Студия реконструкции волос Алены Виниченко

Ürün ve servisler

Юлия Суворова
Alena işinde gerçek bir profesyonel, korkularımı yatıştırdı, kötü deneyimlerden sonra iyi bir bakım önerdi, işi hızlı ve kaliteli bir şekilde yaptı, uzun ve güzel saçların uzamasına yardım etti Stüdyoda olmak çok rahat, hafif ve rahat bir atmosfer. Güzel saçlar için sadece Alena'ya!😍
София Рысева
Harika stüdyo.İşlemden sonra saçlar pürüzsüz, parlak ve gözle görülür şekilde daha bakımlı hale geldi. Kabarıklık kayboldu, döşeme artık çok daha az zaman alıyor.Alena prosedür hakkında ayrıntılı bilgi verdi ve bakım önerileri verdi.Stüdyonun kendisinde temiz, rahat, hoş bir atmosfer var, profesyonel bir yaklaşım hissediliyor.Sonuç iyi duruyor, saçlar canlı ve sağlıklı görünüyor. İzlenimler sadece olumlu,bu stüdyoyu şiddetle tavsiye ediyorum
Полина Воронова
usta Alenka, büyücü, atmosferik stüdyo, konfor + ortamı. saçlar parlıyor, ruh hali süper. 🥰 Saçla çok dikkatli, özenle çalışır, saçlar canlıdır. Sadece harika bir usta! Böylesine harika bir usta bulduğuma çok sevindim!!!! Ne yaptığını içtenlikle seven bir ustayla nadiren karşılaşırsınız! herkese tavsiye ederim. ❤️
Анастасия Моржова
Harika çalışması için usta Alena'ya kalbimden teşekkür etmek istiyorum! Uzun bir süre yaramaz, kabarık saçlarla acı çektim — hiçbir maske ve sprey işe yaramadı. Arkadaşım Alena'da keratin düzeltmesi yapılmasını tavsiye etti ve bu 3 yıldır bana yardımcı olan gerçek bir kurtuluş oldu Zaten danışma aşamasında, Alena prosedür hakkında ayrıntılı olarak konuştu, hangi etkinin beklenebileceğini açıkladı, tüm isteklerimi ve saçımın özelliklerini dikkate aldı. Prosedürün kendisi rahattı: usta dikkatli ve dikkatli çalıştı, her zaman benim için uygun olup olmadığını netleştirdi. Sonuç tüm beklentileri aştı: Saçlar tamamen pürüzsüz, parlak ve yönetilebilir hale geldi. Aynı zamanda, «sıkışmış» görünmüyorlar — doğal hacim ve hafiflik korunuyor. İşlemden sonraki üçüncü ayda saçlarım salondan yeni çıkmış gibi görünüyor! Ayrı ayrı stüdyodaki atmosferi not etmek istiyorum: temiz, rahat, hoş müzik çalıyor - zaman fark edilmeden geçti. Alena'yı arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye edeceğim ve bir sonraki prosedür için kendim ona döneceğim. Çok teşekkür ederim!
Дарья Лазарева
Alena'ya ilk kez 2024 yılında yanmış sarışın ve perma ile ulaştım. Saçın durumu arzulanan çok şey bıraktı. Alena, işinde bir profesyonel olarak bir mucize yarattı - saçlarımı hayata döndürdü! Ve şimdi 2026 yılı avluda ve ben hala Alena ile, güzel saçlı ve hayal edebileceğim uzun bir saçla! Çok teşekkür ederim
Дарья Царева
Harika bir keratin ustası! 3 yıldır onun için prosedürler yapıyorum — bu süre zarfında saçları çok daha uzun ve daha sağlıklı hale geldi. Eskiden sürekli karışıp ayrıldılar ve keratinden sonra pürüzsüz ve parlaktılar. Bu özenle uzunluğu uzatmanın mümkün olduğu için özellikle mutluyum. Her şeyi çok beğendim, sonuç iyi gidiyor. Bu ustayı şiddetle tavsiye ederim!
Вера Б
Profesyonellik için usta Alena'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Kuru, kırılgan ve asi saçlarla geldim ve işlemden sonra dönüştüler: pürüzsüz, dokunulamayacak kadar yumuşak, parlak ve kolay şekillendirildiler. Ustanın yaklaşımı özellikle memnun oldu — istenen sonucun dikkatli bir şekilde tartışılması, hassas çalışma ve saçlarıma uygun ürünlerin seçimi. Prosedür rahat ve kolaydı. Alena evde bakımı ayrıntılı olarak açıkladı, değerli tavsiyeler verdi. Sonuçtan çok memnunum ve bu uzmanı kaliteye ve bireysel yaklaşıma değer veren herkese memnuniyetle tavsiye ediyorum. Çok teşekkür ederim!
Элина Михеева
Keratin ve soğukta zaten birçok kez iyileşmiştim. Alena işinde profesyonel, hizmet en üst düzeyde, her zaman çay, kahve veya su sunacak! Tüm prosedürlerden sonra saçlar şıktır ve etkisi uzun süre devam eder. Hoş bir şirkette harika zaman geçirmek ve sonunda muhteşem saçlar elde etmek istiyorsanız - kesinlikle buradasınız!
Катя Белова
Ualena'nın keratin doğrultma prosedüründeydim! Sadece memnun oldum! Saçlar reklamlarda olduğu gibi yumuşak, parlak ve düzleşti. Muhteşem saçlar için çok teşekkür ederim! Çok yetkin ve kibar bir usta. Her ipliği dikkatlice çalıştım, işlemden sonra bakım hakkında ayrıntılı bilgi verdim. İş verimli bir şekilde yapıldı, saçlar canlı ve beslendi. Tavsiye ederim!
Анастасия Можаева
Bir hafta önce keratin yaptım ve reklamdaki gibi saçları çok sevindim - pürüzsüz, ipeksi, parlak gerçekçi değil. Eskiden ütüyle düzeltmek için 30 dakika harcardım, şimdi saç kurutma makinesiyle 10 dakika kurutuyorum ve mükemmel bir şekilde uzanıyorlar. Özellikle yağışlı havalarda bile kabarmamalarına sevindim. Kuru ve gözenekli saçlarım sağlıklı bir tuvale dönüştü. Usta Alena, işinde profesyonel👍Çok olumlu ve sosyal bir kız, saçlarına nasıl düzgün bakılacağını anlattı, şampuan ve termal koruma aldı.Kesinlikle tekrarlayacağım
Дарья Гречко
Usta Alena'nın müşterisiydi. İş profesyonelce ve verimli bir şekilde yapıldı. İşlem sırasında, genellikle keratin düzeltmesinde olduğu gibi rahatsızlık olmadı. Masler hoş bir kız, tatlı bir şekilde sohbet ettik, çay içtik ve ben de güzel saçlarla ayrıldım. Saçınızı kime emanet edeceğinizi bilmiyorsanız, size usta Alena'yı şiddetle tavsiye ederim
Юлия М.
sonuç yüzünde görülebilir) ikinci fotoğraf tam anlamıyla birlikte geldiğim şeydir) ve ilki bir yıl sonra prosedürleri ziyaret ederek ve buna göre seçilen evde bakımla
татьяна егорова
Uzun zamandır keratin ustamı arıyordum ve sonunda buldum, saçlarım ince ve onlarla ortak bir dil buldu, Alena istediğini yapacak, en önemli şey ona ses vermek, görmek istediğin şey, sarışınsanız, o zaman Alena'ya giden doğrudan yolunuz, tavsiye ederim!))
Дарья Степанова
Muhteşem keratin düzeltmesi için Alena'ya minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. İşlemden sonra saçların incelip cansız hale geleceğinden çok endişelendim, ancak Alena saç tipime göre kompozisyonu seçti. Saçlar parlıyor, güneşte parlıyor, itaatkar ve ipeksi hale geldi.. Sabrınız ve kaliteli çalışmanız için teşekkür ederiz! Herkese sadece Alena gibi kanıtlanmış ustalarla iletişime geçmelerini tavsiye ederim ❤️
Светлана М.
Alena'ya ilk kez eğitim verirken modellik yapıyordum. O zamandan beri stüdyosunu ziyaret etmeye başladım - hatta başka bir şehirden geliyorum) Alena mükemmel bir ustadır, çok hızlı ama verimli çalışır. Saçlar çok bakımlı ve sağlıklı görünüyor Stüdyoda yumuşak terlikler, battaniyeler, kahve/çay/su bulunmaktadır Sizinle çalışan iyi bir usta olmasının yanı sıra, o da hoş bir muhataptır) Bu stüdyoyu kesinlikle tavsiye ederim!
Оля Кукланова
Teşekkür etmek istiyorum, Alena'ya. Ondan eğitim aldım, bu sadece harika ve nitelikli bir usta. İki günde bir saç rekonstrüksiyonu ustası için bilmeniz gereken her şeyi öğretir. Ayrıca, ilk saniyelerden itibaren ortak bir dil bulabileceğiniz harika bir insan. Eğer eğitime giderseniz, o zaman sadece ona gidersiniz
Анна Полякова
Alena en güzel usta ve öğretmendir! İşin kalitesi 💯! 2024 yılında ilk kez onu ziyaret ettim ve pişman olmadım Usta gerçek bir profesyoneldir, her şeyi dikkatli bir şekilde yaptım, isteklerini dikkatlice dinledim ve değerli bakım tavsiyeleri verdim. Tavsiye ederim !
Алёна е.
Ziyaretten sadece olumlu izlenimler kaldı. 🤍 Alena sadece üst düzey bir uzman değil, aynı zamanda hoş bir insandır. Prosedür kolay ve rahattı. Özellikle faydalı bakım tavsiyeleri aldığım için minnettarım. Teşekkür ederiz! Biraz sonra bu stüdyoda kesinlikle eğitimimi geçeceğim
Валерия Н.
Alena'nın kalemlerinin sadece altın olduğunu söylemek istiyorum Saçlar çok daha uzun, daha yoğun ve daha besleyici hale geldi Çalışman için çok teşekkür ederim❤️☺️ Öneriyorum
Yulia220646
Çok mutluyum, sonuç tüm beklentilerimi karşıladı, işimin ustası bir adam ve kesinlikle sonraki prosedürlere sadece onun için gideceğim. Harika işleriniz için çok teşekkür ederim! Peri Alena'ya dönmenizi şiddetle tavsiye ederim!!!🫶
No Name
Kendi alanında profesyonel ve sadece değil.. iş yapabileceğiniz ve keyifli vakit geçirebileceğiniz biri. Prosedüre ilk defa gelmiyorum. Hem keratin hem de botoks yaptılar.
Алена Р.
Harika sonuç. Rahat koltuklar. Her şey kahve, çay, şeker var. Alain'in güzel ve misafirperver ustası. Prosedür başarılı oldu, saçlar ipek gibi. Kalbim ♥️
Цыплакова Милана
prosedürde Alena'da keratin vardı çok memnun, o kendi alanında profesyonel pek çok yararlı bilgi, dikkat çekmeden kalmadı hiç pişman olmadım
Екатерина Татаева
Alena'ya ilk ve son kez gitmiyorum. İşinin ustası her zaman her şeyi söyleyecek, gösterecek, doğru bakımı seçecek. İşlemlerden sonraki saçlar sadece ilahi.
Марич Уст
Harika çalışması için Alena'ya teşekkür ederim! Profesyonel, büyücü) İşi güzelce yaptı, nazik olumlu. Eve mutlu ve neşeli, parlak saçlarla gittim) çok tavsiye ederim!
Диана О.
Alain-ustası, hassas, özenli bir ilişki, müşteriye проконсультировала hakkında yaklaşan bir yordam(Keratin). Daha fazla saç bakımı önerdim. Bu ustayı tavsiye ederim!
Мария П.
Keratin için Alena'ya teşekkürler, saçlar pürüzsüz, düz.Alena ayrıca bakım için önerilerde bulundu, işinin ustasını hemen görebilirsiniz
Ирина Г.
Mükemmel hizmet, harika iş, mükemmel sonuç! Usta Alena'ya kaliteli çalışmam ve saçlarımın güzelliği için çok teşekkür ederim) Saçlar hem görünüşte hem de dokunuşta farklı yönlere yapışan kuru saman gibiydi. Keratin düzleştirmeyi yaptılar, saçlar canlandı))) sanki benimki değilmiş gibi - yumuşak, nazik, dokunmak istiyorum)) canlı ve parlak!!! Usta saçlarıyla çok dikkatli çalışıyor, küçük şeylere dikkat ediyor, tüm yönleriyle tavsiyelerde bulundu, bakım ve sonucu korumak için önerilerde bulundu) Ve ayrıca çok hoş bir şekilde kapıdan çay-kahve teklif ettiler, kızıma çay içtiler, şekerle beslendiler, teşekkür ederim!))))) Alena, beni tekrar bekle, seni sürekli ziyaret etmeyi planlıyorum))
Женя Хвостова
Mükemmel usta. Keratinden sonra saçlar çok daha iyi hale geldi, saçlarımın bu tamirciye gitmesine çok sevindim, işten memnunum!
Евгения Д.
Stüdyonun açılışından Alena'ya gidiyorum! Kendime daha önce düşünemediğim saçlarımı uzattım Волос Kıllılar «teşekkür ederim» diyorвсемherkese tavsiye ederim!!
Оксана Корякина
23 Temmuz 2024
Была у Алены на процедуре холодное восстановление волос .Эффект от процедуры очень понравился, волосы гладкие , блестящие , хорошо расчесываются (блондинки поймут😅).Сама мастер позитивная, общительная, рассказала как правильно ухаживать за волосами и подобрать уход для волос .Рекомендую мастера
Екатерина Сафронова
Harika personel, rahat atmosfer, mükemmel usta, mükemmel hizmet, yapılan prosedürün sonucundan çok memnunum, tavsiye ederim!!!
Анастасия Пап
İşinin ustası, işini mükemmel bir şekilde yapıyor, işlemden sonra saçları muhteşem. Çok nazik ve sosyal❤️🌹
Татьяна Бабаева
11 Temmuz 2024
Мастер, Алёна очень добросовестно подошла к моим волосам.. Они были очень тусклые и поврежденеые волосы, но этими волшебными ручками она вернула моим волосам новую жизнь.👏 Умничка профессионал своего дела.💯 Всем рекомендую не пожалеете.. 👍👍
Юлия Г.
11 Temmuz 2024
Пишу отзыв спустя 2 недели Очень рекомендую , провели ознакомительную беседу перед процедурой. Процедура была супер, получила массу удовольствия🥰 позже посоветовали уход , сейчас кайфую от результата волосы гладкие выглядят живыми, проблемам с укладкой пропала что для меня было очень важно так как сейчас лето и волосы пересушенные и путаются , а теперь проблемам решена💕 спасибо огромное за чудесное время проведенное в потрясающей компании профессионала и знатока своего дела🥰🥰🥰
Яна .
Usta Alena'ya çabası ve işe tam enerji yatırımı için çok teşekkür ederim, çok rahat ve rahat!!!
Пользователь Б.
Usta ve öğretmen Alena sadece üst sınıftır😍 O kadar bu alana dalmış ki, ne yaptığını o kadar çok seviyor ki, sadece kelimeler yok!! Onu usta, özellikle öğretmen olarak seçtiğim için hiç pişman olmadım! O kadar büyük bir bilgi bagajıyla beni güzellik alanına salıverdi ki, deneyime sahip diğer ustaların Alena'nın bana verdiklerinin en az yarısını bildiğinden şüpheliyim ki, Çok sorumlu, kibar ve havalı küçük adam, Usta ve Öğretmen büyük harfle!🫶🏻
марина пирогова
Saçlarım için usta Alena'ya teşekkür ederim! Sadece muhteşem bir sonuç, pürüzsüz, yönetilebilir saçlar, ayrıca sonunda keratin sayesinde uzunluğu uzattım. Saçlar kırılmayı bıraktı! Ayrıca salonda çok rahat, çay, kahve ve tatlılar var).
Саша Гаврилова
11 Ağustos 2024
Была впервые у Алены, по чистой случайности выиграла ее процедуры в конкурсе. Сказать, что я счастлива, это ничего не сказать!!! Волосы идеальные, мягкие, блестящие Получило очень много комплиментов от знакомых! Могу сказать с полной уверенностью, Алена, МАСТЕР СВОЕГО ДЕЛА.
Екатерина Лопатинская
11 Ağustos 2024
Хочу сказать спасибо мастеру Алене за прекрасные шикарные мои волосы, я в таком восторге 😍😍😍 Как же я счастлива что попала именно к тебе💜 прекрасному мастеру своего дела, Волосы просто нереально шикарные Помыла волосы новым шампунем просто балдеж какие они прямые и блестящие вкусно пахнут 😊😇очень очень счастлива , Просто не передать словами спасибо спасибо спасибо большое 🥰
Мария М.
11 Temmuz 2024
Была впервые у Алены на процедуре кератиновое выпрямление . Алена отличный мастер, на мою очень кудрявую голову подобрала правильный состав, что мои волосы стали невесомыми , прямыми. Как человек, Алена просто замечательная. Всем рекомендую. Так же подобрала мне правильный уход. Алена , умничка, так держать 😍
Полина
Harika bir yer ve saç rekonstrüksiyonunun en iyi ustası - Alena
Мария Б.
Usta Alena-tüm ustalara usta!!!✨ Sayısız boyamadan, sarışından ve diğer her şeyden sonra saçımı kurtardım Saçınızın gerçekten güzel, sağlıklı ve bakımlı olmasını istiyorsanız -bu onun içindir
Виктория Андреевна
11 Temmuz 2024
Мастер выполняет свою работу качественно и профессионально. Всю информацию рассказывает, а так же создаёт уютную обстановку.
Светлана Чистякова
Prosedürü çok beğendim Rahat, kibar bir usta ve konuklara karşı özenli Beş ⭐️🤩
Анастасия
güzel iş ve usta öncesi ve sonrası görebilirsiniz kendilerini
Ксюша Абрамова
Yeri, prosedürü, atmosferi o kadar çok beğendim ki tadilat ustasını öğrendim ve kaldım
Алина Т.
Güzel ve rahat bir stüdyo. Alena, işinin gerçek bir ustasıdır! 👍
Карина Багирова
mükemmel usta, kaliteli malzemeler, mükemmel sonuç, harika hizmet, 100/10✨
Ксения Семенова
Alena, çok havalı usta, ilk keratinden beri aşk !!!