DNS

Şubeler

Сергей Андреевич
Şube iyidir, ürün yelpazesi zengindir, indirimli malların mevcudiyetinden etkilenir, bazen uygun bir fiyata şeker kapabilirsiniz, personel elbette pervazsız değil, hoştur. Ancak genel olarak mağazayı tavsiye ederim, ancak bilin ki iş yükü yüksek olduğunda beklemeniz gerekiyor. İnsanlar yorum yazıyorlar, kişisel olarak bencil domuzsanız, bu birisinin işini kötü yaptığı anlamına gelmez
Ольга Пономарева
8 Haziran
Один продавец на весь магазин... И очередь
Жданов Георгий Александрович
20 Kasım 2025
Siteden buzdolabını görmeye geldim, yenisinin çizikler ve eziklerle işaretlendiğini söylüyor. Yöneticiye tamir edilmediğini sordu - olmadığını söyledi. Ertesi gün 20.11.25'te almaya geldim - zaten başka bir yönetici vardı, buzdolabının sitede satılan, onarılan ve genel olarak hizmetten sadece çöpleri olduğu ortaya çıktı. Kısacası, çok fazla zaman harcandı ve cns şimdi park etmem için bana 300 ruble borçlu.
Хороший Хороший
20 Eylül 2025
Sadece temizlik için Mağaza, 1905 caddesinin hemen yanında, metrodan 3-4 çıkışta, avluda yolu geçmeden bina, Oldukça büyük bir bina, DNS ağının merkezi mağazasına benziyor. Dürüst olmak gerekirse çok geniş Yeterli insan var, Ancak bu, herkese bakmayı engellemiyor, çalışanlar kibar, özellikle Stanislav adında bir adam, yardım etme, bulma arzusu vardı, çabalarınız için çok teşekkür ederim, Elbette uzun süre bekledim, ama bu mağazanın dikkat etmesi için bir yıldız, Elbette bu format için aralık zayıf. Ve tüm indirimlerle birlikte 6500 buharlı temizleyicinin fiyatları pahalıdır, çünkü Yandex veya Wildberriz'de her biri 1500'e mal olurlar. Veya Karcher, avito'da üç kat daha ucuza bulunabilir. Ancak kalitesiz modelleriniz var, orijinalinden daha pahalıya mal oluyorlar. Çalışanlar aferin, koşmaya çalışıyorlar, deniyorlar Umarım 250.000 ruble maaşları vardır
Максим Владимирович
13.11.2025 tarihinden itibaren bu yerde indirimli malın ilk satın alınması G-26166722'dir. Çalışmadığında - 4 bellek yuvasından biri! Bu benim için uygundu. Ancak bu ürün 2 veya tek bir hafıza çubuğu ile çalışmadı. (Tüm kurulum seçeneklerinde) sorunu gösteren kartı iade ettim. Mat.acilen bir ücrete ihtiyaç duyuluyordu ve şimdilik bu ücret stc'ye gönderildi. Onlardan şu anda istikrarlı çalışan bir tane daha aldım. "Merkezin hizmetini" teşhis ettikten sonra, şirketin çalışanları ve DNS, ne tesadüfen ne de bilerek yapmadığım 1. kartın soketini bozanın benim olduğumu iddia ediyor. Şimdilik bir talep yazdım, para iadesi veya çalışan bir mat istiyorum.ücreti. Bu mağazayı tavsiye edemem, çalışanlar sürekli yanımda.. yorgun ve dikkatsiz. Önceki incelemeleri onaylıyorum.. Not: standart II incelemeye cevap veriyor gibi görünüyor, çünkü incelemede hem tarihi hem de "satın alma" numarasını belirttim! P.p.s. 12 günlük "sarkma, ayrıştırma " ve video kameralarını izledikten sonra.. parayı iade ettiler. Mağaza yönetimine teşekkürler.
Anatoliy Kosenko
10 Temmuz 2025
En sorumsuz ve profesyonel olmayan mağaza. Nasıl var olduğu hiç belli değil! Birkaç yıl önce içinde bir yazıcı aldık. Şimdi başka bir yazıcı almaya ihtiyaç vardı. Burada alınan eskisini devam eden onarımlar için vermeye karar verdiler. Yöneticiyle anlaştık, taksiyle eski bir yazıcıyı getirdik, tamir için hiç ekipman almadıkları, ekipmanı sadece garanti onarımları için kabul ettikleri ortaya çıktı ve daha önce anlaştıklarında bizimle konuşan yönetici bunu bize söylemedi!!! Yeni bir yazıcı satın aldılar, satış sırasında malları kontrol etmedikleri, sadece verdikleri ortaya çıktı. Ofise bir yazıcı getirdiler, buggy ve başlamıyor, çalışmak istemiyor. Yazıcıyı bu DNS mağazasına getirdik, çalışanlar bize kırılmış (hatalarla) sattıkları yazıcıyla iki hafta ilgilenecekler... Bir kez daha Moskova'daki mağazadan daha kötüsünü bilmiyorum. Bu DNS mağazasını Moskovalılara, hatta başkentin misafirlerine daha da fazla tavsiye etmiyorum! Bu mağazayı onuncu yoldan atlayın!
Саня NeonGold
17 Aralık 2025
Mükemmel satıcılar, ihtiyacınız olan her şeyi seçmenize her zaman yardımcı olurlar, malları iyi anlarlar, birçok farklı uygun ürün vardır
Azumatako
Hikaye böyle. 4 Şubat'ta 04.02.2026 tarihinden itibaren 6G-002151748 grafik kartını çevrimiçi sipariş ettim ve satın almaya gittim, eve gelip kurduktan sonra başlamadı, hemen ardından garanti departmanına onunla ne yapacağımı sordum, bana mağazaya geri getirmemi söylediler. 3 gün sonra mağazaya getirdim, onu testler için götürdüler ya da dedikleri gibi bugün servis merkezinden aradılar ve üzerinde bir tür mekanik hasar olduğunu söylediler ve garanti durumunda reddederek onu geri kazandılar. Ona zarar veremediğim gerçeği bu% 100 böyle olamaz, bu mümkün değildir, yani çalışmayan bir kart sattılar ve şimdi parayı iade etmeyi veya tamir etmeyi reddediyorlar. Alacağım, özpp'ye gideceğim ve bu kanunsuzlukla mahkemeye gideceğim, sonra ekleyeceğim Eklediğimi anlıyorum, malları kabul ettiler, parayı iade ettiler, vergi dairesine olan güveni restore edildi)
Андрей Клыков
20 Aralık 2025
Mağazanın süreçlerini pek anlamıyorum. Önceden sipariş edilen malları almaya geldim. Satıcı aramak için uzun süre salonda dolaştı. Malları almak için terminalde bir sürü ekstra adım atmak zorunda kaldım. Bunu, müşterinin dikkatini odak mallarına tutma girişimine bağlardım. Ancak nakit alanında piller ve ampuller var. Sıkıcı.
Даниил М.
25 Eylül 2024
Отзыв про DNS в Электронике на Пресне. Хорошие работники и консультанты. Была проблема с креслом, сервисный центр выдал какое-то невнятное заключение. Сотрудники магазина пошли на встречу, помогли подобрать нормальные варианты и решили проблему. Проконсультировали и вообще оставили от себя очень хорошее впечатление. То же самое с операторами сервисного центра. Есть вопросы к мастерам СЦ и политике компании. Но персонал здесь ни при чем и сработал на отлично. В общем, хорошее место, советую)
Николай Сергеев
Danışmanlar malları götürmeye yardım etmeyi tamamen reddediyor Buraya geldiğinizde bir sonrakine hazır olun 1. Kendiniz götüreceksiniz, arabayı kişisel belgelerin kefaletiyle veriyorlar 2. Malların ambalajlanması, stretch'te kendiniz için ücretsiz, sivilce ambalajında 800 ruble 3. Tutum korkunç. Büyük olasılıkla danışmanlar parayı cebine koyuyorlar
Павел
29 Ekim 2025
Yöneticiler genellikle hiçbir yere acele etmiyorlar ve her şeyi çok yavaş yapıyorlar. İçlerinden birinin en azından kasaya gitmeye tenezzül etmesi için 5 dakika bekleyebilirsiniz. Siparişi almak için sürekli koşup onları salonun etrafında aramalısınız. Henüz en kötü DNS mağazasıyla tanışmadım
Лена-Еленна
22 Kasım 2025
kategorik olarak bu şirketle iletişime geçmenizi tavsiye etmiyorum!!!! dahası, herhangi bir ön ödeme yapmak! sipariş herhangi bir açıklama yapılmadan ertelenir! destek hizmeti kelimeyle hiç çalışmıyor! Mağazanın kendisi de daha iyi değil, bir danışman bulmak için çok uğraşmanız gerekecek! aptalca değiller!
Александр
26 Kasım 2025
En korkunç dns şubesi Sipariş ödendiyse, terminaldeki qr kodunu taramak yerine hemen satıcıya danışmana gitmeniz daha iyidir, aksi takdirde personelin tepkisini beklemeyeceksiniz. Diğer işlerle uğraşan personel ile çevrili olarak kasanın önünde 20 dakika durabilirsiniz, ancak kimse size dikkat etmeyecektir. Bu mağazayı almak için seçmenizi tavsiye etmiyorum
Аполлинария
Aslında Kullanılmış yeni bir mal almaya geldim! Site tarafından ve çalışan tarafından yanlış bilgilendirme. Bu şube hakkında okumak yeterli, neyle uğraştığınızı hemen anlayabilirsiniz!
Влад
18 Şubat 2025
Sitede malların mevcudiyeti hakkında yazılmıştı, yere geldim, hiçbir şeyleri olmadığını söylediler, analogları daha kötü ve daha pahalı teklif ettiler, 2 saatlik ömrünü kaybettiler
Алексей
29 Mart 2025
5 + personel. Özellikle yetkin ve son derece profesyonel bir satıcı- danışman Yana'ya dikkat çekmek istiyorum!! Bu tür çalışanları aramanız gerekiyor. Mağaza yönetiminin satıcılarla çok şanslı olduğuna inanıyorum. Beyler aferin, açıkça çalışıyorlar
Бебра
İndirimli ürünleri ve yenileri olan iyi bir mağaza, kesinlikle her şey var. Buraya sık sık geliyorum, çalışanlar iyi, her zaman sorularla yardım ediyorlar ve genel olarak işlerini iyi yapıyorlar.
Сайгин Георгий
16 Kasım 2025
İndirimli malları almaya geldik dizüstü bilgisayar. Çalışan önce arsız bir şekilde telefonunu kaptı. Ayrıca, uzun süre malları göstermek istemedim, 2'den fazla ürünün gösterilmeyeceğini ilan ederek, dizüstü bilgisayarlardan birinin kozmetik günahlara ek olarak dokunmatik pad'in çalışmadığı ortaya çıktı. 1 yıldız bu tavır için bile çok şey var
Степа Бублик
3 Haziran
Ekran kartını alıyordum. Kuyruğu uzun süre bekledim ama malları aldım, teknik servisin ne olduğunu açıkladılar. Personel hoş
Евгения Котова
5 Kasım 2025
Harika bir mağaza ve sadece büyülü çalışanlar! Mallarımı çok hızlı ve neşeyle buldular (zaten akşam olmasına rağmen, kapanışta). Danışman Oleg'e özel teşekkürler (yanılmıyorsam! Mavi gözlü adam) malları taksiye alıp yüklemeye yardım ettiği için! İlk defa, dns'den sonra bu kadar olumlu duygular, tüm Moskova'daki en iyi mağaza) Size başarılar)
Elena
4 Ağustos 2025
Harika bir mağaza. Temiz. Danışman, doğru ürünü bulmama çabucak yardımcı oldu. Harika bir sütunlu fan satın aldım çok pahalı değil.
Sergey
11 Haziran 2023
Аэродром электроники на все случаи жизни. Можно ходить за покупками, а можно просто на познавательную экскурсию. Очень толковый продавец-консультант Алексей. Прекрасный выбор товаров. Отличное настроение. Рядом метро 🚂
Лариса
30 Ocak 2023
Хороший сетевой магазин,представлено большое количество моделей всей бытовой техники.Покупали телевизор 26.01.2023, хочу выразить благодарность продавцу,милой,нежной девушке,к сожалению,не помню имя,которая очень нам помогла. Она ответственно подошла к нашей просьбе выбрать телевизор по нашим пожеланиям, долго выбирали и смотрели,что есть по наличию на складе, приносила имеющиеся варианты, советовала,что лучше,сравнивали характеристики разных телевизоров. В итоге нашли ,что нам оптимально подходит. Наша благодарность,телевизор отличный, спасибо продавцу!
Елена Старова
29 Haziran 2023
Оформила заказ через сайт, мне пришло уведомление, что заказ готов к выдаче. Приехала, сотрудник сообщил, что данный товар - витринный образец. Нигде это не было указано, ни в смс сообщении, ни при оформлении заказа. Я потратила время впустую. Вдобавок, магазин находится в торговом павильоне, где наставлено много разных точек с электроникой, и пока дойдешь до самого DNS, тебе будут кричать и зазывать как на рынке, впечатление о магазине портится уже на этом этапе.
Е
Евгений Князев
16 Eylül 2024
Отзыв касательно работы с юридическими лицами. Не могу рекомендовать для закупок, попытались поработать, сделали несколько заказов, но работа не организована. В заказе в ЛК указывается один срок резерва, по факту по телефону говорят, что срок резерва 2 дня с момента выписки счета даже если товар еще не доехал до магазина и наличие не подтверждено. Отменяют уже оплаченные резервы, при этом чтобы вернуть средства нужно писать бумажки и т.д. К сожалению, бардак, не рекомендую. Если вопрос не решится будем закупаться в другом месте, т.к. для нас, как и для большинства организаций важно, чтобы поставщик был надежным и торговал тем, что у него есть в наличии, в противном случае это не отличается от палатки на горбушке. Скриншот из ЛК с номером заказа, сроком резерва уже оплаченного заказа, который отмениили на 3 дня раньше без какого-либо уведомления прикрепил. Номер магазина и коропоративного отдела - просто недоступен в рабочее время, что также многое говорит о подходе к работе.
Кристина П.
17 Ekim 2023
Отвратительное обслуживание. Обе кассы заняты по одному человеку, стою в очереди 30 минут.. Ничего не двигается. Работают медленно. Отменили заказ , хотя он был оплачен. Не уведомили. Потратила время. Девушка невежливая. Я спросила , если позвоню в корпоративный отдел и восстановят , смогу получить? Сказали да , простояла 20 минут. Восстановили , ничего не выдали. Пришлось идти на второй день, стою опять в очереди.
Василий А.
10 Kasım 2024
Сеть DNS начала портиться, заказал на сайте Увлажнитель воздуха Smartmi Evaporative Humidifier 3, рассчитывал получить новый товар, без проблем и дефектов, а мне предложили купить за полную стоимость образец с витрины и с честными глазами заместитель управляющего и продавец говорили, что они так тестируют все оборудование! К сожалению, работники в DNS врут - товар они не тестируют перед продажей, потому что и недели не прошло как, до этого момента, я менял по гарантии купленный здесь же блок питания с бракованным кабелем, поскольку не вскрыл его при покупке и не проверил (обнаружил дефект только дома и долго пытался доказать в магазине, что это не я его сломал, как меня сначала уверял продавец). Если рискуете что-то сейчас покупать в DNS, оформляйте оплату при получении и досконально все проверяйте про них же.
Валли
21 Aralık 2024
İyi bir elektronik mağazası, satıcılar kibar ve yürütücüdür, sorunları çözmek için toplantıya giderler
Вадим М.
05 Ocak 2026'da aşağıdaki ürünleri satın almayı planladığım bu perakende mağazasını ziyaret ettim: Dark Project Kulaklıklar (vitrinden alınmıştır); Logitech G Pro X Superlight 2 fare (talep üzerine stoktan alınmıştır); klavye (vitrinden alınmıştır, adı ve modeli: ( kd87a dark project). Mallar için ödeme yapmaya çalışırken, danışman Dmitry (bundan sonra mağazanın bir çalışanı olarak anılacaktır), mağazanın iç kurallarına atıfta bulunarak, reddetme için motive edici bir gerekçe sunmadan klavyeyi satmayı reddetti, yani malların zvebronzalıydı ve anlaşılmaz nedenlerle vitrindeydi. Şikayeti düzeltmek için bir geri bildirim ve öneri Kitabı sunma talebime yanıt olarak, çalışan bunu bana "nazikçe" verdi. Ancak kederli kitabın boş sayfaları olmadığı ortaya çıktı. Başka bir kitap istedim, ancak Dmitry başka bir kitabın eksik olduğunu bildirdi ve şaşkınlığıma «ne yapabilirim» cevabını verirken, itirazı düzeltmek için alternatif yollar önermedi. Mağazanın eylemleri, Rusya Federasyonu mevzuatının aşağıdaki hükümlerini ihlal etmektedir: Rusya Federasyonu Medeni Kanunu'nun 426'sı (kamu sözleşmesi): Satıcı, kanunla aksi belirtilmedikçe, malların mevcudiyetinde herhangi bir tüketiciyle bir satış sözleşmesi imzalamakla yükümlüdür. Yasal gerekçeler olmaksızın satmayı reddetmek kabul edilemez. Rusya Federasyonu «Tüketicinin Haklarının Korunmasına İlişkin» Kanununun 13. maddesi: Satıcı, zararları tazmin etme ve yükümlülüğü aynen yerine getirme yükümlülüğü de dahil olmak üzere tüketici haklarının ihlalinden sorumludur. Rusya Federasyonu İdari Suçlar Kanunu'nun 14.8'i: tüketicilerin diğer haklarının ihlali (malların satışının makul olmayan bir şekilde reddedilmesi dahil) idari sorumluluk gerektirir. Mal Satış Kurallarının 8. fıkrası (uygun. Rusya Federasyonu Hükümetinin 31.12.2020 tarih ve 2463 sayılı kararı ile): Bir inceleme ve öneri Kitabının yokluğunda, satıcı tüketici itirazlarını (örneğin yazılı bir talep) kaydetmek için farklı bir yöntem sağlamakla yükümlüdür. Bu mağazanın saygın yöneticisi. Bu çalışanla ilgili alınan önlemler ve genel olarak bu sorunun çözümü hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum.
Hermit !
27 Eylül 2024
персонал не умеет работать с документами, приходится ждать минут по 40 пока с принтером разберутся, склад куда они якобы отправляют в сервис с явными дефектами, возвращают, говорят дефекты не обнаружены🤣🤣🤣
Алексей П
23 Temmuz 2024
Разместил заказ на новый телефон, получил счёт, передал в оплату. Через пару часов отзвонились, сказали телефон с витрины... Это точно не новый аппарат. Такое себе впечатление... Перемещение между магазинами - до 5-ти дней... Это фиаско.... Не понимаю, как реагировать, не ожидал такого от днс...
Анна Г.
25 Mart 2023
Отличный магазин из числа многих этой же торговой марки. Удобно расположен, широкий ассортимент, хорошая коммуникация с другими сетевыми торговыми точками. Компетентно проконсультируют и организуют доставку нужного вам товара в удобный для вас магазин.
андрей к.
11 Eylül 2023
Скорее всего, если бы не этот магазин, то "электроника на пресне" уже перестала бы существовать. Вообще магазин нравится, но иногда бывает сложно найти консультанта и очень часто интересующий товар оказывается последним, т.е. придётся брать витринный образец. Иногда ещё и упаковка может быть повреждена (или отсутствовать вовсе ). Так что, удобнее заказать товар на сайте с доставкой в этот магазин. Будет больше шансов получить товар в заводской упаковке.
Леонид М.
4 Haziran
Buradaki gibi mağazaların çalışanları daha sık karşılaşırlardı, hizmete inanıyorum. Her şeyi açıkladılar ve dedikleri gibi raflara yerleştirdiklerini gösterdiler.
Анастасия Т.
4 Ekim 2023
Пожалуй, самый бесполезный магазин в истории. Хотя, если вам нравится, чтобы сотрудники к вам не приставали, то это магазин для Вас Я три или четыре раза приходила в этот конкретный DNS, ни разу не совершила покупку в итоге, потому что мне консультацию не оказывали, а она нужна была для выбора подходящего продукта. То там только грузчики на этаже, то там люди из других отделов, то ли меня отправляют «почитать упаковку», это реальная цитата. В итоге как минимум от меня недополученной выручки на несколько десятков тысяч, которые я отнесла конкурентам, которым не пофиг. Больше даже пробовать туда зайти не буду
Helga Tolok
24 Temmuz 2025
İnternette daha fazlası olmasına rağmen, geniş bir TV yelpazesi sunulmaktadır. Daha önce seçtikten sonra doğru olanı seçtim. Fiyatlar oldukça yeterli.
Юра Кузнецов.
4 Şubat 2023
Большой магазин. Огромный выбор товаров. Сотрудники компании профессиональные, но не очень вежливые. На сайте магазина информация не соответствует действительности. Показывают что товар в магазине есть, а на самом деле его нет. Нужно заказывать. Назначили доставку на один день, а привезли только на следующий. Пришлось два дня отпрашиваться с работы. В итоге телевизор привезли, но остался нехороший осадок.
Владимир Губченко
21 Ağustos 2023
Покупал в июне ноутбук. Персонал непрофессиональный и хамоватый. Если хотите консультацию по технике, вам не сюда. Ребята стараются как можно быстрее впарить товар и выпроводить покупателя. На все вопросы относительно сравнения характеристик разных устройств получал ленивое: «Да, хороший, берите». Когда на кассе пробили товар, чек не выдали, а это прямая дорожка в Роспотребнадзор. Когда попросил товарный чек, продавцы поржали в стиле: «А больше ничего вам ещё не выдать?». Первая и последняя покупка в DNS в принципе.
Jester.OnLine
8 Aralık 2025
7 Aralık'ta DNS web sitesinden mal sipariş ettim ve Moskova, Aralıkskaya B., bina 3 yapı 1 adresindeki amiral mağazanıza ihraç edildi. Presna'daki Elektronik alışveriş Merkezi, 1. kat, pavyon B68. 5G-020190594 ve 5G-020191191 numaralı siparişler. Stajyer beni karşıladı ve siparişimi aramaya gitti. Daha sonra ona başka bir satıcı katıldı (artık stajyer değil). Bir süredir siparişimin nerede olduğunu bana hiçbir şey söylemediler. Sonra mallardan 1'ini getirdiler, ikincisi ise sözde ikincisini bulamadıklarını söylediler. Aynı zamanda, kıdemli satıcı Balashov'un Stanislav Viktorovich'in bunun benim için «çok ücretsiz» bir sipariş olduğunu söylediğini, bu da tam setin şu anda pahalı olduğunu (yaklaşık 40 bin) ve bu ürünün çok düşük bir fiyat noktasında olduğunu söylediğini duydum. Satıcılar daha sonra bana neredeyse hiç dikkat etmeden kuyruğa hizmet etmeye devam ettiler. 15 dakika sonra, sözde malların / siparişin kaybolduğu ve veremedikleri konusunda onlardan bilgi almayı başardılar, çünkü fiziksel olarak nerede olduğunu bilmiyorlar. Sonra kıdemli satıcı Balashov Stanislav Viktorovich ve stajyer, sanki kameralardan kabul yoluyla malları aramaya başladılar, ancak sanki bulamadılar. Kanıt gösterilmedi. Sanki siparişleri yokmuş gibi. Sipariş vermeyi reddeden herhangi bir belge verilmedi, ihraç basitçe reddedildi. Aynı zamanda, satıcı Nabiyev Rustam Amverovich, aynı çıtaların çoğunu sattığını itiraf etti, belki de siparişim de öyle. Sadece neden satıcıların uymadığı 3 saat boyunca böyle bir rezervasyon sisteminin var olduğu ya da bugün sadece satıcıların yarın benimkini Avito aracılığıyla bilgisayara satacakları, daha önce atıp siparişimi dün indirimli olarak satın alacakları çok açık değil. Ve resmi konumu kullanarak elde edilen farka (7 binden fazla ruble) atanacaklar. Kısacası, bu mağazaya bu insanlara gelmenizi tavsiye etmiyorum.
Елена П.
En iğrenç bir şube. TESLİMATSIZ ve KAYITSIZ satıcılarla oturup tüm salona kimin ne oynadığını tartışıyorlar.
Татьяна
15 Şubat 2025
Satış danışmanı Maxim, sadece hijyen kültürünü ihmal etmekle kalmıyor, duşlardan ve deodorantlardan açıkça kaçınıyor, aynı zamanda müşterilerle iletişim kurallarını da ihmal ediyor. Zaten seçilmiş bir monitörü neredeyse 70.000'e satın almaya geldiğinizde, hoşnutsuz bir yüz, kaba iletişim ve müşteri odaklılık eksikliği elde edersiniz. Artık bu mağazaya dönme arzusu yok.
Сергей
15 Eylül 2023
Магазин может быть и хороший,но доставка БЕЗОБРАЗНАЯ!Точнее ее отсутствие! И товар и доставка были заказаны и оплачены 11.09.,привезти должны были вчера,сегодня 15.09.-ни доставки товара ни денег...!Смешное в этой ситуации то что в лк значится что товар доставлен)))мошенничество какое то.. Колл центр-ничего не могут,говорят тоже самое что и я вижу в лк.Переводят на отдел доставки,ждешь 35 минут-сброс и все(и так 9 раз за день). Обращения на сайте-никто не смотрит. Сходили в магазин-директор оформил возврат средств-ничего не прошло,так же в лк значится что товар доставлен и все. В общем деньги взяли и ничего не привезли,ни денег ни товара... Будем обращаться в соответствующие инстанции! НЕ РЕКОМЕНДУЮ связываться с данной сетью магазинов!Или же можно купить офлайн,за нал,и своими силами привезти домой товар.
Юрий Зотов
Harika bir mağaza, personel nazik ve sevecen, her şey hızlı ve net bir şekilde yardımcı oldu!
Наталья
15 Eylül 2024
Вас будут футболит от сотрудника к сотруднику. Ни кто вас не желает обсужить. Стойте ждите, за чем вообще пришли??? 30 минут ожидания выдачи заказа. Так и не получила, ушла.
Вячеслав С.
28 Mart 2023
Хороший уютный магазин. Отдельно хочу отметить консультанта, который мне помог с выбором телевизора. К сожалению, не запомнил его имени. Помог с выбором бюджетного телевизора, выбрали philips 50". Помог найти магазин, где есть данный телевизор не с витрины.
Ммм
16 Kasım 2025
İndirimli dizüstü bilgisayarı seçmeye geldik. Danışman Rustam'ı şaşırttı - hiçbirini açamadım ve sadece 2 dizüstü bilgisayarı görebileceğinizi söyledi ve hepsi bu. Rüstem'in meslektaşı ikincisini izlemeye paspasla geldi ve ne yazık ki bakmama izin vermedi. İlk defa böyle müşteri odaklı bir hizmetle tanışıyorum. İki elinizle tavsiye etmiyorum
Анастасия Долгих
İnternet siparişi vermek için bu mağazaya tavsiyem yok, çok uzun ve herkes senin için umursamıyor
Александр Воробьев
22 Ocak 2024
Не советую посещать этот магазин как и всю сеть DNS столкнулся с проблемой возврата товара. Менеджер магазина не понимает что с товаром и видимо вообще где она находится. Её задача отправить в сервис и может отправлять несколько раз. Пока вы сами не устанете от этого) Книга жалоб вся исписана недовольными клиентами. Как работает DNS [ недорогие некачественные комплектующие] Если вам дороги ваши деньги и тем более нервы, лучше обходите эту сеть стороной.
Савелий Р.
20 Aralık 2024
13.12'de başka bir modele ihtiyaç duyulduğunu söyledikleri Audi istasyonuna götürdüğüm bir DVR aldım. Bundan sonra, 7 gün içinde çek ve eksiksiz bir setle geri ödeme yapmak için dns'ye geldim (mallar kullanılmadı). Bunun için bana iade edilmeyi reddettiler - «biz iade için karmaşık teknik malları kabul etmiyoruz» nedeniyledir.