Мойка Чистый Элемент

Ürün ve servisler
Haberler

Ярослав Антонов
Cesaret yıkama makinesi, self-servis olarak, hep söylediğim gibi) Çocuk ve köpek arasındaki ortak bir çaba yapmak başardık arabadan ahır tekerlekli, yani umut düzgün bir iç görünüm makine çok az vardı. Ama çocuklar ile yıkama yaptım hemen hemen imkansız, çünkü bu onlara ayrı bir teşekkür! Yapılan kuru temizleme koltuk genel şaşırttı, ben böyle седушек hatırlamıyorum, satın alma tarihinden itibaren makine))) Sonuç olarak: Hızlı bir şekilde alıp uygun bir zaman için beni İşlerini yaptık vicdan Hoş bir sürpriz özet çalışmanın maliyeti Değil морочили başını навязанными hizmetleri Ziyarete tavsiye ederim!)
ОтДуши
Peki, fiyat = kalite. Bagajsız kompleks için 2k'mız bir hediyedir. Çünkü hem iç mekanı hem de dışarıdaki arabayı boşanmadan mükemmel bir şekilde yıkamak benim saygımdır! İlk başta, bir Nissan böceği (ki bu kesinlikle griydi) kirli halılarla ve aslında utançla sürdüler. Bize içi parlak bir şekilde parlatılmış beyaz bir araba verdiler. Burada şimdiden 5 yıldız olduğunu düşünüyorum. Sonra Çin Şakasını (dargo) sürdüler ve içindeki, içindeki parlaklığa kadar yıkandılar. Nissan kompleksi + bagajı 2300 ruble, bagajı 2000 ruble olmadan dargo çıktı. pahalı değil. Nissan'da 3 hafta sürüyoruz ama kabinin içinde toz parçası bile yok. Dargo sadece parlıyor. Girişte bir delik açtılar. Şimdi normal (Nissan'ın üzerinden geçmesine ve kir kalmamasına rağmen). Genel olarak, çocuklara tavsiye ederim. Teşekkürler. Tekrar geleceğiz^^
Денис Мамцев
14 Aralık 2025
Bölgedeki en iyi yıkama, sıra yok, ama bunun nedeni erkeklerin iyi yıkamadığı için değil, herkes bunu bilmediği için. Personel beş puan, fiyatlar beş puan, yıkama hızı beş puan. Bekleme alanı var, kahve içebilirsiniz, bekleme odasına hala televizyon koyarsanız harika olur, iki kutu var, dört yıkayıcı çalışıyor,
Павел С.
4 Haziran
Biraz şüphecilikle sürdüm - bir şekilde o zamana kadar şansım yoktu, ama hoş bir şekilde şaşırdım: cana yakın, arkadaş canlısı ve yardımsever, arabaya satın aldığımdan beri görmediğim manzarayı geri verdiler - her şey temizlendi, temizlendi ve dışarısı cilalandı. Bu önemlidir, derhal kayıtları olmadan bir hafta öncesinde, vb Adamlara teşekkür ederim, kia sorento 2
Тимофей Терехов
Çocuklar çabucak başardılar Arabaları iyice yıkadık, denediklerini görebiliyoruz Oturup kahve içebileceğiniz rahat bir bekleme odası Usta Kiril'e özel teşekkürler Zamanla, beyan edilenden daha hızlı karşılandılar Fiyatlar, sağladıkları hizmet seviyesi için oldukça uygun)
Настя LaPort
1 Haziran
Arabamızdan "kirli" şeker yapan adamlara minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Hatta birkaç yıldır örme iç mekana bu kadar verdiğimiz için biraz vicdan azabı vardı... köpek kılı, pençelerinden kir... sık sık rustik bölgelerdeyiz, bu yüzden bizim durumumuzda salonu iki kez kirletiyoruz, ama çocuklar bir patlama ile başa çıktılar!
Stasy Dickinson
Harika yıkama! Olumlu olan adamlar) Pahalı değiller ve yüksek kalitede yıkıyorlar. Beklemek için bir oda var - çok temiz!Kuyruklar katlanılabilir çünkü hızlı çalışıyorlar! Sadece onlara gitmeye başladı. Çalışma takvimi 9'dan 21'e (Yakartlarda belirtilenle aynı değil)
Наталья Серегина
Sadece buraya yıkanmaya geliyorum))). Beş yıl içinde yer yerli oldu! Kalite mükemmel, fiyatlar hediye, gayretli çocuklar, canlı kuyruk, maksimum 20 dakika bekleme. Bölgede harika, en iyi yeri yarattığı için Müdür Arslanhan'a teşekkür ederiz!!! Evet, herkesin onu bilmemesi iyi bir şey.😁
мария мария
Süper! Çocuklar iç mekanın temizliğinde çok yardımcı oldular. Çocuk yolculukta @@val arabasına takılıyor. Kendimiz temizlemeye çalıştılar ama daha da kötüsünü yaptılar. Geri döndüğümde incelemelere göre seçtim. Çocuklara çok minnettarım!!! Genel olarak herkes süper yaptı, hiç hatırlatma yok: koku yok, leke yok! Salon, ne kadar yeni! Şimdi sadece sizeЦены Fiyatlar yeterli, kalite süper
В
влад новгород
17 Aralık 2025
Merhaba! Bu lavabonun çalışanlarına özel teşekkür etmek istiyorum. Çok kirli bir arabayla geldim, çocuklar bunun çok kirli olmasına bile şaşırdılar ama bu onları korkutmadı! Yapılan işten kesinlikle çok memnun kaldım, tekrar geleceğim, fiyatı diğerlerinden çok daha hoş yıkama Çalışmanız için çok teşekkür ederim!
Александр
Bence oldukça vasat bir yıkama işi. Yaban turpu ona nasıl girileceğini biliyor, çünkü bazı garajlarda. Yol tarafında işaret yok. Giriş sezgiyle yapılır. Çukurlar, su birikintileri - her şey orada. Kötü yıkarlar, kimyadan boşanmalar kalır. Kimyanın kendisi de öyle :). Bence de pahalı. Beğenmedim. Tavsiyede bulunmayacağım.
Boris U.
Hızlı bir şekilde yıkandılar ve kaliteli ve ucuz bir şekilde yıkandılar. Her şey parlıyor. Yakınlarda hala iyi bir araba servisi ve lastik servisi var
sergey
Güzel bir yer. Beyler aferin, hızlı ve temiz yıkıyorlar. Çok yetkin bir uzman olan Kirill'e özel teşekkürler. Her şeyi hızlı, verimli ve çok dikkatli bir şekilde yapar. Tekrar teşekkürler!
Виталий Федоров
10 Aralık 2024
Yıkama elbette garaj tipindedir, ancak personelin insan yaklaşımından çok memnun kaldım. Evet ve araba mükemmel bir şekilde yıkandı. Çevrimiçi olarak kaydoldum ve siparişin paspasları içermediğini ve gövdeyi silmediğini anlamadım. Fazladan ödeme yapmayı teklif ettim ama reddettiler. Aynı zamanda her şeyi yaptılar. Hoş.
Алексей Колчинский
6 Temmuz 2025
Evin yanında harika bir lavabo Sadece buraya gidiyorum İyi, yardımsever adamlar işe yarar. İyi yapıyorlar ve duvarlar harika fotoğraflar için en iyisidir))
Денис Неденис
24 Kasım 2025
Artılardan: iyice yıkandılar, sorularım yok. Eksilerden: Bir sedanın gövdesini (golf sınıfı) paspassız yıkamak, iç mekanı silmek vb. İçin 1000 ruble aşırıya kaçıyor. Onlarla tartışmadım bile, sadece parasını ödedim ve ayrıldım. Hizmetlerin yerine getirilmesi nedeniyle çok yüksek olabileceğinden, süreç başlamadan önce fiyatları öğrenin.
Ника Иванина
Lavabonun verimliliği ve kalitesi için çocuklara çok teşekkür ederim! Yandex üzerinden kaydoldum, zamanında geldim, her şey hızlı ve net bir şekilde. Kesinlikle size döneceğim!
Мурад Мирземагомедов
13 Mart 2025
Hizmete hoş bir şekilde şaşırdım. Çocuklar büyük aferin. Çok hızlı ve verimli bir şekilde yıkandık, ayrıca çay kahvesi ve iyi ilişkiler için bir bekleme odası var
Татьяна К.
11 Eylül 2025
Süper yıkama, hızlı, verimli, cana yakın ve güler yüzlü çalışanlar, Yandex uygulaması aracılığıyla çok uygun çevrimiçi kayıt.Doldurmalar. Harika iş için çok teşekkür ederim!
Баходурходжа Муртазоев
Süper personel. Her zaman dost canlısıdırlar. Hizmet birinci sınıftır. Hızlı ve verimli bir şekilde. Çay kahve içecekleri. Genel olarak, izlenim mükemmel. Size başarılar dilerim çocuklar.
Юрич Наумов
Fiyat-kalite oranı açısından harika bir yer. Çabuk, verimli bir şekilde yıkarlar. Akşamları kuyruk hemen hemen hiç yok.
Алексей А.
Genel olarak norm, fiyat etiketi gidecek. Ancak camları temizledikten sonra kapı panellerini sıçramadan silin, aynı şeyi her yerde yaparlar. Ve bir an daha, her şeyi süpürdüler, peki, vakumlarken kirli topağı pedaldan çıkarın. Evet ve şimdi kompleks yapıldığında pedallar her yerde siliniyor gibi görünüyor, böylece kir onlardan hemen temiz paspasa uçmuyor. Küçük şeyler gibi, ama... Ve halıdaki klipsin için teşekkürler, üzgünüm uymadım Not: Sizde olmadığını düşündüğünüze göre, çektiğiniz fotoğrafı sizinkine ekleyeceğim. Ve sürekli değerlendirmenin eksi noktası "bizde yok /böyle olamaz /biz değiliz. Hataları nasıl kabul edeceğinizi bilin
Илья М
14 Aralık 2025
Lavaboya korkunç bir giriş yolu. Sadece çukurlar ve çukurlar. Doğal olarak su birikintileri ve kir. Ve genel olarak karanlık, kötü bir yer, bir çeşit getto. Arabanızı orada yıkamanın anlamı var, dışarı çıkıp hemen çamura giriyorsunuz. Sitede bir fiyat var, başka bir fiyata geliyorsunuz
Артем Набухотный
19 Haziran 2025
Saat 12: 30'daki kayıttan geldim, insanlar beklediklerini söylediler işlerini yapacaklar ve yıkanacaklar, ben 30 dakika beklemeyi kabul ettim ve sonra bir yoldaş gelip kaydın iptal edildiğini söylüyor yeniden kayıt ol. Ve en yakın kayıt bir saat daha sonra. Soru şu o zaman kayıt ne oluyor? Onları bir daha kategorik olarak ziyaret etmeyeceğim. Boşta harcanan zaman araba kirli kaldı, planlar bozuldu
Виталий
Arabamı burada haftada bir kez, genellikle iki fazlı bir yıkamada, bazen köpükle ekspres olarak yıkıyorum. Çamur lekesi yok, her şey temiz. Fiyat piyasanın altında. Her şey yolunda.
Милена Воинцева
25 Eylül 2025
Güzel yıkama, arabayı hızlı ve iyice yıkadık. İçeceklerle dolu bir bekleme odasının varlığından memnun kaldım. Personel özenli. Memnun kaldım
Расул Алиев
Mükemmel yıkama, niteliksel olarak her şeyden çok memnunum tavsiye ederim, yıkama yöneticisine özel teşekkürler Cyril çok kibar ve anlayışlı
Артём Лытко
4 Aralık 2025
Harika bir araba yıkama, personel kibar, profesyonel çalışıyor, işlerini 100'ün tamamında biliyorlar. Bir dinlenme alanı var, oto kimyası çok havalı
александр чернов
Mükemmel personel. Derhal yıkandılar. Bonus torpidoyu parlattı. Aferin beyler.
Илья В.
6 Aralık 2025
Harika bir yıkama. Duyarlı çalışanlar, araba hızlı ve verimli bir şekilde temizlendi. Sonuçtan memnun kaldım. Teşekkür ederiz!
Анна
26 Haziran 2025
Perovo'daki en hızlı yüksek kaliteli yıkama - aferin çocuklar araba temiz, memnunum) sadece buraya biniyorum
михаил Жуков
800 ruble için su ve köpükle küfrettiler ve silmediler bile. Neden mümkün olduğunca yıkandıkları sorusuna cevap verdiklerinde, iki fazlı bir yıkama sipariş etmek gerekiyordu. Rüzgar için zaman ve para. Aklı başında olmayan insanlar
Дмитрий Б.
25 Eylül 2025
Geçenlerde bu adamların yıkama hizmetlerini kullandım. İşin kalitesi için büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Şimdi arabayı sadece siz yıkayacağım.
Данила Константинов
24 Temmuz 2025
Harika araba yıkama! Küçük bir bekleme odası var, hızlı ve ucuz bir şekilde yıkıyorlar.
İ
İsimsiz yorum
23 Ekim 2024
Качество мойки на высоте, делают внимательно, аккуратно, промывают все труднодоступные места, салон обрабатывают хорошей полиролью. Очень приятный аромат, так и хочется сидеть в авто.
Артур К.
12 Mayıs 2024
Единственная хорошая мойка на районе, мойщики хорошо моют машины, всегда есть в наличии вся необходимая химия, прошлым летом делал химчистку салона по деньгам и по качеству все супер, ждем потепления чтоб так же освежить салон и помыть моторный отсек. Мойка супер!!!! Ребята молодцы!!!! Так держать!!!!
Алекс Кросс
Harika bir lavabo, sadık çalışanlar, yüksek kalitede yıkarlar ve en önemlisi pahalı değildir. 5/5. Öneriyorum.
Сергей
16 Şubat 2024
Не мыл машину 3 месяца, предложили комплексную мойку. Моют плохо, но и цена не большая. Наверно цена = качество, но меня это качество не устроило. Мыл машину в более плохих местах и качество было лучше. Разводы на стёклах, помыли машину плохо, сказали что я редко мою по этому такой результат. Я на следующий день поехал в другое место ради интереса и у них проблем не составило помыть хорошо машину. При этом мойка была в гаражах, заезжать не удобно, за то моют хорошо и цена чуть дешевле(но цена не главное, главное результат). Могу предположить что эта мойка рассчитана на споласкивания чистой машины.
Наталья Яворская
29 Mayıs 2024
Самая лучшая мойка, езжу сюда постоянно уже два года, ребята молодцы все быстро чисто и с душой, по нашим нынешним ценникам здесь самая комфортная цена, и главное качественно! Тачка будет как новая! вот как отлично работвют на этой мойке!!!! Всем рекомендую!!!!
Дмитрий Уткин
31 Ocak 2025
Süper yıkama kayıtlara göre çalışıyor Zamanında geldim arabayı mükemmel bir şekilde yıkadık iş için çok teşekkür ederim.
Pavel L.
8 Mayıs 2025
Harika araba yıkama. Kibar ve tembel olmayan personel. İyi ve ucuza yıkarlar. Yıkama şefinin kendisi sürece katılır. Tavsiye ediyorum!
Ирина
23 Mart 2025
Perovo'daki en uygun yıkama! 👌 Hızlı, temiz, verimli! Bolluk ve sadece pozitif enerjilerin adamları için! 🌞
Vadim Sonn
6 Mayıs 2024
Тот случай когда после мойки нужно побрызгать омывающей жидкостью на лобовое стекло, чтоб убрать разводы, потом протереть зеркала. Через 20мин, когда машина обсохла стали видны разводы и пятна где не потерли. Обошлось всё в 500₽. Из плюсов - мыли всего 15-20мин
Евгений Тренд
5 Mart 2025
Yandex üzerinden yakıt ikmali için kaydoldum, tabela yok ama navigatörde. Çabuk iyice yıkandılar.
ФУРГОН МСК
23 Eylül 2024
Отличная мойка ! Быстро и не дорого . Регулярно посещаю данную автомойка . Из минусов территория в огромных лужах и ямах, трудно выехать и не испачкать колеса
Олег В.
21 Kasım 2025
Çok güzel yıkama . Neredeyse hiç sıra olmadığında, bu nedenle hızlı ve verimli bir şekilde yıkandıkları için. Öneriyorum.
Aigubov77
15 Haziran 2025
Bölgedeki tek normal yıkama, fiyatlar yeterli, yıkamanın kalitesi iyi, çocuklar işlerini biliyorlar.
Максим Плесовских
3 Aralık 2024
Kaba personel. Kayıttan geldim, beklediklerini söylediler, 10 dakika sonra ne kadar beklediklerini sordular, ne kadar beklediklerini söylediler ve beklediklerini söylediler. Lavabonun kendisinde kirli, zemin parçalanıyor, önceki arabadaki kir hiçbir yere yıkanmıyor, karanlık (karanlıkta arabanızı yıkayabileceğiniz gibi), ekipman eski ve yıpranmış
Илья Л.
4 Mart 2024
Всех приветствую. Странная мойка, 2 бокса открыты, берут двух таксистов и моют их 40 минут Карл!!! Я был третьим, не смог помыться, прождал в очереди больше часа, плюнул и уехал. Непонятно, что с машинами такси можно делать столько времени. За 20 лет впервые вижу такой сервис. Да, мойка 500+ рублей. Лично жалко своего времени, помылся рядом за 800 и не парился. Крайне не рекомендую. Рекомендации: поднимите немного цену, увеличьте поток работы и окУпите себя в двойне + избежите негативных отзывов.
сахил алиев
6 Mayıs 2024
Заезжаю стабильно 1-2 раза в неделю. Хорошие демократические цены за мойку, а сами мойщики качественно выполняют свою работу. Время ожидания в среднем от 15 до 30 минут в зависимости от работы и степени загрязнения.