Drakon

Катерина Пак
22 Ağustos
Buraya 22 Ağustos 2025'te akşam yemeğine geldik - kısacası, ilk kez çok tatsız bir şekilde para harcadık! Sipariş ettiğimiz her şey lezzetli değildi - kokulu bir lulya, kabuklu salatalıklı rulolar / balıktan bir isim var ve o renkteydi (fotoğrafı ekleyeceğim) / 3 için alkolsüz kokteyl, tadı ve rengi, dişlere yapışan kabuklu patlıcanlı salata. Neden orada tam iniş benim için bir gizem (garson sadece emir almaya uygun, bulaşıkları almak için neredeyse elinizden tutmanız gerekiyor, böylesine büyük bir salona bir mama sandalyesi var ve dedikleri gibi teşekkür ederim, hepsi tozlu, silmelerini istedim.
comrade Petrovna
12 Eylül
Bir yıldız. Ve sonra, sadece iç mekan için. Atmosfer (5/5): Bir ara öğle yemeğine uğradık. Sadece bir kadeh soğuk bira için. Restoran bizi huzur ve ihtişamla karşıladı. Aynı ejderhanın tüyleri kadar çok ziyaretçi vardı - bir, iki ve etrafa baktım. Boş masalar denizdir. İç mekan gerçekten muhteşem: kırmızı fenerler, gizemli hiyeroglifler, kendinizi Doğu destanının kahramanı gibi hissediyorsunuz.  Servis (eksi 0/5): Menüyü anında getirdiler. Çabuk, net bir şekilde, neredeyse bir nunchakus darbesi gibi. Biz de aynı hızlı ve netiz — hemen iki bira sipariş ettik. Bu noktada ziyaretimizin aktif kısmı sona erdi ve başladı... meditatif kısım. Meditasyon yapıyorduk. Güzel iç mekanı düşündük. Duvarlardaki gölgelerin oyununu izledik. Neredeyse Zen'i ve sonsuz yaşamın gizemini çoktan anladık, ama hepsi biramız değildi. Başlangıçta görevinde olan barmen, gerçek bir ninja gibi bir yerlerde buharlaştı. Nirvana'dan sert gerçekliğe dönme zamanının geldiğine karar verdikten sonra garsona seslendik. Çekingen sorumuza göre: "Siparişimiz ne zaman?» - en bilge ve en öfkeli Taocu rahibeye layık bir cevap aldık. Öfkeyle (görünüşe göre onun manevi uygulamalarını kesintiye uğrattık) cevap verdi: «Döküldükleri anda!» Kaderin ironisi, dökecek kimsenin olmamasıydı. Barmen manevi yolculuğundan asla dönmedi, muhtemelen bazı paralel dünyalarda aydınlanmış zanaatkarlara bira döktü. Sonuç olarak: Biramızı hiç beklemedik. Neyse ki, ödemeye de gerek yoktu. Sokağa hafif bir sıkıntı duygusuyla çıktık, ancak restoranı değil, «Sanat olarak Beklenti» konulu etkileşimli bir performansı ziyaret ettiğimizi tam olarak anladık.
Наталья Левашова
15 Eylül
İncelemeleri şaşkınlıkla okuyorum. Ama görünüşe göre daha şanslıydık, bu kafede iki kez akşam yemeği yedik, tüm yemekleri beğendik. Taze pişirilmeleri tek bir şey, bu büyük bir artı . Sığır eti şişleri sadece süper. Tavuğun tavuğu ve hindiden aynı. Midyeli tava elbette biraz hayal kırıklığına uğradı (midye çok az acı veriyor)). İç mekana gelince, daha doğrusu mobilyalara gelince, yıkanmıştır, ancak bu Eylül ortasında beklenmektedir. Garsonlar da yıkanıyor))) ama müzik diğerleri gibi bağırmıyor. Çok fazla koltuk var, saat 19.00'a kadar zaten dolu bir salon vardı, bu yüzden insanların gitmesinin bir nedeni yok.
Дмитрий Романов
28 Eylül
Bu kurumdaki iç mekan Asya'ya doğru eğilerek eğlencelidir, masalar kirlidir, özellikle silinmezler (peçetede görebilirsiniz, ayrıca kırıntılar vardı) rustik patates sipariş ettiler (lezzetliydi) kızılcık suyu (lezzetliydi) tayfun karışımı (somon iğrençti, sakız kadar sert rapan, tayfunun geri kalanı lezzetliydi) Servis öyle, garson arkadaşlarıyla olduğu gibi iletişim kuruyor (belki de zaten son gücüyle çalışıyor olsalar da)
Кирилл Гречко
13 Ağustos
Tatsız, uzun ve gürültülü, tavsiye etmiyorum!! Kaliforniya setini sipariş ettiler, fotoğrafta ne tür bir set olduğunu, yılan balığıyla (fotoğrafta "yılan balığı" nın benzerliğini görebilirsiniz), karidesle olması gerektiğini görebilirsiniz, ancak garson karidesin bittiğini söyledi ve yenisini onayladık, geri kalanların hepsi aynıydı, sette 40 tane var.
Евгений Лаворко
11 Ağustos
Bugün ziyaret ettik, yiyecek artı veya eksi yenilebilir. Kebap, etten daha fazla yağ. Lezzetli limonata ve karides. Yiyecekleri çabucak getirdiler. İç mekan güzel.
Николь Малиновская
25 Ağustos
1. Yapışkan olduğu için kibarca masayı silmeleri istendi. Buna kabaca cevap verdiler -"Şu anda". Sonuç olarak: Kimse masayı silmedi. 2. Siparişte içecekler vardı: bunlardan en uygun olanı sadece meyve suyudur. Su ile seyreltilmiş 3'ü 1 arada kahve 3. Yemekler resimden çok farklı ve lezzetli değildi 4. Uzun süre servis edildi, Sezar salatası 40 dakika taşındı 5. 3 garson çalışıyor ve sadece bir kız iyi çalışıyor, genç adam kaba
Сергей Т.
13 Eylül
1. Garsonların huzursuzluğu - kuruma girdiklerinde size merhaba demiyorlar, menüyü masaya koyuyorlar ve sessizlik de var... 2. Menüde çok sayıda yemek yok. 3. Uzun servis, masalarda peçeteler eksik, siparişi kabul eden garsondan onları getirmesini istediler, " evet, tabii ki " dövdüm, geçen bir başkasına da "evet, elbette" sordular, yaklaşık 15 dakika sonra getirdim. 4. Rulolar yok, onları benim için tipik olmayan bol miktarda wasabi ve zencefille yemek zorunda kaldım. 5. Çıtır peynirli ve tavuklu salata, ekmekli peynir çubuklarının hiçbir şeye eklenmediği, lezzetin tutarsız olduğu tamamen bütün bir yemektir. 6. Patatesler, içinde sıfır sarımsak bulunan sarımsak sosuyla bile rustik bir şekilde tatsızdır. 7. Tavuklu bir tava, bir tabakta çiğ kabak, kesilmesi zordu. 8. Aslında mağazadan tatlı ve ekşi sos, bebek ahtapotları, kalamarlar, taraklar, karidesler olan "özel" soslu çeşitli ürünlerden bir tayfun yemeği - hepsi lastiktir.
Максим Черкивский
25 Ağustos
Bu kurumu Ağustos 2025'te ziyaret ettik. Masaya oturduk, kirliydi, garsondan silmesini istediler, sonunda 10 dakika beklediler, kimse masayı silmediler, yemeklerin servisi çok uzun, Sezar salatasını 30 dakika beklediler, sanki 3'ü 1 arada kahve döktüler ve suyla seyreltildiler, alkol de seyreltildi. Karidesli rulolar sipariş edildi, somonla getirdiler. Hizmet 1 yıldızdır. İçecekler 1 yıldız. Yemeklerin tadı 2-3 yıldız
стас яговцов
15 Temmuz
Hindi şişleri, tavuk kanatları, pişmiş rulolar, mojitolar sipariş ettiler. Her şey çok lezzetliydi, servis de seviyedeydi, uzun süre beklemiyorduk. Kısacası her şeyi beğendim!!!
Алена Пальниченко
16 Eylül
Kirli masa, çocuk alanı çöp gibi, nemlendiriciler yüzünden kaygan zemin! Yemeklerin fiyatları abartılıyor, mojito sipariş ettiler - bir bira kupasına yeşil renkli çamurlu su getirdiler, köfteler sadece bir kabus: dondurulmuş köftelerin en ucuz versiyonu, çikolatalı fondanı bir dondurma havuzuyla getirdiler ve fondanın kendisi istenen hazırlık derecesine getirilmedi. Ancak fiyatlar tatil beldesinde olduğu gibi.
Даниил Доброта
17 Ağustos
"Eatery" seviyesindeki kuruluş, burada size yemek servisi için sadece bir saat, hatta daha fazla beklemek. Başlangıçta, Amir adlı bir garsondan, sıradan restoran ve kafelerde nasıl yapıldığını hemen «vermek» için dedikleri gibi, malzemelerin hazırlanmasını beklemeden hemen servis edilebilecek yemekler öğrenildi. Sonuç olarak, borsch, carbonara ve ikisinin bir kısmı Sığır eti ve hindi ile tadı iğrenç yerel «tavalar" bir saatten fazla bekledi. Ancak garsondan içecek çekini kapatıp gitmesini istedikten sonra, kalan tüm yemekler aniden gerçekleşti (bundan önce garsona yemeklerimizin hazır olması için birkaç kez sorulmasına rağmen). Yemek için-pancar çorbası hala tamam, 5'ten 3'e kadar çiğ sebze suyu yok, ama en azından et var. Carbonara daha az iyidir, ancak onu bozmak zordur. Tavalar genellikle çocuğun pişirme seviyesinden bir şeydir - çiğ sebzeler, üstüne sıvı krema ile doldurulmuş birkaç parça et - hiç tavsiye etmiyorum.Olenevka'dan Feodosia'ya kadar tüm kafeler arasında en iğrenç servis ve lezzetli olmayan kafe!
Алексей Глазырин
3 Temmuz
En pahalı öğle yemeği faturası ve en büyük hayal kırıklığı! Açlar vardı ve rulolarla kendilerini şımartmaya karar verdiler. Çorba tom-yam henüz bir şey değil, ama rulolarda kötü bir gri avokado vardı, açlıktan bir açıklama yapmayı düşünmediler
Марина С.
3 Eylül 2024
Заведение отвратительное. Растрепаное меню, долгое ожидание, грязный стол....от того,чтобы сразу не уйти, спасла официантка...лучше бы не спасала😁таких отвратительных роллов не ели ни разу: с чешуей, с костями, с развареным рисом....зато картошка по-деревенски была очень вкусной. Кальян был нормальным. Также очень вкусные пивные коктейли(рекомендую апероль). Странный общий туалет с большим коридором. Второй раз не вернулись бы даже из-за пивных коктейлей😄. Не рекомендую.
Вячеслав Храмов
17 Ağustos
Kurum iğrenç, kahve, tavuk tavası ve rulo sipariş ettiler. Ruloları ve tavuğu ağzınıza kıramazsınız, her şey soğuktur, kapuçino sütlü sıradan kahveye benzer. Görünüşe göre, soslu tavuk kusmuğa benziyor, tadı aynı (menüde iştah açıcı görünüyor), kahvede bir böcek yüzüyordu, garsonu aradılar, oraya sinek getirdiğimde (kim şüpheye düşerse), başlangıçta siparişten çıkmak istemediklerini söylediler. Hesaplanırken garson meydan okurcasına masaya para kutuları fırlattı. Kuruluş açıkça fiyatlara uymuyor. 10 puanlık bir derecelendirme sistemi olsaydı, -10 verirdim.. Kimseye tavsiye etmiyorum
VN
3 Eylül
Pizza güzel. Çay, komposto ateşi. Salatalar harika. Ruloları almamak daha iyidir. Nargileler iyi şeyler yapar. Kale ve lezzetli transfer topu. Servis iyidir. Öneriyorum. Ortalama çek ortalamadır.
Лешка Морячок
20 Ağustos
Her şeyi beklemek çok uzun, rustik patatesler ve Lulya hala normdu, ancak kuzu rafının kuzu değil, eski bir kuzu olduğu ortaya çıktı, korkunç derecede kauçuk ve lezzetli değil ve menüde kemiklere boyanmış olmasına rağmen çekirdeksiz servis, görünüşe göre bunun kuzu olmadığını tahmin etmeseler de, genel olarak her şey üzücü, ızgaradaki patlıcan hakkında genel olarak sessiz kalacağım, çiğ ve tadı pek iyi değil!!
Катя З
13 Eylül
Yılan balığı ile Kaliforniya ruloları pirinç parçalanıyor Karidesli sıcak tava sonunda tatsız bir şey hakkında yiyecek hiçbir şey yoktur Tayfunun tek başına su yiyeceği yok Burada yemek yiyeceğimi söyleyebilirim ama sadece boşuna para vermemelisin daha iyi Evet, tüm yiyecekler tadı olmayan taze
Марина Хорнашова
12 Temmuz 2024
За вкусными бургерами сюда! Интересный интерьерт, разнообразное меню, персонал приветливый! Чисто и аккуратно, вкусные и необычные холодные десерты, увлажняют воздух, в жару было приятно там находиться!
Алексей Зезегов
13 Ağustos 2024
Отдыхаем в августе 2024 в Судаке. Посещаем данное заведение не в первый раз. Во-первых, очень нерасторопные официанты. Ни «здрасьте» тебе, ни «до свидания». Обслуживание никакое в плане общения с гостем и обслуживания стола (унести грязную посуду, мусор). Официантов не дозовешься, счет можно прождать минут 15. Они в принципе не подходят к столу, если не нужно принести готовое блюдо или забрать меню, которых у них катастрофически не хватает. Меню можно ждать 15 минут, сделать заказ еще 15-20 минут, и ожидание своих двух супчиков и сковородки с рыбой составило еще минут 20. Пиво минут 20. И это в 14:00 при пустом зале. При полной посадке (20 столов) пиво несли 25 минут, еду от 45 минут до 1:10 минут. Ожидание по суши и роллам 2,5 часа как сказал официант. Во-вторых, кухня и бар откровенно косячат: Помимо долгого ожидания, принесли молочный коктейль, в котором на поверхности плавали сливки, а в остальном была белая вода. Коктейли заменили. Стейк из говядины был сухой вместо прожарки медиум. В салат просто решили не класть авокадо, сославшись на то что он закончился (это не оправдание). Просто поставили перед фактом, после того как мы указали на это официанту. Креветки Якитори - это вообще отдельная история: они были высушены до такой степени, что даже не снимались со шпажки, прикладывая нечеловеческие усилия. От креветок остался только их силуэт на шпажках. Блюдо вернули на кухню. Через 5 минут блюдо было переделано (фото «до» и «после» прилагаю). Также заказывали 4 пиццы с собой. Тесто максимально странное для пиццы и не вкусное. Ни тонкое, ни дрожжевое (мука, вода и раскатали не тонко) Из плюсов: быстрая реакция на замену блюд, разрешен свой алкоголь при наличии чека, в основном вкусные блюда (салат с креветками, креветки темпура, роллы, паста с креветками, судак с овощами, сырное плато, сковородка с рыбой, остальное не помню) У данного заведения есть потенциал, учитывая в основном вкусную кухню. Но официантов нужно встрепенуть, обучить, контролировать.
Светлана Поромонова
Dragon Restaurant-Cafe bize en sıcak izlenimleri bıraktı! Buradaki pizza ve suşi ruloları harika, her şey çok lezzetli ve taze. Hizmet birinci sınıftır – tüm ekibe misafirperverlik ve özen gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Ailemle birlikte Sudak'ta dinlendik ve 12 gün boyunca bu rahat yerde zevkle öğle ve akşam yemeği yedik. Ev sahibi Arsen'e ve büyüleyici eşi Mavila'ya misafirperverlikleri ve her konuğa gösterdikleri ilgiden dolayı büyük selamlar. Şimdiden tekrar geri dönmek için yaza kadar olan günleri sayıyoruz!
Юлия
26 Ağustos 2024
Крайне не рекомендую данное заведение. Грязновато, переживали как бы не отравиться, и сейчас под вечер есть признаки расстройства. Есть детская комната, но! игрушки все старые, рваные, машин целых только 2, в корзинах какие-то ошметки, тряпки валяются, кошмар, это же дети, а не собаки. Еда прямо сказать так себе, прилагаю фото из серии ожидание-реальность. На фото только поданное блюдо, еще не попробовала. Слегка так отличается от картинки в меню. В общем печаль, за чек 2500 хотелось бы немного другой уровень.
Елизавета Т.
27 Haziran 2024
Большое меню, но ассортимент (слабо)алкоголя скудный (но напитки довольно вкусные). Но в то же время огромный выбор других напитков: чаи, б/а коктейли и тд. Из еды брали теплый салат, пока что самый вкусный салат, который я пробовала в Судаке. А вот суши оказались не очень( Запеченые мидии тоже, шапочка была со вкусом дешевого майонеза и сыра. Обслуживание быстрое, что не может не радовать))
Илона Корниенко
22 Temmuz
Öğle yemeğine koştuk ve çok hoş bir şekilde şaşırdık! Harika mutfak , çocuk bile takdir etti. Her şey garsonun vaat ettiğinden daha taze ve daha hızlı. Harika bir yer, şimdi zirvemizde!
екатерина п
4 Eylül
Akşam yemeğine geldiler. Servis uzun sürüyor. Kirli. Ringa balığı kokulu rulolar ya da çürümüşlere bu soya sosunu verdim. Rulolar hiç lezzetli değil ve parçalanıyordu. Peynir çubukları fazla pişmişti ve hepsi parçalanmıştı. Fritözün uzun süre peynir çubuklarından değiştirilmediği açıktı, kokmuş tereyağı kokuyordu. Genel olarak, bir yıldız da çoktur. Her şeyde kürdan peçetesi yok. Siyah tuzluk
Анастасия О.
29 Temmuz
Ailemle birlikte rulo yemeye geldiler. Birkaç tür sipariş ettik. Sonuç olarak, sadece salatalıklı pilav yedik ..... Neredeyse somon veya karides şeklindeki dolguları görmedik, o kadar azdı ki hiç hissetmedim.
Анастасия Матвеева
15 Temmuz
Sadece sokak yemeği. İkinci kez tam olarak geri dönmeyeceğiz. Ruloları sipariş etmeye cesaret edemediler. Yemek "ev yapımı" dır. Kalite şüphelidir. Ne yazık ki, servis de dikkat çekici değil ve yemeklerin fotoğraflarını çekmeye bile başlamadı. Tavsiye etmiyorum.
Анастасия Л.
16 Ağustos 2024
Отдыхаем в Судаке в августе 2024. Были в этом заведении этой сети на набережной, решили посетить на Кипарисной аллее. Остались максимально недовольны! Половина позиций в меню отсутствует, официанты сидят в телефонах, ходят с ними по залу, ни разу не подошли забрать грязную посуду, трогают салфетки голыми руками и в целом абсолютно не обращают внимание на посетителей. Долгое ожидание как еды, так и расчета. По блюдам - в целом неплохая кухня, но в аналогичном заведении на набережной обслуживание и качество еды лучше + отличается подача и вид блюд. Роллы пресные, в салате вместо жареного сыра - сырные палочки (в кафе на набережной был именно сыр). Также неправильно пробили блюдо по цене, но вернули без проблем. Если хотите посетить данное заведение, то отдавайте предпочтение заведению на набережной!
Светлана Куракина
22 Ekim
Bu yılın Eylül ayında dinlendik, yanımızda öğle yemeği için bir Shurpa sipariş ettik, girişte standda fiyatı 350, sonuç olarak 450 ruble net değil, o zaman akşam yürüyüşe çıktığımızda gördüler, sonuç olarak bunu pişiren aşçının ellerini yırttılar, oraya eve et suyu getirdiler haşlanmış köftelerin altından böyle bir his, yarım patates, yarım biber, bir parça et, biz sadece şaşkına döndük, bunu henüz hiçbir yerde görmedim, tek kelimeyle utanmadık. Geçen yıl orada Suşi yediler, balıkla sıcak bir tava yediler, her şey çok lezzetliydi.
Александр Александрович М.
18 Eylül 2024
Отличное заведение, вкусно готовят, красиво подают. Вежливый грамотный персонал Рекомендую семьям с детьми так и для молодёжи. Аимнру острая еда..по просьбе, если лимонада хочется, свежего и холодного, то там Вам угодят) и супы и мясные блюда на второе есть из чего выбрать
Виктория Ковткова
20 Eylül
Kafeye tesadüfen girdik, rulo ve milkshake sipariş ettik, kokteyl suyla seyreltilmiş gibiydi, tat ve görünüm için rulolardaki karidesler yengeç çubukları gibiydi. Bu yere gelmenizi tavsiye etmiyoruz.
Анна Краснопёрова
1 Ağustos 2024
Вот сюда точно не вернёмся. Обслуживание ооооочень долгое. Качество еды оставляет желать лучшего. Греческий салат - очень мало заправки, сыр самый дешевый, ооочень соленый. Роллы - очень уставшая рыба, бесцветная и безвкусная. Только к горячей сковороде вопросов нет. Пиво и сидр как будто разбавленные. Официант, который перекладывал еду на кухне в тарелки голыми руками, после чего их еще облизал - это вообще нечто)))))
Ксения С.
8 Ağustos
Akşam 9'da geldiler, iki Philadelphia sipariş ettiler, bir saat beklediler, bize hiçbir şey getirmediler ve beklemeden ayrıldık. Berbat bir akşam, dağınık bir masa, «ne zaman hazırlandıkları belli değil, bekleyin" diyen garsonlar. fu
Александра Михайленко
24 Temmuz 2024
Непонятное место, официант подошла быстро, но роллы невкусные совершенно. Заказали вдвоём роллы, в даже тарелок не принесли на двоих, а ели мы вдвоём) Половины меню нет, приготовить не могут. В итоге из оставшегося меню заказали морепродукты - тоже невкусно. Кальян вообще отдельная история - заказали свежий и фруктовый, но почему-то по своему вкусу сделали сладкий как пирог) Официант ни разу не подошла и не забрала грязные тарелки.((
Татьяна
9 Temmuz
Güzel iç mekan, yemekler lezzetli. Menü her zevke uygun geniş. Servis oldukça hızlı. Fiyatlar makul
Вадим
5 Ağustos 2024
Во первых нужно минут 10 ждать меню, даже умолять, чтобы его принесли. После ещё минут 15 уговаривать персонал принять заказ. Официанты бесконечно ходили и твердили "щас, щас, щас". Будто они за всю жизнь только одно слово и выучили. Когда же чудо свершилось и к нам подошли - официантка не представилась, не смогла рассказать про блюда в меню. Также персонал не знает, что такое курсы. Сначала приносят горячее, потом салаты и только потом аперитив. К тому же 3/4 салаты принесли, а четвертому пришлось ещё ждать те же минут 10-15. То есть все сидят кушают, а один просто завидно на других смотрит. По поводу еды. Если заказываете что-то уровня фастфуда - пицца, бургер и другое, то все хорошо, даже отлично. Я бы даже сказал, что это лучшая пицца, что я пробовал. Но если соберётесь заказывать что-то хоть чуть-чуть уровнем повыше - то разочаруетесь. Даже салаты у них не получаются. Я бы советовал сходить в другое место и не тратить время на это заведене
Виолетта Левина
1 Ağustos
Genç adamla akşam yemeği için uğradık, biraz şoktaydık! Sokakta menüde 370 fiyatı vardı, 470 menüsüne girdiler. Khachapuri dünyada denediğim en kötü şey. Khachapuri'den bir isim, normal peynir görmedim, peynir sadece sos gibidir, her şey dökülür, korkunç!!!!!
Ксения
29 Ağustos
Rulolar iğrenç, 40 dakika, 8 masayla dolu taşıdılar. Alko Sadece elma şarabında kokteyller. Nargile böyle bir şey değil. Masayı silmek için şahsen sormanız gerekiyordu. Kısacası, tavsiye etmiyorum.
Ольга К.
16 Ağustos 2024
Отдыхаем в Крыму уже неделю и первый раз, за всё время столкнулись с таким безобразием! Ждали официанта минут 20!!!Официантка, обслуживающая наш столик , демонстративно игнорировала наш столик! Наконец подошёл другой и принял заказ. Прождали ещё минут 25!!! Не выдержали и ушли! За соседний столик сели клиенты уже после того, как мы сделали заказ. К ним официантка подошла сразу! И заказ они получили через минут 5! Это как!? Неужели пиццу сделать легче, чем два овощных салата? Как был СОВОК, так и остался!
Максим Овчаров
20 Temmuz 2024
Рекомендовать это место точно не могу!К плюсам можно отнести:большое меню,интерестный интерьер,быстро обслужили и наверное все.Из минусов:1.огромная куча посуды,бокалов, буклетов с меню,коробочек для оплаты прямо на бурной стойке.цены ресторанские ,а бардак как в столовке;2.пришли через несколько часов после дождя,а с пола так не кто не решился повытерать лужи натекшие видемо через дырявую крышу.персонал обходит их нечего не замечая.3.Кухня: салат греческий есть вообще было не возможно так как был полностью залит соевым соусом.Говяжая сковородка только в названии говяжий,а по факту 3 кусочека говядины по жесткости напоминающие ремень.к тому же блюдо то же было пересоленно.еще был суп сливочный с лососем,но почему-то кроме лосося в нем присутствовали в равных долях мидии,кольмары(маринованные)и помидоры. Салат с лососем и авокадо тоже умудрились испортить какой то соленючей икрой.лучше бы вообще её туда не пожили.
Алиса Хилинская
11 Eylül 2024
Зашли в заведениа на кипариосовой улице, 16. Зал пуст, ожидали быстрое быструю готовку (большая ошибка, просто никто не хочет идти, нужно было читать отзывы) Такого плохого обслуживания я еще не встречала. Зал был полностью пустой. Сидел наш и еще 1 стол. Ждали пока принесут меню и соизволят принять заказ. Из всего меню сказали, что есть толькь холодные роллы, другого ничего нет. Ожидание ПРИ ПУСТОЙ посадке 25 минут. При этом ни один оффициант не подошел к нам за все время, просто выходили посидеть в телефоне и подойти к столику начальника, как мы поняли. В роллах каждому попалось несколько костей. И даже после этого всего мы даже не услышали какого-то внятного ответа кроме «учтем». При этом всем, были в заведении этой сети на набережной, там все прекрасно, очень хорошая официантка, приятное обслуживание, короткое время ожидания.
Олеся Паутова
Personel elbette aceleci değil, AMA yemek sadece en büyük zevk, her şey çok lezzetliydi, harika bir nargile, taze balık ve kabul edilebilir bir çek!
aljusinka
6 Ağustos 2024
Отличное место где уютно, чисто, вкусно и вежливые сотрудники! Цены приемлемые, а главное- тут очень вкусно!
Сабрина Франц
3 Ağustos 2024
Ужасное обслуживание ,сидели с друзьями,ждали изначально 10 минут чтоб нам принесли меню-нам его принесли по нашей просьбе, после попросили принять заказ,ответили -щас. И на протяжении 20 минут к нам так никто и не пришел. (У барной стойки стояло минимум 3 свободных официанта) Как мы поняли ,у них нет разделения по столам и тебе повезет если к тебе подойдут. Еду несли долго(уже остыла) Нельзя сказать что она стоила (еда) потраченного времени. 0/10
Alya Zvyaginceva
15 Ağustos 2024
Обслуживание не очень. Официанты не подходят к своим столикам. Очень долго ждали свой заказ и меню. Свободных меню очень мало. Пока не позовёшь или не подойдешь сам, тебя никто не обслужит. Официанты ходят друг за дружкой веселятся, а люди сами себе предоставленные, выискивают своего официанта! Очень грязно, посуду и бокалы натирают прямо в зале у барной стойки. Зря потраченное время!!!
Оксана Шабаш
14 Temmuz 2024
Пытались поужинать в этом заведении, первое -есть два меню , до 17.000 и после, блюда те же -цена разная, на это стоит обратить внимание -сразу вам это не скажут. Второе-гриля и все что на углях отсутствовало, практически половина меню. Заказали салаты и сковородку, салаты съедобные, сковородки переделывали два раза, это просто недоваренные овощи , они сырые, видимо разогреты в микроволновке и все, мы отказались платить за сковородки.Не советую от слова совсем.
Vera Kadaeva
27 Ağustos
Yemekhane gibi bir kuruluş, khachapuri'yi sipariş ettiler. Sipariş getirdiler, khachapuri az, peynir az, kelimenin tam anlamıyla, Sarısı her zamankinden daha yalnızdı, bu khachapuri tarlasının üzerinde yükseliyordu... Bir daha oraya gitmedik..
Жарикова А.
16 Eylül 2024
Роллы невкусные, Филадельфия повергла в шок, слегка оранжевая рыба тонкими кусками и совсем безвкусная, за 520 то рублей … очень долгое ожидание не при полной посадке, маленькая сухая котлета в бургере. Больше не вернемся туда
Серебров Влад
30 Ağustos
Harika bir restoran, lezzetli ve hızlı bir şekilde hazırlanıyorlar, bir an, fiyatlar ortalamanın üzerinde, aksi takdirde her şey yolunda
Евгений Бугримов
13 Temmuz 2024
Отвратительное обслуживание. Вчера пришли, получили меню и ждали минут 20-25 когда подойдёт официант, чтобы принять заказ. Только после похода в сторону бара для выяснения вопроса, появился другой официант (далее он свою работу сделал. Молодец(. Сегодня пришли и минут 25 вообще ждали когда соизволят принести меню. Причём стол нам указал официант. После обращения в бар. Официант был заменён и спустя 35 минут с момента нашего прихода у нас приняли заказ. Прошло ещё 15 минут. На стол принесли приборы... Ещ