Easyfab

Евгений
13 Haziran 2025
Böylece ailem EASYFAB şirketinden Easy 80 evinin mutlu sahipleri olarak ilk ay geçti. Uzun süre baktık, seçtik, ilk evimiz! Pek çok sergi evini, farklı şirketleri gezdik, birçok yöneticiyle konuştuk, ancak İzifab'ın teklifi maliyet, inşaat süresi ve şartnameye giren malzemeler açısından en ilginç olanıydı. Derzhuyinka'ya (satış ofisi) ilk geldiğimizde çok sevindim. Profesyonelce, yetkin bir şekilde çalışabilen söz ve eylem adamı Yönetici Elman ile tanıştık, Elman bizi inşaatın başından sonuna kadar her aşamada yönlendirdi. Sözleşmenin imzalanmasından ve inşaatın başlamasından sonra, evimin şantiyeye nasıl monte edileceğinin fotoğrafları ve videoları düzenli olarak bana gönderildi. Evin montajı ve montajından sonra vakfın kurulumundan temizlenen son ahşap parçasına kadar tüm aşamalar tam zamanında tamamlanmıştır. Topova'nın organizasyonu için tüm şirkete büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum, basit bir süreç değil. Birkaç ay içinde açık bir alanda harika bir ev ortaya çıktı. Montajcılara çocuklar için ayrı bir saygı vardır. Daha fazla uzatmadan veya soru sormadan bir hafta içinde, havalı ekipleriyle evi topladılar ve inşaat tamamlandıktan sonra siteyi o kadar mükemmel bir şekilde temizlediler ki, evin hemen tamamen monte edilmiş ve helikopterden kurulmuş olduğu izlenimi vardı))) Güvenle söyleyeceğim, kesinlikle bir ev seçmekle karşı karşıya olanlara kesinlikle İziFab için durmalarını tavsiye ederim! Bu adamlar güzel ve kaliteli yapmayı, insanları mutlu etmeyi biliyorlar. Elimi sıkıyorum ve projemize katılan tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum!
Дима Володин
23 Eylül 2025
Site, sergide gelip evi görebileceğiniz yeri gösteriyor. Gösteri için bir yöneticiyle iletişime geçmek için belirtilen telefondan arama girişimleri başarılı olmadı, ancak ev sergide olduğu ve en azından bir kısmının oraya erişmesi gerektiği için en azından evin kendisine görsel olarak bakmaya karar verildi... Ama bu evde değil))) Sadece çıplak temel. Ve başlangıç seviyesinde zaten bu kadar çok söve varsa sizinle nasıl çalışmaya başlayabilirsiniz?
Надежда Обухова
26 Mayıs 2025