Bashneft

Şubeler

Хатмуллин Динар
17 Ocak 2025
İyi yakıt ikmali, sık sık üzerine yakıt ikmali yapıyorum, birçok yakıt ikmali hoparlörü var. Her zaman temiz, kibar personel. Yandex'e bağlı.Doldurmalar. Çok uygun bir konum.
Рита Балыкбаева
3 Eylül 2025
Bu benzin istasyonu Tatyshlinsky bölgesine seyahat ederken cankurtaranımızdır. Otoyolda bunun dışında iyi bir benzin istasyonu yok. Her zaman temiz, benzin mevcut, kahve makinesi ve tuvalet var. Sürücünün ve yolcuların başka neye ihtiyacı var? Benzin fiyatları elbette hoş değil, ancak bu tüm pazarın sorunu...
Рамиль Тимербулатов
1 Eylül 2025
Hiçbir yere o kadar kötü yakıt ikmali yapmadım ki, kasiyerin sütunları karıştırması nedeniyle bir saatten fazla zaman kaybettim. Kasiyerin yeni olduğu ortaya çıktı, onu gece refakatsiz çıkardılar, yakıt ikmali yapmak için vardiyayı beklemek zorunda kaldım
Елена Л.
Merhaba, bugün öğle yemeğinde bu benzin istasyonunu ziyaret ettik, saat 14.30 civarında, kasiyerin korkunç kaba tavrı ve servisi, hayırseverlik değil. Tuvalet çalışmıyor
Карим А.
23 Temmuz 2025
Burada sık sık yakıt dolduruyorum.personel kibar .yolda ilgili ürünler var.Bonus kartını biriktirebilir ve kullanabilirsiniz, bu bir artıdır.
Гульгена Х.
19 Ağustos 2025
Her zaman bu benzin istasyonunda yakıt ikmali yapıyorum, uygun konum, güler yüzlü personel, lezzetli kahve ve atıştırmalık yiyebilirsiniz
hirnag
2 Ağustos 2023
Персонал приветливый, но для персонала условия не ахти, то как они пробивают через это окошечко сок или другой товар смотреть смешно, большая компания а элементарно этого продумать не может. Топливо отличное, заправляется быстро
Алевтина К.
Güler yüzlü personel, iyi hizmet. Tersiyim temiz. Bir şeyler atıştırabilir miyim
Мурат Ильдаров
14 Eylül 2025
Çalışanlarınıza nasıl iletişim kuracağınızı öğretin, yolda benzin bittiğinde bir kişi benzin istasyonuna gelir ve parayla benzin satın alır ve tavrım sanki evine gelip geceyi bedavaya dilenmek üzereymişim gibi. Bir velet gibi yanıyordum. Sakince ne kadar yakıt doldurabileceğini söyleyebilsem de
Anton Morilov
21 Nisan 2025
Uygun giriş, .Benzin istasyonunda temiz. Personel kibar.
Инкогнито 4803
1 Mayıs 2025
Benzin istasyonunun kendisi uygundur ve bazı nedenlerden dolayı tuvalet kapalıdır, çöpler büyük yeşil kaplara atılamaz.. Lütfen bana çöpü nereye atacağımı söyle?
Дамир Башкиров
25 Ağustos 2025
Benzin iyi, ama enerji almak istedim ve oradaki fiyatlar çok yüksek, bu yüzden satın alma fikrimi değiştirdim ve komşu bir topluluktan satın aldım ve çok daha ucuza aldım.
Ev LK
25 Temmuz 2023
Дизель супер, кофе очень вкусный:) есть бесплатный туалет внутри, персонал приветлив. Обслуживание быстрое, очередей нет.
Гильмут Роза
İyi günler. Benzin istasyonunda harika çalışanlar var AMA TUVALETİ KİRALAYABİLİR miyim? Buraya ne zaman yakıt ikmali yapıyoruz ama gidemiyoruz, her zaman kapalı.
Svetlana Paramonova
29 Ekim 2025
Benzin doldurmadılar, 40 dakika beklediklerini söylediler, iş günüydü
Александра Л.
28 Haziran 2023
Ужасный кофе за бешеные деньги, не вкусный, на сухом молоке, чкть тёплый, капучино 0,2л за 175р-треш. Денег не жалко за вкусный кофе, но не за это г.. Топливо хорошее, цена адекватная на него.
Женщина или балерина
8.01.2026 tarihinde Bashneft'in arka arkaya 2 benzin istasyonunda tuvalet boykotu nedir? Burada ve Mishkino'nun yanında. Tuvaletler çalışmıyordu, tabelalar asılıydı.
Александр Глебов
1 Ağustos 2025
Uygulama aracılığıyla yakıt ikmali yapabilirsiniz, ancak uygulama yoksa, depo dolana kadar yakıt ikmali yapamazsınız.
Эльвира Галанскова
10 Ağustos 2025
Mükemmel yakıt ikmali, uygun fiyatlar, operatörlere profesyonel hizmet
Алмаз Валиев
25 Temmuz 2023
Не понимаю, как в регионе со своим НПЗ ( нефтеперерабатывающий завод) и собственной добычей нефти цены на топливо равны как в Удмуртии. Так быть не должно. Касаемо этой Азс, дизель для легковых и для фур - одна колонка!!! Кошмар просто. . Не рекомендую. Лучше ехать к другому федеральному ритейлеру
Ксения Соловьева
Tuvalet asla çalışmıyor, personel arzulanan çok şey bırakıyor
Эльвира К.
29 Temmuz 2025
Her zaman kapalı tuvalet, personelin bir bahanesi su yok.
Смирнов Евгений
28 Kasım 2022
Качество бензина на троечку, туалет и обслуживание на три, вам бы ещё научиться от республики Татарстан, заправлять до полного бака и у некоторых девочек-волшебниц культуру общения отрегулировать- всё-таки трасса и мы на виду. Спасибочки
владимир
31 Ekim 2023
Всегда можно купить кофе в дорогу, работает туалет (чистый). Вежливый персонал
Владик Закиров
29 Nisan 2024
Плюсов нет. Минус в том что всегда очередь. Ждёшь что бы заправиться и очередь тех кто покупает кофе и мороженое. Сделали бы две кассы было бы хорошо
Тимур Халиуллин
10 Temmuz 2023
Заправился бензином 92 Атум, через 30 км машина затроила, еле до дома доехали. Что там налили не понятно. Раньше такого не было.
Наталья М.
15 Aralık 2023
Ооочень тесно для заправки, расположенной на трассе. Тут же и люди перекусывают, тут же и касса и туалет. Необходимо доработать, расширить!!!
Призрак
16 Kasım 2021
Отличная заправка, всегда стараюсь заправлялся именно там. Всегда вежливы, да и бензин лучше по сравнению с другими заправками. Молодцы!!! Оценка 5
Сергей
8 Ağustos 2024
После слива топлива, и уезда бензовоза. Заправку не открывали ещё более 30 минут. Я не понимаю что там можно делать столько времени!!!
сергей комлев
12 Eylül 2025
Nereye gideceğiniz ne zaman gideceğiniz belli değilЯнYandex çalışmadı indirimsiz bir kartla yakıt ikmali yapmak zorunda kaldım
Елена ***
Sadece yakıt ikmali hizmetleri. Tuvaleti sadece talep üzerine açtılar, çalışmayan bir işaret asılıyor
Анвар Сайфутдинов
24 Ağustos 2018
Понравилось соотношение цены и качества. Не понравилось отсутствие возможности заполнить полный бак и по факту оплатить, необходимо авансировать, а потом делать перерасчет
Fanruz Kaviev
Konuşmacılar hatalı, personel söze yaslanıyor
айнур сагидуллин
30 Aralık 2022
Отличное азс. Ответственный и дружелюбный коллектив. Отличный бензин. Советую всем👍👍✊✊
Айнур Сагадатов
10 Haziran 2019
Качественное топливо, приветливое обслуживание, удобное попутное расположение
Anna Leonova
23 Ağustos 2018
Ужасно...туалеты на улице, их мржно найти по запаху:( умывальника вообще нет. Сахар в кофе добавляют сами, даже не спрашивая, сколько.
Роман Ю
28 Ağustos 2025
temiz, lezzetli kahve, dizel var
Vadim Makeev
9 Mart 2024
Не заезжайте даже сюда!!! Купил капучино и латте. Налили вот такую гадость!! Не стали разворачиваться спустя пол часа, ждали пока остынет и увидели это!!! Это просто вода не кипячёная с кофе. 660р на ветер!
Стас Валишин
31 Ekim 2024
Заправка как заправка, ничего сверхъестественного 😉 порой заправляться долго, очередь. Предлагают прохладительные напитки, чай, кофе в дорогу.
Андрей Чикишев
28 Nisan 2020
Хорошее топливо, цена приемлемая. Хотел бы обратится к руководству по поводу баллов, сделайте 1балл один рубль, этот шаг многие водители оценят на пять с плюсом.
Андрей Караваев
11 Ağustos 2019
Заправка, ка заправка, есть туалет, топливо-качественное, можно купить продукты и мелочевку
Ruslan Ivanov
Uygun, verimli, asıl mesele sırasız olması!
игорь никитин
12 Nisan 2025
İyi yakıt ikmali kibar çalışanlar
Марсель Мансурович
21 Eylül 2025
Şehirdeki en iyi benzin istasyonu! Her ne kadar her ay fiyatları da artırsa da)))
Александр С.
24 Eylül 2019
Топливо нормальное, есть бонусная карта с которой несколько раз на эти бонусы и заправлялся. На все остальное цены космические, даже по акции.
Ринат Б
Her şey yolunda.5'te servis.
Лия Смальченко
8 Ocak 2025
Personel iğrenç, yakıt ikmali yapmadım, müşterisini kaybettim!
Аяз Баянов
13 Ağustos 2025
Evet, benzin istasyonunda yeterli iletişim kurun, Yandex kartları veya QR kodu ile ödeme yapmanın bir yolu yoktur
Ильдар Загидуллин
27 Nisan 2021
Отличное топливо и вкусный кофе хороший вежливый персонал
Тагир Исмагилов
Mükemmel hizmet!