CMD

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

K
Ksena Agape
Ailemizi laboratuvar testlerini CMD kliniğinin hizmetleriyle geçirirken ilk yıldan fazla bir süredir kullanıyoruz, sonuçların güvenilirliği, testlerin zamanında yapılması ve hızlı, profesyonel ve gereksiz endişesiz kan alımı yapan çalışanların profesyonelliği nedeniyle onu diğerlerinden seçiyoruz. Özellikle personel, yani hemşire Amelina Marina Vladimirovna ve kayıt memuru Pavlova Alena Alekseevna tarafından hizmetin yüksek kalitesinden bahsetmek istiyorum. Neredeyse her zaman vardiyalarına giriyoruz ve bu sevimli, çekici ve arkadaş canlısı kızlar neredeyse akrabaları gibi oldular, her zaman nazik ve gülümsemeyle karşılandılar. Akıllı personel seçimi, iyi organize edilmiş çalışmaları ve kliniğin yüzünü temsil eden kızlara bunu güzel ve onurlu bir şekilde yaptıkları için klinik yönetimine teşekkür etmek istiyorum
Daniil Nefedov
9 Haziran
Отвратительное обслуживание! Медсестра, которая делает забор крови отказалась выполнять свою работу. Данный сотрудник вел себя по хамски, разговаривала на повышенных тонах. Отказалась делать забор крови сославшись на то, что не хочет брать кровь из за возможности предполагаемого падения клиента в обморок…. Следует проверить сотрудников на компетентность
Марина А.
Beceriksiz personel, kaba bir hemşire. İcat ettiği nedeni tartışarak bize hizmeti reddetti. Yükseltilmiş tonlarda. Aslında, sadece kapımızın önünden bize bağırıyordum. Yardım hattı çalışanına teşekkür ederim, sakinleştim, özür diledim, hakkımızda olduğumuzu doğruladım. Bu laboratuvara daha fazla ayak basmamak, sadece korku.
Юля К.
16 Temmuz 2025
İyi günler !Dün nörolog Oskin S.V'yi 4'e 1 işçi adresinde ziyaret ettim.Böylesine dikkatli bir incelemeyle hoş bir şekilde şaşırdım ve neredeyse 1,5 saat zaman ayırdım.Her şeyi ayrıntılı olarak sordu ve bir inceleme yaptı.Testleri de güler yüzlü personel tarafından planladı Hemşire Amelina Marina profesyonelce kanı hızlı ve net bir şekilde aldı.Alena'nın yöneticisi Pavlov'a kibarca ve hızlı bir şekilde hizmet etti.Hastalara bu yaklaşımın olduğu böyle bir yer olduğu için minnettarım.Ben de Oskin'e hitap eden arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim.İle içinde
Алексей Ш.
15 Mart'ta bu klinikte bir iyilik aldım ve kabalığın ne yaşı ne de cinsiyeti olmadığına tanık oldum. Görünüşe göre 70'li yaşlarındaki bir kadın, eşikten yeterince haber vermeye başladı., resepsiyonda bağırdı, kaba davrandım. Personelin buna nasıl tahammül ettiğini hayal bile edemiyorum!!! Buradaki işimin ne kadar kibar, sabırlı profesyonellerinin ilk elden olduğunu biliyorum, bu yüzden buraya gidiyorum. ANCAK bu kadın gibi müşteri karakterleri önce başka bir yere gitmeli, sonra insanlarla diyalog kurmayı öğrenmeli ve sonra doktorlara saygıyla gidip hizmetlerini almalıdır....
Valentina Mironova
4 Temmuz 2025
Bugün klinikteydim, Dr. Blochnina Darya Andreevna'nın ultrason teşhisi için. Doktor sadece bir profesyonel değil, aynı zamanda harika bir insandır. Klinik, resepsiyondaki iletişimden başlayarak hoş bir izlenim bıraktı. Hem kliniği hem de doktorları herkese tavsiye ederim. Bu klinikte bir gastroenteroloğa daha kaydolmaya karar verdim.
О
Ольга Е.
Beş yıldır sadece SMD'DE test yaptırmaya gidiyorum. Bunca yıldır sağlık personelinin çalışmaları hakkında tek bir yorum yok. Ziyaretten sonra ruh hali bile yükselir. Özellikle hemşire Nardina Irina'nın ve yönetici Pavlova Alena'nın çalışmalarını not etmek isterim. Çalışmanız için teşekkür ederim!
С
20 Eylül 2024
Была на приеме 19 сентября 2024 года у нейрохирурга с Москвы Юдина Сергея Викторовича. Благодарю руководство клиники что организовали запись к данному врачу в Калуге. Прием прошел вовремя, на все вопросы врач четко и понятно ответил, всю суть болей описал и дал направление на лечение уже в клинике в Москве. Была также на приеме в феврале у невролога Оськина. Потрясающий врач который не просто с головы пишет а именно опирается на симптомы боли у человека. Впервые у меня проверяли рефлексы. Была приятно удивлена. Приемом довольна на все 100%. Также хочется отметить чистоту в клинике, приятный интерьер. Работники супер молодцы - квалифицированные специалисты. Отдельная благодарность администратору Анастасии за четкую и быструю работу, а также медицинской сестре Севе за ее легкие руки. Буду обращаться чаще
Елена Щ.
17 Şubat 2025
Bugün Sotnikova Irina Petrovna'nın resepsiyonundaydım - çok profesyonel bir terapist, her şeyi beğendim. Irina Petrovna'nın yardımseverliği, nezaketi, inceliği, inceliği tek bir şeye neden oluyor - anketlerin sonuçlarıyla bir kez daha gelmek.
Вика
14 Kasım 2025
Beğendim, personel kibar, resepsiyonist her şeyi söyledi, 15'e kaydoldum; 00 beni belirlenen saatten önce bile kabul ettiler, hoş bir sürpriz oldu Her şey temiz ve bakımlı
Софья
20 Eylül 2025
İlk izlenim çok hoştu, ancak çabucak boşandı. Bu merkez normal klinikten çok farklı değildi. Devletlerde olduğu gibi, orada konuşmayı ve ifadeleri takip etmeyen bir çalışan olduğu ortaya çıktı. Annem, çocukların içeride olduğunu bilerek utanmıyor. Ekg yapmaya geldiler, telefonda onlar için çalışmayabileceği konusunda uyardılar ve yaptığım ilk şeyi hemen açıklığa kavuşturdum. Her şeyin işe yaradığından emin olmak için bana. Çocuğa ekg yaptırdım. Yaklaşık 30 dakika bekledik ve sonuç çıkmadı. Ekg'yi yapan çalışan, cihazın çalışması sorununu çözüyordu. Çocuğa getirdiğiniz anda ve sonuç olarak vantuzların izi 8 saatten fazla geçti. Sonra bu kadın zaten kötü bir ruh hali içinde her şeyi seçmeye başladı ve konuşmayı hiç takip edemedi. Ve kız bizden sonra resepsiyona geldiğinde, resepsiyonistin temasa geçtiği ve müşterinin geç kalacağını ve beklemeye hazır olacağını bildiği zaman, "peki neden geç kalıyoruz, çoktan küstahlaştık" demeyi başardı ve bu konuyu daha da geliştirdi. Oda ve yönetici için iki yıldız.
Ksyusha Prokhorova
29 Temmuz 2024
Часто хожу сдавать кровь именно в CMD. Всегда берут кровь максимально аккуратно и быстро, практически без боли, а после сдачи крови остаётся только микроскопическая точка от места прокола иглой, никаких синяков, всё очень аккуратно. В сравнении с государственными больницами, здесь медсёстры всегда в перчатках, которые надевают перед каждым новым пациентом, всегда в маске, жгут на голую руку не накладывают (кажется, что это базовые правила, но, к сожалению, соблюдают их далеко не везде). Ну восторг)
Анастасия Обновленская
3 Nisan 2025
Bu kliniği tavsiye ederim! Marina sadece bir büyücüdür❤️ Çocuklara harika bir yaklaşım, mükemmel kan alıyor! Resepsiyondaki kızlar çok nazik ve naziktir! Size bir daha geleceğiz! Çok teşekkür ederim, tıpta bu insanlardan daha fazlası olurdu
Вера Вера
18 Mayıs 2025
Tıp kız kardeşi Irina ve yönetici Alena'ya profesyonellik, duyarlılık, acil bir durumda hızlı yardım sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Tanıdıklarımıza kliniği tavsiye edeceğiz.
Екатерина Успенская
28 Mart 2025
Ben sessiz bir dehşet içindeyim! Çocukla birlikte rinositogramı teslim etmeye geldiler, kız resepsiyona her şeyi çabucak verdi ve tedavi odasına bir çağrı beklediğini söyledi. 10 dakika bekledik (hiç insan yoktu), çocuk kaprisli olmaya başladı, daha ne kadar bekleyeceğimi belirledim, belki başka bir laboratuvara gidebiliriz, eğer herhangi bir sorununuz varsa? Yakında davet edileceklerine ikna oldum. Sonuç olarak, prosedüre giriyoruz ve çalışan bana şöyle diyor: Doktoru aradım ve daha sonra değiştirmemeniz için smear almanın doğru yolunu sordum! Ciddi misiniz??? Laboratuvarda çalışan çalışan, analizin nasıl alınacağını bilmiyor mu?? Onu nasıl affedersiniz, işe aldılar mı? Bu çalışanın uzmanlığı ve yeterliliği nedir? Çitin doğru yapıldığının garantisi nerede? Onu yeniden yapmak ve bir kez daha ödemek zorunda kalmayacağımın garantisi nerede? Bu olayla ilgili yorumları duymak isterim! Artık bu laboratuvara başvurma arzusu yok!
Ветеринарная клиника Жизнь
4 Mayıs 2025
Mükemmel doktorlar, rutin ultrasonundaydılar. hızlı, verimli, ucuz. Mesleki ilgi nedeniyle ultrason cihazından bile bahsettiler ve gösterdiler!
Ирина А.
19 Eylül 2025
19.09.2025 tarihinde Blahnina Daria Aleksandrovna'nın ultrasonundaydılar. Alanında profesyonel bir uzman. Her şeyi açıkladım, zeki kız. Şimdi sadece buraya. Kaluga şehrinin sakinlerine tavsiye ederim
Яна
26 Haziran 2025
Personelin hastalara karşı tutumundan hayal kırıklığına uğradım. Tedavi odasındaki EKG yapan laboratuvar asistanı bana son derece düşmanca ve sinirlenerek davrandı. Ya elimi yanlış koydum, ya bacağımı ya da doğum tarihini olması gerektiği gibi söylemedim. Beş dakika içinde pek çok kaba yorum aldım. Ve bu ücretli bir hizmet, bunun için 700₽ ödedim. Sevgili klinik yönetimi, müşteri odaklılığınız ne durumda? Bu segmentteki rekabet, hastalar tarafından dağıtılmak için çok yüksektir. Bu tavırla, müşteriye uygun bir tutuma sahip başka bir kliniği kolayca bulacağız.
Игорь
26 Eylül 2025
Kayıtta hızlı kayıt, güler yüzlü personel. Promosyonlar ve indirimler, sonuçlar çabuk gelir. Her şeyi beğendim. Teşekkürler SMD.
Алена Садальская
8 Mayıs 2024
Была на приеме у доктора Оськин С. В. Компетентный профессионал своего дела. Максимально предусмотрительный( пришла с результатами МРТ и диском) у врача был внешний usb-дисковод, что очень порадовало. Полностью опросили, ознакомилось с МРТ, рассказали по каждому пункту, подробно расписали этапы лечения. Думаю в ближайшее время я забуду о проблеме, по которой потребовался прием. Спасибо за столь приятных и компетентных сотрудников. P.s во время ожидания можно попить чаю с шоколадкой или водички
Сабиша Ш.
Her şey en üst seviyede.Çocuklara harika bir yaklaşım. Herhangi bir sorun yaşamadan EKG yaptılar ve hatta çocuğa hediyeler verdiler!Gerçek profesyoneller!🌸🌸🌸
Настасья С.
28 Ocak 2024
Мне нужно было побыстрее сделать узи щитовидной железы и попасть к эндокринологу - здесь все получилось, записалась на два разных дня, врач узи и врач эндокринолог - приятные, ответили на все мои вопросы, дали рекомендации, прием врачей я осталась довольна. Внутри чисто, не собираются очереди, на входе плотные бахилы, кабинеты новые.
Юлия Алексашина
29 Aralık 2024
Bu laboratuvarda biri hariç her şey yolunda. Test sonuçları ertesi gün hazır, tanrı öğle yemeğine izin versin. Çok rahatsız edici. Bu nedenle, sabah doktorunuzla randevu alıyorsanız, bir gün önce teslim edin
Раиса Несмачная
1 Ağustos 2023
Хороший Центр. Очень удобный график работы. В центре чисто, свежо. Персонал - девушки доброжелательные и внимательные, подскажут и посоветуют. Хорошие и грамотные врачи-специалисты. У невролога Оськина С. В. и сама была несколько раз, и мужа водила, и маму. А ещё в СМД бывают очень приятные скидки и акции. Хороший Центр, советую.
Татьяна Мордовина
15 Kasım 2024
Записалась на Узи к доктору Гаспарян, подошла за 15 мин. до начала процедуры, но врач меня не приняла!!! Вообще! В 11.05 я поинтересовалась, как долго ждать. Оказалось, что врач ведёт приём и, скорее всего, ещё долго будет занят. В 11.15 подходит еще пациент и мне объявляют, что принять меня не смогут, т.к. уже подошёл новый пациент?! Я записывалась через сайт Продокторов. Оказывается, это совсем не гарантирует, что вы попадёте к врачу! Я потеряла кучу времени и нервов! Раньше очень хорошо относилась к данной лаборатории, но теперь там многое изменилось, особенно отношение к клиентам. Не рекомендую.
Анастасия Душкова
29 Mart 2025
Çok hoş bir klinik. Ultrasondan sadece olumlu izlenimler kaldı веж️ kibarca, nazikçe, incelikle
Анна Мишина
21 Temmuz 2023
Недавно стала пациентом данной клиники. Замечательная врач гинеколог,доступно и обширно объясняет,профессионал своего дела.Данному специалисту большое спасибо за такой подход к своей работе. НО!!! Есть очень весомый минус,из-за которого мнение о клинике очень портится.Каждый раз мне приходится ждать по 30 минут,чтобы попасть в кабинет на точную запись! Правда,уже невыносимо.Каждый раз я сижу у кабинета по пол часа,хотя всегда прихожу вовремя на то время,которое было в записи.
Артем
11 Kasım 2025
Tıp merkezinin inanılmaz derecede özenli ve yardımsever personeline büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Ayrı ayrı, prosedürel hemşire Marina'ya dikkat etmek istiyorum — çok dikkatli, ağrısız ve morluksuz kan alıyor, ayrıca çok özenli ve sempatik yönetici Anastasia'yı alıyor. Bu tıp merkezine başvurduğum ilk yıl değil. Analizler her zaman çok hızlı bir şekilde gerçekleştirilir
B
Black_crown94
25 Kasım 2021
Здравствуйте, сдавала кровь на труда 4. Пришла с ребёнком, переживала, что будет плакать, т.к очень боится. Но все прошло просто на отлично. Медицинская сестра Екатерина, взяла кровь так быстро и аккуратно, что дочка даже не заплакала и сказала, что только к ней будет приходить. Огромное спасибо за обслуживание. Администраторы очень вежливые, все грамотно объяснили, быстро оформили. Уровень профессионализма у мед.персонала - на высшем уровне.
Самсунг А22
10 Nisan 2023
Была не 1 раз в этой клинике. Понравилось приветсвие на ресепшене. Девушка Анастасия очень вежливая . Граммотно ведёт беседу. В клинике чисто и приятно . М/с из процедурного кабинета ( имена этих м/с не помню ) аккуратно выполняли забор крови . Даже гематогенкой угостили . Результаты анализов готовы всегда своевременно . Минусов нет .
Акимова Т.
7 Temmuz 2025
Bu laboratuvarı çok sık ziyaret ediyorum İlginiz için teşekkürler, profesyonellik Özellikle yönetici müdürü Pavlova Alena ve tıp doktoru kız kardeşi Amelina Marina'ya Tavsiye ederim !
Виктория Шуряева
15 Ocak 2022
Приятные администраторы, доходчиво объяснили сроки готовности результатов популярного теста на ковид, взяли быстро, результаты пришли в срок, очень чисто и по времени не пришлось ждать, спасибо, обязательно буду обращаться к вам! (Была на Петра Тарасова 8)
нина власова
7 Ağustos 2022
Если Вам надоело от очередей в больнице а хочется хорошего отношения то рекомендуем. Анализы сдадите и на приём к врачу попадете. Приминают терапевт, гинеколог, невролог. Очень хорошие специалисты, УЗИ тоже есть, цены умеренные, ,часто проводятся акции. Персонал доброжелательный, чистота
Ева М.
9 Eylül 2023
Сдавала здесь анализ крови и делала ЭКГ. все прошло очень хорошо. Медсестра очень добрая и вежливая, было совсем небольно. Результат ЭКГ пришел за 5 минут. Рекомендую всем
Анастасия Н.
26 Eylül 2021
Сдавала пцр. Была очередь.но оформили очень быстро, заранее я не записывалась. Очень вежливый персонал! Цены приемлемые. Сдавала обычный пцр в 11 утра, в 3 ночи уже был готов результат! В другой клинике я экспресс пцр ждала гораздо дольше!
Оксана Теренина
22 Eylül 2024
Очень вежливый и приветливый коллектив, обращалась к неврологу. Все распрашивал про травмы, боли. Подробно расписал и объяснил курс лечения
Егор Т.
4 Mart 2025
Personelin mükemmel işi, insanların hepsi kibar ve anlayışlı. Bu özel moleküler teşhis merkezini seçmenizi tavsiye ederim)
Дядя Вова
16 Ocak 2024
Вежливый персонал, чисто, сдавал кровь, взяли быстро, не больно, на следующий день на эл/почту пришёл результат
Екатерина Б.
12 Mayıs 2023
Добрый день. Профессиональный подход, человеческое отношение, выезжают на дом ( одни из первых), на любую просьбу реагируют мгновенно, адекватные расценки. Остались довольны. Есть возможность сдать анализы с хорошей скидкой.
Artur Peskov
8 Kasım 2023
Все понравилось , приятный персонал . Анализы были сделаны оперативно , а консультация врача великолепно .
миша ревунов
12 Mart 2025
Harika bir merkez, her şey hızlı ve net, iyi anlaşılır bir site, tavsiye ederim!
Ирина К.
28 Haziran 2022
Была на приёме у врача-УЗИ Гаспарян Сусанны Овсеповны Прекрасный специалист, все объяснила доступным языком, очень грамотная, вежливая. Вызвала доверие к ней. Буду обращаться еще к данному доктору. Впечатления о клинике только положительные.Приятные администраторы, доходчиво все объясняют. Персонал, условия все на отлично.
Анна Анна
30 Nisan 2023
Если требуется сдать анализ ребенку, обращаемся только сюда. В CMD очень доброе отношение и профессиональный подход. А сервис для маленьких пациентов выше всяких похвал: детские бахилы при входе, мультик во время процедуры, пластырь с тиграми или яркий бинтик после, ну и диплом за смелость. 😀
Элина К.
16 Ekim 2021
Очень приветливый и доброжелательный персонал. Цены на анализы приемлемые. Быстро обслужили. У процедурой сестры золотые руки, взяла кровь из вены, что я даже не почувствовала, хотя у меня с этим проблемы!!! Результат пришел быстро!!! Спасибо большое Вам. Рекомендую всем!!!!
Эльхан
15 Kasım 2023
Высокое качество медицинских услуг. Были на приеме у педиатра Корчагиной Л.С и сдавали анализы. Хочется отметить отличный подход к детям !
Оксана nbn
20 Kasım 2021
За один день сделали анализ на антитела со скидкой по акции. Быстро обслужили администраторы. Медсестра (плотного телосложения) больно берет кровь, даже кровяное пятно образовалось в месте прокола и проходило почти 4 дня. У моего родственника такое же мнение, что рука тяжелая, тоже больно взяли кровь. Сдавали на ул.Труда.
Павел Морозов
9 Eylül 2023
CMD - это эталонное качество медицинских анализов в России, поэтому я сдаю анализы только здесь. Светлая и уютная клиника, вежливая и профессиональная команда администраторов и медсестер
Настя Зацепина
4 Şubat 2024
Отличный центр. Делала УЗИ. Очень чуткая врач, все посмотрела, все объяснила и рассказала. Цены приемлемые. Все частенько и удобно.
Ирина Яковенко
9 Ağustos 2021
Сдавала анализы в лаботратории ЦМД,чистота,порядок,админы культурные,воспитанные девочки,в процедурном кабинете всё прошло на 5+,без боли и гематом.Теперь только туда и всем советую.Цены порадовали на анализы.Действуют скидки других лабораторий.
Екатерина К.
20 Temmuz 2022
Была наслышана хорошими отзывами о данном центре . Но увы очень разочаровались . Кровь берут очень больно ( в очереди все жаловались ) Сдавала кровь ребенку , все было в крови но в пробирку попало не так много. Исход сгусток, и перебор. За таких деньги извините нужно уметь брать кровь детям ! И совсем не умеют слушать навязывают что подороже. Ужасно . Не обращусь больше сюда