Автопилот

Ürün ve servisler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Константин Былов
13 Eylül 2025
Bir kere oldu, sanırım sonuncusu değildi. Camı değiştirmek için geldim, daha fazla iş için arabayı birkaç günlüğüne bıraktım. Hizmetin yeraltı otoparkındaki alışılmadık konumu. Beğendim: Müşteriye karşı tutum sokakta bile hissediliyor - her yerde tabelalar var, servisin girişine nasıl gidilir, ne zaman park edileceğiniz bir yer var. Mükemmel bir özellik, onarımdan önce arabanın sorunlu yerlerinin videosudur - nesnelleştirme önemlidir, hizmeti geleneksel olduğu gibi "boşanmayla" suçlamak imkansızdır. İletişim kurmak, itirazı düzeltmek, her zaman iletişimde olanlar için çok uygun bir uygulama. Arabayı aldım, yağı değiştirirken motor bölmesindeki tüm tozların silinmesine hoş bir sürpriz oldu - küçük bir şey ama hoş. Genel olarak, şimdilik memnunum.
Иван Голобородько
12 Eylül 2025
Harika bir yer. Onları geç öğrendiğim için çok üzgünüm, önceki arabayla uğraşmam gerekmezdi. Çocuklar için başa çıkamayacakları bir sorun yok. Her zaman yedek parçaların mevcudiyetinde, stokta yoksa hızlı bir şekilde teslim edilirler. Servis istasyonu konseptinin kendisi çok uygun, gerçekten beğendim, aradım, kaydoldum, geldim, yürüyüşe çıktım, yenilenmiş bir arabada ayrıldım. Ancak geçiş genellikle berbere, açıkça işle ilgili bir gezi olarak algılanır ve gereksiz bir şey yoktur.
Begemotikkk
Araba garanti kapsamındayken başka bir hizmette servis ediliyordu ve hizmetteki seviye sadece cennet ve yeryüzü. Hiç kimse, belirli bir parçayı değiştirmezsem ve servisten 100 metre geçmezsem, hiç kimsenin her hafta servise gelmem için çağırmamasından korkmuyor. Her zaman yardım edecekler ve ilk etapta neyi değiştireceklerini ve neyi bekleyebileceklerini söyleyecekler
Ирина Игринева
11 Eylül 2025
Ustalar özenli, kibardır. Ve en önemlisi, dürüstler. Her zaman arayacaklar, nüansları veya ek sorunları anlatacaklar. Arabayı götürüyordum, kazıma sesi çıktı. Arabayı hemen kontrol için götürdüler. Hemen anlamaya çalıştılar, ancak iş gününün sonu geldi ve çocuklar dürüstçe şimdi vaktinin olmadığını söylediler, ancak yarın öğle yemeğinden önce mutlaka arayacaklar. Ve gerçekten akşam yemeğinden önce aradılar, nedenini söylediler ve ortadan kaldırıldıklarını söylediler. Sakince arabayı aldım.
Владислав Бабочкин
16 Aralık 2025
Bu araba servisini seviyorum, her şey açıkça kaliteli ve şeffaf. Her şeyi açıklayacaklar, eski parçaları bagaja koymanız gerekirse, reddedebilirsiniz. Ustalar kibardır, her şeyi sakince açıklayacak ve anlatacaklar, ayrıca daha fazla çalışma için ayrıntılı öneriler sunacaklar. harika bir bonus programı, sık sık kullanıyorum. Onlara giden ikinci araba zaten su ve sadece bu hizmete güveniyorum.
Виктор
21 Kasım 2025
5 yıldan fazla bir süredir bu hizmette arabama hizmet veriyorum. Her zaman kibar ve yetkin alıcılar ve ustalar. Sorunlar ortaya çıkarsa taviz verebilirler ve her şey karşılıklı yarar sağlayan şartlarla çözülür. Onarımlar yorum yapılmadan yapılır! Her zaman yedek parçalarımı getirdim.
PingWin4ik
24 Nisan 2025
Bu araba servisine ilk kez hizmet vermiyorum, her şey yolunda. Yüksek kaliteli onarımlar yapıyorlar (benim durumumda motor korumasının sabitlenmesini restore ettiler). Aracın bakımını çok iyi yapıyorlar. Buraya yedek parça sipariş edebilmeniz ve hemen kurmaları çok uygundur. Ben de buradan geçiyorum. Personel kibar ve sorulara sorunsuz cevap veriliyor. Uygun bir bekleme alanı var. Genel olarak tavsiye ederim
Валентина К.
1 Aralık 2024
Mükemmel hizmet. Hyundai creta staba'nın yağını ve raflarını değiştirmeye geldim. Aynı zamanda teşhis koydular. Herkes gösterdi, her şeyi anlattılar. Fiyatlar fazlasıyla yeterli, dayatılan hizmet yoktu ve video raporu da çekildi. İlginç bonus programları. Servis temiz ve düzenlidir. Kahve, çay ve telefon şarjlarının bulunduğu bir bekleme alanı var. Tek şey uğramak çok uygun değil, ama bunlar küçük şeyler.
Евгений Линик
12 Şubat 2025
01/25/2025 tarihinde aracına Korolev şehrinde Otopilot servis istasyonunda hizmet veriyordu. Ücretsiz araç teşhisi ve hesap makinesi ile her şeyi hızlı bir şekilde yaptık. Hiçbir şey empoze etmiyorlar, fiyatlar kabul edilebilir. Bu hizmete ilk yıldan fazla bir süredir gidiyorum. Usta alıcı Koshelev Pavel'e özel teşekkürler. Bu hizmeti herkese tavsiye ederim. Hem bölgenin her yerinde hem de Moskova'da istasyonlar var. Yıllık bir abonelik satın alabilir ve bir yıl boyunca arabaya servis yapabilirsiniz ki bunu yaptım.
Елена Истомина
2 Nisan 2025
Öneriyorum. Birincisi, orada çok hoş bir personel olması. Sorunu sabırla ve anlaşılır bir şekilde açıklayacaklar ve ne yapacaklarını tavsiye edecekler. İkincisi, sizi orada sorunlara çevirmiyorlar, ancak gerçekten acil olarak neye ihtiyaç duyulduğunu ve neyi bekleyebileceklerini tavsiye ediyorlar. Üçüncüsü, oradaki her şey modern. Dördüncüsü ve en önemlisi, Rusça anlayanlar ve konuşanlar çalışıyor! Ne yazık ki bu sektörde giderek daha az yaygın olan bir şey. Yeterince usta var, bu yüzden hızlı çalışıyorlar. Evet, muhtemelen diğer yerlerden biraz daha pahalıdır, ancak kaliteli iş için paraya üzülmüyorum. Karşılaştırılacak çok şey var. Lastiğe ve yakınsamaya geldim ve ayrıca bana arabayı tamamen kontrol ettirdiler ve başka bir hizmette farketmediğiniz ve daha sonra büyük bir onarımla sonuçlanacağı bir arızaya işaret ettiler. Oraya gitmek için iyi bir yer.))))
Qzirt
7 Temmuz 2025
mükemmel araba servisi herkes hızlı, verimli ve uyumlu bir şekilde çalışır çok saf ve kültürel Yöneticiler bir şeyi anlamayanlar için her şeyi parmaklarında gösteriyor bekleme alanı çok hoş ve rahat kahve makinesi, banyo, televizyon var profesyonellerin ve ustaların çalıştığı hemen anlaşılıyor sorun tam anlamıyla birkaç saat içinde çözüldü gereksiz harcamalar ve ayrıntılar olmadan herkese tavsiye ederim oraya geri döneceğim)
Лауренциу Р.
29 Ağustos 2025
Kemer ıslık çaldı, çocuklar arabanın zeminini değiştirdiler, sorunu çözmediler. Sorun, zamanla kayışı bozan tek yönlü debriyajdı . Kafamda, kendilerini profesyonel olarak konumlandıran bir araba tamircisi gibi uymuyor, normal şekilde yapamıyorlar. Ayrıca ön süspansiyondaki rafları değiştirdikten sonra, kamber de dahil olmak üzere başka bir şey yaptılar, araba yeterince sağa çekmeye başladı. Gereksiz yere pahalı malzemeler, gözlerimi bunun için kapatabilirdim, sadece benim için normal bir şekilde yapılmasını istedim
Олег Ф.
8 Ekim 2025
Koroleva'da 'Otopilot' araba servisi. Artıları: Bugüne kadar hayır. Eksileri: iş gibi kredi. Skoda Octavia A5 2008'deki "Dürüst Araba servisine" geldim (araba çok yeni değil) bir sorunla-sürüş sırasında kaputun altındaki gürültü. Sorunları tespit etmek için ücretsiz olarak kapsamlı teşhis önerdiler. Teşhisin bir sonucu olarak, debriyajın volanla değiştirilmesi, ön frenlerin disklerle değiştirilmesi vb. Genel olarak, 130 ton için yedek parçalarla işe alındılar. Kabul ettim, sanırım uzmanlar yaptıklarına göre her şeyi yapmalarına izin veriyorlar, çünkü sonuç önemli. Ama sonuç olarak, 2 gün sonra bugün arabamı alıyorum, dışarı çıkıyorum ve..., gürültü olduğu gibi kaldı. Geri döndüm. Servis yöneticisinin kendisi kontrol etmek için direksiyona oturdu. İncelemenin bir sonucu olarak, kutuyla ilgili bir sorun ortaya çıktı (görünüşe göre tamir edilmiyorlar) ve sorunu yanlış formüle ettiğimi (anlıyorum, savunmayı sürdürüyor), iddiaya göre gaz pedalına baskı yapmak için gürültü söylemem gerekiyordu. Genel olarak, merkezden yeni debriyaj ve yeni frenlerle ayrıldım (sanırım hala gidebiliyordum) eksi 130 tr. ve kutuyla ilgili çözülmemiş bir sorunla. Sonuçlara vardım.
Михаил П.
6 Ekim 2025
O zamana kadar genel olarak hoş bir izlenim vardı, ama bugüne kadar. Ateşleme sistemini görmeye geldim (hem "soğuğa" hem de "sıcağa" iyi başlamadım). Teşhis koydular, mumları değiştirmeyi önerdiler (kendim uzun zaman önce onlar hakkında bakıp değiştirmem gerektiğini düşündüm) ve eksantrik mili sensörünü değiştirdiler. Usta Anatoly telefonla orijinali (13 tr.) ve analoglarını (9 tr. bölgesinde) önerdi. 2016 yılında, Silikat (şimdi Legostaeva) üzerindeki Boshservis'te (şimdi Vilgud) arabadaki eksantrik mili sensörü çoktan değiştirilmişti, o zamanlar 1,5 tr'ye mal oluyordu. Sanırım tamam, neredeyse 10 yıl önceydi, enflasyon, her şey böyleydi. Almaya geliyorum, belgelerde orijinali 13 TR için bir sensör var. Ve şimdi, dikkat, soru - telefonda bir analog sipariş etmemi istediğimde usta ne dinledi? Eve geldim, pazar yerlerindeki sensörlere baktım. Peki ben ne görüyorum? Analoglar 1000 ruble ile başlar. parça başına. Daha doğrusu - 3000 ruble yani fiyatlar yaklaşık 10 yıl öncesine benziyor. Sonuç basit: onarımlar süper hızlı değilse, yedek parça fiyatlarını dikkatlice inceleyin. "Otomatik Pilotta" analoglar bile 1,5-2 kat daha pahalı olacaktır. Bu nedenle kitinizle gelmek daha iyidir. Örneğin şasiyi tamir edersek (yaz aylarında ön süspansiyonu yapmaya gelirsem), pazar yerlerinden daha uygun yedek parçalar satın alarak binlerce veya on binlerce ruble bile tasarruf etmek oldukça mümkündür (iki Zeikert amortisör tertibatı ve bir ön kol satın aldım). Neyse ki, müşteriler tarafından bağımsız olarak satın alınan yedek parçaları otomatik pilotta sakince yerleştiriyorlar. Ve bir sonraki onarımlarda önemli bir indirim bekleyeceğim (çünkü genel olarak, hem onarımların kalitesi hem de müşteri odaklılık ve müşterilerle iletişim açısından şimdiye kadar her şey bana uygundu). Çünkü size 10.000 ruble civarında havadan aptalca kaynak yaptıklarında ve hatta açıkça yüksek sesle söylediklerinizi kulaklarınızdan atladıklarında - bu son derece tatsız.
Виктория К.
25 Nisan 2025
İç merkezde neredeyse her zaman hizmet veriyorum. Her zaman 5+ için. Ustalar ve yöneticiler cana yakınlar ve araba ve olasılıklar hakkında çok şey anlatıyorlar. Asla fazladan iş empoze etmezler. Tek üzücü, karoseri yok. Ancak aksi takdirde onarımlar garanti ile niteliksel olarak gerçekleştirilir. Ücretsiz olarak 46 noktada teşhis konulması hoşuma gidiyor! Kraliçede olduğun için teşekkür ederim))!!!
Колмыченко Сергей
21 Haziran 2025
Buraya ilk defa gelmiyorum. Herhangi bir sorunun çözümünde size rehberlik edecek ve yardımcı olacak mükemmel danışmanlar. Ustalar işlerini biliyorlar, herhangi bir arızayla başa çıkacaklar. Buraya ilk kez geldim çünkü diğer ustalar arabanın ne olduğunu bilmiyorlardı. Burada her şeyi bir günde buldular ve düzelttiler. Fiyatı en küçük olmasa da çok memnunum ama parayı neden verdiğini kesinlikle biliyorsun.
владимир засоба
24 Ocak 2025
Daha önce kaydoldum, benim için uygun bir zamanda kaydettiler. Kia Mojave'ye 61.000 km'lik bir kilometre yaptım, yani otomatik şanzıman dahil tüm yağların değiştirilmesi. Sarf malzemelerini getirdi, herhangi bir sorun yaşamadı, usta alıcı Alexander arabayı her şeyi kontrol etti ve gitmeme izin verdi. Çalışma sürecinde aradım, ek çalışmayı kabul ettim. Onay için videoyu gönderdim. Genel olarak, profesyoneller, her şeyi bu yönetmeliklere göre yaptılar. Sonunda, eski sarf malzemelerini gösterirken arabayı almaya gittiler ve kullanılmayan yağın kalıntılarını dikkatlice kutuya ve bagaja yüklediler. Söylemeye gerek yok, her şey harika ve bir dahaki sefere başvurduğunuzda puanlar verildi. Genel olarak hizmeti tavsiye ederim. Ekibe teşekkür ederim. Ve bir diğeri, otomatik şanzımandaki yağı değiştirdikten sonra kutu tekmelemeyi bıraktı.
Olga Maximenko
6 Aralık 2024
Pionerskaya'daki araba servisine ikinci kez dönüyorum: her şey harika. Arabayı alırken herhangi bir gecikme olmadan her şeyin net olmasını seviyorum, hiçbir şeyin hiçbir yere çarpmayacağından eminim, onarımdan sonra araba sorunsuz, sessizce gidiyor. Ve erkeklerin kendilerini seviyorlar - çalışanlar ve harika bir yönetici: açıkça işlerinin profesyonelleri. Şeffaf fiyatlandırma👍 Ve ayrıca: çalışanların hepsi cana yakın ve esprili adamlar, bu da çok sevindirici
Евгений Масков
17 Eylül 2025
Elverişli bir konuma sahip bir yer, ancak müşteriye bireysel bir yaklaşım yok. Montaj hattında olduğu gibi çalışırlar ve çok pahalıdırlar. Kanepenin üzerinde orada bekleyebilir ve dergi veya kitap okuyabilirsiniz.
Александр Семёнов
7 Eylül 2025
İğrenç hizmet. Buna denir yaptım (( Arabayı onarımdan çıkarırken buldum: 1) kaputun altında somunlu cıvata yatıyordu, nereden vidalandığını buldum (zamanlama kapağı) 2) Kablo klipsleri kısmen takılı değil 3) sensör gevşek, motora bağlı değil 4) Makine yağındaki makinenin içi 5) makinenin dışına yağ bulaşmış 6) motor çalışırken yabancı gürültü 7) Motorun ıslığı (bir saat sonra elendiler, başka bir cıvata takmayı unuttular, krank mili kilidi, öyle diyorlar) 8) Antifriz, 5 litre yerine 15 litre kullanılırken, antifriz muayene sırasında sıfır seviyedeyken bir litre eklediler 9) Alternatör kayışını değiştirmediler 10) motor çok kirlendi 11) ilk usta alıcı, yağ keçelerinin 9000, ikinci 3000'e mal olduğunu söyledi 12) arabayı teslim ederken, en geç Cuma akşamı arabaya ihtiyacım olduğunu söyledi - en fazla Perşembe günü hazır olacağına dair güvence verdiler. Şimdi Cumartesi ve araba önceden Pazartesi günü hazır değil (pervazlarını ortadan kaldıracaklar), ancak bu kesin değil. Bunlar bulabildiğim bariz pervazlar, sanırım çok daha fazlası var. Ne tür bir hizmet olmasına rağmen "hizmeti" önermiyorum, yanımda bir müşteri arabayı aldı, kapıya ulaşmadı ve araba kalktı. İki kişi daha kavga etti ve aynı şekilde arabasız gitti. Sipariş kıyafeti KG00006008
Evgeniy Baryshev
16 Temmuz 2025
Klimayı doldurmaya ve teşhis etmeye geldim. Hizmetteki ilk izlenim, toplanmamış ustalar, bir sürü araba, yanlarında olduğumu unuttular ve beklediklerini, kendilerinin "uykusuz kalmadıklarını", tüm asansörlerin meşgul olduklarını bilmiyorlar, yakıt ikmali yapmaya, klimayı teşhis etmeye, sıvıları ve diğer sistemleri ücretsiz olarak teşhis etmeye söz verdiler, sonuç olarak asansörlerde yer olmadığını söylediler, kondey'e yakıt ikmali yaptılar, bunun bedelini ödediler, özünü ve sonucunu çalışmayan bir klima ile sürdüler, çünkü yakıt ikmali hiçbir etki yaratmadı, harcanan para ve kötü ruh hali ile.
Линик Евгений
1 Kasım 2024
10.10.24 года обслуживал машину в тех. центре города Королëв. Приняли машину оперативно, сделали всë оперативно, диагностику, сделали расчёт предполагаемых работ. Не навязывают дополнительных услуг. Всем советую данный тех.центр! Спасибо специалистам
Анна А
28 Nisan 2024
Приехали отремонтировать машину по совету друга, автосервис просторный, все мастера и менеджеры общительные, предлагают решение проблемы, помогают подобрать выгодный ремонт автомобиля. Связь постоянная по ремонту автомобиля поддерживается через телеграмм бота, оставили машину на диагностику, нам записали онлайн видео всех проблем и помогли решить с ремонтом. В сервисе есть зона комфортного ожидания, где имеется кофе и чай, и плюс аппарат с кофе, телевизор и даже столик для рисования детишкам.
Ольга Арбузова
18 Eylül 2024
Хороший сервис с нормальными ценами на ремонт и запчасти. Мастера всегда дают рекомендации на будущее. А также приветливы и внимательны к посетителям. Ремонтирую свой автомобиль в этом сервисе уже 5 лет.
Артём
25 Kasım 2024
Harika araba yarışı!!! Teşhis sürecinde, kırılan ve gönderilenlerin videoları kaydedilir, bu doğrudan memnun olur! Başka hiçbir yerde böyle bir şeyle karşılaşmadım Kesinlikle her şey şeffaf Onarımlar için miktar büyükse, şu anda gerekli olan her şeyi tahsis etmeye çalışarak duruma girerler
женя и.
22 Eylül 2025
Kaydolduktan sonra bekleme alanında beklemeniz gerekiyor, arabayı kabul için verdiğinizde, onları araba paylaşımı gibi sürüyorlar, yatarak atlıyorlar ve park yerindeyken hızlanıyorlar! Hiçbir şeye karar vermeyen katkı maddelerini ve yıkamalarını empoze ediyorlar, onlara yedek parçalarınızla geldiğinizde onları yerinde evlendiriyorlar ve bunun sahte olduğunu söylüyorlar, burada kanıtlanmış her şeye sahibiz, isterseniz yedek parçalarınızı tedarik edeceğiz, ancak hiçbir garantiniz olmayacak!!!! Genel olarak, alıcıların ilişkileri, dünyanın sorunlarını çözüyormuş gibi önemli kişilerle oturuyorlar, mekanikçiler çalışmak istemiyorlar, bir arıza varsa aptalca görmüyorlar ve gidebileceğiniz her şeyin yolunda olduğunu söylüyorlar... Ayrıca, daha önce ilk çekimlerde arabaya yaklaşan alıcının yataktan uçtuğunu duyabildiğim bir video da ekleyeceğim Peki amortismanı kim telafi ediyor??? Yorumlar çoğunlukla satın alındı
Александр Ж.
28 Kasım 2024
Kraliçeler Şehri. Mükemmel hizmet. "Boşanma" ve ek hizmetlerin dayatılması olmadan. Her şey açık, hızlı bir şekilde. Kalifiye personel, remzon'a katılabilir ve çevrimiçi olarak tavsiye alabilirsiniz. Düzenli müşterilere promosyonlar ve indirimler. Tavsiye ederim!
Мурат Сулейменов
30 Nisan 2025
Hareket halindeyken bir hırıltı belirdi, gitmek korkunçtu. En yakın servis Otopilottu. Çocuklar zaman ayırdılar ve arızayı derhal çözdüler, küçük iş hacmi nedeniyle ödemeyi bile almadılar. Çok teşekkür ederim aferin beyler!! 👍
василий г.
12 Mayıs 2025
Gizli ek ücretler olmadan iyi bir araba servisi, seviyedeki onarım ve bakım, herhangi bir soruyu cevaplayacaktır, onarım alanında bulunabilirsiniz. Bekleme odası var
M
11 Mart 2025
Bu hizmet hakkındaki fikrimi değiştirdim. Orada birkaç kez arabayı tamir ettirdim, her şey normdu. Ancak son birkaç ziyaret pek iyi değildi. Bu teşhis doğru yapılmadı ve gerekenleri değiştirmediler. Sonra onarımlar için öyle bir meblağ saydılar ki başımız döndü.
Владимир Зорнин
3 Temmuz 2025
Servis küçüktür, ancak araçları tamir etmek için ihtiyacınız olan her şey mevcuttur. İşin kalitesi iyi. Bekleme odası (dinlenme) bulunmaktadır. Çay / kahve mevcuttur))) Maalesef değerlendirmeyi değiştirmek zorunda kaldım. Zamanınıza geldiğinizde sizden biraz beklemeniz istenecek ve hazırlıklı olun... Sizi APTALCA UNUTACAKLAR! O akşam hiç yakalanmadım. Başka bir gün yeniden kaydedildim. Ve bu, personelin hatasından dolayı ilk defa çok fazla zaman kaybetmediğim bir şey değil. Muhtemelen başka bir hizmet arayacağım veya başka bir şubede hizmet vereceğim.
Владимир Соловьев
22 Ekim 2024
Меняли ГРМ, при установке натяжителя сорвали винт( перетянули как выяснилось в другом сервисе) и скрыли это... Выпустили машину с этим браком в ремонте.. Шелест объяснили притиркой.. Эта притирка встала мне в 36000 р в другом сервисе, хорошо ремень перескочил ещё не вызвав ремонт на 10кратно большую сумму. Вот и вопрос? Случайно это было или так задумано?
Дмитрий
27 Mart 2024
Был первый раз в данном сервисе, встретил меня менеджер Александр, все доходчиво объяснил и показал, заменили моторное масло бесплатно, тормозную жидкость, обслужили задние тормоза, потому что выявили подклинивание колодок и заправили кондей. Мастер Дмитрий всё сделал чётко и с разъяснениями. Сервис понравился своей дружественной атмосферой, отзывчивостью ребят и приятными бонусами и акциями, уже посоветовал друзьям и планирую дальше у них проходить обслуживание. Спасибо!
Dmitriy Emelin
19 Temmuz 2024
Добрый день. О сервисе впечатление сложилось двоякое. Загорелся чек, появились ошибки. Поехал на диагностику. Моторист не определил растянутую цепь. Клапанную крышку сняли, посмотрели метки, натяжитель. Со слов приемщика: "Моторист сказал, что цепь подрастянута, но не критично". Собрали. Далее проверяли электрику, т.к висела еще одна ошибка по распредвалу. Но тут тоже мимо... "В чем проблема мы не знаем" - на итог был ответ. Диагностику проводили с осциллографом. По итогу замена цепи и восстановление обрыва провода питания датчика распредвала в другом сервисе решили проблему. 2 балла ставлю за честность, денег за диагностику электрики не взяли. За снятие и установку клапанной крышки оплатил. Работники вежливые, в зоне ожидание есть чай и кофе.
Денис К.
9 Şubat 2025
Bu hizmette sık sık arabaya servis yapıyorum, her şeyden memnunum, rem'de hızlı çalışıyorlar. Bölgeye istenirse her zaman katılabilirsiniz, usta her zaman parçaların aşınmasıyla ilgili nüansları açıklayacaktır, vb.
Сергей
24 Mart 2024
Отличный сервис за вменяемые деньги! Все чистенько, опрятненько и по деловому! Мастера выше всяких похвал, работают шустро и со знанием дела! Выгодный Абонемент на работы посоветовали, приобрел. Присутствует комната отдыха. Спасибо Мастеру приемщику Ничаеву Александру за поддержание связи и просьбе записать видео до и после (Мойка радиаторов) Однозначно буду рекомендовать друзьям и знакомым.
Andrey Shef
14 Nisan 2024
Отличный сервис, всё профессионально и оперативно. Приехал по рекомендации товарища в назначенное время, через десять минут, машина уже была на подъёмнике, отличный автослесарь всё грамотно осмотрел машину и мне объяснил, за 15 минут мастер нашёл нужные запчасти и пригласил для составления сметы.
Андрей Спорышев
20 Haziran 2025
Hızlı bir şekilde, garantiyle niteliksel olarak, ustalar ister zaman aralıklarında ister yedek parça seçiminde yardım etmeye ve buluşmaya gitmeye çalışırlar.
Дмитрий
12 Ocak 2025
İki kez başvurdum Sorunun kökü düzeltilmedi, sadece hatanın kendisi düzeltildi Bir hafta ve 300 km koşudan sonra hata yeniden ortaya çıktı, parayı çekici kamyon için yeniden aldılar, ancak sövenin yanlarında olduğu ortaya çıkarsa parayı iade edeceklerine söz vermişlerdi Buna ek olarak, hatanın nedenini ikinci kez düzeltmediler - suyun nereye döküldüğünü kendiniz bulmaya gitmenizi tavsiye ettiler, çünkü "musluğumuz yok", ama o zaman neden aslında işe gidip bitirmemelisiniz Sonuç olarak - eksi 30k ve düzeltilmemiş bir sorun, hizmeti önermiyorum
И
Ирина Б.
26 Ocak 2024
Нет запчастей, зато есть золотые руки автомеханика Кокорева Сергея. Грамотный подход мастера Алексея. Скидку сделали, подарочную карту подарили.Передачи скоростей стали переключаться как на новой. Я очень рада и спасибо огромное. Первый ремон моего Мицубиши кольт это выхлопная труба отвалилась по дороге. Тоже все сделали. Причем присылают видео и все понятно обьясняют. Я очень рада. Спасибо всем огромное.
Валерия777
29 Mart 2025
Birkaç kez Koroleva'daki Öncülerde hizmetteydim. İyi ustalar, tüm soruları cevaplayacak, açıklayacak, tavsiye edecekler. Onarımda sorunsuz bir şekilde bulunabilirsiniz, bu büyük bir artıdır. Hiçbir şey empoze etmiyorlar ki bu da bir artı çünkü arabalarda pek anlamayan bir kız olarak benim için önemli.
Андрей Г.
15 Mart 2024
Пользуюсь услугами автосервиса с большим удовольствием. Есть несколько старых автомобилей Все требуют ремонта. Отремонтировав один приезжаю на ремонт и на других автомобилях. Радует оперативность приема через приложение. Персонал в сервисе благожелательный. Мастера грамотные. Работы проводят в оговоренный срок. Видео отчеты помогают оперативно принять правильные решения. Очень доволен этим сервисом
T.D.
10 Mayıs 2025
Zamanında kabul edildi. Onarımlar ve yapılan çalışmalar için bir video raporu gönderdiler. Her şeyi tamir ettiler. Konforlu hizmet. Tekrar dönelim.
Елена Будилова
22 Mart 2025
KorolвV şehrinde araba tamiri yapıyordum. Mükemmel hizmet! Mantıklı ustalar. Ek hizmetler empoze etmiyorlar! Konforlu bekleme alanı!
Ю
Юрий
23 Temmuz 2023
Товарищ порекомендовал "Автопилот" в Королеве,не разочаровался. Приехал заправить кондиционер в своём Рено Меган 2,приняли ровно в указаное время,мастер-приёмщик Александр предложил сделать бесплатную диагностику автомобиля,мастер на подъёмнике мне всё показал и доходчево объяснил,рекомендации по ремонту совпали с рекомендациями сервиса,где я ремонтировад авто раньше. Тагже мне предложили приобрести годовой абонемент и убедили,что он в моём случае очень даже выгоден,экономия по деньгам приличная. Работу по мойке радиаторов и заправке кондея произвели по талону абонентской книжки,которую я преобрёл и кстати талона два и второй можно использовать для другого авто.На предстоящие работы и запчасти делают хорошую скидку,По зачастям и работе всё грамотно объясняют,цены приемлимые. Выполненой работой доволен,автосервис рекомендую. .
Татьяна Медведкина
18 Haziran 2024
Нет нареканий,все по сути. Привезли свою киа спортейдж, быстро определили,что в движке пошли задиры,вернее, подтвердили мою догадку. Специально сразу не озвучивала так как ранее прочитала отзыв негативный от 28.05. Думаю сейчас как блондинке наверное тоже начнут зачехлять ценник. Но, 1. Да,приемщик смотрел в инете что -то по машине, на мой вопрос почему с просмотром в инете. Ответил спокойно,что у них сервис по всем видам авто,и все он помнить не может. Если бы обслуживалась только КИа или другая марка строго,то тогда без проблем,а тут от японцев,немцев и тд.. всех и все не упомнишь. Поэтому тут такое дело - приехав в сервис нужно или довериться мастерам, четко понимая ,что с твоей машиной или если не разбираешься проехать 3-4 сервиса и послушать мнение 2-3 диагностов. Либо строго ехать к официалам.
Наталья Гуткова
3 Nisan 2023
Делала комплексную диагностику машины за 1300₽. Вторую машину сделали бесплатно перед покупкой. Существует система скидок и бонусов, что очень приятно. Гарантия с материалами автосервиса 2 года, что радует). Свои услуги не навязывают, право выбора за вами. Уютная зона ожидания со всем необходимым набором ( диваны, кофе, телевизор). Возможность присутствовать при ремонте машины, если не присутствовали, вам присылают видео. Все вежливы и по каждой мелочи всё объясняют. Ответственный автосалон! Рекомендую.
Кирилл Еремичев
6 Nisan 2023
Приехал поменять масло. Мне предложили бесплатно провести диагностику ходовой. Оказалось, что у меня заклинило переднее и заднее колесо, хорошо, что в сервисе, а не на трассе. Разобрали, от времени все покрылось пылью и ржавчиной, сзади барабаны, тормозной цилиндр окислился, машине ведь 15 лет)) Предложили оставить, чтобы на след. день купить нужные запчасти и произвести ремонт. В процессе ремонта высылали видео. Все смазали и обновили цилиндры, работой остался доволен. Дали гарантию на работы. Подарили карту на скидку. Приехал второй раз для шиномонтажа и замены поликлинового ремня.
Иван Г.
17 Temmuz 2024
Отличный сервис! Персонал хороший, мастера приемщики грамотные. Автомобиль редкий,нашли подход к нему быстро. Особенно огромное спасибо мастеру приемщику Александру, который держал обратную связь. Постоянно был на связи и шел на встречу. Вообщем однозначно рекомендую!
Леонид Андюкин
31 Mayıs 2024
Отличный сервис! Четко координирую по времени ремонта, есть возможность присутствовать при проведении работ. Есть программа лояльности, которой пользуюсь третий год. Слесари чётко делают работу + дают рекомендации по дальнейшему ремонту. Самые лучшие рекомендации 🔥