Bread Salt

Menü
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Наталка
Restorana tam olarak Shrovetide için bir ziyaret planladım: önce bölgede yürüyüşe çıkmak, tatile bakmak ve sonra krep yemek. Ve «halk festivalinin» organizasyonu ne kadar üzücü olursa, akşam yemeğini o kadar memnun ettim. Girişte kibar personel, gardırop. Garsonlar, tam biniş ve bekleme listesine rağmen herkese cevap vermeye ve derhal hizmet vermeye çalışıyorlar. Menü, küçük yemek seçeneklerinden korkmadı (içindeki yazım hatalarının aksine). Pozisyonlar tamamen doyurucu bir yemek için yeterlidir. Servis oldukça hızlıdır (yarım saatten fazla salata beklentisiyle diğer Peterhof ülke restoranlarının deneyimlerine göre) – ilk yemekler 20 dakikada servis edildi. (! Aynı zamanda tam iniş). Bir açıklama olarak, bir nedenden dolayı vaat edilen hızlı bir şekilde vurulmak, bar siparişlerin yerine getirilmesiyle dolu bir izlenim bırakmasa da, yemekten çok daha hızlı değildi. Yemeğe göre: Mantar çorbasını seçtim — kokulu, iştah açıcı, çok iyi. Tek nüans, ısınmamı istememdi. Sorgusuz sualsiz yaptılar. Ördekli gözleme - çok lezzetli, sıradışı ve güzel! Tatlı için Susette krepi - doygunluğun arka planına karşı çoktan yenmişti. Tatlı krepin ilginç bir versiyonu. Alkol biraz hissedildi (menüde konyak üzerine portakal sosu belirtiliyor). Kahve... berbat. Yakılmış, acı. Ama nedense burada kaliteli tahıl beklemiyordum. Ama kahvenin kurumun seviyesine uygun olmasını istiyorum. Garsonlar bulaşıkları zamanında aldılar, her şeyin yolunda olup olmadığını merak ettiler. Çalışanların oturdukları barın etrafındaki hareket, iletişimlerine bakılırsa, bir noktada işleriyle ilgili kolektif bir çiftlik tartışmasına dönüştü. Özellikle sessiz müzikle rahatsız ediciydi. Müzik canlı - çok yüksek, arka plandan çok daha yüksek. Disko gibi görünmüyor, masada sohbet etmek imkansız, sesini yükseltmen gerekiyor. Resepsiyonist güler yüzlü ve arkadaş canlısıdır, rezervasyonlar ve menüdeki değişikliklerle ilgili soruları yanıtlamıştır. Aslında, dönüş çoktan planlandı, masa rezerve edildi. Menünün diğer konumlarını denemek ilginçtir (umarım içindeki hatalar düzeltilir). Lezzetli yemekler bu akşamı harika bir akşam yaptı.
Дмитрий Анатольевич
Restoranı çok beğendim: içi çok rahat, sıcak, temiz, hızlı servis, lezzetli yemekler. Turtalar özellikle lezzetliydi, diğer restoranlara örnek olarak koyabilirsiniz. Pancar çorbası da eşsizdi, çok fazla yağ var ve ağzınızda eriyor! Tavuk suyu daha zayıftı - sonunda biberi aldım. Kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Саня Волк
Geçen hafta sonu bu restoranı ziyaret ettik ve tamamen memnun kaldık! Girişten itibaren burada her konuğun takdir edildiğini anlıyorsunuz: çok sıcak bir şekilde karşılandık, gardırobumuza yardım ettik ve pencerenin yanındaki rahat bir masada geçirdik. Mutfak: Bu gerçek bir gastronomik geziydi. Menü çok dengeli — bunalmış olma hissi yok ama aynı zamanda herkesin zevkine uygun bir şeyler var. Sunum - başkentin en iyi kurumlarında olduğu gibi: estetik açıdan hoş ve modern. Et en yumuşaktı, kelimenin tam anlamıyla ağızda eridi ve sos, onu kesmek yerine tadı vurguladı. Servis: Garson (görünüşe göre adı Andrey) kusursuzdu. Tam ihtiyaç duyulduğunda göze batmadan ortaya çıktı, yemeklerin bileşimini çok iyi anladı ve sıcağa mükemmel şekilde uyan bir şarap seçmeye yardım etti. Bu düzeyde profesyonellik ve konuğun rahatlığı için samimi bir özen görmek güzel. Atmosfer: İçi çok rahat ve şık. Yumuşak ışık, sohbete müdahale etmeyen hoş fon müziği ve rahat mobilyalar. İç mekana ruhlarının yatırıldığı açıktır — masa örtülerinin dokusundan cihazlara kadar her şey özel bir huzur atmosferi yaratmak için çalışır. Sonuç olarak: Burası sadece bir şeyler atıştırmak için uğramakla kalmayıp, yeni duygular için geri dönmek istediğiniz bir yer. Hem romantik bir buluşma hem de arkadaşlarla dinlendirici bir akşam için mükemmeldir. Güzel akşam için tüm ekibe çok teşekkür ederim! Kesinlikle tekrar geleceğiz!
Соня Стаценко
Bu yeri 15.03.2026 tarihinde ziyaret ettik Rahat bir atmosfere ve şık bir iç mekana sahip harika bir yer. Ana artı, ürünlerin kusursuz kalitesidir. Et en yumuşaktır, sebzeler ve yeşillikler mümkün olduğunca tazedir ve ekmek ve soslar gastronomik bir zevktir.Lezzetler, gereksiz pathos olmadan temiz ve dengelidir. servis zirvede: garsonlar özenli, menüyü biliyor ve çok hızlı çalışıyorlar. Salonda dinlendirici bir akşam yemeği için ideal, hoş bir ışık ve müzik var. Takımın işini sevdiği açıktır. Kesinlikle tekrar döneceğiz ve arkadaşlarımıza tavsiyede bulunacağız!
Владимир
22 Aralık 2025
Şirket partisindeydim, genel izlenim iyi. Sunucular tatilcilerle sıkı çalıştılar, mola sırasında bayrak yarışına katılmak, dart atmak, yayla ateş etmek ilginçti. Yemeğin bireysel olarak seçildiği açıktır, pişirilmesi fena değildir. Oraya ulaşmak, trafik ışığından çıkmak uygundur. İyi bir ruh haliniz varsa, küçük pürüzler onu sizin için bozmayacaktır.
slava
Restorandaydık 06.01 Günün ilk yarısında, çok sürpriz bir restoranda neredeyse yoktu yerler Ama sevimli yönetici neslinden bizi masada pencere kenarı ağacın altında - beklediğiniz için 3 dakika kadar temizlemiş ve zevk ile sunmaktadır. Rağmen, büyük bir indirme, bekleme içecekler ve yemekler gelmedi uzun Çok lezzetli bir çorba, ama üzgünüm ne değişti dosyalama kaldırıldı yığını markalı lezzetli içkiler. Genel olarak görülme sevdim Entourage 5 Bu 5 Garsonlar 5 Yemek 4 Puan çıkarttı için tentür Kesinlikle tekrar geleceğiz!
Ольга Бурцева
30 Ocak'ta kocam ve çocuğumla ilk kez bu kurumdaydık, çok beğendim. Oldukça çeşitli, çok lezzetli bir menü. Canlı müzik, her zevke göre farklı salonlarda farklı olması hoş bir sürpriz oldu. Hostes kız arkadaşına da teşekkür etmek istiyoruz. İnişten önce bize salonları gösterdi ve salonun seçimini önerdi. Masayı seçtik, oturduk, birkaç dakika sonra kız yanımıza geldi ve bebeğin gürültülü olacağını düşündüğü için başka bir masaya nakledilmeyi teklif etti. Müzik henüz başlamadığı için bu teklifi anlamadık ama başka bir masaya geçmeyi kabul ettik. Adam şarkı söylediğinde, kızın bize harika bir seçenek önerdiğini fark ettik ve sonunda biz ve bebek rahattık. ÇOK TEŞEKKÜR ederim, sizi ziyaret edeceğiz
Елизавета
İyi günler! 14 Şubat'ta eşimle bu restoranı ziyaret etmeye karar verdiler ve üzüldüler. Hangi yemeği sipariş ederseniz edin, bu sadece iğrençtir. Öyleyse kulağını mahvetmek, katran katran- hemen denemelisin… Turna ve somonlu bir kulak sipariş ettiler, sadece 40 dakika sonra getirdiler - ılık ... Çorbada iki parça balık yüzüyordu ve hatta içlerinde kemikler vardı.. Domuz yağı genellikle iğrençtir, servis edildiğinde ekmek çiğdi. Sonra ringa balığı kürk mantonun altına getirdiler, dürüst olmak gerekirse tadı - bunlar kürk mantonun altındaki pancarlardır… Restorana bir şans verdiler - sığır etinden tartar-tartar sipariş ettiler, sonuç olarak tuzlu ve ekşi bir yemek getirdiler.. Kocam tatlı sipariş etmeyi teklif etti, ama ben reddettim, çünkü bu kurumda oturmak ve zamanımı boşa harcamak istemedim ... hayal kırıklığına uğradım ve elbette buraya bir daha dönmeyeceğiz
Анастасия Титова
Restoranı ziyaret ettiler 06.03.2026 Gerçek Rusya'nın ruhunu hissetmek isteyenler için harika bir yer! Eşikten itibaren etrafımız rahatlıkla çevriliydi: masa örtülerinden şömineye kadar iç kısım en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Yengeçli pancar çorbası ve krep sipariş ettiler. Tadı sadece olağanüstü .Geleneğin birinci sınıf hizmetle birleştiği, telaşsız bir aile yemeği için ideal bir mekandır. Tatlı için krepler için kesinlikle geri döneceğiz!
Анна Р.
Aile tatilleri için harika bir yer 👍 ve çocuklar çok ilginç, herkes hoşlanıyor ve ebeveynler memnun 👍 hayvanlar sevimli, çok sayıda insana alışmış, korkmuyorlar персонал personel, çok kibar ve hoş! Mutfak bir şaheserdir проб Denediklerimin hepsi çok hoşuma gitti! Herkese tavsiye ederim
Екатерина Д
Restoranı ziyaret etmekten hoş bir şekilde şaşırdık, hoş bir atmosfer, loş ışıklar, sakin müzik, lezzetli yemekler. Şömineli güzel iç mekan, yakınlarda yürüyebileceğiniz yerler var.
Ромашка🌸
Çok hoş bir kurum, inanılmaz çorba, lezzetli capelin ve harika bir atmosfer. Garson Andrei menüyü çok iyi biliyor ve çok yardımsever bir genç adam, hizmetiniz için teşekkür ederim Semaverin yanında ne kadar uykulu bir bebek var..)))
Чикина Юлия
Ziyaret aile restoran Shuvalov tatili. Ziyaret etmek istedim otantik bir yer otantik rus mutfağı ve geçireceğiniz yoğun bir günün ardından rustik ev. Restoran haklı tüm beklentileri. Samimi, atmosferik. İlginç bir dosyalama yemekler. Lezzetli ! Personel kibar ve özenlidir. Müdürü Yaroslav - genel TOP! Aile için uygun.
Карина Гусакова
Düzenli misafirlerdi. Yerin kendisi güzel, çocuklar için çok ilginç şeyler var, ancak restoran son ziyaretimizde izlenimi çok bozdu. Garson dikkatle dinlemiyor, iki makarna kaydetti ve kimin haklı olup kimin olmadığını tartışmaya başladı, özür dilemedi. Ayrıca yemeklerin kalitesi çok üzüldü, taraklı makarna açıkça taze ürünlerden değildi, koku güçlüydü, ucuz makarna hissediliyordu. Salatada sezar sosu da ekşi bir tada sahipti ve sadece adı olan «meyveli» adlı çay hakkında evde bir çay poşetinden demlenebiliyordu. Tabii ki geri dönmek istemiyorum, yemek yemek istemiyorum, fiyat ve kalite kesinlikle eşit değil.
Владислав Евдокимов
Sağlam bir ahşap kütük kabindeki restoran, şık, modern. Mutfak iyidir: sığır yanakları, pozharskaya pirzola, porcini mantarlı çorba, taraklı makarna, peynir topları, ılık taraklı salata. Lezzetli ama her iki yemekte de taraklar lastiktir. Başka bir eksi: Bölgeye girerken park yeri ödemeniz istenecek (500)
Дмитрий Санаров
Yer ateştir, rahat vakit geçirmek istiyorsanız, tanrıların yemeğini ve hatta bir yığın veya yarı tatlı bir kadeh altında tatmak istiyorsanız, o zaman burada da sizin için, mizah anlayışı ve iyi hizmeti olan garsonlar ve en önemlisi her şeyi zamanında getiriyorlar ve iç mekan mmmm sadece bir masal.... Bir peri masalına gitmek istiyorsanız, burası tam burası!!!
Светлана Петрова
Sık sık ziyaret ediyoruz. Her şey çok lezzetli, çok teşekkür ederim. Çorbanın artık ekmeğin içinde olmaması üzücü, ama bu yüzden bile harikalar! Masamıza hizmet verdiğiniz için Ilya'ya teşekkür ederiz. Shuvalov restoranınızı çok seviyoruz❤️
Оксана
1 Kasım 2025
Ailem burada 31 Ekim'de Doğum günümü kutladılar. Her şey harikaydı). Varışta hoş bir yönetici Alexander bizi karşıladı, yardımseverdi ve 44 numaradaki masamıza nereye gideceğimizi bulmamıza yardım etti. Bu arada, gardıropta çok iyi bir kadın gardırop görevlisi bizi tartıştı (adını bilmiyorlardı), işini çabucak gülümseyerek yaptı. Restoranın kesinlikle Rus cazibesine katkıda bulunan iki salonu var. Tabii ki, sadece iç mekanda yulaf lapası pişiremezsiniz, bu yüzden bakım hakkında konuşacağız. Garson Cyril'imiz vardı. Genç adamın ne yaptığı konusunda bilgili olduğu açıktır. Bence garsonun görevi, konukları ilginç bir sohbetten uzaklaştırmayacak, ancak gerekirse yardım etmek / önermek için her zaman orada olan görünmez bir "kendi kendine çekimli masa örtüsü" olmaktır. Cyril, görevi bir patlama ile halletti, bu da o akşamı kesinlikle daha da iyi hale getirdi, büyük aferin. Her yemek ayrı bir sanat eseridir. Hem estetik hem de zevk açısından. Aşçılar, misafirlerini nasıl şaşırtacaklarını ve memnun edeceklerini kesinlikle biliyorlar. Olivier'in ekmek arabasında servis, sebzeli son derece yumuşak, sulu kebap, karidesli Sezar - sadece lezzetli, Makarna Carbonara da. Sonsuza kadar listeleyebilirsiniz, ama gerçekten, sooooooo çok lezzetli! İçecek yelpazesi de çok geniş, kesinlikle kendinize uygun bir şeyler bulacaksınız. Restoran yönetimi bana tatil için değerli bir hediye verdi: Tüm menüler için% -15, Pinot Colada kokteyli (delicesine lezzetli) ve restoranın şarap deposundan bir şişe kuru kırmızı şarap. Genel olarak, akşam harika geçti)💔. Menüdeki fiyatlar "ısırmazlar", tamamen yeterlidir. Bir sebep varsa, o zaman Shuvalov gerçekten değerli- mükemmel bir seçim. İçiniz rahat olsun, Rus köyünün atmosferine, cömert misafirperverliğe ve lezzetli zevke kapılacaksınız. Özellikle turistler ve rahatlık sevenler için ilginç bir yer. Restoranı bir kereden fazla ziyaret edelim, şimdi favorimiz, manzara masamız / 44, bu atmosferde olmaktan çok lezzetli ve zevkliydik. Müzik eşliğinde eklemek istiyorum....İnce, temiz bir sesi olan şarkıcı kız harikaydı. Hepinize teşekkür ederim🥰.
LD
Bunlar daimi konuklarla. Snow Maiden'ın donmaya başladığı zamanlardan beri, bunlar sahiplerinin kendileridir. Borsch'a bir yığın servis edildi ve bir sadakat sistemi vardı. Yaa muhit, köfte, kedi, her zaman uyur altında termal bir örtü var, bir gardırop, bir fırsat, bir yürüyüşe, hayvanat bahçesine gitmek ve ana sınıfı için çocuk. Ama izlenim restoran büyük ölçüde değiştirdi. Gitti, sadakat sistemi, otopark haline ücretli bile ziyaretçiler için bir restoran ve bir masa 07.01 değil seçtiğiniz otel rezervasyon fiyatlarını karşılaştırın, canlı sıraya bile bir yığın bu çorba servis edilir. Restorana giremediyse kafeyi ziyaret ederlerdi ama orada da hayal kırıklığı yaşarlardı. Porsiyon küçük, orta çeki restoran, oda servisi, topal, garsonlar lazım yakalamak için elini. Ne yazık ki, düzenli müşterileri daha olmaz. Bir girişim para kazanmak için gelenler bedavadan yürüyüşe çıkıyor kompleksi eksilerini sadık müşteriler için, hangi genel gitmenin bir anlamı yok.
Алёна
Çok güzel bir yer, buraya ilk kez geldik ve pişman olmadık. Atmosfer, rahatlık, çok kibar personel. Mutfak harika, elbette çocuklar sokaktaki eğlenceyi en çok sevdiler, özellikle de besleyebileceğiniz ve evcilleştirebileceğiniz çok sayıda hayvan. Kararımız, tüm aile için bir yer. Teşekkür ederiz!
Nastya M.
Restoran çok güzel, atmosferik ve davetkar. Buharlaştırılmış konyak üzerinde dondurmalı krepleri denemeyi tavsiye ettiği için garson Andrey'e özel teşekkürler, bu çok lezzetli, herkese tatmasını tavsiye ederim)) hizmet en üst düzeyde!
Ольга П.
Ne söylenmeli - sadece canavarca oldu! Dört yıl önceydik - Rus mutfağının harika bir restoranı! Rus tarzında güzel bir iç mekan, Rus menüsü, domuz yağı pompalı pancar çorbası ve bir yığın!Bu sefer özellikle son coşkulu ziyaretten sonra oraya gittik ve gördüklerimiz: Rus kütük evinde sıradan bir Avrupa restoranı, menü yeni konsepte karşılık geliyor - hiçbir şey yok! En büyüleyici olanı pancar çorbasının servis edilmesiydi - makarna tabağında! Ama hepsi pancar çorbasına ekmek sepeti sipariş etmediler - çörekler getirdiler (taze soru yok) ama onlara tereyağı getirdiler! Beyler ciddi misiniz - pancar çorbasına tereyağı mı??! Bunu kim icat etti. Neden harika bir konsepti mahvettiniz! Dört yıl önce restoranda koltuk yoktu ve şimdi 3 masa dolu. Muhtemelen düşünmelisiniz…
stxnxsa
Ziyaretten sonra çok memnun kaldık. Rahat bir atmosfer, güler yüzlü personel. Pancar çorbası zengindi, köfte — ince hamur ve sulu dolguyla. Restoran olumlu duygular bıraktı, kesinlikle geri döneceğim ve Rus mutfağının tüm sevenlerine tavsiye edeceğim!
Елена Романовна
2 Temmuz 2025
Evgeny ve Vasily'ye çok teşekkür ederim! Çok hoş bir atmosfer, atmosfer yüksek! Hızlı servis ve servis yemekleri! Her şey çok taze ve lezzetli! Krepler bombalı, deniz mahsullü salata bir masal! Yemeklerin sunumu güzel ve sıradan değil. Restoranı tavsiye ederim! 10 üzerinden 10 her şey çok lezzetli! Kelimelerle anlatamam. Çok doyurucu ve lezzetli. Restoran birinci sınıftır. Ben ve eşim çok beğendik!
Вижу всё
23 Kasım 2025
Her şey lezzetli, çorba servisi ve tadı her şeye kadirdir, Olivier orijinaldir, kebap sulu ve yumuşaktır, sıcak şarap iyidir. Sokakta stilize edilmiş Rus köyünde yürüyebilirsiniz. Upd. Ne yazık ki, yer mükemmel olmaktan sıradan bir yere dönüştü. Çorba fena değil, ama tam olarak artık vay canına, ekmek bayat, sanki dünündeymiş gibi. Kulağa fotoğrafa girmedi, hiç buz değil, sanki konserve yiyeceklermiş gibi. Şefin soslu peynir topları, sos saçmalık. Tatlı Biber. Kürk mantonun altındaki ringa balığı ilginçtir. Yemek odası seviyesinde püre, hepsi topaklar halinde, kremsi değil. Köfte fena değil. Dürüst olmak gerekirse, şimdi buraya özel olarak gitmenin bir anlamı yok. Ve yakınlarda mutfak seviyesinin değişmediği bir kurum var. Eski hafızaya göre 4 koyardım ama püre haline getirirdim.... Sanırım sadece aşçılar değiştirildiğinde geri döneceğim.
Мария Суранова
Geçenlerde Shuvalov restoranını ziyaret ettim ve çok memnun kaldım! Özellikle yeni menüden memnun kaldım - yemekler harika, her pozisyon tadı ve özgünlüğüyle şaşırttı. Çok dikkatli olan ve seçime yardımcı olan garson Andrey'e özel teşekkürler. Kesinlikle tekrar döneceğim ve herkese tavsiye ederim!
Евгения Ветрова
29 Eylül 2025
Peterhof'a (Samara'dan gelen ziyaretçiler) geldik, manzaraları gördükten sonra alışılmadık bir yeri ve tercihen iyi mutfaklı bir yeri ziyaret etmek istedim. Ve onu bir restoranda bulduk, her şeyi, iç mekanı, mutfağı ve harika, zarif garson Andrey'i beğendik. Tüm sunumlar çok sıradışı, her şey çok lezzetli ve fiyatlar makul. Bölgede çok ilginç yerler var, ustalık sınıfları için evler var, devekuşlarını, kuzuları, kazları ve ördekleri besleyebilirsiniz. Çok güzel bir yer! Herkese tavsiye ediyoruz!Peterhof'ta olacağız, kesinlikle Shuvalov restoranını tekrar ziyaret edeceğiz. Akşam yemeğinin sonunda bize bir şişe şarap verdiler! Ayrıca lezzetli tentürleri var!))
Mariia
27 Temmuz 2025
Geçenlerde Shuvalov'un restoranındaydık, bu kurumu ilk kez ziyaret etmiyoruz. Yemekler lezzetli, pancar çorbası domuz yağı, soğan, pampushka ile servis ediliyor, lahana çorbası ekmekte servis ediliyor, çok ilginç bir servis Özellikle ılık tavuk karaciğerli salatayı beğendim, tadı oldukça ilginç Restoranın atmosferi hoş, daha sessiz ve daha gürültülü bir salon var, Cuma ve Cumartesi günleri salonlardan birinde canlı müzik bile var Garson Yana bize hizmet etti, kız menü konumlarından bahsetti, yemekleri zamanında teslim etti, harika tentürler önerdi Geçen ziyaretle karşılaştırıldığında bile, restoran çalışanlarının müşteri odaklılık düzeyi arttı, mutfağın, garsonların ve resepsiyonistin koordineli çalışması bir kez daha geri dönme arzusunu önemli ölçüde etkiliyor Burayı çok beğendim, beş yıldızdan beşi!!
Лиза Б.
14 Haziran 2025
Shuvalov'un restoranında doğum gününü kutluyorduk, önceden bir masa ayırttık ve boşuna değil - neredeyse tam bir biniş geldiğinde. Buna rağmen, personel hızlı ve makul bir seviyede hizmet veriyordu - garsonumuz çok kibar ve özenliydi. Servisi gerçekten beğendim, pancar çorbası yediler, bebek bezi ile servis ettiler. Ayrıca domuz yağını da denedik - onu buzun üzerinde taşıdık, çocuklar onu çok sevdiler. Karım çorbayı denedi, bize ekmekle getirdiler, çok ilginçti. Tatlılardan çikolatalı fondanı beğendim, içecekler de çok lezzetliydi Genel olarak, gelirseniz pişman olmayacaksınız, bölgede ayrıca bir ahır, bir tatlı dükkanı, bir çanak çömlek dükkanı var ve giriş ücretsizdir
Евгений
22 Eylül 2025
Beğendim: konum. iç mekan, personelin tutumu, yemeklerin sunumu Beğenmedim: mutfak Belki şanssızdı - hafta içi, öğleden sonra geç saatlerde, harika hava, yemek yemek istiyorum ve...... Tadı etkileyici olmayan çorbalar, içinde çok az balık bulunan bir kulak. Servis süper hızlı! Ama bu garip de. Servis dahil kulağı 10 dakikada nasıl pişirebilirim?????? Sadece bitmiş yemeği ısıtın. Sevgili şef! Deniz sürüngenleri profiliniz değilse, onları menüden çıkarın. Bir tarak nasıl o kadar lastik olabilir ki çiğnenemez ve 5 dakika içinde soğuk olabilir? Nöbet. Ayrıca tadı olan böyle bir kauçuk da olurdu, sadece gözyaşları. Geri vermek zorunda kaldım. En lezzetli ve ilginç yemek Olivier! İşte burada - övgülerin üstünde, o. Sovyet tariflerine göre de olsa. ama lezzetli ve servis harika. Ama diyet yapmazsan bir salatadan doyamayacaksın. Şarap listesi hakkında. Şarap seti fena değil. Sadece bir açıklama şaşırtıcıydı - görmemiz gerekiyor - "şişelerde şarap kaldı mı". Şanslıydık, kaldık. Sonuç. Daha sonra ortakları iyi bir restorana getirme arzusuyla gittik. Testin başarısız olduğu ortaya çıktı. İkinci kez, Yönetici ve şef (Şef) değişmezse, burayı ziyaret etmek istemiyorum. 3,5 çekiyor. 4 - sadece hizmet için garsonlar ellerinden geldiğince çabalıyorlar.
Дмитрий Н.
23 Eylül 2025
Kesinlikle haklı bir değerlendirmesi 5 puan. Rahat iç, rus restoran, modern okundu. Akıllıca yapılmış bir diziliş masaüstü salonunda, rahat bir sandalye değil, kesici aletler, gözleri ışık. Salonları, tuvalet ve giriş altında temiz ve düzenli. Beyler takip işlerini. Hizmet kibar hassas. Sipariş, pancar çorbası ve yağ - tüm süper lezzetli. Mutlaka gelip bir kez daha zaten keşif için sıcak yemek ve diğer atıştırmalıklar. Kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Kavramlar üzerinden bir yorum garson mutfağa, ama продублирую burada bir kez daha. 1) pancar Çorbası ile пампушками. Pancar çorbası muhteşem, ancak помпушку olun biraz yağlı yeşillik. O yüzden iyi gelişmiş ve yağ, ve sarımsak. Ve iki помпушки başına (coast yemekleri zarar görmez, işte ekmek, çorba lazım). 2) Meze yağı. Dik dosyalama, unutulmaz bir taze ürün ve kendisini hardal. Ama benim görüşüme göre, yine verilmelidir 4-5 dilim ekmek, üç değil. Ben anlamadım, ne özelliği var diğer satış ekmek sepeti. Ve ekmek kullanmayın gri ve borodinsky, onu biraz kızartmak için yağ/derin kızartma. 3) İade çocuklara "нетмонет". Onlar iyi çalışır ve kazanmak gerekir.)
Татьянина Марфа
16 Haziran 2025
Etkinlikten sonra öğle yemeği yemeye uğradık, mutfağı çok beğendik, Olivier'in sıradışı servisini, çam fıstıklı deniz ürünleri salatasını çok beğendim, servis hızlı, garsonlar öneriyor ve bir alternatif sunuyor. Öneriyorum
Олег Иванов
Burası çok lezzetli. İlginç bir sunum. Tekerlekli Olivier'i, Rus mutfağının herhangi bir yemeğini deneyin. Mükemmel servis ve ayrıntılı menü. Ekmek . Tuz. Yazarın mutfağı. Size menünün değiştiğini söylerlerse pas vermeyin. Afiyet olsun!
Pi-Tech
18 Haziran 2025
Maalesef bu restorana 5 tane koyamıyorum. Sebep 1. Hizmet yine de garsonun becerisidir, misafirle arkadaş olmak için tereddüt etmek değil, işini profesyonelce yapmaktır: yemekleri hızlı ve zamanında getirmek ve temizlemek. Masanın büyük olması ve tabakların katlanacağı bir yer olması güzeldi))). 2. Bu, yemeklerin fiyat ve kalite oranıdır, fiyat etiketi kesinlikle şişirilmiştir, ekmek sepeti kahkahalara neden oldu, mikrodalgada ısıtılmış 3 buruşuk çörek, sözlerle kendimiz ekmek pişiriyoruz ve bu nedenle sepet oyalanıyor)))). İşte barmen aferin, ahududulu limonata mükemmel, biraz daha az buz ve sağlam 5. Hoş bir iç mekana dikkat edeceğim, banyo temiz, her şey 5'te.
Александра Т.
20 Ekim 2025
Bu restoranı çok beğendim, buraya nadiren gelmiyoruz. Özellikle bu restoranda onların şık Rus mutfağına dikkat çekiyor. Rus modern versiyonunda güzel iç mekan, buradaki hizmet her zaman birinci sınıftır! Buraya her seferinde geri dönmek istiyorum! Bu restoranı ziyaret etmek için herkese tavsiye ediyorum, buraya bir kereden fazla döneceğimizi düşünüyorum!
Сергей Х.
5 yemekten birinden hoşlanmadım. 1) kürk manto altında ringa balığı salatası (pancarın% 80'i geri kalanının% 20'si) 2 sığır tartarı tuzlanmış. Testis eklemek fena olmaz. 3 yağ seti. Bir tür beyaz domuz yağı ve 2 * 5 cm ölçülerinde 3 dilim ekmek, üç çeşit çeşit çeşit yapmak daha iyi olur 4 kulak kremsi zar zor kemiklerle ılıktır 5 Pancar çorbasının kendisi pancar çorbasının kendisi kötü değil Servis yaparken esmer ekmek ve otlar eklerdim. Peki, yığınsız ne tür bir pancar çorbası.
Дмитрий Елесин
Bütün ailemle tatildeydik. Servis çok kötü. Cihazları beklemek yarım saattir. İçecekler - 35 dakika. Yemek - 40 dakika veya daha fazla, ancak başlangıçta beklemenin en fazla 15-20 dakika olacağı söyleniyordu. Sonuç olarak, soğuk çorbaları, şımarık sebzeleri çıkardılar ve tüm bunlar yönetici tarafından sürekli bir sırıtışla ve rahatsızlık gölgesi olmadan yapıldı. Bu yeri ciddiyetle tavsiye etmiyorum!
Виктор Сеськин
19 Haziran 2025
Özel bir atmosfere sahip çok rahat bir kurum olan bu kuruma şirketle gittik. Girişte yönetici Yaroslav bizi karşıladı - bize özgür olanların en iyi masalarını gösterdi, iletişimden bir kişinin okuryazar olduğu açık☝️ Veles salonunda masayı işgal etmeye karar verdik Siparişi Rus halk kostümü giymiş bir garson aldı, dikkatimi çok çekiyorum, bize her şeyi anlattım ve muhteşem bir yemek ve içecek seti toplamamıza yardım ettim.Özellikle Olivier'i, çeşitli kebapları ve pala bifteğini beğendim ve Borodinsky yarısı masamızın kirazıydı.Muhteşem içecek, herkese şiddetle tavsiye ederim!
СТЕПЕР
9 Haziran 2025
Shuvalov'un restoranını ziyaret ettiler ve çok etkilendiler! İç mekan, klasik lüks dokunuşlarıyla zarif, ölçülü bir iç mekandır. Ayrı ayrı garsonumuz Victor'un çalışmalarını kutlamak istiyorum. Çok kibar, özenli ve düşünceli. Bir kişinin işini sevdiği ve misafirleri takdir ettiği açıktır. Yemekler ayrı bir zevktir. Her şey tazeydi, güzelce servis edildi ve tadı mükemmel bir şekilde dengelendi. Özellikle sığır dilleriyle kremalı orzoyu sevdik. Kaliteli mutfağa ve mükemmel hizmete değer verenler için Shuvalov Restoranını öneriyoruz. Ve mümkünse - Oleg'den Victor'a merhaba deyin!
qumaji qumajiвна
8 Haziran 2025
Bugün shuvalovka'daydık. hem aile tatilleri hem de tarihler için tamamen uygun harika bir kompleks. acıktık ve shuvalov'un restoranına girdik - harika bir yer! Yakışıklı ve kibar bir yönetici yaroslav bizi karşıladı, masamıza muhteşem bir manzarayla eşlik etti. hizmet seviyededir, fiyat etiketi ortalamanın üzerindedir, ancak yemekler tamamen tutarlıdır. özellikle orzo'yu diliyle vurgulamak istiyorum - aşçılara çok teşekkür ederim! barmen Alexander harika bir izlenim bıraktı. Çocuk kremsi bir kulak yiyordu - çok memnun. Kız kardeşlerinin doğum gününü nerede kutlayacaklarını düşündüler ve şimdi kesinlikle bir seçime karar verdiler!
Лиана Шлыкова
15 Haziran 2025
Çok havalı bir yer! Buradaki yemekler çok lezzetli – yemekler taze, lezzetli, porsiyonlar cömert. Hizmet birinci sınıftır: Personel özenli, kibar ve her zaman yardım etmeye hazırdır. Ama en havalı şey diskolu yeni **yaz terası**! Burada havalı DJ'ler çalıyor, atmosfer sadece ateş. Barmenler harika kokteyller yapar, nargile ise lezzetli ve aromatiktir. Arkadaşlarınızla harika vakit geçirmek için harika bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim! **5/5** ⭐⭐⭐⭐⭐
Виктория Савина
8 Mart'ta restorandaydık. Eskiden düzenli müşterilerdik. Sırayla başlayalım: 1. Garson, hamile bir kadına indirimli olarak bana alkollü bir kokteyl teklif etti (anladığınız gibi 8 ay, dikkatsizlik seviyesi en yüksek seviyededir). 2. Çorbayı bir tabakta servis ettiler, daha önce bu yemeği tekrar tekrar almak istediğim ekmekte bir servis vardı ve şimdi garsona göre, bu yemeği kaç kez aldıkları garip olan "sızıntılarla ilgili birçok şikayet" vardı, sorun yoktu. Bu nedenle, buradaki malzemelerin her zamanki fiyat indirimi "pratiklik" sosuyla servis edilir. 3. En önemlisi, ördekli salata. Sadece bu değil, tabaktaki marul nedense yanıyor??? Aşçıların yemek pişirmenin en temel kurallarını bilmedikleri ve hatta mutfak teknik okulunu bitirmedikleri hissi, bu yemeğin apofiyozu, tavuğun (ve aslında bıldırcın büyüklüğünün) çiğ olmasıdır! Tekrar ediyorum, bu kurumdaki hamile kadına önce alkol teklif edildi, sonra çiğ bıldırcınla beslendiler. Bıldırcın için para iade edildi, geri kalanı için - 1 yıldız.
Дмитрий
27 Haziran 2025
Çok ilginç bir yer. Rus mutfağı. Yemekler lezzetlidir, krepleri tavsiye ederim (her şeyi denedim) tatlıya sadece karamelli çikolata aldık (güzel) Eh, mutlaka bitkisel çay!! Herkese afiyet olsun))
Мария Шорникова
14 Ekim 2025
5 artı bir kurum, kibar kibar garson, her şey çok lezzetli ve hızlıydı, sadece bir zevkti, uzun zamandır çok lezzetli yemedim!!! Herkese tavsiye ederim! Çıtır çıtır bir kabuğa sahip çok lezzetli ılık ekmek düştü. Çok teşekkür ederim!
295915 Данилов
28 Aralık 2024
Bu restoranda mükemmel bir restoran kutlandı. Güzel bir yerde, bir oyun alanı var, iç iç mekan sakin değil, girişte kalmak istiyorum. Mutfak özel ilgiyi hak ediyor, yemeklerin çeşitliliği etkileyici, delicesine lezzetli, şarap listesi de geniş. Genel olarak, restoran genel olarak ilgiyi hak ediyor Prashol kurumsal partisi hafta sonu ailesiyle birlikte ziyaret etmeyi çok iyi düşünüyorum.
Slim Shady
14 Haziran 2025
** Shuvalov restoranı hakkında inceleme** ** "Shuvalov"** restoranındaki akşamdan büyük bir izlenim bıraktılar! Arkadaşlarımla geldim ve hepimiz heyecanlıyız - atmosferden mutfağa. ** Ortam ** - rahat, şık, zarafet dokunuşlarıyla. İç mekanı gerçekten beğendim: detayların düşünceli olduğunu hissediyorsunuz, pathos hissi yok, rahatlayabilir ve harika zaman geçirebilirsiniz. **Yemek** - övgülerin ötesinde! Yemekler taze, lezzetli ve güzelce servis edildi. Porsiyonlar cömerttir, malzemeler kaliteli hissedilir. ** Hizmet ** - zirvede: personel özenli ama göze batmayan, her şey hızlı ve gülümsemeyle. ** Sonuç **: Arkadaşlarla toplantılar, romantik akşam yemekleri veya tatiller için kesinlikle "Shuvalov" u tavsiye ederim. Fiyatlar seviyeye tekabül ediyor ve duygular tamamen paha biçilemez! Güzel akşam için teşekkürler - kesinlikle geri döneceğiz! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
яна к.
Harika bir yer, herkese ziyaret etmenizi tavsiye ederim) Burada bir erkekle birlikteydik, menü oldukça çeşitliydi, fiyatlar ortalama. Servis hızlı, yükseklikte. Müdür Yaroslav'ın çalışmalarını not etmek istiyorum - ruh halimi yükselttim)
Nastqshka638
4 Ağustos 2025
Geçenlerde Shuvalov restoranını ziyaret ettiler ve çok memnun kaldık! Atmosfer rahat, iç mekan şık ve mutfak birinci sınıf. Özellikle garson Andrei'nin çalışmalarını not etmek istiyorum - çok özenli, yardımsever ve profesyoneldi. Yemek seçimine yardım etti, içecekler önerdi ve akşam boyunca rahatlığımızı izledi. Özenli hizmeti sayesinde tatilimiz gerçekten harika çıktı. Kesinlikle tekrar döneceğiz!Mükemmel hizmetiniz için çok teşekkür ederim!
Вероника Осипова
Harika bir restoran, şiddetle tavsiye ederim. Orijinal servisi olan yemekler, hoş müzik, sıcak bir atmosfer, kibar personel (garson Andrey bize hizmet etti, her şeyi çok beğendim).
Alexandr S.
9 Ağustos 2025
Bugün aileleriyle restoranı ziyaret ettiler, toplantının başlangıcından yenen yemeklere kadar tamamen memnun kaldılar. Birkaç saat boyunca garson Yana'ya hizmet etti! Sadece gülümsemesi uğruna tekrar geri dönmek istiyorum, hatta sadece kahve içmek için bile). Mutfakta doyurucu, lezzetli yemekler için özel teşekkürler. Sığır eti tartarı bir patlama ile uçtu!!! Carbonara makarnasından memnun kaldım, kremaya pişman olmadılar!!! Ve tabii ki, kebaplardan en sevdiğimiz saj, bu bir zevk!!! Seve seve mekanınıza döneceğiz!