Dream cafe

Menü
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

itravelkat
12 Haziran
Bu kesinlikle bir aile kafesidir. Birkaç kez oradaydım, burada çocuklu çiftler ve aileler var. Bu yüzden kokofoniye hazırlıklı olun. Katı 4/5 için hazırlanın. Porsiyonlar ortalamadan daha büyüktür. Hoş garsonlar. Fiyatlar ortalama.
Анна Гаврилова
8 Ağustos
Bugün Dream cafe'deydik, çok teşekkür ederim tadı ve güzelliğinden zevk aldık. Tüm yemekler hızlı bir şekilde lezzetle servis edilir. Özellikle akşam iş gününden sonra beklemek zorunda kalmadım. Kutlama yemeği başarılı oldu.
Алевтина Норова
1 Temmuz
Müşterilere karşı tutumu ve kafenin politikasını beğenmedim. Üçümüz, 2 yetişkin ve 6 yaşında bir çocuktuk. Bize menüyü getirdiler: içecekler, ana menü, çocuk menüsü. Çocuk menüsünden kendimize ve oğlumuza çorba seçmeye karar verdik. Bize bunun yapılamayacağı söylendi. Yetişkinlerin çocuk menüsünden sipariş veremeyecekleri. Sayıklama. Ya yetişkin menüsünden bu kadar büyük bir porsiyona ihtiyacım yoksa? Ve ben kafede biraz daha az para ödemek istemiyorum. Daha az parayla daha küçük bir porsiyon aldığımı anlıyorum. Genel olarak, hoş olmayan bir kalıntı kaldı. Oraya ilk geldiğimizde. Artık ayağımla değil. Hiç kimse bana ne yiyip ne yiyemeyeceğimi söylemedi (çocukken annem hariç).
TooLyaN T.
11 Haziran
Güzel kafe. Fiyatlar bu tür bir kafeye kıyasla ortalamadır (Dodo ile karşılaştırırsak pizza yüzde 20-25 daha pahalıdır). Ama burada daha atmosferik). Garip pizza - kare. Aksi takdirde tadı farklı değildir. 0,7 litre çay, sıcak çikolata (bir çocuk için), deniz mahsullü köri salatası ve 6/1/25 tarihinde jambon ve peynirli pizza ("pintzaları" var) 2 litreden biraz daha az çıktı.
Марина А.
12 Temmuz
Arkadaşların tavsiyesi üzerine annelerinin doğum gününü bu kafede kutladılar. Çok memnun kaldık!!! Çok lezzetli bir mutfak! Salatalar bombalı! Porsiyonlar çok büyük, servis muhteşem. Tüm personele çok teşekkür ederim. Dikkat ve profesyonellik için Valeria'ya çok teşekkür ederim! Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğiz!🤗
Elena Semyonova
24 Temmuz
Lezzetli, iyi personel, temiz ve düzenli İş yemeği için bir yıldız kiralıyorum. Menüde sıcak, salata ve tatlı her biri 3 öğedir. İş yemeği her zamanki kavramda değil, sadece biraz düşük bir fiyata küçük porsiyonlar, sabit fiyat için bir set değil ve menü haftada bir kez değişiyor.
Алёна Лаврухина
Uzun zamandır bu kafeyi ziyaret etmek istediler ve şimdi bir fırsat ortaya çıktı - burada doğum gününü kutlamaya karar verdik. Neyi beğendim: güzel servis (çok güzel tabaklar ve bardaklar😍), lezzetli yemekler, sooooo lezzetli tatlılar (cheesecake sadece harika 🤤). Kibar garsonlar. Doğum günü vesilesiyle herhangi bir indirim olup olmadığını sordular, bu yüzden bizi de tebrik ettiler! Not: İkinci fotoğrafta ahududulu fıstıklı rulo ve klasik peynirli kek yer alıyor.
Евгений Я
28 Ağustos 2024
Очень вкусная кухня. Ошибки, как и везде, имеются. Иногда разогретое блюдо подадут. Пюре картофельное, под видом пюре из цветной капусты. Тем не менее очень достойное обслуживание. Уютная атмосфера. Почти всегда вежливый и заботливый персонал. Возможность брони стола. Всегда посещаю данное заведение, приезжая во Фрязино. И местные граждане всегда приглашают сюда.
Вероника Ныркова
15 Haziran
7 Mayıs'ta doğum gününü kutluyordum, gülümseyen, empatik ve pozitif bir kız olan güzel bir garsonumuz Maria vardı! Moralimi yükselttim, ona ve kafeye teşekkür ederim!
Валюша и еда
Fryazino şehrindeki en sevilen (en olmasa da) kafelerden biri. Çok değerli yemekler var! Örneğin, dil Moskova'nın merkezindeki restoranlardan daha iyidir. Ayrıca, çok daha hoş bir fiyata. Rezervasyon yapmanızı tavsiye ederim - yer popüler. Menünün çoğunu zaten denedik. Her şey olumlu izlenimler bıraktı. Tekrar geleceğiz!
Марина
2 Temmuz
İğrenç sıcak çikolata! Sadece Nesquik'i tatmak için getirdiler! Tam bir yıl önce çikolata almamıza rağmen en lezzetliydi. Pavlov'un kirazları da çiğ yumurta tadıyla tatlı yok, şahsen ben yiyemedim. İşte üç tatlıdan biri olan ballı, normaldi. Peki, taze sıkılmış meyve suyu normdur. Gerisi yok! Karşıdaki kafeye gitsek iyi olur. Bir daha buraya kesin olarak gelmeyeceğiz! Ayrıca kitabı okumalarına izin verdiler, çocuklar istediler, sonra çıkışta hırsızlar gibi yakalandılar ve kitabı aldılar. Eh, genel olarak buna inanıyorum (
Илья Л.
10 Ağustos 2024
Одно из лучших мест в городе! Для меня запоминается тем, что в нем огромное количество разнообразных вкусных настоек. Они просто бомбические! Да и в целом, алкогольная карта привлекает. Одно местное пиво чего стоит. По еде, все очень вкусно и разнообразно. Постоянно какие то новинки в разных категориях меню которые хочется попробовать. По цене, как в обычное стандартное кафе хорошего уровня. Официанты очень гостеприимные, отлично советуют что попробовать, быстрая подача. Приятное заведение к которое хочется возвращаться снова и снова.
ㅤ
16 Ağustos
Güzel bir kafe, 1 kez oradaydım ve her şeyi çok beğendim. Güler yüzlü hizmet, odanın temizliği. Ayrı ayrı cheesecake'i not etmek istiyorum - peki, çok lezzetli!
анастасия
21 Ağustos
güzel bir yer. Yemekler çok lezzetli ama şahsen ben en çok içeceklerden hoşlanıyorum. elverişli konumu ve güler yüzlü personeli. küçük bir çocuk köşesi var
Елена М.
En sevdiğim kafe❤️ buraya çok sık geliyoruz. Çocuklar için harika bir oyun var. Tüm yemekler her zaman çok lezzetli, aperol - bombic🔥🔥 böylesine harika bir kafe için teşekkür ederim!
С
Светлана Светлана
2 Eylül 2024
Впервые отмечала день рождения в данном кафе. Еда вкусная и разнообразная, приятный официант. Есть проектор и ноутбук, можно принести свои видео и музыку. Гости в восторге!
Андрей
9 Temmuz 2024
Хорошее место. Большой выбор блюд и напитков, приветливый и аккуратный персонал и администратор. Стоимость блюд адекватная, размер порции - большой))) очень. Вяленое мясо взяли даже с собой. Десерты не пробовали, но по вкусовым качествам других блюд, рекомендую попробовать Вам и поделиться впечатлениями.
Маханова Кристина
19 Haziran
Bir hafta boyunca bu yere gittik.Harika hizmet!% 100 müşteri odaklılık!Düzgün hazırlanmış yemekler ve çok lezzetli !Şefe ve ekibe özel teşekkürler!Ayrıca ilahi ev yapımı dondurmayı da kutlamak istiyorum ❤️
Борис Борись
15 Eylül 2024
Одно из лучших мест во Фрязино. Со временем, что-то стало хуже, за это 4 звезды. Раньше была запеченая рыба дорадо идеальное блюдо, ради которого посещал данное место, некоторое время назад убрали и сделали непонятное филе дорады, подача красивая, но почему-то вообще не то! Далее музыка - раньше была атмосфера, сейчас ставят какой-то канал с яндекс музыки и появилось ощущение ростикс, будто хотят чтобы я по-быстрее поел и ушел. Что мешает взять классику джаза Bill Evans, Chet Baker, John Coltrane добавить что-то современное типа Glass beams, будет респектабельно и камерно. Музыка - это проблема всех заведений Фрязино и тут раньше было лучше. Далее мясо - это беда, опять же, всех заведений в городе, дрим как я понял «дожаривают» заготовки, могу ошибаться. Когда заказывешь medium, получаешь что-то не очень. Если заказать прожарку medium rare, то все гораздо лучше. Необходимо серьезно подойти вопросу! Также хотелось бы увидеть тар тар из говядины!! На счет персонала, все супер, про новеньких не знаю, но те кто работает в то время пока я хожу показывают высокую степень профессионализма! В целом заведение достойное, с хорошим местоположением. Желаю успехов и процветания.
Алексей Иванов
8 Eylül
Harika bir kurum, her şey lezzetli, personel her zaman kibar, iç mekan hoş, ancak menü zaten bıkmış, güncellemek istiyorum. Bunun için yıldızı çıkardım, yani genel olarak 5 yıldız.
Светлана Мартьянова
27 Kasım 2024
Muhteşem kafe. İlginç bir menü, büyük değil, birçok yazarın yemeği. Ayrıca bir çocuk menüsü ve çocuklar için masa ve oyuncakların bulunduğu ayrı bir oda da bulunmaktadır. Servis normalden daha uzunsa, servis tam inişte bile servis çok hızlıdır, o zaman garson sağlar.
Дарья Сухова
25 Ağustos 2024
Заказывали свадебный банкет, остались очень довольны! Очень чуткий персонал, все подсказали, рассказали! Еда восхитительна, все блюда очень вкусные! Ну а торт это просто ВАУ!!! Отдельное спасибо нашему официанту Андрею! Просто топовый! Все гости от него в восторге! Огромное спасибо Вам за чудесный праздник!❤️
владимир чеботарев
17 Aralık 2024
Şehir merkezinde güzel bir yer. Güler yüzlü, kibar personel. Menüyü iyi biliyorlar ve istediklerini seçmede yardımcı olabilirler. Hem kurumun içinde hem de yaz sahasında iyi bir ortam. Tihanya, iletişimi engellemeyen rahat müziktir. Yemekler lezzetli porsiyonlarda servis edilir. Fiyatlar makul.
Топчий Алексей
6 Kasım 2024
Нравится тут. Бываю пару раз в месяц, обедаю. Хорошее меню, те блюда, что я заказываю — не меняются и не вычеркиваются из него. Персонал отличный, из четырёх официантов, которых я узнаю, только одна девчушка пару раз вызвала недовольство. Но её я последний месяц не видел, может уволилась. Уютно, всегда есть свободный столик (может только для меня, но тем не менее). Обнимаю весь персонал
Natalia Khozhalova
4 Ekim
Bir yıl sonra lezzetli beslendikleri, göze batmadan hizmet ettikleri, müşteriyi dinledikleri bir yere geri dönmek ne kadar güzel. Çok lezzetli, kalitesi değişmez. Burası geri dönmek istediğiniz en sessiz ve rahat yer.
Дмитрий К.
24 Temmuz
İyi günler! Harika bir yer! İş öğle yemeği sırasında burayı ziyaret etti. Porsiyonların kalitesi, tadı ve boyutu çok iyi. İş için fiyat ucuz değil ama çok lezzetli.
Ирина Куракина
Rahat kafe, lezzetli yemekler, güler yüzlü personel. Buraya öğle yemeğine gelmekten zevk alıyorum. Her zaman her şey kaliteli ve hızlıdır. Bir çocuk için bir çocuk köşesi vardır, bu yüzden kızım da her zaman kendini meşgul edecek bir şeyler bulur
Ailin S.
9 Ekim
Şehrin en sevilen yeri. ryazhenka'dan gelen dondurma sadece 10/10! atmosfer rahat ve konforlu, personel güler yüzlü) bir çocuk köşesi var
Роман Соловьев
Güzel bir yer. Lezzetli yemekler. Çabuk pişiriyorlar. Personel güler yüzlü ve özenlidir. Uygun iniş yerleri. Güzel salon. Uygun konum. Temiz, olmak güzel.
Екатерина Смелова
Harika mutfak, büyük porsiyonlar, çok lezzetli pişmiş. Hizmet üst düzeydedir. Hoş ve rahat bir atmosfer. Garsonlar cana yakın, menüyü çok iyi biliyorlar ve zorluklar ortaya çıkarsa hafif bir şekilde ne alacağınızı önerebilirler. Ziyaret etmenizi tavsiye ederim
Станислав Телегин
Harika bir kafe, sadece bir şeyler atıştırmak için uğrayabilir veya bir olayı kutlayabilirsiniz. Mutfağı ağırlıklı olarak Avrupalı, lezzetli pişiriyor, personel cana yakın ve cana yakın. Cuma ve hafta sonları önceden rezervasyon yaptırmak daha iyidir, boş yer olmayabilir.
Арина Жердева
16 Aralık 2024
İçeri girer girmez pek hoşuma gitmedi, çok rahat olmayan küçük bir şeye benzedim Ama artık hiçbir yere gitmek istemediler Ortaya çıktı! çok! Lezzetlidir, özellikle tatlılar Ve çocuklu aileler için çocuk odası ve masaların ayrı ayrı olması çok büyük bir artı, çok büyük bir artı
Максим М.
Harika mutfak ve hızlı servis. Et ve deniz ürünleri ile makarnadan memnun kaldım - böyle ve böyle muhteşem. Kendi ilginç çaylarınızı, özellikle narlı çayları beğendim. Çok teşekkür ederim
Светлана Лебедева
2 Aralık 2024
Küçük Ayı Salonu olan bir ziyafet sipariş ettiler, çok memnun kaldık. Alexandra'ya yemek seçiminde yardım ettiği için teşekkür ederim, her zaman bağlantıdaydım, ayrıca misafirperver ve profesyonel hizmet için garson Andrey'e teşekkür ederim! Her şey çok lezzetliydi, mükemmel bir şekilde not edildi)
Юлия
12 Ekim 2024
Очень уютное место, вкусная еда, официант Екатерина приятный и квалифицированный работник, рассказала о составе блюд и посоветовала нам) всегда рады когда попадаем в ее смену! Остальной персонал тоже высший класс! невероятно приятное место, ходим сюда уже года 2 по разным поводам🥳очень рекомендую🫶🏻
Ирина Сокольская
28 Haziran
Kafeyi çok seviyoruz. Doğum günlerini orada geçiriyoruz ve İstok DC'deki konsere katılmadan önce akşam buluşuyoruz. Mutfağı da çok seviyorum.
Ирина Чуприянова
11 Aralık 2024
Havalı, modern bir yer. Her şey birinci sınıf. Küçük kasabamızda bu tür yerlerin giderek daha fazla olması güzel. Gelin ve hem zevk hem de personel tarafından hoş bir şekilde şaşıracaksınız. Suşi ustası, profesyonel bir maratonda ödül alanlarından birini aldı. Afiyet olsun.
Алекс Марко
Harika bir yer! Menü oldukça standart, ancak her şey çok lezzetli. Sevdiklerimden burada gratenli bifteğim ve inanılmaz Tay turtalarım var. Şehrin en iyi yerlerinden biri.
Олег Морозов
Biraz pahalı (ve hatta bazen çok), ancak bazı yemekler sadece lezzetli! Akşamları arkadaşlarla oturmak tam da budur. Çok çeşitli yiyecekler m alkol, kesinlikle uğramaya değer.
Наталья Зыбина
3 Temmuz 2024
Отличное кафе. Очень вкусная еда, коктейли. Цены приемлемые. Обслуживание быстрое, официанты внимательные к посетителям. Нам очень понравилось! Вы-молодцы! Рекомендую.
Настя В.
21 Haziran 2024
Уютное кафе, приятная атмосфера, персоналу можно поставить 5+ за работу. Красивая подача блюд, все очень вкусно. Обязательно вернусь снова и буду пользоваться доставкой. Однозначно рекомендую!
Александр Пушкин
5 Ağustos
Mükemmel bir mutfak ve lezzetli bir bira! Çok olumlu bir izlenim bırakır veren garsonlar. Tavsiye ederim!
Eduard Igorevich
28 Ekim
Rahat bir kafe, çocuk alanı olan ayrı bir salon var! Çok çeşitli yiyecek ve içecekler. Geçidiydik, çok beğendim.
Анастасия Романова
Tatilleri ve anma tarihlerini kutlamak için bu kuruma sık sık geliyoruz. Yemekler her zaman lezzetlidir, servis seviyededir, tentürler sadece üst düzeydedir. Her zaman hoş ve rahat bir atmosfer
Александр Капкин
24 Kasım 2024
Kesinlikle iyi ve lezzetli yemek yiyebileceğiniz hoş bir yer. Garsonlar deniyor. İç mekan taze ve moderndir. Tekrar uğramaktan mutluluk duyarım.
Евдокия Нестерова
Müthiş striptiz kulübü, ortamın yeniden pişirilmesi muhteşem bir şekilde yapıldı. Ve parça gerçekten büyük, tatmin edici. Graten naziktir. Kibar, neşeli garsonlar Sakin, aydınlık, sessiz bir yer.
Иван Гоюк
İyi yemekler, çabuk hazırlanıyorlar, fiyatlar kabul edilebilir, yemek yiyeceğim güzel bir yer, geçip uğrayıp yemek yemek isteyenlere tavsiye ederim
ИвАнна
30 Ağustos 2024
Красивое место, интересное меню. Вкусные салаты. Немного не таким привыкла есть суп том-ям, был очень густой. В остальном, все отлично. Приятный вежливый персонал.
Экспертное мнение
Fena bir yer değil. Deniz topalak çayını beğendim. Peynir çorbası oldukça değerlidir. Sezar tipik bir aşırı doz sosdur, bu kendine özgüdür. Wi fi yok, ayrıca eksi.
Алеся Абрамова
26 Ekim 2024
Считаю лучшим заведение в городе! И пообедать, и праздник отметить! Очень вкусный стейк. К пиву всегда орешки, что приятно. Разнообразные коктейли. Мне нравится