МНТК Микрохирургия глаза, поликлиника

Şubeler

Жора Картошкин
Gözlerle ilgili en iyi klinik. Eşi 4 ameliyat yaptı. Gözlük takmayı bıraktım, gayet iyi görüyor. Komplikasyon yok, sorun yok. Mükemmel uzmanlar. Personelin açık ve koordineli çalışması, herhangi bir soruyu cevaplayacaklar
С
Сергей Шадрин
27 Ağustos 2025
Hiçbir durumda çocuk bölümünde ücretli hizmetleri kullanmayın - bunları nasıl sağlayacaklarını bilmiyorlar. Prensipte zamana göre kayıtları yoktur (örneğin yetişkin bölümünde olduğu gibi), bu nedenle herkes büyük bir ortak kuyrukta oturur. Çocuğa rutin bir teşhis koymaya çalıştık - gerçekten hiçbir şey yapmadan kuyruklarda 3 saat oturduk... reddettiler, geri ödeme yaptılar ve ayrıldılar. Bölüm başkanıyla konuştum - kasvet, kimsenin zamanına saygı duymuyorlar ve ücretli hizmetlerin ne olduğunu anlamıyorlar.
ольга хмелевская
20 Ocak 2025
Eczanede tercihli kategoriler için sürekli ilaç bulunmamaktadır. Doktor, eczaneye gelmediklerini söyleyerek reçete bile yazmıyor. Reçete yazmaktan eczaneye gitmeye kadar en az bir hafta sürer (komisyona gönderilmiş gibi görünüyor). Ve şimdi engelliler poliklinikte buzda toplanıyorlar ve hiçbir şey alacakları bir gerçek değil (en azından yardım, en azından ilaç). Doktorların sorumlu olmadığı hiçbir şey yok.
Владимир Раду
Mükemmel personel. Hastalara saygıyla davranır. Harika otopark. Binada düzen var ve karışıklık yok. Sadece ilk randevuda katlarda yürümeniz gerekir. Ama temelde her şey yolunda. Fotoğrafım yok
Екатерина Королева
Dr. Yablokova, Dr. Verzin - top. MNTK'DA her zaman çok insan vardır, bu yüzden 8'e gelmek daha iyidir. Genel olarak, tüm hizmetler oldukça hızlı çalışıyor, ancak çok sayıda ziyaretçi var.
Сергей Киселёв
3 Eylül 2025
Ücretli, ücretsiz olması önemli değil. Sıra ve tekrar sıra. Zamana kadar kayıt yapıp beş dakika bekleyin burada çalışmıyor. Her ofisin saatlerce beklemesi. 9'a kadar geldiğinizden emin olduklarını söylüyorlar!!! Ama aslında 3-4 saat oturuyorsun, böylece başka bir binaya gönderileceksin. Doktorların işlerinin ödenmesinden sonra tutum ve iletişim biçimleri önemli ölçüde değişir. Paraları olur olmaz gülümsemeleri ve konuşkanlıkları kaybolur. Doktorlarla iletişim yok, gelemedim, bir tür mücbir sebep ve doktorla iletişime geçemedim. Sadece kayıt ofisine giden numaralar var, doktorlarla bağlantıları yok. Optik ayrı bir sanat ve ıstırap biçimidir. "Yarım saat bekleyin", ikinci saat yürüyordu ve böylece her yerde ve her şeyle…
Ден Бар
Bu kurumun yöneticileri, hasta kabulünün korkunç organizasyonuna ne zaman dikkat ediyorsunuz? Doktor kuyruğundaki insanlar, kuyrukta yüzlerce insan olmamasına rağmen sonsuz saatler geçiriyorlar! Hasta bakımını iyileştirmek için adımlar atın. Elektronik kuyruğu girin, ne olursa olsun.. Doktorlara karşı şikayet yok!
Александр Голов
Merceği değiştirmek için ameliyat oldum. Doktorların ve personel hizmetlerinin en üst düzeyde profesyonelliği. Teşekkür ederiz! Dünya güzel çıktı!✌️
Андрей Лысенко
4 Nisan 2025
Bugün ilk muayenedeydim. Kötü olan şu ki, zamana göre kayıt yapmak işe yaramaz ☹️. Yine de genel kuyrukta bir bilet almanız gerekecek. Daha önce için gelin. Doktorun sabah 9: 30'dan itibaren kabul ettiği yazılırsa, bu bir gerçek değildir (saat 10: 30'da 304 kab'da doktor yoktur.). Sabırlı olun .
Vitaliy and Elena
13 Ekim 2025
Geri bildirimimiz, belirli bir süre için ziyaretleri organize etme sistemi hakkında değil, uzmanın acil yükümlülüklerine karşı özel tutumu hakkında. Kendimizin, kızımızın görüşünü iyileştirmek için prosedürleri en üst düzeyde gerçekleştirme ihtiyacımızın da bir tür sorumluluğu olduğunu, telefonla etkileşimi sınırlandırdığımızı hesaba katarsak, prenses'te yasaklamıyoruz, ancak çocuğa telefon vermesi için bir neden vermedik. Onsuz da yapacak yeterli işi var. Ama bu bununla ilgili değil.... Önerilerin yerine getirilmesi, geri bildirimin yapılması ve ebeveynin çocukları için işlerin tüm öneminin farkında olması her zaman güzeldir. Üçüncü yıldır prosedürlerden geçiyoruz ve gerçek iyileşmeler görüyoruz ve muhtemelen bunun bir kısmından ve Mitichkina Olga Afanasyevna'nın sorumlu tavrından, çok teşekkür ederim, kadın katı, deneyimli ve tedavi konusunda rahatlamamıza izin vermiyor. Ve resmi web sitesinde yorum bırakma fırsatı vermenin zamanı geldi. O zaman kimin nasıl çalıştığını ve kimin çalıştığını gerçekten anlayacaksınız?
Анатолий И.
En nitelikli yardım. Hızlı, profesyonelce! Doktorlara ve personele teşekkür ederim!
Лариса Ветринская
30 Aralık 2025
Her şey yolunda görünüyor, servis, bekleme odası... ama... Duruma hiç bakmıyorlar... İlk kontrolde kendini aptal hissediyorsun, kaba konuşuyorlar, saygısızlıkla. Son aşamada, komorbiditeleri tartışmadan bile bir gün planlarlar ve hepsi bu... Yine de yapardım! Eğer bedavaysa, verdiklerini ye...Bu mecazi olarak benim...
AlhimovaK
Optik. Optikte görme testi, kalifiye uzmanlar tarafından. Bir saat sonra, yeni reçeteye göre gözlükler hazırdı.
елена потапова
18 Kasım 2024
Дочь делала операцию по коррекции зрения,отпустили через положенное время домой. Как одно из последствий после операции-светобоязнь в течении первых суток. Но я не думала что это перерастет в паническую атаку! Такой трэш случился с дочерью первый раз! Пришлось вернуться в клинику,смогли дойти только до поликлиники и там дочь накрыло панической атакой! Хочу отметить медперсонал поликлиники -очень отзывчивые,внимательные и настоящие профессионалы! Вызвали скорую,сделали ЭКГ взяли анализ крови на сахар,осмотрели глаза после операции на возможные повреждения после панической атаки. Не отходили от нас в течении 2-х часов,даже вызвали такси и проводили до него. Огромное спасибо вам!Дай бог всем здоровья и благополучия! Низкий Вам поклон!
Dmetri Pushkin
Çok güzel bir klinik.Çok insan var. Doktorlar mükemmel.Çeşitli göz ameliyatları yapıyorlar.Sorokoletlerin çok iyi bir doktoru.Karım ameliyat geçiriyordu. Öneriyorum.
Анастасия Жигайлова
28 Ağustos 2025
Merkezin en iyisi olduğuna inanılıyor, doktorlar iyi, ancak her şeyin planlandığı gibi beklemek sadece bir kolektif çiftliktir. Çocuğunuzla 1 yıl saat 10.00'a kadar geliyorsunuz, öğle tatilinden önce gözlerini gömmek için zamanları bile yok. Yani, bebek saat 15.00'e kadar burada uyumadan oturmalıdır. Utanç verici. Ve bu ÜCRETLİ bir resepsiyonda. Hemşire sürekli bir yerden kaçıyor, herkes sırasız tırmanıyor. Daha kötüsünü düşünemezsin.
Талита
Gözlük yapmaya gideceğiniz organizasyon, teşhisten geçene kadar (elbette ücretli) size bunları yapmayacaklar (ancak muayene için para alacaklar) ve teşhiste kesinlikle kendi kliniklerinde inanılmaz para için acilen ameliyata ihtiyaç duyulan hastalıklardan birini adlandıracaklar. Bu şema böyle çalışır. Ve sonra diğer kliniklerde, diğer doktorlarda, çalışmalarda (örneğin, pentakam'da göz kırpma ve gözyaşlarına izin verilmeyen) bilinmeyen bir şekilde bir hata yapıldığını öğrenirsiniz. Pastanın üzerindeki krema, personelin klinikte değil, pazardaymışsınız gibi davranışıdır. İnanılmaz bir deneyim. Muhtemelen bir daha asla tekrarlanmaması için buna da ihtiyaç vardır. Not: Evet, tüm bu hikaye tam olarak benimle ilgili. Hemen ameliyata gitmek yerine ikinci bir görüş almak için yeterince zekice olduğunuz için teşekkür ederim.
Котопёс
19 Haziran 2025
Annemle birlikte başka bir bölgeden refakatçi olarak geldim. Teşhis ilerledikçe kartı 429'uncu ofise teslim ettiler, beklediklerini söylediler, bizi çağıracaklar. Sonuç olarak, 5,5 saat sırada oturduk, böylece doktorun randevusunun sonunda bize kartı iade edip ana binaya, başka bir uzmana yönlendirildik. Doktorlara iki kez yaklaştım (ofiste iki uzman vardı), ne zaman kabul edileceğimizi merak ettim. Cevap tek bir cevaptı: Bekleyin, çağrılacaksınız. Bir kuyruk sistemi olduğunu anlıyorum, ancak diğer uzmanlar nedeniyle oluşan ek bir insan kuyruğunun oluştuğu anı çalışma isteği var. Kaydın özellikleri nedeniyle kartı alıp elektronik sıraya giremezsiniz. Ben ve annemin yanı sıra, orada ileri yaşta ve hatta tekerlekli sandalyede de oturan, bekleyen ve birkaç saat (iki veya üç saatten itibaren) kızan insanlar vardı. insanlar doktor randevusunun sonunda sadece yönlendirmek için birkaç saat kabul edilmeyi beklemek zorunda kalıyorlar. Yönetimden buna dikkat etmesini rica ediyorum. Ana binada, hasta olan annenin güvenlik ilk başta içeri girmesine izin vermeyi reddetti. Ta ki aynı 429. ofisten daha hastalar gelene kadar. refakatçi olarak bana izin verilmedi, çünkü "sen hasta değilsin". Güvenlik işim açısından benim için hiçbir sorum yok, ancak hastalarla ilgili soru garip. Lütfen buna dikkatinizi çekiniz.
Светлана Волычева
5 Haziran 2025
Dr. İbrahimova Z.I. Ne yazık ki oğlumun boğaz ağrısı olduğunu görmedim çünkü boğazıma tepeden baktım kaşık ve normal aydınlatma kullanmadım. Bu nedenle olumsuz geri bildirim. Bu nedenle tedavimiz 3 hafta ertelendi. Başka bir doktor yardım etti. Ve ben kendim doktor olmasam bile, baktığımda bunun boğaz ağrısı olduğunu anladım.
Олеся К.
2 Haziran
Harika klinik! Çok yer var, çocukların kendilerini meşgul edecek çok şeyleri var. Personel mümkünse hızlı çalışıyor, her şeyi açıklıyorlar! Heimholtz'dan daha çok beğendim)) hizmet seviyesi pahalı bir klinikten daha kötü değil, sadece birkaç kat daha ucuz. Ve donanım tedavisi iyi bir seviyede
М Н
13 Haziran 2024
Быстро, просто и очень профессионально обслуживающий персонал проводит консультацию и обслуживание пациентов. Все поставлено на поток, мне это напомнило комбинат по производству, или по улучшению зрения. Молодцы.
Егор Земсков
27 Ekim 2025
321 ofise ihtiyacınız varsa, skandallara hazırlanın. Sıra mı ? Size iyi şanslar, her seferinde kimin için, kimin için, kimin için, kime sorması için bir skandal başlar. Kayıt yok, sadece birisinin kimi takip ettiğini kesinlikle unutacağı canlı bir sıra ve skandalların, entrikaların, soruşturmaların başladığı canlı bir sıra. En az 2'ye kadar gelmek daha iyidir, yine de akşam 3-4'e kadar oturun. Resepsiyon sırasında bakmamak daha iyidir. Sıranı bekleyebilirsin ama doktor sadece yarım saatliğine ayrılacak. Sırada bekledin mi? Bugün dikişleri çıkarmayacaklarını söyleyebilirler, size haber verelim. Sonunda ne olacak ? Çağrı yok, 2 hafta sonra ve kuyrukta yenisiyle geliyorsun.
Наталья Панова
18 Aralık 2024
Her şey yolunda - uzmanlar ve bakım. Hastanede kalmak sadece olumlu duygular bıraktı. Kurucuya teşekkürler - Fedorov!
Алeксaндр Фeдосов
Büyük harfle yazılmış adama, Profesör Kataev Mikhail Hermanovich ve asistanlarına çok teşekkür ederim. Yorum yok, sadece alkışlar!!!
Наталья Фомина
8 Şubat 2024
Клиника им. С. Н. Федорова на высоте. Что бы попасть в рай, нужно пройти мытарства. То анализы не те, то ожидание долгое, но если попал в отделение - это что- то невообразимое в хорошем смысле этого слова. Персонал вежливый, врачи грамотные, отзывчивые все. Отделение офтальмоонкологии - это новое измерение. Уровень Европы. От младшего медицинского персонала к верхам. Процветания, спасибо, что лечите, спасибо, что вылечиваете.
ddt1454
26 Temmuz 2024
Красивая территория,везде чисто убрано,газоны всегда покошены деревья подстрижены.Охрана вежливая доброжелательная,приветливая готова помочь,подсказать.Медперсонал отзывчив професионален
Арнольд Шабалин
7 Ocak 2024
Ожидал не долго доктора очень внимательные к пациентам отношение превосходное в корпусах очень чисто и красиво в столовой готовят вкусно и разнообразно оборудование самое передовое оперируют быстро и качественно
Наталья Кузнецова
10 Ağustos 2024
Высококвалифицированные специалисты, вежливый, всегда готовый прийти на помощь персонал. Чистота, порядок. Современное оборудование. Лучшая
Татьяна О.
İlk randevudaydık-istişareler: her şey çok organize, modern, özenli uzmanlar.
Татьяна
14 Mart 2024
Несколько раз была там , очередь где-то электронная где то живая. Попала к врачу ( без фамилии) хирург, все посмотрел назначал операцию (24 января на приеме 1 февраля назначена операция) все очень быстро, минус только из за того что врач не стал рассказывать какой хрусталик, характеристик не каких. Операция полностью без платная платная палата, если платно то от 150т.р.
Елена Николаевна
5 Mart 2023
Прям конвейер))) работа персонала отлажена, проходишь по своему времени, раньше приезжать не стоит, электронная система (табло) не пропустит. Небольшая путаница перед кабинетом врача: берут талон, а там - "живая" очередь, своя специфика, связанная с закапываем в глаза. Надо просто повесить объявление и будет всем понятно. К персоналу претензий нет, всё очень вежливые и внимательные. Чисто, много диванчиков и кресел. На первом этаже - кафе. От остановки 3 минуты
Управление культуры Богородский г.о.
3 Kasım 2023
Приезжали в поликлинику дважды и каждый раз не зависимо от наличия талона на прием уходит весь день! Оооочень долго. Все в порядке живой очереди, что по полису ОМС, что платно. Из плюсов: комфортные условия внутри помещения, современное оборудование, квалифицированные внимательные врачи.
татьяна п.
3 Haziran 2024
Прекрасные специалисты, доброжелательные сотрудники. По ОМС проконсультировали, провели обследования, назначили лечение. Приём по времени. Были даны направления на консультации и обследования у узких специалистов. И всё это за один день и бесплатно.
armine minasyan
19 Aralık 2024
Temiz, düzenli, her şey net bir şekilde organize edilmiş, doktorlar her şeyi iyi açıklıyor, kalifiye.Akrobasi )
Александр Таранишин
28 Nisan 2024
Впервые сталкиваюсь с тем, что записываюсь на время в регистратуру, а не к врачу. В регистратуре дают маршрутную карту, по которой получаешь талон в очередь в кабинет из терминала, стоящего рядом с кабинетом. Народ едет сюда со всей страны. Но можешь и с такой ситуацией столкнуться - сидишь, ждешь прием и узнаешь, что врач уволился. Но надо отдать должное администрации, сами перезаписали на другой день-время, а кого-то приняли другие специалисты
Татьяна Сухова
26 Şubat 2025
İyi bir klinik ve özenli doktorlar. Çalışırken hastayken doktorları eve çağırırdım. İyi bir fizyoterapi vardı - KUF ve egzersiz terapisine gittim.
Олег Сенченко
Her şey çok değerli, 5 top için uzmanlar, sivil odalar, yemekler süper. Sigara içmek zor, yasak.
Олег Коньяк
16 Kasım 2024
Отличная поликлиника. Первый раз понравилась организация приёма посетителей (больных). На каждом этаже терминалы, берёшь талон и спокойно ожидаешь когда вызовут. Никаких проблем, скандалов и нервотрёпки.
Светлана Короткова
26 Ağustos 2023
Шикарный ремонт, вежливый персонал, удобное расположение гардероба, лифта,единственый минусик- высокие цены в кафе и желательно бы первые и вторые блюда, что для иногородних были бы очень кстати
Анатолий Мелкобродов
6 Nisan 2024
Современная поликлиника. Побольше таких. Быстро приняли. За один прием прошли 3 специалиста. Чётко обозначили проблемы. Дали рекомендации. Персонал приветлив.
анастасия димитриади
3 Kasım 2022
Доброжелательный персонал. Очередь по талонам. Врачи очень внимательны. Осмотр ребенка прошел быстро и тчательно. Установили проблему с глазами сына и в кротчайшие срок провели лазерную операцию! Хочу поблагодарить Логинова Р.А. за проведенную операцию и за то, что в подробностях объяснил, что с глазками и как будет проведена операция и Осоуина И.Г. за установление диагноза - Спасибо, огромное!! Побольше таких врачей, как Вы! Замечательный персонал, хорошее оборудование.
ирина
27 Kasım 2024
Poliçe kapsamında tedavi için bölge polikliniğinden sevk yoluyla tedaviye geldim. Doktor bana IPL prosedürleri verdiği için her ziyaret bana 7800'e mal oldu ve bana söylendiğine göre bunlar ücretsiz yapılmıyor. İşte poliçeye göre böyle bir tedavi var. Bunu tam bir rezalet olarak görüyorum,
Ольга Аденина
9 Haziran 2024
Я была в поликлинике после операции по глаукоме по направлению хирурга. Сидела в очереди 4 часа. Это минус. В поликлинике чисто, внизу есть кафе, на каждом этаже туалеты.
А
Анастасия Нугманова
23 Nisan 2025
Muayeneyi geçmek için muhteşem bir yer. Kibar personel, yetkin doktorlar, çok güzel, sessiz, sakin, aynı seviyede. Çok memnun kaldım!
Юлия П.
4 Eylül 2023
Поликлиника современная, имеются четыре лифта, много кабинетов, но очень много посетителей, что и понятно, едут со всей области. Много сидячих мест, свободные занимайте сразу, так как готовьтесь сидеть в очереди к своему врачу не меньше часа. Мы сидели почти 2 часа.
Татьяна Т.
5 Nisan 2023
Очень высоко квалифицированные специалисты. Внимательное отношение к пациентам. Электронная очередь и в регистратуре и у врачей, всё создано для удобства пациентов. Время ожидания зависит от врача или специалиста, к которому вы записаны, но в всё в пределах нормы. Сама поликлиника очень большая, есть всё для удобства - на 1 этаже кофетерий, аптека, оптика.
Владислав М.
4 Eylül 2025
Her şey bu klinikte çok uzun bir süre oluyor. Her sırada birkaç saat oturmanız gerekiyor, organizasyon sadece sıfır, kayıt zamanı vb. Burada bunu duymadılar.
дарина т.
Sırada 4 saat bekliyor ofis 507 doktor Buralev!!! Bütün gün oturmaya hazırlanın !
Наталья Б.
14 Haziran 2021
Я инвалид 1 группы по зрению из-за сахарного диабета уже 2,5 года. Летом 2018 года потеряла зрение на единственном видящем глазу. Кровоизлияние в стекловидное тело и сетчатку. В 1 Градской больнице в помощи отказали, в 67 больнице сказали, что помочь может только операция по замене стекловидного тела на силикон, но гарантий не дает никто. Получила направление в МНТК ФЕДОРОВА. До января пытались лечиться у доктора Горшкова. Затем он передал меня для проведения операции ЗАМЕЧАТЕЛЬНОМУ ДОКТОРУ, ХИРУРГУ ОТ БОГА Кислицыной Н. М. Благодаря ее работе у меня вернулось зрение без замены стекловидного тела. Операция длилась почти 2 часа. Огромное спасибо всем, кто помогал мне. Сейчас посещаю поликлиникутитпрохожу диагностику каждые 2-3 месяца. Очень благодарна врачам 422 каьинета за внимательное и чуткое отношение.
Storm Trooper
16 Temmuz 2025
Görünüşe göre poliklinik ücretli ve 212 ofisine göz doktoruna giden sıra 3 saat sürüyor. Polikliniğin tüm çocuk bölümünde gerçekten 1 göz doktoru var mı? Olabildiğince garip. Kliniğin web sitesinde bölümler adına toplu bir itiraz yazmanın gerekli olduğunu düşünüyorum.Doktorun bu sorunu dikkate alması için.