Bulbashy

2090

2090 yorum

Ника Крупина
Bu yeri içtenlikle tavsiye etmek isterim. Katılan çok hoş personel. Rahat bir iç mekana sahip. Yemeklerin sunumuna ve tadına özel dikkat. Yaklaşık 5 ürün sipariş ettik. Her yemek tüm övgülerin üstünde. Arayanların dranikleri olduğu, çünkü onların hayranlarıyız ve Minsk'in onlarla ünlü olduğunu biliyorlardı. Hiç pişman olmadılar. Minsk'teysek harika bir yer, kesinlikle ziyaret edeceğiz ve arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz. Pozisyonlardan göğüslere şiddetle tavsiye ediyorum, iki porsiyon sipariş ettiler, bunlar lezzetliydi. Krepler (herhangi bir tepesi ile) börek ve turtalarla pate. Menüdeki öneriler için garsonlara özel teşekkürler. Sadece restoranda yemek yemek değil, yanımda getirmek istedim.🤣
Мария
9 Haziran
В конце апреля зашли в данное заведение по рекомендациям,на входе встретила девушка спросила была ли бронь столика(накануне мы звонили администрация не брала трубки),мы ответили что нет,на что она нам сказала что свободных столиков нет и бронь у них до июня месяца…интересно как то…столик похоже надо было бронировать за пол года.В соседнем здании это же заведение такая же история,свободных столиков нет.
Леся Пш
Çok lezzetli bir yer. Et yemeklerinin bir kısmı 14 saat boyunca bir smokerde yapılır (oradan et borsch'ta) porsiyonlar büyüktür. Her birine çorba ve ikincisini sipariş ettik ve bu büyük bir hataydı. Çok fazla çorba var ve lezzetli ve ana yemek için çok az yer kalacak Peygamber çiçeği kokteyli öneririm Kendi bira fabrikanız var, yakında ikinci el bir seçenek ekleyecekler. Hizmet ve yemekten memnun kaldık. İki ana yemek, iki çorba ve iki içecek için fatura yaklaşık 200 br idi
Анна Ш.
Delicesine lezzetli yemekler! Bu denenmeli, kelimelerle tarif edilmemeli. Zarif çözümlere sahip narin, ince bir mutfak. İç mekan zevkli, birçok detayla yapılmış, göze hoş geliyor. Bu yerde olmak güzel. Bütün insanlar dostane bir şekilde iletişim kuruyorlardı, yardım etmeye istekliydiler: barmen, garson, yönetici. Açılmadan 10 dakika önce dışarıda yağmur yağarken içeri girdiler :) Tek şey, yanlarında nakit olmadığı için bahşiş bırakamamalarıydı. Elektronik bahşiş sistemi olsaydı, kesinlikle bırakırdık.
Екатерина Морозова
8 Haziran
Всё здорово, но очень дорого.
Arina Zueva
Genellikle kocamla gastro turları düzenleriz ve bu sefer Minsk'e geldik. Bulbashy sadece şehirdeki en iyi restoran değil, aynı zamanda genel olarak ziyaret etmeyi başardığımız en iyi restoranlardan biridir. Pancar çorbası, kulak, tentürler, geyik etli köfte - inanılmaz lezzetli!bu kesinlikle inanılmaz! Çok ilginç bir tat olan füme biralarını mutlaka deneyin. Mükemmel hizmet. Ilya, yönetimin fırsatı varsa bizimkine hizmet etti - lütfen onu ödüllendirin) her bakımdan harika bir çalışan. Evet
Мария Кузнецова
Yer, Belarus mutfağı için çıtayı çok yüksek belirledi. İki kez ziyaret ettiler: bir kez içeride tezgahın arkasında, ikinci kez verandada oturdular. Her iki seferde de personelin dikkatiyle çevriliydiler: siparişi çabucak kabul ettiler, bulaşıkları zamanında aldılar, bardakların dolmasını izlediler. Yemekler muhteşem, porsiyonlar o kadar cömert ki bir yemekle yediler; Çeşitli krepler, salatalar, atıştırmalıklar aldılar - her şey çok lezzetli. Farklı bira seçeneklerini denedik - burada da şikayet etmeden. Daha fazla gastro izlenimimiz için geri dönmeyi planlıyoruz
максим малявко
8 Haziran
Очень вкусно готовят и шикарная подача. Персонал очень вежлив
Михаил Берестнев
25 Aralık 2025
Herkese merhaba! Minsk'te yemek yemek, özellikle krepler yemek ve içmek, özellikle kendi bira fabrikanızın tütsülenmiş biralarını içmek çok lezzetlidir, kesinlikle buradasınız. Aşçılara çok teşekkür ederim, aferin! Garsonlar size de aynı şekilde bakıyor! Kural olarak, tatiller için her şey kayıtlara göre burada ve girişte dağıtılacaksınız. Telefonla önceden rezervasyon yaptırın ve mutlu olacaksınız. Aklınızda bulundurun, kendi bira fabrikanızla 2 restoran var!
snetook
Eğer tanımak istiyorsanız belarus mutfak ve hayal kırıklığına değil, bir «Бульбашы». Burada en gerçek draniki! Temizlik füme осетриной ve havyar vardı delicesine severek ve doyurucu. Tavsiye ederim mutlaka deneyin patates gnocchi ile олениной, bu inanılmaz bir şey. Benim genç bir adam sipariş için kendini fileto полесской ördek püresi ile kök ve memnun kaldı) Her yemeğin neden olan bir duygu, neyse ki, son derece olumlu. Bu yükseklikte, garsonlar nazik ve kibarsınız sizi kendi menü. Tüm yorumları tek yıldız yersiz. İnsanlar önce huzur gerekli hakkında merak işlek restoran konuklarla sezon ve masaları DAHA ÖNCEDEN. Teklif beklemek, gerçekleşmesi verandada oturmak için bir masa ile sınırlı bir süre için veya rezervasyon yapmak değil, terbiyesizlik ve beceri üretken sıra iş kurumları ve personel. Haşhaşta hızlı ve kuyruksuz yiyebilirsiniz)
Сергей Гау
8 Haziran
Великолепные блюда, очень все вкусно, огромные порции за вменяемые деньги. Пиво варят сами, в меню его 3 сорта , все очень достойное. Рекомендую однозначно.
Zinaida Dubinina
Çarpıcı restoran: iç mekan kapıdan tutunuyor, yemekler sadece lezzetli değil, aynı zamanda şaşırtıcı bir şekilde krepler ve hatta bulaşıklar göze hoş geliyor! Ve çalışanlar o kadar kibar ki, kendinizi hemen hoş karşılanmış hissediyorsunuz. Garsonun tavsiyesi üzerine ilginç tatlara sahip tentürler aldılar, sonuç olarak bir şişe satın aldılar!) Unutmayın: yer çok popüler, bu yüzden önceden rezervasyon yaptırmak daha iyidir, aksi takdirde yersiz kalma riskiniz vardır. Hafta içi bir gündeydik ve sonra bara geldik
Настя
Anlamıyorum kim yazıyor kötü yorumlar vardı dün arkadaşları ile bu kurumda çok memnun. Delicesine lezzetli kulak, genellikle her yerde çorbada 2-3 küçük balık parçası ve bir sürü patates var, ama burada çok fazla balık var ve havyarlı mükemmel çörekler nelerdir офици garson sadece bir tatlım, çok nazik ve kibar большие büyük lezzetli porsiyonlar, lezzetli tentürler ve ne harika bir turta❤❤️ kurum 10 üzerinden 100!
Мария Пескова
Çok beğendim))). 6 kişilik bir şirkettik ve herkes memnun kaldı. Lezzetli yemekler, ilginç servis, garson tüm menüyü çok iyi biliyordu ve profesyonelce seçime yardımcı oldu. Dahası, 2 Özgürlük Caddesi'ndeki bu restorana tavsiye edildik, ancak oraya gitmedik, çünkü her şey birkaç gün öncesinden meşguldü. Bu restoranı bile bilmiyorlardı, tesadüfen haritada gördüler ve kayıt olmak için uğramaya karar verdiler ve başardık. Bunun bir zincir olduğu ortaya çıktı, ancak bu restoranların menüleri farklı! (bunu ilk kez tanışıyorum). İkisine de gitmenizi, mutfağı denemenizi ve karşılaştırmanızı öneririm). Sipariş ettiğimiz tüm yemekleri çok beğendik, tek şey mersin balığı ile kreplerin en başarılı kombinasyon olmaması (kulağa hoş gelse de). Tentürler, kulaklar, salatalar, ana yemekler 👌. Kesinlikle tavsiye ederim!
Вадим Коняев
Yanlışlıkla bu kuruma girdiler ve bir damla pişman olmadılar. Üstelik bir gün sonra başka bir popüler kuruluşta hizmet beklemeden tekrar geldiler. Öneriyorum. Mutfak birinci sınıf, mükemmel hizmet. Belki de şehrin en iyi kurumlarından biri. Ama önceden masa ayırtmak daha iyidir ... tatillere girmek zordur. Yemekler harika, servis süper, çevre harika. Normların fiyatları.
Ирина Рязанова
Buraya her seferinde Minsk'e geldikten sonra geliyoruz. Çok lezzetli, fiyatlar Moskova'dan daha düşük ve porsiyonlar daha fazla. En sevdiğim yemekler: alabalıklı krepler ve soğuk et. Yemekler, servis, servis-her şey zirvede. Buraya geri dönmek istiyorum. Bugün Pavlus bize hizmet etti, yemekler hakkında çok ilginç bir şekilde konuştu, keyifli iletişim için teşekkür ederim. Herkese bu harika restoranı ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Светлана О.
İyi bir restoran, ilginç bir iç mekan, lezzetli yemekler, güzel tabaklar, orijinal servis, çok kibar personel. Onlarla charlotte'u denemenizi tavsiye ettiler, bu kadar basit bir pastanın bu kadar lezzetli olabileceğini asla düşünmezdim! Önceden bir masa ayırtmak daha iyidir, çünkü bu kurumu ziyaret etmek isteyen çok kişi var ve şu anda boş masalar olmayabilir
Anna Orlova
Burayı ilk kez ziyaret ettim ve şunu söyleyebilirim: atmosfer ve iç mekan en üst seviyede (her şey net ve yetkin bir şekilde düşünülmüş). Hizmet için bir yıldızı düşürdüm: sonunda kıyafetleri kendimiz çıkarmak zorunda kaldım, garsonlar çok hızlı tepki vermediler. AMA: Her şeyi olması gerektiği gibi, kibar, şefkatli yaptılar. Alakart (Ben tüm bu menünün kendisinden daha basit bir insanım): seçim büyük, iyi. Ama bence yemek çok basit değil) Tüm menüden sadece pancar çorbası yediğim ortaya çıktı) Çünkü aldığım ikinci et salatası yetersiz pişmiş etle çıktı ve 4. çataldaki salata sosu düpedüz acı ve baharatlı hale geldi) Ancak genel olarak, orijinal mutfağa değer verenler ve Belarus gelenekleri dünyasına dalmak isteyenler için - bu yemekleri ziyaret etmenizi ve tatmanızı tavsiye ederim)
drakoshi
Harika bir yer! İç mekan, atmosfer, mutfak!!!! Mutfak ayrı bir zevktir! Her lokmanın keyfi! İlginç sunum, yemeklerin harika tadı! Evet, zırh üzerinde çalıştıkları için hemen giremezsiniz. Ancak akşamdan itibaren yarın için kolayca rezervasyon yapabilirsiniz. Ve inan bana buna değer! İyi personel, cana yakın, iyi huylu, yardımsever. Herkes yemekleri anlattı, önerilerde bulundu.
Наталья Ж.
Minsk'teki her iki Bulbash'ı da ziyaret ettik, restoranlardaki menü farklı, ancak her birinin süper havalı pozisyonları var! Yemekler lezzetli, servis mükemmel, ancak masa rezervasyonu yapılması tavsiye ediliyor. Herzen için geyik eti yediler (kuru görünüyordu, ama bu bir oyun, dikkate alınmalıdır), iyi bir peynir seti, muhteşem krepler, harika tentürler. Kesinlikle görülmeye değer!
Майя Владимировна
İlk ziyaretimden sonra hemen buraya bir kereden fazla döneceğimi anladım! Her şey çok lezzetli: borsch'tan tentürlere kadar ... en hassas yanaklar - henüz yememeniz daha iyi ... mersin balığı ve unlu büyücüler ile krep - sadece lezzetli! Güler yüzlü personel, hoş bir atmosfer . Tavsiye ederim!!!
Liam
Minsk'in merkezinde çok havalı bir yer — Bulbashy. Tavsiye üzerine oradaydık ve bu beklentilerin gerçekten karşılandığı bir durum. Atmosfer rahat, tarz modern, ancak Belarus kültürüne referanslarla, "kolektif çiftlik" çevresi olmadan. Her şeyin zevkli bir şekilde yapıldığı ve en küçük ayrıntısına kadar düşünüldüğü anlaşılıyor. Yemek için - sadece bir zevk, her şey çok lezzetli ve güzel servis ediliyor. Özellikle et yemeklerini beğendim — ihale, iyi pişmiş, doğrudan ağzınızda eriyen. Porsiyonlar oldukça büyük, bu yüzden gücünüzü abartmamak daha iyi Ayrı ayrı hizmeti not etmek istiyorum — garsonlar cana yakın, seçime yardımcı oluyor ve gerçekten bir atmosfer yaratıyorlar.
Наталья
Bizim için çok lezzetliydi. Porsiyon büyük. Krepler bereketli, mantar sosuyla cömertçe tatlandırılmış. Hizmet üst düzeydedir. Garsonlar özenlidir, siparişleri derhal kabul eder ve menüde tavsiyelerde bulunurlar. Tercihlerimizi göz önünde bulundurarak yemek seçimine yardımcı olmaktan özellikle memnun oldum.
А
Андрей А.
1 Haziran
İnsanlığınız ve şık mutfağınız için çok teşekkür ederim! 🌟🌟🌟🌟🌟 Bulbashi restoranına büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Durum alışılmadıktı: Merkeze bu gün zırhsız «Kazan Günleri" tatiliydi, iyi şanslar umuyorduk. Ama her şey çok meşguldü (tam iniş) ve sizde öğle yemeği yiyemeyeceğimiz için şimdiden üzüldük. Ancak bu çılgın trafikle bile personel inanılmaz derecede duyarlı ve insanlık gösterdi. Bize sadece «yer yok" demediler, durumu çok kibar ve nazik bir şekilde açıkladılar, tatilde her yerde aynı resim olacağı için merkezde başka yerler aramak için zaman kaybetmememizi tavsiye ettiler. Dürüst olmak gerekirse, bu günümüzü berbat bir ruh halinden kurtardı - gerçeği hemen anladık ve planları ayarlayabildik. Elbette o gün salonunuzda oturamadık (ki bunu yakın gelecekte kesinlikle düzelteceğiz, önceden rezervasyon yaptıracağız, çünkü görünüşe göre şehrin en iyisisiniz!), ancak girişteki bu tür iletişimler bile inanılmaz derecede sıcak bir iz bıraktı. Bir kurumda konuğu düşünen ve sadece resmi olarak reddetmeyen insanlar çalıştığında çok pahalıdır. Okuyan herkese: Özellikle hafta sonları ve tatillerde masalarınızı önceden ayırtın! Ama eğer reddedilseniz bile, cesaretiniz kırılmasın, çünkü profesyoneller burada büyük yürekli çalışıyorlar. İnsan olduğunuz için teşekkür ederim. Ünlü tentürünüz ve krepleriniz için kesinlikle geri döneceğiz!
Ирина М.
Cok 15.04.2026 Saf, güzel iç, personel çok süper sadece kız гардеробщица oldu. Yemek yeme: Draniki ile осетриной - осетрина ve köpüğü, krema, lezzetli, ama draniki üzerinde 3ку, bir hiç oldu ile pişmiş patates... çorba mükemmel, yağ süper! Çok lezzetli demlemek Ama inanıyorum çok öven vardır bu mekanı
серега ИВАНОВ
Bu salatadan daha lezzetli hiçbir şey yemedim, yaşlı sığır eti ile herkese tavsiye ederim, harika bir atmosfer, personel muhteşem, bu salatada parasız kalırdım, hiç bu kadar lezzetli bir sosda yeşillik yemedim, St. Petersburg'da bu fiyata böyle bir şey alamayacağım, kesinlikle geri döneceğim! Herkese bu kurumu ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum! Aynı anda iki salata alın! Ayrıca lambaları sadece üst kısımlara sahipler, kendime aynısını satın alacağım, özellikle loş ışığın hayranları için harika bir fikir
Дмитрий Ильинский
Sadece süper! 3 haftalığına bir restoran ayırttık - gerçekten içeri girmek istedim! Eskiden 2 deneme vardı - her şey meşguldü. Personel-👍, güler yüzlü, neşeli ve hızlı. Çok lezzetli, her şeyi beğendim! Kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim! Ve personel böyle devam ediyor ve aşçıların gitmesine izin vermeyecek! Evet, Ampullerdeki harika tentürler! Çocuklar tavsiye etmeyi biliyorlar!
Екатерина Д.
2 Haziran
Harika bir yer: çok lezzetli bir mutfak, fiyat ve kaliteye tam bir uyumdur. Et ihale. İlginç güzel bir yem. Özel ilgi hak tentür. Yardımcı personel: yönetici, yeterince yoğun dikim buldu bize bir pencere koltuk olmasına rağmen, biz, rezervasyonunuz yarım saat önce varış. Kesinlikle 5 yıldız
саша саша
Minsk'e ilk seyahatimde bu restorana aşık oldum. Buraya arkadaşlarımı getiriyorum, bu sefer annemi getirdim. Restoranın birkaç yıldır tüm ideallik kriterlerine göre çıtayı yüksek tutmasına sevindim. Ne yazık ki fotoğraf olmayacak, çünkü yemek o kadar lezzetli ki, yemek masaya gelir gelmez hemen denemek istiyorum. Başka ne diyebilirim ki... Menü çeşitlidir ve hem yazarın okumasında geleneksel Belarus mutfağını hem de Avrupa'yı, basitçe söylemek gerekirse, her zevke göre sunar, ancak her lokmanın tadını çıkarmak istediğinizde her yemeğin o harika duyguya getirileceğini temin ederim. Bu sefer denediğim yemekleri biraz anlatacağım. 1. Kereviz püresi ve karnabaharlı tavşan köftesi. Kereviz püresi, köpük gibi yumuşaktır, tatsızlıktan sulu bir tavşan pirzolası ve muhtemelen en lezzetli pirzola için yarışmada ödül kazanacaktı) 2. Ördek bacağı ağzımda eriyor ve peynirli harika bir kabak zarfı inanılmaz bir şey, atıştırmalık olarak ayrı ayrı sipariş edeceğim bir şey. Kemikten çıkan, kaynamamış veya kopuk bir maddeye dönüşmemiş, ancak esnekliğini koruyan ördek etini hayal edin. Kusursuz sos baharatlı ve orta derecede tatlıdır. 3. Biftekli güveçler. Dürüst olmak gerekirse, bunlar şimdiye kadar denediğim en iyi çöplükler. Yağlı değiller, dudaklarda yağ izi bırakmıyorlar, kavrulmuş bir pirzola ile birlikte orta bu tam teşekküllü bir ikinci yemektir. 4. Borsch . Tüm kanonlara göre domuz yağı, domuz yağı, ekşi krema, ekmek ve soğan ile. Güzel. Belki birisi borsch'ı bozmanın zor olduğunu düşünecek, inan bana bunu yapmak düşündüğünden çok daha kolay) Tabii ki sunumu kutlamak istiyorum, her şey çok güzel ve estetik açıdan hoş! Bu kurumu ziyaret etmek istiyorsanız, oraya gideceğinizden emin olmak için önceden bir masa ayırtmak daha iyidir. Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum ki, kalbimin derinliklerinden bu kuruluşa daha fazla refah diliyorum.
Ксения С.
Birkaç günlüğüne Minsk'e geldik, geleneksel Belarus mutfağını denemeye karar verdik. Bulbashy'ye girmeyi başardığımız için çok mutluyuz, çünkü çok sıkı bir biniş ve rezervasyon yaptırmadan neredeyse ulaşılamıyor (orada öğle yemeği yiyeceğimiz için şanslıyız), bu yüzden rezervasyon yaptırdığınızdan emin olun, vatsap üzerinden yapabilirsiniz. Çok lezzetli, harika hizmet ve harika konum! Ziyaret etmenizi tavsiye ederim ❤️
Светлана Гурьева
Zevk, zevk, zevk, bu kısaca! Muhteşem yemekler muhteşem servis, hoş iç mekan, hızlı personel, bu öğle yemeğinden sonra Minsk'ten ayrıldık, bu yüzden bu son nokta bile değildi, ama muhteşem bir ünlem işaretiydi! Bulbashi bir zevktir! Şiddetle tavsiye ederim!
Анастасия
İki kez buradaydık, masalar önceden rezerve edildi. Çok belirsiz bir izlenim. İlk defa kulak dışında her şeyi beğendim: çok fazla balık var ama et suyu çok tuzluydu, böylece bitiremedim. Kulağa tütsülenmiş tereyağı ve havyarlı börek servis edildi, bu da uygunsuz görünüyordu. Tatlı tatlı börek, tereyağı çok tütsülenmiş gibi, her zevke hitap ediyordu. Havyar çok yumuşak, neden füme tereyağı ile yok etsin? Etli rietli turtalar, ördek ve krepler lezzetliydi. Kocamın doğum gününü ertesi gün burada kutlamaya karar verdik. Akşam saat 5'te sipariş ettiğim üç pozisyondan hiçbir şey yoktu. (kuzulu lusta, av eti ve balıktan yiyor). Garip ve tatsız. Yanaklarından daha yumuşak ve daha hassas bir doku bekleniyordu ve Pozharskaya pirzola kesilirken bana sıcak yağ ateşledi. Neyse ki, yüzüne değil. Genel olarak doğum gününü kutladılar.
galina
24 Aralık 2025
Önceden rezervasyon yaptırmamız gerekiyor, şanslıydık 17-00'de geldiler ve 19-00'a kadar oturabilirdik. Çok lezzetli pancar çorbası, genel olarak tüm yemeklerin büyük bölümleri. Restoranda kendi bira fabrikanız var, biralar harika. 5+ yemek
Максим Ф
17 Aralık 2025
Hafta sonları masa rezervasyonu yapmadan küçük bir kuruluşa giremezsiniz. Ama ben şanslıydım. Rahat, lezzetli, rahatsız edici olmayan fon müziği, fiyatlar diğer popüler kuruluşlardan karşılaştırılabilir veya hatta biraz daha az, ancak buradaki krepleri daha çok beğendim.
Евгения Калашник
Benim fikrim aşağıdaki incelemelerden farklı olmayacak - gerçekten harika bir yer. Menünün yarısını 7 m'de denedik, her şey sadece lezzetli değil, aynı zamanda ilginç. Buna yazarın mutfağı denir, tanıdık yemekler tamamen farklı renkler ve yarım tonlarla oynadığında, kendi kişilikleri vardır. Hepimiz aşçının usta olduğu konusunda hemfikirdik. Ve biraları mutfaktan daha aşağı değildir)) yanlarında topladılar, böyle bir oteli en talepkar köpük severlere getirmeye değer. Böyle bir bira uğruna Minsk'e gitmenin günah olmadığına inanılıyor. Ama hepsi bu kadar değil. Hizmet, yukarıdakilerin hepsine layık bir şekilde hizmet vermektedir. Garson menüyü biliyor ve neyin hazırlandığını söylemekten mutluluk duyuyor, sadece yeterli bir genç adam ve hayır, bizim için şanslı olmamız değil, masamızın bağlı olmadığı çocuklar, geçerken, gerekirse kendiniz gelin. Genel olarak, iletişimin çok hoş bir tonu hafiftir, ancak konuğa ve kendinize saygıyla. Sadece takıma ve onu toplayan kişiye bravo.
Евгений
27 Aralık 2025
Sadece Minsk'te değil, Rusya Federasyonu'nun farklı şehirlerinde ve hatta Avrupa'nın bazı başkentlerinde bulunduğum yemek için en iyi kurumlardan biri. Orijinal sunumu ve kombinasyonu ile son derece ilginç yemekler. Harika hizmet (teşekkürler Liliana). Ziyaret etmek zorunludur! Tatlılar bile üstte
Макс
İçeri girmek çok zor, önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Pazar günü şanslıydık, boş bir masa, çok güzel bir iç mekan, iyi hizmet, garsonlar aferin, cana yakın, oldukça hızlı pişiriyoruz, pancar çorbası çok lezzetli, salata da harika, kızılcık suyu vardı.
Софья
23.02'de kocam ve bir arkadaşımla birlikteydik, kreplerden memnun kaldık. Henüz hiçbir yerde daha lezzetli olanları denemediler! çok ilginç füme bira, güzel iç mekan, güler yüzlü hizmet. Eğer hala Minsk'teysek, kesinlikle uğrayacağız!
Елена Кротова
Mümkünse 10 bahse girerdim. Eh, çok lezzetli, rahat ve hoş. Tentürler😋😋😋, sokakta + 5 olduğunda neye ihtiyacınız var. Krepler lezzetli, mutfağı ilginç, beni şaşırttı. Erkeklerin hepsi süper cana yakın. Servis hızlıdır. Kesin olarak ulaşmak için rezervasyon yaptırmak daha iyidir.
Lunashreck
Öncelikle arkadaşımla olan utanç verici durum için bir kez daha özür dilemek istiyorum. Oraya arka arkaya iki gün gittim, önce arkadaşımla, sonra arkadaşlarımla ve olabildiğince memnun kaldım. Mutfakta söylemeyeceğim ama tentürler ve likörler harika. Vahşi bir coşkuyla kaldım. İkinci gün harika barmen domates tentürünün nasıl hazırlanacağını bile anlattı ve bu tarifi St. Petersburg'daki tüm arkadaşlarımla zaten paylaştım. İç mekan, atmosfer ve tasarım rahat bir akşam için harika. Umarım tekrar geldiğimde kesinlikle geri döneceğim.
Maria Solodukhina
Sipariş edilen yemeklerden memnun değildik. Açıklama köftelerin füme muhallebi hamurundan yapılan şakacı olduğu ortaya çıktı ve Brest-Litovsk peynirinden yapılmış bir şapka, beyaz elma ağaçlarından duman gibi uçan dikkatsizce rendelenmiş peynirle yapıldı. Pozharskaya köftesi, garson 20 dakika beklemenin içinin nemli olduğu konusunda uyarmasına rağmen. Bira, yerel bira fabrikasından bira gibidir, "vay canına" yok. Sadece pyureshka zirvedeydi, ancak bu tür restoranlara bunun için gitmiyorlar gibi görünüyor.
Марина Николаева
Güzel ve otantik bir kurum. Nadir isimlere sahip çok lezzetli ve çeşitli bir menü. Kendi yapımı füme bira Minsk'te nadir görülen bir seçenektir. Çok güzel iç mekan. Minsk'teki tüm konuklara tavsiye ederim.
Эдуард
Minsk'teki "Bulbashi" bir zevktir. Öncelikle inanılmaz lezzetli mutfağa dikkat çekmek istiyorum. Her yemek gerçek bir mutfak sanatı eseridir. Sunum özellikle etkilendi: garsonlar sadece yiyecek getirmekle kalmıyor, aynı zamanda hazırlanmasının hikayesini anlatıyorlar, malzemelerin lezzetinin ve kökeninin inceliklerini paylaşıyorlar. Buradaki hizmet gerçekten zirvede. Personel, özel bir misafirperverlik atmosferi yaratarak uyumlu ve yürekten çalışır. Sahiplerinin bu yerin yaratılmasına ruhlarını koydukları ve her konuğa baktıkları açıktır. Belarus mutfağının otantik yemeklerini bu kadar iyi bir performansta denemek özellikle güzeldi. Bu tam olarak geleneksel mutfağın gerçek tadını hissedebileceğiniz durumdur. Bulbaşi'yi kaliteli yemek ve iyi hizmeti seven herkese kesinlikle tavsiye ederim. Burası Minsk'e yapılacak herhangi bir ziyaretin programında zorunlu bir öğe olmalıdır. Kuruluşa refah ve yeni başarılar diliyorum!
Ivan Gorgotsky
Şehir merkezindeki eski bir binada yer almaktadır. Dışarıda bir veranda var. Birçok ayrıntıya sahip ilginç bir iç mekan, tavan bile tematik olarak dekore edilmiştir. Aldıkları her şey lezzetliydi. Menüdeki her şeyi denemek istiyorum, ancak bir ziyarette bu gerçekçi değil. Garsonlar genç, siparişle karıştırdılar, ancak özür dilediler ve mandalina tentürünü iltifat olarak sundular. Muhtemelen konum nedeniyle fiyatlar oldukça yüksek.
Ирина
Beğenmedim: Bu geleneksel Belarus mutfağı değil, sadece krepler, köfteler, geleneksel olmayan büyücüler ve hepsi bu! Neden geleneksel yemekler hakkında yazdıklarını anlamıyorum. Hizmet: Harika bir hizmet bekliyoruz, ancak hayır - dövmelerdeki garson kime hangi yemekleri satacağını hatırlayamıyordu, daha sonra gelmelerine rağmen bazı misafirlere çabucak tentür getirdiler, ancak beklemek zorunda kaldık, bu da hoşnutsuzluğa neden oluyor. Birinin stelinde eksiksiz bir alet seti vardı, ancak birinin stelinde yoktu. Bu nedenle, beyan edilen seviyeye ve hizmet için fiyat etiketine karşılık gelmez. Artılardan: birkaç lezzetli sıradışı kokteyl, geyik eti ile çok lezzetli köfte.
Татьяна А.
Minsk'teki ilk yerimiz, hem yerel halk hem de rehber tarafından bize tavsiye edildi. ÇOK lezzetliydi. İlk başta borsch fiyatına şaşırdık, ancak onunla lezzetli domuz yağı getirdiler. Domuz eti gibi mantarlı krepler inanılmazdı. Dikkate alınması gereken tek şey, konukların akını nedeniyle hizmetin çok hızlı olmadığı. Bazı yemekler 40-60 dakika bekledi. Ama kesinlikle buna değdi.
Анастасия К.
Kendi bira fabrikası ve çok lezzetli mutfağı ile harika bir yer. Tütsülenmiş birayı tüketmenizi tavsiye ederim :) Kreplerin bir kısmı büyük ve doyurucudur, ayrıca tüketilmesi de zorunludur.
анастасия Н.
Şık. Minsk'te kaldığımız üç gün boyunca yediğimiz en lezzetli yer. Öneriyorum. Belarus mutfağını tam olarak yemek istiyorsanız, buradasınız. İç mekan hoş, garsonlar cana yakın. Krep ve Domuz eti.. Ancak büyük, doyurucu ve lezzetli kısımları uyarmam gerekiyor. Dikkate alınması gereken tek şey, Mayıs ayına girmenin çok zor olduğu (çok istekli olduğu) ve siz de bizim gibi 9 Mayıs'ta Minsk'e götürürseniz önceden rezervasyon yaptırmanın daha iyi olduğu
Olga Strashnova
2 Haziran
Minsk'teki en lezzetli ve en keyifli restoran. Birçok kuruluştaydık ama buraya birkaç kez döndük. Harika hizmet, ideal konum, birçok ilginç, lezzetli ve güzel yiyecek ve içecek Beyin kemikleri ayrı bir zevktir
Leonid Voskressensky
Süper restoran! Noel arifesinde ailemle buradaydık ve yardım edemediler ama bu kurumun şefinin halk mutfağı kavramına ne kadar dikkat ettiğini takdir ettiler.... Geleneksel yemekler gibi görünüyor, ancak her birinde çok özgün bir şey var, başka hiçbir yerde bulamayacağınız bir şey! Hizmet zirvede, tek dezavantajı koltuklarınızı çok önceden ayırtmanız gerektiğidir...