Arama
Rotalar

Belka

Genel bakış
Haberler
1
Fotoğraf
436
Yorumlar
662
Özellikler

Adres

ulitsa Slavskogo No:41, town of Belokurikha
Rota

İletişim bilgileri

Ресторанный комплекс "Белка"
+7 (960) 963-29-17
Telefonu göster
belka-altai.ru

Mesai saatleri

Kapanış 04:00
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Санаторий Россия
158 m
Санаторий Россия
Park yerlerini göster

Özellikler

Yemek teslimatı
Al-götür
Park yeri
Tuvalet
Engelli tuvaleti
Kredi kartıyla ödeme
Wi-Fi
Açık teras
Paket kahve
Ortalama hesap:min. 2500 ₽
Fiyatlar:yüksek
Nakit dışı bahşiş türleri:SberTips
Hayvanlarla girilebilir:yüksekliği 35 cm'ye kadar olan köpeklere izin veriliyor
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

21:00Genellikle orta yoğun
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 5,0
1354 puan
Burayı değerlendirin

662 yorum

Varsayılan
Кристина Сафронова
5. seviye şehir uzmanı
9 Ocak
Belka restoranını ziyaret ettik ve tamamen memnun kaldık! Buradaki mutfak gerçekten lezzetli — her yemek kalitesi ve özgünlüğünden memnun. Restoranın içi çok şık ve rahattır, dinlenmek için hoş bir atmosfer yaratır. İnanılmaz "Napolyon" için aşçıya özel teşekkürlerimizi ifade etmek istiyoruz - bu sadece bir şaheser! Ayrıca yazarın çok lezzetli olduğu ortaya çıkan ve öğle yemeğimizin mükemmel bir sonu olan çayını da not etmek istiyoruz. Restoran personeli çok hoş, özenli ve çeviktir, bu da ziyaretimizi daha da konforlu hale getirmiştir. Restoranın elverişli konumu ve otoparkın mevcudiyeti de hoş bir bonus haline geldi. Kesinlikle buraya tekrar döneceğiz ve herkese tavsiye edeceğiz!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Арина
5. seviye şehir uzmanı
18 Nisan
Geçenlerde çocuklu bir restoranı ziyaret ettik - genel olarak izlenimler fena değil, ancak paylaşmak istediğim nüanslar var. Sipariş verdik: köfte - çok lezzetli, sulu, çocuk özellikle hoşuna gitti; tom yam - benim zevkime göre, yemek iyi bir Tay çorbasından beklediğiniz seviyeye ulaşmıyor: lezzet notalarının parlaklığı ve doğru keskinlik yeterli değildi, baharat dengesi dengesiz görünüyordu; napolyon tatlıyı yüceltti: katmanlı, orta derecede tatlı, yumuşak krema - zevkle yediler; oolong çayı - kaliteli, hoş kokulu, yemeği mükemmel bir şekilde tamamladı. Neyi beğendim: lezzetli ev yapımı yemekler (özellikle köfte ve tatlı); keyifli içecek seçenekleri; Servis nazik ve hızlıydı: Garson, çocuk için yemek seçimine yardım etti ve siparişi çabucak kabul etti. Not için bir an: Keşke tom yam daha özgün bir şekilde pişirilseydi — daha belirgin bir tat ve doğru keskinlikle. Tarifi gözden geçirmeye veya baharat seçimine dikkat etmeye değer olabilir. Ortalama çek 2.000 ruble idi - çukurdaki belirtilen nüansı dikkate alarak fiyatın kaliteye karşılık geldiğine inanıyorum. Genel olarak ziyaretten memnun kaldık ve muhtemelen tekrar döneceğiz.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Регина Васильсенко
3. seviye şehir uzmanı
14 Şubat
Karaoke «Sincap", sadece şarkı söylemekle kalmayıp, akşamın yıldızı gibi hissetmek isteyenler için şehrin en iyi yerlerinden biridir. İç mekan sıcak ve hoştur: yumuşak kanepeler, iyi düşünülmüş akustikler ve temiz bir aydınlatma çözümü rahat bir sahne yaratır. Ses temiz, arka plan gürültüsü yok, ekipman modern, mikrofonlar rahat — en mütevazı vokalistler bile kendinden emin hissediyorlar. Sovyet hitlerinden modern pop parçalarına ve nadir yabancı bestelere kadar çok sayıda şarkı kataloğundan memnun kaldım. Personel kibar ve hızlıdır: parça seçimine yardımcı olurlar, arama işlevlerini önerirler, bardan siparişleri hızla getirirler. Mutfağı ayrı ayrı not edeceğim — şirket için uygun, basit ama lezzetli atıştırmalıklar ve soğuk içecekler. Fiyatlar yeterli, atmosferin uzun süre kalması gerekiyor. Tatiller, doğum günleri ve arkadaşlarla sadece sıcak akşamlar için Sincabı tavsiye ederim - buraya geri dönmek istiyorum.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster