Emirmed

Haberler
Şubeler

Zhandos Muratbekov
22 Ocak 2025
7/24 çalışıyorlar. Kritik durumlarda tavsiyede bulunabilecek ve ilk yardım sağlayabilecek tüm uzmanlar var. Mrg'nizin, röntgeninizin, analiz laboratuvarınızın ve diğer ekipmanlarınızın varlığı çok uygundur. Hizmet fiyatları ile ilgili olarak, özel kliniklerle karşılaştırıldığında ortalamanın altında. Doktorlar farklıdır, deneyimi büyük olan, bir veya iki yılı olan, ancak genel olarak kalifiye olanlardır. Hayat kesmek, sitede doq.kz Emirmed'de doğru uzmanı bulabilir ve randevu alırken indirim alabilirsiniz, daha sonra bunu emirmed kayıt memurlarına açıkladığınızdan emin olun. Size iyi sağlık!
LevLarry Levin
3 Mart 2025
Aralık 2024'te buradaydım (sabah) sıra yok, her şey hızlı. Endokrinolog (Elmira) ile randevudan sonra harmonlar için test yaptırmam gerekiyordu. Dürüstçe ona onlar için param olmadığını söyledim ve o sadece gülümsemeyle cevap verdi, onları aynı gün ve onlardan geçirmenin benim için uygun olmadığını, hatta testleri nereden daha ucuza veya tamamen ücretsiz alabileceğinizi bile söyledi, ertesi gün bunu yaptım. Sonuç olarak, tekrar randevumda şekere daha fazla teslim etmem söylendi, ancak tamamen benim için daha iyi bir tedavi seçmek uğruna ve mevcut testlerle şeker için analiz etmeden alabileceğim ilaçlar yazdılar. Sonuç olarak, aşağıdaki miktar tedavi için beni aldı: 7000 + 5000 endokrinolog konsültasyonu (birinci ve ikinci), 6000 meme ultrasonu, 5000 kalp kardiyogramı, 1900 flura, yaklaşık 2000 (tam olarak hatırlamıyorum) Genel kan testleri, mikro reaksiyon ve sarı sıvı. Sonuç olarak: yaklaşık 27.000. Bu paradan bir kuruş bile pişman değilim. Tek şey: Kan testinden sonra damarım normalden daha uzun süre iyileşmişti ve pamuğu çıkardıktan sonra izim vardı ve birkaç dakika sonra kanın hala zayıf ama aktığını gördüm. Ve bu kesinlikle sağlığım yüzünden değil, ertesi gün başka bir klinikte ağrısız kan aldım ve 10 dakika sonra hiçbir iz yoktu. Bu nedenle, tedavinin çoğunu burada geçirmenizi tavsiye edebilirim (daha önce kontrol ettiğim bir şey), ancak testleri burada yaptırmamak daha iyidir. Ama yine de 24 saat resepsiyon ve çok sayıda kalifiye uzman için 5 yıldız veriyorum. Hastanede olduğum için daha önce hiç sevinmedim.
Denis Orlov
4 Ekim 2025
Bugün bu merkeze başvurmaya karar verdim. Resepsiyona gittim ve tedavi odası olup olmadığını sordum. Orada olduğunu söylediler. Doktordan bir sevk gösterdim, şemaya göre Rumalon'un kas içi enjeksiyon anlamına geldiğini söylüyor. Tc tedavi odasına vaktim olmadı döndü ve bu yüzden 4 günlük enjeksiyonum var. Sonuç olarak, enjeksiyon kelimesinin size yazılmadığını söylediler, 302'ye gidin ve size yapıp yapmayacaklarını sorun. Yetkinlik seviyesi sıfırdır. Görünüşe göre burada sadece bir sürü test atayabilirler ve insanlardan para alabilirler. Buraya ayak basmayacaksın.
Виктория Сергеевна
9 Ağustos 2025
Emirmed'i duyunca kulaklarımda çınlama var. Emirmed'de bizim güzel Yulia Viktorovna'mız var. En harika doktor. Bütün ailemizle ona tedavi oluyoruz. Ve her zaman doğru tedaviyi verir. Ona çok teşekkür ederim ve tanrı ona sağlık versin.Ve kliniğin kendisi de iyi temiz. Teşekkürler.
Alena K
26 Kasım 2024
Gerekli tüm uzmanlar, gerçekten uzmanlar! Söyleyecekler, gösterecekler ve nereye ve nereden yazacaklar. Şimdi sadece buraya gideceğim, resepsiyon sadece canlı sıraya giriyor. Sırada 2-3 kişi var.Resepsiyonun yarım saat sürdüğünü unutmayın. Klinik günün her saati çalışıyor, bu da geç saatlere kadar çalışanlar için çok uygun. Bağlantı yok, sadece yönde.«103» uygulaması aracılığıyla indirimler
РайХаН РайХаН
7 Ağustos 2025
Harika bir klinik. Geniş. Rahat. İşinde yetkin, çok hoş bir adam olan üroloğa gittik. Resepsiyondaki kızlar sorulara derhal cevap veriyorlar. Ancak her adım için ödeme yapmanız gerekiyor, testlerle doktora bir randevunun maliyeti yaklaşık 30.000'dir. Testlerin tam bir listesini yazarak müşteriden mümkün olduğunca tüm parayı nasıl sıkacaklarını biliyorlar
Т
Татьяна Т
23 Kasım 2025
Geçenlerde resepsiyon için oradaydık. Her şeyi beğendim. Güler yüzlü personel, iyi doktorlar. Her şey hızlı. Tek dezavantajı çok pahalı olmasıdır. Belki şimdi her yerde böyle. Uzun zamandır ücretli kliniklere gitmedim. Ancak diğer yandan birçok doktor için indirimler var. Böylece bir şeyden tasarruf edebilirsiniz.
Илья Прибиль
25 Kasım 2025
Kollarından sonra işlerine atıfta bulunuyorlar: Doktordan randevu aldım. Sabah resepsiyonu için şehrin her yerine gidiyordum, geldiğimde doktorun hastalık izninde olduğu söylendi. Neden kimse bu konuda uyarmıyor. Yöneticiyle uğraşmak zorunda kaldım. Başka bir zaman yöneticiden bana bir sertifika vermesini istedi. Sonuç olarak, herkes bunu unuttu ve onlardan 2 kez sormam gerekti.

Bu tavrın neden olduğunu pek anlamıyorum.
Parayı ödediğinizde aklı başında bir hizmet almak istersiniz, bu değil.
Дима Сиднев
20 Kasım 2025
Resepsiyonda ve kasada kuyruklar büyük, iki bilet gişesi bu kadar çok insanla baş edemiyor, içi temiz ve temiz, personel hoş yanıt veriyor
Алена Ц.
17 Kasım 2025
Genel olarak iyi ve hızlı hizmet. Uygun kayıt. Beklemeye göre, pratik olarak zamana göre. Doktorlar farklı çalışıyor, belirli bir uzmanın incelemesine bakmanız gerekiyor. Ama genel olarak tavsiye ederim
Абай С.
24 Ocak 2025
Günün her saatinde ve sırasız olması harika (resepsiyona ve kasaya ek olarak - her zaman bir sıra vardır, ancak genel olarak normal hareket eder). Doktorlar farklıdır - bazı uzmanlar hizmeti anlayarak iyidir, ancak bazıları devlet kliniklerinde olduğu gibidir.
Гаухар Файзулина
25 Aralık 2025
Bystrova Elena Valerievna- her hastadan çok sorumlu olan kbb, çocuklara özel bir yaklaşım, çocuğun prosedürlerden ağlamadığını bile sakinleştirecek ve sevindirecektir
Земфира Земфира
19 Temmuz 2025
Güzel bir yer, çok güler yüzlü personel.Her şey temiz, hızlı ve temiz, fiyatlar oldukça kabul edilebilir.Kayıt, prensipte normaldir, çok uzun süre beklemeye gerek yoktur!Doktorlar iyidir.
Sultan Dosh
22 Ağustos 2025
Orada tedavi görüyorum, doktorlar iyi, testler ve diğer her şey hızlı bir şekilde yerinde. Doktorlar uzmanlar, iyiler. Fiyatlar, diğer kliniklere kıyasla ücretsiz olarak makul.
М
Михаил Н.
28 Kasım 2025
İyi ve kaliteli bir klinik, doktorlar işlerinde profesyoneldir. 7/24 çalışırlar ki bu çok uygundur. Uygun fiyatlar, modern tıbbi ekipmanlar ve iyi bir bina
Ирина Варламова
20 Eylül 2025
Orada anestezili bir MRI taraması yaptım, anestezi uzmanını çok beğendim, her şeyi açıkladım, sakinleştirdim, tüm prosedürün yanındaydı ve işlemden sonra durumu kontrol ettim.
Максим В.
10 Kasım 2025
Bu kliniği tavsiye etmiyorum. Buradaki doktorlar sahte, ne olduğunu bilmediklerini tavsiye ediyorlar. Temel hizmetlerin nasıl sağlanacağı, damlalık veya enjeksiyon gibi, ancak kesinlikle buraya danışmaya değmez.
Жазира Кадырова
12 Haziran 2025
Çok basit. Sayım merkezi kasadaki bir meblağın tamamen farklı olduğunu söylüyor. Ama bunun bedelini ödediler. Ama ultrasonu yapan doktor genellikle hayal kırıklığına uğradım, peçeyi değiştirmediler, küçük bir parça tuvalet kağıdıyla silmelerine izin verdiler, çok kaba bir şekilde attılar. Ultrason 2 dakika geçti. Çocuğun büyüklüğü hakkında hiçbir şey söylemediler, ağırlığı yok, sadece 2 saniye kalp atışı yok. Korkunç derecede kaba davranıyorum, sonuçta, ultrason + laboratuvara Aitymbetov'un doktoru Zhanna Kasymovna ödemeden para ödemiyorum. Her seferinde sadece Emirmed'de tedavi görmüştüm, şimdi bu doktor yüzünden bu ilk defa çıplak kalmıyor. Çok hayal kırıklığına uğradım . Sanki ödemesiz geliyormuş gibi.
Галина Горбунова
9 Ekim 2024
İnsanlara karşı tutum kaba. Çocuğu beynin Mrg'sine kaydettiler (bu kliniği doktor tavsiye etti, çünkü resimler mükemmel çözünürlükte). Saat 7.00'ye kaydettiler, zamanında geldik, baldan.Kimsenin personeli olmadığı ortaya çıktı, habersiz kayıt saat 8.30'a ertelendi.Kimse bizi bu konuda bilgilendirmeye tenezzül etmedi. Bu klinikte MRG ucuz bir zevk değil, aynı zamanda kayıt ama ön ödemeli. Bu klinikte bir kez daha olmak istemeyecekler mi
И
Игорь Малышенко
16 Haziran 2025
Nörolog Leyla Malikova'nın doktorunun randevusundaydım. Ayakların yanması ve ayaklara (özellikle sağa) basamama sorunuyla uğraştım. Beşinci gün taburcu edilen tedavi sürecinden sonra rahatladım. Kursa devam ediyorum, umarım olumlu bir sonuç alırım. Doktora teşekkür ederim.
Дарья Литвинова
21 Temmuz 2025
Güzel tıp merkezi. Nitelikli uzmanlar. Ultrason doktoru en üst düzeydedir. Tek bir yerde eksiksiz hizmet yelpazesi. Bu tıp merkezini tavsiye ediyorum. İyi kasiyerler, yardımsever çalışanlar.
Николай Булыкин
20 Temmuz 2024
Bilirsin, onun kabulünün diğerlerinden daha pahalı olmasının bir nedeni yok. Gecenin bir yarısı akut pürülan otiti olan bir kızı kliniğe getirdim ve onu göreve getirdim. Gerekli tüm manipülasyonlar derhal yapıldı, gelecekte iyileşmeye öncülük etti. Birincisi, bu, görünüşe göre, alanında geniş deneyime sahip yetkin bir doktordur. İkincisi, itirazlarla çalışmaya hayret etti. Emir tonu yok, saçma sözler yok, neler olup bittiğini, bunun sonuçlarının ne olduğunu ve yapmaması için ne yapılması gerektiğini kısaca açıkladık. Üçüncüsü, tahmin işitmenin% 30-40'ını korumaktı ve sonuç olarak, hiç kayıp olarak algılanmayan% 80'imiz var.
Доми Птичка
17 Ekim 2025
Röntgen çektikten sonra bunu sağ veya sol bacak anlayamadılar. Ve bu şaka değil. Düşük vasıflı doktorların% 70'i. İyi şanslar için teşhisler . Çoğu zaman analizlerde hatalar oldu - tekrar aldılar. Tavsiye etmiyorum
828555 Бурхан
20 Eylül 2024
Açıkçası, korkunç izlenim, devlet kliniğine gitmiş olmam gibi, sıra her yerde ve her şeyde, yemek odasının arkasından yemek odası gibi kokuyor, personel dikkatsiz, ne için para ödediğiniz belli değil. Paranız varsa, en iyi şekilde yararlanacağınız başka bir hastane arayın
Е
Еркін Исабеков
9 Kasım 2025
Bence doktorlar iyidir. Bir pulmanologu ziyaret ettim, doktorun deneyimli ve yetkin olduğu ortaya çıktı, muayeneye randevu verdiler. Bence pahalı. Ancak dedikleri gibi sağlıktan tasarruf etmiyorlar.
Неизвестная.
3 Nisan 2025
Pahalı, hatta çok uzun süre beklemek de çok pahalı ve fiyatlar çok pahalı.Onarımlarda her şey yolunda, doktorlar işlerini tatmin edici bir şekilde yapıyorlar.Enjeksiyon yapan ve damlalık koyan doktorlar. Bu konuya yaklaşalım. Hangi doktoru bilmiyorum ama içlerinden biri bana kıçıma değil, sırtımın alt kısmına ve biraz sağ böbreğime ve bu böbreğin altına enjeksiyon yaptırdı. Bu yara 7 gün sürdü. Odayı daha büyük yapsaydı daha da iyi olurdu. Orada da sıra cehennemdir.
Ю
Юлия Рыжкова
6 Eylül 2025
Elbette tüm ekipmanlarla dolu, ancak tüm doktorları kovalıyorlar. Açıkçası bu onların kazançları. Fiyat etiketi benzer merkezlerden daha pahalıdır, ancak günün her saati çalıştıkları uygundur.
Arman Kasenov
10 Aralık 2024
Tıp merkezi her zaman insanlarla doludur, kayıt yoktur canlı kuyruk. Hastanede servis en iyisini istiyor, hemşireler sistemi iğrenç bir şekilde yerleştiriyor, tüm elleri bir uyuşturucu bağımlısı gibi çürükler içinde. Kısacası Sayahat'ta Emirmed'e gitmenizi tavsiye etmiyorum
A
Ann40
9 Mayıs 2024
Klinikten hayal kırıklığına uğradılar ve sanırım aniden oraya bir kez daha gidersek, bu ancak en acil durumda olacak. Elbette bize kontrastlı bir beyin MRG hizmeti verildi (63.000'e - ve bu şehirdeki en düşük fiyat değil), ancak ücretli bir klinikte olma hissine kapılmadık. Kliniğin liderliğinin telefonlarda oturan laboratuvar teknisyenlerine ve hemşirelere dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum, hastalarla haberleri neşeyle tartışıyorlar. Ve resepsiyonda ve kasada kuyruklar oluşturulmaması için resepsiyon işini organize etmek kötü olmazdı, ama inan bana sıra en az sıradan klinikte değildi. Ne yazık ki personelin iyi niyeti de göze çarpmadı. Hizmetin bize verildiğini tekrar ediyorum, doktorun sonucunu bekliyoruz, ancak resepsiyondan gelen tortu olumlu kalmadı.
Тимур Ганиуллин
31 Ekim 2025
Sorumsuz klinik. Vatsapa'da yarın ekstreterya ürografisine gelebilirsiniz. Prosedüre hazırlanıyorsun, geliyorsun ve doktorun »hastalık iznine gittiği" ortaya çıkıyor Bir günde hazırlanması gereken prosedürlere belki daha sorumlu bir şekilde yaklaşmanız gerekir, değil mi?
Юрий Школьников
15 Şubat 2024
Birçok doktor var ve hızlı bir şekilde konsültasyon veya muayene alabilirsiniz. Ancak doktorların profesyonelliğini sorguluyorum. Bronşit için kan testi yapılmadan bana antibiyotik verildi. İnisiyatifimle bir analiz yaptım, başka bir doktora danıştım ve viral kaynaklı hastalık ve antibiyotiklerin yardımcı olmayacağı sonucuna vardım. Genel olarak, doktorun sonucundan sonra düşünün, okuyun, karşılaştırın.
Майлис
30 Aralık 2023
Terrier Akzada'nın doktor terapistini çok beğendim, işine çok sorumlu bir şekilde yaklaşıyor, hastalık iznini uzatmakta ısrar ettiği için ona çok minnettarım.Tedaviyi reçete ettim, çok çabuk testler yaptım. Sadece iki eksi vardı, ilk gün onun için büyük bir canlı kuyruk ve ikinci bir eksi vardı, eğer randevu için ödeme yapmadıysa, doktorun yapacak hiçbir şeyi yok ve temelde görmüyor. Caspi Red'de ödeme yapılmasını sevdim, çok uygun, çünkü fiyatlarının pahalı olmadığı göz önüne alındığında bile bir dizi test ve BT taraması yaparsanız, bu miktar için normal çıktı. Ama buna değdi, etki sağlanacak) Kesinlikle onlara tekrar gideceğim
Н
Нурай Бабаева
2 Şubat 2025
İlk defa göz doktoruyla randevuya geldik,iyi doktor! Oğlumu inceledim, her şeyi açıkladım, tüm soruları her şeyi net bir şekilde açıkladım...Taylan Aydana B.tavsiye ederim...
Nazira Sailer
4 Ağustos 2025
Bir kardiyolog ve bir Nöropatolog vardı, her şey muhteşem, hızlı ve etkili bir şekilde geçti! Doktorlar kendi işlerinde profesyoneldir.
М
Меруерт Игембаева
4 Eylül 2025
Laura'daydılar, baktım, otitli kızına tedavi önerdim. Tedavi yardımcı oldu. Memnun olduk.
Ольга Л
18 Haziran 2024
Çabuk, sakince servis yaptılar. Doktorlar neredeyse günün her saati çalışıyorlar. Doğru zamanda yardım ediyor. Odanın kendisinde her şey temiz ve kullanışlıdır. Ziyaret ettiğim tüm şubelerden sadece bu şubeyi beğendim
галина голубенко
8 Haziran 2024
Günün her saati uzmanlara gidebilir, BT testleri, MRI taramaları yaptırabilirsiniz. Personel kibar, canlı kuyruk, bazen resepsiyon için uzun süre beklemek. Tedavinin kalitesi her zaman uygun değildir, ancak çoğunlukla doktorlar yetkindir, incelemeleri okumak daha iyidir. Büyük bir eksi, bazen olup olmadıklarını sormadan parayla yüklenmeleridir.
А
Антонина Бадирханова
9 Kasım 2024
Bu klinik hakkında yazıyorum! Tek ihtiyacım olan, çok hızlı bir şekilde oradan geçiyordum! Sağlık personeli harika, yetkin ve kalifiye!
Михаил Евгеньевич
14 Mayıs 2025
Yalnızca ön ödemeli kayıt. Ödemedim - yöneticiler kaydettiklerini söylese de sistemde kayıt olmadığı anlamına geliyor. Kayıttan geliyorsun ve bir buçuk saat daha bekliyorsun. Devlet kliniklerinde böyle bir rezalet yoktur.
И
Ира К ра
30 Ekim 2025
Korkunç bir doktor yazmak istedim, iyileşmiyor ama yüzükleri sırtımda bir problemle geldim ve iğnelerden MRI'DAN hava alamadım, bana alerjim olduğu bir damlalık yazdı ve elimde şiddetli bir şişlik vardı, omzumda ter döktü, bir nedenden dolayı yazdı ve artoksan hakkında şikayet etmek istedi beyin cerrahı Jenbaev Erbol Serizhanovich onun için neredeyse sağlığına tamamen zarar veriyordu insanlara olabildiğince davrandı ve şu anda elin nasıl şiştiği ve nasıl mümkün olduğu konusunda bir fotoğraf ekleyeceğim.
Н
Наталья зеленкова
4 Aralık 2024
Testleri çabucak geçtim, ancak göğüs hastalıkları uzmanı korkunç bir doktor, böyle doktorların olduğuna inanamıyorum, ağzında sakız var ve ayağıyla bir salıncakta olduğu gibi güvendim
Гульназа Саитова
7 Haziran 2025
Önce florografi yaptılar, bir sonuç verdiler, 19 dakika sonra ayrıldık, tanıyı karıştırdığımızı söylediler, gerçekten hiçbir şeyi açıklamaya gelmelerini istediler, aradık
А
Альбина Курганская
24 Temmuz 2023
Nurzhanova Gulnara Aydarovna'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum!!!Sonuçlarına tamamen güvenilebilecek olan işinde bir profesyonel, 8 yıl önce ımmeno Gulnara Aidarovna kızımın kalbinin eşiğini keşfetti, neyse ki her şey mükemmel çalışıyor!Her altı yılda bir randevuya Gülnara Aydınovna'ya geliyoruz, çok hoş, empatik, her zaman doğru kelimeleri bulacak, sakinleşecek, 8 yılda doktorumuzun profesyonelliğinden bir kereden fazla şüphe duymadık!!!Araştırmanın kesin sonucu için sadece Gulnara Aydın'a tavsiye ediyoruz!!!Teşekkür ederiz!!!🙏🙏🙏
Б
Босик Босс
8 Mart 2024
Pek değil. İlk ultrasonda 3 yıl önce bana verilen teşhisi doğrulayamadılar. 2 hafta sonra onlardan ultrason çektim, sadece başka bir kadın. İşte o aferin! Her şeyi gördüm, her şeyi ayrıntılı olarak tekrar izledim ve teşhisimi doğruladım. Kime ulaştığınıza bağlı olarak ortaya çıkıyor. Bu kadına ilk kez geldiyseniz, ikinci kez çekim yapıp para harcamanıza gerek yoktu.
Руслан Бахтигареев
9 Eylül 2024
Kayıt ve ödeme sistemi çok topal. Önce resepsiyon için sıraya giriyorsun, sonra kasaya gidiyorsun, sonra doktora gidiyorsun.
сергей иванов
5 Şubat 2025
Tıp merkezinin kendisi kendi başına iyidir, ancak oraya ulaşana kadar delirebilirsiniz ve çoğu zaman elektrikleri kesiliyor, bu nedenle çok büyük bir sıra şimdi yöneticinizin saygısı ve okuryazarlığı olmadığı için bir yıldız. Eğer bir kişinin adı ve soyadı büyük harfle yazılırsa. Hala okuryazar olmadığınız ortaya çıkıyor. İnsanlara nasıl teşhis koyuyorsunuz. Utanç verici
Танюша
5 Haziran 2024
Tüm prosedürler oldukça hızlı bir şekilde geçti -muayene, konsültasyon ve tıbbi yardım sağlanması.Personel hastalara kibar ve şefkatli davranır.
A
Alexandr Ryabtsovskiy
21 Ocak 2024
Eşsiz tıbbi eğitim! Hemen hemen tüm sorunlar için yüksek vasıflı uzmanlar tarafından 24 saat resepsiyon, yüksek teknolojili ekipmanlar nazik fiyatlar, tüm bunlar Emirmed'i gerçekten popüler kılıyor! Her şeyden önce, tüm bunların arkasında yüksek düzeyde bir yönetim olduğunu hissedebiliyorum. Dilek, dış giyimli insanların dört kata koşmaması için bir giyinme odası düzenlemektir. Bystrova Elena Vladimirovna, Tanrı'nın doktoru, tıp bilimleri doktoru, küçük çocuklarla ve yaşlılarla nasıl çalıştığını görmek çok pahalı. Tecrübesi ve otoritesiyle, seçkin bir klinikte sakince çalışırdım ve o gece gündüz insan girdabında ... Alçak bir yay!
Z
Zhanar Umarova
12 Mart 2025
Burada oğluna dişçiden, hızlı ve kaliteli bir muayeneden, kibar personelden bir EKG yaptılar.
Руслан Сулеев
11 Ekim 2025
Elena Valerievna, Bystrov'un resepsiyonundaydım, işleriyle meşgul bir şeyle bizi Aparat'ta beklemeye bıraktı ve kendisi başkalarıyla iletişim kurmak için büfeye gitti, sürekli telefonda biriyle yazışarak teşhis koyamadı