmektedir. Çalışmalarına en son teknikleri ve kozmetik ürünleri tanıtıyor. Teşekkürler, sevgili Anastasia!
Z Z
İyi günler! İlk kez Anastasia'nın masörüne yüz kas problemleri ile geldim. Şimdi mümkünse farklı prosedürlere geliyorum. Anastasia'nın şu anda cildin ve kasların ihtiyaçlarına göre masaj ve güzellik ürünlerini harika bir şekilde seçmesini gerçekten seviyorum. Ve bunun her zaman olumlu bir etkisi vardır. Ayrıca Anastasia bana evde bakım için kozmetik ürünleri aldı. Yaklaşık üç yıldır kullanıyorum. Ve sonucu da görüyorum. Anastasia çok özenli ve empatik bir uzmandır. Ofisinde geçirilen zaman her zaman beden ve ruh için bir dinlenmedir. Teşekkür ederiz!
Лариса Пенкина
En sevdiğim salon. Bir keresinde biowave yaptım ama işe yaramadı, üzüldüm. Kızlar saçımı değiştirdiler, önemli bir indirim yaptılar. Yakında 10 aylık ve Usta Olga sayesinde ben hala biraz kıvrımlıyım. Çok teşekkür ederim! Manikür ustam Anastasia'nın başka bir şehre taşınmış olması üzücü. O harika, onun için her şey yoluna girsin! Atmosfer iç açıcı, yöneticiler anlıyor, çevrimiçi kayıt çalışıyor.
Лена Д.
Yüz ve sırt masajının yanı sıra yüz bakımı için güzellik uzmanı Anastasia'ya gidiyorum - ve her seferinde tamamen heyecanlıyım! Çok profesyonel, özenli ve hassas bir uzman. Prosedürlerden sonra sadece görünür sonucu değil, aynı zamanda gerçek bir rahatlama ve yeniden başlatmayı da hissediyorum. Cilt gözle görülür şekilde daha iyi hale geldi, yüz tazeydi, ton daha pürüzsüzdü ve sırt masajından sonra tüm vücutta hafiflik hissi vardı. İlginiz, atmosferiniz ve işinize olan sevginiz için teşekkür ederiz! ❤️ Kesinlikle tavsiye ederim!
Мария Т.
2 yıldır İris kuaförünü ziyaret ediyorum ve her zaman iyi bir ruh hali ve mükemmel bir sonuç alıyorum. Kısa saç kesimi için kuaför bulmak çok zordu. İncelemelere göre usta Svetlana'ya kaydoldum ve pişman olmadım. Svetlana çok özenli ve temiz bir kuafördür! Büyülü elleri sayesinde, şekillendirmesi zor olmayan ve güzel görünen harika bir saç kesimi elde ediyorum. Svetlana'yı işimde uzman olarak tavsiye edebilirim. Çalışmanız için çok teşekkür ederim!
Нина Нина
"İris" çok rahat bir salon. Rahat bir ortam. Masöz güzellik uzmanı Anastasia'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Güzellik prosedürleri ve masajlar için ilk yıldan fazla bir süredir Nastya'ya gidiyorum. Ustanı bulmak her zaman zordur, ama Nastya - bu ilk prosedürden itibaren aşktı. Nastya, yaptıklarını gerçekten seven bir profesyoneldir. Anastasia'ya prosedüre katılarak kendinizi memnun etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Kendinizi bu kadar zevkten mahrum bırakmayın.
Анастасия
Usta Svetlana kelimenin tam anlamıyla saçlarımı kurtardı! Başka bir yerde boyandı, düşük kaliteli boyama nedeniyle kafanın her yerinde koyu renkli bir yatay şerit vardı. Yardım için İris'e geldim. Svetlana kelimenin tam anlamıyla bir mucize yaratabildi. Mükemmel renk, şerit izi yok, karanlıktan açık gölgeye saçın uçlarına harika bir geçiş. Bu ustaya şiddetle tavsiye ediyorum! Saç kesimi de mükemmel bir şekilde yapıldı. Şimdi sadece onun yanına.
Анжелика Ктрян
Geçenlerde iyi günler İris salonunu ziyaret ettim ve çalışanlardan birinin ve özellikle Natalya'nın Kaş Ustasının üst düzey hizmetine hoş bir şekilde şaşırdım, işin sonunda sonuçtan çok memnun kaldım ve genel olarak müşterilere karşı tutumunda Natalya sadece kusursuz bir şekilde performans göstermedi.işimi. Ancak gelecekte kaşlarına bakmak için birçok öneri de verdi, her müşteriye bireysel bir yaklaşımı var.Hizmetten çok memnun kaldım kesinlikle ona tekrar tekrar döneceğim. Arkadaşımdan onu öğrendim Ve pişman olmadım. Öneriyorum 👍
Наталья Князева
Harika bir yer! Temiz, rahat! Özenli personel! Anastasia'ya masaja gidiyorum, büyülü eller! Farklı teknikler ve görünüşe göre daha fazla yetenek ve sihir kullanıyor! Sorunlu sırtımla nazikçe çalışıyor, ilk seanstan sonra koşuyorum! Ve yüz masajı bir rahatlama ve artı muhteşem bir sonuçtur! Yüksek kaliteli aroma yağları, kremler kullanır.
Мария Левшакова
İçtenlikle Anastasia'ya lüks masajı için teşekkür ederim! İlk dakikalardan itibaren kendimi emin ellerde hissettim: usta şikayetlerimi dikkatlice dinledi, tüm özellikleri (hassas bölgeler dahil) dikkate aldı ve yetkin bir şekilde bir çalışma planı hazırladı. Seans sırasında hangi bölgelerle çalıştığını ve nedenini açıkça açıkladım - bu çok değerli. Sonuç beklentileri aştı: omuzlardaki sertlik ortadan kalktı, duruş düzeldi, tüm vücutta hafiflik hissi ortaya çıktı. Ayrı ayrı, hoş ortamı ve ilgiyi not edeceğim - Şimdi sadece Anastasia'ya! Kalbimin derinliklerinden tavsiye ederim.
Анастасия Решетникова
Bu salonla ve biowave yaptığı usta Olga ile tanıştığım için çok mutluyum. Prosedür 3 saat sürdü, her şey sakince, profesyonelce geçti. Bize verdiğiniz neşe ve güzellik için ustaya ve İris salonuna teşekkür ederim!
Консьерж-сервис
4 Haziran
Karmaşık bir pedikürdeydik ve çok memnun kaldık! Usta dikkatli ve dikkatli çalıştı, prosedür rahattı ve sonuç mükemmel çıktı. Kabinin atmosferi hoş, temiz ve rahat, personeli kibar ve yardımsever. Kaliteli hizmetiniz ve müşterilerinize gösterdiğiniz özen için teşekkür ederiz!
Веста Малич
Salonda çok samimi bir atmosfer var / rahat ve konforlu / personel her zaman cana yakın ve kibar предоставляем Sunulan hizmetlerin kalitesinden ve uygun fiyat politikasından memnun 🌺 ustabaşı / güzellik uzmanı Anastasia'nın altın kolları için çalışmasını özellikle not etmek istiyorum 🫠 her zaman buraya tekrar gelmek istiyorum) İris Salon ekibine tüm iyilikleri ve refahı diliyorum
Юлия Д.
Sadece Svetlana'ya renklendirmeye ve saç kesmeye gidiyorum, o her zaman doğru gölgeyi seçiyor ve yaramaz saçlarımla başa çıkıyor! Kesip boyadıktan sonra saçlarım yönetilebilir ve şekillendirmesi kolaydır. Svetlana çok profesyonel bir ustadır, diğer ustaların hatalarını kaç kez düzeltmiştir. Şimdi sadece ona dönelim! Tavsiye ederim!!!
Юлия К
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine usta Svetlana'nın yanındaydım. Onun için harika bir saç kesimi gördüm ve bu ustaya da gitmek istedim. Svetlana saç tipime uygun bir saç kesimi seçmeme yardım etti ve saçlarım kıvırcık ve sonuçtan çok memnun kaldım. Ayrıca boyama konusunda tavsiyelerde bulundu. Tavsiye ederim!
Ирина Гнусина
Güzellik uzmanı Anastasia'ya ilk ziyaretimden büyük zevk aldım. Özenli, yetkin, mükemmel bir profesyonel masaj teknisyeni.. Eline geçtiğime çok sevindim ve uzun bir işbirliği yapmayı umuyorum. Tüm öneriler ve tavsiyeler bana çok doğru bir şekilde verildi. Çok teşekkür ederim!
виктория рыбина
Şubat ayında Anapa'da bir geçitti, etkinlik için acilen istiflemeye ihtiyaç vardı. Usta Svetlana'ya ulaşmayı başardım, stilden muhteşem bir saç kesimi yaptılar Hızlılık için usta Svetlana'ya çok teşekkür ederim, gelecekte sadece onunla iletişime geçeceğim ❤️
сергей п.
Masaj uzmanı Anastasia'yı tavsiye ederim. Spor salonunda antrenman yapıyorum, zorlu antrenmanlardan sonra her zaman seans için ona ulaşmaya çalışıyorum. Her zaman dikkatlice dinleyecek ve rahatsızlığın hissedildiği yerlerde yardım edecek ve kaslarda yardıma ve gevşemeye ihtiyaç duyacaktır. Ayrıca, her zaman göremediğiniz şeyleri görecektir, örneğin ofisteki sandalyenin arkasında doğru olmayan bir duruşa yol açtıysa duruşunu düzeltecek veya vücudun bireysel özelliklerine bağlı olarak vücudun genel durumuna nasıl yardım edileceği ve iyileştirileceği konusunda mükemmel tavsiyeler verecektir. Anapa'da çok fazla olmayan kesinlikle muhteşem bir uzman.
Анжелика В.
İris salonuna ilk kez 2023'te geldim. Çok beğendim...Güler yüzlü personel, temizlik ve rahatlık. Svetlana'da saç kesimini yaptım ve o zamandan beri bu profesyonele aşık oldum.. Altın kalemler, müşteriyi ve isteklerini her zaman duyar. Saçlarımı Aydınlığa emanet ettiğim için hiç pişman olmadım!!! Çok teşekkür ederim.. Salona her türlü nimet ve refah var!!
Ксения Бондарцева
Anastasia sayesinde bu salonu kendim için keşfettim. İşinin gerçek bir ustası, güzellik için her türlü bakım prosedürünü profesyonel ve hassas bir şekilde gerçekleştirir. Çeşitli masaj tekniklerine sahiptir, bundan sonra gerçekten bir sonuç vardır. Çok tatlı ve özenli. Tekrar tekrar dönmek istediğim usta.
Надежда Кравцова
Uzun zamandır iyi bir masaj terapisti arıyordum ve bana Anastasia'yı tavsiye ettiler. Daha profesyonel bir yaklaşımla karşılaşmadım, her şey en üst düzeyde! İşini bilen ve mükemmel bir sonuç elde eden usta. Masaj tekniklerini sürekli geliştiriyor ve müşterilerimize, sonucu daha uzun süre korumak için evde bakım için ihtiyacımız olan her şeyi seçmemize yardımcı oluyor. Bu çok önemli, nadir usta çok ilgileniyor. Çok memnunum, herkese tavsiye ederim!!!!
Андреева А.
Usta Svetlana Dibizheva, 2 yıldır Svetlana'ya gidiyorum, bu benim işimin ustasıdır, yaptığı saç kesiminden ve boyamadan çok memnunum! Bunlardan bahsediyorlar: insan yerinde! Svetlana'nın hayatımızı daha güzel ve daha parlak hale getirdiği için çok teşekkür ederim!!!! Düzenli müşteri Elena!
И
Ирина Щербакова
İris Güzellik Salonunu ziyaret ettikten sonra yeni imajım, kusursuz saç kesimim ve harika ruh halim için harika usta stilist Svetlana'ya yürekten teşekkür ediyorum.Moskova ve Anapa'da yaşıyorum ama saçımı sadece Svetlana'da kesiyorum!Her şeyden önce, en iyiniz, size Svetlana ve Salonun refahı
Ольга
Usta Svetlana'nın çalışmalarını beğendim: özenle çalışıyor, tüm isteklerimi dikkate aldım, uzmanın en son tekniklerden haberdar olmasına sevindim. Boyama ve saç kesiminden sonraki sonuç beklentileri aştı! Kesinlikle geri döneceğim!
Наталья Ващенко
31 Ocak 2025
Anastasia tırnak sanatında profesyoneldir. İletişimde çok özenli ve hoş bir insan. Tüm istekleri dikkate alır. Farklı tekniklere sahiptir ve en iyisini kullanır. Resimdeki gibi manikürden sonra tırnaklar! Kütiküller zarar görmeden tedavi edilir. Vernik, jel kaplama olmasa bile uzun süre dayanır. Randevu ve hatırlatıcılar sayesinde: her şey zamanında açıktır. Elverişli bir atmosfer: güzel, temiz, sakin, rahat, yardımsever))) Öneriyorum.
Людмила
23 Ekim 2025
Geçenlerde Iris güzellik salonunu ziyaret ettim ve usta Svetlana'nın çalışmalarından tamamen memnun kaldım. Uzun zamandır saç kesimimi güncellemek ve vurgu yapmak istedim ve Svetlana bu görevle "mükemmel" bir şekilde başa çıktı! İsteklerimi dikkatle dinledi, birkaç seçenek sundu ve sonunda tam olarak istediğimi elde ettik. Süreç çok rahattı, Svetlana özenle ve ruhuyla çalışıyor. Sonuç, bakımlı ve parlak görünen şık saçlardır. renk eşit, saç kesimi mükemmel bir şekilde uzandı. Svetlana gerçek bir profesyonel, çok özenli ve temiz. Profesyonelliğiniz ve keyifli atmosferiniz için çok teşekkür ederim! Kesinlikle tekrar döneceğim!
Семен
Şimdiye kadar tanıştığım en ilahi ve profesyonel masaj terapisti Anastasia, masajından sonra sadece yaşamak değil, uçmak, yaratmak istiyorum. Sürekli yeni tekniklerle öğrenmeye olan sevgisi harikalar yaratıyor ve elleri sadece büyülü . Bu sadece bir masaj terapisti değil, beden ve ruhun terapistidir!
Ольга
Usta Svetlana'ya çok teşekkür etmek istiyorum. Duyarlılığı ve profesyonel yaklaşımı nedeniyle. Anapa'ya her geldiğimde her zaman Işığa doğru yürüyorum, senin neye ihtiyacın olduğunu uzun süre açıklamasına gerek yok o seni hemen duyuyor ve anlıyor. Onun harika ellerinden sonra, güzel olacağını biliyorsun!!!
Оксана Черненко
Herkese merhaba, Svetlana saçlarımı boyarken, tonlarken oradaydı. Çok memnun kaldım! Harika bir usta, güzel bir kadın ve saçlarımla ne yapacağını hemen anladı Öneriyorum👍
Дарья Гончарова
Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri, Moskova ve Krasnodar'daki en ünlü ve prestijli salonlardaydım, ancak Anastasia'dan yüzünün ve sırtının keyifli masajıyla şok oldum. Yanlışlıkla ona kaydoldum. Tıp ve kozmetoloji konusunda bilgi birikimine sahiptir. Sonunda bana cildime nasıl bakacağımı açıkladılar. Pahalı salonlarda sadece çok para aldılar, ama işe yaramadı.Bundan sonra annemi aradım, şimdi 2 yıldan fazla bir süredir her Cumartesi masaj ve yüz bakımı için Anastasia'ya gidiyoruz. Anastasia'dan sonra uzmanlar artık aynı seviyede olmadığı için en pahalı yerel salona bile gitmeyi bıraktım. Üstelik bana pedikür uzmanı Anastastasia'yı tavsiye etti, o da harika ve ayaklarımı restore etti. Kimse yıllarca yapamadı ve o başardı ve bir tedavi planı hazırladı. Genel olarak, kabindeki herkes çok cana yakın. Onlara gitmek güzel.
Марина В.
Anastasia'nın sırtına masaj yaptım, ofiste hoş bir iletişim ve rahat bir ortam yaptım. Kaslardaki tüm kelepçeler çalışıldı, hemen tüm vücutta hafiflik hissettim. Masajdan sonra sırtınız daha pürüzsüz hale geldi. Altın kolları ve becerisi için Nastya'ya çok teşekkür ederim♥️
Люсьена
Usta Svetlana'nın salonunda saç kesimini yaptım. Çok memnun kaldım. Usta, beni tam olarak süsleyen ve 10 yılımı bana bırakan harika bir saç kesimi yaptı!!!! Sadece harika!!! Harika yaptığınız iş için teşekkür ederim! Herkese tavsiye ederim!!!
Лидия Добринская
Periyodik olarak Anapa'ya geliyorum ve her zaman güzel usta Svetlana'ya geliyorum. Saç kesimi yaratıcılığı ve modernliği ile ayırt edilir, rengi genellikle harikadır. Mükemmel hizmetler için ustaya ve salona teşekkür ederim, kesinlikle beş puan!!! İşte bugün buradayım!
Анна О.
Birkaç yıldır Anastasia Bulana'nın masajlarına ve güzellik hizmetlerine gitmekten zevk alıyorum. Her zaman yeni ve etkili tekniklerden memnun olur. Kalemlerinden sonra her zaman hafiflik hissi vardır)
Анна Гнатюк
İris salonunda usta Anastasia'nın prosedürlerine katılıyorum. Uzmanın çok hassas kolları vardır, yüzünüze ve dekolte bölgenize masaj yaparken uzaya uçarsınız). Temizledikten sonra yüz parlıyor ve çok pürüzsüz. Anastasia'yı tavsiye ederim. Yüzün emin ellerde)
Таня С.
Uzun yıllardır masaj ustası Anastasia'nın hizmetlerini kullanıyorum, çalışmalarından her zaman memnunum. Her zaman olumlu bir sonuç vardır. Salon çok elverişli bir konuma sahip, küçük ama çok konforlu
Султан
Masaj ustası Anastasia'ya özel teşekkürler! Aktif olarak spor yapıyorum, sürekli stres yapıyorum..ve sadece Anastasia'nın büyülü elleri benim ve motor destek sistemimin "ayakta kalmasına" izin veriyor)) Alçak bir yay!
Ксения Архипова
İris salonuna bayılıyorum♥️. Masaja ve gençleştirme prosedürlerine gidiyorum. Mesleğinin ustası Anastasia'yı çok seviyorum. Herkese tavsiye ederim, memnun kalacaksınız. Bu sihirdir
Анастасиз К.
Stilist Svetlana'nın saç ve makyajındaydım, sonuçtan çok memnun kaldım, bütün akşam meslektaşlarımdan iltifat aldım. şimdi sadece size. Teşekkürler.
Елена Ф.
Svetlana'nın ustasını saçlarını boyamak ve kesmek için ziyaret ettim. Onun tavsiyelerini dinledim ve dönüşümümden memnun kaldım: saç kesimi ve karmaşık boyama. Teşekkür ederim ve başkalarına tavsiye ederim.
Александра
19 Şubat 2025
Ne kadar memnun kaldım, kelimelerle anlatamadım! Anapa'da yaşamıyorum, efendisine gitmeyi bilmediğim riskli. Ama sonra tüm yıldızlar bir araya geldi.... Beni ne ve nasıl istediğimi duydular. Ve döşeme bütün akşam sürdü.
Оксана Науменко
Harika ustalarla harika bir yer. Özellikle Lilya'yı kutlamak istiyorum.Saçını birçok kez kestim ve sonuç her zaman mükemmel. Çalışmanız için çok teşekkür ederim!
Дарья Арзамасцева
14 Temmuz 2025
Usta Svetlana Dibizheva'ya büyük teşekkürler! Emek, profesyonellik, işe karşı sorumlu tutum, güzellik, verilen harika ruh hali için. Onun harika kalemlerinden sonra, sadece dönüşüyorsun. Ayrıca Svetlana, kendisine özel teşekkür ettiği evde saç bakımı için önerilerde bulundu. Salonu kesinlikle tavsiye ederim