Active English

j o
12 Haziran
Aralık 2024'te bu kurumdan dil eğitimi almak üzere kayıt oldum ve ödeme yaptım. Ancak kurumun öğretmen yetersizlikleri nedeniyle mevcut kurlar tamamlanamadı. Öğretmenlerinden tüm sınıf şikâyetçiydi ve kuru tekrar başka bir öğretmenle yapmak istediler. Bu nedenle benim geçeceğim bir üst kur, söz verdikleri tarihte hiç açılmadı. Sürekli ertelenen başlangıç tarihlerine rağmen eğitim hizmetini hiç alamadım. Şubat ayında yazılı dilekçeyle para iadesi talep ettim. Kurum, iadenin bir ay içinde yapılacağını belirtti. Ancak ödeme AYLAR sonra, Haziran ayında yapıldı. Sanki olan her şey yetmemiş gibi ben kredi kartıyla ödeme yapmış olmama rağmen beni ayaklarına çağırıp nakit iade yapmakta ısrarcı oldular. Bu süreçte defalarca telefonla ve mesajla ulaşmama rağmen her seferinde yalnızca “Biz uygun olunca sizi arayacağız.” diyerek beni oyaladılar. Ne yazık ki süreç boyunca HİÇBİR ilgi, çözüm ya da sorumluluk gösterilmedi. Paramı özellikle ellerinde tutmaları, beni kandırdıklarını sanmaları ve sürekli aynı şeyleri tekrar etmeleri beni gerçekten aşırı düzeyde rahatsız etti. Tüm ödeme belgeleri ve dilekçem elimde mevcuttur. Bu süreç beni hem maddi hem manevi olarak yıprattı. Bu nedenle yaşadığım mağduriyeti paylaşmak isterim. Hizmet almayı düşünen kişilere tavsiyem, karar vermeden önce çok iyi araştırma yapmalarıdır. Aynı hayal kırıklığını yaşamamanız için bu yorumu paylaşıyorum.