Honda 9000RpM

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Александр Ц.
5 Ağustos 2025
Harika araba servisi! Motorun çalışmasındaki bir sorunla Honda 9000 RPM'YE döndüm. Profesyonel teşhisten etkilendim - ustalar arızanın nedenini hızla belirlediler. Özellikle personelin dikkatine dikkat etmek istiyorum: Sorunun özünü bana ayrıntılı olarak açıkladılar ve birkaç çözüm önerdiler. Hizmetin avantajları: Yüksek vasıflı uzmanlar Modern teşhis ekipmanları Gereksiz takılmalar olmadan dürüst fiyatlar Temiz ve düzenli bir çalışma alanı Kibar personel İşin verimliliği Ayrı ayrı memnun oldum: orijinal yedek parçaların mevcudiyeti ve her türlü iş için garanti. Ustalar, arabayı tamir ettikten sonra yeni gibi dikkatli çalışırlar. Bu araba servisini tüm Honda sahiplerine tavsiye ederim. Burada işlerini gerçekten biliyorlar ve müşterilere saygılı davranıyorlar. Kesinlikle tekrar iletişime geçeceğim ve hizmeti arkadaşlarıma zaten tavsiye edeceğim. Puan: 5 üzerinden 5!
Евгений Е.
İlk başta şüpheliydim: servis için buraya ya da diğer arabasına hizmet ettiği eve en yakın servise gitmek. Ancak internetteki bilgileri okuduktan sonra, SRV'NİN bakımıyla ilgili daha fazla sorunun olduğunu fark ettim, Hala hangi benzinin tartışılacağını bile, genellikle yağ için sessiz kalıyorum. Bu nedenle uzmanlara gittim ... ve yanılmadım, öncelikle tüm sorularım için gerekçelerle cevaplar aldım, ikincisi, tüm sarf malzemeleri mevcut ve doğrular, üçüncüsü, iletişimde hoş olan adamlar her şeyi neyin, neden ve ne kadara mal olduğu ve gelecekte ne yapılması gerektiği ile ilgili açıklamalarla çok hızlı bir şekilde yaptılar. Bu arada, fiyat etiketi kesinlikle yeterli, ne işe yarıyor, ne işe yarıyor. Gereksiz hiçbir şey teklif edilmedi veya dayatılmadı, her şey dürüstçe. Ve makinem artık garanti ile doğru yedek parçalarla, kulüp hizmetinde bir geçmişle doğru şekilde hizmet veriyor. Şimdi sadece buraya! Memnun oldum! Öneriyorum💯
М
Михаил бык
15 Kasım 2025
Çok memnun kaldım. Arabayı satın almak için muayene ve teşhis için sürdüm. İlk önce sıraya girmeden kabul ettiler, bir inceleme yaptılar, eksiklikleri belirlediler ve en önemlisi, alıcı ustasının tavrıdır, çok kibardır ve her şeyi anlattı ve çiğnedi, tüm soruları cevapladı. Genel olarak, sanki seni anladıkları ve her şeyi doğru bir şekilde açıklayacakları ve anlatacakları eve gelmişim gibi çok memnun kaldım! Teşhis sonuçlarına göre, tespit edilen eksiklikleri size gidermeye geleceğim
Захар Захарович
5 Kasım 2025
İyi günler! Honda Crosstur'uma üçüncü kez hizmet ediyorum, genel olarak sorunların teşhisinden memnunum, doğrudan belirgin bir neden görünmese de bana işkence eden öndeki vuruntu bulundu ve ortadan kaldırıldı! Gereksiz yere dayatmadılar, çok gerekli olan işleri yaptılar! Yedek parça deposunun olması çok güzel, sarf malzemeleri ile ilgili değil, ürün yelpazesi daha fazla! Her şeyi aynı seviyede tutmak istiyorum, teşekkür ederim!
И
Иван Кириллов
5 Kasım 2025
Her şeyi beğendim, çocuklar sadece Honda ve akura markasıyla uğraşıyorlar, hızlı ve verimli bir şekilde yapıyorlar! Debriyajı değiştirmeye geldim, yol boyunca marş motoruna servis yaptım, arka dişli kutusundaki yağı değiştirdim ve debriyaj tahrikinin hidrolik silindirlerini değiştirdim, yarım gün ve her şey hazır, bunu beklemiyordum🙂 başka bir hizmette debriyajı üç gün yeni değiştirdik, onarımdan sonra zaten 1000 km sürdüm, her şeyi beğendim, debriyaj şimdi yeni bir arabada olduğu gibi, şimdi arabada bir şey yaparsam çocuklara gideceğim
Иван Румянцев
20 Aralık 2025
harika araba servisi! Arabaları pek anlamıyorum, ancak birkaç kez ücretsiz bir kararla ayrıldığım gerçeğini, "sizi rahatsız etmezseniz bununla gidebilirsiniz" olarak görüyorum ki, burada ustalar müşteriyi parayla boşamak uğruna efsanevi sorunlar aramıyorlar. ya da her halükarda çok fazla değil) Fiyatlar en bütçe dostu değil, piyasada oldukça hızlı çalışıyorlar. Eski sivilim hala hayatta olduğu için teşekkür ederim. ve onarım alanındaki panoramik pencereye ayrı bir saygı! Özelliklerden dolayı, karmaşık bir geçiş ve stokta çok büyük olmayan yedek parça deposu, bazen parçaları bağımsız olarak sipariş etmelerini ve sonra geri dönmelerini istediler, ancak bunların eksileri olduğunu söylemezdim.
Сергей Борисов
28 Ekim 2025
HONDA otomobillerinin bakımı için profesyonel servis. Honda otomobilinin teknik kısmı hakkında mükemmel bilgiye sahip üst düzey teknik personel. Uzmanlar hızlı çalışırlar ve küçük sorunlara dikkatli bir şekilde dikkat ederler ve bunların giderilmesini tavsiye ederler, genel olarak yüksek kalitede çalışmayı garanti ederler. Ana sarf malzemeleri her zaman deposunda bulunur, bu da onarım süresini kısaltır. Ayrıca, bir saat içinde gerekli detayların dışarıdan operasyonel olarak yakalanması da düzenlenmiştir. Genel olarak, değerli bir araba servisini şiddetle tavsiye ederim, üçüncü yıldır servis yapıyorum (honda civic 8).
Дмитрий Юревич
23 Ağustos 2025
Herkese iyi günler. Yakın zamanda Honda CRV 2008'in 9000 (Ermakova Korusu) servisinde ilk kez tamir edildi, neyin yanlış gidebileceğinden çok endişelendim. En son majördeydim, bundan sonra karter korumasını sıkmadılar (servisten çıkarken düştüler) ve bundan önce kış lastiğini değiştirdikten sonra radyatörü değiştirmek zorunda kaldım (delikli ve akıyordu). Genel olarak, buraya gelmeden önce çok endişelendim. Panelde yanan motor sensörüyle ilgili bir sorun yaşadım, klima henüz çalışmadı (ayrıca majörde tamir ettim), uzun süredir şasiye bakmadım ve genel olarak arabanın nasıl ve ne olduğu ilginçti. Sonuç olarak, her şeyi beğendim ve arabayı alıp teşhis ettim (Andrey aldı ve teşhis etti) ve USR sensörünü değiştirdim, klimayı onsuz tamir ettim (onsuz 2 yıl acı çektim), şasiyi teşhis ettim (Alexander onarımları yaptı). USR sensörüyle ayrı bir hikaye vardı, yeni bir parça mevcut değildi, hizmette çok karlı bir fiyata mal olan kullanılmış bir parça sipariş ettiler ve teslimatı dikkate alarak bir saat içinde değiştirildiler (bunu ilk defa yaşadım), ancak her şey yolunda gitti ve sorun çözüldü. 2 hafta sonra her şey çalışıyor, şikayet yok. Onarımdan, servisten de memnun kaldım. Sonbaharda bir yıl sonra onlardan geçmek istiyorum. Ekibe teşekkürler, her şey yolunda!
Александр Винокуров
10 Ekim 2025
Honda'm Akorunu defalarca tamir ediyorum. Kibar ve yetkin personel, yedek parçalarla dolu bir depo mevcuttur. Her şeyi beğendim. Aferin beyler. Derhal arızaları bulurlar ve ortadan kaldırırlar. Bekleme alanı var. Arabayı tamir etme sürecinde, remzona yaklaşmak ve ilgilendiğiniz soruları sormak mümkündür.
Михаил Б.
15 Aralık 2025
Honda CR-V II arabası, tekerlek yatağında bir sorunla uğraşıyordu. Arabayı kaldırdılar, teşhis ettiler, ayrıntılı olarak anlattılar ve değiştirme için neyin ve neden gereksiz hiçbir şeye atfedilmediklerini gösterdiler. Depoda eksik olan yedek parçaları derhal teslim ettiler ve derhal değiştirdiler. Onarımlar yapıldıktan sonra işyeri bir sonraki müşterinin önüne getirildi. Böyle bir çalışma kültürü görmek güzel. Personel yetkin, yardımseverdir. +1 düzenli müşteri. Kesinlikle tavsiye ederim.
Владимир М
6 Kasım 2025
Kaderin iradesiyle, acil onarımlarla Honda'nın profil merkezinde sona erdi, çocuklar temyiz günü arabayı işe alabildiler ve kaliteden ödün vermeden teknik olarak mümkün olduğu kadar çabuk yaptılar maliyet msc'ye göre ortalamadır, ancak kalite "daha ucuz" olamaz Honda'nız varsa ve onu tamir etmeniz gerekiyorsa - kesinlikle buraya. Honda'nın özel merkezlerinin ötesinde - bu adamlar ve başka bir ağ çalışanı Honda kulübü, honda kulübü 3 gün sonra onarımla ilgili işlemime reddedilerek cevap verdiler. Kendiniz düşünün)
александр в.
16 Ağustos 2025
Mükemmel hizmet, hoş bir atmosfer, çalışanların yeterliliğini ve her konuda güvenilirliğini çok beğendim. Otomobil fabrikasındaki adamlara yardımları ve tavsiyeleri için çok teşekkür ederim. Sadece iki kez uğradım ve her iki durumda da 100'ün tamamından memnun kaldım. İkinci ziyaretimde, tesadüf eseri başka bir hizmette garanti kapsamında yapabileceğim bir arıza tespit ettiler ve buna rağmen, bu araba için minimum riskle başka bir yerdeki haksızlığı en iyi nasıl ortadan kaldırabileceğime dair ustadan tüm tavsiye ve tavsiyeleri aldım. Hizmet çalışanlarının bana cevap vermememe veya tavsiyede bulunmama hakkına sahip olduğu sorulara bile, tüm cevapları aldım ve bu işi onlarla yapmayacağım için benden kurtulmak istediklerini hissetmedim. Tekrar geleceğim!
771762 Borservik
11 Ağustos 2025
Honda'ya çok iyi hizmet, yüksek düzeyde hizmet, yüksek vasıflı Honda personeli iyice biliyor, boşanmadan hızlı ve verimli çalışıyorlar, tüm sarf malzemeleri hizmette, Honda Sivik'ime sadece burada hizmet veriyorum.
Павел Шаутин
2 Kasım 2024
Как только приобрел Хонду , сразу начал искать сервис , где буду обслуживать авто , почитал отзывы , прикинул территориально , сервис подошел , записался , приехал , сделал первое ТО ну и не нашел причины , почему дальше не буду там обслуживаться , четко по времени принимают авто, в сервисе очень чисто , комфортная зона ожидания, мастера и менеджеры с удовольствием отвечают на вопросы и показывают , что где не так , очень нравится , что при составлении плана работ нарисовывается одна сумма , а по факту чуть дешевле , сделал уже 3 или 4 ТО в 9000 рпм , регулировку клапанов, чистку дросселя , скоро на ТО с заменой топливного фильтра, все запчасти либо в наличии , либо под быстрый заказ, даже на правый руль (у меня стэпвагн ) , рекомендую сервис
alexey f.
26 Aralık 2025
Mükemmel hizmet, aklı başında lider ve iyi mekanikçiler. Moskova Cumhuriyeti'ndeki iki şube, sadece honda işe alınıyor, bu markanın tüm nüanslarını biliyorlar. Eksilerden, elektrikçi teşhis uzmanı yoktur, ancak birçok noktada onsuz yaparlar. Kendilerinin lavabosu yok, ama yan tarafta var. Yıllar boyunca onlardan hizmet verildi. Doğrudan elleri ve işe karşı tutumu için tamirci Alexander'a teşekkürler!
Екатерина
26 Mayıs 2025
İlk kez döndüm ve hemen kendi mesleğindeki bir profesyonele gittiğimi fark ettim. Arızaların kaydedildiği ve açıklandığı sırada bile sözde "teşhisler" yapıldı) Arabayı zamanında aldılar, her şeyi kontrol ettiler ve sorunun nedenini buldular. Her şeyi üç saat içinde yaptılar. O anda yedek parça sipariş ettiler ve hemen her şeyi teslim ettiler. Kapsamlı bir incelemeden sonra bana arabayı verdiler. Profesyonellik, bireysel yaklaşım, dikkat, tavsiye, ne kendi zamanlarını ne de başkalarının zamanını, uygun bir bedeli boşa harcamıyorlar. Kesinlikle şimdi sadece buraya. Harika iş için teşekkürler!
Денис Топоров
6 Şubat 2025
Gaz kelebeği valfini yerelden kullanılmış olanla değiştirmek için servise başvurdum (servisin kendisi üniteler satın almıyor). Yönetici, değiştirmeden önce rölanti devri valfinin tıkanmış olabileceğini ve devirlerin kararsız olabileceğini söyledi. Öyle oldu. Yerli ve kullanılmış parçaların kombinasyonu, uygulanabilir bir damperin monte edilmesini mümkün kıldı. Servis, damperin montajı için sarf malzemeleri satın aldı ve değiştirdi. Tüm prosedür yaklaşık 8 saat sürdü. Ayrıca isteğe bağlı olarak, araba sürerken sarsıntılara neden olabilecek dişli yağı türünü gösterdiler (Honda HR-V). Sonraki arızalarda buraya döneceğim. Personelin iletişim kurması hoş.
В
Вера Г.
13 Kasım 2024
Отличный сервис! Приехала для ремонта стартера и для ТО. Машина плохо заводилась в зимнее время. Сделали все быстро и четко, намного раньше, чем предполагали в начале. Весь объем работ предварительно согласовывался, а также информировали заранее о стоимости. Менеджер Александр все доходчиво объяснял! Это уже не первое мое посещение этого сервиса, приеду еще, потому что ценю безупречную работу машины во время вождения. Спасибо огромное и побольше Вам клиентов!
Игорь Б.
26 Ağustos 2025
Bu hizmeti ilk kez kullandım ve memnun kaldım. Beyan edilen tüm çalışmalar zamanında ve niteliksel olarak yapılmıştır. Bu hizmetin hizmetlerini kullanmakla yükümlü olacağım. Usta alıcı'nın iletişimi ve çalışması yetkin ve hassastır👍 Başkalarına da onlara hitap etmelerini tavsiye ederim.
Александр Бычков
20 Mart 2025
Avtozavodskaya'daki bu Honda Teknik Merkezindeydim! Aradım, teşhis için kaydoldum, bunun sonucunda eksiklikler ortaya çıktı, yani arka fren disklerini balatalarla değiştirmek ve arka kaliperleri önlemek için!!! Bunların hepsi stokta olduğu ortaya çıktı ve derhal benim için değiştirildiler, bu yüzden oradan mükemmel frenlerle ayrıldım!!! Bu yeri tavsiye ederim!!!
Александр Семенов
20 Eylül 2024
Как владелец Хонды очень доволен сервисом. Обслуживаю машину тут уже более 3-х лет, при этом живу за пределами МКАД. Все выявленные после диагностики недостатки ремонтируют в этот же день, т.к. почти все необходимые зап. части держат на складе, либо оперативно находят. Всем рекомендую, тут работают настоящие профессионалы, знающие свое дело! В навязывании доп. услуг или обмане замечены не были!
В
Вера Гусева
19 Ağustos 2024
Не было бы счастья, да несчастье помогло! 15 лет возила машину к официальным дилерам и все было хорошо! Хорошо, потому что Хонда такая! Но вот потек антифриз и я замучалась в этот официальный центр ездить. Поменяют то муфту, то трубку, то еще что-нибудь и говорят: смотрите и наблюдайте. В итоге столько посещений и антифриз как тек, так и продолжал! Случайно в ВК наткнулась на рекламу этого сервисного центра 9000 RpM. И очень откликнулось то, что они занимаются только Хондами, а также их грамотные посты о ремонтах внушили доверие. В итоге: мне за два посещения сменили всю систему антифриза, так как пришлось дозаказывать какой-то патрубок. Антифриз теперь не течет, и я спокойно могу ехать на море! Очень благодарна за такой подход к работе: быстро, качественно и удобно! Андрей – крутой спец не только по Хондам, но и по работе с клиентами: он на простых словах объяснил что сломано, а также вовремя сориентировал по ценам. И будьте уверены, что в цены не входит аренда дорогостоящих огромных помещений, как у официалов и зарплата еще не понятно кого. Кроме того, очень порадовало наличие запасных частей Хонды, чего не было даже у дилеров. Пишу отзыв с огромной благодарностью и очень рекомендую другим владельцам таких крутых машин пользоваться услугами сервисного центра 9000 RpM!!!
анастасия д.
2 Mart 2025
Profesyoneller çalışıyor. Arabayı tamir ettirdiler. Andrew'un yanı sıra ustalara da çok teşekkür ederim. Bize çok iyi tavsiyelerde bulundu. Rahat bir bekleme odası var, kahve, çay, su içebilirsiniz. İşin sonunda gelecekte makine için yapılması gereken ek öneriler sunmaları hoşuma gitti (çeke yazılanlar). Tüm araba servislerinde bunu yapmaz. Bu çok değerlidir. Bu hizmeti şiddetle tavsiye ederim
Зеленин М.
10 Haziran 2025
Bir yakınsama için kaydoldum, aradıktan sonra erken kabul etmek istedim, gel dediler, ama tam olarak kaydedilen zamanda tamir edilmek istememek daha iyi olurdu. Bu daha doğrusu benim dezavantajım. Ancak onarım için her şey yolunda, motordan başlayarak her şeyi teşhis ettiler, tüm sıvıları, yağları, frenleri kontrol ettiler, antifriz eklediler. Şasiyi inceledik, alt rakhagların arka sessiz bloklarını bir çift mahkum ettiler ve ayrıca kamber cıvatasını sökmediler, onunla çalışma daha kapasiteliydi, çünkü cıvata ile sessiz bloğun hala değiştirilmesi gerekiyor, bu yüzden kamber standına nasıl gösterileceğini henüz dokunmamanızı tavsiye ettiler ve bir dahaki sefere hem cıvata hem de sessiz blok onu değiştirmeye hazır olacaklar. Öyle yaptılar, kamber her yerde yeşil bir değer gösterdi, yani normalde, kamber cıvatasının sorunlu olduğu arka tekerleğe ek olarak. Ancak kırmızı bölgede kritik değil. Bir dahaki sefere sorun gidermeye geleceğim. Yapılan çalışmalardan sonra, yoldaki araba kendinden emin, istikrarlı bir şekilde davranıyor, otoyolda dolaşmıyor, doğruyu söylemek gerekirse, direksiyon simidi tam olarak durmuyor, ama neredeyse kritik değil. Yaklaşımı beğendim, mevcut olan her şeyin teşhisini beğendim, kayışın değiştirilmesini önerdiler, tespit edilen sorunların nedenleri, eksikliklerin hemen gösterildiğini gösterdiler, kayışların çekildiğini ve aşırı işaretlere değdiğini gösterdiler, bir karar, serpantin kayışının değiştirilmesi. Yollardaki herkese bol şans, başarıların adamları. Mikhail. Honda SRV 3 2010
Джонни Московски
20 Temmuz 2025
2 yıl önce bu hizmetin reklamını izledim ve acil ihtiyaç nedeniyle bu hizmeti ziyaret ettim. Oraya daha önce dönmediğim için üzgünüm. Arabaların ve sorunlarının iyi bilinmesinin hoşluğunu hissettim, arızayı bulma zamanına karşılık gelen kuruma süresi 9000 kattan fazla arttı. Hemen bulundu, söylendi, karar verildi. Ve evet, Moskova'nın her yerine gidip yedek parça veya petrol ve benzeri şeyler aramanıza gerek kalmaması çok önemli. Sadece yedek parça depoları var ve normal olanlar var. Onların orijinali orijinaldir) Ve böylece, işin cephesi çok önemli, arabayı yarın erken almayacağımı sanıyordum, saat 18'de zaten. Öyle değil. Birkaç saat diyorlar ve eve gideceksin. Tartışmaları, yedek parçaların, tüm sıvıların ve hatta radyatörün değiştirilmesini tavsiye etmek için 2 saatini hak etmeliyiz, bundan sonra mutlu bir insan olarak eve taşındım, çünkü artık hiçbir şey umurumda değildi! Verdiğiniz hizmetler için teşekkür ederim. 5 üzerinden 10 yıldız. Öneriyorum
сергей чекин
18 Kasım 2025
Harika iş çıkardın. Kendi işlerinin profesyonelleri. Kutudaki ve içten yanmalı motordaki yağı hızlı ve verimli bir şekilde değiştirdik. Tüm malzemeler orijinal ve makul fiyatlarla. Alıcı ustasının işini 5 artı olarak değerlendiriyorum!
Игорь Чурбаков
2 Mayıs 2025
Honda için bu özel hizmete tavsiye üzerine başvurdum. Usta Andrei ile iletişimin ilk dakikalarından hemen her şeyin yolunda gideceğini anladım.Böylece her şey yoluna girdi.CRV 4 aracımı profesyonellerin eline teslim etti.Sonuç 5 + için. Motorla ilgili bir sorunla neredeyse zamanında geldim.Bu günün akşamı onarımlar yapıldı.Aracınıza yalnızca bu usta ve tamirciye hizmet etme kararı.Profesyonel düzeyde yaptığınız iş için teşekkür ederiz.
Дима Герасимук
7 Eylül 2025
Harika hizmet, tavsiye ederim! Kayıtsız olmayan, sempatik bir insan olan Alexander'a özel teşekkürler. Araba servislerinde sıklıkla olduğu gibi, sinirler ve kibirli iletişim olmadan bir soruna daldım. Bundan önce beş hizmette çözemediğimiz sorunu çözdük. Saygılar!
Анастасия П.
9 Kasım 2024
Все быстро и четко сделали, по ценам приятно удивлены. Детали нужные были в наличии - очень здорово, что приехать надо только один раз, и уехать уже на исправном автомобиле. Особый респект, что заботливо объяснили как доехать до них по территории, с моим географическим кретинизмом это было очень уместно. Искренне рекомендую сервис👍🏻
Андрей Дмитриев
18 Ekim 2025
Hızlı bir şekilde güvenilirdir. Çocuklar işlerini biliyorlar, aynı zamanda marş motoruna uğradım, teşhis koydular, bir yağ keçesi sızıntısı buldular. Hoş bir hizmet öneririm.
Сергей Р.
29 Ağustos 2024
Был первый раз. Понравилось всё начиная от общения и записи по телефону и заканчивая выполнеными работами. Регулировали зазоры клапанов и меняли масло с фильтром. Ремзона чистая и светлая, находиться рядом с машиной можно, вопросы задавать можно, над душой не стоял). Работы производил Александр, ему отдельный респект. Рекомендую однозначно!
Юрий Шишкин
14 Ocak 2025
Yandex'te boşuna değil - burası iyi bir yer! Mükemmel personel, ek hizmetler empoze etmiyorlar. Ayrı ayrı, araç bakım geçmişi pasaportunun oluşturulmasına yönelik yaklaşımı beğendim - düzenli ve tavsiye edilen, şimdi ne zaman yapıldığını hatırlamanıza gerek yok. Genel olarak fiyatlar, normlar. Stokta birçok yedek parça var. Tek şey, ilk ziyarette bulmak o kadar kolay değil, ancak telefonda her zaman nasıl gidileceğini sabırla açıklayacak bir kişi var) İyi hizmet"!
Николай Шмулёв
24 Eylül 2025
Bu hizmeti 9 yıldır kullanıyorum. Asıl avantajı, çalışanların işlerinden sorumlu olmalarıdır. İş ve malzemelerin kalitesi zirvededir. İşleriyle doğrudan ilgili olmayan konularda da dahil olmak üzere her zaman tavsiye alabilirsiniz.
Дмитрий Т.
18 Temmuz 2025
Birkaç hafta önce uğradım ve hizmetten tamamen memnun kaldım. İncelemelere göre klima tekrar çalışmayı bıraktığında buldum. Fikrimi söyleyeceğim - içeride her şey temiz ve raflarda, çocuklar işlerini biliyorlar, ayrıca çay kahvesi ve hoş bir iletişim var. Honds için kanıtlanmış bir hizmet arıyordum, sanırım bulduğumu düşünüyorum. Onlara teşekkür ederim.
Виктор Аглев
14 Nisan 2025
Harika bir yer, harika uzmanlar. Yaygara olmadan, gereksiz konuşmalar. Atölye temiz, tüm aletler yerinde, normal çalışma düzeni korunuyor. Yedek parçaları olan bir depo var. Gerekirse, kısa sürede gerekli yedek parçaları getireceklerdir. Yapılması gerekenlerin veya istenenlerin önerileriyle bir araca temel alınmaktadır. Herkese iyi şanslar - Honda'nıza davranın!!!
Maksim G.
25 Mayıs 2025
ACURA / Honda'da mükemmel hizmet. ACURA RDX 1gen tarafından servis edildi. Uzmanlar yüksek kaliteli ve hızlı onarımlar yaptılar ve tüm soruları da cevapladılar. Tüm çalışmalar telefon ve fotoğraf düzeltmesi ile koordine edildi. Kısaca hangi çalışmalar yapıldı: egzoz manifoldunun contalarla yanıtlarla değiştirilmesi, klima debriyajının değiştirilmesi, krank mili kasnağının ve yağ keçesinin değiştirilmesi, VTEC contalarının değiştirilmesi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Сергей Фролов
29 Ekim 2025
25.10.25. Rotanın bakımı için 2 pilotu vardı. Memnun kaldım. Her şey hızlı ve profesyoneldir. Yöneticiler özenli, işlerini bilen çilingirlerdir. Fiyatlar kabul edilebilir. Her şey yolunda. Öneriyorum.
Евгегтй Чернышев
12 Aralık 2025
Ermakova Korusu'nda mükemmel hizmet! Honda'daki bir kazadan sonra şasiyi tamir ettiler. Tüm »iç demir" — kollar, sessiz bloklar - işin kalitesini açıkça değiştirdi. Araba artık yeni gibi, dışarıdan çarpma yok. Öneriyorum
Сергей Комаров
4 Eylül 2024
Очень достойный сервис. Всё на высоком уровне: от записи на очередное ТО или ремонт до результата работ. Грамотные механики все прокомментируют, а при необходимости продемонстрируют. Ценник адекватный, все необходимые запчасти и расходники есть и в оригинале, и в аналогах. Acura ребятам доверить можно!
Семён К.
24 Kasım 2025
Onlara süspansiyonla ilgili bir sorunla yaklaştım, birçok hizmette her şeyin yolunda olduğunu söylediler ama benim için kabaydı. Sorunu hemen buldular ve derhal düzelttiler
К.
28 Mayıs 2024
Применительно к центру, место расположено достаточно удобно, правда записываться нужно заранее. ТО проводилось в соответствии с ранее оговоренными работами, свечи, рег. клапанов, замена прив. ремня, замена масла и фильтра в двигателе. По ходу проверили машину, у моего аккорда обнаружились некоторые проблемы, по которым получил исчерпывающие рекомендации. Станция имеет свой склад расходных материалов, предложили оригинальную прокладку и аналог на выбор. Цены приемлемые, лишнее не навязывается. Мастер грамотный, свое дело знает, работы выполнил четко и в срок, качество отличное. Понравилось, думаю что в следующий раз приеду снова. Отношением к клиенту и автомобилю доволен. Рекомендую всем.
Виталий К.
5 Ekim 2025
Çok iyi hizmet. Çocuklar aferin. Araba kabulünden itibaren çocuklar çok sosyaldir. Doğru bir kusur gerçekleştirecekler, size neyi değiştireceklerini söyleyecekler. Onlara çok teşekkür ederim.
Сергей Смирнов
31 Ağustos 2025
İyi hizmet. Kayıtlara göre geliyorsun, hızlı servis, kaliteli onarım. Bazı çalışan sarf malzemeleri / yedek parçalar mevcuttur. Fiyatlar makul.
Татьяна Бутрякова
9 Ağustos 2025
Mükemmel hizmet. Ben çok beğendim. Onarımlar hızlı ve verimli bir şekilde yapılır. Tüm sorunlarımla hızlı ve verimli bir şekilde başa çıktık. Çok teşekkür ederim!
Кондауров Сергей
29 Kasım 2024
Hizmeti beğendim, her şey hatasız, her şeyi mükemmel, hızlı bir şekilde yaptılar. Profesyoneller. Güvenmediğim ekstra işler bile yaptılar, ilgilendiğim konular hakkında tavsiyelerde bulundular. Büyük bir memnuniyetle ayrıldım. Çocuklara ve Andrew'a ayrı ayrı teşekkür ederim
Dmitriy Ch
28 Temmuz 2024
Отличный персонал! Квалифицированные, вежливые, тактичные, информативные. Да, и это важно! Работой очень доволен. Скоро планирую снова поехать к ним на новый фронт работ. Аккордик у меня старенький, но менять не хочу. Планирую и дальше обслуживаеться в этом сервисе.
Aleksey Yakovenko
20 Kasım 2024
Отличный автосервис, чисто, пунктуально, всё по записи. Демократичные цены, грамотный персонал. Приехал заменить патроны ламп задних фонарей (стопов) на honda crv-3, так как загоралось на табло "TSA" и следом "VSA". Работу сделали за 30 минут. Проблема решена, теперь ни какой светомузыки на табло (очень раздражало). Спасибо.!!!
Артем Ляликов
12 Mayıs 2024
Посещал данный сервис 09.05.2024 по предварительной записи. Приемщик Андрей, радушно встретил в назначенное время. Бесплатно сделали диагностику моему Honda Civic X и выполнили плановое ТО. Оперативно, качественно и по профессиональному быстро. Все расходники в наличии. Так же угостили замечательным кофе в зоне ожидания. Теперь только к вам! Однозначно рекомендую!
Bulat
27 Mayıs 2025
Mükemmel hizmet. Honda'nın garajındaysa, kesinlikle buraya servis yapın. Karmaşık konuşmalar olmadan, yedek parçalar stokta, hızlı bir şekilde kaydediliyor. Temiz bir çalışma alanı, bekleme alanı da var. Teşekkürler
Serega K.
14 Ağustos 2024
Впервые посетил техцентр. Остался очень доволен. Ребята опытные, сразу понял это. Цены доступные, запчасти в наличии. Получил все ответы на свои вопросы по автомобилю! Буду рад в будущем снова приехать сюда на обслуживание!