Hinkal Brothers

Menü
Haberler

Константин
22 Eylül 2025
Güzel kafe. İç mekan modern, ancak dekorasyonda ulusal motiflerle çok fazla ışık var. Mükemmel ve hızlı hizmet, herkes önerdi, yemekler hakkında konuştular. Khinkali liderliğindeki çok çeşitli ulusal mutfak yemekleri. Klasik seçenekler var, ancak farklı un türleri, ilginç dopalarla modern seçenekler var. Kumyk Khinkal'ı sosisle aldım – hamur fena değil, yaprakları ince ve aşırı pişmişti. Sosis lezzetli, et suyu yağlı, zengin ama aynı zamanda taze. Mucizevi bir şekilde, hafif ekşi süzme peynir ile iyi, ince ve tereyağlıdır. Genel olarak iyidir, ancak daha iyisi mümkündür, yerel mutfağı tanımak için yer iyidir. Nakit veya transfer yoluyla ödeme yapmaları istendi.
Temka
21 Ağustos 2025
İzlenimler: Dağıstan'ın gerçek tadını hissetmek istiyorsanız, Hinkal Brothers Cafe tam da kaçırılmaması gereken bir yer! İsmine tamamen uyan harika bir kuruluş. Mutfak (5/5): Burada, abartmadan, şehirdeki en iyi khinkalalardan birini hazırlıyorlar! Hamur ince, yumuşaktır, kesinlikle kauçuk değildir. Doldurma sulu ve lezzetlidir. Geleneksel et suyu ve adjika ile servis edilir - sadece lezzetlidir. Ayrıca denemenizi şiddetle tavsiye ederim: * Mucizevi bir şekilde - taze, gevrek, çeşitli dolgularla. * Kebaplar - Et mükemmel bir şekilde marine edilir ve kömür üzerinde pişirilir. * Hash - sabah gelen veya gerçek bir halk yemeği arayanlar için. Her şey çok taze, porsiyonlar cömert, kaliteli ürünler kullandıklarını hissediyorsunuz. Hizmet (5/5): Personel çok özenli, kibar ve yardımseverdir. Şüpheniz varsa her zaman size söyleyecekler, seçim konusunda yardımcı olacaklar. Yoğun saatlerde bile yiyecekler yeterince hızlı getirilir. Atmosfer ve iç mekan (5/5): Atmosfer çok rahat ve otantik.İç mekan modern Dağıstan tarzında yapılmıştır: hem geleneksel unsurlar hem de konforlu modern mobilyalar vardır. Temizlik ve düzen zirvede. Hem gürültülü bir arkadaş grubu hem de aile yemeği için harika. Fiyatlar (5/5): Paranın karşılığı kesinlikle adil.Makul bir para karşılığında lezzetli yiyeceklerden büyük porsiyonlar alıyorsunuz. Sonuç olarak: »Hinkal Brothers", Kafkas mutfağının tüm sevenler için Makhaçkale'de mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yerdir. Burada sadece doyurucu ve lezzetli bir öğle yemeği değil, aynı zamanda Dağıstan misafirperverliği hakkında da harika bir fikir edineceksiniz. Kesinlikle tekrar döneceğim!
Ольга Матяш
12 Ekim 2025
Bu kuruma tekrar döneceğimi söyleyemem, çok lezzetli ve rahat değildi, bu yüzden tadı ve rengi için 5 üzerinden 4 koydum Genel olarak konuşursak,: 1. Oldukça hızlı servis. Bulaşıkların her şeyin bir kerede çıkarıldığına dair bir uyarı var, bu yüzden masaya sığmadılar ve yandaki masaya koymak zorunda kaldılar, ancak birincisiyle başa çıkana kadar beklememiz gerekiyordu) 2. Yemekler olağandır, baharat, tuz ve doygunluktan çok yoksundu, her şey düz. Narenciye çayı en iyisidir. 3. Salon geniştir, rahat ve temiz bir konuma sahip olabilirsiniz.
Катерина
2 Ekim 2025
Çok rahat bir kurum. Buraya kahvaltıya geldiler, iki kişilik yaklaşık 1600 ruble çıktı. Lezzetli ve sıkı yediler. Çabuk pişirdiler. Kahve süper! Çok beğendim, bu kurumu Dağıstan'daki son gün için terk ettikleri için pişman olduk.
Ольга Д.
11 Kasım 2025
Bu sadece övgülerin ötesinde bir restoran!!!! İç mekandan başlayarak, modern, ancak ulusal dokunuşlarla mutfağa kadar!!! Her şeyden önce. Girişten başlayarak, konukların buluşmasından itibaren) hoş, cana yakın bir garson. Bizi ilgilendiren tüm yemekler hakkında çok detaylı ve ilginç bir şekilde konuştum! Deneme için bir porsiyon kuru kayısı püresi sipariş ettik ve ikimiz olduğumuzu görünce porsiyonu ikiye böldü!!! Bu sadece забота özen ve dikkat!!! Ve yulaf lapasının kendisini şiddetle tavsiye ediyoruz))) yemeklerin geri kalanı yarım porsiyon sipariş edilebilir, bu hiç sorunsuzdur, bu daha fazla yemek denemek istediğinizde çok uygundur ve mideniz sadece bir tanesidir... Botiashal çok çok lezzetli тонкое ince hamur, streç syyyr 😍. Garsonun her şeyden önce yemek yemesini tavsiye etmesi gerçekten hoşuma gitti, sıcakken mucizevi bir şekilde botishal oldu!!! Bu bir mucize)))) 😍 aynı gün restorana döndük, o kadar çok sevdik ki orada akşam yemeğine karar verildi! Ve sonra elbette khinkal'ı sipariş ettiler))) peki Dağıstan'da onsuz nereye varacak?! Bu sadece lezzetli!!!!! Sonuç olarak: Gastronomik bir tat orgazmı aldık обслуживания hizmetten, iyi bir zihinsel tutumdan, sakin rahatlıktan çok hoş izlenimler aldık... Çok teşekkür ederim ❤️😘 sen sadece harikasın!!!!
Светлана Каторова
4 Ağustos 2025
Sıcağında serin bir odada olmak güzel. Çok fazla masa yok ama şanslıydık. Ulusal yemekleri denemek istedim. Khinkal çok lezzetliydi, köftelerimiz patatesli Kurze'ye benziyor, mantılar lezzetli, ama annem daha lezzetli😀. Belki de tek not, tüm konuklara bir kerede yemek getirmektir, arkadaşlarımın çoktan yediği ortaya çıktı ve ben hala açım.
Юлия
3 Eylül 2025
Rahat bir kurum, Avar Khinkal ve kurze'yi etle denediler - her şey çok lezzetliydi ve uygun fiyatlarla. Porsiyonlar büyüktü, porsiyonu büyük değil standart olmasına rağmen khinkal'ı bitiremedik bile. Servis hızlıdır.
Вячеслав Симаков
2 Ağustos 2025
Milli mutfağı olan mükemmel bir kurum. Servis mükemmel, her şey hızlı ve verimli. Khinkalвкусныеlezzetli limonatalarцены fiyatlar ortalama, bu seviyedeki bir kurum için çok iyi. Bu kurumu tavsiye ederim!!!
Maria Kрамери
6 Ağustos 2025
Harika bir yer. Birkaç kez vardı . Khinkal lezzetlidir. Menü ulusal ve yeterince büyük. Keki mucizevi bir şekilde yüksekte. Dağıstan ve Avar Khinkal'ı çok beğendim. Lezzetli domla ve mantalar. Ve kuru kayısıdan komposto bir kova içebilirsiniz
ya.fox-85
11 Ağustos 2025
Makhaçkale'de geçidiydik, trene kısa bir süre önce bir şeyler atıştırmak için uğradık. Khinkal lezzetli, urbeçli kayısı püresi harika, çocuk çorbayı köfteli takdir etti! Yemek için her şey muhteşem, porsiyonlar büyük, fiyatlar uygun. Aydınlık salon, ilginç iç dekorasyon. Ve şimdi eksileri hakkında Personel genç, garson meslektaşlarıyla çalışma programını şiddetle tartıştığı için başka bir kokteyli unuttu. Restorana bir lastik bant satıcısının girmesine izin verdik. Mutfak personeli salona çıkıyor, barın arkasında hayatla ilgili hikayelerini yüksek sesle paylaşıyorlar, bunun için bir yıldız kiralıyorum, çünkü kendinizi istasyon bistrosu değil bir restoran olarak konumlandırıyorsunuz!
Любовь Солонская
9 Ekim 2025
Lezzetli, rahat.Kibar personel.Burada kahveyi ilk kez affogato'yu denedim, beğendim.Khinkal burada çok lezzetli hazırlanıyorlar.Yerlilerin tavsiyesi üzerine burayı ziyaret ettiler.Yakınlarda bir park var.Öneriyorum.
Вероника З.
27 Eylül 2025
Çok çok lezzetli! Porsiyonlar büyüktür, çabuk pişirilir. Kuzu ile Kumuk Khinkal sipariş ettim, fotoğraf ekliyorum. Menü geniştir, her zevke göre seçebilirsiniz) Ayrı ayrı, garsonların kızlarının kibar ve hızlı çalışmalarına dikkat etmek istiyorum
Екатерина
28 Temmuz 2025
Çok lezzetli, güzel, tatmin edici! Daha fazla yıldız koyabilirdin, seve seve koyardım Kurze ve Avar Khinkal her şeyi denemeli! Aksi takdirde, hiçbir şekilde)) Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim Ah evet, Mezim sadece gerekli🤣
Дарья Б.
5 Kasım 2025
Kafe, tasarımı oldukça münzevi olmasına rağmen rahattır. Khyakhyari çorbasını beğendim, büyük bir kısım ve sıcaktan sıcağa, sonbaharda yürüdükten sonra harika. Lezzetli Botlich turtası, porsiyon da hiç de yetersiz değil. Yemekleri kararlaştırılan sırada servis ettiler, tüm çalışanlar çok kibar, servis hızlı, kimsenin doz almasına gerek yok.
Иван М.
3 Kasım 2025
İncelemeler sayesinde kurumu seçtiler. Öğleden sonraydık. Çok sayıda ziyaretçi var ama garson yalnızdı. Uzun süre hizmet veriyorlar. Khinkal fena değil ama çok az et var. Mucizevi bir şekilde bitki çayı pek iyi değil. Patatesli Kurze'nin tadı sıradan köfte gibidir. Fiyatlar ortalamanın üzerinde. Mekanı beğenmedik.
Евгения Новикова
15 Ağustos 2025
Burada iki kez bulunduk, ilki tesadüfen, ikincisi ise şehrin yarısına bilerek gittiler. Rahat, temiz, lezzetli. Porsiyonlar büyüktür, bu hemen az yiyenler içindir. İki kişilik sakince bir porsiyon alabilirsiniz. Kahvaltıdan tatlıya kadar her şey var. Bu kafeyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Küçük bir eksi var, burası tuvalet. Tabii ki, ziyaretçilere daha dikkatli olmaları ve personele zamanında temizlik yapmaları için bir teklif var. Aksi takdirde her şey yolunda
Tatiana Sakharovskaya
10 Eylül 2025
Öğle yemeğindeydik, boş koltuk yoktu, masaların yarısı rezerve edildi. Sebze salatası, kuzu ile khinkal ve süzme peynirli kurze aldık. Yer pek hoşuma gitmedi, rahatlık yok, fast food restoranının atmosferi ama iyi - mobilyalar yeni, güzel, temiz, büyük pencereler. Belki atmosferin algılanması masaya bağlıdır. Garsonların bir şey tavsiye edecek zamanları yoktur, öğle yemeğinde dikilirler. Yemekler fena değil, ama sıradan, ortalama salata, başka yerlerde çok daha lezzetli, lezzetli domateslerle, yeşilliklerle tanıştık, burada öyle değil, en sıradan salata. Çok lezzetli bir salata beklemezseniz, normlar. Ama küçük bir hayal kırıklığı yaşadık. Khinkala hamuru yerlerde birbirine yapışmış, bu kritik değil, ancak hiçbir avantaj eklemiyor. İlk kez khinkal'ı denedim, belki bu benim yemeğim değil, çünkü artık khinkal sipariş vermemeye karar verdim, gestalt kapalı ve tamam. Genel olarak, normların yeri, ancak bir kez daha buraya gelmek istemiyorum ve özellikle lezzetli, rahat veya samimi görünmüyordu.
Анастасия Жданова
Lezzetli bir yemek için harika bir yer. Mantaları, ejderhaların khinkal'ını, kızartılmış kurze'yi denedik ve mucizevi bir şekilde lezzetliydi! 5+ için servis, garsonların kızları akıllıdır! Ama khachapuri'yi paket servise götürdüklerini yazmayı unuttum, her şey yolunda человека Kişi başı fiyata 1000-1200 çıkıyor
Igor P.
11 Kasım 2025
Harika bir kurum. Aydınlık, şık ve rahat iç mekan. Pazar öğleden sonra masaların yarısından fazlası doluydu ve bu da popülerliği doğruluyor. Altı veya yedi çeşit khinkala. Porsiyonlar büyüktür. Kartla ödeme yapabilirsiniz.
Т. В. Н.
13 Ağustos 2025
Orijinal Dağıstan mutfağına sahip çok atmosferik bir kafe. Keyifli personel, çok iyi garsonlar👍 her şey çok lezzetli, porsiyonlar büyük. Makhaçkale'de kim olacak burayı ziyaret edeceğinize pişman olmayacaksınız. Telefonla rezervasyon yaptırdım, önce telefonu almadılar ama sonra kendileri aradılar ve rezervasyon yaptırdılar
Olya Der
23 Ağustos 2025
Çok lezzetli bir mutfak, geri dönmek istediğim için) hoş personel her zaman yemeklerin seçimini söyleyecektir. Makhaçkale'de kaldığım her gün sadece burada akşam yemeği yedim, tüm yemekler harika. Herkese bu güzel yeri ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Инна Г.
15 Eylül 2025
Akşam bütün masalar doluyken geldiler. Oda küçüktür ve garantili oturmak veya pencereden bir masa seçmek istiyorsanız, önceden rezervasyon yaptırmak daha iyidir. Yemekler lezzetli ve doyurucu. Personel cana yakın.
Александр
18 Kasım 2025
Atıştırmak için harika bir yer. Çok çeşitli yemek seçeneklerine sahip rahat bir kafe. Çok beğendiğimiz kahvaltıya girdik. Servis nazik ve hızlıdır, yemeklerin servis edilmesi sizi uzun süre bekletmedi.
Светлана А.
8 Ağustos 2025
Sadece en iyi yer ve nokta İki çorba iki çeşit kurze sebze kesimi et ve botishal mucizesi için üç sos (çok fazla) 20 dakikada getirildi Her şey sadece suuuperrrr lezzetli. herkese tavsiye ederim.
Маргарита Алексанян
Dağıstan'ın ulusal mutfağını hoş bir atmosferde ve uygun fiyatlarla öğrenmek ve denemek istiyorsanız, o zaman buradasınız) Şehir merkezindeki en sevdiğim yer: Dağıstan'ın farklı halklarının çok çeşitli khinkalaları, kurze, mucize. Botishal sadece muhteşemdi! Ve lezzetli reçelli ne güzel çay) sadece ulusal mutfağı değil. Servis de iyidir) Makhaçkale'ye gittiğimde sürekli buraya gidiyorum)
Марина Лубнина
31 Temmuz 2025
Dağıstan'ın ulusal mutfağını tatmak istiyorsanız burayı ziyaret etmelisiniz! Çok çeşitli khinkallar, mucizeler, kurzeler. Menüde Avrupa mutfağı da var. Porsiyonlar büyük. Servis hızlıdır. Personel özenli.
дмитрий г.
27 Temmuz 2025
Lezzetli yemek isteyenler için harika bir yer. Makhaçkale'de ikamet ettiğimiz iki hafta boyunca oraya çok sık yemek yemeye gidiyoruz. Başka kurumlardaydık ama tekrar buraya dönüyoruz. Lezzetli, uygun fiyatlı, hızlı ve çok lezzetli yemek pişiriyor, personel çok kibar, misafirperver, yardımsever. Bana sorarsanız, sipariş vermenin daha iyi bir yolu nedir?) -böyle cevap vereceğim - her şey lezzetli, neredeyse her şeyi denedik) Aşçılara-çok lezzetli yemekler için alçak bir selam, salondaki kızlar -işiniz için çok teşekkür ederim - bunu 5+ için yaparsınız. Ve her seferinde büyük bir zevkle »bahşişi" bırakıyoruz! Teşekkürler Tavsiye etmek
Галина К.
11 Ağustos 2025
Ailemle öğle yemeğine gittik. Çok hoş bir kurum, uygun fiyatlar ve tabii ki lezzetli yemekler memnun kaldılar, her şeyi beğendik! Çok teşekkür ederim, başarı ve refah!!!
Михаил Самойлов
12 Eylül 2025
Mükemmel bir kurum, Makhaçkale'de ziyaret edecek herkese şiddetle tavsiye ederim. OOO yemekleri çok lezzetli, servis ateş, nadiren bahşiş bırakıyorum ama bu sefer bırakılamazdım). Beyler markasını saklayın, 4.600 yorum ve bunların hepsi kurgu alanından 5 için, ancak gerçek olduğu ortaya çıktı. Kurze'yi koçtan yedim, 420 s. 16 adet ve ayrıca önemsiz şeyler için toplam fatura 1000, dördü doldu!
Kriss
29 Temmuz 2025
Çok lezzetli! İyi yemek seçimi. Çorbalar harika, zengin, doyurucudur. Porsiyonlar yeterince büyük. İçi rahat, temiz, taze. İş yüküne rağmen servis hızlıdır. Memnuniyetle tekrar gireceğiz!
Екатерина Захарова
18 Eylül 2025
Milli mutfağı olan harika bir kafe. Lezzetli ve ucuz. Menü kartı kayıtsız kalmayacak. Hem et yiyenler hem de veganlar için yemekler.
evgeniya.b.g.g
31 Temmuz 2025
Çok lezzetli! Porsiyonlar çok büyük. Buraya ilk gün öğle yemeğine geldim ve bir şekilde gücümü hesaplamadım, bu yüzden mucizevi bir şekilde yanımda götürmek zorunda kaldım. Moskova'da mantı sipariş ettiğinizde size 3 parça getiriyorlar, burada çok daha fazlasını sundular)
Ольга К
11 Ağustos 2025
Harika bir yer! Dağıstan mutfağının en önemli yemeklerini denedik, her şey çok lezzetli, hızlı servis. Özellikle khinkal'ı, etli mucizeyi (bence tüm Makhaçkale'de en lezzetli olanı) ve urbeçli kayısı lapasını, mamma Mia'yı not etmek istiyorum!
Vgik
14 Eylül 2025
Lezzetli ve nokta! Kızartmalar harika, henüz çok lezzetli denemedim :) Khinkal benim için alışılmadık bir yemek ama lezzetli! Kuru kayısıdan gelen meyve suyu kokuyor, parmaklarını yalayacaksın! Bu vesileyle tekrar uğrayacağım. Eksilerden - küçük bir oda, masanın hala beklemesi gerekiyor. Tavsiye ederim!
Сергей Попов
6 Mayıs 2025
Bu kafeyi ziyaret etmekten tamamen memnun kaldık. * Khinkal * ve * mucize* sipariş ettiler - ve her iki yemek de beklentileri aştı. Khinkal mükemmel bir şekilde hazırlanmıştı: yumuşak hamur, kokulu et suyu ve sulu et. Mucizevi bir şekilde – dışı gevrek, içi sulu, harika bir dolguyla. Gerçekten ev yapımı bir tat! Rahat atmosferi, özenli hizmeti ve cömert porsiyonları için özel teşekkürler. Diğer yemekleri de denemek için kesinlikle tekrar döneceğiz!
Александр Т.
2 Ekim 2025
Çok, çok lezzetli ve atmosferik. Yerel Dağıstan mutfağının küçük bir kuruluşu. 2 kez vardı, neredeyse her şeyi denediler, çok beğendim.
Снежанна Ткачева
5 Mayıs 2025
Mükemmel kurum, havalı iç mekan, kibar personel (başörtüsü takan garson sıska bir kız, ne kadar hoş, tatlı, kibar, güzel) ❤️ Yemekler çok lezzetli, khinkal brothers'a her gezi lezzetli 😄 tüm yemekler lezzetli, porsiyonlar büyük 😍😍😍 Tavuklu ve peynirli krepler, kremalı soslu tavuklu sebze yahnisi, çok doyurucu hodgepodge, lezzetli lagman, yumurtalı kuze Her şeyi listeleyemezsiniz, ancak burada 10/10 ❤️ Çok büyük kahvaltılar Bu kurum için büyük bir artı, resimli menü, yemeğin nasıl görüneceği açık ve anlaşılır❤❤️
Ксения
4 Nisan 2025
Hızlı servis. Duşbara, Kumuk Khinkal, kurze ve bergamotlu çay sipariş ettiler. Her şey için 1520 ruble verdiler, ancak porsiyonlar küçük değil, bu yüzden fiyatlar çok uygun. Ayrıca lezzetli olduğunu da belirtmek isterim. Eksilerden - kedi kafede özgürce dolaşıyor, mobilyalara tırmanıyor ve her yerde sürünüyor. Bir yandan bu sevimli ve hatta birçok misafir onu besliyor, ancak kedi açıkça açık ve kirli, bu yüzden bunun ne kadar hijyenik olduğu ve ziyaretçiler için neye dönüşebileceği belli değil...
Александра Сковородникова
4 Ağustos 2025
Harika ulusal mutfak, tatlı için ekşi krema denemenizi tavsiye ederim, çok lezzetli, sıradışı! Dağ bitkilerinden çay, barista bize hangi bitkilerden boyadı, özenli hoş garsonlar, rahat astrosfer, lezzetli yemekler!
Казим Магомедов
5 Ekim 2025
Çok güzel ve hoş bir yer, çok lezzetli, özellikle khinkal ve balkabağı mucizesi, genel olarak limonataları hakkında farklı bir hikaye var, dana rostosu çok sıcak servis ediliyor (sıcak yiyecekleri sevenler için). Herkese bu kafeyi tavsiye ediyorum
Тамила Зимакова
30 Haziran 2025
Makhaçkale'deki en sevilen gastrolokasyonlardan biri. Khinkal çok lezzetli, porsiyonları büyük ve siparişi beklerken getirdikleri atıştırmalıkları da çok seviyorum — doğranmış salatalık ve havuç. Personel kibar, aceleci, siparişleri hızlı bir şekilde getiriyorlar. Orada sık sık sadece havaalanından hemen bu yere gelen turistleri görüyorum - bu çok tatlı ve Hinkal Brothers'ın itibarından bahsediyor
Сергей Абдулин
21 Ağustos 2025
Bir khinkal, etli bir mucize, iki kişilik dolma sipariş ettiler...mucizeyi yanlarına aldılar, yiyemediler) Her şey lezzetliydi, 15 dakikadan fazla beklemiyorlardı. Ulusal mutfağı denemek ve doyurucu lezzetli yemekler yemek istiyorsanız kurumu tavsiye ederim...
Мария Ч.
13 Ağustos 2024
Прекрасное место: Стильный интерьер с национальными мотивами, красивая посуда и в целом приятная атмосфера. Быстрое, приятное обслуживание, все очень ненавязчиво и заботливо. Сара очень милая, работает быстро и очень внимательна к гостям) благодаря ей, осталось очень приятное ощущение, что ты пришёл действительно в гости) Еда простая и очень вкусная. Супы на насыщенном бульоне, вкусные курзе, манты, чуду. Лимонад с настоящим пюре из ягод, а не химическая муть. Отдельный восторг кураговая каша с урбечем. Понравилось все без исключения! Здесь работает настоящая команда, желаем Вам процветания и развития.
Светлана Гаврилова
28 Temmuz 2025
Harika bir kafe. Lezzetli pişiriyorlar. Oldukça hızlı servis yapıyorlar. Çocuklu büyük bir şirkettik. Lezzetli ve hızlı bir şekilde beslendiler. Hem ulusal hem de Avrupa mutfağı var. Her zevke uygun. Öneriyorum.
Дмитрий З.
8 Mayıs 2025
Yerel lezzetli yemeklerin olduğu güzel bir yer. Çok çeşitli farklı yemekler - salatalar, çorbalar, khinkali'nin birçok versiyonu ve çok daha fazlası. Artan kısıtlama ile güler yüzlü ve çevik hizmet). Khinkal, ıspanaklı kekler, dana eti ve sebzeli rostolar denedik. Tavada kızartmalar aşağıdan siyaha yandı, ters çevrilmemiş gibi görünüyor.
Инкогнито 2555
26 Ağustos 2025
Bu kurumda ilk kez değil. Güzel servis, lezzetli yemekler, rahat odalar. Sahilden ve denizden çok uzak olmayan mükemmel bir yer. Uygun fiyat, hoş personel.
Ульяна Русакова
31 Mayıs 2025
Bu şimdiye kadar ziyaret ettiğim en iyi kafe Мах bir haftalığına Makhaçkale'de kalmaya geldim ve her gün kahvaltı yaptım, öğle veya akşam yemeği yedim, her şey çok lezzetli (birçok farklı yemek denedim), büyük porsiyonlar, çok hızlı servis ve tabii ki kibar personel hoş bir sürpriz yaptı. Harika çalışmanız için teşekkür ederim, kesinlikle en havalı kafe ❤️
Исаев Яков
24 Ekim 2024
Когда вкусно, тогда вкусно!!!) Прекрасное жаркое, вкусные национальные пельмешки (не помню как называются), отличные салаты. Не маленькие порции. Вкусные соуса. Есть возможность оплаты по карте. Звонили заказать столик, не взяли трубку, но перезвонили сами через несколько минут! Шустрые девочки официанты. Рекомендую!
Екатерина Юрьева
6 Eylül 2025
Khinkal'ı ve mucizeyi denedik. Çok lezzetli. Garsonlar özenli, kibardır. Kurumu beğendim
Ирина Д.
5 Haziran 2025
Aile çok lezzetli yediler, porsiyonları büyük, Dağıstan'ın ulusal mutfağından gerçek bir zevk aldılar. Garson çok iyi, bize kaç kişi için hangi porsiyonun yeterli olduğunu denemenin daha iyi olduğunu söyledi. Fotoğraftaki üç kişi için bizim için yeterli olduğu gerçeği. Fazla hareket etmediler, aç gitmediler. Mükemmel.