Cabo da Roca

Elina
12 Aralık 2025
Hareketli Lizbon'dan çarpıcı ve rahat Cascais'e kaçabilir, sahilde şımartılabilir, dar sokaklarda yürüyebilir ve oyuncak bebek evlerine hayran kalabilirsiniz ve oradan saat öncesi otobüse atlayıp Roca Burnu'na gidebilirsiniz) yer çok güzel. Rüzgarlı - harika bir stil garantilidir Çok sayıda turist var, ancak zen'i okyanusun gücünden ve güzel gezegenimizin ihtişamından tırmanacak ve yakalayacak yerler var. Anı tam olarak yakalamak için yanınıza bir şişe Verde şarabı getirin)
Anton Grafov
28 Şubat 2025
Cape Roca sadece Avrupa'nın en batı noktası değil, aynı zamanda derin bir izlenim bırakan inanılmaz derecede pitoresk bir yerdir. Burada, uçurumun üzerinde, kayalıklar azgın Atlantik Okyanusu ile buluşarak doğanın gücünün eşsiz bir atmosferini yaratıyor. Kayanın kenarında duran görkemli deniz feneri, mekana daha da fazla drama katıyor ve denize giden sonsuz yolu simgeliyor. Burundan açılan manzaralar özellikle etkileyicidir - hem ruhu hem de güzelliği açısından nefes kesicidir. Kayalar, okyanus ve gökyüzü o kadar uçsuz bucaksız bir his yaratıyor ki, kelimenin tam anlamıyla kendinizi dünyanın sınırında hissediyorsunuz. Cape Roca, doğanın gücünü hissetmek ve muhteşem manzaranın tadını çıkarmak isteyen inzivaya çekilmek isteyenler için mükemmel bir yerdir. Burası sadece haritada bir nokta değil, dünyanın hafızasında silinmez bir iz bırakan gerçekten özel bir köşesi.
К
Константин Бутымов
4 Ocak 2025
Gücün yeri!Elementlerin gücünün hissedildiği bir yer!Deniz fenerinden sağa gitmenizi tavsiye ederim, oraya giden birçok yol var, deniz fenerinin yanında olduğu gibi turist kalabalığı yok, ancak parlak yeşillikler arasında, 140 metre yüksekliğindeki kıyıdan uçsuz bucaksız okyanusa büyüleyici manzaralar var, dalgaların sörfünü izlemek unutulmaz. Saatlerce oturup aşağı plajlardaki tuhaf kayalara hayran kalabilirsiniz.Orada ne kadar zaman geçirirseniz geçirin, bu rüzgarı solumak için yeterli olmayacak. Cape Roca ve çevresi, inanılmaz bir enerji ve güzelliğe sahip bir yerdir. Buraya daha fazla zaman ayırdığınızdan emin olun. Sintra ve Kashkaish'ten deniz fenerine her 20-30 dakikada bir düzenli otobüs var
ОЛЬГА Л.
2 Ağustos 2025
Güzel bir yer! Hemen söyleyeceğim, Temmuz 2025'te halk otobüsüne (Route 1624) oldukça sakince ulaştım. Güzellik, güç, doğa! Burnun sağında, yağmurlu veya ıslak havalarda tavsiye edilmeyen pitoresk plajlar ve yürüyüş parkurları vardır. Hatıraları olan bir dükkan ve tuvaletli bir servis merkezi var (her şey 18: 45'e kadar açık, hazırlıklı olun), ücretsiz internet var Ama hepsinden iyisi, fotoğrafları anlatacaklar, ama elbette aktarmayacaklar, ziyaret etmeniz gerekiyor!
слава митин
12 Ağustos 2025
Cape, Batı Avrupa'nın en uç noktasıdır. Doğa muhteşem. Okyanus seviyesinin üzerinde yüksek bir uçurum! Kıyı dalgalarının gürültüsü ve güzellikleri. İstemeden Avrupa topraklarının son metrelerinde durduğunuzu hissediyorsunuz.Deniz feneri manzaraya ana katkısını yapıyor. Ayrılmak istemiyorum. ama Atlantik sınırında durmak, dalgaların sesini, rüzgarı, manzaranın güzelliğini hissetmek ve asla ayrılmamak istiyorum! Ayrıca küçük bir odada hatıra olarak anılmaya değer küçük ve büyük hediyelik eşyalar satın alabileceğiniz bir hediyelik eşya dükkanı da var.Turistleri buruna götüren turist otobüsü şoförleri büyük profesyoneller, aynı profesyonelin bile nefesini kesen bir otobüse biniyorlar...Kravatlı takım elbise giymişler. Sınıf.Bu yeri ziyaret edecekken yanınıza bir fotoğraf, video kamera getirmeyi ve çekilecek bir şey olduğunu unutmayın. 2011 yazı.
Алексей Л.
12 Kasım 2025
Buradan bu yere giden yol kolay değildi. Metro, tren, otobüs. Ama kesinlikle buna değdi. İnanılmaz güzelliğe sahip bir yer! Görkemli Atlantik Okyanusu, kayalıklar, yüksek kıyı. Harika!
S
25 Ekim 2025
Burayı ziyaret ettiğinizde unutulmaz duygular alacaksınız. Sintra'dan gelen otobüs rahat ve erişilebilirdir. Yolda güzel manzaralar var.
Viktoriya
Portekiz'e mutlaka ziyaret edilmelidir. Atlantik Okyanusu'nun bittiği ve Avrasya'nın başladığı yer. Otobüsle gidebilirsiniz, ancak araba kiralamak veya rehber hizmetlerini kullanmak daha iyidir.
Stanislav
19 Eylül 2025
Yaz aylarında pelerin çok güzel ama aldatıcıdır. Rüzgar sürekli esiyor ve fotoğraflarda güzelce çiçek açan bitkiler çok sert ve dikenli. Burası anladığın yer doğanın ne kadar sert ve güzel olduğunu.
Наталья Савостеенко
11 Ocak 2024
Burası hayallerimden muhteşem bir yer. Ama ben mi?Güvenlik için, bu yüzden çitlerin dışına çıkmanızı önermiyorum. Orada 2 saat geçirdim, gün güneşliydi, Ocak ayında yüzüm bile güneşlenebilirdi ama taş soğuk, bu yüzden daha sıcak bir şeyle oturmam gerekiyor. Bu güç ve güç hissedilir, ona sonsuza kadar bakabilirsiniz. Ama hava durumunu düşünün. Yakınlarda bir restoran var, ben orada değildim, yorumları beğenmedim. Cascais'te kahvaltı yaptım. Buraya Sintra ve Cascais'ten otobüsle yaklaşık 40 dakika ulaşabilirsiniz. Seyahat için nakit olarak veya özel bir yeniden doldurulan seyahat kartıyla ödeme yapın. Elektrikli trenler Lizbon'dan bu şehirlere oldukça sık gidiyor. Google Haritalar'da rotaların güncel programı. Yer süper, uzun zamandır ziyaret etmek istedim
SK
25 Nisan 2025
Gerçekten buraya gelmek istedim ve burası beni kandırmadı, okyanusun manzarasından nefes kesici ve bu sürekli rahatsız edici kükreme uzun süre gitmesine izin vermiyor.
Елена Петрова
12 Aralık 2021
Rüzgar, rüzgar, güçlüsün, bulut sürülerini sürüyorsun... ve turistler. Ve özellikle burada, Dünyanın kenarında, Avrasya kıtasının en batı noktasında, saç stilinizi korumak kadar ayaklarınızın üzerinde durmanın da çok sorunlu olduğu Roca Burnu'nda (Cabo Da Roca). Ancak izlenimler en güçlüsüdür, kendinizi dünyanın eşsiz bir noktasında bulduğunuzun farkına varmak canlandırıcı ve cesaret vericidir (bazı turistleri riskli eylemlerde bulunmaya teşvik eder). Kırılgan genç bayanlar neredeyse kalkıyordu. Bu arada herkes çok alçak olan ahşap çiti tutuyordu. Yanımda yaşlı bir adam, köpeği dünyanın hemen kenarında yürümek için tırmandı. Her ikisi de memnun olarak geri dönüyordu... En çaresiz ziyaretçiler uçurumun kendisine yaklaşmaya çalışıyorlar. Rehberimiz otobüste bile coşkumuzu soğutmuş, 10 yıl önce bir Fransız ailesinin buraya nasıl geldiğinin hikayesini anlatmış olmasına rağmen, annem ve babam ultra fotoğrafın peşinde en uç noktaya yaklaştılar, ancak direnemediler: rüzgar onları kelimenin tam anlamıyla okyanusa itti. Genel olarak çocuklar yetim olarak eve gittiler. Yani güvenlik her şeyden önce gelir!
Александр Бадин
18 Nisan 2020
Dünyanın sonu burada! Avrasya kıtasının en batı noktası. Sakin ve açık havalarda ufka doğru uzanan güzel bir okyanus. Dalgalarla kırılan yüksek kayalar. Burayı ziyaret ederek kıtanın en batı noktasını ziyaret etmek için bir sertifika satın alabilirsiniz. Buraya güzel bir yol çıkıyor, küçük bir ücretsiz otopark var. Güzel fotoğraflar çekmek için kayalık yoldan biraz geçmeniz gerekiyor. Dikilitaş, dünyanın sonuna, batı yönünde ulaştığınızı gösterecek, elbette arka planına karşı hatıra fotoğrafı size bu olayı hatırlatacak!
AFV
24 Şubat 2025
Lizbon'daysanız dünyanın sonuna gelmenizi tavsiye ederim güzel bir yer
Алия Аминова
26 Haziran 2020
Harika bir yer! Çok lezzetli ve temiz hava, mavi-mavi gökyüzü, serin okyanus. Oturup mesafeye bakmak ve nefes almak istedim. Ayrılmak istemedim. Güzel deniz feneri, lezzetli kahveli kafe. Ve çiçeklerden gelen narin koku rüzgarı sevgiyle taşır.
Добро есть !
22 Ağustos 2020
Fevkalade güzel bir yer. Dünyanın kenarında olduğunuza dair tam bir his var... Daha ileride ufka karışan Okyanus var. Ufuktaki okyanus sıvı gümüşün renkleridir. Güzelliği tarif etmek karmaşıktır. Duyguların akınından durmadan bağırmak istiyorum. Cabo da Roca için toplanacaksınız - Temmuz veya Ağustos aylarında bile ısındığınızdan emin olun - orada oldukça nüfuz eden bir rüzgar var.
irina matiunina
9 Temmuz 2024
Sabah 9'a kadar gelmedim. Lizbon'dan bir taksi oraya 25 avroya mal oldu. Temmuz başında yağmur, sis ve rüzgar. İnsanlara sıfır! Ben yalnızım! Hava ile o kadar şanslı değilim ama güzel ve güç hissediliyor! Och güçlü bir yer
Serg
30 Ekim 2021
Gezegendeki en havalı yerlerden biri! Burada kim varsa, o harikaydı. Avrupa'nın kenarı, ne derseniz deyin. Kaishkaish ve Sintra'dan otobüs, yarım saat ve dünyanın ucundasınız.
Роман
25 Ekim 2024
Çok güzel manzaralar. Muhteşem bir yer
İ
İsimsiz yorum
30 Ekim 2019
Anakara Avrupa'nın en batı noktası. Güzel, deniz seviyesinden yaklaşık 100 metre yükseklikte. Aşağıda okyanus kıyıya çarpıyor.
Dmitry Somov
25 Eylül 2023
Gözlem güvertesindeki deniz fenerinin yanında stella var
d4n1403
8 Ağustos 2025
Hangi yıl olduğunu bile hatırlamıyorum ama burası inanılmaz bir yer Orada benim düşünceme göre, dünyanın kenarını ve bazı küçük şeyleri ziyaret etme konusunda ücretli bir sertifika almak mümkündü. Buldum, hatırladım, tekrar gitmek istiyorum)
Anna Loskutova
2 Aralık 2024
Şaşırtıcı derecede güzel 💖
Марина Морковкина
5 Kasım 2020
Ben her zaman Okyanusa yaşayan, düşünen bir varlıkmışım gibi davrandım. Burada, zorlu uçsuz bucaksız alanın ortasında, bu özellikle belirgindi. Kuzey suları güneydeki ılık denizlerden çok farklıdır. Bu gücü ve güzelliği aktaracak değerli sıfatlar yoktur... Buraya kesinlikle gelmeye değdi, izlenimler unutulmaz kaldı. Arabayla bir saat uzaklıkta, tüm dünyada inanılmaz derecede büyük dalgalarıyla tanınan küçük Nazaré. Bu sadece suyun dalgalanması değil, okyanusun bizimle konuştuğu dildir.... Fotoğrafçılar ve sörfçüler için bir mekke. Tavsiye ederim.
Liubov C.
24 Mart 2025
Muhteşem bir yer, Atlantik büyüleyici))
Наталья
13 Temmuz 2019
Çok güzel. Dükkandaki satıcılar kibar ve nahoş değiller. Kafenin hiçbir şeyi yok, kahve bile yok.
Юлия Голюнова
25 Şubat 2024
Muhteşem bir yer, okyanusun güçlü enerjisi.
Алексей Чертановский
11 Ekim 2020
Avrupa'nın en uç noktası. Çok atmosferik bir yer. Portekiz'e geliyorsanız mutlaka ziyaret edin!
Виктор Левин
4 Ocak 2024
Sabah 10'a kadar sahilde kimse yok, turistler daha sonra geliyor.
Вячеслав Н.
24 Aralık 2019
Kuvvetli rüzgarlar, Asıl mesele telefonu sıkıca tutmaktır, yoksa Atlantik Okyanusu'na hediye edin
Марина
1 Nisan 2023
iki kere gittim, her zaman bozuk para atıyorum. Atlantik'in çarpıcı güzelliği, manzara büyüleyici.
Сергей А.
20 Haziran 2019
Çok güzel manzara, Avrupa'nın en batı noktası
Khazov
31 Mayıs 2019
Dünyanın sonu, şaşırtıcı derecede güzel bir yer, Portekiz'deyseniz mutlaka ziyaret etmelisiniz.
Dasha Zolovkina
17 Ocak 2024
Avrupa'nın kenarında muhteşem bir yer!Ömür boyu sürecek bir hatıra!
Полина
16 Ocak 2022
Ocak 2018'de neredeyse okyanusa uçtuğumuz güzel bir yer, şiddetle tavsiye ederim!
İ
İsimsiz yorum
29 Nisan 2019
Tarif edilemez duygular:Sen Dünyanın kenarında duruyorsun ve önünüzde azgın bir okyanus var!
Максим
30 Ocak 2020
Dünya haritasında ziyaret etmeniz gereken nokta!
Khalyk Tore
12 Temmuz 2021
Her şey çok harikaydı çok teşekkür ederim
🌈Ксюша🌈
27 Temmuz 2021
Burası çok güzel!!! Aslında!? Beş yıldız...
Алексей Арзамасов
Muhteşem görünüm!!!
С
Светлана
26 Şubat 2022
Burada bir kez olurdun, ama anılar ne, bazı olumlu duygular