Гол+Пас

Şubeler

П
Пассажир Пассажир
21 Ağustos 2025
İyi servis. Her şey tamamen estetik açıdan hoş. En önemli şey hızlı pişirmedir. Rahat. Aramatlar gibi kokuyor. Bulaşıklar mükemmel temizdir. Oturmak rahat. Sessiz bir aile yeri.
Анастасия Андреенко
13 Ekim 2025
Lezzetli mutfak, çoğu zaman uzun zamandır sadece yemek yemeye geliyoruz. Lezzetli biftekler, salatalar, lezzetli çaylar, güler yüzlü personel.
Айжан Жексембаева
Doğruyu söylemek gerekirse, mutfak hayal kırıklığına uğradı, bifteği aldım, kötü pişirdiler, tam pişmesini istememe rağmen salata da vay canına değildi, sanki çürümüş bir şey eklemiş gibi Bar ve hizmet konusunda şikayet yok
С
Сабит С
30 Ekim 2025
Muhteşem bir kurum, mükemmel bir atmosfer, kibar ve güler yüzlü personel, aile kutlaması için ücretsiz vıp odası sağladı
Алдияр Аубакиров
Çok lezzetliydi, bir şişe bira seti sipariş ettiler. Çok pahalı değildi. Paran için en iyisi. Burgerleri denemeyi planlıyorum.
Н
Нуржан Сарбасов
18 Ekim 2024
Harika bir kurum! Güzel iç mekan, çeşitli menü, çok iştah açıcı yemekler + göze batmayan hizmet! Her şeyi beğendim!
Амина Машанло
10 Kasım 2025
Burayı seviyorum, her zaman çok lezzetli yemekler, üst düzey servis ve tabii ki şarkıcıları!!! Muhteşem ses
В
Владимир Кислюк
7 Aralık 2025
Fiyatlar harika, yemekler lezzetli, şişelerdeki bira ağır değil. Personel güler yüzlü, hizmet yerinde.
L
Lady Z
13 Temmuz 2025
İyi bir kurum, diğer şubelere benzemiyor. Mutfak ve bar diğer şubelere benzer, servis iyidir
Y
Yevgeniya O
3 Kasım 2024
Golpas ağını seviyorum, harika mutfak, servis, her zaman lezzetli! Şehirde birçok nokta var, vıp salonları, bazı noktalarda canlı müzik var.
Серик .
Spor barı olarak adlandırılamayan rahat ve ucuz bir yer. Daha çok bir pub gibi. Mutfak mükemmel. Öneriyorum
Наталья Лушникова
9 Haziran 2024
Keyifli vakit geçirmek için harika bir yer. Havyar ve krema soslu çok lezzetli somon, sebze ratatouille, biftekler. Hizmet zirvede. Her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş. Hepinize teşekkür ederim!
Максим И.
Genel olarak, bu kuruluşların tüm ağı oldukça ilginç, mutfağı lezzetli, tek dezavantajı menünün tek olması ve bazı yemeklerin bu kurumun belirli noktalarında servis edilmesi.
Е
Ерболат Шарапиденов
14 Mart 2025
8 Mart'ta kutlandılar, her şey seviyedeydi, layıktı, mutfak için rahmet çok lezzetli, kebaplar muhteşem
С
Сакен Сабыржан
4 Ekim 2025
Mutfakta mutfak, uygun fiyatlar. Tek şey büyük oyunlar gününde para yatırmayı zorluyor, ama bir şekilde para kazanmanız gerektiğini anlıyorum. Genel olarak, her şey harika
Меруерт Исина
19 Temmuz 2025
Harika bir atmosfer, lezzetli yemekler, güler yüzlü personel. Et her zamanki gibi ağızda mükemmel bir şekilde erir.
Mike G.
16 Kasım 2024
Harika mutfak, lezzetli. Harika bir atmosfer, rahat. Mükemmel garsonlar, kibar, hızlı servis yapıyorlar! Tavsiye ederim.
Л
Лаура Маликова
15 Eylül 2025
Atmosfer hoş, rahat iç mekan, personel özenli ve cana yakın.
Асель Аубакирова
10 Ekim 2024
En sevilen kuruluşlardan biri. Atmosferi, atmosferi, servisi gerçekten seviyorum. Genel olarak ben sık sık misafirim, tavsiye ederim! Çalışmalarınız ve müşteri odaklılığınız için çocuklara teşekkür ederiz!
A
Adiyat Mirasovich
22 Temmuz 2024
Çok lezzetli ve fiyatlar makul ve diğerleri her zamanki gibi% 10 hizmet almıyor. Hızlı hazırlıklar, güler yüzlü personel. Genel olarak 10/10
E
Elena Elena
8 Nisan 2025
İyi kurum, iyi mutfak, hizmet. Sadece 01.00'e kadar çalışıyorlar
Алтынай
29 Eylül 2025
Çok lezzetli bir mutfak. Seçilmiş sulu et. Her zaman mükemmel hizmet
amrink91
22 Nisan 2023
Her şey çok lezzetli! Bira et ve ekmek Faturayı öderken tek yapmanız gereken, her zaman ne için ödediğinizi kontrol etmenizdir. Neredeyse her seferinde çekime bir yerine 2 yemek eklendi ya da sipariş etmesem de nargile eklendi. Neredeyse tüm garsonlar bunu yapıyor.
Т
Тома Т.
20 Ocak 2025
Çok lezzetli, hızlı, atmosferik, geniş bir ürün yelpazesi
Sergey Di
3 Haziran 2023
Spor etkinliklerini izlemek için harika bir yer. Güzel mutfak. VIP kabinleri var. Et özellikle iyi pişirilir! Uygun fiyat. İyi hizmet.
Александр Шершнев
10 Aralık 2024
Şirket tarafından dinlendik, iyi servis lezzetli biftekler
Ажар Токсеитова
8 Ağustos 2024
Et lezzetli ama her şeyi sevmedim, sos çok akıcıydı ve bazıları et harikaydı, bazıları pek hoş değildi. Patlıcan salatası da lezzetli ve ekmektir. Kebaplar çok değil ve kısmı küçük. Sezar, birçok kurumda olduğu gibi standarttır: bir ton mayonezde bir sürü salata, bir sürü kraker.
Ж
Жанар К.
1 Mart 2024
Dinlenmek için harika bir yer.Çılgın mutfak, farklı yemekler .Harika hizmet, personel kibar.
Anara M.
10 Temmuz 2025
Harika mutfak, özellikle hodgepodge. Genel olarak bu ağı beğendim. Ve iç mekan hoş.
N
Nursulu Ospan
5 Ağustos 2025
Her zaman altın kabuklu tavuk siparişi verirken çok lezzetlidir. Herkese denemenizi tavsiye ederim
iAdina
20 Temmuz 2025
Her zamanki gibi lezzetli мясо et, içecek, her şeyi servis gibi нравится
И
Ильяс Бейбитович
8 Aralık 2025
Lezzetli ve çeşitli menüler. Hafta sonu daha iyi bir rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.
И
Инкар Аскеева
22 Ağustos 2024
Golpasınıza bayılıyorum, en lezzetli, en cana yakın ve sevgili) Aruzhan - aşkım ☺️😇🥰
А К
21 Ekim 2024
Futbol izlemek için çok havalı bir yer. Fiyat kalite zirvede
akadam
14 Ocak 2024
Penceresiz veya hiç yokmuş gibi gizlenmiş pencereleri olan bir yer. Tuvalette beklenmedik bir şey var... bide. Giriş tuhaf: Önce verandadaki kapıyı komşu kuruluşla karıştırabilirsiniz, içeride hem asansör hem de merdiven var. Ve yukarı çıksan bile, masalı bir alan bulmadan önce sola doğru bir yere gitmen gerekiyor. Masaların bir kısmı yükseltilmiş bir zemine yerleştirilmiş ve sahnede oturuyormuşsunuz ve herkes size bakıyormuş gibi geliyor. Ve oradan çıktığın zaman, yanılmamak ve dilini ısırmamak için bir anlığına ayıplanmalı ve nöbeti hatırlamalısın. Evet ve Alman şişelemesinden sonra başım çok ağrıyordu. İki katı ucuz Linebrew'a buna izin verilmedi.
ЖАНБОЛАТ ТЛЕМИСОВ
15 Haziran 2025
Güzel restoran barı. Lezzetli biftekler, iyi hizmet
Елена Шубина
Çok beğendim. Fiyat-kalite oranı çok memnun oldu.
Р
Руслан Жумыранов
16 Ekim 2025
Rahat bir yer, mutfak güzel, biftekler lezzetli 👍
Марлен Кайратов
27 Temmuz 2025
Lezzetli, en ilahi sezar denediğim:)
Г
Гульжан Сулейменова
Lezzetli, fiyatlar makul her şeyi beğendim
Жанбулат Тлемисов
24 Ocak 2024
Lezzetli, fiyatlar ortalama, rahat, asansör var, porsiyonlar büyük, nadiren boş yerler var.
Ruslan Seitkhazin
21 Ekim 2025
Mükemmel fiyatlar ve çeşitli menü
Roman
9 Eylül 2024
Et lezzetli, köpüklü bira. Gitmeye değer 👍
Х
Халид Халидов
18 Ekim 2025
Et birinci sınıf, çok lezzetli
Т
Талгат Космухамбетов
8 Aralık 2024
Güzel kafe ve hoş garson Aruzhan
Назарбек Абдинов
22 Eylül 2025
Bu arada, Markalı Sosisler Fiyatlara Ateş Ediyor, orada Dinlenmeyi Çok sevmiyorum)))
О
Олеся З.
30 Ocak 2024
Hoş bir atmosfer, uygun fiyatlar, oldukça lezzetli ve rahat
Н
Нурасыл Орынбек
3 Ağustos 2025
Genel olarak, sokaktaki koyda bile yerin kokusunu sevmiyorum, evsizler orada yalnız ve her şey hoşuna gitmediği gibi, hizmet de öyle
Мирлан Т.
19 Ağustos 2024
Harika mutfak!!! Hizmet süper
Ice F.
30 Haziran 2024
Birayı beğenmedim Böyle bir bira için fiyatlar pahalıdır