Chayhona № 1

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

татьяна ст
24 Kasım 2025
Konserden önce bir şeyler atıştırmak için uğradık. Hostes hemen koltuk teklif etti. Garson Mikhail kibar ve ihtiyatlıydı, ancak dayatmadan. Siparişi kabul ettim, olması gerektiği gibi tekrarladım, yemeklerin servis sırasını sordum. Cheburek, karidesli Sezar, kuzu lulya, patates püresi ve ızgara sebzeler sipariş ettiler. Her şey lezzetliydi. Amatöre Cheburek. Hamur sooooo çok ince, neredeyse bir çalı ağacı gibi. Bu nedenle et suyundan çabucak ıslandı. Bu arada, pastanın yanına eldiven getirmeleri çok uygun. Ama lezzetliydi. Izgara sebzeler aşçılık sanatının zirvesidir. Çok sulu, orta derecede kızarmışlar. Tatlı için milfey'i aldılar. Hamurun en ince katmanları ve eşsiz krema.
Диана
19 Kasım 2025
Burası çok atmosferik iç tasarım sonbaharda ısınıyor. Nargile hoş Burayı defalarca ziyaret ettiler, kesinlikle her şeyi beğendim. Çeşitli mutfaklar: rulolardan lagman'a. Çok çeşitli içecekler: yazarın çayları, kokteylleri, alkol. Nargile sunabilirler. Cumartesi günleri canlı müzik var. Taze çiçeklerle süslenmiş hasır mobilyalara sahip geniş bir veranda, yaz aylarında çok rahat bir çeşme var. Verandadan manzara yakındaki kanala, hidroelektrik santraline ve Repin Meydanı'na açılıyor. Hizmet mükemmel: Tüm personel cana yakın ve kibar. Burayı kesinlikle tavsiye ediyorum!
Милана И.
25 Ekim 2025
Meslektaşlarımızla düzenli olarak bu restorana gidiyoruz, rahat atmosferi ve güler yüzlü hizmeti sayesinde hoş bir izlenim bırakıyor. İç mekan, otantik ve dinlendirici bir ortam yaratmak için geleneksel oryantal tarzda tasarlanmıştır. Menü, Özbek ve Doğu mutfağına vurgu yaparak çeşitlidir. Yemekler taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanmaktadır. Özellikle ızgaradaki pilav, lagman ve et yemeklerine dikkat çekmeye değer - tat ve aroma zenginliğinden memnunlar. Hizmet hızlı ve özenlidir, garsonlar seçime yardımcı olmaya ve tavsiye etmeye hazırdır
Алина О.
4 Kasım 2025
Harika, hızlı ve lezzetli. Farklı mutfaklardan yemekler aldık: pancar çorbası, pilav, rulo, haçapuri. Her şey lezzetli! Şirketteki herkes hoşuna gitti. Ayrıca personelin dikkatli tutumunu da belirtmek isterim. Çantalar için bir stand, masanın yanındaki kişisel askılar, çocuklara boyama sayfaları ve bilenmiş kalemler. Bu küçük şeylerden restorandaki atmosferden hoş bir his geliyor. Özenli garson, hızlı ve doğru hizmet. Memnun kaldık ve size gelmeye devam edeceğiz)) Merkezde haftada bir kez çocuklu yetişkinlerle birlikte gelebileceğiniz bir yer arıyorduk.
Герман
2026 yeni yılını arkadaşlarla kutluyorduk! Mutfağı son derece lezzetli ve hızlı bir şekilde iptal etmek istiyorum, bu da tam ekimde çok önemli. Yardımsever, yetkin bir ekip, özellikle de iletişimdeki profesyonelliği ve sıcaklığı birleştiren adam garsonumuz Mikhail, 1000 yıldır birbirimizi tanıyoruz. Fotoğrafçı Sergey'e ve tabii ki Alexander'a (bence yöneticiye) ayrı bir saygı o olmasaydı hediyelerim olmadan giderdim, dikkatiniz için teşekkür ederim. Programdan daha eğlenceli olmasını istediğim tek şey, ancak genel olarak atmosfer şenlikliydi
Оксана Баринова
3 Eylül 2025
Geçenlerde 1 numaralı Çayevini ziyaret ettim ve kurumun atmosferi ve mutfağından hoş bir şekilde şaşırdım! Porsiyonlar büyük, fiyatlar uygun. Ayrı ayrı çayı not etmek istiyorum - seçim çok büyük, gerçek oryantal lezzet hemen hissediliyor. İç mekan rahattır, tasarım geleneksel bir çayevine benzemektedir: ahşap masalar, yumuşak kanepeler, loş ışıklar huzur ve rahatlık atmosferi yaratmaktadır. Personel güler yüzlü, özenli, hizmet hızlı ve kalitelidir. Kuzu, lagman ve mantadan yapılan kebapları denemenizi tavsiye ederim — her yemek en talepkar gurmeyi bile memnun edecektir. Aile yemekleri, dostane toplantılar ve iş görüşmeleri için harika bir yer.
Александр Волков
14 Ağustos 2025
Bugün bu kanıtlanmış yerde yeni bir şeyler denemeye karar verdik ve bir damla pişman olmadık! Atmosfer her zamanki gibi zirvede: rahat kanepeler, loş ışıklar ve göze batmayan müzik mükemmel bir fon yarattı. Kharcho çorbasını kutlamak istiyorum. Kharcho Çorbası: Kişisel zevkim! Gerçek, kalın, zengin bir tada sahip. Isınma, kokulu, sadece mükemmel çorba. Hizmet memnun oldu: Garson Azamat özenli ve profesyoneldi, siparişi çabucak kabul etti, yemeklere tavsiyelerde bulundu ve istedikleri her şeyi derhal getirdi.
Kniazeva Elena
2 Eylül 2025
Harika bir konum. Kurumsal öğle yemeği düzenlediler. Çok özenli personel, yüksek biniş seviyesine rağmen, yetkileri dışında bile tüm ihtiyaçları * oldukça hızlı bir şekilde karşılamıştır. Kremalı soslu midye, beze ve limonlu tatlı öneririm.
Самуил Христов
23 Eylül 2025
Çayevini ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Atmosfer, gerçek bir rahatlama atmosferi yaratan oryantal bir dokunuş ve hoş müzikle rahattır. Personel kibar ve özenlidir, seçim konusunda her zaman yardım etmeye hazırdır. Mutfak özel övgüyü hak ediyor: yemekler geleneksel tariflere göre hazırlanmış, çok taze ve lezzetli. Özellikle mantaları ve lagman'ı sevdik — doyurucu ve kokulu, mükemmel baharat dengesine sahip. Çay, semaverde servis edilir, bu da özel bir çekicilik ve tat katar. Kalite ve porsiyonlar göz önüne alındığında fiyatlar yeterlidir. Doğu'nun atmosferini ve gerçek geleneksel yemekleri takdir edenler için çayevini ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Kesinlikle tekrar döneceğim!
Сергей Астафьев
7 Eylül 2025
Herkese merhaba! Her zamanki gibi, istikrarlı, lezzetli. Öğle yemeğine girdik, 5 yemek ve 5 puan aldık. Her zaman yerlerle deney yapabilirsiniz, bu bile gereklidir, ama! İstikrar, öngörülebilirlik istediğinizde, işte bu seçenek. Aldılar: iki çeşit manta, iki salata, dolma. Personele ve mutfak departmanına lezzetli yemekler ve hızlı servis için teşekkür ederim!
Анитусик
12 Ekim 2025
Restorana girdikten sonra bu kurumun içi ve atmosferi hemen dikkat çekiyor. Khinkali ile Acara Khachapuri'yi sipariş ettiler. Khachapuri'yi çok beğendim, Khinkali'nin yanı sıra onu almanızı tavsiye ederim. Khinkali çok lezzetli baharatlarla et suyuyla doluydu. Tekrar geleceğim
SvetlanaSanovna17
15 Eylül 2025
Muhteşem bir yer! Açık veranda, masalar, konforlu hasır sandalyeler, canlı bitkilerin bütün duvarı şeklinde çarpıcı bir dekorasyon gibi güzel bir alan. Dana eti ile Kharcho sadece bir şaheserdir. Yediğim en iyi kharcho. Teşekkür ederiz! Arkadaşımla birlikte mutlaka size geleceğiz.
Павел Колбин
Keyifli bir tatil ve lezzetli bir akşam yemeği için harika bir yer! Personel kibar, özenli ve yardımseverdir, yemek seçiminde her zaman yardımcı olmaya ve rahat bir atmosfer yaratmaya hazırdır. Menüde dünyanın farklı mutfaklarından çok çeşitli yemekler sunulmaktadır. Tüm yemekler çok lezzetli, taze ve güzelce servis edildi. Siparişi çabucak getirdiler. Ayrı ayrı, rahat ortamı ve hoş müziği not etmek istiyorum
repnyakovavarvara
3 Eylül 2025
Bu muhteşem çayevini ziyaret etmenin heyecanını paylaşmak istiyorum! Bu sadece bir restoran değil, aynı zamanda Doğu misafirperverliği, rahatlığı ve inanılmaz zevklerin atmosferine tam bir daldırma. **Atmosfer:** Eşikten başka bir dünyaya giriyorsunuz. Sıcak, misafirperver bir karşılama, loş ışıklar, yumuşak minderli konforlu kanepeler, geleneksel müzik ve taze pişmiş keklerin aroması — bunların hepsi eşsiz ve çok otantik bir ortam yaratıyor. Hem gürültülü bir arkadaş grubu hem de aile yemeği için mükemmel bir yer. **Yemek:** Buraya tekrar tekrar gelmek istemenin ana nedeni budur. * **Mantı: ** Sulu, kelimenin tam anlamıyla ağzınızda erir. Kokulu domates sosu ve ekşi krema ile servis edilirler. * **Pilav:** Sadece bir şaheser! Pirinç ufalanır, kuzu yumuşaktır ve havuçlar ve baharatlar aynı eşsiz tadı ve aromayı verir. Onu tüm kanonlara göre hazırladıkları anlaşılıyor. * ** Kebaplar:** Et mükemmel bir şekilde marine edilir, kömürde kızarana kadar pişirilir, içi sulu ve yumuşaktır. * **Kekler:** Tandır kekleri sadece büyülü! Sıcak, dışı gevrek, içi yumuşaktır. Onları aynen böyle ye, tereyağı ile ya da soslara batırarak - eşsiz!
Наталья
2 Eylül 2025
Cumartesi akşamı bu kurumdaydık. Salata ve içecekler lezzetlidir, ancak shawarma soğuktu ve 40 dakikadan fazla taşındı. Garson cana yakın ama bulaşıklar masadan çabucak temizlenmedi. Genel olarak, böylesine büyük bir kuruluş için açıkça yeterli çalışan yok. Canlı müzik - tüm şarkılar yabancı dildedir. Hizmet 4 Mutfak 3 Durum 5
А
Азиза Серикова
14 Kasım 2025
Bugün ilk kez 1 numaralı Çayevine girdim ve izlenimler çok iyi kaldı. Atmosfer rahat: yumuşak kanepeler, bol yeşillik, sakin ışık - içeride olmak güzel. Personel dostane bir şekilde karşılandı, hızla masaya götürüldü ve yemek seçimine yardımcı oldu. Yemeklerin lezzetli olduğu ortaya çıktı: her şeyi sıcak, hoş kokulu ve özenle servis ettiler. Özellikle çayı beğendim - büyük bir çaydanlık, zengin tadı ve güzel hediyeler. İlk ziyaretiniz için harika bir izlenim. Sanırım şimdi buraya daha sık gireceğim. Tavsiye ederim!
Loji с тебя ЛАЙК👍
Her şey yolunda. Girişte resepsiyon / gardırop İkinci katta misafirperver bir garson var Yaptırıyordu: Pide ekmeği üzerinde Forshmak Ekmekli Humus Kırmızı lahana Hindistan cevizi sütünde kapuçino Her şeyi çabucak getirdiler. Her şey taze ve lezzetli. Atmosferi, müziği, garsonun dikkatini beğendim. Kuruma 5 🎖🎖🎖🎖🎖 veriyorum
Ольга А.
6 Eylül 2025
Bugün Çayevini ziyaret ettik ve tamamen memnun kaldık! Atmosfer, güzel halıları ve yumuşak aydınlatmasıyla rahat ve hoştur. Menüden ev yapımı yemekler, salatalar ve kebaplar denedik. Her şey harikaydı! Ev yemekleri çok lezzetli ve doyurucuydu, salatalar taze ve çeşitliydi ve kebaplar mükemmel bir turşuyla yumuşak ve suluydu. Birinci sınıf hizmet: Personel güler yüzlü ve özenliydi, seçim konusunda her zaman yardımseverdi. Çay evi benim için geri dönmek istediğim en sevdiğim yer oldu. Lezzetli yemekleri ve iyi atmosferi takdir eden herkese tavsiye ederim!
Галина Владимировна. С-Пб.
8 Aralık 2025
Zincir restoran. Hafta içi, öğle yemeğinde tüm menülerde% 20 indirim var. Pastayı gerçekten beğendim, balığın kulağına götürdüm (bu arada çok tuzlu), kharcho lezzetliydi, negroni kokteyli sanki en ucuz malzemelerden yapılmış gibi hayal kırıklığına uğrattı. Tatlılar taze. Hizmet hızlı ve özenlidir.
ОБРАЗ ЗВУКА
19 Eylül 2025
Harika bir iç açıcı yer! Pilav her zaman lezzetlidir! Ziyaretçilerin yoğun iş yüküne rağmen yemekler oldukça hızlı bir şekilde getiriliyor. Garsonlar, bazı kurumlarda olduğu gibi, çok fazla müdahaleci olmadan özenlidir. Bölgesel olarak çok uygun bir konum: bir yandan Tretyakovka'ya yakın, diğer yandan hidroelektrik santrali-2 ve Petrus'a bir anıt var ve o zaman kolay bir adımda Kremlin'e veya Gorki Parkı'na 10-15 dakika yürüme arzusu varsa. Oldukça iyi bir hızda wi-fi var, bu yüzden öğle yemeğini işle birleştirmeye ihtiyaç duyulursa, her şey yoluna girecek.
L1ON
Geçenlerde bu çayevini ziyaret ettim ve çok etkilendim. Burası tam olarak sadece yemek yemeye değil, ruhunuzla dinlenmeye geldiğiniz yerdir. İlk dakikalardan itibaren özel bir rahatlık ve sıcaklık atmosferi hissediyorsunuz: yumuşak ışık, oryantal iç mekan, hoş müzik — her şeyi sakin ve telaşsız bir akşama götürüyor. Ayrı ayrı mutfağı kutlamak istiyorum. Yemekler ruhla hazırlanır ve geleneklere büyük saygı duyulur: kokulu pilav, sulu et, taze kekler ve baharatlarla dolu soslar. Her şey sıcak, güzel tasarlanmış ve inanılmaz derecede lezzetli servis edilir. Çay ayrı bir zevktir: zengin, hoş kokulu, güzel yemeklerde servis edilir, yemeği mükemmel bir şekilde tamamlar. Hizmet birinci sınıftır. Personel kibar, özenli ve içtenlikle yardımseverdir — buradaki konukların gerçekten hoş karşılandığını hissediyoruz. Garsonlar her zaman menüden bahsetmeye hazırdır ve bunu göze çarpmadan ve gülümsemeyle yaparlar. Bu çayevi, daha fazlası için geri dönmek isteyeceğiniz bir yerdir: arkadaşlarınızla, ailenizle veya sadece bir fincan çay içerken sessiz bir akşam geçirmek için. Lezzetli yemekler, rahat bir atmosfer ve gerçek Doğu misafirperverliği burada uyumlu bir şekilde birleştirilmiştir. Kaliteye, rahatlığa ve gönül rahatlığına değer veren herkese kesinlikle tavsiye ederim.
Рубен Саркисов
3 Eylül 2025
Burası her şeyin gerçek olduğu aynı atmosferik çayevi! Açıkça bilgi ile hazırlanan inanılmaz lezzetli ve hoş kokulu pilav. Kebaptaki et sulu ve mükemmel bir şekilde marine edilmiş, samsa ise çıtır çıtır hamur ve cömert dolgulu sadece bir şarkıdır. Servis, çok fazla yaygara olmadan hızlı ve iç açıcı. Kendinizi sadece bir müşteri değil, hoş karşılanan bir misafir gibi hissediyorsunuz. Lezzetli yemek yemek ve harika vakit geçirmek isteyenler için kesinlikle tavsiye ederim!
Ирина Кирилюк
22 Ağustos 2025
Gerçek pilav ve misafirperver garsonlarla harika, samimi bir alan. Pitoresk bir şekilde dekore edilmiş yazlık veranda, Mırıldanan çeşmeli ve Kremlin manzaralı çiçeklerle buluşmak ve buluşmak için harika bir yerdir Gerçek pilav 🧡
Инкогнито 3639
14 Ağustos 2025
En sevilen çayevi. Yaz aylarında çeşmeli harika bir veranda, akşam için önceden rezervasyon yaptırmak daha iyidir. Pilav, samsa her zaman taze ve çok lezzetlidir. Harika personel, her şey hızlı ve verimli. Ziyarete tavsiye ederim.
Елена Иванова
12 Eylül 2025
Çok atmosferik bir yer. Toplantıya daha erken geldik ve bir yerde bir saat geçirmemiz gerekiyordu. Çayevinde öğle yemeği yediğimiz için hiç pişman olmadık. Çocuklara pizza, taze sebze salataları, lezzetli kokteyller ve tabii ki oryantal yemekler
Valery Bo
13 Ekim 2025
Restoran Tretyakovka'nın yanında çok iyi bir konuma sahiptir. İkinci kattaki pencere Kremlin'e bakmaktadır. Personel nazik ve iyi eğitimlidir. Sipariş edilen yemeklerin çoğu iyi pişirildi, ancak bazıları biraz hayal kırıklığına uğradı. İlginç iç mekan.
Екатерина Снежко
14 Ağustos 2025
Kız kardeşimizle akşam yemeğine geldik. Menüyü çok beğendik, seçim geniş, gözler dağılıyor. Mantalar kusursuzdu. Garson siparişi çabucak kabul etti, her şeyi beğendik, ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
мила
Harika bir yer! Eşikten Doğu misafirperverliği atmosferine dalıyorsunuz. Çok rahat iç mekan, yumuşak kanepeler ve loş ışıklar dinlendirici bir akşam yemeği için idealdir. Pilav ve lagman sipariş ettiler - tadı Taşkent'teki gibi, et en yumuşaktır. Dikkatiniz ve hızlı servisiniz için garsona özel teşekkürler. Kesinlikle tekrar döneceğiz!
Роман Р.
30 Kasım 2025
Lezzetli et bekleniyor. Çok özenli personel. Hızlı servis. Her şey yerinde, tekrar gelmek istiyorum. İç mekan tarzda, rahat. Harika, göze batmayan tekno müzik.
София Юрова
Harika öğle yemeği için teşekkürler! Hodgepodge, salata ve çay sipariş ettim - her şey çok lezzetliydi. Hodgepodge'un tam olarak sevdiğim gibi olduğu ortaya çıktı: zengin, parlak bir tada sahip. Garson aferin, her şey hızlı ve telaşsız. Masanın her zaman temiz olması harika - bulaşıklar zamanında temizlendi, ancak bu müdahale etmeyecek şekilde. Konukların gerçekten önemsendiği hissediliyordu. Genel olarak, çok memnun kaldım. Hem yemek hem de hizmet seviyededir.
Елена
1 Kasım 2025
Süper yer!!! Her şey çok lezzetli, atmosfer yüksek - harika müzik - akşamları DJ çalıyor, güzel iç mekan, servis mükemmel. Buraya çok sık gidiyoruz. Havalı ve lezzetli bir yer arıyorsanız kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim!!! Aşçılara saygı! Yaz aylarında verandada çok hoşuma gidiyor!!!
OlgaS.
26 Eylül 2025
Rahat, atmosferik bir yer. İyi hizmet, özenli personel. Yemekler lezzetli, müzik göze batmayan. Nehre ve çeşmelere bakan penceredeki masalar akşamı hoş bir görselle tamamladı.
Evgeny A.
26 Ağustos 2025
İlk girdiğimde değil ve menüye her zaman yeni bir şey çıkıyor, her şeyi denemek zor :) Menünün çok şişirilmiş olmasına rağmen - tüm yemekler lezzetli, özellikle et yemekleri, aşçıların becerilerine hayranım. İç mekan ayrı bir konuşmadır - her şey çok atmosferik ve güzel bir şekilde dekore edilmiştir!
?
??? ?.
Geçenlerde bu çayevini ziyaret ettim ve çok memnun kaldım! Rahat bir atmosfer, yumuşak ışık, çok sakin bir ruh hali ve hoş bir ortam Menü çeşitli içecekler ve tatlılar sunuyor ve kaliteye hoş bir şekilde şaşırdım. Her şey çok lezzetliydi ve güzelce servis edildi Hizmet birinci sınıftır: özenli ve arkadaş canlısı garsonlar. Dinlenmek ve sosyalleşmek için harika bir yer. Kesinlikle geri döneceğim!💕💕
Тамуська Горинова
7 Eylül 2025
Bu kurumda ilk defa değiliz! Harika konum, etraftaki güzel manzara! Şehirde dolaşmak ve rahat bir yerde yemek yemek, hafta sonu için mükemmel bir son! Lezzetli menü, mükemmel fiyatlar ve birikimli bonus sistemi. Hoş bir nargile, rahatlayabilirsiniz. Çocuklarla ve yalnız kocasıyla ziyaret ettik, herkes onu seviyor, herkesin zevkine göre bir seçeneği var! Güzel bir yer!
Олеся Кныш
Bölgedeki en iyi yer. Sürekli lezzetli ve mükemmel bir hizmet sunmaktadır. Var yemekleri doğu mutfağı ve avrupa, menü, periyodik olarak güncellenir ve yeni bir şey denemek için. Yemeklerin kalori içeriği için bir tablo var. 2. kattaki sigara, elektronik sigara ve nargile, bu nedenle çocuklarla daha iyi daha tablo 1.katta yer almaktadır. Ben sık sık burada çalışıyorum ve yemek yeme, gündüz bana rahat. Ayrıca siparişi - pilav künyesi, teslim kazan folyo (ben hiçbir yerde rastlamadım). Tavsiye ederim!
корделия
6 Aralık 2025
Bu çayevini çok beğendim! Daha önce hiç çayevlerine gitmedim ama bu harika bir izlenim bıraktı! Personel kibar, atmosfer rahat ve yemekler harika! Borsch ve cheburek'i almanızı şiddetle tavsiye ederim. Genel olarak, tavsiye ederim!
Светлана Познанская
15 Ekim 2025
Bir kereliğine bu adresteki çayevindeydim. Her şeyi beğendim. Temizlik, servis, servis ve çok lezzetli pişmiş yemekler. Ben 11 yaşında küçük bir torunumla birlikteydim ama o bile her şeyden çok hoşlandı. Kaliteyi seven herkese tavsiye ederim. Diğer tüm restoranlarda olduğu gibi pahalı ama kaliteli. Bize iyi bir ruh hali ve çok lezzetli bir öğle yemeği yaratmada yer alan herkese teşekkür ederiz!
Евгений Орлов
20 Eylül 2025
harika bir yer, çok beğendim, Cumartesi öğleden sonra köpekle uğradık ve bizim için sorunsuz bir yer bulduk. Çok hoş ve özenli garson Ivan bize hizmet etti. Sığır eti ve salatalı khinkali lezzetliydi... Uzun zamandır böyle lezzetli yemekler denemedim. Hemen siparişi ne kadar bekleyeceklerini söylediler. sadece süper, kesinlikle geri döneceğiz
Арсений Дергунов
Çay evi No.1: Sadece bir restoran değil, ruhun ve zevkin buluştuğu bir yer Şehri terk etmeden gerçek bir Doğu misafirperverliği ve Özbekistan veya Tacikistan'a gastronomik bir yolculuk arayışında, sık sık birçok seçeneği gözden geçiriyoruz. Ancak ilk ziyaretten itibaren kalpte özel bir yeri olan yerler var. Ve birçokları için 1 numaralı çayevi böyle bir yer haline geldi. Neden? Çünkü bu kurum özgünlük ve cömertliğin standardıdır. Eşiği geçtikten sonra kendinizi özel bir atmosfere kaptırıyorsunuz: sıcak aydınlatma, yumuşak minderli rahat kanolar, desenli masa örtüleri ve taze pişmiş keklerin, pilavların ve baharatların eşsiz aroması. Bu sadece bir iç mekan değil, koşuşturmanın kapının dışında kaldığı düşünceli bir dünya. Ama elbette asıl mesele mutfak. Burada en değerli misafirler için hazırladıkları gibi hazırlanıyorlar. Pilav, zira aromasına batırılmış, yumuşak et ve havuçlu ufalanır. Kömürlerin üzerinde çürümüş kebaplar sulu ve baharatlıdır. Çıtır çıtır ve kokulu dolgulu Samsa. Her yemek, ortalama zevke göre uyarlanmış değil, yıllarca doğrulanmış bir tariftir. Porsiyonlar cömert olmaktan çok daha fazlasıdır ve bu, Doğu ekmek sevincinin ruhuna derinden uygundur. Hizmeti ayrı ayrı belirtmeye değer. Buradaki personel sadece işi yapmakla kalmıyor, konukların kendilerini evlerinde hissetmelerini içtenlikle önemsiyor. Bir yemek seçmeye yardım edecekler, söyleyecekler, söyleyecekler. Ve yemeğin sonunda, oryantal tatlılarla dolu kaselerde kokulu çay sunulacaklarından emin olacaklar - gastronomik bir akşam için ideal bir nokta. Çay evi No.1, catering haritasındaki bir noktadan daha fazlasıdır. Burası, büyük bir dastarkhan için akrabalarınızla toplanabileceğiniz, arkadaşlarınızla tatili gürültülü bir şekilde kutlayabileceğiniz veya sadece sessizliğin ve lezzetli bir öğle yemeğinin tadını çıkarabileceğiniz bir güç yeridir. Bu, anlık trendlere ayak uydurmaya çalışmayan, ancak ebedi ana trendleri parlak bir şekilde saklayan ve temsil eden bir kurumdur: samimiyet, cömertlik ve mutfak becerisi. Haklı olarak gerçek 1 numara.
Nata M
21 Kasım 2025
Keyifli zaman geçirdiğiniz için çok teşekkür ederim). Meslektaşlarımla birlikte "Muhasebeci Günü" tatilini kutladılar. Her şey en üst seviyedeydi. Çok lezzetli bir lagman. Dana dama çok yumuşaktır. Portakallı ve deniz topalaklı çay harika.
вадим постников
27 Kasım 2025
Kurumu çok seviyorum! İyi mutfak, çok çeşitli yiyecek ve içecekler! Güler yüzlü AI çalışanları cana yakın! İsteyenler için nargile var. Pilav süper! Zincirin diğer kurumlarında da vardı. Ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Татьяна Бояринцева
18 Ekim 2025
Periyodik olarak Açıklıktaki bu Çayevine gideriz. İlginç, güzel, rahat iç mekan. Yalnızlık atmosferi. Lezzetli yemekler, güler yüzlü ve kibar personel. Ziyaret etmenizi tavsiye ederim, buraya tekrar geleceğiz.
Дарья Х.
Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle akşam yemeği için harika bir yer! Çayevi No.1'de her şey zirvede: rahat bir atmosfer, hızlı servis ve en önemlisi lezzetli bir mutfak. Dana eti lulya sulu, yumuşak ve hoş kokuludur ve pilav sadece lezzetlidir. Daha fazlasını denemek için kesinlikle geri döneceğiz! Öneriyorum.
анна к.
14 Ağustos 2025
Nehre bakan rahat bir yer. Herhangi bir soruyu cevaplamaya ve herhangi bir sorunu çözmeye hazır özenli garsonlar ahududulu çekimleri çok sevdiler.
Татьяна Гуляева
30 Ekim 2025
Harika bir yer! Buraya 5 yıldır sık sık gidiyoruz. Her zaman hoş bir atmosfer, rahat, temiz. Hoş müzik ve aydınlatma. Yemekler lezzetli, sulu, taze. Buraya tekrar tekrar gelmek istiyorum. Burada arkadaşımı kutladım, çok hoş anılar kaldı!
Ольга Волокитина
Moskova Nehri manzaralı sahil şeridinin yanında harika bir restoran. İki katta çok rahat, iç mekan, güzel, nargile için bir alan var. Ve en önemlisi çok lezzetli, menüde her zevke uygun geniş bir seçim. Güler yüzlü ve güler yüzlü personel
Азалия М.
12 Eylül 2025
Lezzetli khachapuri ve çay, hoş bir atmosfer ve güzel otantik bir iç mekan. Duyarlı personel. Ziyarete tavsiye ederim!
Ксения Галич
15 Ağustos 2025
Hoş bir atmosfere sahip çok rahat bir yer. Personel güler yüzlü ve özenlidir, hizmet hızlıdır. Yemekler lezzetli ve güzelce dekore edilmiştir. Menü çeşitlidir, her şeyi denemek istiyorum. Arkadaşlarla dinlenmek veya aile yemeği yemek için harika bir yer. Ziyarete tavsiye ederim!
O
Olga Ditrih
12 Eylül 2025
Atmosferik bir yer, muhteşem bir vibe, mutfak hem modern hem de aynı zamanda oryantal. Her çeşit et, mükemmel pişmiş, pilav sıradışı ama lezzetli. Her türlü içecek, çay ısıtılarak servis edilir. Personel inanılmaz derecede yardımsever ve yardımseverdir. Biz bir şirkettik, çok beğendim, tekrar geleceğiz.