Arena

Şubeler

Alexander Korotkov
Çok kaliteli çok çeşitli yüzme aksesuarları. Güler yüzlü satış danışmanı. Malların fiyatları kalitelerine oldukça uygundur. Alışveriş merkezinin yakınında saat 3'e kadar ücretsiz otopark mevcuttur.
Алина М.
Sporcular için en gerekli olan her şeyin geniş bir seçimi. Satıcı, ortaya çıkan tüm sorular için iyi tavsiyelerde bulunur. İyi ve oldukça geniş bir seçim, tavsiye ederim. Kaliteli ürünler.
Владимир Петрович
Orta (ve ortalamanın altında) kalitede çok pahalı bir spor malzemeleri mağazası! Bu arada, burası Arena mağaza zinciri değil ... müdürümle tamamen ayrı ... 01/06/2026'da Garden'daki bu departmanı ziyaret ettim ... Öncelikle departmanın bir çalışanı için uzun süre beklemek zorunda kaldım, çünkü mesai saatleri içinde kapatıldı (yaklaşık 17-30). Çalışan Anastasia geldi, rahatsız edilmesinden son derece memnun değildi. Görünüşe göre bu mağazadaki ziyaretçiler nadirdir. Aslında, malların iadesi talebime, para iadesi garantisi olmadan uzun bir şema icat ederek reddederek cevap verdim ... "Bankanızla ilgileneceksiniz ... garanti yok..». "Deneme Sporları" bölümünden ikinci bir pazarlamacı da geldi ... Her ikisi de açıkça Leningrad / St. Petersburg'da yetiştirilmedi / eğitim görmedi ... Hiçbir şeyle gitmedi ... Bu mağazaya daha fazla ayak basmadı ve başkalarına tavsiye etmiyorum ... Ama kontrol makamlarının dikkatini bu mağazaya çekmeye çok çalışacağım!!!
Ольга Ульянова
İlk defa olumsuz bir inceleme yazıyorum. Bu mağazada, satıcı açıkça herhangi bir satışla ilgilenmiyor - oraya kaç kez gitmezlerse gitsinler, önce beklersin, sonra mal yığınında bir şeyler bulmaya çalışırsın, hiçbir şekilde size yardım etmeyecek ve tavsiyede bulunmayacaklar, sıfır ilgi. Peterland'deki mad wave'deki kızlardan müşteriye doğru şeyi seçmeye nasıl yardım edeceklerini öğrenmeliyiz.
Инесса И.
15 Ekim 2025
Malların kalitesi büyük şüphelidir. Kızıma havuzda yoğun antrenman yapmak için mayo aldım. İlk antrenmandan pembe renk aktı, lekeli su ıslak mayodan gerçekten aktı.Bir ay geçmedi, mayonun tüm parlak kenarları soldu. Ama bir şeye değdi (hisse senedine göre!) neredeyse 4.000'dir.
Гость А.
Çok güzel bir mağaza. Kibar ve özenli bir satıcı. Her şeyi söyledim, her şeyi gösterdim. Başka bir şehirden geçiyordum, ihtiyacım olanı seçtiler, ilgilendiğim mallar hakkında bana her şeyi ayrıntılı olarak anlattılar.
BraveTailor
Seçim - pekala, her şey, her şey, her şey! Fiyatlar en insani, Avrupalılara karşılık geliyor. Ve indirimler bunu daha da çekici kılıyor. Arena❤️ PS Bugün silikon kulak tıkacı aldım - bu harika bir mucize. Gerçek. Çok hassas, balıksırtı, kulağınıza dikkatlice yerleştirip kuyruktan çıkarabilirsiniz. Swipe teknolojisine sahip gözlükler silindi, sis önleyici koruyucu tabakayı etkinleştirdiniz ve yüzmeye devam ediyorsunuz, ayrı ayrı uygulamaya gerek yok, sadece Arena'da bu teknolojiye sahip, Speedo ve TYR böyle bir teknolojiye sahip değil
Татьяна Смирнова
20 Eylül 2024
Понравился выбор всего нужного для пловцов. Продавец очень внимательная, терпеливая, и кроме этого хорошо знает что продает, хорошо консультирует. Ну а качество самой «arena” не вызывает сомнений и нареканий
Арминэ Арутюнян
harika bir mağaza, her şey çok kaliteli ve güzel. ayrıca satıcıya teşekkür ederim, çok kibar) herkese tavsiye ederim!
Елена Козлова
18 Eylül 2025
Harika bir mağaza. Geniş bir ürün yelpazesi. Satıcı Anastasia sadece "altın" bir insan! Kanatçıkların satın alınmasında bize yardımcı oldu. Ona çok teşekkür ederim!
БОРИС ОРЛОВ
1 Haziran
Her zevke ve cüzdana uygun ürünler. Satıcı yetkin. İstediklerini aldılar.
Сергей
Güzel, küçük bir dükkan. İyi ürün yelpazesi. Yüzücülere tavsiye ederim.
Светлана Карпова
17 Temmuz 2023
Самый лучший магазин в Санкт-Петербурге. Полный ассортимент, все размеры. Купили всё, что было нужно . Рекомендую пловцам именно этот магазин.
Mini Jenia
22 Haziran 2025
Yüzücüler için güzel bir özel mağaza! Harika bir seçim!
Екатерина П.
6 Temmuz 2023
Отличный магазин, большой выбор товаров, действует система скидок для пловцов💃🔥 можно отложить товар по телефону.
Nik
3 Ağustos 2020
Отличный магазин, замечательный бренд! Можно купить товары прошлогодних коллекций с очень хорошей скидкой. Так же делают скидку при предъявлении удостоверения "Мастер спорта России".
Анастасия К
24 Ekim 2024
Хороший магазин. Отдельная благодарность девушке- консультанту(24.10). Помогла определиться с размером и выбрать то,что нужно.
Николай Дитцман
30 Eylül 2024
Большой выбор, профессиональный подход продавца.
Василий Чудинов
Uygun konum
Denis Cake
16 Mart 2023
Хороший ассортимент и профессиональные консультации продавца ☝️
Андрей
20 Nisan 2023
Консультанты в зале - пловцы и профессионально комментируют особенности экипировки и оборудования.
İ
İsimsiz yorum
13 Ekim 2018
хороший магазин .доброжелательные менеджеры.есть почти все размеры и модели
Александр
6 Kasım 2024
Рано или поздно все пути ведут в арену ) Всегда делают скидки. И помогают в подборе.
İ
İsimsiz yorum
26 Mart 2021
Большой ассортимент, вежливые продавцы. Есть практически все.
Grisha Rogov
26 Ağustos 2024
Приятный магазин арена! Ничего такого
Михаил
9 Ocak 2023
Норм магаз, Токо жаль, что на отшибе. Зато практически все товары есть.
Максим Михайлович
4 Ağustos 2023
Как и везде, есть всё для спорта.
Катя
26 Şubat 2020
Отличный магазин!!! Большой выбор. Очень благодарны девочкам Дарье и Олесе профессионалы своего дела!!!
MadMaxKras
6 Ekim 2020
Клёвый магазин,множество разных очков,короче круто!
Павел О
9 Ağustos 2020
Очень качественные вещи, рекомендую👌
Vas Bog
8 Ocak 2020
Бронировал через интернет, приехал, оплатил, забрал. Удобно.
Гоша …
4 Ocak 2022
Отличный магазин!!!
Станислав
15 Ekim 2022
Хороший выбор очков для плавания!
Оксана Одинцова
9 Şubat 2019