Хот-догыч

Menü
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Максим Р.
Shawarma ziyaretinden izlenimlerimi paylaşmak istiyorum - "Duraklama". Şavukha sipariş ettim - Sezar. İlk defa ananas ilavesiyle shawarma denedim) İçeri girdim. Shchaurma sadece lezzetli değil, aynı zamanda rahattır: yanınıza alabilirsiniz — asitleşmez veya kurumaz, bu özellikle hareket halindeyken veya hareket halindeyken atıştırmak için değerlidir. Hızlı, lezzetli ve doyurucu bir atıştırmalık yiyebileceğiniz bir yer arıyorsanız — cesurca tavsiye ederim - «Duraklat». Gün boyunca öğle yemeği veya atıştırmalık için harika bir seçenek!
Иван
8 Haziran
Зачётная шавуха лучшая наверное что я пробывал
Валерий М.
Lezzetli shawarma ve limonata var. Şimdiye kadar İtalyan ve Hawaii'yi denemeyi başardım. İtalyanca'yı daha çok beğendim ve fotoğrafta - açıkta Hawaiian'ı da beğendim :) Başka ne önemli: - burası yeterince temiz; - Güler yüzlü hizmet.
Инкогнито 2035
19 Aralık 2025
Son zamanlarda bu kurumu kendim için keşfettim ama tüm arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim. Klasik shawarma'dan başlayarak ilginç dolgularla biten çeşitli menü. Her şeyi bir kerede denemek istiyorum. Çok rahat ve konforlu. Kibar personel. Bu kuruma 5 yıldız veriyorum, çok lezzetli ve pahalı değil. Herkese tavsiye ederim!!!
Кирилл Некрасов
Her zevke uygun çok çeşitli shawarma, mükemmel hizmet. Hızlı bir atıştırmalık için harika bir yer: sulu shawarma, lezzetli etler, taze sebzeler, ölçülü soslar. Hızlı pişiriyorlar, hareket halindeyken yemek yemek uygun. Bazen yağlı ve kalabalıktır, ancak genel olarak lezzetli ve ucuzdur.
Михайлов Максим Андреевич
Shawarma sadece bir bomba! Et, sebze ve sosların lezzetlerinin mükemmel kombinasyonunu gerçekten beğendim, her şey çok güzel bir şekilde uyumlu, köyü aldım ve ülkedeki aynı kebabın ve büyükannemin sebze salatasının tadını gerçekten hissettim
Ангелина Эргардт
Bu yerdeki Shawarma sadece harika! Buraya üçüncü kez geliyorum. Her zaman rustik olanı alıyorum - sıradışı malzemeler ve aynı zamanda ucuz. Ayrıca kurum, ucuz bir fiyata lezzetli limonatalardan memnun kaldı
Сергей Озеров
Çok lezzetli shawarma! Et sulu, iyi прожаренное, soslar ölçü değil kestim tadı. Pide taze, soslar cömert. Hazırlanan hızlı, personel güleryüzlü ve yardımsever. Kesinlikle tekrar uğrayacağım!
Боря
çok lezzetli, temiz ve iyi bir atmosfer . Ürünlerin kalitesi iyi, aynı zamanda odanın kendisinin şık tasarımı. Arkadaşlarımla geldiler ve pişman olmadılar
Дарья ш.
Шаварма çok lezzetli,sulu,patates kızartması! Ve mükemmel bir fiyata 🔥 Oturup yemeklerini burada veya yanınızda. Ayrıca mevcut çok lezzetli limonata Yine de tavsiye ederim!
Lucky1717
Tver'in tam merkezinde harika bir yer, çok lezzetli ve hızlı bir şekilde hazırlanan kurumun kendisi temiz, sıcak günlerde peçeteler ve lavabolar klima tarafından kurtarılıyor
OlegGavrilov
İlk kez buradaydık, shawarma bileşimini isteklerimize göre toplamamıza yardım ettiler. Her şey süper, lezzetli Ben ve çocuğum hoşuma gitti. Öneriyorum
Эльвира Прокофьева
O zamana kadar diğer kurumlarda bulunmayan çok çeşitli yemekler, standart dışı ilginç dolgular. Hoş müzik ve atmosfer. Güler yüzlü çalışanlar)
Юлия Быкова
en iyi ve en lezzetli shawarma gerekenden daha azını haklı çıkaran fiyatlar, böyle bir shawarma için böyle kuruşlar vermemek günahtır, çok lezzetli ve sulu
Мария К.
Vlavashe'nin yeri varken, her şey güzeldi, çok lezzetli bir şaverma, sık sık aldılar, şimdi bu yer görünüşe göre diğer sahiplere gitti ve bu korkunç. Dün 03/21/26 uğradık, çocuğumu götürdüm, hiç kimsenin olmadığı, daha önce her zaman küçük ama sıra olduğu için utanıyordum. Çocuk zehirlendi! Bugün bütün gün kusuyor. Rospotrebnadzor'a başvuracağım. Bu gıcırtıdan uzak durun
софия ганиевская
çok lezzetli shawarma, taze, sulu. personel çok iyi, hızlı ve verimli bir şekilde yapıyorlar. sanitasyona saygı duyulur.tavsiye ediyoruz!!
Максим Братикин
8 Ekim 2025
Korkunç shawarma. Koreli havuçla birlikte aldık. Pide ekmeği karton gibidir, havuçlar hayatımın en lezzetli değil, çok az sebze var, sosla ilgili bir şey yok. Avantajlardan - et fena değil ve iyi miktarlarda hızlı bir şekilde yaptılar, ancak tadı yoksa - bu pek mantıklı değil.
Мария С.
19 Aralık 2025
Mükemmel shaverma, para için iyi bir değer. Her zaman güler yüzlü çalışanlar. Çabuk yapıyorlar.
Максим Пыркин
Tver'deki en iyi shawarma benim üstümden! Herkese tavsiye ederim! Birçok kez daha uğrayacağım! Ivan'a teşekkürler, o işinin ustası!
Даниил Скородумов
Harika bir kafe, şirkette oturabilirsiniz, lezzetli yemekler, hoş bir atmosfer, özellikle shawarma, etli sulu hoşunuza gitti,
Лаура Дракша
2 Kasım 2025
Çok hoş ve atmosferik bir kurum. Fiyatlar hoş, ilahi shawarma. ✨ Personel her zaman güler yüzlü ve yardımseverdir. Bu yeri 10.000 kişilik tavsiye ederim%
Л
Лилия Б.
19 Aralık 2025
Çok güzel bir kurum, personel kibar. Shawarma en lezzetlidir, fiyatlar makul. Kızımızla büyük bir zevkle yürüyoruz ve sadece buraya geleceğiz. PAUZA kuruluşunu tavsiye ederim Çok teşekkür ederim😘
Матвей
18 Aralık 2025
Aldı шаварму köyü ilk olduğunu söyleyebilirim fiyat haklı için standart (330₽) оверпрайс Tadı gibi değildi aslında, orada bulunan yerler daha lezzetli ve daha ucuz! Yarısını yedim ve artık bu saçmalığa boğulmak istemiyorum
сергей чекунов
Aşçı çok hoş bir insan, mükemmel yemek pişiriyor, her şeyi hızlı ve hatta çok lezzetli bir şekilde yaptı, çok fazla yiyecek ve ucuz.
Вадим Зубарев
20 Aralık 2025
Müşteriyle buluşmaya giderler - sadece standardı değil, aynı zamanda alıcının istediği şeyi de yaparlar. Örneğin daha fazla soğan, daha uzun süre tutmak için - birisi dilencileri sever. Ve genel olarak bana geldi - lezzetli. Tekrar söylüyorum.
Макар К.
Çok lezzetli ve hızlı bir şekilde hazırlanıyorlar, Tver'deki en iyi shawarma, malzemeler çok kaliteli ve iyi
daniil s.
Geniş shawarma seçimi Menüdeki birçok farklı konum temiz ve düzenli bir şekilde lezzetli ve hızlıdır
Глеб Антоневич
Atıştırmak için iyi bir menüye ve siparişe ne ekleyeceğinizi ve siparişinizi nasıl daha da lezzetli hale getireceğinizi söyleyen hoş bir personele sahip güzel bir yer.
Л
Лола Исакова
19 Aralık 2025
Güzel yer, kibar personel. Çok lezzetli, her zaman taze ürünler, lezzetli ve sağlıklıdır. Öneriyorum.
Алексей Македон
9 Aralık 2025
Tesadüfen Tver'deydik. Bir şeyler atıştırmaya karar verdik. Harika hizmet, lezzetli shawarma. içten. Size bol şans diliyoruz.
Loginyte
Oturmanın ve lezzetli shawarma yemenin keyifli olduğu bir yer. Personel nazik ve yardımseverdir
Ксюша Сергеева
Rahat, güzel, hızlı servis, güler yüzlü personel, lezzetli
Миля Шевченко
Her zaman olduğu gibi, burada sık sık yemek yediğim harika bir şov! Ayrıca aşçının çok iyi olduğunu da belirtmek isterim.
Даниил Башлаков
Harika bir yer, shawarma yükseklikte. Ve genel olarak rahat bir yer, olumsuzluk hissetmedim, kesinlikle geri döneceğim
Юрий М.
25 Aralık 2025
Tver'de Shawarma'da denediklerinden en lezzetli olanı hoş bir şekilde şaşırdım, şimdi burada sık sık misafir var
Наталья В.
Çok lezzetli ve hızlı shawarma, 2-5 dakika pişirin. Herkese tavsiye ederim
Анна Бухонова
Muhteşem shawarma. GÜLER YÜZLÜ personel! ODA TEMİZ, BU HOŞ BİR SÜRPRİZ OLDU!
Яша Ясафов
Çok lezzetli shawarma, çabuk pişiyor, her şeyi beğendim
Александр П.
Şık shawarma, her şey kurallara göre Uygun fiyatlar ve hızlı hizmet.
Илья Самойлов
2 Kasım 2025
Mükemmel shawarma, ananasla denemenizi tavsiye ederim, her şey lezzetli, kurum temiz ve güzel
Кирилл
Bu yerde çok lezzetli shawarma var. Her zaman taze malzemeler ve lezzetli sos. Personel kibar ve hızlı hizmet veriyor. Buraya tekrar gelmekten memnuniyet duyarım. Herkese denemelerini tavsiye ederim.
максим максаков
İyi bir şaverma, üç kutsal alanda yürürken bir şeyler atıştırmak için koşabilirsiniz.
Helvin
Hoş bir yer, iyi hizmet, lezzetli bir menü, hızlı bir şekilde hazırlanıyorlar, temiz
Николай Вольф
Güzel yer, çok lezzetli yemekler! Güzel müzik. Fiyatlar çok makul!
Луна Начкебия
Harika shawarma! Buraya bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim ve pişman olmadım. Harika shawarma! Buraya bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim ve pişman olmadım.
DARKE
İyi shawarma çok lezzetli shawarma ve iyi güler yüzlü personel
Кирилл Моисеев
Sık sık çok lezzetliyiz. Bütün arkadaşlarım buraya birçok kez gitmekten gerçekten hoşlanıyor. Buradaki yemekler çok lezzetli burada birçok kez shawarma aldık
Кира Желтова
çok lezzetli shawarma, iyi ve kibar shawarma hazırlayan amcayı tavsiye ediyoruz!!!
Иван Голубев
Shawarma büyük, sulu.Şairci naziktir.kuruluş güzelce yapılmış
Мурад
Güzel bir kurum, ilginç bir shawarma seçimi ve ucuz limonata