Amar

Мария Касаткина
Akşam yemeğinden sonra buraya geldik. Akşam 8'den itibaren yer bir partiye dönüşüyor: yüksek sesle müzik, DJ'ler, djembe'li bir davulcu bile vardı - bu gerçekten harika. Müzik modaya uygun tekno değil, daha çok elektro ve popların kaplıca karışımı. Bazen Gesaffelstein vibe'sini yakalarsınız ve bir dakika sonra Justin Timberlake'i veya ünlü Ermeni sanatçılardan birini içerirler. Genel olarak, sanki bir plaj partisine katılıyormuşum gibi hissediyorum. Çok fazla yeşillik var, palmiye ağaçları canlı, gerisi daha çok dekor. Beyaz uçan elbiseli hostesler, yaz ve tatil hissi. Garsonlar havalı, neşeli, dans ediyorlar. Kokteyller normlar, yiyecekler yakl. Çok fazla güvenlik var, bu yüzden kendinizi sakin ve güvende hissediyorsunuz. Beklenmedik bir şekilde çocuklu birçok aile var, ancak yer açıkça parti yapıyor. Eksilerden - burada sigara içebilirsiniz ve bazen sigara dumanıyla çok çeker. Komik detay: Tuvalette Aesop sabun ve krem var, ancak içeride açıkça değiller, aksi takdirde hareket ve müzik istediğinizde akşam için atmosferik, gürültülü bir yer.
Эрминэ ✨
10 Kasım 2025
Avantajlardan : -kibar personel -fena yemek değil -DJ Eksilerden: - Fiyat etiketi beklentileri karşılamıyor - Birlik 2 kampa ayrılmıştır. Birincisi, hoş bir atmosferde iyi vakit geçirmeye geldiler. 2. kavga etmek, bazı hesaplaşmalar, kolay tavırlı kızlar. Bu atmosfer resmi çok bozuyor. Orada yüz kontrolünü daha sıkı hale getirmek fena olmaz. Çok güzel bir yer ama gündüzleri görünüyor.
AlexandrS
4 Aralık 2025
Oda çok büyük ve müziği ana odağı dans pistinde olacak şekilde organize edemediler. Nereye oturursanız oturun, muhatabın kulağına bile bağırmanız gerekir. Tasarım ve imar harika bir çözümdür. Yemekler olağandır. Kesinlikle Erivan'da mutfakta çok daha iyi yerler var. Moskova'nın en iyi restoranlarının fiyatları. Bizi şaşırtmamak ama sanırım Ermenistan için hiç de pahalı değil. Bunun için net değil. Şarap listesi o kadar kaliteli getiriliyor ki, ellerine almak iğrenç. Masalara çok az dikkat eden personel, dikkat çekmek için ellerini sallamaktan başka arama yöntemi yoktur. Sadece tasarım için 2 puan ve bunlar mükemmel kararlar, diğer her şey çok açık değil. Böyle bir kurumun çekiciliğinin ne olduğunu hiç anlamadım.
Анастасия Зорина
13 Kasım 2025
Sonsuza kadar aşk. Hayatını yaşayan bir adaya düşüyorsun. Garsonlar süper havalı, herkes dans ediyor, gülümsüyor. Atmosfer bombacıdır. DJ süper. 40. yıldönümünü kutladı. Çekirge kokteyli sipariş ettim, uzun zamandır denemek istedim ama hiçbir yerde yok, bu yüzden barmen benim için özel olarak yaptı. Genel olarak, kendimi kesinlikle yalnız hissetmedim. Uzun zamandır hatırladım.
Александра Ямпольская
14 Kasım 2025
Personelin misafirperverliğinden iç mekana ve yemeklerin kendilerine kadar her şey bir zevktir. Güneşin ve palmiye ağaçlarının altında lezzetli ekmek ve kahvenin size sunulduğu Yunanistan kıyılarına taşınmış gibi hissediyorum. Yönetici Garik size tasarımdan ve ananas gibi kabuklu bir palmiye ağacından bahsedecek. Çok sıcak bir atmosfer 💙
Михаил А.
23 Eylül 2025
İlk defa bu kurumdaydım ve akşamları ziyaret etme tavsiyelerine rağmen kahvaltıyı seçtim ve hiç pişman olmadım. Yaygara yok, hoş bir atmosfer, çok özenli personel. Kesinlikle tekrar döneceğim.
Hayk
18 Mart 2025
Şehir merkezine yakın egzotik bir iç mekana sahip en üst düzey restoran! Yemek 10/6 Menü Avrupalı, daha fazla füzyon, Erivan için fiyatlar çok yüksek. Amar salatası sipariş ettiler - daha çok Sezar'a benziyor. Kötü bir ürün değil ama kesinlikle 6.600 dramaya (neredeyse 18 $) mal olmuyor. Kataifi'deki karidesler de tadı ortalama bir salataydı. 33.000 dram karşılığında bir dizi kebap daha sipariş ettiler - bu çok komikti: 2 küçük kebap, 2 tavuk göğsü ve sebze ve bunun için 100 dolar ödediler. Yiyecekle ilgili genel izlenim çok kötü, fiyat ve kalite hiç uyuşmuyor! Hizmet 10/8 Hizmet oldukça iyi, bize 2 garson hizmet etti – çok saygılı ve cana yakın. Ancak bir dezavantajı var: zaman zaman su veya şarap dökmeyi unutuyorlar. İçecekler masada değil, garsonlarda ayrı ayrı duruyorlar ve bunun için sık sık dökülmeleri için onları aramanız gerekiyor! Bu bakım için bir dezavantajdır. Ve garsonların isimlerinin olmaması garipti - onları hatırlamak ve adıyla çağırmak zor, bu da bir eksi! Atmosfer/iç mekan 10/10 İçeride her şey çok şık: gerçek palmiye ağaçları, renkli ve egzotik bir tasarım. Farklı müzikler çalınır, gece geç saatlerde DJ programı başlar. Genel olarak, buraya atmosfer için gelebilirsiniz! Sonuç 10/8 Yemek beni etkilemedi, aksine üzdü – çok pahalı pozisyonlar, ancak bunun tersi bir etki olmadı. Hizmet ortalama, ancak atmosfer çok etkileyici – bunun için buraya bir kez gelebilirsiniz! Kişi başına ortalama fiyat: 20.000-30.000 dram.
Арина
25 Haziran 2025
Amar, geri dönmek isteyeceğiniz bir yer. İç mekan çok güzel, her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülüyor: aydınlatmadan dekor detaylarına kadar. Atmosfer sıcak ve şıktır, hem akşam yemeği hem de dansla eğlenceli bir akşam için idealdir. Garsonlar duyarlı ve özenli, her şeyi hızlı ve gülümseyerek getiriyorlar. Mutfak yerinde. Lezzetli yemekler ve danslar için alışılmadık ve estetik açıdan hoş bir yer arıyorsanız Amar kesinlikle görülmeye değer. Yüksek sesli müzikten dolayı tek şey birbirimizi duymak zordur, sessiz akşamlar için pek uygun değildir.
Loris M.
6 Eylül 2025
Buraya gelmeyi seviyorum, kuzu kebabı - hiçbir Arap ülkesinde kuzu kebabından daha lezzetli yemedim! Kızarmış Kabakları da tavsiye ederim. Büyük kurum, tek kurum genellikle «tam Tams" ile aşırıya kaçarlar)) müzik daha karışık olurdu ✅
Маргарита Кешишян
1 Ekim 2025
Güzel iç mekan, sanki Erivan'da değilmiş gibi geliyor) Garsonlar özenli, mutfak iyi bir seviyede.
Svetlana М
Aniden mini ormanın ortasında olmak çok güzel. Ayrıca hizmet çok iyi, tüm personel sadece tatlılar! Yemekler lezzetli, porsiyonlar iyi, fiyat etiketi ortalamanın üzerinde. Bu nedenle, finansmanınız sıkılmıyorsa ve şehrin merkezinden çok uzakta olmayan güzel bir şekilde oturmak istiyorsanız ziyaret etmenizi tavsiye ederim
Анаит Овакимян
4 Eylül 2025
Restoran sadece vay canına! Atmosfer, yemek, garsonlar ve misafirperverlik! Fiyatlar elbette ortalama değil, ama buna değer en az bir kez burayı ziyaret etmelisiniz Kız arkadaşlarının doğum gününü kutluyorduk, masa daha sonraydı, bu yüzden DJ'lerin setine dans etmeyi başardık. Ve bu çok kablosuzdu!
Лиана А.
20 Eylül 2025
Restoranda ilk kez değil. akşammıştık. Bu sefer kahvaltıya geldiler. Çok beğendim. Atmosferik. Personel çok misafirperver ve misafirperverdir. Yemekler lezzetlidir. Müzik arka planı inanılmaz derecede rahat. Angelica bize hizmet etti. Gülümseyen, çekici bir kız. Tüm taleplerimizi duydum ve hemen onlara cevap verdim. Genel Müdür Garik bize dikkatini verdi ve restoranın konseptinden bahsetti. Hoş bir insanla keyifli bir sohbet. Minnettarlıkla. Tekrar geleceğiz.
Дмитрий Жмырко
9 Nisan 2025
Benim için neredeyse aynı anda hem olumsuz hem de olumlu duygulara neden olan çok çelişkili bir yer. Eksiler: - Çocuk koltuğu yok - Ceketleri asacak hiçbir yer yok (dışarısı soğuk olmasına rağmen"Gardırop sezonu kapalı" ) - İçeride hava soğuk, çocuklar ceketlerini üzerlerinde bıraktılar - Bir noktada ışıklar kısıldı ("kurumun formatına göre" ve böylece tüm yemekler karardı) Artılar: - Güzel - İçerideki gerçek ağaçlar - Rahat yüksekliğe sahip son derece konforlu kanepeler - Patlıcandan Milfey hiçbir yerde böyle yemedim (zevkime göre biraz tuzlu olmasına rağmen) Genel olarak, hem 5 puan hem de 2 puan koyabileceğiniz alışılmadık bir yer.
Александра Дерябина
10 Ağustos 2025
Dün bu restorandaydık, ne yazabilirim... Makul olmayan bir şekilde pahalıdır. Açıklıyorum. Bir masa ayırttık, geldik, tanıştık, ekdik. Etrafındaki her şey güzel ( acıklı). Karşılaşanlar sadece Ermenilerin gelmediğini, menüyü zaten eksi büyük olan Ermenice getirdiklerini gördüler (bu kadar pahalı restoranlarda menüyü farklı dillerde getirmek için bir seçenek olması gerekiyor). İkinci. Çok uzun süre yaklaşmadılar ve bu bağlamda menüyü değiştirmek için uzun süre beklediler, sonra sipariş vermeyi beklediler. Üçüncü. Makul olmayan bir şekilde pahalı bir pinakolada (kokteyl) sipariş ettiler (ucuz rom "alkol kokuyordu", kötü çırpılmış ananas suyu, ucuz hindistancevizi sütü, her şey bir anda yerleşmişti). Dördüncü. Güzel bir mum koydular (30 dakika sonra garson gelir ve yanımızda mumu alır, mumu masanın üzerine bir bezle siler, doğrudan servis "Süpürgeliğin altında" seviyesindedir) Beşinci. Ana yemeği sipariş ettiler. Kremalı soslu tavuk (haşlanmış) ve brokolili (sert, tuzlu) getirdiler, ancak bunun servisi normaldir. Altıncı. Müzik canlıydı. Hadi dans edelim. Böylesine büyük bir restoran ve dans pistinin yerleri yetersiz, hepsi popolarıyla birbirine sürtündü, sadece dehşetle itildi. Kesinlikle böyle bir yere bir daha gitmeyeceğim. Yüzde 12'lik bir ücret daha toplanıyor, bunun için net değil!!! Tüm bunlardan güzel bir resim, başka bir şey yok!
Миша Мишин
8 Ağustos 2025
Erivan'ın pitoresk konumunda harika bir yer! İlgilendiğiniz herhangi bir soruyu cevaplayacak ve sizi restoranda ağırlayacak harika personel. Mutfak ayrıca çeşitli enfes yemeklerle sizi memnun edecektir. Dans edebileceğiniz harika ses ve müzik! Ziyarete tavsiye ederim!
No Member
24 Mayıs 2025
Her aşamada etkileyici bir hizmet seviyesine sahip en iyi kurum. Güvenlik, hostesler, garsonlar, aşçılara özel teşekkürler 🙌🏼 Toilet boy bile var, küçük bahşişler için suyu açıyor, az servis yapıyor ve peçeteler) güzel sıradışı iç mekan, akşamları muhteşem bir davul şovu. Tüm personel mükemmel Rusça konuşuyor. Erivan'daysanız mutlaka ziyaret etmelisiniz! Fiyat etiketine göre Soçi'den daha rahat, daha ucuz
розалия нурисламова
10 Ekim 2025
Şaşırtıcı derecede güzel bir yer, şık müzik, akustiği iyi, personeli çok özenli
анна григорян
6 Ağustos 2025
Çarpıcı restoran, belki de şimdiye kadar gördüğüm en güzel restoranlardan biri !! müzik çok güzel, her zaman dans etmek istiyorum, garsonlar süper, çevrede ve salonda her zaman güvenlik yürüyor, kendinizi güvende hissediyorsunuz, yiyecekler övgülerin ötesinde, en iyi nargile! Kısacası, harika vakit geçirmek ve Amar'da acilen takılmak için
Арпине Т.
4 Ekim 2024
Güzel yer, lezzetli yemekler, kokteyller, nargile. Müzik çoğunlukla dansçıydı. Özellikle davulcuyu beğendim. Ama sonunda izlenim bozuldu. Arabayı vale otoparkına teslim etmeden önce pencereleri kapatmayı unutmamak için sordum. O akşam tam bir kasırga vardı ve arabayı geri getirdiklerinde sağ ön koltuğun tamamı ıslak ve kirliydi, kapı ıslaktı ve paspaslar bile su içindeydi. Ve biz zaten neşeli olduğumuz için buna yeterince dikkat etmedik. Sabah sadece tüm ölçeği anlayabiliyordum. Kuru temizleme gerekiyordu!
Mikhail
13 Aralık 2025
Harika bir yer. Servis, müzik, yemek. Kibar ve empatik personel. Buraya sık sık çalışmaya geliyorum
А
Асмик Степанян
21 Temmuz 2025
Erivan'ın en güzel restoranı. Lezzetli, iyi müzik, 23 yaşından sonra yürekten dans edebilirsiniz. Çok sevimli işçiler
Жанна Гугулян
17 Ağustos 2024
Çok havalı bir restoran!👌 Kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Çok lezzetli ve atmosferik, kuruluştan atıştırmalık şeklinde iltifat almak güzeldi. 🤤 Kurumun içi aynı tarzda tasarlanmıştır. Bir sürü yeşil bitki, panoramik bir çatı, havalı bir DJ. Garsonlar genellikle aferin, harika bir atmosfer yaratıyorlar. Onlardan zevkle çalıştıklarını ve bunu izlemenin keyifli olduğunu görebiliyorlar. Tatlı da sıra dışı bir servisle çok lezzetliydi. 🤩 Bu arada, harika bir çipleri var, tüm ziyaretçilere dans etmek için kumaş peçeteler veriyorlar, şu anda Yunanistan'da hissediyorsunuz
Юлия Ивлютина
17 Eylül 2025
Beyler , Erivan'daysanız burayı ziyaret ettiğinizden emin olun!!!!! Muhtemelen hiçbir yerde bu kadar havalı bir atmosfere ve eğlenceye rastlamadım, Beyaz Taş beni affetsin!!!!! Öncelikle çok lezzetli, çok misafirperver ve akşamları sadece muhteşem bir program yürekten takıldık!!!!!
Sati Gm
15 Ağustos 2025
10/10 bu kuruluşa . Lezzetli yemekler, tatil atmosferi, saat 22.00'ye kadar göze batmayan müzik ve ardından gerçek bir dans çılgınlığı başlıyor)))
Мелик Чепнян
20 Eylül 2025
Yer muhteşem, her şey lezzetli, ancak ustaların nargile tavrını beğenmediler, nargile getirdiler, hemen ödeme yapmalarını istediler ve bundan sonra bile yaklaşmadılar, kömürleri bir saatten fazla değiştirmelerini beklemek zorunda kaldım.Ve çok havalı bir yer
Анастасия
6 Ağustos 2025
Ne yazık ki, bu kuruma yaptığımız ziyaret son derece tatsız oldu. Diğer misafirlerin uyarılması için deneyimlerimizi paylaşmak istiyoruz. 1. Personelden gelen baskı Nargile sipariş ettik, denemek için bile vaktimiz olmadı, faturayı hemen bize getirdik. 10 dakika sonra nargile adamı geldi ve ödemeyi talep etmeye başladı — son derece müdahaleci bir biçimde. O anda sigara içmeye yeni başladık ve aynı zamanda kokteyl sipariş ettik. Önceden dile getirilen «nargile için hemen ödeme" kuralından söz edilmedi. Kibarca uyarılsaydık, hiçbir soru sorulmazdı. Ama sanki bir şeye borçluymuşuz gibi utandırıldık. Bu kabul edilemez. 2. «Sürpriz» kokteyli Kokteyllerden biri - Bellini - bize içimizde bir sinek ile servis edildi. Evet, tam olarak bardakta yüzen bir böcekle. Garsonun tepkisi şoka girdi: sadece özür dilemekle kalmadı, gülmeye başladı ve «sineği çıkarıp kokteyli iade etmeyi» teklif etti. Bu tutum misafirlere karşı bariz bir saygısızlıktır. 3. Hizmet vermeye isteksizlik Ödeme zamanı geldiğinde faturayı anında getirdiler. Ancak değişiklik neredeyse 10 dakika boyunca yapıldı ve bunca zaman garson bizi görmezden geldi. Aynı zamanda, faturaya zaten% 12'lik bir hizmet ücreti dahildir. Hizmet, böyle bir fiyatlandırma politikasına sahip bir restoranın seviyesine uygun olsaydı, bahşiş bırakmanın sakıncası olmazdı. Ama ne yazık ki. 4. Yasaklanmış maddelerin kokusu En tatsız şey çıkışta oldu: Görünüşe göre birinin verandada sigara içtiği yasak maddelerin belirgin bir kokusunu hissettik. Ve burası kendini uygun bir yer olarak konumlandıran bir kurumda mı? Tam bir saçmalık. Sonuç: Fotoğraflardaki güzel resmin gerçek atmosferle hiçbir ilgisi yoktur. Hizmet kaba, yiyecek ve içecekler uygun kalitede değil ve durum ve kokular açıkçası tatsız. Burayı kesinlikle tavsiye etmiyoruz.
Давид Арменович
25 Eylül 2024
Her şey çok uygun, iç mekanın mükemmel bir şekilde yürütülmesi, servis de fena değil, amatörlere yemek, benim için 10 puandan 6'sı takdir edilebilir. Ve aklınızda bulundurmanız çok önemlidir Arkadaşlarınızla, meslektaşlarınızla veya iş toplantılarınızla vakit geçirmeye geldiyseniz, o zaman başka yerleri seçin; dans pistindeki ve genel olarak restorandaki insanları uzaklaştırırken bile müzik çok gürültülü olduğu için.Buluşmalar için ihtiyacınız olan şey budur!!!!
Давид Казарян
28 Aralık 2025
Harika bir yer, lezzetli yemekler, harika hizmet. Restoranın atmosferi, müziği ve salonun zenginliği özellikle övülüyor. Herkese tavsiye ederim. Garsonlar çok kibar ve profesyoneldir.
Tatev M.
18 Ağustos 2025
Avantajlara dikkat edeceğim: lezzetli yemekler, güzel iç mekanlar. Hepsi bu kadar) İğrenç personel. 5 kişi için bize 2 menü verildi. Garsonlar menüde gezinmiyor, her seferinde 20 dakika beklediler ya da sadece koştular, salonu aradılar. Yönetici kesinlikle beceriksiz ve müşteri odaklı değil. Servis sıfırda. Akşamın sonunda salonda tütün ve diğer yasaklanmış sigara içicilerin korkunç kokusu duruyordu. Konuklar doğrudan salonda sigara içiyorlar, ancak bu yasalarca yasaklanmış ve kimse bu konuda uyarmamıştı. Yüz kontrolü yok, halk uygun. Böyle bir yerde olmak son derece tatsızdı. Müzik çok gürültülü, dans pisti küçük . Bu yeri ziyaret etmek için tavsiye etmiyorum. Böylesine güzel bir iç mekana ve iyi bir mutfağa, iğrenç personele ve kurumun politikasına sahip.
Мисак Тутоян
17 Kasım 2025
Erivan'ın en iyi yerlerinden biri ) Müzik • Personel • Servis • Atmosfer • her şey birinci sınıf )))
Екатерина Р.
3 Kasım 2025
Lezzetli, modern, şık ve keyifli bir yer! Hizmet de zirvede ❤️
Анна А.
13 Ekim 2024
Uzun zamandır Erivan'da bir dans restoranı seçtiler ve Amar restoranını seçtiklerine pişman olmadılar. Atmosfer harika, her şey çok lezzetli, müzik dans ediyor. Çalışmanız, ilginiz için personele teşekkür ederiz! Kesinlikle geri döneceğiz! Restoranı ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Елена Седова
23 Eylül 2024
Güzel mutfak. Arabalar park ediyor . üst düzey restoran. Sıcaktan tatlılara kadar her şeyi çok beğendim. Tavsiye ederim
Mary G.
16 Ağustos 2025
Bu kurumu ilk defa ziyaret etmiyoruz. Eskiden her şey yolundaydı, ama şimdi doğum gününde çeke 8 bin dramlık bir pasta yazdılar, uyarmadan bunun kurumdan bir iltifat olduğundan emindik, ama hayır. Kurumdaki eğlencemiz sırasında garsonlar bir kez bile yaklaşmadılar, peşlerinden koşup kesinlikle kaba bir tavır aramak zorunda kaldık. Ana müdürle çekteki öngörülemeyen maddeler hakkında konuştuk - tam bir küçümseme, kibirli bir tutum, bunun için ne kadar kavga edeceklerini söylüyorlar. Tutum dibe vuruyor. Kurum, iç mekanı ve davullu dj'i kurtarıyor, ancak müziğin kalitesinin uzun süre dayanıp dayanmayacağı bilinmiyor. Yiyecekler çok abartılıyor, fiyat ortalamanın üzerinde, ancak buna değmez. Dans pisti küçük, herkes itiyor. Kendinizi güvensiz hissediyorsunuz, görünüşe göre girişte yüz kontrolü var, ancak bakışları sadece dans etmekten rahatsız olan garip insanların geçmesine izin veriyor. Bir yıl önce burada 20 kişilik bir etkinliği de kutladılar, yöneticiler menüye odaklanmadılar, bölümler hakkında mutlak bilgi eksikliği ve anlaşılmaz fiyatlar. Sonra buna gözlerini kapattılar, diğer her şey yolundaydı. Bu sefer tamamen hayal kırıklığı yaşadılar. İzin verilen sigara içimi doğrudan salonda, ancak hiçbir yerde, hostes veya site bu konuda uyarılmıyor. Akşam 22'den sonra nefes almak artık mümkün değil, taşlı salon sadece sigara değil, yasak maddeler gibi kokuyor. Girişte sökme, kurumda çok garip bir atmosfer. Bu kurumdaki etkinliği kutlamak istiyorsanız, tavsiye etmiyorum.
mila
22 Aralık 2025
Her şey güzel, terbiyeli, renkli! Müzik kayboluyor. Alfredo makarnası 🔥Asıl mesele, önceden rezervasyon yaptırmak! Hizmet birinci sınıf!
Mister
10 Ağustos 2025
Akşam buraya iki çocuğum da dahil olmak üzere ailemle akşam yemeği yemeye geldim. Yan masada, şirket salonda sigara içmeye başladı. Garsona, işyerinin halka açık yerlerde sigara içmeme yasasına neden aykırı olduğunu sorarak ulaştım. Yanıt olarak «bizde sigara içebiliriz» diye duydum. Duman artınca çocuklar dışarı çıkmak zorunda kaldı — salonda olmak imkansız hale geldi. Akşam yemeğini aceleyle bitirdik, parasını ödedik ve restorandan ayrıldık. Şu soru ortaya çıkıyor: Ermenistan Cumhuriyeti yasaları neden Amar restoranında geçerli değil ve ona misafirlerinin haklarını açıkça görmezden gelme hakkı kim veriyor?
Сюзанна Хачарян
19 Haziran 2025
Kurum takılmayı sevenler için fena değil ama maalesef 13-17 yaş arası çocuklarla birlikteydim.Burası çocuklar için değil.Personel, servis aferin.Mutfak lezzetli.Atmosfer 5 +.İç kısım dört kişilik, palmiye ağaçları kuruyor, Çok rahat.....
Арутюн Григорян
Ailemle birlikte ziyaret etmek için Amara restoranını kategorik olarak önermiyorum. Oradaydık ve hoş olmayan bir durumla karşı karşıyaydık: dans pistinde agresif davranan ve diğer konukları rahatsız eden çok sayıda sarhoş ziyaretçi vardı. Atmosfer rahatsız edici ve aileler için güvensiz.
Lilit
29 Mart 2024
Güzel ama acıklı bir yer. Yemekler lezzetli ama çok pahalı. Pek çok erkek okul çağındaymış gibi. Sahte kirpikleri ve dudakları pompalanmış tüm kızlar. Topraklarına girdikten sonra arabanın anahtarlarını alırlar ve kendileri park ederler. Gittiğimde arabamın anahtarlarını kaybettim. Ama sonra buldular. Bu kuruma tekrar gitmeyeceğim!)
Анна Воронцова
25 Ekim 2025
Harika bir atmosfer, harika müzik! Çok güzel, şık. Her zaman döndüğün yer! Erivan'da dans edebileceğiniz bir yer ararken, buradasınız!
M M
4 Ağustos 2025
Kesinlikle harika bir atmosfere sahip eşsiz bir yer. Yemekler iyi, müzik yüksek ve enerjik, dans etmek için harika bir yer. Tavsiye ederim - ama neredeyse her zaman kalabalık olduğu için önceden bir masa ayırttığınızdan emin olun.
Orijinalini göster · English
Дмитрий Заграничный
17 Eylül 2025
Servis sadece teneke gibi. Girişte güvenlik görevlisi durur ve birini uzun süre arar. Pekala, tamam. 20 dakika boyunca garson hiç yaklaşmadı. Yemek yemek istedim, başka bir yere gitmek zorunda kaldım. Acıklı ama aptalca
G
Gor Avetisyan
31 Ocak 2025
Servis, mutfak, iç mekan burada mümkün olan her şey başka bir seviyede. Çok renkli ve atmosferik bir kurum. Erivan'da bu hizmeti veren tek personel
олег кораллкин
9 Kasım 2025
Ekim ayında eşlerimizle birlikteydik, genel müdürle tanıştık ve bizim için restoranda heyecan verici bir tur attık, onunla uğraşmak çok ilginçti, iç mekan hayal gücünü etkiliyor, Erivan'a bir sonraki gelişimizde yeri ziyaret edeceğimizden emin olacağız!
Александр Афанасьев
9 Eylül 2025
Fantastik: mutfak ve ürünlerin tasarımı, servisi, kalitesi. Fiyatlar ısırıyor ama buna değer)
Միռզոյան Վարդուհի
6 Ekim 2025
Menüyü, inanılmaz lezzetli yemekleri, salataları gerçekten beğendim. Ve yardım edemem ama hizmeti fark edemiyorum, en üst seviyedeydi. Çok güzel bir dekorasyona sahipti. Erivan'da senin // AMAR // restoranımız olması benim için güzeldi.
Hayk Abraham
21 Aralık 2025
Çok güzel harika bir yer iyi servis lezzetli yemekler neredeyse cennet gibidir bence burayı ziyaret etmek harika hoşunuza gidecek ve kebabı denemeyi unutmayın
Ayvazovskiy
22 Temmuz 2024
Buraya kendi isteğimle gelmedim. Artıları: güzel ve şık bir yer. Ben gurme değilim, yemekler lezzetli. Eksileri: ÇOK yüksek sesle müzik, çok pathos. Hizmeti beğenmedim, çok uzun zamandır garsonların kendileri cana yakın. Bu kurumu ailesiyle birlikte ziyaret etmek ya da sadece oturmak isteyen herkese tavsiye etmiyorum. Burası «metresinizi» azaltabileceğiniz yer, oradaki insanların birliği tam olarak budur. Fiyatlar pahalıdır.
Lika_beauty_page
30 Ağustos 2025
Çok çok güzel, atmosferik bir yer, misafirlere çok özen gösteriyorlar. Garson, kuruluştan iltifat getirdi. Biz çok memnun kaldık ♥️ müzik harika, kışkırtıcı. Yerin kendisi çok güzel, aferin. 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼