Bigudi

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Ольга Андреевна
23 Haziran
Natalya'nın ustasının maniküründeydi. Bireysel yaklaşımı gerçekten beğendim. Kaprisli tırnaklarıma nasıl bakacağıma dair ipuçları verdim ve ayrıca jel cilasının rengini seçmede yardımcı oldum... Ayrıca, hepsi keyifli bir sohbet için)) Burada maniküre gideceğim. Ayrıca müdürlüğe dönmek istedim: pedikür için rahat ve yumuşak bir sandalye alırsanız, kesinlikle pediküre Natalia'ya geleceğim.
Нигора Н.
4 Eylül
Bugün kız kardeşimle usta Natalia'yı ziyaret ettik. Sadece kaplamayı çıkarmak için geldiler. Prosedür en az yarım saattir, ancak iletişimin ilk saniyelerinden itibaren ustadan yardımseverlik ve özen geldi. Sadece işini dikkatli bir şekilde yapmakla kalmadı, aynı zamanda gelecekte tırnaklarına en iyi nasıl bakılacağını ve bakılacağını da tavsiye etti. Her şeyi çok beğendim)
Ольга Куприянова
9 Temmuz
Usta Zarina pro! Boyamaya ve Tamamen saç restorasyonu için ona gidiyorum! Bu, sarışınlar ve saçlarını uzatmak isteyenler için bir mucize prosedürüdür! En iyi şey, ben denedim, ama ben birçok şey denedim. Kesinlikle tavsiye ederim! «Onarım» olarak adlandırılır + daha sonra maskelerle desteklenir. Ancak sonuç anında ve sadece "vay canına etkisi»
Татьяна О.
Manikür yapıyordum. Usta-Natalya. İşinin en iyi ustası. Kalitesi mükemmel: dayanıklı kaplama, uzun süre dayanır, her şey temiz, güzel.. Salonun kendisi temiz, rahat, tüm personel kültürlü, cana yakın, müşteri odaklı. Öneriyorum
Зиля Галяутдинова
2 Ekim
İyi günler! Bu salonda kayıtların düzenlenmesini seviyorum: her zaman müşteriyle buluşmaya gidiyorlar, gün içinde ve bir saat içinde hatırlatıyorlar, bunların hepsi çok uygun. Ustalar özenle, yardımseverdir, müşteriye gerekli manipülasyonlar hakkında bilgi verir, ayrıntılı olarak açıklarlar, ancak empoze etmezler. Kendi işlerinin profesyonelleri.
Илюза Низамова
14 Eylül
Harika salon! Usta Leah kök boyama ve saç kesimi konusunda oradaydı - her şeyi 1,5 saatte hızlı ve verimli bir şekilde yaptılar. Bir günde kaydoldum, çok uygun. Sonuçtan memnun kaldım, kesinlikle tekrar geleceğim!
Айнур Юсупов
19 Temmuz
Usta Zarina, saçını mükemmel bir şekilde kesti, isteklerini dinliyor. İçerideki durum güzel. Uygun konum, park etmek için uygun yerler. Fiyatı hoş bir şekilde şaşırttı, daha yüksek bir fiyat bekliyordum.
Эвелина Милкова
28 Eylül 2024
Доброго времени суток! На днях я решилась покрасится и стала выбирать место где мне это сделать. Рядом с домом достаточно салонов красоты с разной ценовой категории, на любой вкус и цвет, но выбрала именно этот. Почему? Я очень трепетно отношусь к выбору места. Для меня очень важно, чтобы была приятная обстановка, вежливый персонал, а самое главное мастер, который понял,что я хочу сделать и какой цвет я хочу. Ну и вот за день до моей записи я прошлась по всем ближайшим салонам красоты и парикмахерским разведать обстановку, получить консультацию, узнать точную цену (бюджет был ограничен) и записаться собственно на процедуру. Во всех салонах красоты мне ничего нормально не объяснили, получится цвет или нет, не могли назвать точную цену и вообще не были заинтересованы в клиенте. А зайдя в этот салон красоты «Бигуди» меня сразу поприветствовала администратор и парикмахер , . Меня сами спросили что я хочу. Я показала фотографию как хочу покрасится и парикмахер Казанцева Татьяна меня проконсультировала посмотрела состояние волос, все грамотно и подробно объяснила, назвали цену, а самое главное что мне не пришлось выпытывать вытаскивать это от парикмахера как в остальных салонах красоты! И тут я поняла что я доверю свои волосы только ей, и записали меня на ближайшее время (на следующий день). Придя на процедуру мне сразу предложили чай кофе воды, еще раз тщательно посмотрели на состояние моих волос, еще раз обсудили что будем делать, сделали тест пряди и собственно окрашивание в два этапа. Результат мне понравился более чем) Очень хочу поблагодарить Казанцеву Татьяну за качественную работу за клиентоориентированность. Девушка очень приятная. И хочу заметить, что сидя на процедуре ни один час я наблюдала за тем, что запись у них идет очень плотная,разные клиенты разные задачи и все уходили довольные с хорошим настроением. Сразу записывались на следующий прием. Очень классная обстановка, персонал очень добрый и вежливый к каждому находят индивидуальный подход. Я определенно буду рекомендовать это место всем своим знакомым и приду еще не раз сама к вам) СПАСИБО!!!
liliya.khrt
11 Haziran
Manikürcü Natalya'ya çok teşekkür ederim. İşi çok güzel ve özenle yapıyor. Hoş bir muhatap. Bukle maşalarının salonu harika bir yer, yöneticiler her zaman cana yakın, her zaman zaman seçecekler.
Сабина Башкир
23 Eylül
Harika bir salon, ilk defa usta Zarina'ya gitmiyorum - işimde profesyonel ♥️ saç kesimi, bakım, boyama - her şey en üst düzeyde. Resepsiyonist Svetlana hoş bir kız, her konuda yardımcı olacak
Ксения Косарева
25 Aralık 2024
Bu salonda usta Louise'de boyama yaptım. Çok havalı, hızlı ve en önemlisi niteliksel olduğu ortaya çıktı. Fotoğrafta bu öncesi/sonrası. Tüm zamanların en iyi boyaması
Гузель Г.
Girişten başlayarak bu salondaki kesinlikle her şeyi beğendim :)! Çok güzel personel! Üst düzey ustalar ve işlerinin profesyonelleri! Saçlarımı usta Luisa'da boyuyorum, renk ve ton seçiminde her zaman yardımcı olacak, prosedürü verimli ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Hızlı ve dikkatli bir şekilde keser. Kaşlarını yaptım - harika! Tavsiye ederim!
КСЕНИЯ МОСТЯКОВА
Kaşlar için Usta Azize'ye gidiyorum. Her zaman dikkatli, tüm dilekler dikkate alınır, çabuk, güzel yapar. Kabinin hoş bir atmosferi var, her zaman aydınlık, temiz, tek bir yerde sunulan hizmetlerin geniş bir listesi. Elverişli konumu ve geniş otoparkı vardır. Ziyarete tavsiye ederim.
Лаишевский А.В., АУС-2-21
15 Ağustos
Harika bir yer, kendime uygun bir kuaför bulmak genellikle benim için zor ama burada buldum. Usta Zarina ilk kez mükemmel bir şekilde saçını kesmiyor ve yönetici Ksenia sıcak bir şekilde karşılandı ve ödemeye yardım etti!
Galina Skopina
23 Temmuz
Mükemmel salon: çok hoş personel, iyi yapılmış işler (saç kesimi ve boyama) ve hatta hoş bir hediye verdiler! Çalışmalarınız ve işteki başarılarınız için teşekkür ederiz!
Наталья Алексеева
2 Haziran
Bu tuzda saç kesimi yaptım, misafirperverlikle tanıştık, hemen servis yaptık, durum rahat, usta çok harika, yıkadım, saçını kestim, 900 rubleye koydum, şiddetle tavsiye ederim
Evelina T.
Usta Azize'ye çok teşekkür ederim. Benimle arka arkaya 3 prosedür geçirdim: manikür, pedikür ve uzun süreli kaş şekillendirme. Neredeyse 5 saat boyunca oturduk. Çok özenli ve dikkatli çalışma, rahat ve ağrısızdı
Диана Калимуллина
5 Temmuz
Rahat salon, kibar personel Usta Zarin'i çok beğendim Tonlama için renk seçiminde bana yardımcı oldu, aydınlatmadan sonra saça bakmanın kurallarını açıkladı
Л
Луиза А.
19 Haziran
Bugün Natalya manikür ustasıyla tanıştım, çok sevindim! Ustayı çok beğendim! Manikürün süper olduğu ortaya çıktı, servis ve atmosfer harika. Çok memnunum! Teşekkür etmek 🌹
Юлия Захарова
5 Temmuz
İğrenç salon!!! Daha doğrusu, manikür ustası Natalia'nın zamanını doğru bir şekilde dağıtamayan müşterilerine karşı tutumu! Ebedi konuşma arzusu onun normal çalışmasını engelliyor, manikür zamanı artıyor ve bir sonrakinin 20-30 dakika beklemesi umrunda değil!!! Söyleyecek hiçbir şeyi yok! Artık burada ayağım yok ve kimseye tavsiye etmiyorum!!!
Эля Сидорова
Harika iç mekan, temiz, düzenli, zevkli iç mekan.Usta Ekaterina'yı gerçekten beğendim, mükemmel bir şekilde kesiyor, ilgimi çeken soruları cevapladı, alışılmadık derecede güzel bir stil yaptı. Tüm övgülerin ötesinde. Bu salonu ziyarete tavsiye ederim.
Roman Bellov
9 Ekim
Bigudi salonu, bu geniş bir hizmet yelpazesine sahip harika bir salon,👍 çok hoş bir ortam, Sarina ustası en havalı evrensel ustadır, herkese tavsiye ederim!yönetici Svetlana süper! Size çok teşekkür ederim
Светлана Ходжиева
14 Ekim 2024
Удобное для меня место расположения. Небольшая уютная парикмахерская с молодыми квалифицированными мастерами. Хожу к одному мастеру - обожаю ее! Всегда понимает, что мне надо. Помимо стрижки получаю полезные советы по уходу за волосами и укладке волос.
Оксана Н.
Çok yardımsever ve profesyonel bir usta olan usta Ekaterina'ya çok teşekkür ederim. Saç kesimi beni dönüştürdü. Herkese tavsiye ederim))
Илхамия Харисова
6 Mayıs 2024
Живу 10 ом микрорайоне.Около нас очень много парикмахерское. Я была везьде.Но лучше чем Луиза , я не нашла не кого. Она знает свою работу на 💯. Я к ней хожу уже давно. Всегда подскажит , как лучше, как элегантно выглядеть. И стрижку, краску подберёт. Всем знает подход. Я очень довольна работой.Цените её, она у Вас самая самая лучшая. Успехов Луизе.Спасибо огромное.
Александра Емельянова
Bugün bu salonu ziyaret ettim, jel kaplamalı bir saç kesimi ve manikür yaptım, her şeyi beğendim, her şeyi dikkatlice yaptılar ve kızlar aferin!Şimdi onlara gideceğim, özellikle evin yanında oldukları için.
Мария
13 Temmuz
Harika salon!Buraya bir yıldan fazla bir süredir gidiyoruz, kibar personel, profesyonel kuaförler, karmaşık saçlarla mükemmel bir şekilde başa çıkıyorlar!
Мама Порядок
Mükemmel usta Catherine. Saçlarımı şekillendirmeyi gerçekten sevmiyorum ve çoğu zaman bile yeterli değil. Catherine, ağzımda bir mucize yarattı. Şimdi sadece yıkadım, taradım, her şey düzgün duruyor. Ben çok beğendim. Oğlumu da saç kesimine Catherine'e götürdüm. Her şey yolunda. Oğlum memnun
Екатерина Кацюруба
Usta Ekaterina'ya saç kesimine gittim, her şeyi çok beğendim! isteklerini dinledi ve saç stilini mümkün olan en iyi şekilde nasıl düzenleyeceğinizi önerdi (bu arada, saçın kalitesiyle ilgili olumsuz yorumlar olmadı, ki bu benim durumumda nadirdir)), kesinlikle gelecekte salona geleceğim
Алёна К.
Harika bir yer. Hoş bir atmosfer, müzik, modern bir iç mekan. Personel duyarlı ve iyi huyludur. Toplantıya gidiyorlar. Servis zirvede. Tavsiye ederim!
Белый лебедь
Samimi bir atmosfere ve birinci sınıf hizmete sahip harika bir kuaför salonu! Özellikle, bireyselliği nasıl vurgulayacağını tam olarak bilen yetenekli bir uzman olan usta Ekaterina'ya dikkat çekmek istiyorum. Sonuçtan tamamen memnun kaldım, tavsiye ederim!
Ирина Пушкарева
29 Aralık 2024
Kocamla salona sadece usta Louise'e gidiyoruz. Çok memnunlar, usta Louise mükemmel bir uzmandır, size bakım ve boyama hakkında çok şey söyleyecektir. Çağlayanı süper yapıyor, her seferinde memnun kalıyorum! Kocam da çok hoşuna gidiyor) Eyvallah😊
Лилия Г.
Usta Zarina'nın saç kesimini yaptım. O kendi işinin ustasıdır. Ben çok beğendim. Salon temiz, resepsiyonist cana yakın.
Альмира Галяутдинова
Aziza'da kaplamalı manikür yaptım. Çok temiz, hassas ve çalışkan bir usta. Rengi, şekli seçmeye yardım ettim, narin renklerde çok, çok güzel bir manikür yaptım. Çok teşekkür ederim, kesinlikle tekrar geleceğim
Татьяна
16 Ağustos
Bu salonda ilk defa bulundum ve sanırım uzun zamandır aradığım şey bu! Profesyonel usta! Hoş ve güzel bir ortam!
Николай К.
27 Ekim 2024
Являюсь постоянным клиентом этого салона красоты. Отзывы о об этом салоне исключительно положительные. Постоянно стригусь у мастера Татьяны. Она профессионал своего дела. После первого посещения данного мастера, к другим уже не хочется. Всем рекомендую. Вежливый и заботливый персонал.
В
Владимир Викторович
27 Temmuz 2024
Посетил парикмахерскую и остался очень доволен! Мастер отлично понял мои пожелания и сделал стрижку именно так, как я хотел. Атмосфера в салоне приятная, персонал дружелюбный и профессиональный. Обязательно вернусь сюда снова!
Ксения М.
Bir yıldır Usta Louise'e gidiyorum. Boyama yapıyorum ve saçımı kesiyorum. İşinin ustası, çok özenli, kendisi biliyor ve size en iyisini söyleyecek ve ben ona tamamen güveniyorum. Tavsiye ederim ve pişman olmayacaksınız.
Александра Ф
Netlik için fotoğrafı önce / sonra ekliyorum. Salonu çok beğendim. Rahat, temiz. Ustalar kibar, cana yakın 👍 Hem Louise'de hem de Catherine'de vardı. Saç kesimleri güzel çıktı. Catherine'in çalışmasının fotoğrafında.
Азиза Салоева
Bu salonu çok beğendim. Herkes her zaman cana yakın, tüm tercihleri dikkate alır. Ustalar kuaförler ve Aziz'in tırnak servisi ustası benim teskinim, sadece işlerinin profesyonelleri. Buraya bir kereden fazla geleceğim ❤️
Людмила
6 Haziran 2024
Прекрасный мастер маникюра Татьяна! Аккуратно и быстро! Цена-качество соответствует. Администратор девочки всегда приветливые. Рекомендую салон бигуди👍
Леся Dancelessi
Çocuklarımın saçını kestim, usta Ekaterina hoş, kibar bir kız, saçını düzgün ve güzel bir şekilde kesti, profesyonel bir usta çok yönlü, güzellik endüstrisindeki moda trendlerini biliyor! Teşekkür ederiz!
Илья Бурумов
14 Ağustos
Usta Ali'ye teşekkür ederim. Harika, dikkatlice kestim)Personel, anladığım kadarıyla tüm yardımsever, kibar. Size iyi müşteriler ve olumlu bir ruh hali
Анастасия М.
21 Haziran 2024
Небольшой чистенький салончик. Я записывалась к Луизе- замечательный мастер. Всё подскажет, объяснит, посоветует. Стрижка и окрашивание мне понравились, спасибо. Рекомендую
татьяна юровская
22 Kasım 2023
Только руки дошли до отзыва, у людей времени очень мало и память подводит , но не смогла не написать о вашей парикмахерской. Попала к вам в салон на Карбышева по чистой случайности, маленький, чистый и очень уютный салончик и скажу даже по телефону, мне уже понравилось общение и тепло. И мое ощущение не обмануло, улыбка которая меня встретила очень располагает к общению, вежливая, очень креативная и яркая девушка. Скажу предельно честно , что я человек с очень предвзятым отношением к парикмахерам и к обслуживанию в целом, но Таня меня очень порадовала, стрижка чудесная ( каскад могут делать не все). Мне очень повезло, я нашла своего человека и мои рекомендации знакомым уже были даны. Замечательные люди работают у вас в салоне, настроение и результат безумно порадовал. Только успехов и благополучия таким людям!
Angelica Abernathy
Usta Ekaterina'ya gittim. Çok hoş ve kibar bir kız, hemen ortak bir dil buldular. Beklediğim sonucu aldım Saç kesimi için kaydoldum. Sonuçtan çok memnunum. Kesinlikle buraya bir kez daha geleceğim
Анастасия
Elverişli konum, kibar yöneticiler Опытные Deneyimli ve sosyal manikürcüler, her şeyi beğendim 🩷
Зиля Галяутдинова
23 Kasım 2024
Yetkin, yardımsever bir ekip. Kuaför Tatyana Kazantseva işini sadakatle ve memnuniyetle yapıyor, saç boyamadaki tüm adımları açıklıyor, tavsiye istediğinizde bakım önerileri veriyor.
ирина филатова
11 Haziran 2024
Приходила на стрижку, прекрасно обслужили, мастер сразу поняла что я хочу получить в итоге. Не смотря на то что волос не прслушный, после правильной стрижки хорошо лежат. Персонал приветливый, теперь буду ходить только сюда
Наталья Назаренко
Aziza'da manikür yaptım. Çok beğendim! Kibar, temiz bir usta! Tavsiyede bulunur, hızlı ve profesyonelce yapar! Teşekkür ederiz! Ona tekrar gelmeyi planlıyorum!