Comuna Sevan

Евгения М
24 Haziran 2025
Modüler evler konsepti ile ilginç bir yer. Fena değil, ilginç, ama personel tüm izlenimi bozdu (
N
Naira Abrahamyan
16 Şubat 2024
Հիասքանչ վայր է։ Ամեն ինչ իդեալական մտածված է հանգիստը վայելելու համար: Աշխատակիցները շատ հյուրընկալ են։ Անպայման կվերադառնանք։ Շնորհակալություն🫶
Kurt Wylde
7 Temmuz 2024
Harika bir yer! İnanılmaz derecede güler yüzlü personel, mükemmel servis, bar, sıcak havuz, Sevan, dağlar!
L
Lia Mesropyan
24 Temmuz 2025
Korkunç! Dinlenmek için en kötü yer! Yeni başlayanlar için, taşınırken yazlık korkunç bir durumdaydı! Kirli nevresimler, lekeli havlular, banyolarda kirli ve yapışkan zeminler, sanki bilerek ölü sinekler gibi sabunluğa yapıştırılmıştı, banyolardan birinde tek kullanımlık ve zaten açıkça kullanılmış bir tıraş bıçağı bırakılmıştı (bunu içeride sıkışmış saçlardan anladılar), tuvalet kağıdına büyük kahverengi bir leke bırakılmıştı (daha sonra bizi bunun sadece boya olduğuna ikna etmeye çalıştılar) ve banyoda kimsenin çok uzun süre temizlemediği tıkanmış erikler. Tüm bu sorunlara işaret ettiğimizde bizden özür dilemediler bile, bunun daha önce geldiğimiz için olduğunu söylediler. Olgunlaşmadan önce geldik, ancak check-in saatine kadar restoranda oturduk ve belirtilen saatten biraz sonra bile check-in yaptık. Bir süre sonra bize yaklaştılar ve bir gün önce rezervasyonumuzu onaylasak ve 1 misafirimiz daha az gelmemize rağmen, konuklara ek ücret ödememizi talep ettiler. Fark ettim ki, bizi doldurdukları domuz ahırı için hala özür dilemediler. Fiyatın rezervasyonda listelendiğine ve çalışanlarının bu fiyat için rezervasyonu bize onayladığına dair uzun tartışmalar ve kanıtlardan sonra, sahiplerinden biri sadece "rezervasyondaki fiyata katılmadığını" söyledi. Ek temizliklerinden 3,5 saat sonra nihayet yerleşebildik, ancak burada bizi başka bir sürprizle bekliyorduk, yatak odasındaki vanlardan biri, tüm suyun odaya akması ve 5 dakikalık duş kullanımında yatak odasının yarısı zaten su içindeydi. Zemin katta, musluktan gelen su birkaç metre öteden akıyor ve odayı da dolduruyor. Dinlenmek yerine, tamamen güçlük çektiler. Ve ancak odadaki selden sonra bizden özür dilemeye karar verdiler, ancak o zamana kadar bunların önemsiz şeyler olduğunu iddia ettiler ve biz onları bilerek kazıyoruz. Akşamın mantıklı sonucu, biz orada akşam yemeği yerken restoranın topraklarında koşan fareydi Sevan'daki en kötü yer! Kimseye tavsiye etmiyorum!
Гарик Н.
24 Ağustos 2025
Ağustos ayında dinlendik , Hizmet 0 Yiyecek yok, ancak zorla yemek pişirerek yakındaki bir kafeye göre 3 kat daha pahalı oldukları gerçeği. Hindular hizmet ediyor, kalitesi korkunç Kesinlikle tavsiye etmiyoruz.
Shana Hassashinn
10 Temmuz 2025
Güzel ambalajın içi çürümüş. Birkaç gündür burayı ziyaret ettik. İlk başta böyle bir plaj yok, Sevan'a bir parça toprak ve erişim var, ancak bazı nedenlerden dolayı bu insanlar bu toprak parçasının imkansız olduğu gerçeğiyle hiç ilgilenmiyorlar. Her yerde şişeler, plastikler, çöpler var, kimse hiçbir şey toplamıyor, deneyimlerden biliyoruz çünkü birkaç gündür burada. Menü ve restoran için ikinci soru. Buranın politikası yanınıza yiyecek getirmenize izin vermiyor, ancak fiyatları pervasızca abartılıyor ve bunun için kalite ve fiyat oranına saygı duyulmuyor, bu arada siparişiniz 40 dakikadan önce getirilirse hala şanslısınız, beklemeye hazır olun ve bu arada siparişin karışabileceği, farklı bir şey getirebileceği ve özür dilemeyeceği, düzeltemeyeceği gerçeğine hazırlıklı olun. Sonra havuzun etrafındaki nokta. Bence bu yerin en önemli noktası ama ılık havuz güneş tarafından yalıtılıyor. Bize suyun 30 dereceye kadar ısınması söylendi, ancak su bütün gün soğuktu ve sorduğumuzda bize bir günde ısındığı söylendi: Güneşin altında ısınan sıradan bir havuz ne değildir? Şezlonglar ve şilteler kirlidir, değiştirilmelerini dikkatlice istemeniz gerekir, kendileri düşünmezler, aynısı müzik için de geçerlidir: prensip olarak belki ama sormanız gerekir. İzlenim ve deneyim olumsuzdur: birkaç saatliğine gidebilirsiniz, tamam, ama kalmanızı tavsiye etmiyorum. Başlangıçta söylediğim gibi: güzel ambalaj bir kukla, paranıza değmez.
G
Gevorg Poghosyan
21 Ağustos 2024
Dinlenmek için mükemmel bir yer. Çok güzel, rahat ve tüm çalışanlar çok iyi
Анастасия Ц.
19 Şubat 2024
Çok güzel, modern bir yer! Her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş, lezzetli yemekler, mükemmel hizmet ve harika manzaralar!
Gr
19 Eylül 2025
1 günlüğüne geceyi geçirmeyi düşünmezsem harika bir yer, yolun yanında ve uygun şekilde gürültülü, ancak eve yapışırsanız ve hava soğuksa daha kabul edilebilir olacaktır. Ve öğleden sonra, iyi müzik çaldığı için arabaların gürültüsüne aldırış etmiyorlar
Давид А.
Afijenik bir yer, güzel, mükemmel hizmet ve lezzetli yemekler
Карина Ходжаева
12 Ağustos 2025
İğrenç!Sağlıksız, küf, toz.havuz kirli,barda servis edilmesi yavaş, menü yok!
Артур Бадалян
3 Eylül 2025
Beklenti ve gerçeklik kelimeyle hiç uyuşmuyor, korkunç koku, tuvalet akıyor, servis topallıyor, içimde belirtilenlerin yarısı yok. Tavsiye etmiyorum....
Konstantin Navrozov
24 Eylül 2025
Muhteşem bir yer Personel süper, yardımsever adamlar. Müdür Narek'e çok teşekkür ederim
Нора Аветисян
1 Eylül 2024
Mükemmel personel, birinci sınıf hizmet , herkese tavsiye ediyorum ve ben her yıl Ermenistan'ın en sevilen yerlerinden biri olan ziyaret edeceğim❤️❤️👍
Vram M.
12 Ağustos 2024
Çok güzel ve sakin. iyi dinlenebilirsiniz
H
Hayarpi Minasyan
28 Mart 2025
her şey harikaydı, dinlenmek için lezzetli ve rahat bir yerdi
Илья Р.
9 Ağustos 2025
Güzel bir yer, birkaç saatliğine uğramaktan mutluluk duyduk (geceyi geçirmeden), ama çok yüksek sesle müzik
И
Илья Марченко
10 Nisan 2024
Bombalı manzarası ve hizmeti ile Erivan'daki en iyi otellerden biri!
Макс П
17 Şubat 2024
Business class hizmeti ile rahat bir kurum. Sıcak şaraplı şöminenin yanındaki koltuk ve sunucunun komik hikayeleri mükemmel bir şekilde bir araya geldi
Екатерина С.
31 Temmuz 2024
Cennet gibi bir yer!
16 Haziran 2025
Kötü, hayal kırıklığı yaratan ve pahalı hizmet
Евгений Ильиных
19 Ağustos 2024
Zevk
Albert A.
17 Ağustos 2024
Mükemmel yer temizlik mükemmel hizmet👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Sergey Usnunts
12 Temmuz 2024
Harika bir yer, mutfak hoş bir sürpriz yaptı
Екатерина
1 Eylül 2024
Dinlenmek için iyi bir yer, lezzetli yemekler, yardımsever personel
Артем Царукян
Bomba yeri kesinlikle her şeyi sevdi
0оооооо
15 Ekim 2024
Ermenistan'ın en güzel yeri! Lezzetli, sakin ve çok atmosferik
Константин Р
25 Temmuz 2024
Harika bir yer, harika personel
Armine Saghatelyan
15 Şubat 2024
Güzel yer, harika personel, muhteşem manzara
Михаил Р.
13 Eylül 2024
Yeteneksiz bir barmen. Aksi takdirde iyi
Anna Sargsyan
18 Ekim 2024
Aile tatilleri için harika bir yer️️️️🤿
Sergey mkrtumyan
27 Ağustos 2025
Çok pahalı yönetici:(((((((((
K
Karen Sarkisyan
12 Ağustos 2025
Çok fazla yasak var, listelemeyeceğim..
O
Ofelya M.
5 Ocak 2024
çok misafirperver bir otel... herkese tavsiye ederim ❤️❤️❤️
N
Nar Gyan
3 Mayıs 2025
Güzel
саша корсун
22 Haziran 2024
Çok misafirperver bir ev sahibi
Armine Grigoryan
1 Ekim 2024
Belki de bu yaz ziyaret ettiğim en iyi yer burasıdır) ziyaret etmek istiyorum. Kesinlikle geri döneceğim)
Карен Егиазаров
27 Ağustos 2024
Harika bir yer, öneriler!)
Asatur Gevorgyan
23 Mart 2024
Sevan'da en güzel yer
Լևոն Հ.
3 Haziran 2024
Հրաշալի վայր է, հրաշալի անձնակազմով, և հոյակապ պայմաններով...