Dupleks

Menü
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Наталья А.
Güzel ızgara bar. Lezzetli biftekler (imzalı Dubleks, çok yumuşak ve sulu etler aldık), salatalar, sarımsaklı krutonlar. Vişneli turtayı beğendim - dolguyu bulaşmıyor (diğer bazı kafelerde olduğu gibi), kiraz parçalarıyla. Hızlı ve kaliteli hizmet. Tavsiye ederim!
Виктор Гладков
27 Nisan 2025
Burayı dün - Cumartesi günü derecelendirmeye göre aradılar. Aradılar - yarın öğle yemeği için iki kişilik bir masa ayırtmam gerekip gerekmediğini. Telefonu ilk bip sesinden sonra aldılar: "Sadece gelin!". Şimdi burada karımla oturuyoruz. Muhtemelen ikinci saat zaten... Barmen ve o garson Alexander kibar, göze çarpmayan bir şekilde iletişim kuruyor - iletişimde çok hoş. Tavuk kebabı sipariş ettiler - çok uygun şekilde pişirildiler. Peynirli kek üzerinde servis edilir, bir bardak sos eşliğinde kırmızı soğan turşusu ile tatlandırılır. Her şey çok lezzetli ve mükemmel bir şekilde birleştiriliyor. Ayrıca domuz boynundan biftek aldılar. Sulu, lezzetli! Kavrulmuş patlıcanla. "Yağmura" sarımsaklı kruton ve peynir çubukları aldılar. Yine hayal kırıklığına uğramadılar. Peynir çubukları, peynir soslu puf böreğinden çıktı. Onları hem bu peynir sosuna hem de krutonların yanında bulunan sarımsağa batırdılar ve hiç sossuz denediler - harika! Turta - çok fazla dolgu var! Çikolatalı cheesecake - "elit" çikolatanın tadı üzerinde bir etki hissedilir. Müzik sessiz, tarafsız, göze batmayan - iletişimi engellemez. Listelerine bir "Dubleks" ekledik - "Ramenskoye'deki favori kuruluşlar".
Юлия Зиборова
17 Aralık 2025
Yeni yılı kutlamak için buraya şirketle gittiğimiz ilk yıl değil! Her zaman çok lezzetli, mükemmel hizmet ve özenli personel, kafe çok rahat, sıcak bir atmosfer! Bu kurumda herkese biftek yemesini tavsiye ediyoruz!
Олег Бройтман
21 Aralık 2024
Et restoranı, geniş menü, her türlü et - kuzu eti, sığır eti, tavuk, domuz eti, balık, soğuk ve sıcak atıştırmalıklar, alkol, tatlılar. Hoş, gürültülü değil, telaşlı bir yer değil. Güzel bir akşam yemeği şirketimize kişi başı 2 bine mal oldu. Aydınlık, temiz, iyi havalandırılmış küçük bir oda. Mükemmel hizmet.
Юлия В.
29 Haziran 2025
Küçük, rahat ve hoş bir yer. Sevimli tasarım. Her zaman boş bir masa bulabilirsiniz. Mükemmel bar menüsü: çok lezzetli kokteyller, fiyatlar bu hacim için oldukça makul. Biftekler iyi, atıştırmalıklar da iyi. Genel olarak menüyü beğendim. Genel izlenim mükemmel — tavsiye ederim
Винтажная кухня
26 Mart 2025
Arkadaşlarla dinlendik 🔥🔥🔥 Garson Alexander, yaşına bakmadan sadece yakışıklı, çocuk bizimle birlikteydi, çok kibar, cana yakın davrandı, tavsiye etmek ve göze batmadan bir şeyler teklif etmek için. Hizmet için 5 yıldız. Şef Sergey özel bir konuşma - performansındaki mavi midyeler için mutfağa sarılarak gitmeye hazırdık
Ирина С.
6 Ekim 2024
На прошлых выходных были с семьей в данном заведении. Официант Александр обслуживал нас отвратительно,будто делает нам одолжение. Позже за соседний столик рядом с нами присоединился мой брат с девушкой (им по 17 лет) ,Александр,видимо,не сразу понял,что мы одна компания и после заказа брата,не предоставив еще блюдо,уже подошел к столику с терминалом,якобы оплачивай сразу. Это что вообще такое?? Если они молодо выглядят,значит не в состоянии оплатить?? Ничего вежливо не объяснив ,просто подошел и сказал «сначала оплачивай». Даже нас взрослых обслуживал не подобающе,поэтому впечатление о заведении было испорчено. Но сама еда была неплохая,пиво всем понравилось!
Софа Полубояринова
15 Eylül 2024
Были семьёй 2 сентября после обеда. Пробовали первый раз римскую пиццу, понравились баклажаны с моцарелой. Заказали пиво 2 бакала, попросив ещё 2 были удивлены что такого пиво больше нет в наличии ,но есть в половину дороже, чем мы заказывали ! Нас обслуживал мужчина по имени Александр.
Dmitry G.
25 Nisan 2025
Harika bar! Kızla birlikte ziyaret ettiler Yemekler lezzetli, çabuk getiriyorlar. Denemek için birkaç farklı kokteyl aldık, barmen Alexander birkaç an önerdi, böylece hoş bir atmosfer yaratmaya yardımcı oldu Tavsiye ederim!
Кирилл Матвеев
27 Haziran 2025
Dubleks bar ızgarasını ziyaret ettim ve tamamen memnun kaldım! Çok rahat bir atmosfer, güler yüzlü personel ve tabii ki harika yemekler. Izgara menüsü çeşitlilik ve mükemmel lezzetten memnun kaldı. Kesinlikle tekrar döneceğim! Harika vakit geçirmek isteyen herkese tavsiye ederim.
Stas Kitsune
dürüst inceleme: Bir yıl önce masada 2 hamamböceği ile tanıştıktan sonra oraya gelmeye çalıştılar Bir yıl sonra geldiler: Kazınmış olduklarına sevindik ve lezzetli koyu biraların ve yemeklerin tadını çıkarmayı başardık
Екатерина
2 Kasım 2024
Заехали случайно с мужем вечером. Очень уютное заведение, а главное все вкусное. Стейк бомба 💥 . Повару 10 баллов. Официант шикарен без преувеличения, очень грамотно порекомендовал блюда. Процветания вам!! Обязательно вернемся снова
Диана М.
27 Haziran 2025
"Dubleks" bar ve ızgaraya gittim ve çok memnun kaldım. Burada ev konforunun bir atmosferi var, hizmet zirvede. Personel güler yüzlü ve profesyonel, menü çeşitli ve iştah açıcıdır. Burayı lezzetli ve keyifli bir eğlence arayan herkese tavsiye ederim.
Gollum Gollum
29 Haziran 2024
Вкусно, симпатично, вежливо, комфортно. Не сказать, что сильно дёшево, но очень вменяемо по цене, особенно за такое качество обслуживания и оформление. Фоновая музыка не мешает общаться, а у блюд, на мой неискушённый взгляд, очень симпатичная подача. На приложенном фото останки закуски и очень вкусная хреновуха.
Лана
13 Aralık 2024
Bu kurumda aileleriyle akşam yemeği yediler. Biz çok beğendik. Lezzetli yemekler, iyi hizmet. Kesinlikle tekrar geleceğiz!
Вячеслав П.
16 Mayıs 2025
Onlara dediğim gibi güzel bir yer, kapalı kafeler) Küçük bir kurum ama oldukça rahat! Çok uygun fiyatlar, barmen psikoloğuna özel teşekkürler!)
Александр Иванов
30 Ağustos 2025
Tüm gücümle tavsiye ederim. Her şey çok lezzetli, hızlı ve kibar. Sadece koltuklarınızı önceden ayırtın, oraya ulaşmak zor olabilir)
Влада Голубкова
9 Ağustos 2025
Kusursuz mutfağa sahip çok otantik bir yer, biftekler birinci sınıftır. Ramenskoye'de ziyaret için tavsiye edilebilecek birkaç yerden biri
Алина
Bira fena değil - bir artı. Eksileri - menüde birkaç şarap çeşidi var, ancak gerçekte sadece bir tane var. Benim soruma göre garson bana aplomb ile de onların aslında bir bira barı olduklarını söyledi. Soru değil, ama neden menüdeki pozisyonlar neden? Patlıcanlı salata - daha kötüsünü yemedim. Görünüşe bakılırsa, teneke gibi!! İkinci kez gelmezdim. Evet, ayrıca sokaktan insanlar tuvaletlerine giriyorlar
Clam
10 Kasım 2025
Bugün bu kurumu babamla ziyaret etti, yorgun yorgunlar içeri girdi, oturdular iç atmosferi takdir ettiler, oradan ayrıldıklarında setin etrafında yürümeye karar verdiklerinde kapı yeni açıldığında babam bu arada 50 yaşıma 16 yaşında bir sporcu gibi koştu. Sonuç olarak, yediler onu yakaladılar. Kuruluş 10/10
Олег  Шупта
15 Temmuz 2025
Güzel bifteklerin tadına bakmak için harika bir yer. Fiyatlar yüksek görünebilir, ancak örneğin Moskova'daki diğer ızgara barlarla karşılaştırırsak, burada her şey demokratik olmaktan çok daha fazlasıdır ve parasına değer
Мария Егорова
27 Şubat 2025
Çok lezzetli, hoş personel ve çok sosyal, burada hızlı pişiriyorlar ve yemekler çok lezzetli, sadece sohbet etmek ve lezzetli yemek yemek isteyenler için ihtiyacınız olan kurum bu
Валерий Сентюрин
20 Şubat 2024
Неплохое место, где можно поесть, выпить. Хорошая подача, борщ отличный, закуски к водке тоже ничего, но удивил сливочный сыр в наборе. Мы долго смеялись. Обслуживание небыстрое из-за того, что всего один официант. Есть большой стол, но он депозитный - впервые о таком слышу. В целом, заведение можно рекомендовать.
Антон Котов
2 Şubat 2025
Harika bir kurum. Rahat, lezzetli, hızlı servis, çeşitli menü. Darı güzeldir. O kadar beğendim ki, bir akşam şirkette bu işi iki kez ziyaret ettik
Лола
3 Ocak 2025
Kaç kez şirketle gelmezlerse gelsinler, her seferinde bir adam garson, salon tamamen boşken yer olmadığını söylüyor Ayrıca, gelmeleri hoş değil, adamın yarın kaba bir şekilde kabalıkla cevap verdiği masayı bekleme süresini belirttiler. Bu kurumdaki yemekler lezzetli, her geziye girmeye ve keyifli vakit geçirmeye çalışıyoruz. Ancak garsonla konuştuktan sonra her seferinde tortu kalır
BAD1969
5 Mart 2024
Неплохое для Раменского место с нюансами. Вкусный бизнес ланч, но без выбора блюд и иногда попадаешь на то, что совсем не любишь. Хорошо готовят стейки. Но вино бокалами, что в наличии, к ним не подходит вообще. Да и вообще с вином стоит разобраться. Я предложил бы завести несколько позиций в миньонах, т.к. одному даже под стейк бутылку в 750 мг не выпить. Тем более, что в миньоны сейчас даже и наши, и грузины разливают. Меню в целом "заточено" под любителей пива, а я его не пью. Шедевров в меню нет, но все неплохо, ровно и съедобно. Лучший в Раменском, на мой вкус, борщ.
Юлия Графова
29 Aralık 2025
Rahat bir atmosfer. Temiz ve kalabalık değil. Uygun fiyat ve menü hızlı besleme . Unutulmaz bir brasserie.
Антон Неважно
3 Şubat 2025
Çok lezzetli yemekler, çok lezzetli kokteyller de var, ürün yelpazesi üzücü değil. Tek iç mekanın yenilenme zamanı olurdu. Fiyatlar ortalamanın altında) Herkese tavsiye ederim
Маргарита Р.
24 Ağustos 2024
Отвратительный сервис, при далеко не полной посадке и с отсутствием табличек о бронировании сказали, что посадка есть и есть бронь. Официантка крайне грубая. Ранее при посещении - еда и напитки на среднем уровне, цены лояльные, но это не оправдывает саму атмосферу заведения.
Алексей Соболев
3 Nisan 2024
Однозначно 5* кухня на высоте, пиво очень неплохое, зал небольшой но чистый и уютный, обслуживание отлично, однозначно рекомендую к посещению.
Татьяна Сорру
30 Eylül 2025
Buraya birkaç kez gittim- arkadaşlarımla ve ailemle. Her zaman çok lezzetli, harika içecekler, hızlı servis. Buradaki etler ve sıcak yemekler harika. Bir milyon yıldır garson her zaman aynı adam, çok özenli. Burayı seviyorum
Василий Евграфов
13 Eylül 2023
После прогулки в парке мы с семьёй зашли в этот паб покушать, он находится через дорогу от парка в сторону ЗАГС. Бар небольшой, но обстановка уютная, а самое главное готовят вкусно. Нас обслужили быстро, сыну понравилась пицца, а мы ели мидии в двух вариациях приготовления и не пожалели о выборе. Также хочу отметить качество пива, нам понравился с женою Аффлигель, крепостью 6.8(могу ошибиться на немного) и плотность 16%. Сыну брали морс собственного приготовления и он выпил даже два их. По ценовой политике кто-то скажет дорого там, но живем один раз и побаловать себя можно, так как все своё время мы проводим в трудах и заботах. Рекомендую данный паб-бар к посещению. Обслуживание и сервис достойный, главное комуницируйте грамотно с персоналом, не бойтесь общения, тогда вас всегда и везде будут слышать, не только в этом баре.
Оксана. Fitnesskomfort
19 Ocak 2025
Kurum hakkında çok beğendim. Beklenmedik bir şekilde lezzetli, hızlı, atmosferik! Çok harika bir barmen..eğlenceli ))�😃� Çok çeşitli yemekler. Hızlı servis. Şimdi bileceğiz, tekrar geleceğiz!
Владимир Соколов
19 Kasım 2024
Одно из любимых заведений города. Отличное меню и напитки. Очень уютный зал. Жаль только что маленький. Атмосферное местечко.
дядька Ярослав
7 Aralık 2023
Был проездом в Раме. Очень хотелось пенного в уютном пабе и чего-нибудь мясного. Час был поздний, поэтому не стал утруждать себя поисками. Заведение вряд ли можно назвать пабом, но зато при текущей действительности там приятный выбор свежего драфтового пива, даже импортного и чертовски вкусная еда! Скрасила это комбо милая девушка Юля за барной стойкой. Ещё из приятных мелочей: наличие кнопки вызова официанта за столом. Хотя ни одно из блюд долго ждать не пришлось. Да я и вовсе не хотел пользоваться кнопкой, чтобы не лишать себя удовольствия пообщаться с Юлией. За всё твердая пятерка. Обязательно вернусь сюда ещё!)
денис к.
28 Aralık 2024
Aradım, bir saat sonra karımla yemek yemeye gelip gelemeyeceğimizi sordum, bize evet dediler, hayır cevabını ayırtmam gerekip gerekmediğini netleştirdim, gelin. Sonuç olarak, varışta, telefona cevap veren kahretsin mazeret göstermeye başladı ve boş masalar varsa bizi oturtamadılar, yani birisi için rezervasyon var ama biri için rezervasyon yok, kurum sızdırıyor zamanınızı boşa harcamayın.
Сергей Зимин
30 Ekim 2025
Sürekli lezzetli menü. Yetkin garsonlar. Geri dönmek istediğiniz sessiz ve rahat bir yer.
Тимофей Тузниченко
29 Temmuz 2023
Потрясающее место, атмосферное: вкусная и невероятно сытная еда, шикарная подача, прекрасная алкогольная карточка и достаточно большой выбор хорошего пива. Если вы хотите поесть сытно и не дорого, выбирайте это место!
Виктор
26 Şubat 2025
Harika bir kurum. Sessiz, rahat, kalabalık değil. Denediğim her şeyi beğendim. Fiyatlar hoş bir sürpriz oldu. Başarı ve refah. Holmes için özel teşekkürler :)
Сергей Чаплыгин
18 Mayıs 2025
Harika bir yer. Yıllardır periyodik olarak ziyaret ediyorum. Biftekler çok lezzetli ve boktan!
Мария 978359. VcgtX3GOfRE
3 Nisan 2023
Очень старый бар в нужном месте. Если вы хотите пафоса, одинаковых выверенных блюд для фоточек в инсте, можете даже не заходить. А вот если Вы хотите выпить отличного пива и домашней еды в совершенно привычной обстановке - заходите обязательно. Меню большое и привычное и еду готовят сами. Отличный сеты под пиво. Бар небольшой, а так как он находится на перекрёстке всех дорог в Раменском, вечером все столики могут быть заняты. Это то самое место, где можно посидеть с другом или женой без ущерба для кошелька.
Александр А.
18 Kasım 2025
Meslektaşlarımızla iş yemeğine gittik, herkes her şeyi sevdi, yemekler lezzetli, servis iyi, fiyatı makul.
Nikita Komarichev
1 Ocak 2025
Lezzetli yiyecek ve içecekler, özellikle şaraptan hoşlandım - mükemmel ve alabalık balığı, hepinize tavsiye ediyoruz
Алексей Г.
21 Mart 2023
Отличный паб! Лучшие стейки по вменяемой цене!!! И креветки просто бомба!!! Цена правда на креветки порядком так (900р если память не изменяет), но они того стоят! Ей Богу! Есть Гиннес, точнее был, но вполне себе есть достойный выбор пива. Александр - самый вежливый и тактичный официант-бармен, которого я видел! Антураж и правда странный, но лично я прихожу туда посидеть в не шумном месте, и вкусно поесть!
Евгений Мухин
19 Ağustos 2023
Качественный сервис с интересными подачами блюд и проработанным меню. (Мы взяли лимонадов, куриной лапши, горячую тарелку и карбонару, гренки и я светлую Крушовицу -пиво). В будни есть бизнес-ланч для любителей обедов. Все было очень вкусно, в следующий мой приезд в этот прекрасный город, посещу повторно.
Валера Г.
8 Aralık 2025
Vardı ilk bu bar and grill ve izlenimler kaldı harika! Çok güzel ve keyifli bir yer, personel muhteşem! Bu ızgara barı ziyaret etmeye devam edeceğiz.
Алексей
9 Nisan 2024
Уютный бар. Отличное расположение, рядом с парком. Хороший выбор блюд и напитков в баре. Александру спасибо за отличное обслуживание и рекомендации в выборе.
Mariya
5 Ocak 2025
Her NG Ramenskoe'ye geliyoruz ve her seferinde bu ızgara barı ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Rahat bir yer, çok lezzetli yemekler, sıcak karşılama. Burası buluşmak için favori bir yer ❤️
Mira
11 Mayıs 2025
Beklenmedik bir şekilde çok lezzetli Harika mutfak! Pancar çorbası, 10/10 sıcak tava. Arka planda iyi müzik Havalı atmosfer İç mekan en yeni değil, ancak özellikle bu kurumda doğrudan konuyla ilgili İyi hizmet Tekrar dönelim
Юлия Горина
4 Nisan 2023
Очень необычное, но атмосферное кафе-бар))Я была поражена светильниками из бутылок(виски, текила). Очень понравилась еда, было вкусно и быстро(были в воскресенье вечером). Официант, Александр, огромное спасибо за дельные советы по меню и Ваше чувство юмора!