Brands For Less

Şubeler

Евгения
25 Ekim
Mağaza, marina mall'un 2. katında, yemek alanının yanında yer almaktadır. Mağazaya kıyasla plajda çok daha büyük ve daha medeni. Erkekler, özellikle ayakkabılar için harika bir seçim. Örneğin adidas spor ayakkabılarını 99 dirheme, aynı markanın rüzgarlığını 139'a satın aldılar.
Валерия
Eğlenceli şeyler. Evet, iyi bir şey bulmak için biraz zaman harcamanız gerekiyor. Ama lacoste'den en az 4 harika şey buldum (ve bunu sadece tişörtlere baktım) yaklaşık 150-170 dirhem değerinde. Havalı çantalar, gözlükler, saatler var
Дмитрий
3 Kasım
Rus soyadının analogu, ancak çok daha fazla marka var. Bir kız için 100 derham için bir kipling çantası, 700 ruble için ellesse tişörtleri, 2000 ruble için adidas hoodies aldım ve genel olarak her şey çok ucuz. Ancak nüanslar için her şeyi kontrol etmeniz gerekir
Riz Mania
8 Ağustos
Harika hizmetiniz için bayan christy'ye teşekkür ediyorum. Çok duyarlı ve yardımsever. Gelecekte daha fazla alım için sabırsızlanıyoruz. Daha azı için markalar daha fazladır.
Orijinalini göster · English
Elena
22 Kasım 2024
Marina Alışveriş merkezinin etrafını dolaştım, bu dükkan orada değil, belki uzun zaman önce kapandı. Sahilde var ama Alışveriş merkezinde yok. Harcanan zaman başına bir yıldız.
А
Артем Неважно
8 Aralık 2024
Düşük puan verenleri anlamıyorum. Birisi bulamadı ... kötü aradığı anlamına geliyor! Kalite birine gitmedi ... komon, bu bir indirimdir. Dahası, orijinali ile indirim. 3 kuruşa doğrudan luiviton'dan bir şey mi istiyorsunuz? Burada fiyatlar kaliteye karşılık gelir ve gerçekten düşük bir fiyata iyi ve kaliteli bir şey istiyorsanız, buradasınız demektir.
Сергей Терехов
Harika bir mağaza zinciri. Markalı ürünleri çok düşük bir fiyata satın alabilirsiniz. Spor ayakkabılar 149 dirheme satın alındı
Victoria
20 Temmuz 2023
Buradaki insanların ne bulduğunu bilmiyorum. Muhtemelen değerli bir şey bulmak için büyük şans yakalamanız gerekiyor. Evet, markalar var ama çoğu şey korkunç durumda: kirli, yırtık pırtık, çoğunlukla sentetikler. Biçime göre mağaza bizim Soyadımız gibidir. Birine ya da diğerine gitmiyorum. Markalı kadın eşyalarının rafı küçük, erkeklerden daha fazla. Mağazanın geri kalanı Asos, Stradivarius vb. Gibi sıradan markalardır. Dubai Mall'da daha fazla seçenek var, ancak genel olarak alacak hiçbir şey yok.
Олег Лучезарный
5 Nisan 2023
Derin indirimle bir şeyler satın alması gerekenler için harika bir mağaza