Ирис

Ürün ve servisler

Julia Martynova
3 yaşında kızımla resepsiyondaydık. Kliniğin ilk izlenimi: çok güzel, temiz ve rahat, modern tadilat, modern ekipman. Çok güler yüzlü personel. Klinik merkezdedir ve otopark mevcuttur. Resepsiyonda Nikitina'nın Olegovna'lı aşkları vardı. Bunu nasıl yaptığını bilmiyorum ama ilk sözden itibaren küçük kızımla temas kurulmuştu. Nazik, gülümseyen, anlayışlı bir doktor.Çocuğun gözlerine çok yakından baktım. Küçük gözlerin daha fazla teşhisini açıkladım. Kliniği ve randevuya geldiğimiz doktoru çok beğendik. Kaliteli çalışmanız ve hastalarınıza olan sevginiz için teşekkür ederiz!
Александр Аскалин
Yevgeny Alexandrovich'e ve kliniğin tüm personeline çok teşekkür ederim. Babamı ameliyat ettiler. Hızlı, verimli ve net bir şekilde. Sıra yok. Her şey hızlı. Bekleme süreleri hoş bir sürpriz oldu. Kliniğin kendisinde temiz, rahat, sakin. Personelin yanında var. Ameliyattan bir hafta sonra yaşam kalitesi "arabada gözlük takarken gözlerini kısıyorum" dan "neden gözlüğe ihtiyacım var" a değişti. Tüm arkadaşlarıma tavsiye edeceğim. Penza'daki en iyi oftolmoloji kliniği!!!
Марина
İris Kliniği ile uzun zamandır arkadaşız!Kliniğin hesabında, ailem ve ben onlara çok minnettar olduğumuz lensleri değiştirmek için 4 ameliyat ve ayrıca pterjiyumu çıkarmak için başarılı bir ameliyat var. Iris kliniğine döndüğümde, olumlu sonuç hakkında asla şüphem yok!Klinik, en üst düzeyde teşhis yapılmasına izin veren yüksek hassasiyetli, modern ekipmanlarla donatılmıştır. Ortam şunlara sahiptir: steril temizlik, güzel iç mekan, rahatlık ve rahatlık, klinik personelinin dostane tutumu. Burada harika bir profesyonel ekip çalışıyor! Yevgeny Alexandrovich'e ve kliniğin tüm ekibine büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Profesyonelliğiniz, kişisel yaklaşımınız, nazik kalpleriniz ve altın elleriniz için teşekkür ederiz! Benim için en değerli insanların sağlığına güvenebilirim! İris kliniğini akrabalarıma ve arkadaşlarıma her zaman tavsiye ederim! Size başarılar ve refah!!! ♥️
полина
26 Aralık 2025
Büyükannemi konsültasyona getirdim. Göz Merkezi personeli "İris" ona azami dikkat ve sabır gösterdi, klinikte hareket ederken yardımcı oldular. Doktor (Ivachev EA) Onunla sakince konuştum ve tüm aşamaları erişilebilir bir şekilde açıkladım. Konsültasyondan sonra, bir gün sonra gerçekleştirdikleri lensi değiştirmek için ameliyat olmaya karar verdiler. Büyükannenin bu operasyon için ne kadar minnettar olduğunu kelimelerle anlatmamak, gördü, okumaya, izlemeye başladı televizyon, ortaya çıktı hayata ilgi. Sadece için birkaç gün geri döndüm görme ve onunla yaşam büyükannemize. Teşekkürler insana yaşlıya karşı tutum insana!
надежда и.
Ocak 2026'da şaşılık nedeniyle İris göz merkezine başvurdum. Merkeze geldiğimde profesyonel ve kibar bir ekip tarafından karşılandım, merkezin kendisi yeni tadilatlarla, her yerde her şey temiz ve düzenli. İstişareyi E.A. Ivachev yaptı, beni ilgilendiren tüm soruları yanıtladı, operasyonun tüm korkusunu ortadan kaldırdı. Gelecekte, Ivachev kendisi yüksek kaliteli bir operasyon gerçekleştirdi, beni başından sonuna kadar yönlendirdi. Bu merkezin doktorlarının hastalarına dikkat ve özenle davranmaları izlenimler harikaydı. Sonuç harikaydı. işteki nezaketleri, nezaketleri ve meslekçilikleri için onlara büyük teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi İris göz merkezini tüm arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma tavsiye ediyorum!
Svzakharova85
02/02/2026 tarihinde ilk kez Irıs kliniğine başvurdum. Bekleme odasında sessiz ve konforlu bir ortamda personelin dikkatini ve yardımseverliğini hemen hissettim. Muayene, teşhisimin özelliklerini, tedavi yöntemlerini, bakış açılarımı erişilebilir ve anlaşılır bir şekilde açıklayan ve gerekli önerileri veren doktor Ivachev tarafından yapıldı. Aynı zamanda, başka bir ücretli klinikte olgun katarakt ameliyatı yapmayı reddettiğime dikkat edilmelidir. Resepsiyondan 4 gün sonra Yevgeny Aleksandroviç göz ameliyatı geçirdi, ameliyattan birkaç saat sonra daha önce neredeyse hiçbir şey görmemiş olmasına rağmen gözümü mükemmel gördü. Ivachev E.A.'ya ve kliniğin tüm personeline profesyonellik ve hastalara karşı nazik bir özen gösterdikleri için minnettarım! Kliniğe refah ve minnettar hastalar diliyorum!
Наталья Б.
Hayatı boyunca ücretli olanlar da dahil olmak üzere birçok hastanede, klinikte tedavi gördü.... Bu ekibin çalışmalarının organizasyonuna hayranım. Hastanın bulunduğu ilk dakikadan taburcu olmaya kadar her şey düşünüldü. İncelik, nezaket, hazırlık sürecinin organizasyonu ve operasyonların yürütülmesi. Tüm sağlık personelinin ve özellikle Dr. Ivachev E A'nın yeteneklerine şaşırdım, bu kliniğin duvarları içinde herkesin dikkati ve endişesiyle çevrili önemli bir kişi gibi hissediyorsunuz. Tamamlanmamış iki ayda sadece saygı duymakla kalmadım, tüm ekibin çalışanlarına aşık oldum... Hepinize çok teşekkür ederim, sevgili doktorlar profesyonelliğiniz, misafirperverliğiniz ve mükemmel çalışmanız için!!! Yeni gözlerimi% 100 görüyorlar!!! Ve bu, emeğinizin en önemli sonucudur!
Василий Л.
Bu klinikteki randevudaydım, gözleri ağlamıştı. Doktor Ivachev Yevgeny Alexandrovich. İlk gün tam bir teşhis yaptılar. Gözyaşı noktasının etkinleştirilmesine karar verildi. Zamanla, kıyafet değiştirmeyle birlikte 10 dakika. Bundan sonra sorun çözüldü. Gözyaşlarım gitti. Genel olarak personel güler yüzlü, oda geniş, sıra yok). Sonuçtan çok memnunum. Bu uzmanı ve genel olarak kliniği tavsiye ederim.
Света Рысь
Birkaç gün önce İris kliniğini ziyaret ettim, doktor Ivachev Ea'ya kaydoldum.. Doktor belirlenen saatte kabul etti, resepsiyon acelesiz sürdü, doktor yardımseverdi, benimle anlaşılır bir dille iletişim kurdu, sakinleşti, gerekli araştırmaları yaptı ve bana tedavi verdi. Kliniğin kendisi şehirde elverişli bir konumdadır, personel kibar ve cana yakın! Teşekkür ederiz!
Татьяна С.
Kliniğin tüm personeline büyük şükranlarımızı sunmak istiyoruz.Evgeny Aleksandrovich, altın elleri ve iyi kalpli, Tanrı'dan bir doktor!Zor ve sorumlu işinizde size başarılar diliyorum, insanlara sadece görme fırsatı değil, aynı zamanda yeni duygu ve duygulara sevinme fırsatı da veriyorsunuz.Burada annemize lensleri değiştirmek için ameliyat yaptık, annem böylesine harika bir Iris kliniğine geldiği için mutlu, buradaki personel cana yakın ve içten, kliniğe ilk dakikadan itibaren giren hastalar için sıcaklık ve özen, doktorların dikkati ve okuryazarlığı hissediliyor.
Ирина Ш.
Çok güzel bir klinik. Özenli ve sempatik Doktor Ivachev Yevgeny Alexandrovich. Klinikte temiz, düzenli bir ruh atmosferi vardır. Oraya bol sulu gözlerle döndüm, 3 ay boyunca başka bir klinikte tedavi edildim, nedenini anlayamadım. İris kliniğinde doğru seçilmiş tedavi sayesinde her şey 2 hafta içinde normale döndü. Çok teşekkür ederim!
Елена Б.
12 Aralık 2025
Tanıdıklarının tavsiyesi üzerine annemle Iris göz merkezine gittim. Harika merkez! Çok rahat, temiz bir şekilde parlıyor, modern ekipmanlarla donatılmış. Ancak asıl mesele merkezin sağlık personeli. Empatik, yardımsever, işlerinin profesyonelleri. Yevgeny Alexandrovich Tanrı'dan bir cerrah! İlginiz ve ilginiz için çok teşekkür ederim
Ильнур Апаев
Görme sorunları olan bu kuruluşa başvurdum Hastalığımın özünü oldukça hızlı bir şekilde belirlediler ve tedavi taktiklerini seçtiler Uzun bir süre miyopiye kadar görmede bozulma gözlendi Birinci sınıf danışma ve yardımdan sonra hastalığın ilerlemesi durdu
Александра
Göz doktoru Ivachev Yevgeny Alexandrovich'e minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Gözdeki rahatsızlıktan ve göz kapağında ortaya çıkan ve beni uzun süredir rahatsız eden bir eğitimden şikayet ederek konsültasyona geldim. Muayene dikkatlice yapıldı ve tedavi planlandı. Yumuşak kontakt lenslerin doğru ve güvenli kullanımı için değerli tavsiyeler de verildi, çok faydalı! Klinikte olmanın güzel olduğunu, personelin çok kibar ve yardımsever olduğunu belirtmek isterim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Галина
Mükemmel klinik))) Annemi doktora (Ivachev EA) randevuya getirdiler, cana yakın bir insan her şeyi sakince açıkladı, ertesi gün ameliyatı planladı ve bu bizim için önemli çünkü uzakta yaşıyoruz. Annem çok mutlu, hayat yeni renklerle parladı. Teşekkürler doktor, dostane bir ekip oluşturdunuz. Kliniğinizin daha da gelişmesi için süpersiniz)))
Оксана М.
Teşhis ve ameliyatın derhal yürütülmesi için Ivachev Yevgeny Alexandrovich, Ivacheva Olga Timurovna'ya büyük minnettarlığımı ifade ediyorum. Sadece yüksek profesyonellikten değil, aynı zamanda hassas insan tutumundan da bahsetmek istiyorum: doktorlar tüm soruları ayrıntılı olarak cevapladılar ve heyecan verici bir anda desteklediler. Iris ekibinin ekibi, işlerinin mutlak profesyonelleridir! Klinikte çok rahat ve rahat. Kliniğe refah diliyorum! Sizi tanıdıklarınıza kesinlikle tavsiye edeceğim!
Г А
Teşekkür etmek istiyorum göz merkezi «Iris» Hizmet üst düzeyde , yeni ekipman , квалификацированный ve çok nazik personel . Neden büyükanne yerine lens iki gözünde. Çok memnun kaldık. İstediğimiz ifade etmek için büyük bir şükran tüm personel 🙏🏼 Желанм size дальгейшего refah
злата киселева
21 Aralık 2025
Gözlerdeki belirgin kuruluk, kesilme hissi, yırtılma ile tersine döndüm. Doktor- Nikitina Lyubov Olegovna bir Schirmer testi yaptı, gözyaşı üretiminin ihlal edildiğini tespit etti, etkili damlalar yazdı, tedavi ve önleme hakkında ayrıntılı bilgi verdi , nükslerin nasıl önleneceği konusunda tavsiyelerde bulundu. Altı ay oldu - sorun yok!
Наталья Ш.
Yevgeny Alexandrovich'e ve kliniğin tüm personeline çok teşekkür ederim. Ergenin teşhisi zamanında doğru olan tarafından konuldu, ihtiyaç duyulduğu yere gönderildi. Gözü kurtardık! Kocası iltihapla tedavi etti, ayrıca yardım ettiler, her şey 3 günde geçti. Şimdi sadece buraya.
Александр В.
24 Aralık 2024
Annenin görüşünü incelediler ve katarakt nedeniyle bir gözüyle neredeyse hiçbir şey göremediği ortaya çıktı. Evgeny Alexandrovich durum hakkında ayrıntılı olarak konuştu, retina ve optik sinirin korunduğunu söyledi, bu nedenle başarılı bir operasyon olasılığının çok yüksek olduğunu, neredeyse% 100 olduğunu ve hangi merceğin takılmasının daha iyi olduğunu tavsiye etti. Daha sonra annemin istikametinde demiryolu hastanesinde ameliyat edildi ve damlaması gerekenleri ayrıntılı olarak açıkladıktan sonra aynı gün taburcu edildi. Ameliyat lazerle yapıldı, hızlı ve ağrısızdı, görme ertesi gün tam anlamıyla geri döndü. Annem hemen evde toz buldu ve temizlemeye başladı)) Klinikteki tüm doktorlara profesyonellik için çok teşekkür ederiz, çok dikkatli bir şekilde inceledik, tüm soruları cevapladık, gerekli tüm önerileri verdik.
Amazon Barcelona
Sonuçtan memnun kaldım) Doktor bir muayene yaptı, dikkatlice dinledi, gerekli tavsiyeleri verdi. Kliniğin rahat atmosferini beğendim, cana yakın karakter)
Т
Татьяна Заплетина
Bu merkezden bir kereden fazla randevu aldık. Güler yüzlü personel, profesyonel hizmet. Doktor Ivachev Yevgeny Aleksandrovich alanında profesyoneldir, her zaman her şeyi ayrıntılı olarak anlatmaya ve heyecan verici soruları cevaplamaya hazırdır. Birden fazla kez yardım için ona döndük ve sonuçtan ve tavsiyeden her zaman memnun kaldık.
Марьям Кадеркаева
Olga Timurovna'nın resepsiyonunda göz merkezinde «İris» vardı. Ziyaret ettiğim en yetkin uzmanlardan biri, doktor gerçekten kendi alanında profesyonel, her şeyi çok erişilebilir ve yetkin bir şekilde açıkladı ve doğru tedaviyi reçete etti. Gelecekte kesinlikle sadece Olga Timurevna'ya döneceğim!!
Наталья Ч.
Çok güzel bir klinik.,doktorlar kendi alanlarında uzmandır. Lensi değiştirmek için ameliyat oldu. Her şey yolunda, öğle yemeğinden sonra ameliyat oldular, ertesi gün mükemmel görüş. Klinikteki tüm personele teşekkür ederim. Ivachev E.A. Tanrı'dan bir doktor. Şimdi tüm sorular için sadece İris'te.
Боженко Е.
1 Aralık 2025
29.11 .2025 yılında 16 yaşındaki kızlarıyla birlikte resepsiyondaydık, görmek zorlaştı. Resepsiyon, yüksek sınıflı bir profesyonel ve çok ilginç bir insan olan Ivachev Yevgeny Aleksandrovich tarafından gerçekleştirildi. Yevgeny Alexandrovich hızlı ve verimli bir şekilde teşhis yaptı, teşhis koydu, gerekli kontakt lensleri satın alarak hemen kullandığımız gerekli tavsiyeleri verdi. Kızım memnun, her şeyi mükemmel görüyor. Çok teşekkür ederim !
Михаил Конищев
17 Ekim 2025
Harika bir merkez! Pratik olarak merkezde elverişli bir konuma sahiptir. Evgeny Alexandrovich'in danışmalarının göz ameliyatı konusunda uzun yıllara dayanan deneyime dayanması özellikle benim için değerlidir. Sadece gözlük almaya gelseniz bile, anketin kapsamlı olacağından emin olabilirsiniz. Merkezin hoş atmosferi hakkında konuşmaya gerek yok. Başarılar ve refah diliyorum!
Ирина
Çok hoş bir klinik, her zaman temiz, kibar personel. Mükemmel doktor Yevgeny Alexandrovich, ciddi bir hastalığın tedavisinde bize çok yardımcı oldu kelime yok süper sınıf şimdi sadece buraya gidiyorum
андрей м.
Babamla uzun süre İris göz merkezinde tanıya göre gözleniyoruz - kornea ülseri. Cerrah Ivachev E.A. tarafından yapılan erken ameliyat sayesinde gözün çıkarılmasını önlemeyi başardı. Birçok doktor reddetti (kanser hastası), çünkü gözde kornea perforasyonuna dönüşen bir ülser oluştu. Yukarıda bahsedilen ameliyattan ve korneanın tamamen büyümesinden sonra Ivachev EA merceği değiştirmek için ameliyatlar yaptı. Ameliyat cerrah Ivachev Ea'nın hassas rehberliği ve kişisel katılımı altında İris göz merkezi çalışanlarının nitelikli yardımı sayesinde göz kurtarıldı ve görme yetisi geri kazanıldı.. Şu anda periyodik olarak muayene ve teşhisten geçiyoruz. Personele, cerraha profesyonellik ve hastalara karşı ilgisizlik için teşekkür ederiz!
Диана Ф.
Nikitina L.O.'ya görüşünü azaltma sorunu ile döndüm. Resepsiyon harikaydı, doktor mümkün olduğunca hassas bir şekilde muayene etti, tüm soruları yanıtladı, görme düzeltmesi için gözlükler verildi ve öneriler verildi. Resepsiyondan çok memnun kaldım, gerekirse şimdi bu kliniğe gideceğim!
елена мыльникова
İris göz merkezinde doktor randevusundaydım. Randevudan sonra memnun kaldım, doktor mevcut her şeyi açıkladı, anlattı ve tedaviyi reçete etti. Gerekirse bu merkezi aileme ve arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye edeceğim.
Анастасия А.
Kibar özenli personel, şüphesiz profesyonellik, klinikteki atmosfer hakkında hiç konuşmamalısınız! En yüksek seviye 👍
Мария З.
En üst düzeyde bir hizmet, Doktor Ivachev Yevgeny Alexandrovich'e çok teşekkür ederim, Tanrı'dan doktor!!! Büyük harfle!!! Kendi alanında profesyonel! Ivachev Ea'ya defalarca döndüm ve sorunları mükemmel bir şekilde çözmede her zaman yardımcı oldu! Bu kliniği ve uzmanı tavsiye ederim!!!
Кристина Курочкина
12 Aralık 2025
Bir randevuda doktor tüm muayeneleri yaptı ve teşhis koydu. Çok özenli ve özenli bir tutum, büyük bir ekipman seti, hemen bir MRI bile yaptı.
Анна Л.
Muhteşem klinik, çok rahat bir atmosfer. Çok özenli, üst düzey uzmanlar her zaman yardım etmeye hazırdır. Yevgeny Alexandrovich, büyük harfle doktordur, büyükbabamızın görüşünü geri kazanmasına yardım etti, lensi değiştirmek için 2 ameliyat, mümkün olduğunca rahat, muhteşem bir sonuçla. Son derece minnettarlar ❤️ Kendim de sık sık iletişim kuruyorum ve herkese tavsiye ediyorum!
Андрей Б.
Ivachev Yevgeny Alexandrovich ve Ivacheva Olga Timurovna'ya cerrahi teşhis ve cerrahi operasyon (kistin çıkarılması) için büyük teşekkürlerimi sunuyorum.
Татьяна К.
Nikitina Lyubov Olegovna'nın resepsiyonundaydım ve görme kaybından şikayet ediyordum. Harika bir uzman, nazik ve özenli, gözlüklerimi yazdım. Çok kibar personel, güzel klinik! Çok teşekkür ederim!!!!
Дарья
Harika göz merkezi! Güler yüzlü personel ve keyifli bir atmosfer! Doktor Ivachev Yevgeny Alexandrovich, işinin ustasıdır! Danışmayı çok yetkin bir şekilde yaptım, ziyaretten memnun kaldım!
Галина М.
4 Ekim 2025
Duyarlı, yetkin personel. Ailemi getirdim, çok yardımcı oldular. Ivachev Yevgeny Alexandrovich'e çok teşekkür ederim! Çok iyi bir uzman!!! Öneriyorum. Klinikte temizlik ve düzen vardır. Her şey zihinle yapılır. Hastalar için tüm koşullar. Ameliyathane açılıyor. Şehir genelinde fiyatlar makul.
Анаджа Вольфганг
Bu kliniğe teşekkür etmek istiyorum! Personelin desteği için, Yevgeny Alexandrovich'in profesyonelliği için!! Ona geldiğime çok sevindim. Görme geri döndü ve bu benim için çok önemli!!! Çok teşekkür ederim!!! 💖💖💖
Ярослав Пшестилевский
Yevgeny Alexandrovich Ivachev'in resepsiyonundaydık, uzun süredir muayene oluyoruz, tüm aileye uygun. İris göz merkezine başvurmanızı tavsiye ederim
Егор
Cerrah Ivachev Yevgeny Aleksandrovich'e ve İris Göz Merkezi ekibine hastalara ve cerrahın altın ellerine özen gösterdikleri için teşekkür ediyoruz.
Дмитрий
Profesyonel uzmanlarla modern klinik! Doktor doğru randevuyu yaptı. Hastalara karşı nazik tavrınız için teşekkür ederiz! Her şey birinci sınıf!
ocharovanie823
Güzel klinik! Modern ekipmanlar ! Ivachev EA mükemmel bir göz doktoru! Özenli, sakin, tanı ve tedavi planı hakkında her şeyi ayrıntılı olarak anlattı. Şimdi sadece O'na!
Арина Замшилова
Ivachev Yevgeny Alexandrovich'in resepsiyonundaydım. Tüm şikayetleri dinledim, tedavi planladım ve önerilerimi verdim. Bu uzmanı şiddetle tavsiye ederim!
Богомолова М.
Dünyanın en iyi göz kliniği!! Servis personeline ve en iyi doktor Ivachev Yevgeny Alexandrovich'e çok teşekkür ederim!!! Tanrı'dan bir doktor!!!
Максим Л.
Harika klinik! Tüm personel çok kibar ve yardımseverdi ve doktor Ivachev Yevgeny Aleksandrovich gerçek bir profesyoneldi. İzlenimler sadece olumlu kaldı!
Анастасия А.
Çok yetkin bir uzman, işimde profesyonel olan Yevgeny Alexandrovich'e büyük teşekkürlerim var, vizyonuma sadece ona güveniyorum!
светлана дубровина
20 Aralık 2025
Yevgeny Alexandrovich'e çok teşekkür ederim! Görüşün dönüşü ve akrabaları görmenin mutluluğu ve zorlu dünya için! Çalışmaları ve dikkatleri için doktora teşekkür ederim! Evgeny Aleksandrovich işinde profesyonel! Doktor teşekkür ederim!
Елена Четвергова
16 Aralık 2024
Annemle Dr. Ivachev E. A.'nın resepsiyonundaydık, dikkatlice dinledi, cihazlara baktı, tedavi önerdi. Çok yetkin bir doktor, alanında profesyonel. Personel de aynı derecede kibar ve özenli. Kliniği tavsiye ederim.
alexander k.
temiz, ferah, aydınlık. Doktorlar ve kız kardeşler kibar ve özenlidir. ekipman moderndir. öneriyorum.