Hotel Torun İstanbul Old City

Геннадий Н.
22 Eylül 2024
T1'e 5 dakika uzaklıkta, ana cazibe merkezlerine arabayla ulaşabileceğiniz uygun bir konum. Çok iyi ve güler yüzlü personel. Çok iyi bir kahvaltı. Yönetici oldukça iyi Rusça konuşuyor. Odalar elbette rahat, ancak çok temiz ve davetkar. Eksilerden bu, odalarda klimanın olmaması standarttır, ancak otelin kendisi ağaçların gölgesinde ve sokakta + 27'de kendimi oldukça rahat hissettim. Genel olarak, bütçe seçeneği için bu otel en iyisidir.
Bogdan Verdzinski
1 Haziran
Bu oteli, çok konforlu odaları, yumuşak şilteyi, park ve caminin penceresinden ilahi manzarayı çok beğendim. Lezzetli kahvaltılar, açık büfe. Ve en iyi yanı, bu fiyat
Федор М.
20 Ekim 2024
Çok küçük, ekonomik bir oda. Hayatım boyunca bu kadar küçük bir odada yaşamak zorunda kalmadım. O tutumlu değildi, ama süper tutumlu idi. Alan 6-7 metrekaredir.m. Ancak yine de böyle bir oda daha işlevsel bir şekilde donatılabilir. Görünüşe göre sahiplerinin arzusu yok. Tuvalet ve duşakabin çok iyi organize edilmiştir. Odada sadece 2 havlu var. İçinizin rahatlığından dolayı, 3'ün herhangi bir otelde zaten standart olduğunu düşündüm. Kahvaltı fena değil, ama bunun hakkında zaten yazdılar.
Надежда
15 Ağustos 2024
Bu fiyata güzel bir otel. Açıklamaya ve fotoğrafa tamamen karşılık gelir. Küçük ama oldukça rahat. Kahvaltılar dahildir. Güler yüzlü personel. İnternet ile ilgili sorunlar vardı. İyi konum. Yakınlarda otobüs terminali ve tramvay 1 bulunmaktadır. Bölge sessiz, sakin, bu bizim için çok önemliydi.
Станислав Бабко
31 Ocak 2024
Rahat küçük bir salon, biri için hoş bir küçük oda (sadece diş macunu, şampuan vb. Olmaması şaşırtıcıydı). Binanın her iki tarafından da girmek uygundur. Tramvay durağına yakın.
Юлия Михайлова
17 Ağustos 2023
Kendimi İstanbul'daysam, o zaman sadece bu oteli seçeceğim