Almira Hotel Bursa

Recep Savdic
Şirketimiz adına Almira Hotel’de gerçekleştirdiğimiz çalışma kampı sürecinde, ilk görüşmeden organizasyonun tamamlanmasına kadar her aşamada son derece ilgili, çözüm odaklı ve profesyonel bir yaklaşım ile karşılaştık. Otel yöneticileri ve tüm ekip, hem organizasyonel ihtiyaçlarımıza hızlı yanıt verdiler hem de çalışanlarımızın konforunu gerçekten önemseyen bir misafirperverlik sergilediler. Kamp süresince aldığımız olumlu geri bildirimler, doğru bir tercih yaptığımızı net şekilde gösterdi. Almira Hotel’i kurumsal organizasyonlar, aile konaklamaları ve bireysel seyahatler için gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Bu süreçte emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederim.
Akcan Ergin
2 Şubat 2025
Tek kelimeyle muhteşem! Çalışan herkes inanılmaz derecede yardımsever ve güler yüzlü! Odalar tertemiz, konforlu, geniş, ferah ve yepyeni. Kahvaltı her zevke hitap ediyor ve özenle hazırlanmış. Herbal sauna, tuz odası, fin sauna, buhar odası seçenekleri son derece tatminkar. Çocuklar için eğlence alanı da var. Tam nir çocuk dostu otel. 10/10 konaklama!
hidayet ipek
4 Şubat 2025
Olumlu yönleri kahvaltısı cesitliydi. Ancak çikolata vb tatlı çeşitleri ciddi manada kötüydu. Havuz çok küçüktu. Personel neredeyse havuz alanlarında yoktu. Çocugu çok olan aileler için bence genel kontrol için sürekli birinin bulunması gerekli. Otopark hizmeti güzeldi. Odalar temiz ve yeniydi. Soğuk degildi. Personeller ilgili ve guleryuzluydu.
Neslihan K.
13 Aralık 2025
Kaldığımız odada rutubet kokusu vardı. Duşakabınde dışarı su çok çıkıyordu. Bunun dışında Vale hizmeti, karşılama, açık büfe kahvaltısı çok güzeldi. Termal havuzu ufak tı diğer odalar keyıfli sayılır orta düzeydi.
Emre D.
30 Ekim 2025
Otel çalışanlarına güler yüzlü davranışları ve kibarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Oteldeki imkanların temiz ve düzenli oluşundan dolayı çok memnun kaldım tekrardan tercih edeceğim bir yer olur.
sedat c.
27 Nisan 2025
Yorum yazmış olmak için yazmıyorum, gerçekten çok iyi bir otel, çok kaliteli, makul fiyatlı, kahvaltısı ve yemekleri çok güzel. Termal havuzlar biraz küçük ama 3 tane var. Bence tam 5 yıldız
O
Ozan Barış Şahinbay
31.12-01.01 tarihleri arasında kaldım otel gayet güzel fakat böyle bir otelin odalarının bu denli soğuk olmasına şaşırdım.Aynı zamanda sigara içip içmediğimizi resepsiyon sormadan bizi direkt sigara içilmez odaya aldılar. Odada sigara içemedik..Thermal tarafı için tercih edilebilir.
V Y
13 Ağustos 2025
Otelin tüm personeli güleryüzlü.uzun zamandır böyle bir otelde konaklama yapmadım.valesinden yemek personeline herkesin emeğine sağlık.ve mutfak,harika yemekler yedik çok teşekkürler
F
Ferhat Aslan
İş gereği 5 günlük Bursaya geldim tercihim Almira otel oldu termal sıcak su havuzu harika personel güler yüzlü ve sıcak kanlılar teşekkür eder herkeze tavsiye ederim.
Funda Burcu
Bursaya gittiğimizde sürekli tercih ettiğimiz otelimiz . Yine çok memnun kaldık. Güleryüzlü personeli ve harika yemekleriyle bizi evimizde hissettirdi
Buğra G.
25 Şubat 2025
Güzel bir otel. Özellikle güzel bir kahvaltısı var. Ulaşımı da kolay. Fakat, havuzlardaki şezlong sayısı çok az. Odalar eski. Spa alanını, geç çıkış yapıldığında kullandırtmıyorlar.
Ö
Ömer anıl Tekin
28 Nisan 2025
Güzel fakat dışarıdan müşteri aldıkları için spa ve hamam kullanımı haftasonu rezaletleşiyor kullanılamıyor. Oda servis yemekleri çok kaliteli yemekler müthişti
Can Armağan Solğun
24 Ocak 2025
Yeri çok iyi resmen şehrin içinde kaplıca oteli. Odaları temiz ve yeni olmasa da bakımlı. Yemekleri çok iyi personel çok güler yüzlü çok yardımcı oldular sağ olsunlar. Bizim için keyifli bir konaklama oldu.
Buket Yıldırım Akar
18 Aralık 2024
Böyle mükemmel bir otel mükemmel bir ilgi görmedim aşırı temiz tam aile dostu çocuklar için harika idi bin kez giderim 🙏🏻❤️
Pınar Demir
Temiz güvenli bir otel ve margarita pizzası mükemmeel
T
Taha Keskin
25 Mart 2025
Yemek organizasyonu ve eğitim için gittiğim güzel bir otel. Personeli oldukça ilgili ve kibar. Tavsiye ederim
C
Can P.
12 Şubat 2025
Özellikle kahvaltı çok iyi. Personel güler yüzlü
A
Ali K.
3 Temmuz 2025
Güzel ve keyifli bir tatil mekanı idi Tavsiye ederim Çocuklar ile güzel eğlendik
Huseyin D.
8 Temmuz 2025
Otel güzel çalışanlar güler yüzlü yemekleri harika
Ö
Öznur Aktaş
20 Nisan 2025
Havuz yetersiz, odaların içi çok eski onun dışında personel çok yardımsever güleryüzlü,
Ş
Şafak Çiçek
Özellikle çocuklu aileler için müthiş bi otel Herşey düşünülmüş spa olanakları çok yeterli
O
ozden caglayan
25 Şubat 2025
Merkezi bir yerde ve güzel bir otel. Misafirler için açık otopark.
serap yıldız
15 Ağustos 2025
inanılmaz güzel ve temiz bir otel
İ
İsmail Aktaş
20 Eylül 2025
İhtişamını kaybetmeyen tek adres isminin hakkını her zaman verdi gönül rahatlığıyla konaklama yapabilirsiniz
A
Agah E.
15 Aralık 2024
Hizmet ve odalar güzel.
V.karan Demir
Hersey gayet iyiydi.
Handan Mumcu
26 Ocak 2025
Çocuk nevresimi çizmiş kalemle diye bir çarşaf bir yorgan kılıfına 1400 tl ödeme alan oteldir.
Fatih Değerli Değerli
14 Aralık 2025
Temizlik ve kahvaltı zamanında müşteri insiyatifine bırakılmış israf ve gürültü buda Dışardan gelen şımarık turistlerin egolarına göz yumulması
Hasan Kayıkçı
Kaliteli şehir oteli
Mikron M.
26 Ocak 2025
Olan üstü diyecek tek söz yok temizlik ilgi hız on numara
Bagis insaat Onur
29 Aralık 2024
güzel otel iyi hizmet
Serkan K.
5 Mayıs 2025
Çocuklu aileler için gayet uygun.
K
kemal d.
15 Kasım 2024
Gayet güzeldi herşey için teşekkürler
M
Mehmet Demiralp
16 Ağustos 2025
Ailecek kalınabilecek normal
Hakan Sahin
16 Aralık 2025
Çok güzel bir otel, 5 ⭐️ fazlasıyla hak ediyor.
Halil V.
24 Mart 2025
Süper
İsmet Yılmaz
25 Aralık 2025
Bursa nın en kalite oteli
D
Dilek Kiper
30 Eylül 2024
Harika çalışanlar ve hizmet
Serdar A.
3 Haziran 2025
Yılların eskitemediği güzel bir otel
serkan c.
16 Şubat 2025
Yemekler şahane
G
Güner Ç.
10 Mart 2025
Harika bir otel tavsiye edilir
T
Tuncay Türetken