4forms

Haberler
Şubeler

екатерина лазарева
16 Aralık 2025
Bu mağazayı ziyaret etmekten inanılmaz derecede heyecanlıyım! Bu markayı, terziliğin yüksek kalitesini ve kişisel olarak ikna ettiğim mükemmel çeşitliliği duymuştum. Dürüst olmak gerekirse, bu hizmet düzeyiyle ilk kez karşılaşıyorum. Valeria ve Vitaly-sen sadece altınsın! Valeria talebimizi hemen anladı ve kıyafet seçimi kolay ve rahat bir şekilde başladı. Aynı kostüm seçildi, bu olay kabarcıklı olarak işaretlendi) Sadece bu yorumları okuyan herkesin tereddüt etmeden buraya bakmasını istiyorum❤️
Maria Bakerina
İyi günler! Harika konsept için 4 Forms markasına içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Şık, pratik, kaliteli giysiler, kişisel yaklaşım, detaylara gösterilen özen ve mükemmel hizmet.Dün Paveletskaya'daki bir mağazadan satın aldım.Başlangıçta, özellikle bir akşam ceketi için geldik, stokta yoktu, ancak yarım saat içinde başka bir mağazadan teslimat düzenlendi. Danışman Anna çok dikkatliydi ve rahatlığımız için her şeyi mümkün kıldı. Etkinlik için görüntüyü seçtiler, çok memnun kaldım, gece elbisesi ve ceketle ayrıldım. Her şey hızlı, profesyonelce. Burada her zaman sevilen bir müşteri gibi hissediyorsunuz. Anya, teşekkür ederim!
Надежда Орлова
İnanılmaz derecede rahat bir alan, çok güzel bir iç mekan, soyunma odaları sadece bir şaheserdir. Paveletskaya Plaza alışveriş merkezindeki mağazaya aşık oldum. Giysiler yüksek kaliteli, güzel, herhangi bir figür için. Danışman Lisa'ya dikkatinden, model seçimine yardım ettiği için teşekkür etmek istiyorum. İçecek teklif ettim, satın alımları buharladım, buradaki hizmet en üst düzeyde. Marka müşterilerin rahatlığına dikkat ediyor, tekrar geri dönmek istiyorum!
Таисия К.
Güzel ve kaliteli eşyalarla harika bir mağaza. Özellikle terzilik ve kumaşların kalitesi göz önüne alındığında fiyatlar yeterlidir. Soyunma odaları geniş, temiz, arka arkaya birkaç görüntü denemek uygundur. Satıcı-danışman Shuana'ya özel teşekkürler!!! Çok özenli, düşünceli ve aynı zamanda çok yetkin. Neye ihtiyacım olduğunu çabucak anladım, boyumu, figürümü ve tercihlerimi göz önünde bulundurarak birkaç başarılı seçenek önerdim. Empoze etmedim, ama tam olarak ihtiyacım olanı seçmeme yardım ettim ve bana yakışıyor. Seçimi sayesinde, birbirleriyle birleştiğim ve fazla kilo aldığıma rağmen kendime güvendiğim için kapsül olarak adlandırılabilecek üç hazır görüntü topladım. Ziyaretten ve sonuçtan çok memnunum. Kesinlikle geri döneceğim ve sadece Şuan'a döneceğim!
Инесса Цветкова
Her Yeni yılda büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz ve önceden kendimiz için şenlikli bir ruh hali yaratmaya çalışıyoruz. 🎊🎊🎊 Sevdiklerimize hediyeleri beklentiyle düşünüyoruz, Yeni Yıl kıyafetlerini ve şenlikli masayı planlıyoruz Ve bu sefer geleneğimizi değiştirmedik ve elbette en sevdiğimiz 4FORMS mağazasına baktık Mağazadaki her şey Yeni Yılın arifesine benziyordu 🌟🌟🌟❄️❄️❄️🎄🎄🎄 ve ekip - Timothy, Valerie, Anna ve Lena 🥰 4 FORMS (ÇÜNKÜ Paveletskaya Plaza) Yılbaşı Gecesi için görüntülerin seçilmesine yardımcı oldu ve tatilin zaten yakın olduğu ruh halini yarattı Festival kutularının çekilişine katıldık Dürüst olmak gerekirse, bunu zaten unuttuk ve 13.01.2026'da bizi aradıklarında sürprizin sınırı yoktu ve çekilişin galibi olduğumuzu söylediler Bu gerçekçi olmayan havalı bir kutu💎💎💎 - tasarım, renk, dekorasyon ve kutuları açtığımızda sadece bir soru vardı - hepsi bizim için Siz havalısınız - tatilin havasını beklenmedik, şenlikli ve gerçekçi olmayan bir şekilde güzelleştirdiğiniz için teşekkür ederiz🥰🥰🥰💜💚💙💗🎄🎄🎄🎊🎊🎊🩵🩵🩵💎💎💎
Yulia Yershova
güzel mağaza! Bu markanın kıyafetlerini Market Place'den birkaç kez satın aldım. ama bugün ilk kez çevrimdışı mağazayı da ziyaret ettim. Her şeyi çok beğendim. ayrı olarak, stilist Elizabeth'i not etmek isterim, Lisa ürün yelpazesinde gezinmeme, bedenimi belirlememe ve seçtiğim ceketin ihtiyacım olan boyutunu sipariş etmeme yardım etti. şey tam anlamıyla birkaç saat sonra getirildi, bu çok uygun. genel olarak, herkesten çok memnunum!
Эльвира
Mağaza sadece olumlu izlenimler bıraktı. Çok havalı bir seçim - gözler dağılıyor, aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey var. Aynı zamanda fiyatlar oldukça uygun, paranın karşılığından memnun kaldım. Ve stilist Shuana'ya özel teşekkür etmek istiyorum - çok hoş bir kız, bir şeyler seçmeye yardım ettim, neye ihtiyacınız olduğunu önerdim, yardımınız ve sabrınız için teşekkür ederim! Şimdi kesinlikle size bakacağım.🫶🏽
ирина юдкина
Profesyonellik, coşku ve sabır için stilist Shuna'ya (Paveletskaya'daki mağaza) çok teşekkür ederim. Bedenimde ve kıyafet seçiminde bana çok yardımcı oldu. Mağazayı ve stilistin tavsiyesini çok beğendim. Kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim, buraya gelirseniz ona sorun! O en iyisi, 4 form gibi!
Юлиана Егорова
Bu markadan ilk kez satın alıyorum - boyutsal ağın standart olmamasına şaşırdım ve iyi oturacak kıyafetler seçebiliyorum. Terzinin işinin satın alınmasından ve kalitesinden memnunum. Danışmanlar Anna ve Timothy'ye atmosferi ve profesyonelliği için teşekkür ederiz
Анна В.
Paveletskaya Plaza'daki mağazadaydım. Burası harika bir atmosfer! İyi bir kadın giyim seçimi artı beden. Güzel büyük soyunma odaları. Shuang'ın danışmanı çok kibar ve özenli, kusursuz bir zevke sahip, mükemmel görüntüyü, havalı kostümü ve onun için üstünü seçmeme yardım etti. Kesinlikle bir kereden fazla bu mağazaya döneceğim! Çok teşekkür ederim!!!
Анна
Bir iş gezisinde 4forms mağazasına gittim. Ürün yelpazesine bakmayı planlıyordum. Ancak Shuna sayesinde gardırobunu yenileyebildi. Şık bir ofis eteği ve pudra bluzu aldım. Ayrıca saten mavi bir elbise. 4forms siz en iyisisiniz! Shunya tavsiyeleriniz ve sabrınız için teşekkür ederim. Sizinle alışveriş yapmak bana çok olumlu duygular verdi.
Маргарита Селезнева
30 Ağustos 2025
4 Form sadece kaliteli giyim, aksesuar ve ayakkabıların markalı bir mağazası değil, aynı zamanda arkadaşlarınız haline gelen benzer düşünen insanların personeli dışında yaratılmayan bir sıcaklık, rahatlık ve neşe hissi, alışverişin coşkusu atmosferidir. Şahsen, gerçekte benim için sadece bu markanın bir çalışanı değil, aynı zamanda fikrini dinlediğim ve sonuç olarak herhangi bir etkinlik için keyifli bir imaj aldığım danışman Tina'ya büyük teşekkürlerimi sunuyorum! Tam olarak taleplerime ve figür tipime göre ürünlere ve seçime bakmasına hayranım. İstişarelerinden sonra erkeklerin hayran bakışlarını ve kadınlardan iltifatlarını yakalarsınız! Tina, sen kendi işinde profesyonelsin ve şüphesiz takımdaki yerini alıyorsun!
Аида К.
Güzel mağaza. İçinde olmanın keyifli olduğu çok güzel bir alan. Ayrıntılara karşı daha önce hiç bu kadar saygılı bir tavırla karşılaşmamıştım. Özellikle stilist Shuanga'yı vurgulamak ve teşekkür etmek isterim! Aramamı kolaylaştıran ve seçimime karar vermeme yardımcı olan harika bir kız. Özellikle orada çok cana yakın ve yetkin personel tarafından karşılanacağınızı bilerek mağazaya geri dönmek istiyorum. Kesinlikle size bir kereden fazla döneceğim!
Юлия Л.
Bu mağazanın seviyesine ve hizmetine hoş bir şekilde şaşırdım.Her şey ve her şey yerinde.Giysilerin kalitesiПерсоналPersonel büyük aferin стözellikle stilist Shuang'ı vurgulamak ve teşekkür etmek istiyorum!🤗Daha fazla uzatmadan, kız tam olarak neye ihtiyacım olduğunu hemen anladı ve görüntüyü çok hızlı bir şekilde topladı!Teşekkür ederim!
Елена Т
15 Mayıs 2025
Kesinlikle harika bir mağaza! Kendim için büyük beden bulduğum tek mağaza. Havalı bir temel tişört aldım. Bir sürü şeye daha baktım. İşler çok kaliteli. Paranın karşılığı mükemmel. Servis harika. Su, kurabiye, çay ve kahve servis edilmektedir. Paveletskaya Plaza'daki bir mağazada stilist Tatyana övgülerin ötesinde. Ağır büyüklükteki kızlar. Bu mağazayı şiddetle tavsiye ederim!
Julia
Mağazaya gitmekten süper memnunum, her şeyden önce stilist Elizabeth kot pantolonları seçmeye çok yardımcı oldu, ikincisi geniş bedensel ağ ve genel olarak bir müşteri olarak size yaygara ve özel bir dikkat olmamasını çok beğendim Eyvallah 🩵
Анастасия Ю.
7 Mayıs 2025
Çok nadiren yorum bırakıyorum ama burada gerçekten bunu yapmak istiyorum. Uzun süre kendime kot pantolon alamadım, yanlışlıkla 4forms mağazasına gittim ve bu benim en iyi kararım oldu! Beni bu kadar dikkat ve özenle saran güzel bir kız olan Tina ile tanıştım, bu inanılmaz, milyonlarca seçeneği ölçtük ve aynı ideal kot pantolonları bulduk. Harika bir satın alma ve böylesine muhteşem bir hizmetten böylesine harika bir tatla ayrıldım. Bu mağazada alışverişe gidecekseniz - bir danışman için bir stilist olarak hemen Tina'yı çıkardığınızdan emin olun, alışverişten% 1000 memnun kalacaksınız
Ирина Фомина
Markaya uzun zamandır aşinayım, her yeni koleksiyon sadece bir zevk! Butiklere geldiğinizde atmosfer inanılmaz, her şeyi denemek istiyorum, herkese dikkat ve saygı duymak istiyorum! Kocama dinlenme yeri, içecekler, rahatlık. 4forms'a sonsuza dek aşık olabilirsiniz. Ben de duramadığım gibi! Bu markanın kıyafetlerini denediğinizde, kadın aynada tamamen farklı, şık, kendine güvenen hale gelir. Ben her zaman seninle farklı olduğumu söylerim. Özel teşekkürler, Şuanochka'm satıcı-stilist. Uzun zamandır ve hafta sonu ve 7/24 benimle birlikte. Son bedenimi kapmak istersem, onu yeraltından alacağım. Beni hissediyor, bana uyacağını biliyor ve neyin birleştirilmesinin daha iyi olduğunu söyleyecek. Sen canım, sen ve ben hala çok alışveriş yapacağız (her zamanki gibi son bedeni arayacağız). Ve onu bana bulacak! Yeni koleksiyon, sadece ateş! Kalbin kırılması! Sizinle güzelleşiyoruz ve bize dikkat ediyorlar! Herkes ve kadınlar da!
Гаянэ Б.
22 Mart 2025
Bu mağazadaydım ilk kez, çok beğendim! Uygun montaj odaları, güzel aynalar. Bedeni standarttan daha büyük olan herhangi bir kız, normal bir mağazada kıyafet bulmaya çalışmanın ne kadar acı çektiğini ve bazen aşağılanmayı bilir. Genellikle uygun olanı giyer ve kendi aşağılık duygusuyla gidersiniz. Veya prensip olarak çevrimiçi / alışverişe geçiyorsunuz. Bugün iyi vakit geçirdim, birçok şeyi ölçtüm, gelecek için bir şeyler tahmin ettim, kendime harika pantolonlar ve bir tişört aldım ve memnun kaldım. Tatyana'ya stil anlayışı ve keskin gözü için teşekkürler
Виктория М.
16 Mayıs 2025
Bu zincirin bu özel mağazasını gerçekten beğendim. Tesadüfen web sitelerini internette buldum, annemi getirdim, modellerden ve binişten çok memnun, her şey iyi dikilmiş. Ayrıca, danışman Julia'yı ayrı ayrı not etmek istiyorum ve ne yazık ki genç adamın adını öğrenmediler, ancak iki vardiyada tek kişi o gibi görünüyor. Gerçekten neyin gittiğini tavsiye ediyorlar, görünüşlere iltifat edeceklerine göre modeller seçiyorlar ve sadece kendileri için satış yapmıyorlar. Müşterinin rahatlığına odaklanıyorlar: Bir önceki ziyarette mağazada ertelenen eşyaların ödenmesi için bana bir bağlantı gönderildiler ve iade sırasında kağıt parçaları ve formlarla uğraşmadan yapılan tutarlar yeniden ödenecek. Seçerken ve denerken lezzetli kahve ve değerli köpüklü kahve sunuyorlar. Kendinizi hoş karşılanan bir misafir ve ziyaretçi gibi hissediyorsunuz. Başkalarının, hatta ne yazık ki tasarımcı mağazalarının karakteristiği olan müdahaleci ve uygunsuz «pazar» yorumları yoktur. Satın alınan eşyaların bakımı için iyi tavsiyeler veriyorlar. Bu nedenle, göze batmayan hizmeti ve yüksek olmayan fiyatlarla birlikte iyi kaliteyi tercih ediyorsanız, burayı ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Кемал Джения
Çok güzel ve şık bir kıyafet yelpazesi, arkadaşınıza kıyafet seçmeye yardımcı oldular, hizmet de aynı seviyede, ayrıca stilist Shuane'ye ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum, seçimde çok yardımcı oldu!
Eleonora E.
24 Mayıs 2025
Harika kızlar, özellikle Tina!!! Kızımızla kaç kez sadece bakmaya geliyoruz ve sonuç olarak 2-3 şeyle ayrılıyoruz. Tinochka kıyafetleri nasıl yetkin bir şekilde sunuyor, modelin avantajlarından bahsediyor, karşı koyamayacağımız ve satın alamayacağımız. Sevgili mağazamıza teşekkürler! Uzun zamandır sadece burada giyiniyoruz! Asıl mesele, mağazanın her sezon için yeni ve modaya uygun modeller çıkarmasıdır. size + kızlar, kendiniz için 4 FORM keşfedin, mutlu olacaksınız!!
Ольга Михеева
14 Mart 2025
Yüksek düzeyde hizmet ve en yüksek müşteri odaklılıkla tanıştığımda her zaman bir inceleme yazarım. Mağazanızın kapısından, ruh halimi sorarak dostça ve iyi huylu bir şekilde karşılandım) Bu çok hoş. Bugün benimle ( 14 Mart) Daria adında bir çalışan çalıştı. Alışılmadık derecede yardımsever, empatik ve çok profesyonel bir kız. Ben her zaman iş dünyasında asıl şeyin insanlar olduğunu söylerim. Satış danışmanları her şeye gücü yeten insanlardır: alıcının size geri dönmemesini veya kalıcı olmanız için yapabilirler. Dasha'nın müşteri odaklılığı sayesinde 4 form markasıyla ilk kez tanıştığımı ve alışveriş merkezindeki mağazaların caddesinden geçerken onu hatırladığımı kesin olarak söyleyebilirim. Size başarılar ve büyük bir gelişme diliyorum. Yarın sizden ceket almaya gidiyorum) 👌
Елена Нефедова
23 Mart 2025
Her şeyi beğendim! Çok sempatik danışman Lily! Sakince, göze batmadan hizmetlerine ihanet ediyor. Bedenim stokta değildi, başka bir mağazadan sipariş ver ve fırsatım olduğunda siparişim beni birkaç gün bekledi. Kumaşın kalitesi ve terzilik layık! Ve şimdi ben yeni şeylerle birlikteyim! Çok teşekkür ederim!)🌷
Юлия Москаленко
27 Mart 2025
Bu mağaza hakkında en iyi incelemeyi bırakmak istiyorum. 5 yıldız yeterli değil. Bu markayla tanışmak istedim ve elbette Moskova'dayken mağazaya gitmeye karar verdim ve seçim Paveletskaya Plaza'ya düştü. Ve bu sadece bir zevk. Tabii ki markadan, malzemelerin kalitesinden, ürünlerden. Nasıl oturuyorlar, sadece ilahi! Ah, eğer her şeyi satın alabilirsem!!! Ve başka bir hikaye de mağazanın kendisidir! İçeri giriyorsun ve bugün en önemli kişi olduğunu anlıyorsun ve her şey senin etrafında dönüyor. Stilist Lilia profesyonel ve inanılmaz derecede çekici bir kız! Ana mücevher, kesimi stilist tarafından seçilen en havalı şeyler olan elmas gibi hissediyorsunuz ve gerçek bir Elmas oluyorsunuz!
Orijinalini göster
Анастасия
13 Ağustos 2025
Mağazadan ve hizmet kalitesinden çok memnunum! Danışmanlar kibardır, sadece satmak için değil, şekle gerçekten uygun olanı seçmeye yardımcı olurlar. Giyim yelpazesi farklı boyutlarda muhteşemdir. Ayrıca çok misafirperver, güler yüzlü, sempatik bir kız olan danışman Yulia'ya özel teşekkür etmek istiyorum, müşterileri görmekten ve seçimlerinde onlara yardım etmekten olabildiğince mutlu olduğu izlenimini edindim.
Варвара Алехина
30 Ağustos 2025
Poweletskaya'daki 4forms mağazasını ziyaret ettiğime çok sevindim! Her şey için hizmet% 1000 , kalite ve şeylerin kendileri - çok mutluyum! Bana saygı ve dikkatle davranılmalarını çok beğendim. Satıcıya Tina'ya özel teşekkürler! Çok hoş, özenli ve sevecen, kendimi çok iyi konumlandırdım ve bir şeyler seçmeye yardım ettim! Bu tür satıcıların mağazada çalışması ne kadar güzel! Kesinlikle tekrar geleceğim ve Tina'ya müşterilere karşı doğru tavrı için büyük saygı duyuyorum. 👍❤️
Ольга Коптелова
30 Ağustos 2025
4forms'a ilk kez bir yıldan kısa bir süre önce geldim, ancak bu kısa sürede bu markaya tüm kalbimle aşık olmayı başardım. Bunlar kendinizi kraliçe gibi hissettiğiniz kıyafetler ve görüntüler. Bu, ilk dakikadan itibaren etkileyici olan mağazalardaki hizmet ve ortamdır. Ve hangi stilistler, danışmanlar - sadece kelimeler yok. Ama özellikle Tina'yı Paveletskaya ile vurgulamak istiyorum. O sadece bir büyücü: yeni çarpıcı kıyafetlerle değerli bir paket olmadan ondan çıkmak imkansız. Ve kaç kez saymadan son bedenimi bulmama yardım etti. 4forms'a gitmek sadece kıyafetlerle ilgili değil, biz kızlar için gerçek psikoterapidir. Yarattığınız muhteşem atmosfer ve harika ruh haliniz için teşekkür ederiz.
Жанна Шакпарова
24 Mayıs 2025
Çok çeşitli artı beden kıyafetlere sahip muhteşem bir mağaza! Stilist Tina her zaman en uygun şeylerin kombinasyonunu önerecek ve seçecektir! Daha önce gerekli güncellemeler olmadan hiç ayrılmadım! Ruh halinizi yükseltmek için prosecco ve soğuk içecekler sunacaklar, mutlaka ziyaret etmenizi ve alışveriş yapmanızı tavsiye ederim! Saygılarımla ve sevgiyle, Zhanna Shakparova.
Валентина Е.
8 Haziran 2025
6 Haziran'da nihayet Paveletskaya'daki 4Forms salonunu ziyaret ettim. Sizi uzun zamandır Telgrafta izlediğim için denemek istediğimi zaten biliyordum. Stilist Tatyana seçimimde bana yardım etti, etrafımı dikkatle çevreledi. Ne yazık ki denemek istediğim tüm modeller benim bedenimde değildi ama yine de iki güzel elbise aldım! Ve kumaşların kalitesi ne! Kabinde çok hoş, sıcak bir ortam, özenli ve güler yüzlü çalışanlar var! Kesinlikle tekrar döneceğim!
Оксана Самойлова
17 Mayıs 2025
En sevdiğim mağaza 4 Forms ❤️❤️❤️. Üniformalı kızlar için kıyafetlerinize bayılıyorum. Mağazada her zaman keyifli bir atmosfer ve en sevdiğim stilist Tinochka ❤️. Hayatımdaki önemli etkinlikler için onunla kaç güzel kıyafet seçtik. Böylece bugün Tina, sevgili oğluma düğün için harika bir görüntü sundu. Şimdi her yeni koleksiyonu dört gözle bekliyorum ❤️❤️❤️
Светлана Кузьминых
Burası sadece kızlar için bir cennet. Danışmanların hizmeti, tutumu, profesyonelliği. Paveletskaya'daki Elizabeth mucizeler yaratıyor, size gerçekten uygun olanı sunuyor ve en önemlisi müdahaleci değil. Bu tür danışmanlar ve hizmet sayesinde buraya tekrar tekrar gelmek istiyorum
Настя Т.
13 Haziran 2025
Her kız ve kadın için harika bir mağaza! Personelin işi akrobasi! HER zaman size söyleyecekler, yardım edecekler, denemeden önce her şeyi buharlayacaklar, iyi bir alışveriş deneyimi için içecek sunacaklar Büyük ve konforlu soyunma odaları! Her büyüklükteki kızlar için benzersiz koleksiyonlar! Bundan sonra kitle pazarına tamamen gitmek istemiyorum
Жаннета Таппасханова
9 Kasım 2024
Если вы хотите красиво одеться,побыть в красивом месте ,да и ещё где все такие любезные вам сюда!!!Тут такие красивые примерочные,хороший выбор качественной одежды ,и все в принципе очень прикольно!Давно я так не наслаждалась в магазине эстетикой ,при чем что я просто сижу жду !Чай ,кофе ,просекко😻👌🏻😂
Ксения Корягина
30 Ağustos 2025
Sevgili dükkan❤️ harika, rahat bir yer, kız arkadaş gibi geliyorsun. Neredeyse tüm gardırobum 4forms'tan. Hem keder içinde, hem sevinçte hem de tüm boyutlarımda yanımdaydınız. Samimi ve ilgili stilistler. Tina - aşk 🥰. Bazen işten sonra sadece sohbet etmek ve etrafta olmak için ararım.
Olya Alentyeva
24 Ağustos 2025
En güzel personel! Kıvrımlı kızlar için süper modeller. Bu markayla ceketleri, dantelleri, parlak aksesuarları sevmeye başladım. Hiçbir şeyin işe yaramayacağından korkmuyorum. Nadiren tek bir şeyle ayrılıyorum. Daha sık, tam bir şekilde, hatta iki şekilde.
Оксана П.
31 Mart 2025
En sevdiğim kıyafetler 🫶🏻 Mağazanın yaratıcılarına ve Paveletskaya'da çalışan kızlara teşekkür ederiz. Her zaman kibar ve özenli. Çocuğumla geliyorum, ona bir kokteyl ısmarlıyorlar - bu da sakin bir kıyafet denemem için bana 10-20 dakika veriyor))) Çalışmanız için teşekkür ederim. Bu ürün kalitesine ve hizmet seviyesine sahip yerli bir mağaza görmek çok güzel.
Вера Зуева
Markayı uzun zamandır tanıyorum ve yakınlarda her zaman size söyleyip etrafını özenle saracak danışmanları olan bir mağaza olduğu için çok mutluyum. Özellikle doğrudan kalbine düşen Shuana, duyarlı ve sempatik, modern trendleri ve türleri anlıyor. Görüntünün yaratılmasında bana çok yardımcı oldu!
Мария Л.
30 Ağustos 2025
Artı beden kızlar için harika bir mağaza. Çok güler yüzlü personel, mümkün olan en keyifli atmosferi yaratır ve seçime yardımcı olur. Tina bana birkaç yeni pozisyon aldı ve stilizasyon seçeneklerini gösterdi. Şahsen Brenda ve Tina'ya teşekkür ederim ❤️
Ирина М.
Harika bir mağaza. Hizmet zirvede. Eşyaların ve malzemelerin iyi kalitesi Boyutlardaki tek tutarsızlık. Aynı beden pantolonlar tamamen farklı olabilir, genel olarak ölçmeniz gerekir.
Татьяна эрмин
24 Mayıs 2025
4FORM mağazasına aşık oldum, bugün kız kardeşimi getirdim, kızımın düğününe hazırlanıyorum. Tina'nın yardımıyla, kız kardeşim hala endişeli olmasına rağmen başarılı görüntüler bulmayı başardık. Memnun olanlar alışverişle ayrıldılar. En önemli şey rahat bir ortamda kıyafet seçimi, stilistlerin dikkati ve endişesidir.
Малика Мацухова
Danışman Shuana'ya mükemmel profesyonelliği ve özenli tutumu için içtenlikle minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Shchuana, yetkin, sorumlu ve çok düşünceli bir uzman olduğunu kanıtladı. Tüm sorularımı ayrıntılı olarak yanıtladı, zor anları anlamama yardımcı oldu ve gerçekten faydalı çözümler önerdi. Özellikle dinleme ve bireysel bir yaklaşım bulma becerisine dikkat çekmek istiyorum. Shuang sayesinde sürecin anlaşılır, konforlu ve verimli olduğu kanıtlandı. Sonuçla gerçekten ilgilendiğini ve tam bir bağlılıkla çalıştığını hissediyor. Shuang'a güvenilir ve yetkin bir danışman olarak tavsiye ederim. Böyle bir uzmanla uğraşmak güzel!🤍🤍🤍
Наталья Марина
30 Ağustos 2025
Harika bir mağaza. Paveletskaya'daki stilist Tina çok özenli. Modellerin seçimi esas olarak benim için. Her şey yolunda. Sizi seviyorum. Her tür figür için bir seçenek var.
789717 ольга
Harika alışverişleriniz için sevgili markanıza teşekkür ederiz... Yine mağazadan harika bir ruh hali içinde ayrıldım... Elizabeth'e sabrınız ve yüz kat deneme ve beden değişikliği ile güler yüzlü gülümsemeniz için özel teşekkürler.. Başarı ve refah.... Kesinlikle tekrar döneceğim
alenalarenko
Güzel mağaza. Özellikle Shuana'nın danışmanının çalışmalarını not etmek istiyorum: Bir dakika içinde görüntüye pantolon seçmeye yardım ettim, hemen doğru bedeni belirledim ve seçime yardım ettim. Çok özenli ve şefkatli. Eyvallah ❤️
Наталья Давыдова
30 Ağustos 2025
Paveletskaya'daki mağaza favorilerden biri. Başlangıçta kolaylık nedeniyle oraya gittim, şimdi en iyi stilist danışmanlar yüzünden gidiyorum. Kızlar her zaman modelleri seçmenize ve hangisinin daha iyi olduğunu tavsiye etmenize yardımcı olacaktır. Tina mağazadayken gelmeyi çok seviyorum, beden yoksa en iyi seçeneği sipariş edecek veya önerecekse, her zaman acı verici bir seçime yardımcı olacaktır. Zorsa ve hemen eve gitmiyorsanız teslimatı düzenler, bu çok güzeldir. Kısacası burası geri dönmek istediğiniz mağaza
Маргарита
29 Ekim 2024
Боже мой! Как же это прекрасно! Восторг! Вначале познакомилась с этим брендом в интернете, затем захотелось посмотреть воочию. Сегодня была здесь второй раз, примеряла шубку с леопардовым принтом. Консультант, не узнала имени, с алыми, притягивающими взгляд, губами, была со мной любезна и обходительна. Интерьер магазина 5+. Возможность оплатить частями, рассрочка до года. Модель превзошла все мои ожидания. Длинная, хотя мой рост 178, с боковыми разрезами, английским воротником и поясом. Очень, очень, очень. Но покупка не состоялась только из-за моих личных причин. Рекомендую всем булочкам и пышечкам, и не только)))
Варвара Полякова
Harika bir giyim mağazası! Bana ondan bahsettiler ama onun o kadar iyi olduğunu düşünmemiştim. Şeylerin kalitesi tek kelimeyle muhteşem! Ve bahçeye, çarpıcı görüntüler bulmama yardım eden Elizabeth'e teşekkür ederim!
Анна Серегина
16 Mayıs 2025
En iyi mağaza, böyle bir formatı icat eden ve uygulayan insanlara çok teşekkür ederim. Konforlu boyutlarda rahat, kaliteli ürünler. Stilist Tinochka'ya özel teşekkürler♥️bu aşktır. Tüm önerileri satın alındı ve her gün beni memnun ediyor.
bzduka b.
Koleksiyonlardan ve mağazanın konseptinden, özellikle stilistlerin dikkatinden ve endişesinden çok memnunum. Sonsuza dek çarpışmam stilist Lisa, bir yıldan fazla bir süredir birlikte çalışıyoruz ve her zaman olduğu gibi imaja mükemmel bir şekilde giriyorum!