BaoBar

Menü
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Юлия Конюхова
26 Ekim 2025
Bugün ilk kez ve arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim, doğum günümü burada kutladığım için çok mutluyum! Her şey mükemmel: hoş bir atmosfer ve müzik, her şey lezzetli, güzel, hızlı servis, mükemmel hizmet, tüm menüde% 20 indirim yaptılar ve harika bir tatlı sundular, tutku meyvesi severlere cheesecake'i tavsiye ederim. Çocuklarımla yedik: somonlu miso çorbası, tavuklu ramen ve tom yam, Philadelphia ruloları, lezzetli ahududu - zencefil çayı içtik, zencefil sevenler için çok lezzetli olacaklar. Tekrar gelmek istiyorum, teşekkür ederim. Öneriyorum ..
София Иванова
Çok güzel ve rahat bir yer. Nazik ve kibar personel. Menü çeşitlidir. Sipariş ettiğimiz şey lezzetli ve çabuk pişmişti. Snickers keki tamamen ortadan kalkıyor: Yumuşak, orta derecede tatlı ve lezzetli. Eklemem gereken tek şey menüdeki yemeklerin bir fotoğrafı, böylece daha hızlı gezinip bir seçim yapabilmeniz için.
Медея Малкова
21 Aralık 2025
Yer, hoş bir iç mekana ve atmosfere sahip, güzeldir. Hizmette sorun yoktu, yiyecekleri çabucak getirdiler. Tom'u beğendim, lezzetli. Ne yazık ki ruloları pompaladılar, beğenmediler.
Милена Милена
20 Kasım 2025
Bugün restoranınızı ziyaret ettik ve memnun kaldık! Yönetici Christina'ya özel teşekkürler gülümsemeyle tanıştım ve bir masa seçmeme yardım ettim, Özel yemeklerin yanı sıra şarap listesi ve hafta içi şarapta% 50 indirim hakkında ayrıntılı bilgi verdim. İsteğimize derhal yanıt verdi. Böyle bir hizmet, tekrar geri dönmeniz için ilham veriyor. Bu güzel kurumu tavsiye ederim.
Алексанлр Сергеев
4 Kasım 2025
Öğle yemeği yemek için restorana ilk gittiğimde, bu davetiyenin salona girip bir masa seçmenin hemen güzel olduğunu gördüm. Restoranın garsonları kibarca menüye bakıp istediğinizi seçmelerini istedi. Yaptığım siparişten sonra her şeyi çok çabuk getirdiler, hatta aklımı kaçırdım. Yemekler çok değerli, lezzetli. Restoranın atmosferi var. Hafif müzik sizi strese sokmaz. Her şey çok havalı. Kesinlikle buraya tekrar geleceğim ve arkadaşlarıma da tavsiye edeceğim.
Елизавета О.
Burası bizim için gerçek bir keşif haline geldi! Restoranın atmosferi rahat ve dinlendirici, aile yemekleri veya romantik toplantılar için mükemmel. Her şey çok lezzetli, tazeydi ve gerçekten sevgiyle hazırlanmıştı. Ürünlerin kalitesine, sunumuna ve hizmetine özel dikkat gösterilmelidir - her şey en üst düzeydedir. Kesinlikle buraya tekrar döneceğiz ve arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz!
Желя Нойманн
20 Ekim 2025
Çok hoş bir atmosfer, delicesine lezzetli yemekler - her yemek bir şaheserdir Özenli personel ve iyi fiyatlar Çok memnun kaldık, kesinlikle tekrar döneceğiz
Валерия
20 Kasım 2025
Bugün 20.11'de Philadelphia rulolarının sipariş edilmesinde küçük bir sıkıntı oldu, ancak yönetici Christina bunu keyifli bir deneyime dönüştürdü! Sadece durumu düzeltmekle kalmadı, aynı zamanda insani bir şekilde sempati duydu, kurumdan bir iltifat teklif etti. Sonunda akşam kurtarıldı. Şimdi burası kızımla en sevdiğimiz restoranımız. Konuklarla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Александра Завадовская
Harika bir yer, özenli personel, güzel bir sunum..ve en önemlisi, tüm yemekler kokteyller kadar lezzetlidir!Misafirperverlik ve hizmet için Anton ve Alexander'a özel teşekkürler
shualfoks
26 Ekim 2025
Seçilecek bir şey yok, yiyecek ve içecek yelpazesi yetersiz, pizza hamuru iyi, dolgusu iğrenç, tatsız, salatanın bir kısmı küçük, malzeme eksikliği, bu kurum hakkında tek sevdiğim hizmet, çok cana yakın garson elinden geldiğince denedi, diğer her şey.... sadece berbat bir akşam, ailemizle aç ve hayal kırıklığına uğrayarak ayrıldılar, etkinlik bizim için çok önemli olmasına rağmen, bu restoranı seçtiğimize pişman oldular, kesinlikle tavsiye etmiyorum! Bira içmek için daha ucuz kuruluşlar var ve bir aile yemeği için bu yeri seçmemek kesinlikle daha iyi.
Елена
4 Kasım 2025
Kocamla bu restoranı ilk kez ziyaret ettik. Ferah, rahat, güler yüzlü ve hızlı hizmet. Çeşitli salatalar ve sıcak yemekler. Sakince ve istemeden vakit geçirebilir ve lezzetli bir yemek yiyebilirsiniz.
Даниэль М.
10 Kasım 2025
Çok lezzetli. Burger en yumuşaktı, suşi lezzetliydi, salatalar iyiydi, patlıcan, limonata, çay her şeyin zirvesindeydi.
О
Олеся Г.
2 Kasım 2025
Eat meat restoranında düzenli misafirlerdik, her şeyi çok sevdik, güler yüzlü personel, lezzetli yemekler, her zaman her şey 5'ten fazlaydı. Bugün kocamla bu kuruma gittik, restoranın yeniden markalaştığı ortaya çıktı, şimdi burası Bao bar, alakart sipariş verdiler, biftekler, biralar ve patates kızartması, önce 0,5 beyan edilen hacim yerine bira getirdiler, getirdiler, 0,33, neden böyle bir hacim sorumuza, müdür menüdeki yazım hatasının neden tüm menülerdeki yazım hatasının cevaplanmadığını soruma cevap verdi, başka bir bira seçmeyi teklif etti. Sonuç olarak, ruh hali bozuldu, bu kurumda kalmamaya karar verdiler, başka birini seçtiler. Bu kurumu sıfır hizmetle tavsiye etmiyorum. Artık bu kurumu ziyaret etme arzusu yok.
Майя Т.
Geçenlerde bu kurumu kız arkadaşlarıyla ziyaret ettim. Ön kapıda bir boşluk olduğu için rüzgarın çok kuvvetli estiği ve donduğumuz gerçeğiyle başlayacağım. Dışarıda kış olduğu ve o zamanlar sıcaklığın -25 olduğu gerçeği göz önüne alındığında. Bu nedenle, kapıdaki en yakın masa en talihsiz konumdadır. Şimdi menüye geçeceğim. Kendime bir Tom Çukuru sipariş ettim. Tatmak için hiçbir şey belaya yol açmadı. Ancak 2 saat sonra bir şeylerin yanlış olduğunu hissettim. Sonuç olarak - güçlü gıda zehirlenmesi. Lütfen ürünlerin kalitesine, mutfağın çalışmasına ve pişirme sıcaklığının uygun şekilde gözlemlenmesine dikkat edin! Şimdi bu kurumu tarafça atlayacağız.
Светлана Кузнецова
17 Ekim 2024
Оказались там случайно, ждали дочь с экскурсии. Очень уютное место! Приятное теплое освещение, рыжие лампы. Фото получилось светлее, чем в реальности. Хорошие цены и очень вкусно! Поверьте, мы капризные в еде. Блюда немаленькие, все свежее. Брали салат, удивилась обилию нескольких видов свежайшей зелени, вкусные томаты, креветки, прекрасное сочетание с киноа, еще взяли торт к чаю. Торт, просто огромный кусок и очень вкусный и свежий, как домашняя выпечка. Явно не массовое производство. Чай вкусный, заварку оставляют в чайнике, в пакетеке , можно доливать кипяток. Это удобно и экономно. Будем обязательно заходить еще, когда будем рядом.
paulu5-1
3 Kasım 2025
Eskiden eat meat'in müdavimleriydik, eskiden süperdi. Yeniden markalaşmadan sonra, onlara ilk kez uğramaya karar verdiler ve büyük ölçüde hayal kırıklığına uğradılar. Yazım hataları menüsünde, birini başka bir tane getiriyorlar, sipariş ettiğinizi söylüyorsunuz, örneğin 0.5 bira 0.33 getirdiler ve şöyle diyorlar: "eh, burada menüde bir yazım hatası var, başka birini seçmeyi sevmiyoruz, vb. " Hizmet 0 . Garsonun dediği gibi, 4 aydır çalışıyorlar ve bunca zamandır menüde yazım hatası/aldatmaca olan bir menü var mı? Cidden mi? Yönetici ne için para alıyor? kimin yönetmesi gerekiyor? Belli değil
Элина
1 Mart 2025
Harika bir akşam ve mükemmel hizmet için Eat & Meat'e çok teşekkür ederim! Ailem ve ben ziyaretten tamamen memnun kaldık. Tom yama'nın sevgilisi olarak, burada mükemmel bir şekilde hazırlandığını güvenle söyleyebilirim — zengin, aromatik ve mükemmel bir tat dengesi ile. Hizmeti ayrı ayrı not etmek istiyorum. Personel inanılmaz derecede kibar, özenli ve şefkatliydi. Kızıma gerçek bir hanımefendi gibi özel bir huşu ile muamele edildi, bu da akşamını gerçekten özel kıldı. Kendinden geçmişti ve kendini çok rahat hissediyordu. Genel olarak Eat & Meat, tekrar tekrar geri dönmek isteyeceğiniz bir yerdir. Lezzetli yemekleri, rahat atmosferi ve yüksek hizmet seviyesini takdir eden herkese tavsiye ederim. Harika deneyiminiz için teşekkür ederiz! Kesinlikle tekrar geleceğiz! 😊
sev1.my7mariya
22 Ekim 2025
Açıldığından beri bu restorana gidiyorum. Tüm çalışma süresince kalitenin zirvede tutulması güzel: temiz, lezzetli, rahat. İncelemeyi güncelleyeceğim: 2025 yazında restoranda konsept değişti: iç mekan ve menü güncellendi.
Шелоп FM
Hoş bir iç mekana ve atmosfere sahip yeni ve rahat bir yer. Hizmette sorun yoktu, yiyecekleri çabucak getirdiler. Tüm pozisyonları beğendim, özellikle karidesli gyoza. Saygılarımla, Shelop FM restoran internet pazarlamacısı
Кирилл Сомов
19 Ekim 2024
Зашел быстро перекусить и решил взять стейк, когда его принесли я решил что он важнее моих дел и провел здесь восхитительные 20 минут наслаждаясь мягким стриплойном. Повар потрясающе готовит, официант вежлив и всегда уместен, атмосфера причтная и по телевизору шоу Рамзи - сочетание 10/10 даже по каждому параметру в отдельности. Но за вкусный стейк спасибо дважды:) Днем не смог попробовать винную карту, но по регионам все точно четко - приеду пробовать)
Анна Котова
23 Eylül 2025
Harika bir kurum!!! Tüm yemekler zirvede!!! Garson kızartmayı tavsiye etti ve onu dinledikleri için pişman olmadılar. Alkol seyreltilmez️️. Müşterilere özen gösterildiğini hissediyoruz, takdire şayan, her kapris dikkate alındı, olumlu duygularla ayrıldılar, tekrar dönelim!!! 🙏🙏🙏 Fiyatlar uygun, kalite fiyatlardan bile daha yüksek!!! 👍👍👍 Tanrı herkese sağlık versin!!!
Иван Т.
4 Ekim 2025
Bugün ailemle bu hoş yere uğradık. Ve çok sevindiler. Her şey çok lezzetli. Ve çok hoş ve yardımsever personel. Ve beni çok memnun eden şey, tüm yemeklerin doğru sırayla getirilmesiydi!!! Başka yerlerde her şeyi bir kerede bir araya getirebilirler, yanlış sırayla getirebilirler. Bu nedenle kesinlikle bu kurumu ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Екатерина Новокшонова
9 Kasım 2025
Belli bir konsepti olmayan bir yer, ancak yemeğin kendisi lezzetli olmadığı için asıl mesele bu değil. Et anormal miktarda yağ ile pişirilmiş, patlıcan da bu nedenle yemek imkansızdı. Ton balıklı garip salata: soğuk malzemeler, pişmiş mısır, mayonez.
Анастасия
6 Temmuz 2025
Lezzetli salatalar, kahvaltılar ve Avrupa formatında çok çeşitli sıcak yemekler ile rahat bir yer. Özenli ve hoş garsonlar. Promosyonlar hakkında uyarıyorlar. Tek şey, verandaya gelip masaya oturduğumda kimsenin buluşmamasıydı, garson daha sonra geldi.
Julia Budnikova
31 Ekim 2024
Зашли с ребенком 2 года и 3 мес на обед. Сразу на входе спросила, есть ли детская комната. 3 официанта на входе сказали, что нет. Пред тем как покинуть заведение, ребенок начал бегать по ресторану и на ресепшен нашел карандаши и раскраски. На вопрос официантке с азиатской внешностью, почему она не предложила карандаши ребенку, она ответила: «а я подумала, что ребенок еще слишком маленький для карандашей». Еда вкусная: салат «цезарь» скорее всего самый вкусный, Том Ям мог бы быть и побольше, бургер превосходный! Но больше не вернусь из-за невнимательного отношения к детям.
Владислава Максимовна
16 Kasım 2025
Bu kurumda 15.11 saat vardı, çok hoş bir garson Arina hizmet veriyordu, sadece bir tanesi için 2 yıldız, hoş bir yönetici değil, yanımızdaki garsona nazikçe ifade etmiyordu, böyle patronları anlamıyorum, garsonlar zaten huysuz gibi koşuyorlar, genel olarak akşam çok geçmedi, yöneticilerin çığlıkları nedeniyle ve yemek çok lezzetli teşekkürler!
Янита М
21 Şubat 2025
21.02.25 tarihinde öğle yemeği için restorana geldim, yengeçli çorba, yanaklı patates püresi, elmalı turta sipariş ettim.Her şey çok lezzetliydi ve 20 dakika içinde hızlı bir şekilde hazırlandı.Garsonlar özenli ve yardımseverdir шеф Burada hissedilen müşterilerin rahatlığı ve bakımı için şefe ve restoran sahibine saygı gösterin️️
Анна Сопова
28 Aralık 2025
Mekanı beğendim, tekrar geleceğiz. Lezzetli pancar çorbası ve tom yam. Rosto biftekli Bruschetta çok güzel. Hizmet nazik ve hızlıdır.
Lordiya95
5 Nisan 2025
Harika bir yer. Buraya üç kez kahvaltıya gittiler. Her zaman İngiliz kahvaltısını alıyoruz - çok lezzetli, porsiyon büyük, malzemelerin çok kaliteli olması nedeniyle maliyet haklı, çok eğleniyorsunuz. Kurumun atmosferi mükemmel. Her zaman yardımsever ve misafirperver olan iyi garsonlar (yandaki restoranda sürekli kaşlarını çatanların aksine).
Марина Пономаренко
8 Mayıs 2025
Bu kurumu oldukça sık ziyaret ediyoruz. Burada her zaman lezzetli yemek pişiriyorlar, kibar, ilgili personel, rahat bir ortam. Ayrı bir çocuk menüsü yoktur, ancak genel menüden çocuklar için her zaman seçilecek çok şey vardır. Burayı hem yetişkin bir şirketin akşamı hem de çocuklarla ziyaret için tavsiye ediyorum.
Марина Овчинникова
12 Ağustos 2025
Burayı bir et restoranı olarak hiç ziyaret etmediler, menünün dar profilli olmasını sevdiler ve eti gerçekten çok lezzetli hazırladılar, 08/10/2025 tarihinde restoranı ziyaret ettiler ve hayal kırıklığımıza göre konseptin değiştiğini öğrendiler ve şimdi burası artık bir et restoranı değil, sadece karışık yönlere sahip ortak bir mutfağa sahip bir restoran, atmosfer rahat, salon personeli özenli. Şef kompozisyonunun değişip değişmediğini bilmiyorum ama bu sefer bizim duygularımıza göre et biraz daha kötü pişirildi. Genel olarak, mutfak açısından olan kurumun maalesef artık orada olmaması üzücü (
Irina S.
1 Mayıs 2025
Ailemle çok sık Eat Meat'e gideriz. Her şey harika! Garsonların gülümsemesinden başlayıp lezzetli yemekler ve içeceklerle doldurarak. Sıcak biftek salatası ateşi! Şiddetle tavsiye ediyoruz! Her zaman bebeği besleyecek bir şey vardır. Restorana daha da fazla ilham, aynı güler yüzlü ziyaretçiler ve sadece refah diliyoruz! 🎉
Дмитрий Пономаренко
9 Nisan 2025
Eatmeat'i uzun zamandır biliyorum. İç mekan, yer, yemeklerin kalitesi, hizmetin hızı, nezaket. Çok çeşitli biftekler ismine yakışır. Belki menüdeki konum sayısını artırırdım. Ancak, her gün gitmiyorsanız, çeşitlilik yeterlidir. Neredeyse her zaman boş yerler vardır.
Сергей
14 Şubat 2025
Bu yerde ilk kez ) çok hoş bir atmosfer ) rahat bir yer , güler yüzlü personel ! İşlerinin uzmanları Arina ve Alexander bize baktılar! 14 Şubat'taydık, oda tematik olarak dekore edilmiş, çok güzel, orta pişmiş yığınları denedik, çok lezzetli, ayrıca güzel bulaşıkları çok uyumlu bir şekilde not etmek isterim, kesinlikle geri döneceğiz, teşekkür ederim)
Колосов Алексей
20 Eylül 2025
Restoranın konsepti daha iyiye doğru değişti, servis çok havalı, menüye yeni ürünler ekleniyor, tüm yemekler çok lezzetli Garsona özel teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz
Алёна Р.
15 Şubat 2025
Bu restorana ilk defa gelmiyoruz. Hoş, rahat atmosferi, sessiz, sakin ve lezzetli eti gerçekten severim. Özellikle bifteklerin servis edilmesini seviyorum, güzel ve etkili, herkese tavsiye ederim! Personel çok kibar, garson tüm isteklerimizi dikkate aldı, genel olarak ailem ve ben akşam bu kurumdan memnun kaldık!)
Валерия Садырева
2 Kasım 2024
Ресторан атмосферный, очень красивая подача вкусных блюд, сотрудники заведения доброжелательны по отношению к вам. Особенно мне понравилась подача бургеров, к нему идёт картошка фри, соус на выбор и чёрные перчатки
Виктор Махмудов
10 Nisan 2025
Odintsovo'da belki de en rahat ve lezzetli yer! Şehrin merkezinde, yemeklerin düzgün ve net bir şekilde sunulması, uygun hizmet seviyesi, esprili ekip Biftekler en üstte! Et parçamın acımasızlığı açık mutfağın dağıtımında sadece şefti) Bu arada, Doğum Günü indirimi yüzde 10
Aikaterine
22 Eylül 2024
Потрясающе место, где готовят мясо вкусно, сочно и бережно. Пятый раз в ресторане, каждый раз берём разные блюда (только ребенку стабильно пюре с котлетой 😀) и еще ни разу не прогадали! Однозначно рекомендую. Из минусов - не бюджетно. Но оно того стоит :) Кстати, на 8 марта дам угощали бокалом шампанского 🤗
Татьяна М.
30 Mart 2025
Bu restoranda ilk kez. Çok beğendim! Tom yam, karaciğerli salata, tavuklu sezar salatası, kavrulmuş biftek tüm övgülerin ötesinde bir ortam! Garsonlar Arina ve Timothy çok özenli, gülümsüyorlar! Atmosfer güzel, rahat!!!
Вероника Александровна Лобанок
23 Ocak 2025
Çok rahat, lezzetli, atmosferik Güler yüzlü personel ve özellikle olumlu garsonlar, özellikle Alexander ) Siparişi çabucak getiriyorlar. Güzel sunum Ve en önemlisi sabahları çalışmaya başlar ve kahvaltılar ateşlenir
lpextialis
15 Şubat 2025
Şık sürüleri olan harika bir restoran. Çok lezzetli etler ve iyi kokteyller. Bifteklere pişmiş patates almanızı tavsiye ederim. Kokteyller, salatalar ve atıştırmalıklar da aynı seviyede. Bifteklere güzel biber sosu ve tuz servis edilir.
Светлана Якушева
30 Nisan 2025
Ailenizle veya şirketle ziyaret etmek için harika bir yer. Buraya sık sık çocuklarla, kahvaltılarla, öğle yemekleriyle, akşam yemekleriyle geliyoruz. Hoş bir ortam, müdahaleci personel değil, yüksek sesli müzik değil. Keyifli ve lezzetli bir tatil için ihtiyacınız olan şey.
Андрей Кулев
15 Aralık 2024
Burası harika. Odintsovo'daysanız ve nerede yemek yiyeceğinizi düşünüyorsanız, yakınlarda bir park, spor salonu ve bir göl var. Yemeklerden tütsülenmiş arpa ile Kulağı tavsiye ederim - sadece vay canına Ayrıca, bibere cerrizo eklemeyi teklif ederlerse, reddetmeyin, lezzetli olacak)
Денис
17 Haziran 2025
Şık mutfağı ve iyi yemekleri olan harika bir kurum. Garsonlar yardımseverdir ve yükümlülükleriyle iyi başa çıkarlar. Yemeklerin servis edilmesi çok hızlı. Çok lezzetli beslendiler. Restoran sadece süper, herkese tavsiye ederim.
Rückenmark Madsen
5 Nisan 2025
Buraya ikinci kez geliyorum, mutfağı enfes tadı, menü çeşitliliği ve personelin misafirperverliği ile şaşırtıyor. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla buluşmanız gerekiyorsa, kesinlikle bu yeri tavsiye ederim. Bence burada kesinlikle son kez değil.
Марина
16 Mart 2025
Et yemek için iyi bir yer. Servis hızlıdır, et taze ve suludur. Az pişmiş bir orta fileto mignon aldım. Izgara sebzelerle ilgili küçük sorular var - ızgaradan çok ajapsandal'a benziyorlardı. Ancak iyi et bu nüansı gölgede bırakıyor.
Юлия Ефремова
19 Eylül 2024
КЛАССНОЕ место. Уютное, современное. Обслуживание, кухня, напитки - всегда на уровне. Есть авторские коктейли)) Классные бургеры и стейки! Приветливые, профессиональные официанты. Приятно прийти с друзьями и семьёй!
Марина Пшеничная
1 Mart 2025
Et severler için harika bir yer! Çeşitli biftek seçenekleri sunulmaktadır Orijinal soslu harika salata seçenekleri. Ayrı ayrı tatlıları kutlamak istedim -turta, çikolata fondanı
Марина Изместьева
29 Kasım 2024
Burada ortak bir aile doğum gününü kutladılar. Lezzetli, kibarca, hızlı. Sonra bir şekilde bir fincan kahve içmek için kız arkadaşlarıyla oturmaya gittiler. Ben esas olarak her zaman kapuçino sipariş ederim. Burada kapuçinoyu hiç sevmedim. Bu nedenle artık burada kahve sipariş etmiyorum.