CMD

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Лина
Güler yüzlü hizmetiniz ve hemşireniz için yöneticiye teşekkür ederiz (Olga veya Oksana, ne yazık ki, kötü bir isim olarak adlandırılır) nezaket ve özen için! Kolayca kan aldı, sürekli sağlık durumunu sordu. Ayrı olarak, yavrularla pembe bandaja saygı duyuyorum. Hafta içi insanlar yoktu, sizden hoşlandım, başka testler yapmak için geri döneceğim!
Ирина
Burayı kesinlikle tavsiye ederim! En düşünceli, şefkatli hemşireler ve personel burada çalışmaktadır. Ve ürolog Tatyana Sergeevna'yı tavsiye ederim. Bu, antibiyotik alımını kaçırdıysanız gerçeğe inecek ve azarlayacak bir uzmandır результат Sonucunuz için hasta olan bir kişi, sağlığınız için!
E
evgenka urjevna
6 Ağustos 2025
Bölgedeki en iyi laboratuvar! Kan alımı ağrısızdır, çok endişeli ve profesyonel hemşireler, özellikle Julia! Sonuçlar çok hızlı geliyor. Tesis temiz, personel ve uzmanlar profesyonel ve cana yakın. Müşterilere karşı tutum saygılıdır. Bunun için çok teşekkür ederim!
Варя Захарова
24 Haziran 2025
Her yıl tam bir sağlık kontrolünden geçmek önemlidir. Doktorun önerdiği standart bir test listesi yapmam gerekiyordu. Burada biyomalzemeleri sakince ve rahat bir şekilde teslim ediyorum, tıbbi manipülasyondan korkmuyorum, çünkü tüm bal personelinin deneyime sahip olduğuna güveniyorum ve biliyorum. Testler hızlı bir şekilde e-postaya geliyor, benim için daha uygun
Людмила Козаченко
27 Mart 2025
Güler yüzlü, olumlu çalışanlar, oda temiz, sıra yok, Kan testi mükemmel bir şekilde alındı - hiç acı verici değil, ciltte küçük bir nokta kaldı. Uldmitriyevsky'ye 23 bina kiraladım.1, 26/03/25, sabah 11 civarında, sonuç 27/03/25 sabahın erken saatlerinde Teşekkür etmek.
Мария Д.
11 Kasım 2025
Çok uzun zaman önce müşteriyim, ancak yaz aylarında çok fazla test yaptım ve birkaç ultrason yaptım, ameliyata hazırlanıyordum. Sadece olumlu izlenimler vardı. Son ziyaretten sonra 29.10'da hoş olmayan bir kalıntı kaldı. Birkaç hafta önce rutin muayenede bir jinekoloğum vardı ve biraz sonra ultrason yapılması planlandı, çünkü belirli bir zamanda yapılması gerekiyor. Yöneticiden maliyeti önceden belirttim. Dün ödeme yaparken maliyetin neredeyse iki katı olduğu ortaya çıktı. Yönetici aynı anda telefonda konuşuyordu ve soruma hızlı bir şekilde cevap verdi, başka bir yeniden kabul fiyata dahil oldu. Acelem olduğu için telefon görüşmesinin bitmesini bekleyecek vaktim olmadı. Her şeyi ödedim ama yine de sorularımın olmadığı yeniden randevu için ödeme yapmak çok utanç verici, tedavi reçete etmeme gerek yoktu, sadece ultrason yaptırmam gerekiyordu. Bunu hemen bana duyurmuş olsaydım, sadece ultrason için başka bir yere kaydolurdum. Evin yakınında güzel, rahat bir klinik var ama bir daha gelmek istemiyorum. Geri çağırmayı tamamladım ve değerlendirmeyi düzelttim, çünkü klinikten geri aradılar ve durumu çözdüler. Bunun için onlara büyük bir artı var
Alexа Z.
21 Nisan 2025
Bir kez döndüm, kan testleri yaptırdım. Hoş, arkadaş canlısı bir resepsiyonist kız ve aynı derecede hoş bir hemşire. Her şey acı çekmeden iyi gitti. Testler derhal hazırlandı. Teşekkür etmek.
Екатерина Д
28 Mayıs 2025
Kız yöneticilerine ve kan alma uzmanına not edip teşekkür etmek isterdim. Özenli, cana yakın. Çocuğa kan testi yaptılar, damardan hızla kan aldılar ve hediye verdiler Tabii ki, sonucu almanın son tarihlerini her zaman hızlı bir şekilde not edeceğim.
Денис Мантуров
21 Şubat 2025
Yönetici cana yakın bir kız :) Hisse senetleri hakkında bilgi verdi, quar koduna göre ödeme konusunda yardımcı oldu. Sıra yoktu (hepsi +- 20 dakika için) sonuçları sabah verdik. Evin yanında açılmaları uygun
Ольга Казакевич
Kazan Dairelerine minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Daha duyarlı ve yetkin personeli hayal etmek imkansızdır. Yönetici Irina ve hemşire Julia övgülerin ötesinde. Her şey hızlı, net ve en önemlisi güvenilir sonuçlar!
Irina Mur
10 Ekim 2025
Burada sık sık testler yapıyorum. Fiyat etiketi diğer laboratuvarların altında, çünkü zaten% 10 indirimim var. Kanı dikkatlice alıyorlar - bu benim için önemli. Atmosfer cana yakın, sıra yok. Her şey rahat )
Кира К.
Temiz ve rahat bir ofis, harika personel, fiyatlar rakiplerinden daha düşük. Ziyaretten çok memnunum! yönetici Irina mükemmel bir kompleks aldı! Herkese tavsiye ederim!!!
Азиз
10 Ekim 2024
Отличный приветливый и профессиональный персонал, широкий спектр анализов. Отдельно хочу сказать большое спасибо доктору Бочарову, остались только самые положительные впечатления! Доктор сразу расположил к себе своим дружелюбным и спокойным отношением. Летом долго страдал от гриппа, в итоге есть осложнения, поэтому самолечением решил не заниматься. Игнат Евгеньевич внимательно разобрался с моими симптомами, провёл все необходимые обследования и подобрал грамотное лечение. Уже спустя несколько дней стало легче. Очень доволен качеством оказанных услуг, и теперь буду обращаться только к этому специалисту. Рекомендую!
Светлана К
28 Şubat 2025
Anketlere sadece Kazan Dairelerindeki bu ofise gidiyorum. Personel yüksek vasıflıdır, yönetici Julia her zaman misafirperverdir, çoğu konuda yetkindir. Hemşireler acı çekmeden kan alırlar. Çok teşekkür ederim!
Спайк Негретяновый
24 Aralık 2024
Anton Vladimirov'a burkulmadan sonra restoratif bir masaj için kaydoldular. İyi yetkin uzman. Her kası yoğurur. Yürümek daha kolay hale geldi, hapsız 1,5 haftadır yaşıyorum! Çok teşekkür ederim!!
Регина
26 Aralık 2024
Kızım sadece bir yaşında - kanı nazikçe aldığınız için hemşireye teşekkür ederim. Çok sayıda delinme yok (hastanemizdeki gibi değil). Benim kadar endişelendim! Sonuç hızla geldi
Вероника
21 Temmuz 2025
Geçen ay tiroid beziyle ilgili testlerin tam listesini geçtim. Eğer CMD laboratuvarı olmasaydı, o zaman makul bir miktar bırakırdım, ancak bütçemi kurtardığım için bana makul bir indirim yaptılar. 3 gün içinde tüm sonuçlar hazırlandı ve postama gönderildi. Orijinali daha sonra aldım.
Zamira
7 Nisan 2025
Kibar personel. Güzel fiyatlar. «Kaprisli» damarları olan bir kişi olarak belirtmek isterim - bugün ilk seferinde mükemmel bir şekilde kan aldım! Acı bile hissetmedim!
Татьяна П.
26 Mart 2025
Tiroid bezinin sağlığının tam kontrolünü yaptım. Testlerin listesi genişti. Her şey için bir kez kan bağışlayabilmem çok uygun. Her yerden daha karlı çıktı. Ertesi gün hazır test sonuçları aldım.
Дарья С.
6 Ağustos 2024
Моя любимая клиника! Хожу к великолепному доктору Наталье Александровне Вечкановой, а теперь ещё буду постоянным клиентом Павла Александровича Лобырева - у него просто золотые руки! давно мучили боли в спине и бессонница, и после первого же сеанса стало заметно легче. Просто профессионал своего дела - всем советую.
Хусейн Бураков
3 Mart 2025
Laboratuvarın hizmetlerini uzun süredir kullanıyorum, hemşire Camila'ya dikkatinden dolayı minnettarlığımı ifade etmek istiyorum, kanı incitmiyor, ayrıca yönetici Julia'ya her zaman söyleyeceğini açıklayacak. Teşekkür ederiz!👍
Евгений К.
21 Mart 2025
Yöneticilere çok teşekkür ederim - kızlar her zaman misafirperverdir, yardım ederler, söylerler. Bütün ailemizden sadece sizden testler alabiliriz.Kızlar küçüğümden o kadar kolay kan alıyorlar ki, anlayacak vakti bile yok....
Владимир Дроботов
27 Haziran 2024
Приятный, вежливый, приветлевый персонал. Хорошие доктора. Чисто, комфортно. Рядом с домом. Благодарю за профессионализм и человеческое отношение, за желание помочь. Всем желаю ходить в клиники только для профилактики:)
Екатерина Ел
5 Mart 2025
Çok uygun çalışma saatleri, personel çok kibar, müşterilere karşı tutum olumlu.Testler çabuk geliyor!
Екатерина Комаровская
16 Mayıs 2025
Güzel bir yer, hoş bir resepsiyonist, harika bir jinekolog, ultrason yaptım, her şeyi anlattılar, açıkladılar. Öneriyorum.
Д
Дарья Харламова
26 Haziran 2023
Записывалась на УЗИ по-женски. Клиника современная, внутри очень красиво и оборудование все новое. Врач приятная, аккуратная и внимательная. Все комментировала и на вопросы отвечала охотно. Впечатление положительное сложилось.Самое главное,что до и после операции наблюдалась у них,как и анализы.Картина полная,никаких вопросов
Ольга Колсанова
1 Ağustos 2024
Прекрасная лаборатория, все чисто, аккуратно, девушки на рецепшене приветливы, все расскажут объяснят, что зачем и когда сдавать, работают с 7, очень удобно, качеством услуг осталась довольна
Георгий Вишницкий
20 Nisan 2025
2 kere oldu, iki kere de sıra yoktu. Belirtilen sürelere uyuyorlar. Ağrısız ve profesyonel kan alımı
Настя Свешникова
30 Nisan 2024
С ребенком сдавали аллергопанель педиатрическую. Очень понравилось обслуживание. Медсестра смогла заинтересовать, отвлечь ребенка, чтобы малыш не плакала. В конце предложила выбрать пластырь с мультяшными героями. Результат пришел даже раньше чем ожидали. Очень понятная расшифровка. Сама также в любой ситуации пользуюсь услугами CMD.
Р
Руслана Г.
4 Mart 2024
Сдавала анализы в этой клинике, все понравилось. Администратор оказалась еще и медсестрой! Быстро оформила мне заказ, подсказала, что выбрать дополнительно, а потом абсолютно безболезненно взяла кровь! Рекомендую клинику! Отдельное пожелание руководству, может быть добавить хоть один день массажа в выходные дни. Я бы ходила, но в будни , в часы работы вашего врача я на работе! Спасибо! Лучшая клиника у нас на районе
Ольга О.
4 Ağustos 2024
Удобная запить, приятная лаборатория, врач узи Тарасова Татьяна Сергеевна - чудо ! Профессионал своего дела и доброй души человек ! Приветливый персонал. Вернусь еще
Юлия Самошина
11 Ekim 2024
Отличное место, сдавала я и муж несколько разных анализов, все быстро, персонал вежливый, подскажет, поможет, очень довольна, обязательно если что то сразу в эту клинику.
Гойчаг А.
5 Temmuz 2024
Обслуживание хорошее и чистая аккуратная клиника, НО все впечатление испортила врач акушер-гинеколог Печенина О. С., которая общается с пациентами на приеме как бабка с 40-летним стажем в городской больнице. Она не услышав сердцебиение плода на 4-5 неделе мне в лоб сказала о том, что нужно прекращать беременность, тк. плод мертв, так еще после этого начала меня ругать за то, что я не ответила на звонок днем ранее. Через два дня я пошла к другому врачу в другую клинику и оказалось, что все замечательно.
Анастасия Нектова
27 Kasım 2023
Приятное место, чисто. Быстрое обслуживание. Не первый раз сдаю анализы в CMD, и при переезде опять выбрала их - благо, находятся поблизости. Результаты очень быстрые обычно, на общий анализ крови, холестерин, свертываемость крови - ушло меньше 12 часов, как прислали на почту
Евгения Лазутина
5 Mayıs 2025
Enjeksiyonlardan panik içinde korkan bir çocukla kan bağışı yaptılar. Hemşire her şeyi o kadar hızlı ve acı çekmeden yaptı ki çocuk farketmedi bile. Ayrıca yöneticinin çalışma hızını da not etmek istiyorum. her şey birinci sınıf. Teşekkür ederiz!
светлана миронова
17 Eylül 2023
Все очень понравилось, брали кровь, даже не почувствовала, экг сделали очень быстро, а самое главное без записи, пришла и сразу все сделала! очень хороший сервис и отношение к пациентам, спасибо!
Зигмунд Фрейд
Daha iyi bir ultrason makinesi alın. Sanki tüm parametrelere rastgele bakıp konuşuyormuş gibi geliyor, bir çeşit 0d. Doktoru beğendim. Teknik korkunç, tavsiye etmiyorum. Fazladan birkaç bin dolar ödemek ve ultrason makinesinin iyi olduğu yere gitmek daha iyidir
Лия Левина
18 Ekim 2024
Благодарю доктора Бочарова И. Е. за его зоркие глаза и пытливый ум! Ходила на УЗИ щитовидной железы, а после первого приёма ещё и на УЗИ молочных желез. Настоящий профессионал: очень вдумчивый и внимательный, а главное что в качестве его исследований можно не сомневаться!
Софья Чайковская
5 Kasım 2023
Чисто, но ребенку не могли взять кровь, прокололи три раза в холостую, медсестра из другой организации взяла кровь с первого раза, учитывая, что ребенок был фактически в кровати после сна. Дело не в спящих венах, а в профессионализме.
Наташа Писарева
27 Haziran 2024
Быстро сделали справки ребенку в детсад. медперсонал умеет терпеливо и по доброму обращаться с малышами
М
Мария Ломтева
12 Eylül 2023
Записывалась на УЗИ органов малого таза. Приятные сотрудники, общались вежливо, про запись напомнили. Современный аппарат,грамотный врач благодаря которому я получила развернутое описание. Впечатление положительное
Ольга О.
3 Şubat 2025
Kalifiye personel, uygun fiyatlar, zamanında tüm analizler.❤️
А
Александр Л.
3 Ağustos 2024
Отличная клиника, доброжелательный и отзывчивый персонал , результаты анализов пришли быстро! Спасибо!
Марина П.
10 Temmuz 2022
Сегодня, 10 июля 2022г сдавала кровь в СМД Котельники на ул.Сосновая 2 корп 4, что сказвть- слов нет, одни восторги !! Офис миленький, чистенький, пришла к открытию поэтому очереди не было . Администратор и медсестра очень доброжелательные и душевные, все рассказали- разжевали мне, на 30 мин уложили полежать в уютном кабинете- анализ крови такой, нужно сдавать в абсолютном покое... медсестра настолько виртуозно взяла кроовь из моей не очень хорошей вены, что я даже не почуствовала, что у меня уже взяли 2 пробирки крови!! У Виктории Голубевой золотые руки !! Теперь буду приезжать только в этот офис СМД, и только к Виктории!! Огромное спасибо - Вам девченки !! Здоровья Вам, и благополучия !!
Виктория Виктория
4 Şubat 2022
Узнала про эту клинику недавно и рада,что мне ее посоветовали знакомые. Всегда чистенько и аккуратно. Приветливые администраторы все объяснят и даже по рекомедуют анализы по дешевле и выгодней.Отдельное огромное спасибо хочу сказать медсестрам Елене кажется Виктория зовут другую медсестру на днях на нее попала. Девочки всегда с пониманием относятся к тому,что я говорю и прошу. У меня проблема с венами после химиотерапии и нет так просто попасть в вену,но девочки молодцы не возмущаются и всегда идут на встречу. Теперь я без вас никуда.
crudlana
1 Şubat 2024
Хорошая клиника. Маленькая, правда. Хотелось бы больше специалистов) персонал отличный — вежливый. Работают настоящие профессионалы своего дела. удобное расположение.
Екатерина
17 Temmuz 2024
Всегда сдаю анализы в этой лаборатории, результаты приходят быстро! Вежливые администраторы всегда поинтересуются соблюдал ли рекомендации перед забором крови🤗 Медсестры всегда очень аккуратно и быстро производят манипуляции, даже не успеваешь ничего почувствовать! 🤗
Татьяна Луговская
23 Ocak 2024
Огромное спасибо Ивану Сергеевичу за внимание, заботу и корректное лечение. Долго выслушивал меня, расспрашивал, сделал рекомендации и выписал лечение. Пришла от другого доктора в эту клинику, там лечение не помогло. Клиника CMD находится неда далеко от дома, рядом с метро. Чисто и уютно. Отдельное спасибо администраторам.
Юлия А
15 Aralık 2024
Buraya LPG masajı için geliyoruz. Dr. Camilla'yı çok severim. Özenli, nazik, girişken ve prosedürü niteliksel olarak yerine getiriyor. Daha önce burada testler yaptırmıştım, her şey de en üst düzeyde.
Анастасия М.
3 Kasım 2020
Обслуживание хорошее,но информация по горячей линии отличается от той,что в итоге я узнала в центре. Была дана информация,что можно сдать тест на ковид бед предварительной записи,оказалось,что квота в день 10 человек и надо было записаться. Цены в сравнение в другими местами приемлемые,в Гемотесте дороже. Пришла с утра,все быстро и четко